Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten ble stor!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 11 jan. 2009 03:04

Som alltid så kommer det en skyllebøtte leenge før festen er over fra festdeltakere som ikke hadde dagen. Dette har stor sett skjedd de 33 siste festene vi har holdt. For at denne edder og gallen ikke skal være få et så toneangivende forsprang venter vi til i morgen på tråden der de som hadde det bra kommer på banen. De fleste vet jo at man ikke må gå fra en fest kl 21.15..
En liten kavalkade av innleggene som ble postet følger her:

1) Dro kvart over 9, kom der kvart på ni. Er kanskje det mest dårligste jeg har vært på noen sinne
2) Var det noen som var yngre?, k kanskje 20 stykker som var 30! (Faktum det var 130 som var 30 eller yngre)
3) Jeg er skuffet over den store andel av menn i forhold til kvinner..... ( Faktum er at det var 50,042% menn og 49,58 damer)
4) ..den mer og mer kommerse sukkerkassa for å komme inn! Skjerpings! (Vi har hatt samme fest priser i hele 3,5 år..)
5) Jeg er skuffet over det altfor store antall deltagere....

Vi sier ikke at det gikk knirkefritt i dag, for det gjorde det ikke. Dette var første gang i dette lokalet og med 4 steder(etasjer) som spilte hver sin musikk og mange steder så trenger vi å kjøre oss inn litt. Det som er litt dumt er at de som synes det blir for mange og for trangt, fortsatt oppholder seg på de tetteste stedene for å gå til et roligere sted der det er færre folk. Men da blir jo det galt at der er færre der.
Vi har hele tiden reklamert med at dette blir en stor fest. Vi kan ikke gjøre annet enn å ta lærdom av det som kan forbedres og forsøke å implementere detaljene neste gang. Vi vet likevel at det var hundrevis som storkoste seg og hvis vi skal ha en stor fest der igjen skal vi skal jobbe mer med planleggingen av musikken. Vi er enig i at det ble for ensartet musikk etasjene sammenlagt og dette må gjøres noe med! God natt :)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 11 jan. 2009 03:06

Ekke meningen å være så negativ, men man burde kanskje ha kommet 11 i steden for, men når jeg var der, så var f.. meg ikke 130 som var under 30.
SÅ i det tidspunktet når jeg var der, visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, 3.etasje var så stappa, at man ikke kom opp trappa en gang.
Hadde jo ikke noe sted å gjøre av meg. Skal jeg liksom vente i 2 timer for at det kanske skal være en sannsynlighet for at det kommer noen som passer meg? Men dere kan jo så klart ikke vite hvem som kommer eller ikke. Men var derfor jeg dro.
Men skulle nok ha tatt med en kompis, da hadde det vært litt lettere å vært der lenger, så tar på meg skylda der.
Skjønner dere blir oppgitt av de negative kommentarene, så jeg skal holde kjeft. Tror det kommer mye possetivt, men som sagt, hvis det er mulig en eller annen gang, så tro jeg det er lurt å dele opp alderen i 2 fester. Jeg er kanskje den eneste som mener det?

Skjult ID med pseudonym gjest sø. 11 jan. 2009 03:07

Fin fest :)

Skjult ID med pseudonym gammal sø. 11 jan. 2009 03:09

Hadde du holdt ut til kl 01 så var 90 % av damene mellom 20 og 25... Da dro jeg....

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 11 jan. 2009 03:16

130 under 30.. Om det da var 65 av hvert kjønn så var det kanskje 20 av disse som kunne kommet på matchkortet, og de 10 som gjorde det, ville antakelig vært såpass omsvermet av både "konkurrenter" på egen alder samt dem på 35-45, så da kan jeg ikke si jeg angrer så mye på at jeg ikke dro egentlig. Jeg gikk forbi stedet, men endte istedet opp ute på byen med en kompis og hadde det kjempekjekt! Kanskje det ville vært en idé å prøve å begrense aldersgruppene og heller ha separate sammentreff istedet for å prøve å samle alle i en svær smeltedigel neste gang?

Skjult ID med pseudonym GM/DM sø. 11 jan. 2009 03:24

Jeg klager ikke over noe, det er heller meg selv som er problemet. Sliter med et dårlig selvbilde, og tør derfor ikke gå bort til noen. Dette kan vel også kalles en vanlig dag på byen... Det er også grunnen til at jeg ikke tar så mye kontakt med profiler her inne. Bør nok droppe sjekkemarkedet, kanskje for godt...

Skjult ID med pseudonym Oslomann sø. 11 jan. 2009 03:25

Nuvel. Nå virker det ikke som om selvkritikk er en av de største egenskapene til personen bak innleggene til Sukker.no.

På en annen side er det jo utrolig flotte arrangement og tiltak alle i Sukker står for, sikkert et veldig bra arrangement ikveld!

Så gjenstår det vel bare å se hvor mange av de kommende innlegg som blir kneblet :-)

God natt!

Skjult ID med pseudonym :) sø. 11 jan. 2009 03:27

@gammal
Var det jeg tenkte meg. Hadde nok kommet inn uansett seiner på kvelden, men tenkte egntlig ikke så langt. Var vel så opphengt i at man måtte komme før 21:15. men jaja, man lærer så lenge man lever

(mann 34 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 03:33 Privat melding

Haha, syns kvelden var sjef jeg!
Lærte mye, og mye merkelig, og morsomt der ute.
Det vi alle (dem rundt meg) ble imponert over var matchkortet mitt :p Ikke bare fikk jeg ikke 18 matcher, jeg fikk 16.. høyeste match var 88, og laveste 71..
Hvor sær er JEG? :p

Bra tiltak! Kanskje dele festen opp i to fysiske steder? + og - 35?

Skjult ID med pseudonym løven sø. 11 jan. 2009 03:38

dele opp i alderssegment
hvor teit kan det bli egentlig
vanlig er jo at gutta sjekker opp yngre jenter
og omvendt
om skillet da legges på 35 år
hvem skal da 34 år gamle jenter
og 35 år gamle gutter sjekke opp da da ?+

men klart en fordel for meg da
da er det jo baaare å forsyne seg av alle
tilstedeværende hunkjønn lissåm

Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 11 jan. 2009 03:39

@blacbooks
hvor mange matcher skal man få da? jeg var ikke der......men jeg hadde sikkert vært fornøyd uansett ;)
er det ikke litt personavhengig? hva forventer du? hvor sosial er du?

(mann 34 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 03:43 Privat melding

Tja.. Kompisen min som også var der hadde 94 som høyeste, 91 som laveste, og 18 matcher
Så ingen andre som ikke hadde fyllt opp kortet sitt :p
Jeg forventet vel i det minste noen som SÅ interessante ut, men jaget ikke så mye etter kortet.
Endte opp med å prate med ei på 32 som var herlig! At vi har så dårlig match her inne er beyond me :) Nr utvekslet, så får se ;)
Men helt seriøst, genialt konsept! Bra gimmicks :)
Bedre dj's, og raskere bartendere er eneste jeg egentlig har å utsette på det..

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 03:55 Privat melding

Sitter å hører på politiradio på nettet nå, og jeg fikk inntrykket av at politiet hadde vært der flere ganger pga. bråk i løpet av natten, og stengte til slutt hele opplegget. Nå var jo dette rundt skjenkestopptiden uansett, men inntrykket de satt med var at det hadde vært generellt mye bråk fra flere yngre folk både inne og utenfor. De får nok ikke arrangere fest der igjen på lenge sa de.....

Da dukker det opp noen spørsmål fra en som har inngående kjennskap til hvordan utelivet fungerer med tanke på sikkerhet og orden på stedet. Hvordan vaktene oppførte seg, deres tidligere erfaring fra bransjen og hvor i og utenfor lokalene de var utplassert. Var de hyggelig og hjelpsomme mot gjestene som måtte spørre om et eller annet, eller var de hovne og likeglade og brummet f.eks. "Veit ikke ! Spør noen andre" !

Det er så mange jæ.... idioter i den bransjen som er fulle av "testo og boler" og annet "ape-dop" mens de jobber. Det er mange veldig dyktige også, men de er såpass dyktige (og dyre) at de nok er booket for flere år fremover, he-he !

Kunne holdt på lengere med det er for sent til slikt akkurat nå, men enden på visa er vel at arrangørene bør bruke tiden frem til et evt. neste arrangement til å evaluere SKIKKELIG godt hva som har skjedd, og hvordan unngå det neste gang. Hva med flere kvinelige vakter ? Det hjalp f.eks. på et sted i Rosenkrantzgate som var veldig plaget med slåssing, og etter bare ca. 1 mnd så var tilfellene HALVERTE !!! Noe å tenke på.....?

Synd hvis et så bra konsept blir spolert pga. noe som det er enkelt å endre på, mener jeg . Skriver jo ikke dette som kritikk, men det er kun for å hjelpe.....

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 04:43

En fin kveld, men litt for mange mennesker....

Skjult ID med pseudonym Galoway sø. 11 jan. 2009 10:02

Hmmmmm

Nå ble jeg litt bekymret her, hvorfor?

Jo jeg startet en tråd her inne i går, den var skrevet fordi jeg var skuffet over festen. Men jeg kan ikke finne den igjen.
Ser at mange av mine "kommenterer" er sitert her slik.

Er det slik at Sukker.no ikke tåler å få kritikk og bare kan slette tråder som de mener er til skade for dem?? Dere bør da tåle at noen kommer med kritikk, uansett om den er god eller dårlig....

Ser de skriver at de ikke vil la noe slikt toneanliggende få et forsprang. Trodde dette var et forum for blant annet meningsytringer og ihvertfall ike et som har tidsangivelse for når du kan skrive kommentarer.....

Skjult ID med pseudonym Colargol sø. 11 jan. 2009 10:31

Jeg synes kvelden var slitsom. Altfor mange mennesker i et dårlig lokale. Savnet større steder som det i kjelleren hvor man kunne sette seg ned rundt et bord og prate. Sirkus er vel gamle Galleriet, og på et sånt sted legges det jo opp til at folk skal stå fordi de skal selge mer alkohol. Når de pøser på med røyk og drit blir det ganske uutholdelig.
Ellers er jeg imponert over dama som ble bært ut kvart på ni. :-D

Men interessant å være med, og jeg synes gjennomføringen til folka bak sukker.no er imponerende.

Skjult ID med pseudonym blackB sø. 11 jan. 2009 10:49

@Galoway
Kan ikke si jeg så noen som bråka, i det hele tatt faktisk? Ikke så jeg politi heller.. var der fra 20 til 02:30, alle etasjer og rundt omkring

@Colargol
Jeg er enig, det er syns man ikke hadde valget om man ville stå, men på den annen side, sitter man ned blir det ofte ganske passivt :)
Når man har singelkveld som i går, føler jeg også at musikken burde tilpasses det, dvs ett gulv med musikk til dansing etc, og en etasje for prat, flørting og mingling. Syns ikke noen av etasje hadde tatt særlig hensyn til det.
Men enig i gjennomføringen er imponerende :)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 11 jan. 2009 11:22

@galoway
Samme med meg, klippa ut 2 av linjene mine, og da ble jo hele poenget mitt borte, men tror det er fordi folk som ikke er logga inn kan lese det og da gir det ett dårlig inntrykk. Så sukker vil gi ut noe som er possetivt. Har jeg rett?
synes det er litt feigt av sukker hvis de ikke tåler krittikk.
Men samma det, synes det bare er litt rart.

Skjult ID med pseudonym Colargol sø. 11 jan. 2009 11:43

Jeg savnet et roligere sted hvor man kunne sette seg ned og faktisk prate uten å måtte skrike inn i øret til noen. Sånn det ble igår var jo dette en hvilken som helst klubb hvor sjekkinga foregår på akkurat samme måten. Stående i en bar med drithøy musikk og sondering av "terreng". Been there, done that.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 11:58 Privat melding

Da forsøker vi oss på en liten evaluering og siden jeg har lært at man skal både gi ros og ris i slike sammenhenger blir det nok litt blandet drops.

Fungerte: Registreringen/fotograferingen. Kom relativt tidlig og kan derfor ikke si noe om hvordan dette utviklet seg, men for meg gikk det raskt og smertefritt. Fikk til og med sjokolade av en av de svært så snerte damene i døra ;-)
Fungerte ikke: Utdelingen av matchkortene. Her snakker vi kaos av rockekonsert-klasse. De stakkars folke med flosshat som stod og delte ut slet endel. Mulig dette må tenkes igjenom på nytt, deles inn anderledes eller liknende.

