Alle innlegg Sukkerforum

Hva vil vi egentlig ha ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Haugtussa to. 6 april 20:23

Siden diskusjonen går her om kropp, det ytre og kroppsfokusering så lurer jeg på hva dere synes om de som fikser både her og der ?
Dette er vel kanskje mest vanlig blant jenter og kvinner , eller ??
Det er jo blitt helt vanlig med både fettsuging , brystimplantater , oppblåste lepper , kunstige vipper etc etc ,,,,
Er det dette menn vil ha siden så mange kvinner i alle aldre gjør dette ?

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 20:30 Privat melding

@Haugtussa
Når vi nærmer oss påske.

Har du noen gang blåst et egg tomt for innhold ved å lage hull i begge ender og blåse ”dritten” ut?

Jeg har vært sammen med en dame som er Norges peneste, men hun var helt tom i hode.

Etter det, så ser jeg etter noe andet. En dame som er morsom for eksempel, og ikke nevrotisk.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa to. 6 april 20:37

@Pepper
Ja ,jeg er også av den oppfattning at det må være rett" innhold" ift hva jeg verdsetter før det er interessant .
Tenkte kanskje mer på alle jenter og kvinner med "innhold" men som likevel vifter rundt med laaaange vipper og kunstig trutmunn og fyll i puppene .
Hvorfor gjør vi det ? Er det for vår egen del eller er det fordi de drar menn med det ?

Skjult ID med pseudonym coca cola to. 6 april 20:40

Jeg har vurdert å få større pupper å det er kun for min egen del ikke for andre.Jeg hadde følt meg mer vel med meg selv om jeg hadde større pupper.

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 20:40 Privat melding

@Haugtussa
Ja det er kvinnens slengbukse.

Det er litt sånn: Eg er pene.. da kan du tenke deg hvor morsom jeg er å være sammen med..

Skjult ID med pseudonym Olivia to. 6 april 20:41

Jeg synes dette er en trist trend. Selv håper jeg at jeg klarer å lære ungene mine å være glade i seg selv, og ikke basere sitt egenverd på hvordan kroppen ser ut. Heller Pippi enn Barbie, er mitt motto.
Jeg ler litt oppgitt av kroppshysteriet som jeg tidvis får servert gjennom media. Men egentlig er det jo bare trist hele greien; "Jeg må få noen til å skjære i kroppen min og stappe inn litt kunstig materiale, sånn at andre skal like meg bedre." Nei, faen heller.

Skjult ID med pseudonym Solo to. 6 april 20:43

Jeg spurte moren til eksen min om hvorfor damer er så opptatt av å sminke seg, og om det var pga menn. Hun svarte det var mest pga å føle seg vel, og pga andre damer.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 6 april 20:44

Den type menn JEG liker, liker heldigvis ikke denslags, det er de helt tydelige på:) Jeg har aldri snakket med EN mann som har ønsket seg kjæreste med kunstige attributter av noe slag. Om jeg hadde hatt stusselige vipper, smale lepper eller manglet fylde i brystene, og hadde valgt å korrigere, hadde det vært for meg selv, ikke for å dra menn.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa to. 6 april 20:47

@olivia
-jeg tenker litt som deg , men dette er jo ikke bare fokus i media . Ta en kikk rundt både i bygd å by , så ser man disse tingene på fler og fler . Og i alle aldre !
Jeg synes også det er trist . Og i mange tilfeller langt fra pent heller i mine øyne ,,,,men likevel velger så mange å gjøre disse tingene ,

Skjult ID med pseudonym Solo to. 6 april 20:49

Helt greit å ikke skjønne bæret av hvorfor damer velger å gjøre det, men å lage et stort nummer ut av det synes jeg blir bortkastet. La nå folk ha frihet til å gjøre hva dem vil med sin egen kropp uavhengig av hvor dumt det er. Man bør heller ha fokus på egenutvikling så man ikke blir så påvirket av andres valg.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 6 april 20:50 Privat melding

Jeg håper virkelig ikke denne trenden sprer seg til kvinnfolka, det er nok med at mannfolka gjør det. :P Janei, det er nok noen som ønsker å gjøre inngrep for å forsterke en følelse, få bedre tilbakemeldinger, osv. Jeg har et veldig ambivalent forhold til det, så jeg vil vel si at jeg foretrekker naturlig framfor rettet på. :)

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 20:55

Ingen tvil om at det virker. Det er den nye sminken, kanskje. Instinktene våre drar oss som insekter mot lyset, og tror vi å ha en sjanse, virker det lite aktuelt å reflektere over silikoninnlegg i sosialøkonomisk lys. Det blir heller noe vi eventuelt kan komme tilbake seinere, når frustrasjonen tar oss. For øvrig synes det å være stor forskjell her mellom menn og damer. For det er mye større omsetning i det plastisk-kirurgiske markedet for operasjoner på kvinnekropper, enn for operasjoner for mannskropper. Hva det nå kan skyldes ... ikke at damer er dumme i hvert fall. Det er nok rasjonell tenkning som ligger bak, for begge kjønn. Damene tenker seg kanskje at ved å dytte pengene inn i falske pupper og romper, så kan de få kapitalen tilbake med avanse. Og amen til det. Mennene derimot har ikke tilsvarende forventninger. Sikkert rasjonelt det også. Tipper det hele da koker ned til at mennene fortsatt har litt mer penger enn damene. Det mannlige blikkets verdsetting av kvinnekroppen blir derfor mer lukrativ enn omvendt, det kvinnelige blikkets verdsetting av mannskroppen. Skal tro hva slags operasjoner vi hadde sett hvis situasjonen var omvendt. Hårtransplantasjon, ok, men hva mer liksom ...

