Alle innlegg Sukkerforum

All you need is - Sukker?

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Hordaland) ma. 1 mai 2017 21:30 Privat melding

- Dating forum er i skuddet for tiden. Rekordmange virker det som, melder seg inn i slike forum. Og eierne kappes om å love gull og grønne skoger. "Garantert" partner etter så og så lang tid, eller 70-80% finner en etter max 6 mnd.
- Lar vi oss lure for lett? For mange blir værende her, gjerne mnd og år. Eller av og på. Og håper på et mirakel.
- Eller er du mer nysgjerrig enn interessert?
Kjør debatt :)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 1 mai 2017 21:37

TTT

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 1 mai 2017 21:41

*gjesp*

(mann 49 år fra Oslo) ti. 2 mai 2017 10:39 Privat melding

Nei, det som er viktig er å redde regnskogen under en bærekraftig palmeoljeproduksjon.

Jeg har ikke sånn pelling på det med dating å sånn jeg. Men om jeg eller folk flest lar seg lure lett, eller tror på et mirakel vet jeg ikke jeg så mye om.

Jeg for min del er ganske paranoid anlagt. Jeg har til og med tape over webkamera på iMac en min. Tror generelt at jeg ikke lar meg lett lure. Men om jeg har blitt lurt, så har jeg sikkert det.

Alle de som selger et produkt, selger drømmer. All den reklame man ser, handler om å selge en eller annen form for drøm. Det kan være drømmen om den perfekte kroppen, eller huden. Reklamen kan selge en form for identitet, eller hvordan du føler deg hvis du spiser et bestemt kosttilskudd. Reklamen kan selge håp og forventninger. Og sånn er verden bare.

Det er viktig å forstå at vi alle selger noe på en eller annen måte.

Det jeg selger, er et liv hvor kinnet på sjelen din blir høvlet av. Jeg er nok alt for ærlig, og jeg må nok finne en helt annen strategi. Akkurat det gjelder vel de fleste av oss.

ALL YOU NEED IS NOW..

Skjult ID med pseudonym mann40år ti. 2 mai 2017 19:32

For tida er det Expo-overflod på min side. Mot normalt 1 expo-visning får jeg opp tre akkurat nå. Så alt tyder på at Oxygene har rett i det han ... eh ... mener, hvis han mener noe, da. og det hele ikke bare er nok et "ironisk" innlegg fra kongen av trådstart ... Sukkers "deus absconditus".