Fungerte: Folka. Er en ganske snodig følelse å gå rundt og vite at _alle_ rundt deg er single. Ikke alle er for meg (eller jeg for dem), men snakket med andel utover kvelden.
Fungerte ikke: Mengde i forhold til stedet, eventuelt størrelsen i forhold til antallet. Var litt skeptisk når man økte antallet fra 600 til 700 (neste 750). på forhånd. Var på det som engang var Galleriet (nå Sirkus) og syntes å huske formen og størrelsen. Fikk nok rett der. Minst 100 stykker for mange "på det verste" gjorde det også mer enn varmt nok. Neste fest =mindre mennesker eller større sted.

Generelt blir det selvsagt til hva du selv gjør det til. Står du i kroken og ser i gulvet kommer du sikkert til å bli skuffet. Spør du absolutt alle damen om date...ok, du blir kanskje skuffa da og men du har prøvd.
Følte folk var relativt lydhøre når du snakket til dem (selvsagt ikke alle, men..) og generelt koselige. Sto flere ganger å snakket med kjempehyggelige damer. *vinker!*
Aldersmessig må jeg nok si at det var kanskje litt for store sprang. Kan ikke tenke meg at ei dame på 55 hadde den helt store kvelden der oppe i "avdelingen for eldre". Ble etter hvert like mange av oss "unge" og musikken var nok heller ikke helt for dem.

Alt i alt en bra fest. kommer til å gå igjen, men drar nok med meg en kompis eller ei venninne neste gang. Har bare så mye smalltalk i meg :-D

Kveldens dårligste sjekketriks? Han som begynnte samtalen med ei jeg snakket med senere på kvelden. Hva sa han som første setning?: "Skal vi pule?"....

Skjult ID med pseudonym blackB sø. 11 jan. 2009 12:13

Hehe, salgstall det.. banker du på 10 dører, får du x antall svar, banker du på 100, får du x gange 10 antall svar :)

(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 11 jan. 2009 12:13 Privat melding

@Mannigata

Vel, denne må kommenteres:

* Folka. Er en ganske snodig følelse å gå rundt og vite at _alle_ rundt deg er single.*.........

Til din informasjon, Det er en god del menn på Sukker som ikke er singel. Gjelder sikkert for damene også.
Så alle du så i går var nok ikke " young, free and single" ;o))

God søndag!

Skjult ID med pseudonym thenurse sø. 11 jan. 2009 12:27

jeg synes det var veldig artig i går, folk var mye mer interessert i å slå av en prat enn ellers. Og noe av det skyldes nok at man ikke var ute sammen med alle vennene sine som man pleier.
(det var ikke så lett å finne de som var på matchkortet, men det skyldtes også at man ble distrahert underveis:) )

Jeg synes gjennomføringen var veldig bra, og stemningen var høy:)

Skjult ID med pseudonym mann sø. 11 jan. 2009 12:30

Vanvittig fra fest! Beste på laaang tid. Traff en veldig hyggelig jente/dame. Har ikke vært på store singlefester før så er kanskje lett å glede :-)

Skjult ID med pseudonym mann sø. 11 jan. 2009 12:36

Vi utveklset ikke nummer, men hun vet kallenavnet mitt så jeg overlater det å ta kontakt til henne. Jeg sa jo klart i fra i går at jeg likte henne veldig godt. Altså, hvis du tror at du er askepotten min så send meg gjerne en melding :-)

Skjult ID med pseudonym blackB sø. 11 jan. 2009 12:38

Hehe, nå begynner det.. "når skal jeg ta kontakt? Burde jeg gjøre det først? Burde ikke hun vise initiativet? Jeg sa jo hun var awesome?" :D

Skjult ID med pseudonym EL sø. 11 jan. 2009 13:01

Dette var min første sukker fest. Jeg ble ikke veldig imponert.!! Jeg reiste sammen 4 venninner og hadde det veldig hyggelig. Men syns det var veldig vanskelig å komme i kontakt med folk der. Det ble litt unaturlig setting for meg. Følte at de fleste sto på utstilling. Trodde at dette skulle være en fest hvor folk kom for å få kontakt, men opplevde at det var heller vanskelig!!.
Synes musikken også var utrolig kjedelig. Den inviterte ikke til par dans overhodet. Snakket med djèn om å spille litt danse musikk så man kunne kanskje komme i kantakt på den måten, men han sa nei. Han hadde fått beskjed om å ikke spille danse musikk for folk skulle gå rundt å mingle å bli kjent!!! Noe så dumt. Enkelte har vanskelig for det og det var jo generelt vanskelig i går. Altfor trangt for å mingle.... "skal vi danse?" er jo en fantastik åpning for å komme i konakt med andre da. Enig?

Jeg kom i prat med 3 menn i går. Å for å treffe de måtte jeg gå ut på utsiden!!! der kom man i kontakt med noen. i røyke hjørnet. Der var folk intresert i en liten prat.... men ikke inne. Rare greier....

Skjult ID med pseudonym Pålogget sø. 11 jan. 2009 13:01

Bare 49,58% damer? Det er sikker en god nyhet for jenta som kom bort til meg og klaget over at det alltid er 70% damer på festene. : )
Det var nå første fest for meg, så jeg har ikke noe å sammenligne med når det gjelder %-balansen.

Jeg er faktisk litt overrasket over hvor lite venting det ble ved inngangen (kom ca kl 20.40, rakk så vidt å se hun ene som ble båret ned trappen) og i baren. Hint: Smil pent til jentene bak disken. : )
For øvrig kan jeg si meg enig i at øverste etasje var litt liten i forhold til antallet som ville opp dit, og at det hadde vært fint med flere litt stillere områder.

Skjult ID med pseudonym mars sø. 11 jan. 2009 13:39

Et spm fra en som ikke har vært på en sukkerfest enda:
Hvordan benytter dere fotomatchkortet? Bruker dere det i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 11 jan. 2009 14:13

Joda en del bruker matchkortene for å finne de som måtte være på det og se om de kan være interessante og/eller intereserte. Veksle et par ord hvis mulig. Noen kan jo kanskje ha lyst til å prate litt, noen ønsker kanskje ikke å kommunisere. Jeg var ikke på festen i går,men har vært på en del det siste året. Stort sett har det vært fine fester. Turene er fine hvis du vil ha litt bedre tid på deg. Det er kanskje lettest for de litt ubeskjedne. Men det kan ikke arrangørene gjøre så mye med.

Skjult ID med pseudonym Timeline sø. 11 jan. 2009 14:16

@mars
Jeg tok en titt på det, og så puttet jeg det i lommen! :-)

Det organsiatoriske ifm med festen synes eg for så vidt gikk greit for seg, men jeg sitter alikevell med flere negative en positive tanker om hvordan kvelden var.

Bartenderene var stort sett ubrukelige! de evnet ikke å holde en liten oversikt over rekkefølge i baren i det hele tatt, de jobbet treigt, og ale sammen free pourét uten å ha så store begreper om hva de gjorde. Greit at man får mer alkohol, men jeg vil heller ha en drink som smaker godt, enn en som er alt for sterk.
Som andre har nevnt så var det alt for mye folk der. antalet burde vært droppet ned til 500-550, d hadde det faktisk vært mulig å sett litt mer av hvem som var der, og mann hadde ikke blitt stående i stampe hele kvelden.
Og jeg må bare si at dere kunne godt ha funnet et lokale som var ferdig pusset opp når dere skal arangere den største festen dere noen gang har gjort! Enkelte deler der inne så greit nok ut, ref. det lille hvite rommet med harpemusik til å begynne med, men resten av lokalet så stort sett ut som et lager lokale som noen plutselig har bestemt seg for å starte utested i.

Jeg skjønner selvfølgelig at det er et økonomisk aspekt med å få så mange folk inn der som mulig, men da må dere begynne å markedsføre det som ren fest! ikke noe som skal ha noe med singelliv og sjekking å gjøre! For det synes jeg ikke det var tatt så mye hensyn til i går!
Alt i alt så hadde jeg en helt grei kveld i går! Det som var gøy var å endelig få truffet noen av de andre fra forumet her. Men jeg tror nok ikke jeg vil bli å finne på fremtidige fester, hvis ikke Sukker tar dette som en erfaring, skjønner sine egne begrensninger og leier inn et eventbyrå til å ta seg av det praktiske med gjennomføringen av kvelden!

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 11 jan. 2009 14:31

Snakket ikke med noen på kortet mitt igår.
Sitter og går igjennom matchkortet nå...Alltid morro å sammenligne dagen etter.
Da kan man fort oppdage om bildet i profilen stemmer overens med virkeigheten.
Dessuten er det jo også noen som ikke har bilde i profilene sine, men nå har jeg det nyeste av dem uansett.
Lett og ta kontakt i etterkant av en slik fest selvom man ikke hadde kontaktpå festen.
Åpnings mail og noe å skrive om har mann jo.

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 14:34

"...hvis ikke Sukker tar dette som en erfaring, skjønner sine egne begrensninger og leier inn et eventbyrå til å ta seg av det praktiske med gjennomføringen av kvelden!"

Evnen til selvkritikk, og holdningen til å få kritikk er vel ikke akkurat deres sterkeste side. Men en får vel gi de en sjanse :) Den gjennomgående tonen i åpningsinnlegget i denne tråden er for øvrig passe tåpelig. Å kritisere egne, betalende kunder på den måten hører jo ikke hjemme noe sted.

"..den mer og mer kommerse sukkerkassa for å komme inn! Skjerpings! (Vi har hatt samme fest priser i hele 3,5 år..) "

Nåja. Klart det går an å ha samme pris over hele fjøla, men en må jo se helheten i det ("valuta for pengene", antall gjester, størrelse på lokale osv. osv.)

--

Men samtidig skal en passe seg litt for å kritisere Sukker _for_ mye. Det er ikke bare bare (om mulig overhodet) å lage en fest som gjør absolutt alle 100 % fornøyde. I alle fall ikke på denne type fester, hvor mange kanskje stiller med altfor høye forhåpninger. Og når kunstig høye forhåpninger knuses, er det for noen lett å bli skuffet.

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 14:36

Jeg tror at sånne fester må ikke være for store i forhold til mengde deltakere.
Jeg tror også at det er kanskje lurt å dele folk i aldersgupper og la de eldre melde seg på til den yngre gruppe om omvendt, hvis interesse... altså er du f.eks. en eldre herre som vil finne en ygre dame, så er det ditt valg å komme på festen for de yngre, ikke sant?
Og om det gjelder de mere beskjedne, det er arrangerenes ansvar å ta seg av folk som ikke har evne å briljere og har det vanskelig å bli kjent med andre.
Finnes det ikke noe verter/vertinner der som kan hjelpe litt til å spleise de som trenger litt hjelp ?

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 14:38

@Skjult

Et problem med å dele inn i aldersgrupper, er hvor en skal sette skillene.

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 14:44

Arrangerene tar en statistikk og vurderer hvor grensen, rent matemattisk går. De som er yngre eller eldre kan bare fritt melde seg på ... kan hende at en vil gå på begge fester :-)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 11 jan. 2009 14:49

@s
Hvis man sier at killen er på 35. Så den en gangen er det mellom 20 og 35 og neste gang er det 35+.
Men hva med å gjøre sånn at det som er mello 32 og 38 år kan komme på begge festene, da har de jo muligheten ti begge alderne, er jo der problemet ligger

Skjult ID med pseudonym Scrat sø. 11 jan. 2009 15:09

Hei festen var grei men jeg reagerer på at det ble sluppet inn veldig mange som ikke er sukkerbrukere.
Men det værste er at kl. 01.30 ble det satt opp reservert-skilt på sitteområdet og i toppetasjen. Vi fikk beskjed om å forlate området til fordel for Champagnedrikkende vestkantfjomp som ikke hadde noe med sukker å gjøre. Her har enten sukker eller de som driver Sirkus skutt skivebom. Vi betalte tross alt betalt 200-300 kr og man burde forvente å kunne bruke hele stedet.
Dette burde sukker ta tak i og kunne godt tenke meg en tilbakemelding på hvordan dette kunne skje.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 15:14

Vi har forsøkt å dele opp i forskjellige aldertrinn, men det lar seg ikke gjennomføre dessverre. Det går dessverre ikke an å gjøre alle til lags. Vi bommet på musikken, det burde være forskjellig musikk i de forskjellige avdelingene. Det ble dessverre mye av det samme. Dette vil bli bedre neste gang.
Når det er sagt så vil noen danse og klage på for lav musikk, mens andre vil prate og vil ikkeha musikk. Vi skulle ha dansing i to avdelinger og roligere i de to andre. Dette lot seg ikke gjennomføre helt og vi må gå i gjennom med de som driver stedet på forhånd neste gang.

