Alle innlegg Sukkerforum

Så var jeg her igjen da.

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) on. 3 mai 2017 13:44 Privat melding

Som tittelen forteller så var jeg her igjen da. Dette er den tredje perioden min her inne. Syns det er greit og trivelig her inne en stund, kommer i kontakt med folk, prater litt og rett og slett koser meg her. Men så kommer jeg egentlig til hele hensikten med dette innlegget;
Det blir bare småprat om løst og fast, det blir aldri noe mer. Hvorfor blir det egentlig sånn? Dere som faktisk møter folk her inne, hvordan gjør dere det? Hvordan finner dere den rette personen å skrive med? Hvordan klarer det å skaffe dere en date? Hva er det jeg gjør som feil som bare ender med å småprate om tilfeldige saker med tilfeldige folk her inne? Som sagt så er dette min tredje periode her inne, tenkte jeg skulle prøve å gjøre et mer helhjertet forsøk på å finne den eneste ene her inne.

Så kan dere jo velge da, om dere vil kommentere denne tråden eller om dere faktisk velger å sende meg et hei. Eller så er dere i deres fulle rett til å bare overse alt sammen også.

Håper jeg blir noe klokere iløpet av de neste dagene. Og uansett, kos dere i sola, vær snille med hverandre og lykke til med alt :)

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 13:59

Hei. Det virker for meg som om du ikke har, eller ikke kommuniserer tydelig nok hensikten din med kontakt og prat. Damene venter på at du tar initiativ og sender førstemeldinger.
Det er et slags "initiativ" å poste dette innlegget i forum og du får kanskje noen hei-meldinger fra noen forumdamer, men denne typen initiativ er litt slapt også, og fører neppe til noe annet enn småprat med andre småpratere. Prøv med noen førstemeldinger til damer du liker heller? Hvis du er usikker på hva du skal skrive i meldingene, kan du søke opp blingblings datingskole for menn her på forum, og hente noen smarte ideer der.
Jeg går ut fra at hensikten din er å date ei dame som du er interessert i og etter hvert å komme inn i et forhold med henne.

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 14:06 Privat melding

send meldimg til flere og ikke skriv for mye før du inviterer på date. selv skrive rjeg ma 7 meldinger frem og tilbake før jeg inviterer :)

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 14:09 Privat melding

Ville også tatt nye bilder, bilde nr 1 i albumet er greit, emn bytt prfilbilde og det andre, ser ut som du bare har tatt et for å bli fortest mulig ferdig med det.Prøv også å bytt en del på profilteksten, er nesten den samme som alle andre har.. bare noen tips på veien:)

Skjult ID med pseudonym Blomsten on. 3 mai 2017 15:29

Småprat om løst og fast sier du. Du må plotte inn litt flørt da, si at hun er utrolig vakker eller søt, og spør om hun kunne tenke seg å møte deg. Vis interesse er mitt stikkord. Du er veldig kjekk og innholdet i profilen veldig fin. Det første bildet i albumet er det fineste, bruk det som profilbilde istedet.

Jeg bor for langt unna så jeg er ikke aktuell.

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 15:53 Privat melding

7 meldinger fre og tilbake var kun et eksempel, poenget mitte r at man kan møte noen relativt kjapt etter å ha skrevet, da man finne rut av kjemien uansett. liker damene profilen din så vil de møtes så kjapt, detete r ikke noe ejg tror dete r noe jeg har erfaring med selv. Tenker at dete r så greit at hvis du e rfornøyd med det resultatet du har i dag så flottt ,fortsett med å gjøre det du gjør!Men er du missfornøyd så må man gjøre noen endringer. Definisjonen på galskap e rå gjøre det sammme om igjen og omigjen å forvente et annet resultat :)

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 16:10 Privat melding

Det kan være- uansett så er det et gjenngående problem at det kalges ofte ove er lite dates og svar, men når man får tips eller tilbakemeldinger så tviholder man på at det ike er noe galt i profilen, meldingene man sender men at det er dames feil og at de er for kravstore.

