Alle innlegg Sukkerforum

Når han tar styringen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 12:34

da faller jeg av...
Har opplevd dette flere ganger nå. Enkelte menn er veldig rett på, spør kanskje etter første eller andre melding om mobilnummer og når vi skal treffes. Da stopper det egentlig der for meg. Men så har vi de som virker så bra, skriver hyggelige og gode meldinger, alt stemmer og vi finner tonen. Jeg tenker at NÅ har jeg kanskje kommet i kontakt med en potensiell kjæreste Men plutselig endrer dette seg brått for meg når han sier at han vil møte meg og det vil han akkurat den helgen, for da passer det best for han 😕 Og han vil være min kjæreste. Fint at han vil møtes, men savner spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan. Føler ting plutselig går veldig raskt for enkelte. Jeg kan ikke si at jeg vil være kjæreste med noen jeg ikke har snakket med eller møtt 😬

Vet ikke om det er flere enn meg som opplever dette og tenker som meg? Jeg trekker meg ganske raskt ut når det blir slik 😰

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 12:38 Privat melding

Sånn skal det jo ikke være, da fremstår man som desperat og umoden, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 9 april 2017 12:50

I min verden heter det velkommen til mitt arkiv "Ryk & Reis.com" på egen regning:)

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 12:52

Ja, Oxygene noen er nok umodne og desperate. Men den tanken som også slår meg hos enkelte, er at de er kontrollerende. Og det skremmer meg mer 😰

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 9 april 2017 12:56

Du klarte nesten å få de fire emoij'sene på lik linje. 👍
Ellers, si ifra tidlig hvis sånne signaler kommer. Noen menn tror nok at styring er noe damer liker. Det er selfølgelig individuelt.

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 12:58 Privat melding

Ja Blåmeis, kontrollerende menn må da være turn-off? Jeg kan ikke med min beste fantasi se at det er kjærlighet - jakten på å "kontrollere" et annet menneske?

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 13:00

😂 ja, Solo, det var nøye planlagt 😜
Ja, har noen ganger sagt ifra, men ikke alltid en kommer så langt med det. Hadde en for et par uker siden som ikke kunne godta at jeg ønsket å avslutte kontakten. Han bombanderte meg med meldinger etterpå, han skjønte ikke hva og hvorfor 😣

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 13:01

Ja, det er turn-off Oxygene 🙈

Skjult ID med pseudonym Blomsten sø. 9 april 2017 13:02

Forsåvidt smigrende med en mann som er ivrig, men er enig i at akkurat dette ikke er så kult. Jeg har ikke opplevd dette trykket ennå jeg da, har en "streng" profil som siler ut disse 😂

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 9 april 2017 13:06

Block it and drop it. Eller vær brutal ærlig. I en voksen alder bør sosiale antenner være velfungerende ift sånnt.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:31

Får mer enn nok sånne meldinger, ja. Feks : "Klar for å gå en tur?" i førstemelding. Begynner å lure på om profilteksten min gjør at jeg virker veldig lettlurt. Og så er jeg uten bilder, så da blir en vel ofte ansett som useriøs.

En jeg sendte meldinger med, virket veldig hyggelig helt til vi avtalte å sende bilder. Da jeg ikke fikk sendt innen 1 min, ble plutselig tonen en helt annen og til slutt prøvde han omtrent å true meg til å sende bilder. Helt hysterisk rasende😨

En annen virket ordentlig og seriøs, helt til jeg skrev at jeg holdt på å gå tom for batteri på tlf. Da hadde jeg pratet med han i over en time. Det tålte han ikke, for når han klarte å holde tlf oppladet, burde jammen jeg også klare det. Forklarte at jeg var i badekaret uten lademuligheter, men det var det ingen forståelse for. Helt utilgivelig å ha tlf med dårlig batteri altså.

Fortalte fornavnet mitt til en fyr en gang. Det gikk 2 minutter, og så begynte tlf å ringe...

Og mange flere sånne idioter. Men er jo positivt at de viser sitt sanne jeg før jeg ev. risikerer å møte de på en date. Begynner å bli veldig skeptisk og litt lei hele greiene, når det skal være så mange sånne. Mister litt piffen. Kanskje jeg hadde fått færre sånne meldinger hvis jeg hadde hatt bilder, men med alle disse skrullingene er det enda mindre fristende.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:34

@oxy Er ikke alle som ser etter kjærlighet på samme måte som du gjør. Finnes mange som heller ser etter noen de kan dominere og bruke til hoggestabbe og dørmatte.

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:37 Privat melding

Herlighet Mums! Mannfolk ass....! Man kan jo lure hva som foregår oppe i hodene på enkelte? Kanskje like greit å være singel, tross alt? Jeg skjønner skepsisen etter sånne erfaringer.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:39

Ja vil mye heller være singel enn å ende opp med en sånn fyr😊
Men det fins skumle damer også, så det er best å passe seg 😉

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:41 Privat melding

Ja Mums, det kan du si. Om ikke skumle akkurat, så i allefall dominerende. Jeg hadde ikke klart et forhold der jeg ikke fikk være meg selv.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:47

@oxy En mann jeg jobbet litt med før, kom av og til på jobb med blått øye. Så det finnes skumle damer, jo 😉

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 april 2017 13:47 Privat melding

Jeg tror ikke dette er så farlig. At noen ønsker en rask date for å kjenne på kjemi, er ikke noe galt, og kan være med på å avgjøre/avklare raskere. Noen er mer pågående i sin tilnærming, noen kan kanskje føle at det blir litt vel mye, men ta sjansen, og få det avklart. Skal du sitte å vente på at "rett person" tar kontakt, sier "de rette tingene" hele tiden og har "rett tilnærming", så kan det ta rimelig lang tid før noe skjer. Noen menn er slik, liker å ta føringen, det vil ikke si at de er kontrollerende. Jeg tror nok de fleste merker når de har en kontrollerende person foran seg. Å ikke godta et nei, er nok mer bekymringsfullt.

Jeg er en person som liker å bruke en del tid på å bli kjent, og har møtt på damer som er litt pågående, det er bare fint, for da får jeg avklart rimelig raskt om det er noe der. Resten finner man jo ut av. Jeg er mer fokusert på hvordan de håndterer motstand, og avvisning.

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:49 Privat melding

Åja såpass? Haha.... huffda! Hvis han ikke hadde gjort det mot seg selv for å få medlidenhet? ;)

Skjult ID med pseudonym Berta sø. 9 april 2017 13:52

Jeg har vel truffet mer useriøst enn seriøst på nett.. mulig jeg tiltrekker meg de feile guttene.
Eneste seriøse (trodde jeg) forsvant sporløst etter å ha chattet daglig i 2 ukers tid, han var superpå, og kunne vært kjærestemateriale, han avtalte date og var skikkelig intressert.. poff så forsvant han uten et ord..
Det er jo ikke rart at man gir opp tilslutt 😩

Mums, at folk ikke skjønner at man gjør på litt andre ting innimellom enn å sitte limt til tlf.. da får jeg noia 😲. Da er det fort adios amigos 😉

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 13:58 Privat melding

Hmm, enkelte menn er visst rimelig høye på seg selv. Og tror de er guds gave til alle jenter og damer. Rene mannssjåvinister altså. Det er bedre å være litt bakpå, lyttende og ærlige - eller er det blitt gammeldags?

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 13:58

@oxy Dette var en veldig seriøs og snill mann. Han var litt opp i årene da han kom ut for dette kjerringtrollet som bare var ute etter pengene hans. De ble heldigvis skilt etter en stund.
Det er faktisk ikke så veldig uvanlig at menn blir utsatt for vold i hjemmet. Både fysisk og/eller psykisk. Det er vel egentlig to sider av samme sak.