Dessverre får vi kommenterer fra folk som ikke vet hva de snakker om:
"hvis ikke Sukker tar dette som en erfaring, skjønner sine egne begrensninger og leier inn et eventbyrå til å ta seg av det praktiske med gjennomføringen av kvelden!"

En sukkerfest er kanskje verdens mest avanserte fest (på grunn av fotografering, matching og printing) og det å leie inn noen til å gjøre jobben er rett og slett umulig. Ingen ville kunne gjøre jobben for en pris som brukerne ville være villige til å betale. Fyren som er teknisk sjef er forøvrig et geni som har den ekstraordinære evnen å yte maksimalt under ekstraordinært press. Det er ikke få ganger at det har oppstått store tekniske problemer underveis som han har klart å redde i siste liten. Det har derfor gått bra 34 ganger! All ære til han.
Det eneste vi kan si er at det skal det bli enda bedre neste gang :)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 15:30 Privat melding

Tror det blir et problem når man skiller i forhold til alder ettersom det er ikke kun menn over 40 som søker de yngre, men også damer gjør det samme. Da jeg var på sukkerfest var flertallet mellom 35-45 og hvis sukker starter med å skille alder på 35 så vil flertallet utebli. Skal man ta et skille bør man ta det på 45. At de som er 45+ får en egen fest, men det er ikke sikkert det vil være interessant for den aldersgruppen. Det er jo synd å ekskludere folk pga alder og man bør vel heller sørge for å enten ha store nok lokaler eller stoppe antallet som melder seg på en sukkerfest. Sukker har jo hele tiden utvidet antallet og det var nok en feil, og som de sikkert har innsett selv.

Nå var ikke jeg på denne festen og kan ikke uttale meg i forhold til den, men jeg vet hvordan de lokalene er der festen var og 750 sukkermedlemmer ++ flere andre som kom inn så vet jeg at jeg hadde ikke trives. Det blir som sill i tønne. Håper uansett at dere som var der hadde det gøy?.:)

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 11 jan. 2009 15:44 Privat melding

Hadde en fin kveld , men det kunne vært et litt større område uten musikk hvor folk kan sitte og prate for å bli kjent ...
Og hadde ikke sukker leid loalet for hele kvelden ? Det var jo så mange som ikke var sukkerfolk som kom inn etter 24 ...
Og at de vaktene som var der da jagde bort sukkerfolk for at de skulle reservere plassene til andre !!! det syns jeg ikke skal skje når vi betaler for å komme inn.

Skjult ID med pseudonym Skalitetil sø. 11 jan. 2009 15:57

Kjære Sukker!

Takk for en super artig kveld. Min første sukkerfest(og forhåpentligvis den siste..hehe...)

Med så mange mennesker må man være litt frempå å ta kontakt selv. Og drar man uten den innstillingen burde man heller vært hjemme.
Synes forøvrig det er bra at lokalet var fullt jeg. MAsse å velge i;)

JEg heier på dere, synes dere gjorde en god jobb. Var blide og hyggelig. Dessuten var ikke bartenderene treige..De var veldig søte faktisk. Og min venninnes første kommentar da vi kom inn var, "Jeg tar bartenderen jeg!"

Så nå sitter jeg her og sender litt sms`er og er blid som ei soool!

Skjult ID med pseudonym Bad Santa sø. 11 jan. 2009 16:01

Og morro var det lell :))

Med untak av mangel på tørkepapir ved vasken på do, og mangel av kaffe i baren... Så var vel det meste greit :)
Hender faktisk jeg glemmer å kjøpe tørkepapir og kaffe jeg også...... Livet går vel ikke til he...... for det ;))

(mann 42 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 16:31 Privat melding

@Fornøyelig
Du skriver som en komentar til mitt innlegg: Dessverre får vi kommenterer fra folk som ikke vet hva de snakker om:

Du vet ingenting om min bakgrunn på dette området, men for å oppklare litt for deg så kan jeg fortelle at iløpet av de siste ti årene så har jeg jobbet med teknisk gjennomføring og design av mellom 4 og 500 eventer i størelsesorden fra 40 - 3500 gjester, så jeg vil påstå at jeg har ganske godt belegg for å kunne uttale meg om akkurat denne saken.

Å påstå at en Sukkerfest kanskje er verdens mest avanserte fest på grunn av fotografering, matching og printing er å klappe seg selv litt for mye på skulderen! daglig så gjennomføres det fester og eventer i Oslo og resten av landet der man har flere fotografer både på stillbilde og filming som jobber hele tiden, og på slutten av festen så får deltagerene en ferdig klippet og mikset DVD med seg hjem alt ferdig redigert iløpet av kvelden, (jeg mener ikke at dere skal gjøre det samme, dette er kun et eksempel!) deres tekniske sjef er sikkert flink men den teknikken som han skulle styre på denne festen kan neppe kalles avansert!

når det gjelder kostnaddspørsmålet med å leie inn et eventbyrå, så er det en sak som dere kan sette grenser for selv hvor høyt det skal gå! baert på uttalelsene dine, og hva jeg selv erfarte i går, så ser jeg at det er helt klart at du ikke har den største erfaringen med denne type arangementer, (nei, jeg regner ikke 34 sukkerfester for å være en stor erfaring!) og derfor så kunne det nok vært fornuftig av dere å leie inn en konsulent som kan hjelpe dere å strømlinjeforme gjennomføringen!

Ta komentarene mine for det de er ment som, konstruktiv kritikk! Vi trenger ikke å gå i skyttergravene pga dette her! Men vi kan godt hvis dere gjerne vil!

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 16:34 Privat melding

Har lest gjennom alle innleggene og har lyst å komme med egne kommentarer.
1. Jeg hadde en veldig koselig kveld, og tilbrakte meste av kvelden med en 14 år yngre mann ;-) Så mye for aldersforskjellen. Vi var begge egentlig ute etter noen på egen alder.
2. Nå syns ikke jeg 250 er mye å betale for en fest, men ettersom jeg har jobbet i bransjen i mange år, har jeg god peiling på det økonomiske i dette. Og der syns jeg vi fikk lite valuta for pengene. Bl.a at det ble sluppet inn folk som ikke var på sukker, samt litt amatørmessig arrangsjert.
3. Det blir fort grådighet når man lager i stand slike greier, men sukker kunne holdt seg på 600. Det var absolutt ikke lokaler for egentlig mer enn 500.
4. Ellers fikk jeg egentlig ikke følelsen av å være på et vanlig utested. For her var alle lydhøre og imøtekommende. Jeg snakket med masse jente også, noe som faktisk er vanskelig på by'n. Men det gjorde at jeg var mye mer avslappet.
5. sum-a-sumarium....Jeg hadde en veldig flott kveld, ble kjent med mange hyggelige mennesker, av begge kjønn. Gleder meg til neste fest, og håper å møte noen igjen, selv om jeg selvfølgelig ønsker at de finner noen, da ;-)

Skjult ID med pseudonym Pitt Pytt sø. 11 jan. 2009 16:38

Jeg er mann i den eldre kategorien, og jeg var tilstede igår. Jeg har også vært på flere fester og turer. Jeg hadde det hyggelig, og traff mange hyggelige mennesker, både nye og tidligere kjente. Men dette hindrer ikke at det er ting som irriterer.

For det første synes jeg det er helt feil at man fyller på med folk som ikke er Sukkermedlemmer. Dette er et lukket arrangement, og da må man kunne forvente at det tas hensyn til det. For min del observerte jeg mye driiit som kom sigende inn utpå kvelden. Unødvendig.

Det er ikke altfor imponerende at man ikke har fått ting til å fungere organisasjonsmessig etter 34 ganger. Enig i at systemet er fint, og at konseptet fungerer, men man kan da ikke gang på gang skylde på at ting går galt fordi kommunikasjonen med utestedet ikke fungerer. "Proper Prior Planning Prevents Poor Performance" heter det på et nærliggende språk. Det er HER ressursene må legges og resultatet må bedres. Det ligger i konseptet at dette ikke er en kveld på byen i tradisjonell forstand, og kommunikasjonsbehovet for Sukkers kunder (for det er det vi er) er et helt annet enn det tradisjonelle utesteder legger opp til. Sukker må gjøre bedre reserarch på egnede steder. Der er helt fint med muligheten for dans og høy musikk, men da må man ha lokaler som egner seg for mer lavmælte samtaler i tillegg. Javel. Så var det planen denne gangen også, men for n'te gang fungerte det heller ikke nå.

Det finnes unge som er interessert i eldre, og omvendt. Hvis man skal ha en stor fest som dette, må lokalene være store nok. Det var de ikke her. Ingenting funker når det er så fullt. Begrensning må til, eller større lokaler må finnes.

En måte å løse aldersproblematikken ville være å ha f. eks en etg for de som er INTERESSERT i aldersgruppen ca 43 og under, og en for de som er INTERESSERT i aldersgruppen 35 og over. Poenget her er en overlapp i alder. Dette må merkes tydelig. Da velger man selv hvor man hvilke jaktmarker man satser i, uavhengig av egen alder. Selvfølgelig vil det ikke fungere i detalj, men man vil ganske fort oppdage det hvis man er på feil sted. Men overlappen blir ikke så vanskelig og alle vil få bedre oversikt. Jeg tror dette er bedre enn å ha egne fester for yngere og for eldre.

Skjult ID med pseudonym she sø. 11 jan. 2009 16:45

Er det ingen som er litt småforelsket eller ?

Skjult ID med pseudonym Vibe sø. 11 jan. 2009 17:51

Dior,

fet er STOR forskjell¨på å logge seg på nettet selv om man er i et forhold (som man kan gjøre relativt diskré og med lavere sannysnlighete for å bli fersket) - enn det er å melde seg på og være med på fest der man har langt større sjanse for å bli observert av "naboen".

Så jeg tror Mannigata og øvrige festdeltakere gjør rett i å forutsette at folk som faktisk går på sukker-fest er single.
Var ikke med denne gangen, men nettopp det er disse festenes store fordel. Sjansen for å flirte og danse med en som det etterhvert viser seg egentlig er opptatt og kun skal sjekek draget, er mye lavere.

Skjult ID med pseudonym spinn sø. 11 jan. 2009 18:17

Rett skal være rett. Det sto i informasjonen at vi hadde stedet for oss selv fram til kl. 01, og at etter dette ville noen slippe inn slik at stemningen holdes på topp. Men det var vel ikke akkurat slik det opplevdes. En sukkerfest bør nok være en ren sukkerfest... Ettersom det gjerne klages på for mye folk (jeg har aldri sett noen klage på for lite folk i forhold til kapasiteten), bør man i alle fall unngå å fylle på utenfra.

Så med noe færre mennesker, ulik musikk i avdelingene, stillegrupper som faktisk var stille, og et lukket arrangement, tror jeg stedet hadde fungert veldig bra!

Jeg hadde uansett en fantastisk hyggelig kveld, og møtte masse flotte, blide folk, både blant gjester, arrangører og barpersonell. Jeg er glad for at denne typen arrangementer finnes. Stå på! :-)

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 11 jan. 2009 18:21

På alle de festene jeg har vært på (5-6stykker) har evenementet vært på ulike steder, bortsett fra to på Stratos. Veit ikke hvor de har vært tidligere, men det er en del omskifting. Jeg tror de i sukker er relativt "kreative", men konseptet likner jo. Flere ganger har den samme Dj'en vært med og opplegget med matchkortene er det samme. Og det må være mye arbeide med dette, ingen tvil om det.

De har sikekrt også sine avtaler med de de leier lokalene av. Ofte blir det litt tynt utover natta, da er det sikekrt greit å fylle litt på med folk. Synd at noen måtte flytte seg da. Sikkert noen som hadde mye penger som "kjøpte seg" litt plass. Ikke veit jeg.

Jeg var ikke på festen i går. Sikkert like greit denne gangen. Men kommer nok på senere fester for det. Kanskje når de er i litt mindre format.

Skjult ID med pseudonym Melody sø. 11 jan. 2009 18:51

Hadde null utbytte av denne festen, helt umulig å orientere seg i sånt hav av folk! Første sukkerfesten for min del, blir også den siste, om det er i denne størrelsesorden det skal være. Ukoselige lokaler også. Vel, vel, en erfaring rikere.

