Alle innlegg Sukkerforum

Jakten på det PERFEKTE

Vis siste innlegg
(mann 56 år fra Hordaland) on. 5 april 2017 19:56 Privat melding

- Er det derfor mange av oss sannsynligvis forblir single livet ut? Bare evt avbrutt av kortvarige eller sporadiske "forsøk"? Betydningen perfekt går på at en partner skal være mest mulig lik seg selv, eller aller helst en blåkopi. Flere setter opp en kravliste som er så lang at den kan skremme bort rubbel og bit på to bein.
- MEN, litt av nøkkelen til et vellykket forhold er at man gir partneren Space, litt frihet til å dyrke hobbyer, interesser eller venner - selv om de kanskje ligger litt utafor ditt interessefelt. Gjør man ikke det, vil det neppe vare. Eller bli en ulykkelig affære. En må like HELE mennesket, også det som ikke er "perfekt". Først av alt, en må dyrke kjærligheten. Dette litt mystiske ordet. Da faller ofte de vriene puslebitene på plass, ikke sant? :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 5 april 2017 21:00

Hvorfor skal vi ta til takke med noe mindre enn perfekt?
Er det ikke det dere sier hele tiden? Ikke fir på kravene og ikke ta til takke med hva som helst?

Problemet er vel kanskje mer at de ikke vet akkurat hva det perfekte for dem faktisk er enda.

Skjult ID med pseudonym Mums on. 5 april 2017 22:53

Jeg leter ikke etter noen perfekt. Kun en med skavanker som er til å leve med, og som jeg kan like. Og som liker meg.

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 5 april 2017 23:06

@ Oxygene:
For noe tull. En blåkopi av meg hadde ikke vært til å leve med. Hva med "motsetninger tiltrekker hverandre" ??

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 5 april 2017 23:09

Dyrke kjærligheten ja. Beklager siden jeg sikkert misforsto deg. Men dyrke kjærligheten er innholdsløst egentlig. Det kommer ikke an på om du gjør det eller ikke, men på hvor mye du gjør det, gjetter jeg på nå??

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 5 april 2017 23:14

Ja, det var tider det, Haugtussa. Du tenker sikkert også at folk er lykkeligere nå som single, enn som gifte i det førindustrielle bondesamfunnet som du sikter til? "Bare" innsats og tålmodighet, ja. Ja, da må det vel være noe med innsatsen eller tålmodigheten min da, gett.

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 5 april 2017 23:28

Nei. Jeg har ikke fått noen tilbud som jeg kjenner til.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 5 april 2017 23:33

Oxygene
Perfekt er blåkopi? Cheezes, nei nei nei!

Perfekt er en som tenner en gnist, tar meg litt utpå og utfordrer. Som kommuniserer godt...med meg.

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 5 april 2017 23:48

Greit nok. Erfaringen min er at de fleste damer ser etter en atletisk fotballspiller som i tillegg til å være rå, maskulin, sterk, individualistisk og litt av en hensynsløs Tesla-kjørende jævel, også er følsom, feminin, svak for deg, en lagspiller og en trofast, miljøvennlig familiemann. Mye av det samme kan du sikkert si om "de fleste menn", for all del, og jeg er ikke ute etter å disse damer her. Men virkelighetsorientering er et ålreit alternativ til ønsketenkning, uansett kjønn.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 06:09 Privat melding

Haugtussa: Eg e vel kanskje en av de få på Forum som e enig med deg når det gjelder den strategien. Kvinner e også ekstremt ivrige etter å treffes rimelig kjapt. Har prøvd begge metodene; både treffes etter mye chatting og tlf før treff, samt treff innen 1-2 uker. De fleste holder ikkje ut lenge. De vil bruke minst mulig tid på melding/tlf for å slippe å kaste vekk dyrebar tid. De e livredd for å miste et par mnd av et langt liv.
For min del, så har egentlig de fleste datene vært fine. Har sannsynligvis funnet damene som har noen verdier og moral innabords. Men når det først e slutt, så har det ofte (ikkje alltid) vært at damene har hatt flere ventende på gjerdet (aktiv og deaktiv) før det ble slutt, mens andre har hoppet rett på dating igjen. Tror uansett metoden din får luket vekk en god del useriøse adhd -menn. Men dessverre e det slik i dagens samfunn at en person dater/chatter med flere. Vi får vare prøve å fortrenge det når man sjøl e i en datingfase.. før eller siden vil du finne "den rette". 😊

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 06:42 Privat melding

My: hehe.. eg snakker ikkje om en "vennlig" flørt, slik som du kanskje innbiller deg det. Problemet (eller fordel) e at med internett har man enda større mulighet enn før i tiden med å komme i kontakt med mennesker. At du tar deg nær av å bli "satt i en bås", var ikkje annet enn det eg kunne forvente av deg 😊

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 06:45 Privat melding

Og det e ikkje så galt i å chatte med flere.. var bare for å påpeke det.. det e mer multidating eg siktet til..

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 09:12 Privat melding

Det kan godt hende, Hovis..eg tiltrekker meg hobbydatere 😊

Skjult ID med pseudonym svima to. 6 april 2017 09:44

man søker jo noe når man er på en datingside, men tror nok de aller fleste har nok med å date en person om gangen :-D blir bare rot å prøve å forholde seg til flere menn på en gang ;-)
men om det ikke fungerer, så er det vel ikke så rart at man går tilbake å forsøker å lete videre? og dette går vel begge veier skulle jeg tro..