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 14:01

@Berta. I alle fall når en sier fra om at det kan hende en "forsvinner" en liten stund. Noe annet når folk forsvinner sånn som han som poffet vekk😨

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 14:08 Privat melding

Ja jeg vet Mums. Det var en litt dårlig spøk kanskje? Enkelte menn lever nok i forhold som de angrer dypt på, eller ikke klarer å komme ut av. Så hos begge kjønn finnes det freaks dessverre.

Skjult ID med pseudonym Ekornet sø. 9 april 2017 14:11

@Berta
Har akkurat opplevd det samme. Hyggelig chatting i mange uker og virket veldig ivrig på å møtes og vi avtalte et treff. Dagen før vi skal møtes spør jeg om hvor og når. Ikke et svar tilbake. Men ser han har lest meldingen og er pålogget. Man bør da ha ryggrad nok til å svare og si at han ikke vil sees likevel.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 april 2017 14:15

@Blåmeis

Er jo ikke så rart de mannfolka blir forvirret. Veldig mange damer som søker menn som er menn og som tar kontrollen og ikke er vinglete.
Slår selvsagt feil ut når de da kommer over damer som ikke søker det i samme grad som andre damer.

Jeg tror noen damer ville tent veldig på dette, mens andre, som deg selv, blir mer skjøvet vekk av det.

Selv er jeg det stikk motsatte. Jeg er nok frustrerende laidback og bryr meg særdeles lite.
Derfor kontakter jeg heller ikke damer. Det er ingen vits for jeg passer dem uansett ikke. :P

Skjult ID med pseudonym my sø. 9 april 2017 14:19

Jammen i all verden!
Alt er galt. Menn som tar styringen. Menn som ikke er "på". Menn som bare er imøtekommende. Menn som virker litt uinteressert.
Hva pokker vil dere ha egentlig?

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 9 april 2017 14:23

Jeg hadde kontakt med en som hadde sagt til familien sin at jeg skulle være med på familieferie til sommeren. Og det var etter andre daten..... ble litt too much

Skjult ID med pseudonym Mums sø. 9 april 2017 14:27

Å lese profilteksten før en tar kontakt, og ellers være lyttende, ta signal og vise respekt bør en vel kunne forvente, eller..?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 april 2017 14:27

@my

Eh.. Vet ikke du, så vet ikke jeg? :P

Men ut i fra hva jeg har lest så tror jeg det er noe som dette;

En som tar kontrollen, men kun på soverommet.
Passe på.
Passe interessert.
En som er imøtekommende, men kun på ting som hun ønsker seg.

Noe i den duren. :P
Problemet er bare at 3 av disse punktene så er definisjonen relativt subjektiv og skifter fra dame til dame.

Skjult ID med pseudonym Berta sø. 9 april 2017 14:30

@ekornet
Helt enig med deg!
Synes det er teit og barnslig oppførsel.. At man angrer seg og ikke vil treffes er jo en ærlig sak, så synes folk kan være ærlig og voksen nok til å avslutte på en ordentlig måte. Uansett så er ikke jeg keen på å ha sånne mennesker inn i livet mitt anyway.. Kanskje like greit at de dropper ut.
Men en avslutning er jo greit å få

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 14:33 Privat melding

Enig med flere her. Har man startet på en ordentlig måte, bør man avslutte på samme vis. Det blir for feigt å bare plutselig "forsvinne", respektløst.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 14:48

@ Ts: virker for meg som om du først og framst er ute etter brevvenner. Med en gang mannen tar initiativ til å date, mister du interessen ... er hva jeg skjønner av førsteinnlegget ditt. Det kalles ambivalens, tror jeg. Enten initiativet kommer tidlig eller seint ... galt blir det uansett. Men jøss, det må jo være hyggelig å se at alle andre er enige med deg.

Helt sikkert mange psykoer blant mennene du snakker om her. Mener ikke å klandre deg for å trekke deg unna dem. Men andre av oss er bare vanlige duster. Ufarlige men litt sjarmerende også hvis du legger litt godvilje til. Vi har ikke oversikt over alle de spørsmålene som fyker rundt i hodet ditt og som du krever at vi må gjøre rede for i meldinger til deg. "Spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan", puh det var mye på en gang. Kan vi ta det litt etter hvert heller? Andre damer klarer det greit. Men ambivalente damer og menn kommer aldri noen vei uansett. De sitter så til de grader fast i hengemyra.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 14:54

@Mums, jeg har lest en del av dine innlegg tidligere, og jeg opplever at vi har en del like opplevelser. Evt. er vi litt like i personlighet. Jeg har mange bilder, så jeg tror ikke at det har noe å si at du ikke har bilder 😉

@Nigma jeg kan godt forstå ønsket om å møtes raskt for å sjekke kjemi og slippe å bruke lang tid på å melde med feil person. Men temaet her er ikke at jeg ikke ønsker å treffes, heller at det er han som bestemmer hvor, når og hvordan dette skal skje. Og som oftest skal det skje på mannens hjemmebane. Det er ikke alltid snakk om en halv times kjøring. I ekstreme tilfeller er det fly og tog innvolvert. Jeg er kanskje litt pysete som ikke kaster meg på et fly og reiser på andre siden av landet for å treffe en helt fremmed mann 🙄🤔

Personlig så foretrekker jeg å skrive en stund for å bli litt kjent først. Og jeg liker bedre en mann som er litt ydmyk, tålmodig og lyttende 👍

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 14:55

@Lone, du spurte om hvor lenge jeg har snakket med disse mennene...felles for de er ofte at forslaget om å treffes skjer relativt raskt. Gjerne etter 1-2 dager med meldinger.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 14:58

"temaet her er (...) at det er han som bestemmer hvor, når og hvordan dette skal skje (...) oftest (...) på mannens hjemmebane (...) en halv times kjøring. I ekstreme tilfeller er det fly og tog innvolvert."

In that case, I withdraw my objection @ Blåmeis

For noen sidrompa duster du har hatt kontakt med. Det er sånne som ser ut som alfahanner du går etter sikkert? Det var jammen ikke småtterier. De krever vel betaling også kan jeg tenke meg,

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 april 2017 15:00

Trodde det var en slik uskreven regel jeg at mannen på første treffet tok den lengste turen. :P

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 9 april 2017 15:03

Det er en mellomting! Hyggelig med en som flørter, viser interesse og tar initiativ. Noen annet blir det med en som er for pågående og "eiesyk". Hvorfor er det så vanskelig å skille mellom dette? Common sense, spør du meg. Det er ikke noe "stakkars menn" oppi dette her!
Man merker raskt om noe skurrer (helhetsintrykk), så følg magefølelsen.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 15:03

Enig med powpowgutt egentlig ... men var det en fotballspiller du prøvde å hanke inn Blåmeis? De føler seg kanskje mindre bundet av sånne regler, og særlig hvis inntrykket er at dama spiller i ligaen under??

