Alle innlegg Sukkerforum

Når han tar styringen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 12:34

da faller jeg av...
Har opplevd dette flere ganger nå. Enkelte menn er veldig rett på, spør kanskje etter første eller andre melding om mobilnummer og når vi skal treffes. Da stopper det egentlig der for meg. Men så har vi de som virker så bra, skriver hyggelige og gode meldinger, alt stemmer og vi finner tonen. Jeg tenker at NÅ har jeg kanskje kommet i kontakt med en potensiell kjæreste ☺️ Men plutselig endrer dette seg brått for meg når han sier at han vil møte meg og det vil han akkurat den helgen, for da passer det best for han 😕 Og han vil være min kjæreste. Fint at han vil møtes, men savner spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan. Føler ting plutselig går veldig raskt for enkelte. Jeg kan ikke si at jeg vil være kjæreste med noen jeg ikke har snakket med eller møtt 😬

Vet ikke om det er flere enn meg som opplever dette og tenker som meg? Jeg trekker meg ganske raskt ut når det blir slik 😰

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 12:38 Privat melding

Sånn skal det jo ikke være, da fremstår man som desperat og umoden, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 9 april 2017 12:50

I min verden heter det velkommen til mitt arkiv "Ryk & Reis.com" på egen regning:)

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 12:52

Ja, Oxygene noen er nok umodne og desperate. Men den tanken som også slår meg hos enkelte, er at de er kontrollerende. Og det skremmer meg mer 😰

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 9 april 2017 12:56

Du klarte nesten å få de fire emoij'sene på lik linje. 👍
Ellers, si ifra tidlig hvis sånne signaler kommer. Noen menn tror nok at styring er noe damer liker. Det er selfølgelig individuelt.

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 12:58 Privat melding

Ja Blåmeis, kontrollerende menn må da være turn-off? Jeg kan ikke med min beste fantasi se at det er kjærlighet - jakten på å "kontrollere" et annet menneske?

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 13:00

😂 ja, Solo, det var nøye planlagt 😜
Ja, har noen ganger sagt ifra, men ikke alltid en kommer så langt med det. Hadde en for et par uker siden som ikke kunne godta at jeg ønsket å avslutte kontakten. Han bombanderte meg med meldinger etterpå, han skjønte ikke hva og hvorfor 😣

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 13:01

Ja, det er turn-off Oxygene 🙈

Skjult ID med pseudonym Blomsten sø. 9 april 2017 13:02

Forsåvidt smigrende med en mann som er ivrig, men er enig i at akkurat dette ikke er så kult. Jeg har ikke opplevd dette trykket ennå jeg da, har en "streng" profil som siler ut disse 😂

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 9 april 2017 13:06

Block it and drop it. Eller vær brutal ærlig. I en voksen alder bør sosiale antenner være velfungerende ift sånnt.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:31

Får mer enn nok sånne meldinger, ja. Feks : "Klar for å gå en tur?" i førstemelding. Begynner å lure på om profilteksten min gjør at jeg virker veldig lettlurt. Og så er jeg uten bilder, så da blir en vel ofte ansett som useriøs.

En jeg sendte meldinger med, virket veldig hyggelig helt til vi avtalte å sende bilder. Da jeg ikke fikk sendt innen 1 min, ble plutselig tonen en helt annen og til slutt prøvde han omtrent å true meg til å sende bilder. Helt hysterisk rasende😨

En annen virket ordentlig og seriøs, helt til jeg skrev at jeg holdt på å gå tom for batteri på tlf. Da hadde jeg pratet med han i over en time. Det tålte han ikke, for når han klarte å holde tlf oppladet, burde jammen jeg også klare det. Forklarte at jeg var i badekaret uten lademuligheter, men det var det ingen forståelse for. Helt utilgivelig å ha tlf med dårlig batteri altså.

Fortalte fornavnet mitt til en fyr en gang. Det gikk 2 minutter, og så begynte tlf å ringe...

Og mange flere sånne idioter. Men er jo positivt at de viser sitt sanne jeg før jeg ev. risikerer å møte de på en date. Begynner å bli veldig skeptisk og litt lei hele greiene, når det skal være så mange sånne. Mister litt piffen. Kanskje jeg hadde fått færre sånne meldinger hvis jeg hadde hatt bilder, men med alle disse skrullingene er det enda mindre fristende.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:34

@oxy Er ikke alle som ser etter kjærlighet på samme måte som du gjør. Finnes mange som heller ser etter noen de kan dominere og bruke til hoggestabbe og dørmatte.