Skjult ID med pseudonym thenurse sø. 11 jan. 2009 19:03

man har det ikke mer gøy enn det man gjør det til selv.....

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 19:12

Hei igjen.
Til de som ikke vil ha musikk så hadde vi ikke musikk fra 19 til 2130, kun harpe. Etter dette var det rolig musikk i et par timer oppe inntil det ble dansemusikk. Altså, hvis man vil snakke uten musikk (eller oppleve færre folk) så har man to og en halv time til det. Lenge var det også få folk i de store gangene.
Når det gjelder senere på kvelden så ble det sluppet inn noen fra 00.50. Dette fordi ethvert utested krever at det er mye folk der frem til 0300. PÅ Sukkerfesten er det alltid slik at en del treffer hverandre eller av andre årsaker velger å avslutte etter 6 timer. For at det skal være liv til slutten har vi de 30 siste festene fyllt på mot slutten. Denne gang var noe av innslippets kvalitet litt utenfor kjerneområdet for å si det slik.. Og det beklager vi.

Til Timeline. Jeg betviler ikke at du har erfaring fra eventer, men derimot at du har oversikten over hva som ligger bak matchkortene. Personlig, siden du nevner det, så synes jeg ikke det høres spesielt avansert ut at flere fotografer jobber hele tiden på stillbilde og filming, og på slutten av festen klipper og mikser en DVD som deltagerene får med seg hjem. Det å "klippe og mikse en DVD" er nærmest allmenkunskap i dag. Jeg har selv laget to 70 minutter filmer og selv om det krever sitt er det ikke teknisk avansert. Jeg kjenner dog ingen som kan kopiere det seniorforsker Morten gjør. Det er ikke ferdig programvare dette hvis du forstår (det ligger tusenvis av timer med avansert programmering bak). Noe er forretningshemligheter, men jeg forstår dessverre alt for lite til å forklare detaljene om det var åpent.

Så er det en som foreslår at "en måte å løse aldersproblematikken ville være å ha f. eks en etg for de som er INTERESSERT i aldersgruppen ca 43 og under, og en for de som er INTERESSERT i aldersgruppen 35 og over."
Jeg vet ikke om jeg har forstått det helt, men hvor tenker du de 300 på mellom 35 til 43 som også er interessert i dette intervallet skal være? Alle vil jo dessuten sirkulere likevel så det er kun musikken som kan påvirke dette i noen grad. Vi definerte en "yngre" og en "eldre" avdeling der musikken skulle skille og dette fungerte greit nok fra 19 til etter 24.

Oppsummert er det viktig å huske på å komme tidlig samt være aktiv fra starten for dem som ikke er glad i dans og fart. Samtidig vil vi neste gang holde klarere skiller og differensisere mer mellom musikkstilene og volumene i de forskjellige avdelingene :)

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 19:23

"250tusen ca, bare i inngangs penger på en kveld!!!!! fett ass tror jeg skal starte dating side selv.............

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 19:23

"Jeg kjenner dog ingen som kan kopiere det seniorforsker Morten gjør. Det er ikke ferdig programvare dette hvis du forstår (det ligger tusenvis av timer med avansert programmering bak)."

Øh, det er nok mer som en følge av dine bekjentskaper, enn hvor avansert disse systemene er.

På den ene siden ser dere ut til å (etter noen få, egne utsagn) være mottakelig for kritikk, og ønsker å forbedre dere til neste gang. Men med _en gang_ noen faktisk nevner noe konkret av mer kritisk art, kommer piggene ut med en gang.

Arrangementene er utsolgt, folk betaler 300 kr. for å komme inn på et ordinært utested, og ting går unna i full fart. Hva er det da å bekymre seg for at noen få kritiske røster kommenterer arrangementene i ettertid?

... om det blir slik tilslutt at alle er misfornøyde (uavhengig om de gjengir kritikken her eller ei), vil det uansett føre til at det kommer mindre folk på festene - og det ønsker vel ingen.

--

Jeg gjentar gjerne det jeg skrev tidligere: En vil sannsynligvis aldri kunne arrangere denne type fester uten at noen blir misfornøyde (uansett antall timer, personer og kroner som ligger bak). Det gjelder da å kunne overse bitter kritikk, og samtidig ta lærdom om det kommre noen konstruktive ord i ettertid.

Denne tråden startet dere selv, og slik jeg tolker den, innbyr den til videre klaging og negativitet knyttet til festen i går.

Ellers, på generelt grunnlag: Keep up the good work :)

(mann 42 år fra Oslo) sø. 11 jan. 2009 19:28 Privat melding

@Fornøyelig/Morten
Det med DVD'en var et eksempel, og jeg kan love deg at det ligger en del mer bak en hva de fleste idag gjør på hjemmepc'en sin. men det er ikke det som er poenget.
Jeg vet veldig godt hva som ligger bak den type programvare. Jeg har jobbet som både beta og alpha tester for et firma i Australia siden 2000. Men deres seniorforsker morten sitter ikke akkurat å skriver kode på sukkerfestene. Jeg skjønner at dette ikke er standard "of the shelf" programvare, men programvaren er tross alt skrevet ferdig, så for deres del så dreier det seg om å legge inn bildene som blir tatt sammen med brukernavn og så linke dette opp mot Sukker sin database. Forarbeidet til dette er komplisert, men når det er gjort så er store deler av prosessen automatisert. Hvis ikke Morten har fått til automatisering av denne prosessen så burde dere skaffe dere en ny programmerer!
Men det er tross alt ikke det som er den store saken. For akkurat den prosessen (som jeg faktisk syntes fungerte fint) har ingenting med resten av gjenomførelsen av festen å gjøre. Det er der dere mangler erfaring. Og for medlemmene sin del, og for sukker sin del så ville det ha vært smart å "kjøpe" den erfaringen dere mangler fra noen som kan denne type arrangementer.

Til slutt så har jeg et lite ønske til deg! Vær litt forsiktig med å komme med slike uttalelser som: "Dessverre får vi kommenterer fra folk som ikke vet hva de snakker om" husk på at det er kundene dine du snakker om! Og det hadde vært mye mer taktisk riktig av deg å heller be meg om å begrunne uttalelsene mine, og spurt meg hvilken bakgrunn jeg har for å komme med slike uttalelser. Dere får en del pepper i etterkant av festene deres, og slik vil det alltid være uansett hvor bra de blir en gang i fremtiden! Men jevnt over så synes jeg dere har en veldig arrogant holdning til det som blir sagt! Jeg tror nok dere ville være tjent med å tone ned den holdningen en del hakk!

Skjult ID med pseudonym Varda sø. 11 jan. 2009 19:30

Grattis med nok et vel gjennomført arrangement til Sukker. :-)

Og det er bortimot umulig å skulle gjøre absolutt alle 100% fornøyde, det sier seg selv. Tallene til Sukker er veldig tydelige, med mer enn 600 påmeldte sukkerbiter. I alle aldersgrupper. Altså...Sukkerfestene er populære.
At det er stadig flere som melder seg på festene indikerer jo at de fleste er godt fornøyd, og har det moro på Sukkerfest? :-)
Jeg hadde det ihvertfall gøy, traff mange spennende mennesker og koste meg.
:-)

Skjult ID med pseudonym uddabudda sø. 11 jan. 2009 19:32

herlig :)
"Det er ikke ferdig programvare dette hvis du forstår (det ligger tusenvis av timer med avansert programmering bak). Noe er forretningshemligheter, men JEG FORSTÅR ALT FOR LITE til å forklare detaljene om det var åpent."

Nå er det faktisk mulig at det er avansert, men når man ikke forstår, så er vel det meste avansert :)

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 11 jan. 2009 19:34

De startet tråden, men etter å ha slettet en som lå der først. Så oppsummeres innholdet i den før de går videre. Jeg tror vi må leve med at dette også er forretning. Det vil sitte langt inne å innrømme store feil. Men de sier jo at det ikke gikk knirkefritt og ser forbedringspotensiale. Kan man egentlig forvente mer? Håper flesteparten hadde det hyggelig og at noen fant hverandre.

Driverne av sukker er tidligere forskere fra Sintef. I hvertfall en er fysiker, og er nok gründer på flere felt. Finner på en del ting. Det er flinke folk.

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 19:43

"De startet tråden, men etter å ha slettet en som lå der først. Så oppsummeres innholdet i den før de går videre. "

Tro det eller ei, men det har jeg fått med meg. Det forandrer likevel ikke poenget mitt.

"Jeg tror vi må leve med at dette også er forretning. "

Selvfølgelig er dette business.

"Det vil sitte langt inne å innrømme store feil."

Hvorfor det?

"Men de sier jo at det ikke gikk knirkefritt og ser forbedringspotensiale. Kan man egentlig forvente mer?"

En sannhet med visse modifikasjoner :)

"Driverne av sukker er tidligere forskere fra Sintef. I hvertfall en er fysiker, og er nok gründer på flere felt. Finner på en del ting. Det er flinke folk."

Og hva så?

Skjult ID med pseudonym arne sø. 11 jan. 2009 19:46

joda, de er flinke folk og skal absolutt ha kreditt for disse festene og jeg håper at de fortsetter med det, men de som har vært med på festene over lengre tid, ser jo det at sukker er lite mottagelige for konstruktive tilbakemeldinger.
De har alltid piggene ute med engang og så kommer det evinnelige maset om hvor mye de jobber og hvor mye penger de har brukt.
Det er faktisk helt UINTERESSANT for meg som kunde.

Og til tross for 34 sukkerfester, så synes jeg ikke at det er store forskjellen på festene som var for 2-3 år siden og det som var i helgen. Bare mer folk......

....men som sagt. Prøv å ta til dere litt kritikk og fortsett med å arrangere fester så blir det nok skikkelig bra til slutt... :)

Skjult ID med pseudonym p sø. 11 jan. 2009 19:54

"Kundene har alltid rett" heter det i service-næringen, men tydeligvis ikke her...

Skjult ID med pseudonym mann sø. 11 jan. 2009 20:00

Men jøss da?? Tråden starter vitterlig med at de sier at det var første gang i dette lokalet og med 4 steder(etasjer) som spilte hver sin musikk og mange steder så trenger vi å kjøre oss inn litt. Jeg var skikkelig imponert over fotoopplegget og den gode service som jeg fikk i allefall. Jeg har ikke sett maken og tror bare den andre eventmakeren er missunnelig. Koselige damer var det også. Så til sukker: Overse han og ta det som et godt tegn at en konkurrent kritiserer. Kortutdelingen virket litt problematisk men jeg er ikke dummere enn at jeg tror dere forsto og lærte av det selv. Kjør på!
Og til hun som ikke har tatt kontakt med meg enda så er jeg her. Likte håret ditt.. husker du? :-)

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 11 jan. 2009 20:01

Jeg vil tro det finnes en del kunder man kan klare seg fint uten..

Skjult ID med pseudonym mann sø. 11 jan. 2009 20:01

Men jøss da?? Tråden starter vitterlig med at de sier at det var første gang i dette lokalet og med 4 steder(etasjer) som spilte hver sin musikk og mange steder så trenger vi å kjøre oss inn litt. Jeg var skikkelig imponert over fotoopplegget og den gode service som jeg fikk i allefall. Jeg har ikke sett maken og tror bare den andre eventmakeren er missunnelig. Koselige damer var det også. Så til sukker: Overse han og ta det som et godt tegn at en konkurrent kritiserer. Kortutdelingen virket litt problematisk men jeg er ikke dummere enn at jeg tror dere forsto og lærte av det selv. Kjør på!
Og til hun som ikke har tatt kontakt med meg enda så er jeg her. Likte håret ditt.. husker du? :-)

Skjult ID med pseudonym Timeline sø. 11 jan. 2009 20:03

@mann
Jeg tror du har misforstått litt her! Jeg arangerer ikke eventer selv, men jeg har vært involvert i flere enn de fleste! Det er derfor jeg foreslo at de skulle ta kontakt med noen som jobber med slikt for å få hjelp! Det er en hvis forskjell her!:-)

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 11 jan. 2009 20:04

@mann, husk at damene liker at menn viser interesse! Det er dem som sitter som svarteper med bolle i ovnen hvis mannen stikker av og derfor er det viktig at mannen er mer enn moderat interessert

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 11 jan. 2009 20:04

At kunden har alltid rett er ingen serviceregel lenger, dessverre. Skulle alle gærne kunder der ute hatt rett, så ville det vært ganske så "interessant" å drive business.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 11 jan. 2009 20:05

Kanskje et poeng Arne. Skal tenke på det :-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 20:13

Når det kommer uttalelser som: "Jeg er skuffet over den store andel av menn i forhold til kvinner....."
Når det var 50,042% menn og 49,58 damer, så blir det litt vel ydmykt å innrømme feil? Og når det er 130 i stedet for 20 som det påstås så er det også litt drøyt å ta kritikk på.
Vi innrømmet selvfølgelig det som ikke gikk så bra, men det blir vel ikke riktig å innrømme at det ver galt det som gikk bra?