(mann 54 år fra Hordaland) sø. 9 april 2017 15:14 Privat melding

Jeg tror hver og en må bruke magefølelsen sin, mye blir skrevet "mellom linjene". Ofte avsløres mennesker pga alt de IKKE skriver, ikke vil snakke om. Men 1-2 dager og så en date er litt i tidligste laget, synes jeg. Selv om noen trenger uker, kanskje måneder før begge to våger det neste skrittet: Å møtes face 2 face.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 15:18

@Mann40år, nei, jeg er ikke ute etter brevvenner. Jeg har gått på mange dater, og jeg har også reist 3 timer med tog for å treffe en. Og jeg blir ikke skremt av de som tar initativ. Men med en litt begrenset økonomi og flere barn, synes jeg faktisk at det er litt egoistisk å forvente at det er jeg som skal reise den lange turen. Og jeg hadde følt det litt annerledes hvis han hadde sagt at han gjerne vil invitere meg, eller har lyst til å treffe meg kanskje på halvveien eller noe.
Jeg går ikke etter alfahanner, er mer opptatt av hvordan de fremstår i kommunikasjonen
@Coma, du skjønner hva jeg mener 😊 👍

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 15:21

Ja det er drit-egoistisk, og bryter med den uskrevne regelen om at mannen tar flyet først. Skjønner bedre hva du mener nå.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 april 2017 15:32 Privat melding

@Blåmeis: Om reiselengden er lang, er det vel et spørsmål om hvem som evt. kan flytte. Er det ikke så lett å få avklart, be om å få det avklart før møte. Om du liker å reise, ser jeg ikke dette som en utfordring, bare et spørsmål om vilje. Er du usikker, spør deg selv hvorfor du mener det skurrer. Om han ikke evner å kompromisse, kan dette være et dårlig tegn, spør hvorfor. Ofte kan et kompromiss og møte midt imellom være veldig god løsning, nøytral grunn, osv.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 9 april 2017 16:00

Om man leser på forum, så tror jeg ikke det er bare mannfolka som får fnatt. Det finnes litt av hvert blant dem og.

Skjult ID med pseudonym mann40år sø. 9 april 2017 16:17

Dagens understatement @ Hoppetussa 🤣

(mann 49 år fra Oslo) sø. 9 april 2017 16:29 Privat melding

@Blåmeis
Skal vi bli kjærester?

Nei da, bare tulla..

Ja, jeg må si meg enig med @my ovenfor her. Ja, det er liksom noe gærent med menn eller kvinner for enkelte hele tiden.

Ikke bilder eller feil bilder.
Ingen svarer på meldinger.
Noen vil ha for unge eller for gamle (Kommer an på hvor man ser det i fra)
Noen er rare.
Noen nevner det fryktelige ordet sex.
Noen er rett på sak.
Noen er det ikke noe.

I fra mitt ståsted så synes jeg det hele er ganske uproblematisk og sorgløst.

Hvis jeg skulle skrive om alle de rare jeg har skrevet med her ute, så….. Ja jeg orker ikke en gang å bruke en tanke på det for min del.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 april 2017 16:56 Privat melding

Jeg fnatter hele tiden. Ser det som et tegn på at alle er forskjellig. :P

(mann 49 år fra Oslo) sø. 9 april 2017 23:27 Privat melding

@Blåmeis
En annen ting jeg tenkte på.

Du blir redd menn som tar styringen, og sier at de er, eller virker kontrollerende.

For det første må det være logisk at enhver begivenhet/hendelse er avhengig av den rammen du setter den i. Så hvis du endrer rammen, så må det vel skje noe andet?

Hva med om du selv tok styringen, og ikke overlater den til andre. Kanskje du skulle bli mer avklart med hva du ønsker deg av mann?

Eller?

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 9 april 2017 23:48

Ja, Pepper.. ingen dum tanke. Jeg er vel ganske klar på hva jeg ønsker, men kanskje jeg kan være enda tydeligere 👍

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 april 2017 12:07 Privat melding

Blåmeis
Høres ut som du er inne på løsningen.
Hender det at du tar initiativ selv? Eller kommer mannen deg alltid i forkjøpet?

Jeg synes ofte det er slitsomt med mange sms/meldinger frem og tilbake om hva man skal gjøre, hvor man skal dra,osv. Noen ganger er det like greit å komme med et "ferdig" forslag selv. (Dette gjelder også gode venner). Men at tidspunktet må passe, sier seg selv.

Jeg synes det er rart at noen skriver de vil være kjæreste uten å ha møttes først, det ville jeg hatt vanskelig for å ta alvorlig. Jeg ville nok bedt om en forklaring, hvis noen skrev det til meg.

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 16:31 Privat melding

Må si meg enig med @my og @pepper her.

Kanskje dere heller bør stille dere ett personlig spørsmål først.

Hva pokker gjør jeg her når det er noe gæernt med alle....og heller snu spørsmålet....Hva pokkern er galt med meg, og er jeg klar for forhold.

Det er et spørsmål ganske mange kvinner bør stille seg her inne, hva pokkern gjør dere på en datingsted når dere ikke vet hva dere vil.

Det er ikke noe galt med alle mannfolka, det er deg det er noe galt med.

De fleste mannfolka her inne gidder sannsynligvis ikke å ta kontakt for vi får jo aldri svar av noen, og det er vel ett av gjenganger spørsmålene til menn her på forumet....
Hvorfor svarer ingen.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 16:40 Privat melding

De vil ha i pose og sekk.. enkelt og greit

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 16:53 Privat melding

Jeg vil bare ha ett kvinnfolk som vet hva hu vil....men det er jaggu mange år mellom dem...
traff blink i 2003 og i 2013..... så da får jeg bare vente til 2023...

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 17:12 Privat melding

@Rosa57

Hver bidige dag sitter jeg og funderer på om det er jeg eller verdenen som har blitt gal.
Og de fleste jeg prater med både kvinner og menn sier dem funderer på det samme dem...
Og det vi er enige om er at det er mye kosligere å sitte å prate sammen i samme rom i stede for å skravle til hverandre gjennom en skjerm.
Mulig dette er fremtiden...men den gidder ikke jeg å være med på, så lenge det er liv i kroppen så møter jeg folk face to face....så får de som er skuggredde sitte her på internett.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 17:17

Men Sunset... er det sånn at kvinnfolk generelt ikke veit hva dem vil fordi du ikke har funnet den ene? Eller hva mener du nå?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 17:39 Privat melding

Verden e gal, noe som e normalt. Det funker ikkje å være normal lenger.. 😊

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 10 april 2017 17:49

Hvis du skal være litt mer konsekvent altså @ Sunset, så må du ri inn i solnedgangen igjen. Det holder ikke å sitte der på Internett og skravle til en skjerm, som en annen skuggredd gjøk. Du bør heller treffe virkelige folk, IRL, face to face. Mye koseligere. Hadde du tenkt på det?

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 10 april 2017 19:26 Privat melding

@mann40
Hva tror du jeg gjør....er stortsett å besøker folk eller møter dem i byen, på internett er jeg stortsett kun når jeg lader tlf.

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 19:33

Pratet selv med i dame daglig i 6 uker på nettet og da jeg foreslo at vi kunne treffes til en kopp te da jeg skulle østover der hun bodde.
sammen dagen som vi hadde avtale om å treffes fikk jeg beskjed om at det ikke passet så bra.
Da jeg kom hjem etter 4 timers kjøretur slettet jeg hele loggen og tok aldri mer kontakt.
Det virker som mange bare er opptatt av å sitte på pc og ikke interessert å møtes i real life.

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 10 april 2017 19:45

Kjipt opplegg med te @ job. Prøv prosecco neste gang, eller enda bedre champagne. Hadde jeg vært dame, hadde jeg forventet mer etter seks ukers chat (puuuh!) enn ei tepose. Vet ikke hva damene tenker om det?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 20:08

Synes at når mannen kjører land og strand rundt etter dama og hun hadde sagt ja til et møte er det på sin plass at hun finner plass til den teposen.
Eller om hun ombestemte seg er det iallefall å forvente at hun sier i fra om det på en skvær måte før selveste dagen.
Folkeskikk

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 20:16

Enig med deg 🐔

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 10 april 2017 20:25

@Hønemor og Mums

Ja for det er helt utenkelig at det kan dukke opp ting som gjør at en ikke kan eller?
Kanskje en skal vite på forhånd om noe uventet dukker opp eller ikke?