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:37 Privat melding

Herlighet Mums! Mannfolk ass....! Man kan jo lure hva som foregår oppe i hodene på enkelte? Kanskje like greit å være singel, tross alt? Jeg skjønner skepsisen etter sånne erfaringer.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:39

Ja vil mye heller være singel enn å ende opp med en sånn fyr😊
Men det fins skumle damer også, så det er best å passe seg 😉

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:41 Privat melding

Ja Mums, det kan du si. Om ikke skumle akkurat, så i allefall dominerende. Jeg hadde ikke klart et forhold der jeg ikke fikk være meg selv.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:47

@oxy En mann jeg jobbet litt med før, kom av og til på jobb med blått øye. Så det finnes skumle damer, jo 😉

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:49 Privat melding

Åja såpass? Haha.... huffda! Hvis han ikke hadde gjort det mot seg selv for å få medlidenhet? ;)

Skjult ID med pseudonym Berta sø. 9 april 2017 13:52

Jeg har vel truffet mer useriøst enn seriøst på nett.. mulig jeg tiltrekker meg de feile guttene.
Eneste seriøse (trodde jeg) forsvant sporløst etter å ha chattet daglig i 2 ukers tid, han var superpå, og kunne vært kjærestemateriale, han avtalte date og var skikkelig intressert.. poff så forsvant han uten et ord..
Det er jo ikke rart at man gir opp tilslutt 😩

Mums, at folk ikke skjønner at man gjør på litt andre ting innimellom enn å sitte limt til tlf.. da får jeg noia 😲. Da er det fort adios amigos 😉

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:58 Privat melding

Hmm, enkelte menn er visst rimelig høye på seg selv. Og tror de er guds gave til alle jenter og damer. Rene mannssjåvinister altså. Det er bedre å være litt bakpå, lyttende og ærlige - eller er det blitt gammeldags?

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:58

@oxy Dette var en veldig seriøs og snill mann. Han var litt opp i årene da han kom ut for dette kjerringtrollet som bare var ute etter pengene hans. De ble heldigvis skilt etter en stund.
Det er faktisk ikke så veldig uvanlig at menn blir utsatt for vold i hjemmet. Både fysisk og/eller psykisk. Det er vel egentlig to sider av samme sak.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 14:01

@Berta. I alle fall når en sier fra om at det kan hende en "forsvinner" en liten stund. Noe annet når folk forsvinner sånn som han som poffet vekk😨

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 14:08 Privat melding

Ja jeg vet Mums. Det var en litt dårlig spøk kanskje? Enkelte menn lever nok i forhold som de angrer dypt på, eller ikke klarer å komme ut av. Så hos begge kjønn finnes det freaks dessverre.

Skjult ID med pseudonym Ekornet sø. 9 april 2017 14:11

@Berta
Har akkurat opplevd det samme. Hyggelig chatting i mange uker og virket veldig ivrig på å møtes og vi avtalte et treff. Dagen før vi skal møtes spør jeg om hvor og når. Ikke et svar tilbake. Men ser han har lest meldingen og er pålogget. Man bør da ha ryggrad nok til å svare og si at han ikke vil sees likevel.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 april 2017 14:15

@Blåmeis

Er jo ikke så rart de mannfolka blir forvirret. Veldig mange damer som søker menn som er menn og som tar kontrollen og ikke er vinglete.
Slår selvsagt feil ut når de da kommer over damer som ikke søker det i samme grad som andre damer.

Jeg tror noen damer ville tent veldig på dette, mens andre, som deg selv, blir mer skjøvet vekk av det.

Selv er jeg det stikk motsatte. Jeg er nok frustrerende laidback og bryr meg særdeles lite.
Derfor kontakter jeg heller ikke damer. Det er ingen vits for jeg passer dem uansett ikke. :P

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 9 april 2017 14:23

Jeg hadde kontakt med en som hadde sagt til familien sin at jeg skulle være med på familieferie til sommeren. Og det var etter andre daten..... ble litt too much

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 14:27

Å lese profilteksten før en tar kontakt, og ellers være lyttende, ta signal og vise respekt bør en vel kunne forvente, eller..?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 april 2017 14:27

@my

Eh.. Vet ikke du, så vet ikke jeg? :P

Men ut i fra hva jeg har lest så tror jeg det er noe som dette;

En som tar kontrollen, men kun på soverommet.
Passe på.
Passe interessert.
En som er imøtekommende, men kun på ting som hun ønsker seg.

Noe i den duren. :P
Problemet er bare at 3 av disse punktene så er definisjonen relativt subjektiv og skifter fra dame til dame.

Skjult ID med pseudonym Berta sø. 9 april 2017 14:30

@ekornet
Helt enig med deg!
Synes det er teit og barnslig oppførsel.. At man angrer seg og ikke vil treffes er jo en ærlig sak, så synes folk kan være ærlig og voksen nok til å avslutte på en ordentlig måte. Uansett så er ikke jeg keen på å ha sånne mennesker inn i livet mitt anyway.. Kanskje like greit at de dropper ut.
Men en avslutning er jo greit å få

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 14:33 Privat melding

Enig med flere her. Har man startet på en ordentlig måte, bør man avslutte på samme vis. Det blir for feigt å bare plutselig "forsvinne", respektløst.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 14:48

@ Ts: virker for meg som om du først og framst er ute etter brevvenner. Med en gang mannen tar initiativ til å date, mister du interessen ... er hva jeg skjønner av førsteinnlegget ditt. Det kalles ambivalens, tror jeg. Enten initiativet kommer tidlig eller seint ... galt blir det uansett. Men jøss, det må jo være hyggelig å se at alle andre er enige med deg.