Skjult ID med pseudonym Olivia to. 6 april 20:55

@Haugtussa: Joda, det brer om seg dessverre. Måtte ta en runde med meg selv da god venninne gikk hen og kjøpte seg nye pupper for en del år siden. (Hun var ikke "verre stilt" enn meg i utgangspunktet). Men bestemte meg for at jeg skal kunne se ungene mine i øynene når jeg forteller dem at de er nydelige akkurat slik de er.
#Resist

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 20:58

Menn som driver med kroppsbygging og har unaturlig store muskler og spraytan-brun tenker jeg antagelig også gjør det for sin egen del. For jeg kjenner ingen kvinner som på noen måte har sag at det er hot. Så jeg tenker at de gjør det i konkurranse med andre menn.. på lik linje som at kvinner spruter inn greier, justerer og fikser seg mest for å konkurrere og gjøre seg til for andre kvinner

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 6 april 20:59 Privat melding

@Hønemor: Er det ikke bare menn som skal sprute inn greier? :P

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 21:03

Damer kan også sprute.. men ja.. jeg er enig med deg i at det er bare menn som skal sprute inn noe om det skal sprutes inn noe i det hele tatt

Skjult ID med pseudonym Coma to. 6 april 21:03

Snakket faktisk om dette med en mann i går. Han sa "Nå skal jeg fortelle deg noe; både jeg og alle kompisene mine vil ha en dame som ser naturlig ut. Om hun har litt mage, cellulitter eller hengepupper, så bryr vi oss ikke. Vi synes dere er fine uansett!".
Og dette er stort sett gjennomgangstonen når jeg hører mannfolk snakke om damer og utseende: De synes det er merkelig med duck lips, vårt fokus på å være tynn, digre silikonpupper osv.

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 21:06

Sant det, for å imponere andre kvinner også, det hadde jeg ikke tenkt på nei. Takk @ hønemor.
Kroppshysteri er en egen diagnose i dag, husker ikke hva det heter på legespråket - ortoreksi? De bodybuilderne har for det meste denne diagnosen eller sykdommen. Det er derfor de gjør seg så stygge og oljer seg opp. Hvis damene ikke liker det, så må det da nok være at andre menn liker det, kanskje de i det samme miljøet. Sprøtt.
Noen damer driver også med kroppsbygging forresten. Jeg holder meg langt unna slike, og omvendt selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Olivia to. 6 april 21:06

Jeg får understreke at jeg ikke er ute etter å kritisere enkeltpersoner. Det er trenden, normaliseringen av kosmetisk kirurgi som byr meg imot. Bransjen, som burde sette på bremsene for enkelte klienter som har mistet seg selv av syne (hvor er legeetikken?), men som pusher tjenestene sine i en syk profittjakt. Jadda. Dere skjønner hvor jeg vil.

Skjult ID med pseudonym Solo to. 6 april 21:07

Er dette en diskusjon om verdi på mennesker på bakgrunn av valg, eller spekulasjoner om hvorfor sånne valg blir gjort? Og hvordan kan man spekulere i hvorfor folk velger å sprute inn her eller der. Det blir som å spekulere i hvorfor folk er arrogante. Det er ca like nyttig som å kaste dart med fold for øya.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa to. 6 april 21:13

Solo
Det har selfølgelig ikke noe med menneskeverdet til alle som følger disse trendene
Jeg lurer på hva som er årsaken til disse fenomen

(mann 47 år fra Rogaland) to. 6 april 21:26 Privat melding

Nei jenter, jeg ønsker hverken forstørrede bryster eller opphovne lepper.
spar meg for all del for påmalte øyenbryn.
Men for all del, lær gjerne noe om kosthold. Og følg det gjerne.
Det betyr mye mer enn hva noe kunstig kan tilføre!

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 21:30

Vært på butikken og kjøpt bamsemums jeg. Fordi det var det jeg tenkte at jeg egentlig har lyst på

Skjult ID med pseudonym Solo to. 6 april 21:33

Du har flere spm i start-innlegget. Men det er ikke tråden din jeg snakker om. Ref den andre tråden hvor det ble noe misnøye på enkelte kommentarer på kropps-preferanser, så er det plutselig greit å "henge ut" silikon damer osv i denne tråden. Satt på spissen av meg, men fortsatt litt rart. Litt hyklersk nesten. Men nå skal jeg ikke krangle her. *trekker meg rolig ut, setter på en film. Kos dikkan!

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 6 april 21:40

Jeg synes det er helt naturlig å ville se best mulig ut, og jeg er FOR all konvensjonell "behandling", som kremer, (litt) sminke, vakre klær, trening, sunt kosthold osv. Forfengelighet er fint, å pynte seg er fint. Å gjøre det beste ut av seg selv er naturlig. Jeg kan også godt forstå at de som ble tildelt veldig utstående ører eller digre ørneneser eller hengende markiser over øynene, retter på det. Jeg kjente også en jente som var pannekakeflat foran, nesten innoverpupper. Hun skaffet seg nye i str.small, og følge seg helt fæb med det - etter årevis med komplekser for flatt landskap.

Den triste underteksten i kosmetisk kirurgi, botox, silikon og fyllstoffer er at det nå har gått alt for langt. Medier, bloggere, kjendiser mfl. pøser ut overdrevet ytre fokus og skaper et kroppspress vi ikke hadde da jeg var ung; du er ikke bra nok hvis du ikke har store pupper, store lepper, høye kinnben, bollerosekinn, laaange tette vipper osv.. Det må være verst for de unge. Og noe må da være på ville veier, når pornoindustrien gjør analbleking og kjønnsleppereduksjon til voksende bransjer. Jeg tipper det kommer en motreaksjon, i år er f.eks usminket "in".