(mann 41 år fra Hordaland) on. 3 mai 2017 16:32 Privat melding

Slutte å småprate og heller virke mer interessant enn bare en "prat over en kopp kaffe"! Bruk humor og vær gjerne direkte. Sjansen for at du finner den rette her inne e mininal, men kanskje du får deg et ligg eller to. Og det e vel verdt pengene? Lykke til!

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 16:33 Privat melding

Han sier det er hans tredje periode her og virker sok det ikke har funket helt før, derfor virker det som han spør om råd og et råd er å forandre på profilen om han ikke synes den funker:ånn som det er nå :)

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 17:12 Privat melding

Hva er dets om e rgalt med de andre? Ikke tenkt på at de kan tenke akkuratt det samme som deg og hvis alle skal tenke sånn ja da kommer man jo ingen vei

Skjult ID med pseudonym Nanna on. 3 mai 2017 17:16

Har ikke datet så mange ifra sukker. De fleste jeg har datet har jeg møtt i RL.

Tror ikke det har noen hensikt og invitere til date etter 7 meldinger. Heller ikke og bytte bilder i eller profiltekst @trojka.

Har tro på og invitere/ takke ja til date når magefølelsen tilsier det.
Om magefølelsen ikke er der er det ikke vits og date 😊

Til ts vil jeg anbefale og skrive mld noen damer. Skriv mer enn kun et hei. Vis interesse.
Og får du napp- ja da er det viktig og vise at du er genuint interessert.

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 17:19 Privat melding

Hva hvis man om og omigejn blir avist når man spør om date og ikke får noe særlig svar eller suksess, hva bør man gjøre da? Da er det vel logisk å måtte endre noe i måten man kommuniserer på eller tat en titt på profilen for å se det kan være noe der.

Skjult ID med pseudonym Nanna on. 3 mai 2017 17:22

Om jeg hadde blitt avvist gang på gang hadde jeg vurdert om det var noe feil med mer enn profilen min på sukker @trojka 😊 Enig i at en da nå vurdere og endre måten en kommuniserer på og eller hva som kommuniseres 😉

Skjult ID med pseudonym Ensom ulv on. 3 mai 2017 17:28

Ettersom du fortsatt er her du også @Trojka, betyr vel det at du heller ikke har funnet dama i ditt liv. Kanskje det hadde skjedd hvis du brukte litt tid på å bli kjent først?? Man rekker jo egentlig ikke så mye etter 7 mld. og en date...

Skjult ID med pseudonym Ensom ulv on. 3 mai 2017 17:34

Er vi i musikktråden nå eller? TNT..

(mann 29 år fra Hordaland) on. 3 mai 2017 17:34 Privat melding

Nei pokker heller. @trojka har helt rett. Når ting ikkjefunker, forandre det du gjorde til det funker!
Når ett hus du bygger faller ned eller lekker, bygger du ikkje ett nytt hus også ett nytt hus.. Forandre, vurdere og forbedre.

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 17:41 Privat melding

Har vært i et åpent forhold i 2 år mens jeg har vært her og er ikke ute etter noe kjæreste selv om jeg er her :)

(mann 29 år fra Hordaland) on. 3 mai 2017 17:51 Privat melding

Eksempler der eg har forbedra meg, nettdating. Også er toleransen min for internettsarkasme stadig i.. Tja. Vekst?