Hun sa i fra i det minste. Noen gjør ikke en gang det.

Skjult ID med pseudonym Mums ma. 10 april 2017 20:36

Selvfølgelig kan det dukke opp ting. Som gjør at det "ikke passer så bra". Men det da merkelig hvor ofte det skjer med folk her da?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 20:42

Kalde føtter kommer når de kommer, i siste liten er slett ikke uvanlig/unaturlig.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 20:54

Seff kan det dukke opp ting. Men da innebærer å sifra på en skvær måte det å forklare det.
Egentlig kan man ombestemme seg så mye man bare vil. Men jo tettere opp til møte det er og iallefall når man er på vei eller står å venter kan man være så grei å være ærligere enn å bare komme med en enkel "passer ikke så bra"

Jeg synes jeg var veldig flink her for noen helger siden. Var på vei inn til byen.. hadde en avtale om kaffe med en jeg hadde vekket noen par høflighetsfraser med. Spurte underveis om han var i rute. Njæ... det var han ikke.. han var hjemme bakfull og kåt.. han lurte på om jeg kom dit istede.
Weæææl ..hvor kom det fra tenkte jeg.
Sendte bare en melding tilbake om at jeg pent og pyntelig snudde og reiste hjem og ønsket han god bedring og lykke til.

Folkeskikk

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 20:59 Privat melding

Gjeng med kyllinger

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 21:03

Han foreslo møte siden han allikevel skulle østover, det var ikke sånn at han dro for å møte henne, han hadde et annet ærend. For enkelte hadde det sikkert blitt feil selv om kalde føtter ble oppgitt som grunn også....

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 21:08

Det er da påske @roken. Poppis med kyllinger i disse tider

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 21:16 Privat melding

Tja.. høns e mer poppis hos meg

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 21:26

Deg med å treffes over en kopp te var et uttrykk jeg brukte.
Meningen var å treffes litt uforpliktende første gangen for å se det ann videre.
jeg hadde fått inntrykk gjennom de 6 ukene at dama var litt forsiktig av seg og ville derfor gå litt rolig frem på første møte.
Ikke alle som er interessert i champagne og middag på første date😊😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 21:29

Synd du ikke fikk finne ut hva dette var @job. Etter 6 uker dagelig chatting utveksler man såpass mye at man blir oppriktig nyskjerrig.

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 21:38

Hønemor.

Enig det som gjorde at jeg kuttet ut alt var at hun ikke i det hele tatt kom med noen forklaring i etterkant .

Fikk kun melding om at det passet dårlig å møtes i dag og så ønsket hun meg en fin dag videre i sola.
det var alt.
Jeg syntes når man har kjørt 4 timer for å treffes så hadde jeg iallefall møtt opp selv om jeg var usikker på om jeg likte dama.
Alle er jo forskjellige så det må jeg bare respektere.
Håper bare at hun ikke gjør det samme med andre i fremtiden

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 21:47 Privat melding

Du skal bare være glad for at du slapp unna

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 22:22

Hva var det han slapp unna, @roken?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:22 Privat melding

Høres ut som noe man ikkje skal satse på

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 22:25

Fordi at?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:27 Privat melding

Det sier seg sjøl

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:27 Privat melding

Kem slapp deg inn? E du streken?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 22:30

Nei, det sier ikke seg selv, at man ikke skal satse på noen som har kansellert et møte. Vi leser jo her kun den enes versjon. Kanskje hun ikke var nok tiltrukket? Kanskje det ble for masete? Kanskje det dukket opp ting med høyere prioritet?

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:32 Privat melding

Erta: joda.. Men no ser eg det fra job sin side. Det skal vel kunne forenkle saken?

Skjult ID med pseudonym mann40år ma. 10 april 2017 22:34

Vi må da ta den ene versjonen som vi har, for det den er. Virker for meg som dama var ambivalent. Enig med roken, det hadde vist seg før eller siden, og like greit at det ble før. @ job: sjøl om du bare tenkte på te som en talemåte, så kan det godt være at hun oppfattet det helt bokstavelig, som en kopp te. Kan det være derfor at hun ga deg opp?

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 22:41

Ertaberta.
På 6 uker spurte jeg kun om å treffes 2 ganger da jeg hadde inntrykk av hun var litt tilbakeholden.
Men siden jeg skulle østover syntes jeg det var naturlig å spørre om å treffes .
På disse 6 ukene ringte vi hverandre jevnlig begge to.
Det var ikke noe mas fra meg eller henne i denne perioden.

Jeg tror selv at hun også hadde kontakt med en annen mann i samme periode og da vi skulle treffes tok hun valget.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis ma. 10 april 2017 22:41

Ok, greier ikke helt å la være å kommentere nå, for kjenner at jeg blir litt provosert. Har lest igjennom innlegget mitt en gang til for å se om det virkelig er sånn at jeg klager over mennene som er pågående. Jeg kan egentlig ikke helt skjønne hva det er som trekker opp dere menn som skriver at jeg og "alle andre" damer finner noe galt med alle menn. Innlegget handler mer om hvordan JEG reagerer når menn blir for pågående og tar styringen. Jeg har ikke skrevet noe om at det er galt at de gjør det, men jeg har reflektert over at jeg da trekker meg. Og jeg stiller spm. om det er andre som opplever dette.

Og du @Sunset er så rask til å dømme alle damer under ett og i en veldig negativ retning. Du vet da vel ingenting om meg som person og hvordan jeg er mot andre her inne på Sukker. F.eks. så skriver du at "de fleste mannfolka her inne gidder sannsynligvis ikke å ta kontakt for vi får jo aldri svar av noen..." Jeg svarer så og si alle som sender meg melding, høflig og vennlig. Enten jeg er interessert eller ikke.
Og Hovmester som måtte lage en egen tråd hvor folk kunne få ut alt de var misfornøyd med siden det var så mange slike tråder her.. da må jeg få spørre hvem er det som bestemmer hvaslags tema som er verdig å diskutere på dette forumet? Hva med alle dine egne innlegg som kan være fryktelig usaklige og irriterende for andre?
Og til slutt: er det så synd i menn her inne at det ikke er mulig å diskutere noe som har med de å gjøre? Er det ikke mulig at det er å undervurdere menn litt? Og kan ikke dere heller slutte å henge dere opp i kjønn og heller tenke at emnet som blir diskutert ikke nødvendigvis er unikt for det kjønnet som blir nevnt?

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 22:42

Men helt riktig som du sier det er alltid flere sider av samme sak.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:45 Privat melding

Blåmeis: det e faktisk synd i oss mannfolk😊 dokkar og. Du har min fulle sympati

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 22:50

Hvorfor tror du hun hadde kontakt med en annen, @job?
Hadde du vært spennende nok, hadde hun dukket opp, DET er ihvertfall noe som det er umulig å ikke enes om, såfremt det ikke hadde dukket opp noe alvorlig i nær familie el...