Jeg blir som jeg er, ingen inngrep her. Og jeg vil absolutt ikke ha en korrigert mann heller. Njei, trist for tidsånden og de som ikke føler seg bra nok som de er, det er vel min mening om saka.

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 21:46 Privat melding

Skal vi date Tinka?

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 21:49 Privat melding

Med verdighets avgift

Skjult ID med pseudonym Haugtussa to. 6 april 21:50

Tinka ,,følger deg helt på alt du skriver 👍

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 6 april 21:53

Date nå igjen, Pepper? 😂
Kanskje på neste forumtreff da!

(mann 31 år fra Hordaland) to. 6 april 21:54 Privat melding

Trur dette er eit fenomen
som er meir eit krav fra blant andre damer/jenter for å følge etter presset fra samfunnet. Igjenn tar du alt av desse tilbuda så e du misfornøyde me deg sjølv tenker eg? korfor ska vi mannfolk like det? Korfor treng du store pupper eller trutmunn for å være attraktiv. For meg e det feil. Noen/mange liker det nok, å da e greit for meg. Men me e forskjellige å da e jo bra.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 21:55

Henger ut @solo? Du skriver at alle kan gjøre hva de vil uansett hvor dumt det enn er. Du sier at man bør ha fokus på egenutvikling sånn at man ikke blir så påvirket av andres valg....

Det er jo ikke noe mindre uthengende å mene det enn hva noen av de andre her mener.

Diskusjonen som jeg opplever det går jo på hva som gjør at man tar de valgene man gjør i forhold til å justere på sitt naturlige jeg.
Er det fordi det motsatte kjønn synes det er pent, og synes det motsatte kjønn evt at justeringene er vellykkede , er det pga mote/trend eller for å øke selvfølelsen.
Uansett hvorfor man tar valgene er det som du sier personlig.

Personlig synes jeg det er utrolig mange pene øyenbryn ute å går om dagen. Mange ikke fult så vellykkede også.
Personlig synes jeg innsprøytning i leppene aldri ser naturlig og pent ut.
Personlig mener jeg ditt og datt

Det må da være lov til å ha personlige meninger her inne..

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 21:56 Privat melding

Kom igjen da.. Tinka..

Jeg vil vise deg noe du ikke har sett før.. :-)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 21:59

Jeg byr @hovmester
Bare å hente

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 6 april 22:01

Har du fått deg nye bollekinn, Pepper?

Hønemor,
Enig, det må være lov å mene for og mot hva som helst. Jeg er for eksempel dønn uenig i din øyebrynobservasjon. Hjelpe, trøste så mye unaturlig og fælt å se nå, tenker jeg. Og er glad jeg har så lav smerteterskel at jeg ikke engang orker å fjerne et eneste enslig hår med
pinsett😂

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 22:03 Privat melding

@Hønemor
Helt enig med deg.

Jeg synes folk kan få lov til å gjøre hva de vil med seg selv. For 10 år siden var det tatovering det var noe galt med. Også var det galt at damer hadde kameltå, (til tross for at menn runker etter det) og nå er det lepper.. også kan man bare fortsette med å ”disse” kvinner, samtidig som menn går på anabole steroider.

Nei.. jeg for min del blåser i hva dama mi gjør, bare hun har det godt.. Det er det som teller. Ikke hva unge møllkuler vil fortelle hva som er riktig eller galt.

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 22:04 Privat melding

Ja.. vil du se Tinka?

Jeg er så sprut rød i tryne at jeg snart ekploderer.. vil du se før jeg gjør det?

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 6 april 22:10

Eh, ellers takk, Pepper. Jeg kan styre meg, men kanskje noen vil :-)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 22:11

@tinka. Mange klarer helt klart ikke å begrense seg i forhold til de bryna 😳😳😳😳

Men i dag ble jeg litt fnisete da ei venninne hadde vært å fiksa øyevipper... så ut som de hadde fått "pulesveis"
Hun mente det var inn med litt bustete tykke øyevipper ...
Hu om det....

(mann 48 år fra Oslo) to. 6 april 22:12 Privat melding

Er du helt sikker Tinka?

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 6 april 22:18

Det der med øyenbryn og øyenvipper er det bare til å trekke på skuldrene av. Det ser jo ikke ut en plass, og handler nok mest om relativt trange kår. De har ikke råd til dyre plastiske operasjoner, og går derfor på plastikk-kirurgi-versjonen av "Nille" for å bruke av småpengene sine der. Og "varen" de får blir like lite imponerende som plastpynten fra Nille.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 22:30

Joda @solo
Var vel at det at du mente selv var hyklersk.. selv om det også var satt på spissen antagelig.

Nå tar jeg heller denne bamsemumsen og strekker den helt ut av sammenheng og lar den smelte på tunga.
Når den har smelta på tunga ser man jo at den har Tæna seg den også for å gjøre seg lekker.. en naken bamsemums er ikke like snasen

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 22:32 Privat melding

Eg vil ha en ekte dame.. uten noe som kirurgisk innblanding enn nødvendig for helsen.. Ikkje selvbilde/psyken.. sånn e det med den saken!!

Skjult ID med pseudonym Solo to. 6 april 22:35

Ble bare krøll dette. Nå er det tilbake til film.

Dedikerer denne til tråden:
https://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 22:41 Privat melding

Hmm.. no kommer eg utenfra.. vært på konsert og koset meg.. Og ka får eg se?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 22:42 Privat melding

Jo en gjeng galninger på Sukker. Ka med å logge litt av i helgen?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 22:44

Er det ikke fint å se at vi har klart å holde liv i myra uten deg da @roken? Eller hva er det du ser?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 22:46 Privat melding

Høne: må være ærlig at eg ikkje leste noe særlig.. var mer at eg så de samme folkene.. synd

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 22:56

Vil du ikke ha oss her @roken?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 22:58 Privat melding

Nei.. Eg vil ha deg ute blant folk.. sammen med en kjæreste f.eks 😊

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:00 Privat melding

Nei.. Ikkje i dag. Kanskje i morgen hovis

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:06

Jeg har vært ute blandt folk i hele dag @roken. Egentlig litt for mye av det gode. Men det med kjæreste ønsker jeg også. Jeg hadde blitt den lykkeligste på denne planeten om jeg hadde møtt en jeg fikk lov til å investere masse gode følelser og tid i.