Skjult ID med pseudonym Iris on. 3 mai 2017 18:29

Jeg bor ikke voldsomt sentralt. Og slettes ikke på Østlandet. Dermed begrenser utvalget seg. Ikke alltid fra mitt ståsted, men fordi folk i sentrale strøk ofte ønsker treff fort. Og jeg ønsker et bredere utvalg enn bare naboen over gata - jeg kunne tross alt vært mora hans! Jeg har sluttet å skrive lange intromailer, det får jeg omtrent aldri respons på. Jeg liker profiler hvor folk byr litt på seg selv, viser seg sårbare (om enn på en småfleipete måte). Jeg synes folk er dårlige på å prøve å holde en samtale i gang; når det kommer korte svar uten oppfølgingsspørsmål gir jeg fort opp og tenker at fyren bare er høflig. Man skal glede seg til neste mail enten det nå tar 7 eller 70 mail før man treffes.

Skjult ID med pseudonym VIA on. 3 mai 2017 19:18

@Granaas, jeg er en av de du har skrevet til.
Du skrev en hyggelig førstemelding til meg. Jeg likte både bildene og profilteksten din, noe jeg ga deg tilbakemelding på.
Jeg stilte deg også noen flere spørsmål og det gikk flere dager før du svarte.
Da jeg svarte deg på neste mail og det gikk flere dager uten svar igjen, så tenker jeg at du ikke er interessert og da velger jeg å ikke bruke mer tid på å svare deg.

Jeg vet jo ikke om jeg bare var en du var ute etter å småprate med, men hvis du var interessert så viste du det i tilfelle dårlig🙈
Derfor er det nok et godt råd som flere over kommer med.
Vær tydelig og aktivt på hos de du har interesse for. Småprat og mange dager uten svar gjør at mange sklir bort.

Lykke til! 😊

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 19:24

Haha trjoka prøve rbare og hjel pe, kanskje jobbe rhan he rogså, for rådene hna gi re rbåde vlemnete å i besste mening. Smålgi å masse om skrvieleif. Skjrepings!!

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mai 2017 21:16 Privat melding

Akkuratt dette jeg mener, får man påpekt noe så bør man gjøre noe med det, fint du sa fra om skrivefeilene, skal se på de!:)

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 21:25

Det ække så farlig trojka, du gjør deg forstått og det er fornuftig, det du sier. Det er så stille fra Granåsen også for tida, at en skulle nesten tro at han allerede har fulgt rådene dine og koketterer vilt med 7 damer om gangen. Men skal vi tro VIA, så kan det like godt være tilfelle at han er ute med Ornitologisk forening på en tredagers-ekskursjon for å studere sisikens parringsritualer i Nordmarka et sted.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 3 mai 2017 21:38 Privat melding

Menn på 40 er enten i krise eller så er de helstøpte 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Blåmeis on. 3 mai 2017 22:03

Noe som gjør en samtale vanskelig, er hvis du selv ikke stiller oppfølgningsspørsmål, viser interesse og nysgjerrighet for den andre. Da er det vanskelig å holde en samtale i gang 😉

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 22:36

Hyssj da Rosa og Hovmester Argusøye 😉 😉

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 22:51

Rosa: vi har et svart matchtre og match på 0, innser jeg plutselig. Men nå om et øyeblikk skal jeg tweake settingsene mine litt, så besøke profilen din. Hemmelighetene mine er nok trygge hos Sukkermoder'n.

Skjult ID med pseudonym AHE on. 3 mai 2017 22:58

@hovmester - hvorfor den teite tegnsettingen?
Dessuten burde du ikke si du vil ha sånne bilder , ganske enkelt.

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 22:59

Bryster er nå oppskrytt da @ hovmester. Snu dama rundt og smell the coffee?

Skjult ID med pseudonym mann40år on. 3 mai 2017 23:09

Sendt og mottatt.

Skjult ID med pseudonym AHE on. 3 mai 2017 23:13

@hovmester
Den_her_tegsettingen.

Skjult ID med pseudonym AHE on. 3 mai 2017 23:19

Fortsett å være teit du @hovmester
Kanskje danne egen klubb - understrek_ruler _liksom_klubben!