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:56 Privat melding

Var en som takket nei til date en halvtime før.. et par mnd senere så eg hon med en type på Bergenfest.. så det var vel grunnen muligens.. heldigvis bare i byn, så det dauet eg ikkje av

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 22:56 Privat melding

Men eg var jo sikkert for stygg, pågående, etc.. Så har vi dekket inn de mulighetene og

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:11

Etablerte.
Hun sa til meg at hun også svarte på meldinger fra andre på datingsiden.
Hun slettet seg fra datingsiden etter ca 4 uker og så hun kun hadde kontakt med få personer.
Så lenge vi ikke hadde møttes enda så jeg ingen grunn til å nekte henne å ha kontakt med andre mannfolk.
Hun kan selv bestemme dette.
Jeg vet hun hadde fri den aktuelle dagen vi skulle møtes så hun hadde rikelig med tid å møtes.
Hvis det var skjedd noe alvorlig i nær familie kunne hun vell fortalt dette til meg om ikke annet gjort det de påfølgende dagene.
Dette blir jo ren spekulasjon om hva som er årsaken til at hun ikke møtte opp.
det som jeg reagerte mest på var at hun kunne jo gitt beskjed tidligere og ikke rett før møte.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:13 Privat melding

Så lenge man aldri vet eller får vite, så må det være lov å spekulere. Men man blir vel ikkje akkurat klokere av den grunn. Du hadde sikkert rett.. magefølelsen stemmer som oftest

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:14

Jeg vet iallefall til neste gang blir det helt uaktuelt å prate med ei dame i ukevis uten å møtes i real life.
Jeg trodde noe av hensikten med dating sider var nettopp å treffe en kjæreste.
Vil de bare chatte så holder det med Facebook 😊😊

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 10 april 2017 23:15

Nei, får man kalde føtter 12 timer, 3 timer, en halvtime eller fem minutter før, så er det DA, ikke tidligere, på et tidspunkt som passer andre.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:20 Privat melding

Job: nei. Hensikten med datingside e å date.. ikkje noe mer enn det.. dessverre for de som e mer seriøse..

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:27

For å avslutte det hele.
Etter å daglig kontakt med i dame i 6 uker og hun plutselig får kalde føtter rett før møte så er det ei dame jeg ikke ønsker å gå videre med.
Hadde hun bare gitt en forklaring i etterkant så hadde jeg selvsagt skjønt det.

Nok om denne saken.
Får håpe hun treffer noen andre

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:31

Jeg liker best å skrive slik at andre ser hvem jeg er men siden det er en motpart her fra nettet så vil jeg ikke at andre kanskje skal finne ut hvem dette kan være.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:35 Privat melding

Uansett.. så e ihvertfall eg enig med din tankegang.. man fortjener noe bedre enn det.. Men bra slikt skjer med en gang fremfor å evt bli ditchet etter en lengre periode.

Skjult ID med pseudonym Berta ma. 10 april 2017 23:36

Men så sitter man her da, og taster videre med neste potensielle i ukesvis og det samme skjer gang på gang.. noen bryter når man skal treffes og andre bare fordufter uten et ord.. fremdeles like fuckings singel
Helt ærlig så ser ikke jeg helt poenget med å taste for lenge lengre, da kommer jeg jo til å forbli singel til jeg ender på gamleheimen i det tempoet enkelte har 😫
Man finner jo ut mer på en halvtime face to face enn ukes/mndsvis med tasting.
Så hvis man er nyskjerrige på hverandre så er det vel bare å manne seg opp å treffes vel?
Det er jo ikke et giftemål akkurat.
(Det gikk plutselig opp for meg at speeddating kanskje er tingen for meg) 😂

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:41

Helt enig berta.

Roken.
Bedre å oppdage ting tidlig i fasen enn 1 år etterpå.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:43 Privat melding

Jepp.. skulle ønske eg oppdaget slike ting lenge før.. Så slipper man å "kaste vekk" tid på noe som ikkje funker..

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:47

Roken.
Kjenner en kar som fant seg ekstra pen dame i Ukraina.
De giftet seg og hun flyttet til norge.
5 år etter ankomst til til norge skilte hun seg.
Prat om å bli brukt i 5 år.

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:49 Privat melding

Job: den e sur.. hørte via en kollega om to kompiser som reiste til Sverige.. de fant seg hver sin dame.. flyttet til Sverige, fikk unge og koser seg gløgg i hjel.. Kanskje det e der man bør satse..

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 23:51

Jeg har hørt at det er mye bra mannfolk på Island

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:52 Privat melding

E vel ikkje Så mange der, høna? Tenkt å prøve deg?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 10 april 2017 23:54

Nei, jeg er mere interessert i å finne meg en flott, oppegående, stødig, skvær nordmann jeg. De er best

Skjult ID med pseudonym Berta ma. 10 april 2017 23:55

Mulighetene er jo mange rundt om i verden.. vet en del norske menn satser i Asia 😉

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:55 Privat melding

Som resten av damene her inne? Mange om beinet etter så få stødige og oppegående menn

Skjult ID med pseudonym job ma. 10 april 2017 23:56

Roken.

Jeg har den siste god kontakt med i dame fra Stockholm og hun kommer hit til norge i påska.
Jeg skal iallfall være mann nok til å møte opp på flyplassen 😊😊

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 10 april 2017 23:58 Privat melding

Berta: asiatere blir for smått.. har hørt at enkelte skal være mektig sjalu

Job: Ja, der kan du se. Regner med at du e deaktivert her etter påsken 😊 Lykke til

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 00:01

Asia er ikke å anbefale såfremst du ikke har lyst å brødfø dama og familien i årene fremover.
Det beste er er nok å treffe ei dame som ikke trenger visum og økonomisk garanti fra garantist.😊😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 00:02

Jeg har trua. Har kikkerten på en. Han er iallefall støpt i rett forma og matcher på flere viktige punkter. Mulig det gjenstår bare det helt vesentlig. Den biten som ofte faller i grus... gnisten og tenninga.
Vi finner ut det plutselig om noen dager.
Jeg har vært så gærn å selv invitert ut noen på min første date 🙈

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:03 Privat melding

Høna: sånt setter vi pris på😊 Håper du kommer deg til helsiken ut herfra for godt!!

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 00:05

Lei av meg nå @roken🙈?

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:06 Privat melding

Tror ikkjje det?
Men tror alle har godt av å ikkje være for lenge/mye på Sukker.. Så det e bare å fordufte

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 00:09

Det er helt sant. Nå her jeg vært her i et halvt år +, med litt opphold. Enig i at det er på høy tid at jeg bli fanget.

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:11 Privat melding

Skal ikkje være så vanskelig å fange en høne vel!?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 00:13

Finnes ikke vanskelig å fange jeg. Men det må være en hane.

Ikke en spurv... og ikke en rev

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:16 Privat melding

Eller en kanin.. de kan være farlige 😉

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 00:16

Har faktisk vært på sukker og funnet meg kjæreste to ganger før, det er mulig. 👍
Det var forresten ikke de det var noe galt med, det var jeg som ikke hadde funnet ut at normale forhold ikke fungerte for meg.

Kan anbefale den ene eksen min som er her inne. Må drive litt reklame.
En finere fyr skal damene få lete lenge etter. Snart 40, snekker og romantiker. God blanding av gentleman og handyman. Bor på Nordmøre. 😉

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:18 Privat melding

Tok du denne: Det e ikkje deg det e noe galt med. Det e meg

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 00:18

Kaniner er vel ikke farlige vel?
Bortsett fra at det er jo ikke utenkelig at de drar med seg en del kjønnssykdommer da...

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 00:20 Privat melding

Så et kort videoklipp noen hadde delt på FB.. der fikk høna gjennomgå

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 00:21

Haha.. nei.. jeg luftet ideen om at det kanskje hadde fungert bedre som vennskap og en mnd etterpå fant han ut det samme.

Ikke hold det at han har vært sammen med meg mot han... 😂
Han er Mr. Monogam med stor M og et nydelig menneske.
Any takers?..