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:10 Privat melding

Bare til å sette i gang det 😊
Så du vil ikkje ha sixpack og alt det der?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:11

Er da tilgjengelig jeg @hov

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:17

Forsyne seg @hov? Forsyne seg av hva? Av følelsene mine eller bamsemums? Eller driver du å lover meg bort?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:18 Privat melding

Ka har du å tilby, høna?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:20

Å være tilgjengelig er ikke det samme som å være til bruk. Men dette har du vel lært du også vil jeg tro kjære @hov

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:21 Privat melding

Vil jo ikkje bruke seg
, høna.. vil heller nyte 😉

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:23

Du må ta dette med hovmester hva jeg har å tilby @roken. Han som sitter på prospektet og er salgsansvarlig. Blir spennende å se hva han fokuserer på i salgsoppgaven

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:24 Privat melding

Fokuserer sikkert på utsikten 😉

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:26 Privat melding

Hovis: 5 års garanti. No refundable. Då kjem eg

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:30 Privat melding

Hovis: hmm.. jaja.. blir ny rekord uansett

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:31

Er jeg solgt nå @hov?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:34 Privat melding

Ja, ingenting går hus forbi med høna

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:34

Kry over at jeg var så lettsolgt. Stakkars roken.....

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:36 Privat melding

Blir du for mye for meg, så slenger eg deg i hønsebua

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 6 april 23:37

Hørtes spennende ut. Liker å bli slengt

(mann 40 år fra Hordaland) to. 6 april 23:41 Privat melding

Pussy i sofa.. Høns og pus passer ikkje sammen.. høna må på kottet

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 7 april 00:34

De aller fleste som fikser på ting gjør det jo for sin egen del, ikke for andres.
Jeg tror det er veldig få som gjør slikt for andre sin del.

Dømmer ingen, de må få styre på som de vil, for det er dem sin egen kropp. Men jeg forbeholder meg retten til å ikke synes det er fint.
Hadde det vært ei venninne og resultatet ikke ble bra så hadde jeg sagt i fra. Ukjent mennesker, not so much.
Jeg vet bare at jeg aldri kommer til å nærme meg ei som har stappet alt for mye drit i leppene eller brystene.

Hun kan godt ha silikonpupper, men de bør se naturlig ut og ha en naturlig størrelse i forhold til resten av henne.
Aller helst ser jeg selvsagt at alt er naturlig.

Hvorfor dere damer gjør det aner jeg ikke. For å føle seg bra sikkert?
For mye av dette er jo laaaaangt i fra hva menn faktisk ønsker seg.

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 7 april 00:49

Tja, @ powpowgutt. Menn er forskjellige, og det er en forskjell på gode og dårlige "jobber", men de gode gjør inntrykket på meg, og sikkert mange av de dårlige også. Og så har andre allerede vært inne på at hensikten er vel så mye å gjøre andre damer misunnelige, som å gjøre inntrykk på oss. Også nevner du lepper og bryst, men glemmer rompe. Fremdeles like blasert/uinteressert eller?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 7 april 01:04

@mann40år

Glemmer å nevne? I forhold til fiksing mener du?
Nå er vel fortsatt lepper og bryster de to som leder i forhold til det å fylle de med silikon, selv om det blir mer og mer populært med fyll for å få større rumpe også.
Sannsynligheten for at du møter ei norsk dame som har fikset på rumpa er veldig liten sammenlignet med å treffe ei som har fikset på leppene eller puppene.

Skjønner ikke helt hva du mener med det siste spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 7 april 01:38

Det ble vel for vagt da, fra min side, beklager. Du mener at naturlig er finest, uansett. Et prisverdig standpunkt, som også er moralsk høyverdig på en måte, om vi f.eks. legger til grunn at pengene som går med til sånt fjas, gjerne er stjålet og plyndret fra landene der det produseres varer og føres krig. Men den instinktive dragninga mot attraktive partnere, hopper gjerne bukk over slike intellektuelle betraktninger, i hvert fall for min del. Jeg ser ikke forskjell på falskt og ekte, om det da ikke er veldig dårlige "jobber". Men det gjør kanskje du, og så har du nulltoleranse for fiksing uansett. Jeg spurte visst at du kanskje hadde "glemt" den ene kroppsdelen fordi den ikke passet inn i resten av tankene, men det får være nok for i dag, god natt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 7 april 01:56

@mann40år

Nulltoleranse? Mot dårlige "jobber" ja. Men ikke generelt. Jeg sier jeg helst ser at det er naturlig.
Problemet er at de ofte ikke vet å holde "jobbene" på et naturlig nivå.
Ofte blir det mismatch i forhold til resten av dama.

Noen ganger så ser du jo at det er en "jobb", men en god "jobb" ser du ikke. Det er nettopp derfor den er god.

Skjult ID med pseudonym my fr. 7 april 07:04

Viktig å lese nedover i tråden. Misforsto litt her på morgenkvisten da jeg leste 'mot dårlige "jobber"'

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 09:13

Vil bare si at jeg formulerte første setningen i innlegget uklart , og vil presisere at jeg ikke spør om hva folk synes om de menneskene som har kastet seg på fikse-trenden . Men jeg lurer på om folk synes resultatet av div.fiksing er tiltrekkende ? Og om det er årsak til at så mange velger slik drastisk ytre "manipulering" ?