Helt sikkert mange psykoer blant mennene du snakker om her. Mener ikke å klandre deg for å trekke deg unna dem. Men andre av oss er bare vanlige duster. Ufarlige men litt sjarmerende også hvis du legger litt godvilje til. Vi har ikke oversikt over alle de spørsmålene som fyker rundt i hodet ditt og som du krever at vi må gjøre rede for i meldinger til deg. "Spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan", puh det var mye på en gang. Kan vi ta det litt etter hvert heller? Andre damer klarer det greit. Men ambivalente damer og menn kommer aldri noen vei uansett. De sitter så til de grader fast i hengemyra.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 14:54

@Mums, jeg har lest en del av dine innlegg tidligere, og jeg opplever at vi har en del like opplevelser. Evt. er vi litt like i personlighet. Jeg har mange bilder, så jeg tror ikke at det har noe å si at du ikke har bilder 😉

@Nigma jeg kan godt forstå ønsket om å møtes raskt for å sjekke kjemi og slippe å bruke lang tid på å melde med feil person. Men temaet her er ikke at jeg ikke ønsker å treffes, heller at det er han som bestemmer hvor, når og hvordan dette skal skje. Og som oftest skal det skje på mannens hjemmebane. Det er ikke alltid snakk om en halv times kjøring. I ekstreme tilfeller er det fly og tog innvolvert. Jeg er kanskje litt pysete som ikke kaster meg på et fly og reiser på andre siden av landet for å treffe en helt fremmed mann 🙄🤔

Personlig så foretrekker jeg å skrive en stund for å bli litt kjent først. Og jeg liker bedre en mann som er litt ydmyk, tålmodig og lyttende 👍

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 14:55

@Lone, du spurte om hvor lenge jeg har snakket med disse mennene...felles for de er ofte at forslaget om å treffes skjer relativt raskt. Gjerne etter 1-2 dager med meldinger.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 14:58

"temaet her er (...) at det er han som bestemmer hvor, når og hvordan dette skal skje (...) oftest (...) på mannens hjemmebane (...) en halv times kjøring. I ekstreme tilfeller er det fly og tog innvolvert."

In that case, I withdraw my objection @ Blåmeis

For noen sidrompa duster du har hatt kontakt med. Det er sånne som ser ut som alfahanner du går etter sikkert? Det var jammen ikke småtterier. De krever vel betaling også kan jeg tenke meg,

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 april 2017 15:00

Trodde det var en slik uskreven regel jeg at mannen på første treffet tok den lengste turen. :P

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 9 april 2017 15:03

Det er en mellomting! Hyggelig med en som flørter, viser interesse og tar initiativ. Noen annet blir det med en som er for pågående og "eiesyk". Hvorfor er det så vanskelig å skille mellom dette? Common sense, spør du meg. Det er ikke noe "stakkars menn" oppi dette her!
Man merker raskt om noe skurrer (helhetsintrykk), så følg magefølelsen.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 15:03

Enig med powpowgutt egentlig ... men var det en fotballspiller du prøvde å hanke inn Blåmeis? De føler seg kanskje mindre bundet av sånne regler, og særlig hvis inntrykket er at dama spiller i ligaen under??

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 15:14 Privat melding

Jeg tror hver og en må bruke magefølelsen sin, mye blir skrevet "mellom linjene". Ofte avsløres mennesker pga alt de IKKE skriver, ikke vil snakke om. Men 1-2 dager og så en date er litt i tidligste laget, synes jeg. Selv om noen trenger uker, kanskje måneder før begge to våger det neste skrittet: Å møtes face 2 face.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 15:18

@Mann40år, nei, jeg er ikke ute etter brevvenner. Jeg har gått på mange dater, og jeg har også reist 3 timer med tog for å treffe en. Og jeg blir ikke skremt av de som tar initativ. Men med en litt begrenset økonomi og flere barn, synes jeg faktisk at det er litt egoistisk å forvente at det er jeg som skal reise den lange turen. Og jeg hadde følt det litt annerledes hvis han hadde sagt at han gjerne vil invitere meg, eller har lyst til å treffe meg kanskje på halvveien eller noe.
Jeg går ikke etter alfahanner, er mer opptatt av hvordan de fremstår i kommunikasjonen ☺️
@Coma, du skjønner hva jeg mener 😊 👍

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 15:21

Ja det er drit-egoistisk, og bryter med den uskrevne regelen om at mannen tar flyet først. Skjønner bedre hva du mener nå.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 9 april 2017 16:00

Om man leser på forum, så tror jeg ikke det er bare mannfolka som får fnatt. Det finnes litt av hvert blant dem og.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 16:17

Dagens understatement @ Hoppetussa 🤣

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 23:48

Ja, Pepper.. ingen dum tanke. Jeg er vel ganske klar på hva jeg ønsker, men kanskje jeg kan være enda tydeligere ☺️👍

(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 april 2017 12:07 Privat melding

Blåmeis
Høres ut som du er inne på løsningen.
Hender det at du tar initiativ selv? Eller kommer mannen deg alltid i forkjøpet?

