Alle innlegg Sukkerforum

Dere som ikke legger inn profilbilde eller bilder forøvrig!

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Nordland) lø. 10 jan. 2009 22:56 Privat melding

Hvorfor er det så mange som ikke legger inn profilbilde av seg selv, eller bilder i album forøvrig? Jeg mener at alle skulle måtte legge inn bilder. Er dere redde for å bli gjenkjente av kjenninger, eller bare er dere inne å sniker på hvem som er på sukker?
Syns det er dritfeigt jeg, sukker burde ha pålagt alle å legge bilder inn. Noen skriver heller ikke noe i hurtigrelasjonstekstene.

Hvorfor er dere her inne? Tror ikke dere kan få mye napp! Syns ikke en unnskyldning om at bilder kommer senere funker heller, for da kan dere bare vente med å lage profil til dere har noen bilder å dele.
Om det har vært noen å tittet på min profil som ikke har bilde elle tekster, blir de av meg merket som ikke interessante umiddelbart.

Er spent på å høre hva andre på sukker mener om dette.

Skjult ID med pseudonym tekopp lø. 10 jan. 2009 23:01

Tja, e ganske mange grunna tel å ikkje ha bilde her inne. Du e inne på én av de, og det kan jo hende at litt høyt profilerte persona e her og ikkje vil bli gjenkjent? E jo bare å be om et bilde på privatmail? Syns ikkje det e nå problem at folk ikkje har bilde, men syns det blir ubehagelig når dem heller ikkje har tekst eller kartposisjon. Tar forbehold om at de e ny her, og gir de nån daga/uka. Æ va sjøl treg med å legge inn bilda og tekst, for æ ville se om sukker va et sted førr mæ før æ bynnte å være aktiv sjøl.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 10 jan. 2009 23:04

...synes ikke det er feigt å ikke legge inn et profilbilde av seg selv, ikke blir jeg provosert av bildeløse profiler heller.

Skjult ID med pseudonym Bob lø. 10 jan. 2009 23:05

..men profiler uten bilde blir rimelig "no go" da en ikke vet hvordan personen ser ut. For min del blir det et must uansett.

Skjult ID med pseudonym tekopp lø. 10 jan. 2009 23:11

@Bob:
Ser du på bildet først, og så vurdere profilen etterpå? Isåfall trur æ du snur ryggen til mange "potensielle" altså... Æ og en eks så på bilda fra en ferie vi hadde vært på. Alle bildan av mæ sjøl Æ likte, syns han va "mindre heldige". Poenget: kan være mange profilbilda som DU ikkje like, men kor det likevel kan skjule sæ en flott person bak...

Skjult ID med pseudonym jegfantjeg lø. 10 jan. 2009 23:11

Klart noen ikke vil/kan vise ansiktet sitt her..

og noen har visst 2 profiler virker det som. 1 helt anonym til å sjekke ut andre med og 1 til å vise fram til de som "er bra nok" ....
( jada jeg har både bilder og tekst i min :D )

Skjult ID med pseudonym Meg :) lø. 10 jan. 2009 23:13

Jeg har ikke bilde, og kan i grunnen bare svare for meg selv. Årsaken min er at jeg liker å beholde anonymiteten min, og at jeg selv kan velge hvem jeg skal "komme nærmere innpå" meg. Har sendt bilder til gutter som har spurt og som jeg synes virker hyggelig.

Innser at jeg sikkert kan miste noen treff på at jeg ikke har bilde, men foreløpig har jeg fått henvendelser nok :)
Mulig jeg endrer dette med bilde etterhvert hvis jeg har vært her en stund.

Synes ikke det er noen grunn til å la seg provosere av dette med bilde. Den saken er vel opp til hver enkelt.
Mange klager jo også på gamle bilder (eller bilder som er tatt for 20 kg siden), det problemet er vel like stort spør du meg.

(mann 43 år fra Hedmark) lø. 10 jan. 2009 23:14 Privat melding

Så høyt profilerte personer kan fint drikke seg snydens og komme i Se og Hør...men tør ikke legge ut bilde på Sukker...
Folk vil jo sikkert være skeptisk uansett til om det faktisk er personen eller ikke. Skulle det være riktig så er det kred til den som legger ut bilde....
Du skal ha rimelig god profil, egentlig ekstremt for å veie opp mot ikke profilbilde som sier noe om hvem du er, men også motsatt. Bilde men ingen tekst, skal jobbe litt med bilde for å veie opp mot at det ikke er tekst.
I det hele tatt så skal du jobbe om du har mindre pent bilde, eller motsatt at du har dårlig profiltekst...

Skjult ID med pseudonym Bob lø. 10 jan. 2009 23:15

Tekopp
Bildet er ikke alt, men ser ikke etter de "perfekte" bildene på en person. Blir en kombinasjon. ALt har jo med personlige prefereanser å gjøre, så for min del (som oftest) er ikke profiler uten bilde aktuelt, spes ikke hvsi ikke matchen er i nærheten.