(kvinne 37 år fra Telemark) fr. 7 april 09:20 Privat melding

Kroppsfokuset har tatt helt av, det har bikket over til det usunne.
Normale kropper er ikke godt nok lengre, og media/sosiale medier påvirker oss mer enn vi tror. Har du ikke ei ræv som knekker nøtter så blar mannfolka videre og damene bruker timesvis på å forme baken til et punkt som de vet øynene brenner seg fast. Vi er svært styrt av media og hva som anses som vakkert og perfekt i samfunnet vårt. Flytt et annet sted i verden og andre skjønnhetsidealer gjelder (ikke at det er noe bedre).
Om det er for oss selv vi former kroppen vår for eller for andre... Vi trener ikke lengre for god helse og langtidsvirkninger av positiv art, men for å se bra ut. Det er forskjellen og det har også innvirkning på det psykiske, å alltid føle at man ikke er god nok.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 09:34

@moxie
Tankevekkende det du sier . Om det er slik at drivkraften bak både fiksing på utseende og trening/ kroppsforming på en i utgangspunktet "normal" kropp er at man ikke føler seg " bra" nok så bunner da behovet for dette i dårlig selvbilde ?(bortsett fra i de tilfeller der det er åpenbare gode grunner)
Og da lurer jeg på om disse "tiltaka" i såfall faktisk bedrer psyken og lav selvfølelse?? Eller er resultatet at man bare finne nye greier ved seg selv å være misfornøyd med ? Fordi problemet egentlig ligger på et helt annet plan ?

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 7 april 14:21

@Moxie
Fiksing av utseendet blant menn foregår nok mest ved bruk av steroider og veksthormoner. Det er lenge siden dette bare ble brukt av digre kroppsbyggere. For disse mennene er ustabil psyke og depresjon en direkte bivirkning.

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 19:45

Aaaaarrrrgg! Skjønner dere ikke noe? Metro-menn er dit vi har kommet nå! Så kan man like det eller ikke, generasjonen vi nå lever i gikk fra hardtarbeidende mannfolk til fløtepusgutter....sånn er det bare! Evolusjon har gitt oss menn som bruker sminke! Jeg synes ikke dette er greit, men jeg er nok i mindretall!

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 7 april 19:56

Du har med delvis meg @the the

Synes det er litt for mange menn som er før glætte i forhold til hva jeg liker..
men så er jo jeg opprinnelig fra bøgda da..mulig preget av det for jeg liker best sånne bamsemums tømmerhuggere jeg 😬

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:01

Det handler om å tilpasse seg den verdenen man lever i! Dine, og mine, subjektive meninger om hva det måtte være, er det! De er subjektive!

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:04

Jeg kan mene hva jeg vil om "homsegutter", men så lenge vi har trendsettere som Rise-brødrene i dette landet, og blogg-sfæren som genererer "kjendiser", vil tradisjonelle verdier bli utfordret...og det er kanskje greit?

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:13

...bare for å ha sagt det! Jeg spyr av både Riise-brødrene og alle disse bloggerne! ...men jeg anerkjenner samtidig at mange synes dette .... "er kult"...? Dette er åpenbart noe "mange" vil forholde seg til, og da må vi kanskje respektere det?

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:14

Finnes det 1 mening?

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:16

...bortsett fra hu dama som trodde prinsippene i diskusjonen var utledet fra hennes eget ...ego...

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 20:35

@the the
Er det meg du sikter til?

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 7 april 20:36 Privat melding

Bling bling e død, lenge leve the the?

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 7 april 20:38 Privat melding

Jaja.. same same for min del

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:44

Roken, jeg er enig med deg! Det er altfor mye dildo generelt!? Du er oppegående?

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 7 april 20:45 Privat melding

Tja.. på noen områder..på andre e eg fraværende

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 20:46

Tenker det er en god grunn til det i såfall!

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:48

Jeg bare lurer...altså, jeg tenker du er fullstendig blåst! Men, her er det både drapsdømte, og de som trenger "omsorg", så hvem vet!? Du er kanskje spesiel?....du er ihvertfall ikke drapsdømt:)

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 20:51

@the the
Bola menn fulle av steroider har jeg hørt pleier gi sin utkårede noe 'spessielt' til fornøyelse og ellers til oppbevaring i nattbord skuff 🤣

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 7 april 20:53 Privat melding

Ikkje for å være nedlatende ovenfor de som stammer.. Men ka skulle egentlig ha stått etter the?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 20:59

The,,,, impossible,, kanskje 🤣👍

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 20:59

Da stemmer sikkert det Haugtussa!

Skjult ID med pseudonym The the fr. 7 april 21:01

Jeg klarer ikke helt se for meg å skryte av rampen på sukker-forum, men en koselig tanke Rosa!

(mann 46 år fra Hordaland) fr. 7 april 22:33 Privat melding

Kommersialisering av utseende og dermed et økt trykk for å få solgt produktene sine. Det være seg pupper, rumpe, lepper, "chinks - øyne", penis, analbleking, kjønnsleppemodifisering - ju neim it! Og media må pent følge denne trenden fordi de eies av aktører som ønsker kropps-kommersialiseringen. Vi ser i dag at små unger blir utsatt for salgsreklame (ofte kalt demoer) gjennom spill, YouTube og andre medier. Dette øver hjernen deres opp til å agere på en spesiell måte på sånn type reklamestønts. I ung alder er de allerede "bevisst på" hva som er et pent utseende og hva som er et stygt utseende. Denne "reklamemetoden" har blitt brukt av store korporativ i USA siden tidlig 70 tallet. Dette er sikkert ikke det hele og fulle svaret men beskriver hvert fall hvorfor dette skjer. Vi er i en loop der vi lurer oss selv til å tro på egenkontroll. I tillegg legger mange av oss vekt på at en viktig del av partnerskapet er kopulering (som d jo til en viss grad er). Noe som blir grunnleggende beskrevet for oss gjennom de utallige seriene vi myser på. Hvem skulle vel ikke like å ha seg som Fiona Og Jimmy i Shameless? Men er dette standarden? Kropp og sex er av de største salgsvarene som finnes. Vi påvirkes av medienes bruk av reklame omkring temaene. Er det så rart vi ønsker å pynte på stuff for å tiltrekke oss oppmerksomhet da?

