Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker ikke flytte over avstander

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flix fr. 21 april 2017 00:50

I jakten på den rette har vi alle ulike ønsker og preferanser på partner. Men sett at du fant den du lette etter, ei jente eller en gutt med de rette kvalitetene. Men vedkommende bor i en annen del av landet enn deg, og i profilen står det "Ønsker ikke flytte over avstander". Hva gjør man da?

Mange av oss er foreldre til fortsatt unge barn, og det er nettopp det som er grunnen til at jeg har det i min profil. Jeg vil helst spare barna mine fra å måtte bytte skole, flytte fra venner og aktiviteter. Samtidig som jeg selv savner en voksen å dele livet med.

Nå trenger jo ikke barn være årsaken for alle, det kan være jobb eller at man bare virkelig trives der man bor..
Men hva er avstand for dere om også dere velger at dere ikke ønsker flytte over avstand - er det en grense? Er det ut av byen du bor? Kommunen? Et visst antall mil? Eller vil man ikke flytte fra stedet man er bosatt what so ever?

Nå ble det kanskje mye her, men jeg håper noen skjønner hva jeg skriver, og at dere ønsker svare hva dere tenker om temaet. ..for flyttbarhet er i allefall noe jeg sjekker opp, når jeg sjekker ut profiler.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 21 april 2017 02:33

I en slik situasjon så har en jo bare to valg egentlig.

1) En lever med avstanden.
2) En leter videre.

Hvis vedkommende det er snakk om bor i en litt større by så har en egentlig kun valg #2, siden de ikke vil være åpen for valg #1 fordi det er så mye å velge mellom at en kan finne noe som passer som bor nære nok eller vil flytte.

Skjult ID med pseudonym Mums fr. 21 april 2017 03:31

Hadde jeg kunnet huke av for "ønsker ikke å flytte" så hadde jeg gjort det. Men det er jo ikke noe alternativ. Så jeg har ikke svart på det.

Skjult ID med pseudonym rose fr. 21 april 2017 08:22

Jeg vil ikke flytte langt av hensyn til jobb (eget firma) hvor oppdragene er her.
Det samme i forhold til nettverk og barn.
Kanskje når jeg har nådd pensjonsalder.

Jeg vil nok også være betenkt på en mann som vil flytte langt avgårde vekk fra alt som burde knytte ham til hjemstedet.
Jeg har opplevd det, en mann fra et annet land i Europa som ville flytte til meg, selge alt han hadde av firma og hus, det gjorde meg engstelig, jeg skulle være eneste holdepunktet hans her.
Jeg tror det er greit med forhold uten at den ene eller andre må flytte, kanskje helg og ferieforhold, samtidig hadde det vært deilig å ha mulighet til et ikke planlagt besøk en kveld, altså maks 1 times kjøreveg.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 21 april 2017 09:19

Synes dette med flytting er kjempevanskelig pga barn og jobb.. Bør i så fall flytter nærmere barnefar og halv-/stesøsken, ikke lenger bort, vi bor jo 3 timer unna allerede. Var lite besøk og kontakt når vi bodde i Bergen og tid med søsken og far kan hun ikke ta igjen senere.

Føler at akkurat nå så er det ikke aktuelt, men om 5 år så vil jeg gjerne fyke av sted - da til en litt større plass der jeg kan ta utdanning.. Så om jeg finner noen nærme bør de helst kunne tenke seg å flytte senere de også.. eller om jeg finner noen langt borte må nesten de være midlertidig flyttbare eller villige til å vente ganske lenge.

Skal ikke være lett.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 21 april 2017 10:16 Privat melding

Kan ikke alle bare flytte til Oslo da? Vi har melk og småkaker.

Skjult ID med pseudonym Flix fr. 21 april 2017 10:40

Mums; Du setter info om flytting på infosiden om deg, under "Jeg ønsker" - der er valg om flytting.
I allefall på mobil.

Skjult ID med pseudonym Flix fr. 21 april 2017 10:41

Rettelse; Profil - Jeg søker - og der velger du

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 21 april 2017 10:45

Greit, dere vinner. Kommer til Østlandet om 5 år. 👍

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 21 april 2017 10:56

Som alenemor er det ikke bare bare og flytte.... Utfordringen for min del er og få et like godt nettverk et annet sted som der jeg bor nå.
Har vurdert og flytte til oslo eller annen større by flere ganger. Hadde jeg ikke hatt barn hadde jeg flyttet med en gang.
Med barn i et eventuelt flyttelass må flytting være godt planlagt, nøye vurderert og jeg må være helt sikker på at det er verdt det :) Men flytting er ikke helt umulig i mine øyne...
Plutselig så flytter jeg til Oslo 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 09:19

De der avstand/være for seg selv ikke er problemet er sjeldne - ta vare på om du finner. Gull verdt for menn fra utmarksnorge (vi bor jo her, og dame overskuddet i by). Da har dere vesentlig bedre tid på å finne ut av relasjonen over tid.

🔹🔸