Skjult ID lø. 10 jan. 2009 23:18

Er bare så enig med deg TS ! Dette burde Sukker gjøre noe med, men fikk ingen respons da jeg tok det opp med dem.
Disse tomme profilene er en uting, og det er selvfølgelig kikkere det her er snakk om. Og det er ikke greit i det hele tatt at de skal ha tilgang til andres profiler syns jeg. Hvis de ikke fikk det, så måtte de bare sette ræva i gir da.......og de som ikke da gjorde noe, vel, vel, de har vi ikke bruk for her inne !
Jeg har fryktelig mange tomme profiler i min liste, hva skal jeg med de ? Men nå har jeg brettet opp ermene, og svartehjerter i vilden sky - så kom igjen jenter, ja sikkert gutter også - la oss bli kvitt dem ! Så lenge Sukker tillater dette, så får vi gjøre jobben sjøl da.

Skjult ID med pseudonym tekopp lø. 10 jan. 2009 23:19

@Bob:
Da e vi nok bare uenig =) Æ syns profila uten bilde e like spennanes som profila med, og ska æ være ærlig ser æ mer på ka personen skriv enn æ ser på bildet. Men jo, tiltrekning e viktig, og da kommer man ikkje utenom utseendet. Har vært på dates kor æ ikkje har sett personen før vi møttes, og det har bære ikkje vært tiltrekning. Men har ikkje vært nåkka problem å si det =) En av de e i dag en ganske god venn! (kanskje derfor æ forsvare bildelause profila litt =)

Skjult ID med pseudonym nemo lø. 10 jan. 2009 23:22

At det er bilde er ingen garanti for at bildet er av eieren av profilen...

Skjult ID lø. 10 jan. 2009 23:25

Bilde er ikke det viktigste, det er disse tomme profilene jeg vil til livs !

Skjult ID med pseudonym Meg :) lø. 10 jan. 2009 23:29

Jeg markerer alle tomme profiler med svart hjerte...

Skjult ID med pseudonym s lø. 10 jan. 2009 23:30

Er det veldig vanskelig å overse bildeløse profiler? Så vanskelig at en må irritere seg over det, og atpåtil ønske å be Sukker om å innføre obligatorisk profilbilde?

Jeg kan godt gi deg et 10-sekunders kurs i hvordan en gir blanke i profiler uten bilde, og heller bruker sutreenergien sin på helt andre ting. Dette gjør jeg atpåtil kostnandsfritt, siden jeg er i det gode hjørne nå frem til midnatt.

Skjult ID lø. 10 jan. 2009 23:30

Er ny her - har bilde ja. Har fått mitt første hjerte fra en jente uten bilde med en nydelig profil. Hadde endel kontakt med henne. Blir neste litt forelska jeg - men har ikke sette henne. Men smigrende at noen tar kontakt med meg :-). Er det noe rart med meg?
Jeg er mann og ingen modell (men heller ikke stygg). Tror det er någet lettere å være dame her inne. Uenig? Vet ikke om jeg blir værende så lenge, for det er lite respons å få. Og ja; jeg er bevisst på måten jeg tar kontakt på.....

Skjult ID med pseudonym tekopp lø. 10 jan. 2009 23:43

@s: flire godt =)

La nu de tomme profilan få litt tid på sæ. Kan hende det kommer mer etterkvert, når de e litt mer "husvarm" her inne. E jo bare å overse de inntel da? Kjøre matchsøk med kryss for profilbilde og/eller album i mellomtida?
Trur ikkje vi kommer unna spionprofila uansett =)

Skjult ID lø. 10 jan. 2009 23:50

@s
Hadde du tatt kontakt med noen som ikke hadde et ord i profilen sin ? Neppe.
Og som sagt, bilde er ikke så viktig, og det er heller ikke det jeg har tatt opp med Sukker. Men at man beskriver seg selv i profilen sin er det vel lov å ønske, uten å bli stemplet som sutrete.....

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 00:00

@Skjult ID

Selvfølgelig hadde jeg ikke det, men hva har det med saken å gjøre? Profiler med bilder av folk jeg ikke "kicker" på i utgangspunktet, hopper jeg over, profiler uten bilde hopper jeg over. Verre er det ikke.

"Men at man beskriver seg selv i profilen sin er det vel lov å ønske, uten å bli stemplet som sutrete....."

Sutrete er nok et litt drøyt ord å bruke - jeg skjønner bare ikke hvorfor du gidder å bruke tid og energi på å irritere deg over slikt. Det finnes et _lass_ andre profiler å se på. La nå de bilde- og / eller tekstløse profilene vandre sin egen vei, uten vår innblanding i hvorfor personene bak profilene velger å gjøre det på den måten. Det er tross alt de som sitter med "makten" (dvs. om de vil vise seg eller ei, ikke vi som velger å titte på).