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 7 april 22:41

Jeg er helt med @ inceptive, bra innlegg.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 23:07

Inceptive, tommel opp!
Reflekterte synspunkter etter min mening!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 7 april 23:14 Privat melding

Det er bare noe vrøvl.

Så enkelt kan man ikke forklare verden altså.. Tommel ned..

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 7 april 23:18

Så klart kan man legge inn dette som en del av forklaringen @pepper. Eller har du fasiten? Den fulle og hele?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 23:20

Hvordan vil du forklare verden da, @"pepper?

(mann 48 år fra Oslo) fr. 7 april 23:26 Privat melding

@Hønemor
Nei, jeg ville aldri våget meg på å forklare hva virkeligheten er, og hvorfor mennesker er som de er.

Sånn enkelt forklart så vil en hver enkeltpersons synsvinkel ha blind punkter, og ofte er det sånn når en enkeltperson vil forklare virkeligheten, og hvorfor noen velger som de gjør, så tar de stort sett feil.

I dette tilfelle ovenfor er det mange ting som skurrer i mine ”ører”, det er ikke nyansert nok.. uten at jeg vil gå for langt inne i det. Det tema er for omfattende til å skrive kort om.

Men tommel ned uansett.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 23:30

@pepper
Følger deg i ditt siste resonnementet,, men synes det er i overkant arrogant å kalle andres meninger for vrøvl, l

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 7 april 23:32

Virkelighet er sammensatt ja. Ja det er den virkelig. Akkurat som folka her inne på forum. Vi kommer alle med brikker til puslespillet. Sammen har vi kanskje en helhet....selv om det kan se litt uryddig ut. Og at bilde ikke er helt sånn som jeg har tenkt eller du ser for deg er det allikevel brikkene vi har.

Synes ikke noe er tommel ned jeg. Ikke en gang du

(mann 48 år fra Oslo) fr. 7 april 23:38 Privat melding

@flere
Nå ja.. vrøvl er jo bare et ord da, men jeg kan si at jeg er uenig. Det er vel kanskje penere å si det sånn.

Jeg personlig er veldig opptatt av å ha nyanser i betraktningene. Det er vel forresten ingen nye tanker og ideer som har kommet ut av en stereotypisk måte å betrakte verden på.. Igjen kort forklart.

Ok.. tommel opp da!

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 7 april 23:40

Hælledussen 💋 nå var du så fin

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 23:42

@pepper
Enig i nyanser!
Du 'har det' 😍

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 23:47

@PEPPER
tipper du tenker at kvinner er dine verste 'fiender',,, 😇

(mann 48 år fra Oslo) fr. 7 april 23:49 Privat melding

@Haugatuss
Nei.. tror ikke det..

Men jeg prøver hele tiden å betrakte verden i fra en assosiert måte, når jeg vil forstå noe, uten å ta noen andres synspunkter i betrakning.

Men det betyr ikke at jeg har noen form for rett for det.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 7 april 23:50 Privat melding

@Haugetussa

Det er feil. Kvinner er mine beste venner.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa fr. 7 april 23:55

@pepper
Tenker det er en fantastisk egenskap!
Skulle ønske fler var der!
Det å observere verden og seg selv utenfra kan gi mange aha - opplevelser :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 00:07 Privat melding

@Haugetussa
Endelig en som kanskje forstår meg litt da.

Når jeg mediterer, så bruker jeg 3 oppfattelses posisjoner.

Jeg kan betrakte min egen indre virkelighet, om hvordan en person kan påvirke meg. Også kan jeg se hvordan situasjonen kan se ut for den andre personen, også ser jeg det i fra den tredje posisjon, hvordan det vil se ut for noen som ikke er involvert.

Og dette er jo veldig kort forklart, men dog en nyttig egenskap.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 00:16

Jeg forstår Pepper
I meditasjoner finner man "oversikt" og ro.
Men så kommer utfordringene i vår dualistiske verden!
Alt handlers om ballanse!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 00:22

Pepper, hva vil du ha?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 00:23

Du er en "rumpe-gutt", er du ikke?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 00:29

Kjære lille The gutten,, se å bli voksen da 💕

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 00:32 Privat melding

@Hoppetussa/Haugetussa og @TheThe

Balance, den finner man i seg selv ikke sant. Hvis man blir imobilisert over at verden er som den er, så blir man jo i ubalanse. Jeg endrer jo ingenting ved å ergre meg over at verden er som den er. Man får det bare dårlig.

Også @TheThe..
Jeg er ikke homo, men jeg synes at promp er morsomt.. det er jo en av de ting man ikke skal gjøre når andre hører det. Akkurat det samme er det med å pelle seg i nesa. Alle gjør det, men ingen vil vise det.

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 00:38

Litt homo...?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 00:41 Privat melding

ok.. litt så..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 00:42

Opplever du dette som negativt?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 00:46

Herlig @pepper
En spade er en spade uansett hva man velger å kalle den!

@the the
Har du fanget noen negative vibber her?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 00:48 Privat melding

@The the
Nei.. jeg driter i det jeg.

Jeg trenger ikke å overbevise noen om min legning. Hvis noen synes jeg virker homo, så er det greit.