Jeg synes ofte det er slitsomt med mange sms/meldinger frem og tilbake om hva man skal gjøre, hvor man skal dra,osv. Noen ganger er det like greit å komme med et "ferdig" forslag selv. (Dette gjelder også gode venner). Men at tidspunktet må passe, sier seg selv.

Jeg synes det er rart at noen skriver de vil være kjæreste uten å ha møttes først, det ville jeg hatt vanskelig for å ta alvorlig. Jeg ville nok bedt om en forklaring, hvis noen skrev det til meg.

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 16:31 Privat melding

Må si meg enig med @my og @pepper her.

Kanskje dere heller bør stille dere ett personlig spørsmål først.

Hva pokker gjør jeg her når det er noe gæernt med alle....og heller snu spørsmålet....Hva pokkern er galt med meg, og er jeg klar for forhold.

Det er et spørsmål ganske mange kvinner bør stille seg her inne, hva pokkern gjør dere på en datingsted når dere ikke vet hva dere vil.

Det er ikke noe galt med alle mannfolka, det er deg det er noe galt med.

De fleste mannfolka her inne gidder sannsynligvis ikke å ta kontakt for vi får jo aldri svar av noen, og det er vel ett av gjenganger spørsmålene til menn her på forumet....
Hvorfor svarer ingen.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 16:40 Privat melding

De vil ha i pose og sekk.. enkelt og greit

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 16:53 Privat melding

Jeg vil bare ha ett kvinnfolk som vet hva hu vil....men det er jaggu mange år mellom dem...
traff blink i 2003 og i 2013..... så da får jeg bare vente til 2023...

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 17:12 Privat melding

@Rosa57

Hver bidige dag sitter jeg og funderer på om det er jeg eller verdenen som har blitt gal.
Og de fleste jeg prater med både kvinner og menn sier dem funderer på det samme dem...
Og det vi er enige om er at det er mye kosligere å sitte å prate sammen i samme rom i stede for å skravle til hverandre gjennom en skjerm.
Mulig dette er fremtiden...men den gidder ikke jeg å være med på, så lenge det er liv i kroppen så møter jeg folk face to face....så får de som er skuggredde sitte her på internett.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 17:39 Privat melding

Verden e gal, noe som e normalt. Det funker ikkje å være normal lenger.. 😊

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 10 april 2017 17:49

Hvis du skal være litt mer konsekvent altså @ Sunset, så må du ri inn i solnedgangen igjen. Det holder ikke å sitte der på Internett og skravle til en skjerm, som en annen skuggredd gjøk. Du bør heller treffe virkelige folk, IRL, face to face. Mye koseligere. Hadde du tenkt på det?

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 19:26 Privat melding

@mann40
Hva tror du jeg gjør....er stortsett å besøker folk eller møter dem i byen, på internett er jeg stortsett kun når jeg lader tlf.

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 19:33

Pratet selv med i dame daglig i 6 uker på nettet og da jeg foreslo at vi kunne treffes til en kopp te da jeg skulle østover der hun bodde.
sammen dagen som vi hadde avtale om å treffes fikk jeg beskjed om at det ikke passet så bra.
Da jeg kom hjem etter 4 timers kjøretur slettet jeg hele loggen og tok aldri mer kontakt.
Det virker som mange bare er opptatt av å sitte på pc og ikke interessert å møtes i real life.

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 10 april 2017 19:45

Kjipt opplegg med te @ job. Prøv prosecco neste gang, eller enda bedre champagne. Hadde jeg vært dame, hadde jeg forventet mer etter seks ukers chat (puuuh!) enn ei tepose. Vet ikke hva damene tenker om det?

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 20:16

Enig med deg 🐔

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 10 april 2017 20:25

@Hønemor og Mums

Ja for det er helt utenkelig at det kan dukke opp ting som gjør at en ikke kan eller?
Kanskje en skal vite på forhånd om noe uventet dukker opp eller ikke?

Hun sa i fra i det minste. Noen gjør ikke en gang det.

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 20:36

Selvfølgelig kan det dukke opp ting. Som gjør at det "ikke passer så bra". Men det da merkelig hvor ofte det skjer med folk her da?

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 20:59 Privat melding

Gjeng med kyllinger

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 21:16 Privat melding

Tja.. høns e mer poppis hos meg

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 21:26

Deg med å treffes over en kopp te var et uttrykk jeg brukte.
Meningen var å treffes litt uforpliktende første gangen for å se det ann videre.
jeg hadde fått inntrykk gjennom de 6 ukene at dama var litt forsiktig av seg og ville derfor gå litt rolig frem på første møte.
Ikke alle som er interessert i champagne og middag på første date😊😊

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 21:38

Hønemor.

Enig det som gjorde at jeg kuttet ut alt var at hun ikke i det hele tatt kom med noen forklaring i etterkant .