Vi vet at de fleste var ganske på fornøyde ellers ville det bli færre på festen fortere. Vi har også lang erfaring fra hvordan disse festene forløper, og det er alltid best stemning, over lengre tid, når det ikke er klissent og 1000 meters blikk i lokalet. Det er ikke helt tilfeldig dette her slik noen vil ha det, men det var ca 10% for mange en del av tiden.

Skjult ID med pseudonym kitch sø. 11 jan. 2009 20:15

Fair enough Fornøyelig. Menn som ikke har fått mus kan bli sinte menn vet du. He,he

Skjult ID med pseudonym Timeline sø. 11 jan. 2009 20:24

Ja det er klart Kitch! Det må være grunnen! ;-o)

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 20:24

Festen var bra. Forstår ikke hva folk syter om

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 11 jan. 2009 20:26 Privat melding

Men hva med dette at folk blir kastet vekk fra sofa kroken for utestedet skulle reservere disse til noen andre som ikke hadde noe med sukker å gjøre ... syns jo vi skulle ha føsteretten :o)

Skjult ID med pseudonym føkk sø. 11 jan. 2009 20:26

2-3 personer her har forgjeves prøvd å spørre om det var noen som fant tonen igår. I stedet fortsetter gneldringen omkring tekniske detaljer.
VAR DET NOEN SOM FIKK HVERANDRE IGÅR ?
Vi vil ha noen juicie historier...

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 20:31

Jeg så flere juice situasjoner, men vet ikke når de kommer på nettet ;)
Det med sofaen var en misforståelse som inntraff p.g.a at det er nye folk som driver stedet enn dem vi hadde gjort avtale med. Vi fikk stoppet noe, men et par bord kunne vi ikke holde tilbake dessverre.

Skjult ID med pseudonym musa sø. 11 jan. 2009 20:33

Jeg kom når det åpnet og gikk når kortene skulle deles ut.
Synes det var litt i overkant med mennesker, men hadde det veldig hyggelig de 4 timene jeg var der. Mange feststemte mennesker på en plass:-)

Må le når du ser hvordan enkelte damer "krangler" om noen menn.... Noen har veldig "konkurranseinnstinkt" :-)

Håper det ikke blir for lang tid til neste fest..

Skjult ID med pseudonym Pitt Pytt sø. 11 jan. 2009 20:37

@ Fornøyelig

Jeg hade ovenfor et forslag om at man har et aldersmessig overlapp i de to områdene man oppretter. Det som er det viktige da, er at man selv definerer hva man søker etter, og at dette ikke går på egen alder.

Jeg tenker meg to soner. En sone som dekker de som har interesse av en partner fra ca 43 og under, og en annen sone som dekker de som har interesse av en partner fra ca 35 og over. Poenget her er at det er en overlapp som er så stor at det for de fleste vil være lett å finne ut hvor man ønsker å søke.

Hvis jeg er gammel, og ønsker ung partner, besøker jeg primært den "yngste" sonen. Er jeg gammel og søker gammel partner, ser jeg selvfølgelig etter noen i den "eldste" sonen. Er jeg ung, så gjør jeg det selvfølgelig på samme måte.

Er jeg mellom 35 og 43, og søker noen i samme alder som meg, må jeg gå begge steder, men jeg hører jo også hjemme i begge soner. Men oversikten blir bedre for denne gruppen når enten de yngste eller de eldste ikke er i sonen.

Forskjellen er at man definerer seg ut fra hva man selv ønsker, og ikke ut fra egen alder. Dette betyr at hvis jeg som ung søker unge, så vil det ikke være så mange gamle i lokalet som "forstyrrer" utsikten, og vice versa.

Musikken (utenfor stilleområdet) er tilpasset unge i den ene og eldre i den andre. Dette trekker jo også folk dit de hører hjemme.

Forutsatt at lokalene er store nok, tror jeg denne modellen vil sikre bedre spredning av aldersgruppene, slik at man i den ene sonen har overvekt på unge, og i den andre har overvekt av eldre. De i "mellomgruppen" må vandre litt mer mellom gruppene, men også de vil jo ha bedre oversikt. Men det vil likevel være lettere, fordi det vil være bedre spredning på aldersgruppene. Selvfølgelig kommer alle til å vandre i begge soner, men jeg mener likevel at dette vil øke spredningen og bedre oversikten for alle.

Skjult ID med pseudonym føkk sø. 11 jan. 2009 20:54

Et sånt sted finnes.
Det heter frimurerlosjen !

Skjult ID med pseudonym sydama sø. 11 jan. 2009 20:55

Gratulere til sukker for et flott arrangement, all ære for den storslagne jobben dere gjør!!

Min første sukkerfest, og for meg ble utestedet for stort og for mørkt, med for mange mennesker. Jeg titta jo etter et par-tre på kortet mitt...men fant ingen av de:-) Tror jeg så snurten av en, men var for vanskelig å krangle seg gjennom folkemengden, så han ble borte.

Men jeg beundrer dere i sukker som fortsetter med disse arrangementene, ildsjeler for at andre skal finne kjærligheten, ja det liker vi!

Går gjerne igjen, men da på en fest med adskillig færre mennesker, sånn at man kan få oversikt, og også vises bedre selv..;-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 20:56

Pitt pytt, det var dette vi gjorde, men vi vet ikke om folk valgte det slik. De vil gå rundt. Angående det å sette opp tall som 35/43 eller 28/35 f.eks så er dette bare tall. Folk for i såfall selv bestemme i hvilken etasje de ønsker å stoppe opp.

Skjult ID med pseudonym sydama sø. 11 jan. 2009 20:58

Gratulere til sukker for et flott arrangement, all ære for den storslagne jobben dere gjør!!

Min første sukkerfest, og for meg ble utestedet for stort og for mørkt, med for mange mennesker. Jeg titta jo etter et par-tre på kortet mitt...men fant ingen av de:-) Tror jeg så snurten av en, men var for vanskelig å krangle seg gjennom folkemengden, så han ble borte.

Men jeg beundrer dere i sukker som fortsetter med disse arrangementene, ildsjeler for at andre skal finne kjærligheten, ja det liker vi!

Går gjerne igjen, men da på en fest med adskillig færre mennesker, sånn at man kan få oversikt, og også vises bedre selv..;-)

Skjult ID med pseudonym sydama sø. 11 jan. 2009 20:59

Gratulere til sukker for et flott arrangement, all ære for den storslagne jobben dere gjør!!

Min første sukkerfest, og for meg ble utestedet for stort og for mørkt, med for mange mennesker. Jeg titta jo etter et par-tre på kortet mitt...men fant ingen av de:-) Tror jeg så snurten av en, men var for vanskelig å krangle seg gjennom folkemengden, så han ble borte.

Men jeg beundrer dere i sukker som fortsetter med disse arrangementene, ildsjeler for at andre skal finne kjærligheten, ja det liker vi!

Går gjerne igjen, men da på en fest med adskillig færre mennesker, sånn at man kan få oversikt, og også vises bedre selv..;-)

Skjult ID med pseudonym hilde sø. 11 jan. 2009 21:03

@sydama

Sukker skal selvsagt ha takk for at de gjør noe slikt, men å kalle de ildsjeler blir jo for dumt. :)
Dette er butikk. Og vi er kundene deres. Og vi betaler de for at de skal gjøre dette......

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 21:23

Med 20.000 timer ulønnet arbeid med et nytt konsept takker vi for takken til sydama. Må vel ikke være mer beskjedne enn det?
Men ja, nå er vi 4 til 8, alt ettersom hvordan man regner, som lever det hilde.
Vi må da være litt rause med hverandre. Vil legge til at det var utrolig mange hyggelige folk i går. Mye positiv energi! :)

Skjult ID med pseudonym R sø. 11 jan. 2009 21:28

Herregud, dette var dyster lesning, må jeg si... Her er jo de fleste tilbakemeldingene dårlige og for oss som i utgangspunktet er usikre på denne typen arrangementer, er i alle fall overbevist nå. Jeg skal ikke dit neste gang heller, skjønner jeg.

Enten er Sukker håpløse til å arrangere fester eller så er Sukkerbrukere ekstremt kravstore eller så er det noe i midten.
Who knows...

Kjipt at INGEN traff NOEN de kunne tenke seg å gå på date med da... Eller? I så fall: FORTELL - for dette var jo direkte demotiverende.

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 11 jan. 2009 21:35

R, det er sannsynligvis noe midt i mellom, men mest på skuffa brukere.

Jeg var der ikke i går, men har vært på en del sukkertilstelninger. Det er en del som kommer med innstillingen at i dag, idag, skal de i alle fall få ordnet seg dame/mann. Det går som det pleier å gå... Jeg vil anbefale deg å ta en tur når det passer. Masse hyggelige folk, og noen få rare. Men, ikke forvent deg noe annet enn en tur på byen med hyggelige folk.

Skjult ID med pseudonym Timeline sø. 11 jan. 2009 21:40

Fantastisk bra uttalelse Morten!;-o)
Enhver firma oppstart medfører ulønnet arbeid, det man jobber mot er paybacken som kommer etterhvert! Ogjeg har vanskelig for å tro at dere ikke tar ut lønn!
Ikke misforstå meg, jeg synes virkelig dere skal ta ut lønn. Men ikke prøv å få det til å høres ut som om dere driver dette her på idealisme!

Skjult ID med pseudonym mix sø. 11 jan. 2009 21:41

De som traff noen er vel ikke her idag :-)

Skjult ID med pseudonym R sø. 11 jan. 2009 21:42

Kit, som sagt så har jeg aldri trodd at den type fester er noe for meg, men etter feedbacken blir man jo rimelig sikker på at man har valgt riktig... Tror jeg ber med meg en fristende mann på date på byen i stedet - så vet jeg hva jeg får :-)

Men vil fortsatt høre om noen fant seg noen bra folk igår? :-)

Skjult ID med pseudonym hoppsasa sø. 11 jan. 2009 21:44

Sorry, men har vi noe med hva eier & co tjener..... Hva har det og si?
Vi er alle medlemmer her frivillig.
Det er bare og melde seg inn en annen plass - og så vidt jeg vet er det kun Sukker som arrangere fester for oss betalende.

Skjult ID med pseudonym hilde sø. 11 jan. 2009 21:45

jøss......der klarte de å nevne de ulønnede arbeidtimene igjen......

Skjult ID med pseudonym skybert sø. 11 jan. 2009 21:47

Har sittet og ventet på det i hele dag...slår aldri feil, hilde ;-)

Skjult ID med pseudonym beliking sø. 11 jan. 2009 21:54

Jeg var ikke på festen i går og kan ikke uttale meg om den. For noen år siden var jeg imidlertid på en god del sukkerfester på Studenten og Månefisken. Uten unntak, synes jeg de festene var veldig bra på alle måter.

Etter en del års pause var jeg så på en sukkerfest på Stratos nå i høst. Den synes jeg faktisk ikke var så veldig bra, hovedsakelig fordi det var altfor fullt. Det blir ikke noe gøy når man nærmest må presse seg vei gjennom folkehavet for å komme til baren, eller når trengselen gjør at det blir vanskelig (og slitsomt) å finne de man har på matchkortet sitt. Det betyr faktisk en del at man har muligheten til å bevege seg forholdsvis fritt rundt i lokalet, og at det er mulig å se flere mennesker enn akkurat de "5 silda som omringer deg i tønna".

Personlig synes jeg Sukker har det desidert beste konseptet av alle disse nettdatingsidene. Sukkergjengen gjør en veldig god jobb, og fortjener masse ros. Jeg synes imidlertid at man ville gjort lurt i å lytte til folks konstruktive tilbakemeldinger (jeg er enig med "timeline" i at måten man svarer på kan virke litt arrogant).