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 11 april 2017 00:34

@ job .. skjønner bedre nå det med den daten din. Enough said.¨

Men hva var problemet med den ekstra pene dama fra Ukraina? 5 år liksom? Med en ekstra pen dame? Fem år er ganske lenge. Var ikke de fem årene noe verdt for kameraten din, seriously?

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 07:36

Mann 40.
det med ekstra datt bare inn i teksten når jeg skriver litt for fort på mobilen.
Bruker stavekontroll som henter ordene mine.
Noen ganger er jeg litt for kjapp på fingrene.
Veldig mange damer som kommer fra utlandet går kun etter trygghet og det økonomiske.
De er nødt å være gift i 5 år for å kunne få permanent opphold i Norge.
Da er det jo påfallende at hun skiller seg etter 5 år her i Norge.
Fikk selv her en melding om dagen fra ei dame fra østen som var bosatt her på sør/vest.
Hun skriver følgende til meg:
Jeg er bosatt i Norge men lever ulykkelig gift men om 8 mnd kan jeg forlate mannen min å skille meg.
Kan du vente disse månedene spør hun om.

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 11 april 2017 07:48

Stilig @ job. Ulykkelig er ulykkelig, enten man er fra Asia eller hvor som helst. Kan godt være at det neste ekteskapet hennes, med deg, eller kanskje meg, blir bedre enn dette. Jeg hadde nok nappet på kroken ja, hvis de andre tingene stemte.

Med litt diskresjon og forsiktighet kan dere sikkert også bli litt bedre kjent før de 8 mnd er omme også. Lykke til uansett.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 11 april 2017 08:11

Jeg har 2 fettere som har vært gift med flere damer fra Cuba....Jeg har gitt opp å telle hvor mange ekteskap de har hatt.... Begge er nå godt voksne menn. Den ene la ut bilder ved juletider av sin siste meget unge dame fra Cuba når hun var på besøk... Hun fikk tydeligvis kalde føtter for nå står det singel på hans profil.... og alle stolte bilder er slettet..........

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 11 april 2017 09:01

Like fascinerende hver gang.... Hva er det med enkelte norske menn, og troen på bare man skaffer seg dame fra et annet land, sååååå er alle problemer løst? Når skal enkelte norske menn begynne å ta innover seg at de selv nok er en stor del av årsaken til at nettopp de ikke får seg noen kjæreste/kone? Det er vel like kjent for damer fra Sør Amerika, Ukraina, Thailand og alle land hvor det importeres damer fra, at de økonomiske kårene er bedre her enn i hjemlandet, som det er for polakker som kommer hit som håndverkere. Hvis en norsk mann ikke er en omsorgsfull kjæreste , en snill far, en god elsker osv, hjelper det jo ikke fra hvilken krok i verden dama kommer fra. Det er ikke sånn at alle feks Thaidamer er seksuelle fyrverkerier, lager deilig mat 24/7, er likeglade bare de har tak over hodet og får mat hver dag, de er ikke hunder, liksom!:/ Viljen til å bli springer ut fra den opplevelsen og de erfaringene man gjør seg i et forhold. Ok, så finnes det opportunister, men det gjør det overalt, og man kan liksom ikke klandre dem for å holde ut i fem lange år heller, hvis alternativet er å reise hjem til ingenting i hjemlandet. Det finnes naive menn overalt også...

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 09:34

Jeg har reist mye de siste 10 årene til østen og er rimelig kjent hvordan det fungerer.
De aller fleste damene som kommer til norge fra utlandet kommer først og fremst pgr bedre levevilkår og det økonomiske.
De damene som har en ryddig og bra økonomi i hjemlandet er som oftest ikke interessert i å flytte til norge noe som som er forståelig.
Ambassaden sa til meg for mange år siden i Bangkok
Det er lett å bli betatt av situasjonen I Thailand men vi skal alle tilbake til virkeligheten.
Fra du treffer ei dame i feks thailand til dere er gift og hun etablert med jobb i Norge går det fort 5 år.
I disse årene må ektemannen forsørge både kona og familien i Thailand.
Du må fort regne kr 100000 pr år.
Sånn er det bare😊

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 11 april 2017 09:41

Jepp, og mange av disse kvinnene ender opp på krisesentre pga kvinnesynet til de mennene som har "kjøpt" den. Vi vet jo hvordan nordmenn kan bli når de mener at de får dårlig service og lite valuta for pengene.... Finnes ikke noe mer stakkarslig enn menn som takker ned på norske kvinner, og i samme slengen tilføyer at de vurderer å "finne seg ei i utlandet".

Skjult ID med pseudonym job ti. 11 april 2017 09:53

Bare så det er sagt så er veldig mange av damene bevisst på å gifte seg med eldre mannfolk nettopp for å melke dem for penger for deretter å skille seg når tiden er inne.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 11 april 2017 09:55

Uten sammenligning forøvrig.... Jeg var sammen med en mann noen mndr på denne tiden ifjor. Jeg merket ganske tidlig at vi var forskjellige, men ga det flere sjanser. Det jeg merket, var at han ønsket å bruke meg som et trofé i sosiale settinger, en ting han kunne vise frem og høste positiv oppmerksomhet for å være i besittelse av. Nå er jo ikke denne dama redd for oppmerksomhet, og ved etpar anledninger ble oppmerksomheten flyttet helt vekk fra han og over på meg. Det ble et rabalder uten sidestykke da vi kom hjem, han var misunnelig, ville dra fra festene tidlig (en gang rett etter ankomst). Jeg synes synd på de damene som ender opp slik, stæsjet opp for å være fine når andre ser dem, og bare ubehageligheter ellers. Jeg tror ikke vi klarer å ta inn over oss, det offeret mange av disse kvinnene gjør, når de reiser fra familie og venner, til noe totalt ukjent, bare i håp om en tryggere fremtid, uten noen garantier.

Skjult ID med pseudonym my ti. 11 april 2017 09:56

Snakket med en god venn i går, og han sa at det er utrolig mange "todimensjonale" menn i hans krets.. som ikke kan samtale om annet enn jobb og oppgulp av nyheter fra avisen. Jeg fikk hans fulle forståelse og sympati i erklæringen om at det er best bare å ha det gøy, og drite i forestillingen om at det finnes en smarting der ute, som ikke allerede er tatt.
Det er altså ikke kvinnesynet deres som er det verste.

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 11 april 2017 10:03 Privat melding

Tror eg bare forblir singel.. Så slipper eg all trøbbel..

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 11:08

Importerer noen menn fordi norske kvinner ikke er bra nok for disse eller fordi disse mennene ikke er bra nok for norske damer ?

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 11:16

Tror problemet ligger i all hovedsak på at majoriteten her inne tror dem er guds gave. Damer som menn.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 11:26

Majoriteten @solo? Ikke mitt inntrykk. Det kan iallefall ikke jeg skryte på meg at jeg er. Å vippe på helt ordinærhylla er greit det også.

At noen bruser med fjære å gjør seg til er vel like mye ironisk

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 11:37

Ordet mitt er lov. Jeg er tross alt guds gave. Ikke krangle, kvinne

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 11:39

Jeg veit at du er det @solo.. men du er jo ikke majoriteten her inne.
Jeg krangler ikke. Jeg er bare ei gammelhøne som kakler

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 11:46

Jeg er nesten ved å heve fingeren, men da vet jeg du bare vil suge på den får å få kjeften min lukket. Slue kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 11:59

Fristende @solo... fristende

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 12:00

Men denne tråden handler jo om når han tar styringen... da kan jo ikke jeg begynne å suge ...