Skjult ID med pseudonym Bob sø. 11 jan. 2009 00:17

tekopp
jeg ser ikke bare på bildet, men alle har sine preferanser, så for min del må personen ha et utseende jeg liker.
Det er ulempen ved onlinedating, at man ikke får frem personligheten, sånn er det bare.

(kvinne 37 år fra Hordaland) sø. 11 jan. 2009 00:41 Privat melding

eg synes at bilder er et must...
eg svarer ikke på profiler uten bilder..

Det er jo faktisk sånn irl og at når vi treffer en, så har første inntrykket mye å si,
ikke som at han ska være "strøken",
men som f.eks snille øyne eller en god utstråling.

Så eg synes det blir patetisk å si at det er å være fiksert på utseende,
det er bare sånn at utseende har en del å si da...;)

(kvinne 50 år fra Nordland) sø. 11 jan. 2009 06:47 Privat melding

Ja, men!!! Når du oppretter en profil, og lar alt være åpent, samt ingen bilder!!! Å at de med disse tomme profilene,besøker andres profiler i skjær nysgkjerrighet!, syns jeg fremdeles er veeeldig feigt! Hvis din kollega eller kompis er på sukker, vil dere jo begge vite om hverandre, om alle måtte ha hatt bilde!!!! : Hvis SUKKER hadde hatt slike regler!
Hadde det vært slik at på sukker vill det vært likt for alle, da ville det vært likt for alle !

Nå er det nå slik for meg, og for mange! At jeg kan tenne på en manns utseende! For så etter å ha truffet ham, ha lyst til å dra hjem like fort. Men før en kommer så langt som til et treff, så har en lært hverandre litt å kjenne gjennom profilene. Samt at en sikkert som oftest har mailet endel sammen.

(kvinne 50 år fra Nordland) sø. 11 jan. 2009 06:54 Privat melding

Dette er en seriøs diskuskjon, hvorfor velger så mange av dere å være anonyme, lurer jeg på?

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 11:18

@evig

"Ja, men!!! Når du oppretter en profil, og lar alt være åpent, samt ingen bilder!!! Å at de med disse tomme profilene,besøker andres profiler i skjær nysgkjerrighet!, syns jeg fremdeles er veeeldig feigt! Hvis din kollega eller kompis er på sukker, vil dere jo begge vite om hverandre, om alle måtte ha hatt bilde!!!!"

Ikke noe men. Selv med krav om bilde i profiler er det lett å lure seg unna (f.eks. ved å bruke bilder av kompiser, kolleger, finne et tilfeldig bilde på nettet av en person fra et helt annet land osv. osv.). Jeg skjønner fortsatt ikke dette voldsomme engasjementet, når det ikke er verre enn å hoppe over profilen, og gå videre til neste. Men du har kanskje ikke stort annet å bekymre deg over i verden for alt jeg vet.

----

"Hadde det vært slik at på sukker vill det vært likt for alle, da ville det vært likt for alle !"

Du er neimen ikke dum, du.

----

"Dette er en seriøs diskuskjon, hvorfor velger så mange av dere å være anonyme, lurer jeg på?"

1) Fordi jeg ikke gidder å gni trynet mitt utover ethvert innlegg jeg legger inn og 2) På et mer generelt grunnlag er det helt vanlig å være anonym i nettdebatter. For meg er du forsåvidt like anonym uansett om du viser bildet ditt eller ei, all den tid jeg ikke har peiling på hvem du er uansett. Så, hva er poenget?

(mann 47 år fra Vestfold) sø. 11 jan. 2009 14:02 Privat melding

Det er vel kanskje mange som bare vil prøve ut sukker også? Så kikker de litt rundt og kanskje driter i hele greia...

Men bilder er et must! (før eller siden må man jo se personen) Ikke det jeg har da sett på profiler uten bilde og til og med sendt noen mailer... man vet jo ikke om det skjuler seg en drømmejente der...

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 11 jan. 2009 15:04

jeg er ikke anonym men velger å ikke ha bildet med på hver diskusjon:-)
synes ikke det er noe særlig med anonyme profiler.
men værst synes jeg det er når det mangler tekst på alle punktene,i tillegg til ikke noe bilde...
men jeg skriver og har skrevet mye med folk uten bilde,men med mer tekst i profilen da.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 15:44 Privat melding

Ettersom jeg selv legger ut bilder av meg selv så foretrekker jeg de som gjør det samme og selvfølgelig oppdaterte bilder, og liker å se hvem jeg mailer. Like viktig er en utfyllende tekst i profilen. De må ikke ha bilde som profilbilde, men hvis de ikke har bilde under album og null tekst blir det fort sorte hjerte fra meg. Hvis man lager seg en profil her på sukker og faktisk er seriøs og søker en kjæreste så bør man legge litt sjel i profilen. Disse anonyme profilene er for meg total uinteressante, men det blir jo uansett et valg for hver enkelt. For meg er uansett bilde og tekst et must.