Selv om jeg selvfølgelig håper Amor gjør at min tid på Sukker snart er over, er jeg ganske sikker på at min bedre halvdel ikke blir å finne på sukkerfest. Inntil Sukker bestemmer seg for å begrense antallet deltakere (i forhold til lokalets størrelse), kommer jeg nemlig ikke til å være med på flere sukkerfester.

Skjult ID med pseudonym hilde sø. 11 jan. 2009 21:55

@skybert

hehe...du har helt rett. Det slår aldri feil. Sukker påpeker det etter hver eneste fest når noen kommer med litt kritikk.
Er trist at de ikke skjønner at vi kommer med krittikken for at de skal bli bedre til neste gang. For festene vil vi jo beholde :)

En annen ting som slår meg at i tillegg til å nevne timene så skylder de alltid på at de er på ett nytt sted og neste gang skal de bli bedre. Vel....når de skal bytte feststed nesten hver eneste gang, så legger man vel opp til det selv :)

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 21:56

@hoppsasa

Bryr du deg aldri om kvaliteten er god eller dårlig på varer og / eller tjenester du betaler for? Trøster deg med at "jaja, ingen tvang meg til å kjøpe dette, så da er det vel min egen feil" dersom du kjøper noe som ikke svarer til forventningene? Og roser deg selv, og ikke produktet også, dersom du gjør et godt kjøp?

Skjult ID med pseudonym mix sø. 11 jan. 2009 21:57

jeg sier bare Get Over It. Glem alt det negative dere opplevde med denne festen og se fremover folkens. Livet går videre og før dere vet ordet av det er Sukker historie for dere og en ny start for andre.

Skjult ID med pseudonym Timeline sø. 11 jan. 2009 21:57

@hoppsasa
det intereserer meg ikke hva de tjener, les hva jeg skrev!
Det som er poenget er at det blir for tåpelig å prøve å gi inntrykk av at de gjør dette her på dugnadd! man trenger ikke å ha jobbet på SINTEF for å skjønne at det ikke stemmer...

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 11 jan. 2009 21:59

Den som roper får svar hilde. Du la tydeligvis opp til det siden du visste det fra før og la opp til den der ;)
Men som jeg nettopp skrev til Timeline så begynnte det faktisk med idealisme. Samme kan det være. 3-4 misfornøyde på forum er ingenting mot alle de fornøyde i går. Ha en fin kveld :)

Skjult ID med pseudonym mix sø. 11 jan. 2009 21:59

johooo :-) :-) :-) :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 11 jan. 2009 22:05

Nå må dere gi dere med å kritesere så mye....
Sukker har innrømmet at det var første gang de arrangerte en slik stor fest.(jeg har vært på 3 andre,)
Og ALLE visste at det kom til å bli masse mennesker.
Jeg er en av de som ikke fikk så mye ut av kvelden i går og synes det var for mye mennesker....men det er da ikke Sukker sin skyld! Jeg visste jo hva jeg gikk til.Noen passer det for og noen passer det ikke for.
Og så vidt jeg vet så er Sukker den eneste datingsiden som arrangerer turere og fester....Om man misliker dette ,ikke bli med neste gang...eller meld dere inn et annet sted.

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 22:06

@Timeline. Du skriver "Det som er poenget er at det blir for tåpelig å prøve å gi inntrykk av at de gjør dette her på dugnadd!"
Han skrev da over at det var 4-8 som levde av det nå gjorde han ikke? Hva er poenget med denne klagingen?

Skjult ID med pseudonym mix sø. 11 jan. 2009 22:08

Trallalla og så er vi så gla :-) I morgen er en ny dag :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 22:08

@SkjultID

"Han skrev da over at det var 4-8 som levde av det nå gjorde han ikke?"

Det er i alle fall første gang, og på tide :)

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 22:12

@stjerne62

"....men det er da ikke Sukker sin skyld!"

Det er ikke snakk om skyld her, men heller et forsøk på å gjøre de ekstra oppmerksomme på hva som faktisk skjedde, slik at det kanskje kan gjøres litt bedre forarbeid og research før neste fest for å forhindre at dette skjer igjen.

Du sier jo selv at det ble for mye mennesker for din del - hvem synes du ellers en skal si fra til?

"Og ALLE visste at det kom til å bli masse mennesker."

Men visste "ALLE" at det kom til å bli _for_ masse mennesker i forhold til tilgjengelig _plass_?

"Og så vidt jeg vet så er Sukker den eneste datingsiden som arrangerer turere og fester....Om man misliker dette ,ikke bli med neste gang...eller meld dere inn et annet sted."

Slående, esse.

Skjult ID sø. 11 jan. 2009 22:14

Orker ikke å bli trukket inn i klagesangen, men jeg fikk et julebrev som sa noe sånt

Skjult ID med pseudonym mix sø. 11 jan. 2009 22:17

Nå kom vaktmestern (han i P & P ) hehe reparere, analyserer, konstatere.....trallallala

(Sorry er bare så glad idag og må få det ut et sted, og hvorfor ikke i en negativt ladet tråd hihi)

Skjult ID med pseudonym LovesiT sø. 11 jan. 2009 22:19

Jeg gikk dit med en fyr som jeg har møtt litt fra før (fra Sukker så klart). Ble med han hjem og kun sov sammen, og han er såååååå himla fiiiin! Vi skal møtes igjen og jeg nyter hvert øyeblikk jeg har hatt med verdens kjekkeste fyr!! :-)
Hva det enn blir.... Akkurat NÅ er jeg BETATT. Gleder meg til å se han igjen :)

Skjult ID med pseudonym mix sø. 11 jan. 2009 22:20

Jooohooo :-) Lykke til LovesiT.

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 11 jan. 2009 22:24 Privat melding

Vet dere hva, synes dere er SKIKKELIG negative her! Før man kritiserer, skal man komme med ros!

Jeg synes det var gøy å gå på denne festen, og hadde INGEN forhåpninger om å finn emeg en kjæreste eller få meg et nummer eller noe i den duren. Gikk dit for å prate å ha det hyggelig, og DET hadde jeg.

Traff flere hyggelige damer som kjente meg igjen fra forumet, og det var utrolig hyggelig! (hei til dere!!) Snakket med flere andre aktive forumbrukere, og det var jo absolutt interessant. Mange spesielle mennesker, men det er bare morsomt.

Jeg fant ingen fremtdig partner i går, og jeg tror jeg kan leve med det. Fikk en del seksuelle tilbud, og kan leve med det og.

Jeg har vært medlem av og på her siden sukker startet, og jeg ble medlem fordi en iherdig oppstarter av dette konseptet tråkket rundt på sykkel dagen lang, og snakket om siden og konseptet. De gjorde en ganske så omfattende og iherdig jobb med et konsept de ikke visste om ville slå ann eller ikke.

Så all ros til dere "sjefene" som har fått til dette!

Og kritikken: Som alle nevner, det var for mange folk....Virkelig!

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 11 jan. 2009 22:32

@s
Det jeg mente var at neste gang de lager stor fest...da kommer jeg ikke...Fordi da vet jeg det ikke passer for meg.
Det var sikker veldig mange som hadde det kjempegøy i går...og de kommer sikkert igjen.
og ja,vi er kunder...og liker vi ikke det vi kjøper eller er misfornøyd med produktet vi får..er det opp til oss selv om vi vil kjøpe det en gang til...

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 22:39

@Margarita

"Vet dere hva, synes dere er SKIKKELIG negative her! Før man kritiserer, skal man komme med ros!"

Det står du selvfølgelig fritt til å synes.

"Jeg synes det var gøy å gå på denne festen, og hadde INGEN forhåpninger om å finn emeg en kjæreste eller få meg et nummer eller noe i den duren. Gikk dit for å prate å ha det hyggelig, og DET hadde jeg."

Det kan kanskje tenkes at enkelte andre hadde helt andre mål når de går på en slik type fest?

Skjult ID med pseudonym ams sø. 11 jan. 2009 22:45

Kanskje det holder nå?

Tror sukker har notert seg hvor de bommet, og det virket som mange er fornøyd også.
Ingen grunn til å gjenta det dere har skrevet gang på gang.

Skjult ID med pseudonym margarita sø. 11 jan. 2009 22:48

Ja, folk har forskjellige mål, men det er ganske vesentlig at man har realistiske mål! Har man urealistikse mål, blir man dessto mer skuffe når disse ikke innfries!

Og det med ros før kritikk, er ganske så godt dokumentert i faglitteraturen om hvordan man oppnår hva man ønsker og hvordan kommuniserer på en best mulig måte med menneskene rundt seg.

Jeg synes ikke vi skal halshugge noen som startet et konspet de hadde tror på, som faktisk har blitt en KJEMPESUKSESS, bare fordi vi er litt misfornøyde...

Konstruktiv kritikk er nok en bedre vei å gå!

Skjult ID med pseudonym Timeline sø. 11 jan. 2009 23:09

@Margarita

Konstruktiv kritikk har jeg prøvd! resultatet var at Morten sendte meg en privat melding akurat nå med trusel om å kaste meg ut hvis jeg skriver en eneste negativ ting om sukker!
Vi får se hva som skjer, men det er ikke akurat måten å gjøre ting på hvis man kan takle konstruktiv kritikk!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 sø. 11 jan. 2009 23:12

Hvilken jævla Sukkerfest?

Har vært på Salt og Syltetøy fest før. Hm, dette må jeg sjekke ut nærmere ;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 11 jan. 2009 23:14

hehe...må bare le.

Sukker har aldri vært helt gode på mediehåndtering

Men de gjør mye annet bra da :-)

Skjult ID med pseudonym p sø. 11 jan. 2009 23:14

@Timeline, gjorde de faktisk det? Du har da ikke skrevet noe upassende! Nå ble jeg skuffa over admin her ass! Tåler de ikke konstruktiv kritikk bedre enn dette?

Kaster de ut deg, mister de meg som kunde! Nå er jeg bare en så det hjelper vel ikke så mye...

Skjult ID med pseudonym p sø. 11 jan. 2009 23:22

Er det mulig...

Skjult ID med pseudonym R sø. 11 jan. 2009 23:22

Ettersom det ikke er synlig at jeg sitter hjemme og er stum over Sukkers oppførsel, så skriver jeg det her. Jeg er stum.

Skjult ID med pseudonym scrat sø. 11 jan. 2009 23:26

Syntes det burde være litt takhøyde her, så lenge men ikke går til personlig angrep, hvilket jeg ikke syntes timeline har gjort. Forum er vel til for diskusjoner og ytring av forskjellige meninger.......

Dessuten er det jo sukker selv som har startet denne tråden og da syntes jeg de bør tåle de meningene som kommer!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 sø. 11 jan. 2009 23:34

Mange som ikke fikk napp på festen eller?

Har aldri sett så mange sur etter en fest.

Hva skjer?

Tror noen legger litt for mye prestisje i denne festen. Jeg var der ikke selv, men jeg tror det var lurt også.

Neste Sukkerfest blir for skarve 40 mennesker, på Hygga i Holmsbu tror jeg. Der kan vi bo i flere dager, drikke og grille og leke på den store eiendommen. 200kr per person per natt. Hygga er til utleie hele året.

Fest skal være samhold og handle om solidaritet.

700 mennesker på jakt etter nookie blir for mye hormoner på fylla.

Skjult ID med pseudonym Zoo sø. 11 jan. 2009 23:34

Gå'kke ann.....at de truer med utestengelse for meningsytring er dårligere reklame enn at det kommer noen klager på festen...
Så smålig.... Synes sukker skulle holdt seg for gode til å kommentere i denne tråden ,og heller bare lese gjennom det folket skriver og ta det til etterrettning før neste arragngement.....

Skjult ID med pseudonym Kent1980 sø. 11 jan. 2009 23:39

Lillian! Get my pistol! Eddie had a fight with Danny Terrio!

Skjult ID med pseudonym eah4340 sø. 11 jan. 2009 23:41

Jeg er enig med alle som sier det var for mye folk, rundt 500 hadde vært passende for en "singel mixer". Selv syns jeg det ble litt som en vanlig kveld på byen. Forstod ikke helt poenget med match kortene, mulig de skulle vært delt ut tidligere. Når kortene kom var det kaos og kvelden var så i gang at det var umulig å finne noen på kortet og ha en samtale sammen. Når der er sagt så hadde jeg en fin kveld og traff mange hyggelige mennesker, slik at jeg kommer nok igjen på en fest...mulig en tur også. Så håper jeg at lærdom tas fra denne kvelden og at det dermed blir enda bedre neste gang.
Takk til Sukker!!