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 12:10

Jeg kan styre mot munnen. Forhåpentligvis klarer du å styre den ene leppen opp, og den andre ned.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 12:16

Vurderte er øyeblikk å importere en fra Akershus... men fant ut at det ikke kom til å lønne seg økonomisk.. og så er det jo mer miljøvennlig med kortreist.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 12:21

Noe surr med garantien og rusk i maskineriet også... og ingen mulighet til å prøvekjøre før kjøp og shipping.
Forstår ikke at folk satser på slikt jeg..

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 12:24

Nei, ikke sant?
Og hva om jeg prøver å returnere og ingen vil ta imot.. og så sitter jeg der med enda en munn å mette liksom...? Da forsvinner de siste 2-3 fridagene mine i mnd.

Skjult ID med pseudonym my ti. 11 april 2017 12:27

Det verste er at de importerer damer som er ti ganger mer intelligente, dannet og tøffe enn de hulhodete norske gjennomsnittsbertene de kunnet fått. Men dessverre langt over mennenes kapasitet.

Og så sitter han der med skjegget i postkassen når hun blir lei av tompratet hans.

Man skal passe seg for å sikte for høyt over eget nivå. Det gjelder ikke bare utseende, selv om dette er først utplukk for de fleste.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 13:21

Er 5 mil like i nærheten av hverandre @hov?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 13:30

Har jeg på noen måte noen gang fremvist noen seksuell frustrasjon @hovis?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 13:32

Dessuten trenger jeg ikke å kjøre 3 kvarter for å møte @solo. Han er en snedig fyr. Han bare dukker opp han. Veldig trivelig er han også

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 11 april 2017 14:10

Glad i deg og, Hønemor 😘

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 11 april 2017 14:18

Vil komme med en offentlig unnskyldning og be aller nådigst om tilgivelse da jeg har fått beskjed om at Solo ikke følte seg spesiell etter mine innlegg her i denne tråden. Han har blitt kompensert med ivrig rumperisting på snap, vi får se om tiden leger alle sår.

Bedre nå, kjære..?
Mannfolk ass.. 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 14:20

Smelt @solo. Du får en 🍔 for fine ord

(mann 50 år fra Buskerud) ti. 11 april 2017 14:33 Privat melding

Tydeligvis ett sårt punkt for norske kvinner dette at mange menn foretrekker utenlandske kvinner....

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 11 april 2017 14:39

Mange kvinner foretrekker jo utenlandske menn også da. Tipper det går opp i opp.

Flere av mine barndomsvenninner ble kapret av amerikanere under en NATO øvelse i Trøndelag på 90 tallet. Det ble ikke særlig godt mottatt av der oppe. De var jo kjekke og spennende.

Ikke fult så stas når de ble sittende på en militærbase i USA og bodde i brakkeriggen med små unger å passe på men....

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 09:46

Ikke sårt i det hele tatt @ Sunset, av de mannfolka som drar utenlands for å finne damer er alle totalt uinteressante😝

Enig med @ Rosa, la dem dra, så slipper vi å høre på grinebiterne her😊👍🏻

Skjult ID med pseudonym Lady on. 12 april 2017 10:04

Løp og kjøp... vi er veldig glade på deres vegne.
Men kom ikke her og klag senere på at dere er blakke og
blitt utnyttet. Damene blir sikkert gravid på første forsøk... de har jo
selvfølgelig forretningssans. De må jo sikre sin økonomiske fremtid:)

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 10:26 Privat melding

Hakkespetter er interessante fugler. Hjernen ligger i en sånn flytende støtdempende veske, sånn at de ikke får hodepine når de hakker i 247 Km/t. Tenk å sette en dildo på en sånn en.. RRRRRR..

Men til det å få en dame i utlandet, så lurer jeg på hvorfor det ikke har interessert meg? Jeg er jo halvt dansk da, så jeg har jo hatt dansk dame, en svensk en også… også har sittet i en politibil en gang, også underviser jeg på universitetet. Der er det mye damer.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 10:55 Privat melding

Hvor vet du det i fra at de damene ikke blir behandlet godt Rosa?

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 11:13

Jeg leste akkurat at av de som oppsøker krisesentrene, så er det flest kvinner fra Asia.

Det er sikkert ikke alle menn som behandler kvinnene dårlig, men jeg ser ofte halvgamle, ustelte menn som går rundt med unge asiatiske damer😝
Jeg jobber med barn og treffer på noen av parene i jobben min, og de mennene er heller ikke de skarpeste knivene i skuffen.

Nei, jeg er ikke sjalu! 😜

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 11:28 Privat melding

@VIA
Jojo, men det er jo ikke alle norske damer heller som blir behandlet godt av mannen sin, og jeg tror nok at bilde uansett er ganske flertydig. Men det er ikke relevant i denne sammenhengen hvordan du vurderer hvordan mennene ser ut som har en ung asiater. Det kan ligne litt på fordommer.

På en annen side så sier du ”litt” i mellom linjene at asiatiske damer er litt tjukke i hode. (min tolkning)

Men kanskje jeg kan komme med en gledes melding da. Her ute på Sørlandet der jeg har hytta mi, så er det en mann som har ganske mange penger, men kanskje ikke så pen. Han fant en asiatisk kvinne, og henne har det bra ser det ut som. Henne driver sin egen lille asiatiske restaurant, har flere ansatte, kjører rundt i fete biler, og i det hele kan jeg ikke tro at hun har det dårlig. Det ser ikke sånn ut, for hun lever sånn hun selv vil faktisk.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 11:34

@ Hovmester, nei, det sto ikke noe om det, men det er nok som du antyder at de fleste av dem er gift med menn fra hjemlandet sitt.

De fleste av de norske mennene som har hentet "bruder" fra utlandet er forhåpentligvis ikke voldelige, men min erfaring er at de heller ikke er av de som kan velge å vrake i damer her hjemme.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 11:37 Privat melding

Nei men kan @Rosa og du @VIA velge å vrake menn her?

Husmødre.. når man nevner den "skarpeste kniven i skuffen"

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 11:42 Privat melding

Ta og utdyp dette da.. @Rosa.. Kom med fakta.

Det stinker av forakt i det du sier altså.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 11:47

@Pepper, nei jeg antyder ikke at damene er tjukke i hodet, det var mennene jeg siktet til.

Det er sikkert mange som har det greit her, men i forhold til hva?
Leve i fattigdom og kanskje prostitusjon i hjemlandet, eller gifte seg med en norsk mann som gjør at man kan leve et liv uten økonomiske bekymringer her.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 11:52 Privat melding

Jo både @Rosa og @VIA.. Det er helt sikkert et poeng i det dere sier, men dere tar det for gitt at det er sånn, når dere sier at det finnes unntak. Unntaket er de gode menn.

Etter min mening så basarer dette seg på fordommer, for dere snakker om noe dere ikke vet.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 11:57 Privat melding

Hope..
Det er ikke å ta hardt i.. Det er min vurdering. Personlige erfaringer forteller ikke om de faktiske forhold i verden.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 11:58 Privat melding

var en til meg Rosa, det siste innlegget der?

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 12:00

Nei, jeg sier ikke at alle menn som finner seg damer fra utlandet er "dumme", men har møtt på flere enkle sjeler som har "kjøpt" seg damer.Jeg skriver kjøpt fordi jeg ikke tror det er kjærlighet når en en flott dame i tjueårene gifter seg med en gammel ustelt mann fra Norge.

Jeg har heller ingenting i mot menn(eller kvinner) som finner seg en kjæreste fra et annet land, men de bør være likeverdige.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:01 Privat melding

Ja, det påstår jeg ja.