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 09:45 Privat melding

Tro kan du gjøre i kirken 😛

Skjult ID med pseudonym Mums to. 6 april 2017 09:49

Men roken, siden du er så kronisk uheldig, kan det være at du går etter samme type damer? Altså, har disse mange fellestrekk?

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 09:51 Privat melding

Mums: Ja, de har unger... hehe

Skjult ID med pseudonym Mums to. 6 april 2017 09:54

Ja det vet jeg. He, he! Men bortsett fra det?

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 09:56 Privat melding

Mums: de har mange baller i luften, mindre tid/energi til kjæreste enn det de tror, eller det eg ser etter.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 09:59 Privat melding

Tussa: om flesteparten e sånn eller ikkje, vet eg ikkje. Men eg har inntrykk av at noen holder på med flere samtidig, ja. Og det hjelper på at de e kyniske evt har en viss formening om at det e normalt å holde på sånn. Syns man kunne hatt mer forkus på å ikkje leke med andres følelser.. Men har man holdning om at andre gjør likedan, så tenker de vel heller ikkje at de leker med andre. Men no får eg vel passet påskrevet nok en gang. 😊

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 10:02 Privat melding

Mums: fra mitt ståsted, vel å merke. Og det e vel det som teller (for min del)? .. ..og at det blir slutt kan jo være mangen grunner til det.. kjemi og sånt.. 🤡

Skjult ID med pseudonym Mums to. 6 april 2017 10:10

Jeg hadde en kollega med samme "problem" som deg. Og jeg synes liksom det var samme typen typer, hele gjengen. Pene fyrer med bruk og kast-mentalitet. Og kollegaen min var flott på både ene og andre måten. Super dame, men ble altfor fort betatt, etter mitt syn.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 6 april 2017 10:16 Privat melding

Mums: sånn e livet.. det e en grunn til at man e singel 😎

Skjult ID med pseudonym Mums to. 6 april 2017 10:35

@Haugtussa Jeg føler jeg meg i alle fall ganske malplassert her😊
Det beste med sukker for min del, er å tyte med folk på meldinger og å være på forum. Har faktisk ingen single venner å diskutere singel - ting med. Har ikke gått opp for meg før jeg rotet meg innpå her at absolutt alle vennene mine er I langtidsforhold. Veldig lange forhold, sånn 10- 20 års opplegg.

Skjult ID med pseudonym Blomsten to. 6 april 2017 10:45

Jeg jakter ikke etter noen som er perfekt, for det er ikke noe eller noen som er perfekt. Og hva er perfekt? At man er både kjekk og snill og 50 andre positive ting? Nei slike høres bare slitsomme ut.

Jeg jakter etter en som gir meg god følelse og trivsel. En som kan elske meg som den jeg er og ønsker å tilbringe mye tid sammen med meg. Finnes ingen andre krav.

Skjult ID med pseudonym Mums to. 6 april 2017 10:58

@Haugtussa Er jo ikke så stor utskifting av kandidater her i sukkersumpen, så jeg gidder ikke surfe særlig. Og masse useriøse kandidater. De som tar motet fra meg, er ikke de som er opptatt og sier fra om det, men de som fremstår veldig positivt en god stund, helt til de plutselig skifter personlighet. Har begynt å ta litt skrekken etter hvert😨

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 2017 11:04

Herlighet. En ting er å sende meldinger til hverandre og signalisere interesse. En annen ting er å møtes og å signalisere interesse. En tredje ting er å virkelig VISE interesse. Det er noe du GJØR, f.eks. i senga, eller med en forlovelse (hvis f.eks. religion er inne i bildet ... ), og det er først da at troskap kommer inn i bildet, etter mine begreper. Bra sammenligning my hadde med irl i gamle dager! Det er lov å multichatte og multidate spør du meg. Men når du kommer inn i et forhold, har du strengt tatt ikke noe å gjøre her lenger, vil nok de fleste si, og jeg med.

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 2017 14:04

Ja, det var neppe noe "tilfeldig" utvalg du foretok av menn på din egen alder da! Skal tro hva som gjorde at du klikket deg inn på akkurat disse gutta, mens sånne som meg ble definert som uinteressante og ikke verd et les en gang. Tipper at det kan ha noe med atletisk fotballspiller-type å gjøre, eller alfahann hvis du foretrekker det uttrykket. Og de der fotbalspillerne har nok å velge i uansett, så de trenger ikke å forholde seg til halvgamle og brukte damer. Derav profiltekstene deres. Det er altså ikke så pussig likevel. Lykke til videre da ..

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 2017 14:07

*Derav søkekriteriene deres*, var det jo jeg mente - sorry, kan ikke skylde på autokorrektur en gang. Og fotball med en L .. jeg må pinadø skjerpe meg.

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 2017 14:30

Hehe, frustrert ja. Klart jeg er frustrert, det er jo hele forretningsideen for Sukker. Men fotballspillere kan ikke for at de ser bra ut, så det er mer min egen situasjon som frustrerer meg egentlig, enn andres utstråling. Likevel rasjonelt nok av fotballspillerne på 40+ å søke seg yngre damer med friskt utseende, siden de likevel kan velge og vrake blant dere, og ikke det spor pussig. Imho.