Alle innlegg Sukkerforum

Hjerte, men ikke interessert?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) on. 12 april 19:47 Privat melding

Ja, det finnes sikkert en tråd eller fler om dette, men orker ikke lete så lenge.
Jeg har ila den siste tiden hatt en del profiler som besøker siden min og markerer den med et gult hjerte. Dette er i utgangspunktet koselig, og hvis jeg ikke får melding av vedkommende så sender jeg melding for å si "hei". Den rare biten er at jeg ser at meldingen er lest og vedkommende besøker profilen min igjen, men svarer ikke. Dette har hendt 6-7 ganger de siste ukene.
Er det fler som har opplevd dette? Jeg hadde for lenge siden en profil på møteplassen.no hvor det var utrolig mye falske profiler som virket plantet der av møteplassen.no. Kan det hende seg at sukker.no driver på samme måte? Jeg forstår at man kan feks trykke feil på touch-telefon og gi noen et hjerte man ikke mente, men siden det har skjedd så mange ganger..
Noen som har opplevd det samme?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl on. 12 april 20:06

Jada.. Det skjer. Ser ikke helt poenget med hjerter. :)

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 12 april 20:22

Haha snålt!

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 12 april 20:29 Privat melding

Ha ha ikke bare meg det skjer da. Jeg bare: Så hyggelig 😊 til en fyr som hadde gitt meg et gult hjerte. Så fikk jeg ikke svar😂 Angret seg sikkert han da tenker jeg😅🙈 Men det skjer og jeg har sluttet å tenke over det 😜🙈

(mann 35 år fra Oslo) on. 12 april 20:31 Privat melding

om du har vip+ så ser ikke andre besøkende teksten og bildene dine. Kan jo være at folk setter hjerte på en nettopp for å få en melding slik at man får sett resten av profilen? Bare en tanke, har opplevd det samme selv ved et par anledninger med vip+

(mann 46 år fra Oslo) to. 13 april 12:11 Privat melding

Tror arconis er inne på noe her. Ellers kan det jo være at hjerteavsenderen vil teste responsen og at "Hei" eller "Så hyggelig" ikke er interessert og/eller interessant nok tilbakemelding til at man ønsker gå videre. På en eller annen måte så er interessen dabbet av. Kanskje har man fokus på noen annen.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 13 april 12:14 Privat melding

Hjerte er kjekt, men behøver ikke å bety noe. Er jeg i det rette humøret setter jeg hjerte tilbake, lar det gå en liten stund, tar det vekk, og så på igjen, og slik går dagene. Vanligvis gjør jeg ingenting med det.

(mann 47 år fra Rogaland) to. 13 april 12:22 Privat melding

Helt vanlig. Har hendt jeg og har gjort slikt.
Hjerter blir ofte brukt som bokmerke.
Da jeg er veldig dårlig på multitasking, bør jeg ikke chatte med mer enn 3-4 om gangen.
Så manglende svar trenger ikke bety annet enn: "opptatt for tiden."

(mann 47 år fra Rogaland) to. 13 april 12:35 Privat melding

@tomerik. Hjelper ofte å være litt pågående.
Hvis du er intressert og ikke får svar, send en melding til dagen etter. Så en til. Så venter du en uke eller to. Plutselig er hun ledig og riktig så intressert.

Skjult ID med pseudonym Lilly to. 13 april 12:36

Jeg svarer ikke på hjerter, men det kan være fordi jeg ikke har vært interessert akkurat da. Forstår ikke helt når jeg skal sende dem heller.

Skjult ID med pseudonym AHE to. 13 april 14:10

Synes det er interessant at jeg mottar flere hjerter når profilen er både bilde- og tekstfri , feilsending de lux kanskje?

(kvinne 53 år fra Telemark) fr. 14 april 11:00 Privat melding

Ja, det har jeg. Stadig vekk, men jeg svarer alle om de sender meg melding også.
En hadde til og med likt meg på looks, og etterpå sa han at det var en feil fra Sukker. ...he he.. snodig? 😂😉

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 14 april 11:22

Påske vettu. Da er det så koselig med gult:)

Skjult ID med pseudonym my fr. 14 april 11:26

Desperasjon hos analfabeter.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 14 april 12:28 Privat melding

@my: ikke vær så analfiksert. :P

Skjult ID med pseudonym Meranda lø. 15 april 15:05

Det er nok mange som trykker hjerter på mange - så har muligens ikke tid til å holde styring på alle sammen. Mener ikke at de ikke er interessert - kanskje de er i prosess med å date en person eller evt mange samtidig!

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 18 april 22:44

Jeg synes det er skummelt å få et rødt hjerte uten dialog eller noe. Da blir jeg skeptisk. Det hadde heller vært koselig å få et rødt hjerte etter en date 😉

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 19 april 11:06

Bruker dem som bokmerke ja ... mye det samme som Leifi. Å chatte med for mange om gangen blir stressende, men det er ikke noe problem akkurat å sende ut hundrevis av hjerter. "Hjerter du har sendt" ser ganske artig ut etter hvert ... en slags ønskeliste, får man vel si, av ferdig selekterte kjerringemner.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 19 april 21:33

Haha der er sant! Akkurat som å merke varer i ønskelisten til en nettbutikk 😂 Kanskje jeg skulle sendt noen hjerter

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 19 april 23:41

Kjør på Lilly. Jeg talte nettopp opp ... har sendt 133 hjerter til damer pluss et ukjent antall som jeg har trukket tilbake (ahh .. føles herlig), mens jeg har mottatt 3 hjerter fra damer. Så plass til mange flere ennå.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 28 april 02:22 Privat melding

Jeg opplever strengt tatt ikke å få hjerter i første omgang så det blir en hypotetisk problemstilling for min del. I løpet av mine to og et halvt år på sukker har jeg fått ett gult og ett rødt, that's it! 😂

(mann 31 år fra Oslo) fr. 28 april 10:09 Privat melding

@TS: Jeg kan garantere med 100% sikkerhet at vi i Sukker ikke har falske profiler, systemer som gir falske besøk e.l..

Når vi tester nye funksjoner oppretter vi profiler med prefix "tester" (eks. tester_reg). Disse slettes fortløpende etter bruk. Ellers skal alle være legitime.

Som alle andre sosiale medier har vi så klart folk som prøver å lure systemene våre, men vi bruker mye tid å krefter på å renske ut disse - noe jeg opplever at vi lykkes ganske bra med. Vi er også takknemlige for alle rapporteringer vi får fra dere som bruker Sukker. De er veldig nyttige for oss, og bidrar til å gjøre dette til et trygt sted å være.

Hva det gjelder hjerter, vet jeg selv at jeg bruker de som "bokmerker" iblant, og tipper det kan være det som skjer hos deg også.

Skjult ID med pseudonym perla fr. 28 april 17:38

Det der har skjedd meg og. Og jeg tenker at det kanskje handler om timeing. At man har en "greie" med noen andre og at man ikke har kapasitet til å bli kjent med deg... ennå. Derfor fikk du også bare et hjerte og ikke en melding.