Fikk kun melding om at det passet dårlig å møtes i dag og så ønsket hun meg en fin dag videre i sola.
det var alt.
Jeg syntes når man har kjørt 4 timer for å treffes så hadde jeg iallefall møtt opp selv om jeg var usikker på om jeg likte dama.
Alle er jo forskjellige så det må jeg bare respektere.
Håper bare at hun ikke gjør det samme med andre i fremtiden

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 21:47 Privat melding

Du skal bare være glad for at du slapp unna

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:22 Privat melding

Høres ut som noe man ikkje skal satse på

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:27 Privat melding

Det sier seg sjøl

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:27 Privat melding

Kem slapp deg inn? E du streken?

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:32 Privat melding

Erta: joda.. Men no ser eg det fra job sin side. Det skal vel kunne forenkle saken?

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 10 april 2017 22:34

Vi må da ta den ene versjonen som vi har, for det den er. Virker for meg som dama var ambivalent. Enig med roken, det hadde vist seg før eller siden, og like greit at det ble før. @ job: sjøl om du bare tenkte på te som en talemåte, så kan det godt være at hun oppfattet det helt bokstavelig, som en kopp te. Kan det være derfor at hun ga deg opp?

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 22:41

Ertaberta.
På 6 uker spurte jeg kun om å treffes 2 ganger da jeg hadde inntrykk av hun var litt tilbakeholden.
Men siden jeg skulle østover syntes jeg det var naturlig å spørre om å treffes .
På disse 6 ukene ringte vi hverandre jevnlig begge to.
Det var ikke noe mas fra meg eller henne i denne perioden.

Jeg tror selv at hun også hadde kontakt med en annen mann i samme periode og da vi skulle treffes tok hun valget.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis ma. 10 april 2017 22:41

Ok, greier ikke helt å la være å kommentere nå, for kjenner at jeg blir litt provosert. Har lest igjennom innlegget mitt en gang til for å se om det virkelig er sånn at jeg klager over mennene som er pågående. Jeg kan egentlig ikke helt skjønne hva det er som trekker opp dere menn som skriver at jeg og "alle andre" damer finner noe galt med alle menn. Innlegget handler mer om hvordan JEG reagerer når menn blir for pågående og tar styringen. Jeg har ikke skrevet noe om at det er galt at de gjør det, men jeg har reflektert over at jeg da trekker meg. Og jeg stiller spm. om det er andre som opplever dette.

Og du @Sunset er så rask til å dømme alle damer under ett og i en veldig negativ retning. Du vet da vel ingenting om meg som person og hvordan jeg er mot andre her inne på Sukker. F.eks. så skriver du at "de fleste mannfolka her inne gidder sannsynligvis ikke å ta kontakt for vi får jo aldri svar av noen..." Jeg svarer så og si alle som sender meg melding, høflig og vennlig. Enten jeg er interessert eller ikke.
Og Hovmester som måtte lage en egen tråd hvor folk kunne få ut alt de var misfornøyd med siden det var så mange slike tråder her.. da må jeg få spørre hvem er det som bestemmer hvaslags tema som er verdig å diskutere på dette forumet? Hva med alle dine egne innlegg som kan være fryktelig usaklige og irriterende for andre?
Og til slutt: er det så synd i menn her inne at det ikke er mulig å diskutere noe som har med de å gjøre? Er det ikke mulig at det er å undervurdere menn litt? Og kan ikke dere heller slutte å henge dere opp i kjønn og heller tenke at emnet som blir diskutert ikke nødvendigvis er unikt for det kjønnet som blir nevnt?

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 22:42

Men helt riktig som du sier det er alltid flere sider av samme sak.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:45 Privat melding

Blåmeis: det e faktisk synd i oss mannfolk😊 dokkar og. Du har min fulle sympati

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:56 Privat melding

Var en som takket nei til date en halvtime før.. et par mnd senere så eg hon med en type på Bergenfest.. så det var vel grunnen muligens.. heldigvis bare i byn, så det dauet eg ikkje av

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:56 Privat melding

Men eg var jo sikkert for stygg, pågående, etc.. Så har vi dekket inn de mulighetene og

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:11

Etablerte.
Hun sa til meg at hun også svarte på meldinger fra andre på datingsiden.
Hun slettet seg fra datingsiden etter ca 4 uker og så hun kun hadde kontakt med få personer.
Så lenge vi ikke hadde møttes enda så jeg ingen grunn til å nekte henne å ha kontakt med andre mannfolk.
Hun kan selv bestemme dette.
Jeg vet hun hadde fri den aktuelle dagen vi skulle møtes så hun hadde rikelig med tid å møtes.
Hvis det var skjedd noe alvorlig i nær familie kunne hun vell fortalt dette til meg om ikke annet gjort det de påfølgende dagene.
Dette blir jo ren spekulasjon om hva som er årsaken til at hun ikke møtte opp.
det som jeg reagerte mest på var at hun kunne jo gitt beskjed tidligere og ikke rett før møte.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:13 Privat melding

Så lenge man aldri vet eller får vite, så må det være lov å spekulere. Men man blir vel ikkje akkurat klokere av den grunn. Du hadde sikkert rett.. magefølelsen stemmer som oftest

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:14

Jeg vet iallefall til neste gang blir det helt uaktuelt å prate med ei dame i ukevis uten å møtes i real life.
Jeg trodde noe av hensikten med dating sider var nettopp å treffe en kjæreste.
Vil de bare chatte så holder det med Facebook 😊😊

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:20 Privat melding

Job: nei. Hensikten med datingside e å date.. ikkje noe mer enn det.. dessverre for de som e mer seriøse..