Skjult ID med pseudonym Dior1 sø. 11 jan. 2009 23:43

@Sukker.no

Skrive private meldinger til medlemmer, som bidrar med konstruktiv kritikk, å true med utkastelse er ikke bra...
Husk at mange av medlemmene her inne blant annet er journalister.

Skjult ID med pseudonym s sø. 11 jan. 2009 23:43

Det bli' likar i mårra!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 sø. 11 jan. 2009 23:44

Rai Rai!!

Skjult ID med pseudonym p sø. 11 jan. 2009 23:44

Er Timeline borte alt?

Skjult ID med pseudonym :) sø. 11 jan. 2009 23:50

Jeg er utdannet elektirker. Hvis jeg gjør en jobb som kunden er missfornøyd med, så drar jeg ikke fra kunden og sier at det ekke mitt problem. Klart jeg retter det opp og gjør det slik KUNDEN ønsker, klart man må jo gjøre det ut i fra hva som er realistisk, det skjønner jeg og så ikke alt vil man ta med i betrakning, men er vel ikke det som er poenget.

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 00:09

Jeg er her foreløpig enda! sitter bare i telefonen:-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ma. 12 jan. 2009 00:10

Fra tid til annen er det noen som nærmest utelukkende er negativ eller snakker nedlatende om Sukker eller oss som arrangerer festene. Når man har jobbet under press i 16 timer er man ikke så veldig mottakelig for slikt. Kommentarer fra Timeline har gjennom store deler av denne tråden vært relativt slitsomme å forholde seg til:

- For sukker sin del så ville det ha vært smart å "kjøpe" den erfaringen dere mangler fra noen som kan denne type arrangementer (altså vi kan ikke jobben vår)
- Deres tekniske sjef er sikkert flink men den teknikken som han skulle styre på denne festen kan neppe kalles avansert!

- Det er derfor jeg foreslo at de skulle ta kontakt med noen som jobber med slikt for å få hjelp! (altså dere kan ikke jobben deres)

- Bartenderene var stort sett ubrukelige! de evnet ikke å holde en liten oversikt over rekkefølge i baren i det hele tatt, de jobbet treigt, og ale sammen free pourét uten å ha så store begreper om hva de gjorde. (altså: Bartenderene kan ikke jobben sin)

- Lokalet så stort sett ut som et lager lokale som noen plutselig har bestemt seg for å starte utested i. (altså: De som driver lokalet kan ikke jobben sin)

- Men jeg tror nok ikke jeg vil bli å finne på fremtidige fester, hvis ikke Sukker tar dette som en erfaring, skjønner sine egne begrensninger og leier inn et eventbyrå til å ta seg av det praktiske med gjennomføringen av kvelden! (Altså: Dere har heller ikke mulighet til å klare jobben deres!)

Når vi må følge forum i mange timer p.g.a. enkeltpersoner som har en lite positiv innstilling til oss, eller våre arrangementer, så spør vi oss selv hvorfor ikke disse heller kan bruke andre tjenester. Det koster rett og slett for mye energi å forhindre dem i å spre sin negative omtale på forumet. Det å publisere private meldinger er heller ikke god skikk. Spørsmålet blir da om en misfornøyd deltaker skal få lov til å publisere så mye negativitet (og negativitet avler mer negativiet) når det er hundrevis av fornøyde gjester også. Hvis han hadde truffet en hyggelig dame i går ville jo alt vært annerledes..

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 12 jan. 2009 00:19

så det er altså bare opp til damene å holde mennene fornøyd, samt sørge for at de ikke får tilkjennegi sine meninger om hist og pist.
Ikke helt "my cup of tea" det.

timeline:
sorry at jeg ikke gjorde bra nok jobb i går, for da hadde du visst sluppet unna litt pepper i dag...

Skjult ID med pseudonym scrat ma. 12 jan. 2009 00:30

Godt at "katten er ute av sekken" :-)

Og hvis sukker ikke skjønte det så tror jeg timeline var en av de som fornøyd forlot festen i går etter å ha truffet en hyggelig dame.

Jeg har tidligere roset adm. for å rydde opp i personangrep på forumet, men nå må dere stige ned fra deres høye hest og ta kritikken for det den er. Det meste her er saklig og begrunnet og er en god mulighet for dere til å forbedre festene. Trusler om utestenging hører vel ikke hjemme her og dere må klare å se dette som ett kommersielt sted og ikke deres egen lille lekeplass. Har noen av dere hatt en lang arbeidsdag så burde ikke det gå utover kundene/brukerne. Dere burde være de profesjonelle her.

Og alt dette er skrevet i beste mening :-)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2009 00:31 Privat melding

@Morten
Jobben din/deres er å drifte sukker. Åarangere fest kan ikke sammenlignes med det. Derfor så foreslo jeg å hyre inn et eventbyrå som faktisk lever av denne type arangemanger! Dere kan datingsider, de kan fest. Sammen så hadde dere blitt et killer team! Jeg kan kjøre bil, men jeg har ikke sjangs til å gjøre det Petter Solberg gjør! Skjønner du sammenligningen min?

@theNurse
det går bra det vet du vennen! Du får en ny sjangse vet du!;-o)

Skjult ID med pseudonym ridder'n ma. 12 jan. 2009 00:34

Jeg var ikke på festen i går, og har ikke annet å forholde meg til enn det som har blitt sagt her.
Sukker innrømmer innledningsvis selv at det var en del ting som ikke funket. Og så kommer kommentarene på løpende bånd fra festdeltagerne.
Hva i alle verdens dager forventer dere når dere selv tar initiativet til en tråd med en slik vinkling ???
Som jeg ser det, har spesielt Timeline kommet med MEGET veloverveid og nærmest utelukkende konstruktiv kritikk. Med ett mål for øyet ; lage bedre fester !!! Hva er galt med det da ???
Det eneste Sukker har oppnådd nå, er å hisse på seg mange av sine trofaste betalende kunder. Ved å ikke ta selvkritikk i det hele tatt, skyter dere dere selv i foten.
Mange var fornøyde, ja, men ta kritikken på alvor også. Så blir det enda bedre !!!!

Skjult ID med pseudonym Mette ma. 12 jan. 2009 00:34

Burde ikke Timeline sagt det til bartenderene og sukkerfolka og de som driver stedet i går i stedet for å poste det her? Blir vel litt negativ reklame

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 12 jan. 2009 00:36

Timeline
Du ble da virkelig observert i opp til flere kontakt-settinger.
Forlot jo sogar evenementet med følge. Må jo si at du skulle fremstå mer fornøyd enn gjennomsnittet idag da men.

At du ikke ble fornøyd med varen eller ikke klarte å følge opp dette,
hviler vel fullt og helt på deg selv og ikke sukker-ledelse.

Om det bor en tvangs-pessimist i ditt sinn bør vel være din egen private greie eller. ææk..
.

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 12 jan. 2009 00:41

@ ???
ante virkelig ikke at en mann forandres helt og blir en nikkedukke på alle plan i sitt liv hvis bare han får seg noe...
men jeg har ikke så mye til overs for tøffelhelter heller, kan hende det er derfor jeg ikke har oppdaget det før;)

@timeline
next time ...

Skjult ID med pseudonym scrat ma. 12 jan. 2009 00:47

@mette

Det var vanskelig nok å rope til bartenderene hva man ville drikke, sånn som det alltid er på byen:-)

Men forumet er jo ett bra sted å ta opp ting,både ris og ros, og er letteste stedet å gi tilbakemelding, spesielt når sukker startet tråden selv

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 12 jan. 2009 00:49

Nikkedukke med 18 cm,(godt over gjennomsnittet) jmf en annen tråd.
en ganske så negativ en sådann idag eller.
Eller takk for sist en tanke mer selvsikre brunetter kan foretrekkes.

Noen må jo ta vare på delvis selv-forskyldte pessimister og vet du. eller.
en oppgave for "sykepleiere" det muligens.

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 00:50

@???
Nå ble jeg spent? alle disse kontaktsettingene må du fortelle meg om!

Resten av innlegget ditt velger jeg å ikke svare på, da det blir på et nivå som jeg ikke har et behov for å diskutere på.

@nurse
you know it babe;-)

Skjult ID med pseudonym Mette ma. 12 jan. 2009 01:01

Som hobbypsykolog vil jeg si følgende: Det å gang på gang anbefale til de som driver Sukker at de bør overlate jobben de har gjort i flere år til noen andre, er meget fornærmende og frekt. Hvem ville ikke følt det slik?

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 01:04

@mette
det hadde ikke blitt gjentatt gang pa gang hvis ikke det hadde blitt respondert på slik det gjorde!
Les svaret mit 00:31 så skjønner du kanskje hvorfor jeg anbefalte det!

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 12 jan. 2009 01:04

Dette var noen av kvelden mest velvakte ord så langt Mette.
(adskillig mer avslappet og positiv enn de fleste i kveld, i edru tisltand).

Er jo da de virkelige personligheter titter frem.

Nyt natten Mette og de som måtte føle for det.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 12 jan. 2009 01:11 Privat melding

Jeg må si at jeg støtter sukker i reaksjonen, selv om man må tåle kritikk. Men Timeline, du er gjenomført negativ og ikke lydhør for hva sukker prøver å si. Helt ærlig, er det så forferdelig kjipt for deg, finn deg et annet sted å være?

Og som Mette sier, du har jo sagt at absolutt alle som anatgelig prøvde sitt beste i går mislykkes i jobben sin, og heller ikke egnet seg til å gjøre den bedre en annen gang. Det er IKKE konstruktiv kritikk!

Skjult ID med pseudonym Mette ma. 12 jan. 2009 01:13

Hyggelig å høre men synes bare det var litt rart at ingen reagerte på det. Innegget kl.00.31 sier jo indirekte at de ikke kan fest det også. Sov godt spørsmålstegn

Skjult ID med pseudonym p ma. 12 jan. 2009 01:20

Vi får være enige om å være uenige da Margarita, for jeg kan ikke se at Timeline ga noe annet enn konstruktiv kritikk.
Når reaksjonen han får på sitt første innlegg er at admin sier han ikke skal uttale seg fordi han ikke har peiling syns jeg det er helt ok at han reagerer på det!
Jeg for min del konkluderer med at sukker kan dating, trenger litt hjelp som festarrangører og bør få et kurs i kundebehandling!

Skjult ID med pseudonym ridder'n ma. 12 jan. 2009 01:23

Er det noe galt i at Sukker ikke kan arrangere en stor fest med 700 mennesker ? Hvis de ikke kan det, mener jeg.
De er knallgode på sine ting. Alt rundt Sukker, alle idéene, alle tankene, alle planene, nettsidene - helt genialt.
Men det betyr vel ikke at de nødvendigvis har kompetanse til å gjennomføre ALT ? Hovmod står for fall....
Er de så fryktelig galt å anbefale Sukker å få hjelp fra de som er fagfolk på alle disse feltene ?
Så kan de heller bruke all sin tid og energi på å pønske ut nye supre idéer.
Så Sukker blir enda bedre !

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 01:24

@Margarita
Jeg har ikke sagt at dette her er et kjipt sted for meg å være, men jeg finner meg ikke i å bli forsøkt truet til å holde kjeft! Jeg sa min ærlige mening i det første innlegget mitt i denne tråden, hvorpå Morten reagerte med å si at jeg ikke hadde peiling på hva jeg snakket om. velger sukker å kjøre en slik linje, så får de finne seg i at folk også gir svar på tiltale.

De tingene jeg nevnte i innlegget mitt har jo blitt bekreftet av flere andre her inne, så jeg kan jo ikke ha tatt helt feil!
Jeg har fått inntrykk av at du kjenner Morten fra før Sukker startet, så jeg skjønner at du står opp for han. han er heldig som har slike venner.

@mette
INGEN kan alt! det er derfor flere forskjellige yrkesgrupper gjerne kommer sammen for å skape noe i sammen. de prosjektene som nesten uten untak slår feil er de som blir startet av en person som tror han kan klare alt. det er ingen skam å hente inn ekstern kompetanse!

Skjult ID med pseudonym :) ma. 12 jan. 2009 01:28

@p
Enig det du sier, men tror problemet at de som arrangerte det har jobbet ræva av seg (jobbet 16 timer), og forventa vel ikke å få så mye kritikk, men for å si det sånn, thats life.
Har jobba 33 timer i strekk med bare mas og kjefting, men sånn er det noen ganger, man må være voksen til å bare ta det i mot og gjøre så godt man kan ut av det. Er jo ikke verdens undergang.
Om 5 dager ligger denne festen så langt bak alikevel for de som er her inne, uten om de som traff hverandre og fikk en god tone da:)
Gidder ikke å si så mye mere, blir jo bare gjentagelser.

