Alle innlegg Sukkerforum

Dåpsgaver uten om det vanlige

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Hedmark) sø. 11 jan. 2009 22:50 Privat melding

Er det noen som har gode forslag til dåpsgave, som er uten om det vanlige. Litt orginalt og som kan ha verdi enten man er liten eller stor. Og som ikke er knyttet opp til om man er gutt eller jente. Typiske gaver er utelukket for min del.
Noen eks fra mitt eget hode kan være medlemskap i OBOS, DNT (barnas turlag) , Aksjer, fond.

Forslag....?

Skjult ID med pseudonym BabyGirl sø. 11 jan. 2009 22:55

Veeeel. Jeg var i dåp i dag selv, og syns det var vanskelig å finne på noe, så det endte med et smykke, noen tøfler og en pysj. Ikke så veldig originalt. Men vi lagde et stooort kort som vi la ganske masse arbeid i, men bilder av oss jentene og mamman og noen ord til lille jenta:) Ble veldig satt pris på og det var noe vi lagde selv. Kanskje ikke helt det svaret du var ute etter, men...:) vi ble veldig fornøyde hvertfall..

Men vet ikke... kanskje en sparekonto med noe penger på? nei vetu hva jeg er ikke kreativ nok tror jeg:P hehe

Skjult ID med pseudonym jezzy sø. 11 jan. 2009 23:03

En iPod!

Skjult ID med pseudonym Tja sø. 11 jan. 2009 23:06

Asjbjørnsen&Moe's samlede verk med eventyr....er vel ikke så orginalt, men det kan glede liten og stor....eller ihvertfall når barnet blit noen år.....=)

Skjult ID med pseudonym p sø. 11 jan. 2009 23:08

Adopter et fadderbarn i samme alder. Finner du et som er født samme dag, blir det enda mer spesielt. Frem til barnet selv kan skrive til vedkommende kan foreldrene/du sende tegninger, leker osv til fadderbarnet, når barnet blir gammelt nok kan det selv holde kontakten. Gave for livet, og en fin måte å få et litt annet perspektiv på livet når man ser hvordan et barn i en annen del av verden har det. Åpner også for fine bursdagsgaver senere, f.eks. en tur til dit fadderbarnet bor?
Men selvsagt, det krever litt innsats...

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 11 jan. 2009 23:08

Det er mulig å kjøpe en skje der du får inngravert alle detaljer om fødselen. Vekt, nøyaktig tidspunkt m klokkeslett, lengde, ++
Det er den eneste dåpsgaven jeg har fremdeles :)

Skjult ID med pseudonym ridder'n sø. 11 jan. 2009 23:13

Et kompass, til å vise vei...