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:27

For å avslutte det hele.
Etter å daglig kontakt med i dame i 6 uker og hun plutselig får kalde føtter rett før møte så er det ei dame jeg ikke ønsker å gå videre med.
Hadde hun bare gitt en forklaring i etterkant så hadde jeg selvsagt skjønt det.

Nok om denne saken.
Får håpe hun treffer noen andre

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:31

Jeg liker best å skrive slik at andre ser hvem jeg er men siden det er en motpart her fra nettet så vil jeg ikke at andre kanskje skal finne ut hvem dette kan være.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:35 Privat melding

Uansett.. så e ihvertfall eg enig med din tankegang.. man fortjener noe bedre enn det.. Men bra slikt skjer med en gang fremfor å evt bli ditchet etter en lengre periode.

Skjult ID med pseudonym Berta ma. 10 april 2017 23:36

Men så sitter man her da, og taster videre med neste potensielle i ukesvis og det samme skjer gang på gang.. noen bryter når man skal treffes og andre bare fordufter uten et ord.. fremdeles like fuckings singel
Helt ærlig så ser ikke jeg helt poenget med å taste for lenge lengre, da kommer jeg jo til å forbli singel til jeg ender på gamleheimen i det tempoet enkelte har 😫
Man finner jo ut mer på en halvtime face to face enn ukes/mndsvis med tasting.
Så hvis man er nyskjerrige på hverandre så er det vel bare å manne seg opp å treffes vel?
Det er jo ikke et giftemål akkurat.
(Det gikk plutselig opp for meg at speeddating kanskje er tingen for meg) 😂

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:41

Helt enig berta.

Roken.
Bedre å oppdage ting tidlig i fasen enn 1 år etterpå.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:43 Privat melding

Jepp.. skulle ønske eg oppdaget slike ting lenge før.. Så slipper man å "kaste vekk" tid på noe som ikkje funker..

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:47

Roken.
Kjenner en kar som fant seg ekstra pen dame i Ukraina.
De giftet seg og hun flyttet til norge.
5 år etter ankomst til til norge skilte hun seg.
Prat om å bli brukt i 5 år.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:49 Privat melding

Job: den e sur.. hørte via en kollega om to kompiser som reiste til Sverige.. de fant seg hver sin dame.. flyttet til Sverige, fikk unge og koser seg gløgg i hjel.. Kanskje det e der man bør satse..

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:52 Privat melding

E vel ikkje Så mange der, høna? Tenkt å prøve deg?

Skjult ID med pseudonym Berta ma. 10 april 2017 23:55

Mulighetene er jo mange rundt om i verden.. vet en del norske menn satser i Asia 😉

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:55 Privat melding

Som resten av damene her inne? Mange om beinet etter så få stødige og oppegående menn

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:56

Roken.

Jeg har den siste god kontakt med i dame fra Stockholm og hun kommer hit til norge i påska.
Jeg skal iallfall være mann nok til å møte opp på flyplassen 😊😊

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:58 Privat melding

Berta: asiatere blir for smått.. har hørt at enkelte skal være mektig sjalu

Job: Ja, der kan du se. Regner med at du e deaktivert her etter påsken 😊 Lykke til

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 00:01

Asia er ikke å anbefale såfremst du ikke har lyst å brødfø dama og familien i årene fremover.
Det beste er er nok å treffe ei dame som ikke trenger visum og økonomisk garanti fra garantist.😊😊

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:03 Privat melding

Høna: sånt setter vi pris på😊 Håper du kommer deg til helsiken ut herfra for godt!!

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:06 Privat melding

Tror ikkjje det?
Men tror alle har godt av å ikkje være for lenge/mye på Sukker.. Så det e bare å fordufte

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:11 Privat melding

Skal ikkje være så vanskelig å fange en høne vel!?

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:16 Privat melding

Eller en kanin.. de kan være farlige 😉

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 00:16

Har faktisk vært på sukker og funnet meg kjæreste to ganger før, det er mulig. 👍
Det var forresten ikke de det var noe galt med, det var jeg som ikke hadde funnet ut at normale forhold ikke fungerte for meg.

Kan anbefale den ene eksen min som er her inne. Må drive litt reklame.
En finere fyr skal damene få lete lenge etter. Snart 40, snekker og romantiker. God blanding av gentleman og handyman. Bor på Nordmøre. 😉

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:18 Privat melding

Tok du denne: Det e ikkje deg det e noe galt med. Det e meg

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:20 Privat melding

Så et kort videoklipp noen hadde delt på FB.. der fikk høna gjennomgå

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 00:21

Haha.. nei.. jeg luftet ideen om at det kanskje hadde fungert bedre som vennskap og en mnd etterpå fant han ut det samme.

Ikke hold det at han har vært sammen med meg mot han... 😂
Han er Mr. Monogam med stor M og et nydelig menneske.
Any takers?..