Det er helt umulig for meg å komme forbi det. Det er det som det er.

Men jeg sier ikke at du lyver.. Du kan ikke lyve når du tror på det selv. Men ditt verdensbilde er jeg dønn uenig i.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:13 Privat melding

@Rosa
Nei ditt verdensbilde er nok ikke feil.

Men for å ta det kjente eksempelet med fem blinde menn som skulle vurdere en elefant. Den ene kjente på beine, den andre på øret, den tredje på snabelen, den fjerde på huden, og den femte på halen..

De kom alle sammen med veldig forskjellige svar på hvordan en elefant så ut. Selv om de hadde litt rett… så forklarte de ikke hvordan elefanten så ut.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 12 april 2017 12:14

@Hovmester, som tidligere nevnt, det er ingen sårhet her :))

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:18 Privat melding

Hehe..

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:29 Privat melding

@Rosa
Helt ærlig, det er sikkert en del riktig i det du sier.. men er du klar over at du nedvurderer de norske menn som har en asiatisk dame som fungerer svært bra. Du sår fordommer.

Hvis du skal komme med påstander, så bør du legge frem fakta, ikke anta at din tolkning er sannheten.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:35 Privat melding

Ja.. hva mener du med det?

utdyp det. Vær litt mer tydelig.

Mener du at asiatiske kvinner velger f. eks en norsk mann på grunn av økonomi alene?

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:45 Privat melding

Det har du rett i Hovmester, og jeg vil også tippe på at det finnes noen norske kvinner som også velger en norsk mann pga økonomi, og andre ting. Jeg tror egentlig ikke forholdet er så andreledes.

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 12:49

Jeg liker å klapse damer på rompa. Er det innafor?

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 12:59 Privat melding

Rosa
Jeg driter i trygda di for min del, og det er greit at du nevner medaljens bakside… MEN kan du ikke si noe positivt også om disse kvinner og menn.

Det er altså det jeg reagerer på. Det er ikke at det finnes negative eksempler, men det finnes faktisk flere positive eksempler, men det kaller du og noen andre her ute som unntak, og det er ikke riktig.

Hvis man skal ha debatt, så bør man nyansere tingene meget mer etter min mening.

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 13:01

Trenger liten avklaring her, når det gjelder utdeling av forakt overfor par av norsk mann og asiatisk kvinne; det er forakt overfor mannen vi snakker om, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:02

Jeg lurte mer på det med forakt overfor klaps på rompa?.....

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 13:05 Privat melding

@My
Du er ikke dum du... det er du slettes ikke.

Men sånn jeg ser det, så er det forakt for begge parter, og den speiler seg i oss selv. Jeg vil tro at alle velger en partner ut i fra bestemte kriterier, men det betyr ikke at det blir vellykket uansett.

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:09

*smack dat ass*

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 13:10

*slap that dick*

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:12

Den bør jeg slette.....

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 13:15

Pepper & Håvmester
Kan dere ikke snakke om noe morsomt? De derre blandingsekteskapgreiene er kjedelig. Dessuten blir det masse problemer av sånt. Men sterke barn. Jeg er resultat av blanding, og det er barna mine òg. Kan vi snakke om været i stedet?

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 13:16 Privat melding

Ja, sånn er det alltid @Solo.. Når man går dypere ned i tingene, så begynner du med det der.

Hvis jeg nevner promp, så tar du meg på det.. Men det er greit for meg, du kan ta meg på hva du vil.. Du trenger ekte kjærlighet du.. ekte altså..

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 13:18

Solo!!
Hahahaha!!
"U shit! How dare u! Can't u see I've got a fuckin' sunburn??"

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:19

Jada. Jeg peker en finger. Du peker en finger. Ditten og datten døtt fingern opp i rassen. Jeg er kanskje litt for dyp for forum?

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 13:20 Privat melding

BRØP!

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 12 april 2017 13:21

Har dere ikke sovet så godt i natt tro. Her var det stemning må jeg si.....

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 13:22 Privat melding

Ja dere for bare holde på med det pikk og fitte opplegget deres.

Jeg vet ikke hvorfor, men det er så kjedelig.

Skjult ID med pseudonym Solo on. 12 april 2017 13:22

Jeg gjør det hvis du drar igang en alder debatt.

(mann 49 år fra Oslo) on. 12 april 2017 13:27 Privat melding

Kan man ikke snakke om noe andet da. Hjernen for eksempel.

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 13:27

Det er verre med ti unge navere på taket enn å få taket på en gammel.
Sånn, da er vi ferdig med de temaene for idag.
Jeg kan en kjempefin påskevits!!
Skal jeg ta den? Tar litt tid, altså..

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 13:37

Næ, spørs om jeg noensinne kommer til poenget

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 12 april 2017 14:09

Hva med disse halvgamle og skrukkete kjerringene som reiser ned til Gambia og leier rundt på unge negergutter? Skal vi si at absolutt ingen av dem kan få en norsk mann og at ingen av dem er den skarpeste kniven i skuffen? Det er jo litt generaliserende å sette alle disse damene i samme båsen. Tipper at gutta ser på dama som rene julenissen da hu kommer. Og alle kvinnfolka som gifter seg med egyptiske ungutter som er 30 år yngre. Det er ekte kjærlighet det, tipper jeg :D Har mer troa på hardtarbeidende unge thaidamer og andre asiatiske damer da. Får da tross alt stort sett et skikkelig sted å bo i Norge. Og jeg tror også at mange av disse damene har et annet syn på hva kjærlighet er, enn hva norske damer ofte har. De verdsetter trygghet og mat på bordet mer kanskje, mange er hardtarbeidende, og jeg kjenner et par thai damer med et skikkelig temperament også. Mer enn hva disse tenåringsgutta i Afrika får. Moderne form for slaveri :D

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 16:05

Reiser de til afrika fordi de har stor tiss der, eller fordi de er interessert i kulturen og naturen? Hvorfor ikke østen eller søramerika? Noen med erfaringer om dette?

Skjult ID med pseudonym my on. 12 april 2017 16:17

"Jeg", Håvmester? Dette har jeg ikke greie på, det er jo derfor jeg spør.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 12 april 2017 16:40

Om de skal få bo i hjemlandet sitt eller ikke, det tenker jeg er opp til hvert enkelt par å finne ut av. Veldig ofte er det vel nokså overveid mellom de det gjelder.

Skjult ID med pseudonym job on. 12 april 2017 18:34

De som bosetter seg i Thailand har mye mer kontroll på dama enn om de flytter til norge.
I Thailand vil dama alltid være avhengig av mannen I resten av livet mens i norge opparbeider dem seg rettigheter etter 5 år slik at dem kan klare seg selv.
Mange nordmenn som vet å benytte seg av det.

Skjult ID med pseudonym job on. 12 april 2017 18:37

Det finnes ingen rettigheter i thailand så fremst du ikke er veldig høyt utdannet.
Noe de fleste thai damer ikke er som er gift med utlendinger.
Dermed så styrer mannen løpet resten av livet i Thailand når dem er bosatt der

Skjult ID med pseudonym Bless to. 13 april 2017 00:37

Svar til TS og ikke til postordremennene: Jeg leser faresignal med slike typer. Alt som tyder på at han er kontrollerende må man styre unna. Ikke verdt å ofre det en dråpe håp. Dessverre er mange av mennene på sukker i den kategorien du beskriver. Da hjelper det lite om kvinner her får så mange flere meldinger enn mennene. Dette blir til stadighet påpekt. Som regel av disse typene det gjelder, ironisk nok