Jeg har jo en bror som er homse, og jeg er daglig i homse miljø, og jeg er imun i mot at noen tror jeg er homo. Det gjør ikke meg noe. Jeg tar det som et kompliment egentlig.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 00:50

Morsomt å bli kalt hoppetussa by the way,,,, tenkte på det i dag at jeg burde skifte nick,,,, er nok litt for intensiv for Tussa 😂👍

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 00:55 Privat melding

Jeg skal vedde på at du har en fin tusse.. Haugetussa høres litt sånn granbaraktig ut..

Men tusse har du uansett.. :-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 00:59 Privat melding

Er det deg?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:00 Privat melding

Eg har sett deg..

Du er pen du!!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:01

Jeg skal vedde på du er en feig liten faen Pepper, har du fitte?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:02

Er du konf med innovertiss?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:02 Privat melding

@The The
Nei har ikke det. Men jeg har bollerompering, i stede for bollemus.

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:03

Hvorfor være så jævla kul når du ikke må stå for det?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:04 Privat melding

Innovertiss?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:04 Privat melding

Er du homo @The The?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:05

Hvem er din musikalske hero, pepper?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:05

Pepper??!!?,??

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:06

Faen, du er feig! Feige lille fitte!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:08 Privat melding

Wow.. Det er nesten flaut å si det @The the.. men min første musikalske kjærlighet var faktisk Paul Maccartney.. men det var den gang.

Det er ikke særlig å nevne ham i dag.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:09

Hvem er feig The gutten!?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:09 Privat melding

Du minner meg om en som heter Solo, The the..

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 8 april 01:11

Hva babler du om nå, pepper?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:12

Du er en feig liten dritt pepper, du har ikke noe å komme med! Om du vil forsøke er du vel bekomme!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:12

Har du pissa på deg?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:13 Privat melding

Ikke noe.. Solo.. Det var bare ytrykket som minner meg om deg.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:13 Privat melding

Jøss..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:14

Men du, hvorfor skal du plutselig tøffe deg så jævla, ingen bryr seg...

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:17 Privat melding

Mente du meg eller tussa @The the

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:17

Helt rett the treet, ingen bryryseg 😇

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:19

Eller solos soumate

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:19 Privat melding

Det er ingen som blander Solo inn i dette da Rosa..

Er du homo du?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:20 Privat melding

Er det påtide å bli forvirra nå eller?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:21

Rosa 57
Sikkert dumt å være så forutinntatt, beklager! "

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:23

Kvinner,,, alltid grunn til forvirring når de er involvert 😇

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 8 april 01:24

Haugtussa
Stalke deg? Nå skjønner jeg ingenting?
Jeg skjønner det er på tide å ta kvelden.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:27

@"solo
Beklager dypest!!!
Tok feil,, og må være for lite solo i den kortreiste drikken jeg har innledet påsken med 😂

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:29

Blir du arg rosa,?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:35

Bra noen passer på så det Ikke blir urettmessig stryk her,
Sitter og hører Cohen på NRK her,,,,,, og drømmer meg bort 😍

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:37 Privat melding

Du har blokert meg du Hoppetussa..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:40

Fitti!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:40

..."e".!

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:40

What,!!!!Har Jeg?!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:42

Pepper! Er du retard?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:44

Du er evneveik ihvertfall, jeg vet ikke hvilke kategori sukker putter dette i!? Altså, retard!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:49

Fant du ut av det?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:53 Privat melding

@The the
Det minner meg om en sang en av mine kammerater har laget, som heter: Retarded.. Den handler om meg faktisk

https://youtu.be/zki1kMIZjj8

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:55

Ja, det overrasker meg ikke! Du er diagnostisert som tilbakestående, er du ikke?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:59 Privat melding

Jo, det er jeg..

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 01:59

,@THE THE
, hva er problemet ditt egentlig,?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 01:59

Du må kutte ut å tøffe deg så jævla! For hver idiotisk avgjørelse du har tatt, finnes ett mannfolk som offret noe! Hvorfor må du late som dette var deg?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 01:59 Privat melding

Men det er jeg ganske sikker på at du også er..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:02

Generelt, har idioti alltid irritert meg! Og å uttale seg på sviktende grunnlag er helt hinnsides! Noe mer?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:04 Privat melding

Sunset?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:04

Jeg spurte deg ikke om det, pepper! Jeg vet hvem dette er. Jeg har hilst på både kone og barn!

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 02:05

Kjenner dere hverandre,,,???
"Skjønner virkelig ikke greia her

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:06 Privat melding

@The the
Er du klar over at du virker meget uinteligent?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:07

Det er sikkert min feil! Jeg startet en tråd om å plukke blomster i Damaskus! Skjønner du det nå!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:07 Privat melding

@Hoppetausse
Jeg kjenner ikke ham. Det er ikke en man vil bli kjent med for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:08

Nei, forklar pepper!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:08 Privat melding

Men det er ikke dennen tråden @The the

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:10

Du er ett null, og du vet det! Hva har du noensinne gjort for noen andre?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:11

Tigger du penger?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:12 Privat melding

Nei.

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 02:12

I min ungdom plukket vi plommer i Hardanger,,, har du før drukket deg på cider @the treet, 😂

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:12

Har du noe å være stolt av?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:13 Privat melding

Jeg er stolt av at jeg har langt hår..

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 02:14

Ok,, som jeg mistenkte! Og spør igjen gutten min ,, hva gjorde deg så sint? 💕

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:15

Altså, du må gjerne unnskylde alle andre enn de som oppfører seg, og mener det samme som deg! Men er det særlig smart, Haugtussa?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:16

Det dr ikke veldig vanskelig å peke på en taper!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:17 Privat melding

Du peker på deg selv da..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:19

The boy? Hvem er det?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:21

Pepper, du må skjønne du ikke fungerer? Altså, du er fullstendig bortreist! Men frykt ikke, det er hva som gjør dette moro!?!?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:22

Vil du je skal ta deg på alvor, pepper?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa lø. 8 april 02:23

Aner ikke hvem han er eller hva han er!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:24 Privat melding

Det er opp til deg det.. @The the..