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 11 april 2017 00:34

@ job .. skjønner bedre nå det med den daten din. Enough said.¨

Men hva var problemet med den ekstra pene dama fra Ukraina? 5 år liksom? Med en ekstra pen dame? Fem år er ganske lenge. Var ikke de fem årene noe verdt for kameraten din, seriously?

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 07:36

Mann 40.
det med ekstra datt bare inn i teksten når jeg skriver litt for fort på mobilen.
Bruker stavekontroll som henter ordene mine.
Noen ganger er jeg litt for kjapp på fingrene.
Veldig mange damer som kommer fra utlandet går kun etter trygghet og det økonomiske.
De er nødt å være gift i 5 år for å kunne få permanent opphold i Norge.
Da er det jo påfallende at hun skiller seg etter 5 år her i Norge.
Fikk selv her en melding om dagen fra ei dame fra østen som var bosatt her på sør/vest.
Hun skriver følgende til meg:
Jeg er bosatt i Norge men lever ulykkelig gift men om 8 mnd kan jeg forlate mannen min å skille meg.
Kan du vente disse månedene spør hun om.

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 11 april 2017 07:48

Stilig @ job. Ulykkelig er ulykkelig, enten man er fra Asia eller hvor som helst. Kan godt være at det neste ekteskapet hennes, med deg, eller kanskje meg, blir bedre enn dette. Jeg hadde nok nappet på kroken ja, hvis de andre tingene stemte.

Med litt diskresjon og forsiktighet kan dere sikkert også bli litt bedre kjent før de 8 mnd er omme også. Lykke til uansett.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 11 april 2017 08:11

Jeg har 2 fettere som har vært gift med flere damer fra Cuba....Jeg har gitt opp å telle hvor mange ekteskap de har hatt.... Begge er nå godt voksne menn. Den ene la ut bilder ved juletider av sin siste meget unge dame fra Cuba når hun var på besøk... Hun fikk tydeligvis kalde føtter for nå står det singel på hans profil.... og alle stolte bilder er slettet..........

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 09:34

Jeg har reist mye de siste 10 årene til østen og er rimelig kjent hvordan det fungerer.
De aller fleste damene som kommer til norge fra utlandet kommer først og fremst pgr bedre levevilkår og det økonomiske.
De damene som har en ryddig og bra økonomi i hjemlandet er som oftest ikke interessert i å flytte til norge noe som som er forståelig.
Ambassaden sa til meg for mange år siden i Bangkok
Det er lett å bli betatt av situasjonen I Thailand men vi skal alle tilbake til virkeligheten.
Fra du treffer ei dame i feks thailand til dere er gift og hun etablert med jobb i Norge går det fort 5 år.
I disse årene må ektemannen forsørge både kona og familien i Thailand.
Du må fort regne kr 100000 pr år.
Sånn er det bare😊

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 09:53

Bare så det er sagt så er veldig mange av damene bevisst på å gifte seg med eldre mannfolk nettopp for å melke dem for penger for deretter å skille seg når tiden er inne.

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 10:03 Privat melding

Tror eg bare forblir singel.. Så slipper eg all trøbbel..

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 11:16

Tror problemet ligger i all hovedsak på at majoriteten her inne tror dem er guds gave. Damer som menn.

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 11:37

Ordet mitt er lov. Jeg er tross alt guds gave. Ikke krangle, kvinne

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 11:46

Jeg er nesten ved å heve fingeren, men da vet jeg du bare vil suge på den får å få kjeften min lukket. Slue kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 12:10

Jeg kan styre mot munnen. Forhåpentligvis klarer du å styre den ene leppen opp, og den andre ned.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 12:16

Vurderte er øyeblikk å importere en fra Akershus... men fant ut at det ikke kom til å lønne seg økonomisk.. og så er det jo mer miljøvennlig med kortreist.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 12:21

Noe surr med garantien og rusk i maskineriet også... og ingen mulighet til å prøvekjøre før kjøp og shipping.
Forstår ikke at folk satser på slikt jeg..

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 12:24

Nei, ikke sant?
Og hva om jeg prøver å returnere og ingen vil ta imot.. og så sitter jeg der med enda en munn å mette liksom...? Da forsvinner de siste 2-3 fridagene mine i mnd.

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 14:10

Glad i deg og, Hønemor 😘

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 14:18

Vil komme med en offentlig unnskyldning og be aller nådigst om tilgivelse da jeg har fått beskjed om at Solo ikke følte seg spesiell etter mine innlegg her i denne tråden. Han har blitt kompensert med ivrig rumperisting på snap, vi får se om tiden leger alle sår.

Bedre nå, kjære..?
Mannfolk ass.. 😂

(mann 51 år fra Buskerud) ti. 11 april 2017 14:33 Privat melding

Tydeligvis ett sårt punkt for norske kvinner dette at mange menn foretrekker utenlandske kvinner....

