Alle innlegg Sukkerforum

Sukker genialt eller det stikk motsatte

Vis siste innlegg
(mann 55 år fra Oslo) sø. 26 mars 2006 23:15 Privat melding

Singelforeningen på nettet bør døpe seg om til de tause menn og kvinner.En svært tafatt og sidrumpa forening hvor fart og spenning er bannlyst.
Etter nå og ha prøvd noen av disse portalene er responsen og mailene som er sendt like mye verdt som et sandkorn på havets bunn.
At jeg selv sitter og bruker tid på dette bør jeg oppsøke legen for.
For mitt vedkommende har jeg flere treff på smuget (respons) på en kveld en det jeg har hatt tilsammen på sukker og alle de andre portaler til dags dato.
Kanskje er utelivet og byen svært undervurdert.

Skjult ID ma. 27 mars 2006 00:02

Kommer jo helt an på hvordan du skriver profilen og mailene dine det da kamerat. Det er nok generasjonen under deg som har mest å hente her. Jeg er iallefall fornøyd over alle forventninger... Gi singelfesten en sjans før du avskriver Sukker helt... Har selv truffet flere interessante mennesker her enn jeg gjør på by'n. Når du prater med noen første gangen, vet du jo at de i allefall gir deg en sjanse... Lykke til!

Skjult ID ma. 27 mars 2006 00:33

Er nok enig med to'ern her. Et ganske viktig poeng er at man lettere kan treffe dem som man finner litt mer interessante å prate og ha det hyggelig med. Vi har alle våre spesielle preferanser og for meg ender de fleste byturer derfor opp som bomturer.

Skjult ID ti. 28 mars 2006 19:38

Det er så mange som klager på at de ikke får svar. Tror dere dette er et sted hvor alle lykkes? nei, det er jo som ute i realworld. Man må satse, kanskje får man respons kanskje ikke. Får du mindre enn gjennomsnitt respons ute får du sikkert det samme her. Men det er en annen måte å treffe folk på, og man treffer flere over en kortere periode, som øker sjansen. Slutt å klag, det er ufattelig usjarmerende iallefall når dere ikke er anonyme en gang. Da går iallfefall jeg inn og sjekker hva er det med denne personen som gjør at de ikke får svar? Og så stempler du deg selv.
Bli heller med på spennende diskusjoner og lag reklame for deg selv ikke klag og kjeft for at ingen svarer deg, da er det iallefal ingen som gidder. Kunn et tips!!!

(mann 55 år fra Oslo) ti. 28 mars 2006 23:30 Privat melding

Det var slett ikke meningen å være frustret eller sutrete.
Men er man seriøs i sin opptreden på nettet bør man i det minste få et ja eller nei.Det handler om skikkelighet og høflighet som vi lærte på søndagsskolen.
Det ser ut som om disse tingene er en akutt mangelvare i disse tider.Av byturene mine bemerkes oppmerksomhet fra damer som ønsker nærhet fra 24 år og opp til 50 år.Felles for mange av disse er nærhet for en natt.Noe av hensikten med å melde seg på sukker var å finne en partner som man også kunne snakke med.
Når det gjelder skjult Id er det sikkert vel og bra for noen men ikke for meg.Det handler om å stå for sine meninger hvilket jeg skulle håpet mange flere gjorde.