Du kommer bare med piss..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:34

Hvorfor skal jeg gidde pepper? Du er en ingenting, du er en taper! Har du gjort ett dagsverk i hele ditt liv som du kan være stolt av?
Er du klar over hvilke menneskervdet er jeg kjenner?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:38

Du bør unnskylde din egen eksistens!, jeg er pisslei voksne mennesker som velger å kaste bort livet sitt! Klarer du bedre dritunge?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:42 Privat melding

@Theteh
Hva jeg gjør med livet mitt burde ikke bry deg så mye.

Det du gjør nå, er å fortelle om ditt og ditt eget liv, ikke mitt.

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:47

Aaaah Who cares! So, Who are you pepper?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:50

except from some stinking coward?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:51 Privat melding

Det kommer du aldrig til å få vite @The the..

Skjult ID med pseudonym The the lø. 8 april 02:52

If you vant respect yourself - go fock off bitch!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 april 02:54 Privat melding

Greit.. Natta @The the...

Skjult ID lø. 8 april 17:46

Skulle ønske flere var aktive på forumet. Har irritert meg i flere uker over at de samme folkene svarer gjentatte ganger på spørsmål.

Skjult ID med pseudonym my lø. 8 april 17:53

Ikke klag.

Skjult ID med pseudonym mann40år lø. 8 april 21:47

Seinest i går var det en ny her som sannelig viste hvordan steroider og veksthormoner gir ustabil psyke, big time, og depresjon som direkte følge. @ "Skjult ID"

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 18:13

Enig med @Tinka, og legger til fjerning av musematte.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 18:49

(til analblekinga)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 18:58

Les i tråden.

Analbleking og musemattefjerning er begge ideer fra samme kilde.

Innen få år blekes det høyt og lavt. Det vil jo være heeelt naturlig...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 19:06

Det med grense passert jeg og ville ha fram.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady on. 10 mai 19:14

@Rosa

Jeg ler så tårene spretter :)

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 19:15

Pornoindustrien skal nå få skylda for alt. Follow the money, takk. Det er ikke pornoindustrien, men helseindustrien som har skylda for alt dette. De snille, idealistiske legene altså, som gjør alt de kan for å redde liv ... not. Silikonpusherne. Analblekerne. Fettsugerne. Sykdomsgribbene. Stapp dem inn i matrix hele gjengen og gi dem enveisbillett til sukkerforum.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 19:17

De som fant på å røske vekk matta også?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 19:18

Det var dine ord blingbling, ikke mine. Vet du mer?

Skjult ID med pseudonym AHE on. 10 mai 19:22

Tror en persons personlige preferanser har litt å si også....er jo ikke slik at legen sier " Nå må du bleke rompehullet"

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 19:24

Jeg spurte deg siden du røska vekk pornoen. Jeg vet jo at matta forsvant vhja den. Mulig du har rett på bleking.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 19:30

Ja, tror de sliter veldig @LisaLa. Det koster ikke mye mer å date en pornostjerne nå, enn det gjør å reise til Oslo og date ei sukkerdame. Pornoen fungerer mest som markedsføring av eskortetjenestene nå for tida. Internett liksom.

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:32

Så hvis jeg tar silikon i testikkel eller analbleking og angrer, kan jeg bare skylde på porno, lege eller salongindustrien? Dem sin feil at jeg av min egne frie vilje tok silikon fordi jeg er lettpåvirkelig av reklame og budskap?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 19:34

Nei - ikke i større grad enn for at musematta er borte.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:35

Egen*

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 19:38

Synes i hvert fall ikke at du skal skylde på pornoindustrien @mcstuffin. Egentlig er det ikke legenes skyld heller må jeg innrømme, men bursjoasiet. Ta med testikkelen din til Rimi-Hagen da vel, og be om en tier til kaffe.

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 19:42

Har i hvert fall bommet på hvor mye en kopp kaffe koster nå til dags. En femtilapp til en kopp kaffe, hadde vært nærmere sannheten.

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:43

Er da ikke mulig å få en kaffe til en tier lenger. Trenger 34 kr for en liten fra Starbucks. Stor er jo som resten av USA. Overdimensjonert, i en liten popcorn bøtte som rommer 0,5l.
Skylder på Amerikaner'ne for overdreven størrelse.. Som gjør at jeg må ha silikon mine testikkel. Og damene på forum. Som gjør narr av størrelse på penis bilde i looks.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 19:43

Du har noen et poeng og to..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 19:43

*nok

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:44

I mine testikler. En setning jeg håper jeg slipper å gjenta

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 10 mai 19:47

Søkt eksempel med silikon i testikkel. Menn gjør ikke sånt, de kjøper seg heller en større bil. Som så mye annet handler ikke dette om menn vs. damer. Altså emnet for tråden.

Skjult ID med pseudonym AHE on. 10 mai 19:49

Var det snoppen din det ble laget tråd rundt @muffinstuffin ?

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:50

Alt koker ned til menn Vs damer på sukker forum. Men ja. Var ikke meningen å virke seriøs.. sry

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:50

Jeg slår et slag for alle mannesnopper, AHE

Skjult ID med pseudonym AHE on. 10 mai 19:52

👏🍆👏

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin on. 10 mai 19:55

Jeg må virkelig finne meg en hobby hjemme...

Skjult ID med pseudonym perla on. 10 mai 20:19

Fnis.