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 09:46

Ikke sårt i det hele tatt @ Sunset, av de mannfolka som drar utenlands for å finne damer er alle totalt uinteressante😝

Enig med @ Rosa, la dem dra, så slipper vi å høre på grinebiterne her😊👍🏻

Skjult ID med pseudonym Lady on. 12 april 2017 10:04

Løp og kjøp... vi er veldig glade på deres vegne.
Men kom ikke her og klag senere på at dere er blakke og
blitt utnyttet. Damene blir sikkert gravid på første forsøk... de har jo
selvfølgelig forretningssans. De må jo sikre sin økonomiske fremtid:)

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 11:13

Jeg leste akkurat at av de som oppsøker krisesentrene, så er det flest kvinner fra Asia.

Det er sikkert ikke alle menn som behandler kvinnene dårlig, men jeg ser ofte halvgamle, ustelte menn som går rundt med unge asiatiske damer😝
Jeg jobber med barn og treffer på noen av parene i jobben min, og de mennene er heller ikke de skarpeste knivene i skuffen.

Nei, jeg er ikke sjalu! 😜

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 11:34

@ Hovmester, nei, det sto ikke noe om det, men det er nok som du antyder at de fleste av dem er gift med menn fra hjemlandet sitt.

De fleste av de norske mennene som har hentet "bruder" fra utlandet er forhåpentligvis ikke voldelige, men min erfaring er at de heller ikke er av de som kan velge å vrake i damer her hjemme.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 11:47

@Pepper, nei jeg antyder ikke at damene er tjukke i hodet, det var mennene jeg siktet til.

Det er sikkert mange som har det greit her, men i forhold til hva?
Leve i fattigdom og kanskje prostitusjon i hjemlandet, eller gifte seg med en norsk mann som gjør at man kan leve et liv uten økonomiske bekymringer her.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 12:00

Nei, jeg sier ikke at alle menn som finner seg damer fra utlandet er "dumme", men har møtt på flere enkle sjeler som har "kjøpt" seg damer.Jeg skriver kjøpt fordi jeg ikke tror det er kjærlighet når en en flott dame i tjueårene gifter seg med en gammel ustelt mann fra Norge.

Jeg har heller ingenting i mot menn(eller kvinner) som finner seg en kjæreste fra et annet land, men de bør være likeverdige.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 12:14

@Hovmester, som tidligere nevnt, det er ingen sårhet her :))

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 12:49

Jeg liker å klapse damer på rompa. Er det innafor?

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:02

Jeg lurte mer på det med forakt overfor klaps på rompa?.....

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:09

*smack dat ass*

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:12

Den bør jeg slette.....

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:19

Jada. Jeg peker en finger. Du peker en finger. Ditten og datten døtt fingern opp i rassen. Jeg er kanskje litt for dyp for forum?

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:22

Jeg gjør det hvis du drar igang en alder debatt.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 12 april 2017 14:09

Hva med disse halvgamle og skrukkete kjerringene som reiser ned til Gambia og leier rundt på unge negergutter? Skal vi si at absolutt ingen av dem kan få en norsk mann og at ingen av dem er den skarpeste kniven i skuffen? Det er jo litt generaliserende å sette alle disse damene i samme båsen. Tipper at gutta ser på dama som rene julenissen da hu kommer. Og alle kvinnfolka som gifter seg med egyptiske ungutter som er 30 år yngre. Det er ekte kjærlighet det, tipper jeg :D Har mer troa på hardtarbeidende unge thaidamer og andre asiatiske damer da. Får da tross alt stort sett et skikkelig sted å bo i Norge. Og jeg tror også at mange av disse damene har et annet syn på hva kjærlighet er, enn hva norske damer ofte har. De verdsetter trygghet og mat på bordet mer kanskje, mange er hardtarbeidende, og jeg kjenner et par thai damer med et skikkelig temperament også. Mer enn hva disse tenåringsgutta i Afrika får. Moderne form for slaveri :D

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 12 april 2017 16:40

Om de skal få bo i hjemlandet sitt eller ikke, det tenker jeg er opp til hvert enkelt par å finne ut av. Veldig ofte er det vel nokså overveid mellom de det gjelder.

Skjult ID med pseudonym job on. 12 april 2017 18:34

De som bosetter seg i Thailand har mye mer kontroll på dama enn om de flytter til norge.
I Thailand vil dama alltid være avhengig av mannen I resten av livet mens i norge opparbeider dem seg rettigheter etter 5 år slik at dem kan klare seg selv.
Mange nordmenn som vet å benytte seg av det.

Skjult ID med pseudonym job on. 12 april 2017 18:37

Det finnes ingen rettigheter i thailand så fremst du ikke er veldig høyt utdannet.
Noe de fleste thai damer ikke er som er gift med utlendinger.
Dermed så styrer mannen løpet resten av livet i Thailand når dem er bosatt der

Skjult ID med pseudonym Bless to. 13 april 2017 00:37

Svar til TS og ikke til postordremennene: Jeg leser faresignal med slike typer. Alt som tyder på at han er kontrollerende må man styre unna. Ikke verdt å ofre det en dråpe håp. Dessverre er mange av mennene på sukker i den kategorien du beskriver. Da hjelper det lite om kvinner her får så mange flere meldinger enn mennene. Dette blir til stadighet påpekt. Som regel av disse typene det gjelder, ironisk nok