Skjult ID med pseudonym ridder'n ma. 12 jan. 2009 01:29

På prinsipielt grunnlag - ikke gi deg Timeline !
Jeg rir med deg inn i den evige solnedgangen om nødvendig. :-)))

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 12 jan. 2009 01:33 Privat melding

Neida, jeg kjenner ikke Morten, men jeg ser hva de har gjort for å få dette konseptet til å bli så stort som det det faktisk er. Og det i seg selv synes jeg fortjener ros. Og jeg synes de er noen ildsjeler som virkelig har brent for dette,

Jeg er helt enig i at man ikke kan trues til å holde kjeft, det er ganske upassende. Men en sak har alltid to sider, og nå har vi hørt begges. Forsatt drøyt å true med utkastelse, men helt ærlig; jeg skjønner ikke hvorfor du vil gå på fester/være her når ALT er så dårlig? Det er vell kanskje det Morten tenkte på?

Synes dette bare blir skittkasting, men jeg håper sukker tar til seg mye av det som blir sagt, både positivt og negativt.

Skjult ID med pseudonym Mette ma. 12 jan. 2009 01:33

Etter 34 slike fester er det vel ikke andre som kan disse festene bedre? Mulig jeg er helt dum her.

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 01:38

@Margarita
det var merkelig at du ikke kjenner Morten for som du skrev tidligere:
Jeg har vært medlem av og på her siden sukker startet, og jeg ble medlem fordi en iherdig oppstarter av dette konseptet tråkket rundt på sykkel dagen lang, og snakket om siden og konseptet. De gjorde en ganske så omfattende og iherdig jobb med et konsept de ikke visste om ville slå ann eller ikke

det høres for meg ut som om du kjenner han ganske godt, og hadde daglig kontakt med han.

i tillegg så fikk jeg nettopp en mail fra ei tidligere veninne av deg som fortalte meg at du kjenner ledelsen personlig....

men for all del, det går jo ann å glemme hvem man kjenner...

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 01:40

@mette
Å arangere fest har ikke noe med sukkerfestene spesielt å gjøre. det er snakk om den erfaringen som trengs for at et arangement skal gå så smertefritt som mulig, og hvordan det kan tilrettelegges for at alle skal ha det så bra som mulig!

Skjult ID med pseudonym p ma. 12 jan. 2009 01:45

@:)
Jeg har selv jobbet "ræva av meg" med arrangement av konsert, revy o.l. og har mange ganger avsluttet 10 timers forberedelser med en 7-timers vakt i baren, så jeg har ingen problemer med å se saken fra sukker sin side! Men alle som driver med dette vet at man ber om bråk om man møter sine kunder med en arrogant "jeg vet best"-holdning. Å slette en tråd der noen få uttrykte sin frustrasjon, og true folk med utkastelse om de ytrer flere negative kommentarer, er ikke god reklame uansett hvor slitne de er.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 12 jan. 2009 01:46 Privat melding

Haha, du tuller nå?? Jeg kjenner disse menenskene IKKE personlig, og lurer fælt på hvem venninnen din er!! Men, du må gjerne få lov til å tro det...

Man kan tolke det jeg skrev dithen man vil selvfølgelig, men jeg synes ikke det er noe som indikerer at jeg kjenner disse gutta personlig. Men jeg møtte på de ved flere anledninger i oppstartsfasen, og var på første sukkerfesten. Så jeg har sett hva de har gjort for å oppnå dette. Daglig kontakt.....?

Jeg ler litt nå jeg, håper du takler det:)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2009 01:48 Privat melding

Det går bra det Margarita, Jeg har sittet her å flirt av deg lenge nå, så jeg unner deg virkelig en god latter på min bekostning!;-o)

Skjult ID med pseudonym mmmhmmm ma. 12 jan. 2009 01:57

du smiler jo sååå godt atte, margarita

Skjult ID med pseudonym Mette ma. 12 jan. 2009 01:58

Timeline. Jeg er ingen tekniker, men svaret om tilrettelegging kunne jeg ha skrevet selv. Kanskje jeg ikke er så dum likevel :-) Sengen kaller.

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 02:00

@Mette
men det har jeg jo ikke sagt at du er heller!:-)
sov godt:-)

Skjult ID med pseudonym :) ma. 12 jan. 2009 08:47

@p
Var jo egentlig det poenget mitt var i den meldingen. Blir oppgitt av akkurat den holdningen som du sier, bare fordi de føler de har jobbet hardt. Det blir for dumt

Skjult ID med pseudonym Kjempebra! ma. 12 jan. 2009 09:11

@ alle sammen;-)

Jeg var på festen...faktisk min andre sukkerfest, og jeg hadde det kjempegøy!!!
Når jeg går ut på byen, så er det for å treffe folk og hygge meg...danse litt, flørte litt, drikke litt og rett og slett glemme den av-og-til gråe hverdagen, og slappe av!
Når man drar på fest så anklager man ikke vertskapet hvis man ikke hadde det som forventet. Har man særlige forventninger FØR man drar på en slik fest, så tror jeg man blir skuffet uansett. Jeg snakket med utrolig mange, i alle etasjene, og traff ingen som ikke koste seg. Jeg fikk kjappere og bedre servering i baren enn på mange andre uteplasser, og det gjorde for så vidt alle de andre jeg snakket med også. Hvis jeg går ut, så forventer jeg at det er folk der, og det er vel ikke negativt? Det handler om å ta ting for det de er, og kose seg med det man har.
Jeg leser i mange profiler her inne at : "Jeg er en positiv person", "jeg ser glasset som halvt fullt", "Jeg liker å finne glede i de små ting", osv osv..... COME ON! Det må da gå an å bare kose seg? Ikke klage så mye? Ting er hva du selv gjør det til, og personlig så syns jeg at sukker gjorde en bra nok jobb til at jeg uten problem hadde det kjempegøy, og hvis det er noe som kan forbedres, og det er jo alltid det....spesielt med så mange grinebitere som det finnes her inne....så regner jeg med at sukker allerede har full oversikt over hva de skal ha mere av og hva de skal ha mindre av neste gang. (Bare synd for sukker at de må invitere både grinebiterne og de som er litt enklere å glede...da blir det jo alltid tråder som denne...)

Såååå.....moralen er: Smil mer! (He-he)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 12 jan. 2009 12:47 Privat melding

Og jeg må bare skryte av en ting!!! Det var så hyggelig med alle skålene med sjokolade og diverse, og potetgull osv. Det syntes jeg var helt topp, selv om enkelte kanskje forsynte seg grådigere enn andre:)

Skjult ID med pseudonym Tango3 ma. 12 jan. 2009 13:38

Koselig med skåler med diverse, men jeg har helt noia på slike "bakterie/virus-bomber". Jeg begynner automatisk å tenke tanker som hvor mange har droppet håndvasken på toalettet, men likevel stukket neven godt nedi potetgull-skålen osv ...

Men det er mitt problem, ingen andres :)

(mann 53 år fra Oslo) ma. 12 jan. 2009 13:55 Privat melding

Syntes det er veldig bra at noen gidder å lage en fest i ny og ned for oss som lever i singeltilværelsen.

Har vært på 4-5 fester, og syntes de har vært bedre enn å bare dra på byen på et tilfeldig sted. Her er jo alle i utgangspunktet på samme "bølgelengde".
Har ikke vært på noen fester de tre siste gangene, men det er fordi jeg har vært opptatt med andre ting.

De som klager vil alltid være der....Det er jo bare slik at noen er slik av natur, og det vet sikkert SUKKER også.
Og det må vel være lov til å ta til motmæle, når kritikken er litt usaklig.

MEN....sukker må også være forberedt på kritikk, og ikke være så hårsåre hvis det kommer kritikk......Den vil alltid være der....DESVERRE.

Håper jeg kan være med neste gang.

E

Skjult ID med pseudonym scrat ma. 12 jan. 2009 13:57

Jeg har ett ønske til neste sukkerfest : En rolig avdeling hvor man kan sitte å prate gjerne med litt klissete lovesongs i i bakgrunnen :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 12 jan. 2009 14:35

Hola folkens!

ikke at jeg har noe med det, jeg var jo ikke på denne famøse festen, men det virker som om hele greia er blåst litt ut av proposjoner?
Det var vel ikke akkurat en Nyttårsfest til ørten kroner, eller en FN-konferanse som slo veldig feil, eller hur? :-)

Selvfølgelig greit med negative tilbakemeldinger, synes bare kanskje dette ble en LITT big deal i forhold til hva det egentlig handlet om, nemlig en fest med mange single mennesker som skulle møtes å fjase litt.

Men hey, jeg sitter bare her med munndiarrè uten no vettugt å ta meg til! ;-)

Skjult ID med pseudonym scrat ma. 12 jan. 2009 14:38

@ clueless

Hjelper det å skrive når man har munndiarè ? :-)

Skjult ID med pseudonym Timeline ma. 12 jan. 2009 14:41

Helt enig med deg Clue, ting ble blåst veldig opp her. Dessverre så er det slike ting som skjer når reaksjonene på det man prøver å gi som konstruktiv kritikk blir slik de var i går!
Jeg har veldig sans for konseptet, men i min mening så har Sukker et stykke å gå med tanke på å forbedre gjennomføringen, og det vil aldri skje hvis ikke de får tilbakemeldinger. dessverre som vi så i går, så er ikke tilbakemeldinger (med unntak av klapp på skuldra) noe som Sukker aksepterer.

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 12 jan. 2009 14:45

@Timeline:

Helt klart at de gjorde noen feil utifra det jeg leser, for mange mennesker, få steder med lav musikk så man kunne prate etc..

men det virket bare som verdens ende her et øyeblikk!! ;-)) Kanskje det hadde noe med forventningen å gjøre også...? :-)

De gjør sikkert en bedre jobb neste gang!

Og JA! Det hjelper å skrive når man har munndiarrè..

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 12 jan. 2009 16:07

Synes det var en fin fest jeg, og ikke minst mange blide som danset og hadde det festlig. Selv gikk jeg og følge hjem ved midnatt da musikken ble helt annerledes i øverste etasje - "housepunk", eller noe i den retning... he he,, men...
jeg lar meg da ikke nevneverdig irritere utover de første minuttene, og synes det som vanlig var et flott initiativ og gledet meg over å se så mange som smilte og hadde det gøy.

Man blir da vel i godt humør over å se at andre har det gøy, gjør man ikke det da... :-))

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 12 jan. 2009 16:12

Inte det att Jag som heller inte var där, ska lägga mig i detta allt för mycket, men tycker detta var trista grejer för sukker å mycket kritik dom inte förtjänar!

Tror detta med förväntningarna var största problemet, å det skall egentligen bara sukker ta till sig positivt! Det betyder väl bara att dem har lyckats skitbra med de tidigare festerna å folk glädjer sig MAX till den nästa!

Denna gången uppfylldes desvärre inte allas förväntningar, å det kunde Jag ha berättat för er redan när jag såg VART festen blev lagd. Cirkus stinker, jag har vart med på många misslyckade arrangemang i de lokalerna! Inte ens MINISTRY OF SOUND har blitt lyckat där, god damnit!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Alltså:
@sukker
Keep ut the good work, men lägg mer energi på research på valget av utested att lägga nästa fest på.(*host, host*...."Hammertson"!??;D)
@alla sukkerfestare
Håll humöret uppe lika högt som alltid men sänk förväntningarna några hack, å husk ännu en gång: Det blir inte kulere än man gör det till själv! Alla måste bidra, inte bara Morten!

(mann 75 år fra Akershus) ma. 12 jan. 2009 20:53 Privat melding

Vil fortelle at jeg hadde det veldig hyggelig på festen. Tilhører den "eldre garde" som er ung i sinnet, og trives sammen med "unge" og "gamle". Traff etter meget kort tid en meget flott og hygggelig jente, og det ble både samtaler, og ikke minst ..mye dans.
Når de gjelder dette med musikk og dans..er det nok en god del å ta tak i til neste gang. Hva med DJ som kan være med å "lage" enda bedre stemning med den "riktige" musikk i de forskjellige etager ? Dansegulv med god plass. Litt flere "sitteplasser".
Til slutt: Takk for hyggelig fest..og lykke til videre !