(mann 47 år fra Oslo) to. 4 mai 2017 08:51 Privat melding

Det starta bra med gode råd selv om det ikke var så veldig mange av dere som svarte på det jeg spurte om. Jeg trenger ingen råd i forhold til å komme i kontakt med folk her, sender jeg en melding så svarer de fleste. Men når det alltid ender med at samtalen bare dør ut så lurer jeg på hva man gjør for å holde liv i samtalen, slik at det kan utvikle seg til et møte.

Men nå ser jeg at det har utviklet seg til helt meningsløs tomprat her i tråden, så det var ikke veldig mye tips å få her ser jeg.....

(mann 47 år fra Oslo) to. 4 mai 2017 10:10 Privat melding

Joda det gir absolutt mening. Jeg trenger ikke råd til å komme i kontakt med noen, det klarer jeg helt fint. Det er mer det som går på å komme seg fra innledende kontakt til noe mer som har en lei tendens til å stoppe opp.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 4 mai 2017 10:27

@MicroLady

Dagens versjon av menn passert 40... fra min innboks..

Mannens nick 45 år

Hei nydelige og pene deg. Det er lenge siden jeg har sett en så vakker kvinne.

Forresten jeg er bare 27 men den eneste måten å nå modne kvinner på er å skru opp alderen.

Takk for den unge mann :)

Skjult ID med pseudonym Wille to. 4 mai 2017 10:33

Jeg tenker du kan undersøke hva du gjør / ikke gjør som bidrar til at tingene stopper opp her et stykke uti. Det kan ingen andre enn du egentlig finne ut av. Skjer det samme utenfor nettet også? Eller klarer du du å beholde og utvikle kontakt der? Hvis så, hva gjør du der som du eventuelt kan gjøre mer av her? Byr du på mer? Åpner du opp mer? Bruker du humor? Erter du litt smart? Spør du mer? Responderer du mer ekte? Viser du interesse, tar initiativ til å møtes? (Uten å presse og mase selvfølgelig). Jeg aner ikke, men tror det kan være ok å undersøke disse tingene som sagt. Virker som noe kanskje kan justeres litt. Eller kanskje du ikke har meldt med de helt riktige damene? Nei, ikke godt å si.

Lykke til!

Ps: Du har en god utstråling på bildene dine forresten. En jeg kanskje ville kalt for en "søt fyr". Vet mange menn ikke liker det uttrykket, aner ikke hvorfor.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 10:42

@Ts: Din selvinnsikt på salgbar bekreftes av svar‰ din (og Blomstens svar tidlig).

Det du (fortsatt) sliter med å finne ut av fikk du svar på allerede i første avgitte tilbakemelding - fra mann40år.

Resten av tråden er bare dels sabotasje fra de faste saboterer som saboterer i stedet for å realisere (fordi de har ikke din startverdi), supplert ellers med en mengde surr. Dels fra en gjeng som mer syns det er mer verdt å fjase, enn å hjelpe. Noen blir sågar "triste og lei seg" når sabotører påpekes.

Gå på pc-versjon og søk opp tråden fikk tips om. I ditt tilfelle vil den praktisert riktig utrette underverker. Jeg har svar% i underkant av din, og det holder i massevis.

Lykke til. ✌️

(Hvordan skal dere klare dere alene her? Jeg kan ikke stikke innom i all evighet.)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Wille to. 4 mai 2017 10:43

Du har forresten et utrolig godt utgangspunkt hvis de fleste svarer deg! Så,- det er bare å fortsette videre, og se om du finner en strålende kvinne å fortsette videre med. :-) Tipper det kommer. Det kommer.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 10:43

*sabotører

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 10:52

(Når) så jeg først er her igjen (midlertidig) da: Er det noen av damene som har praktisert seg ut av mild (men likevel lett sjenerende) vaginisme, og vil dele bruksanvisning?

Har kikket på lommelegen.no jada. Men vil gjerne ha praktisk erfaringsoverføring, og ikke bare legeteori. Beste er selvsagt fra en kvinnelig gynekolog som selv har slitt med. Men det blir vel i meste laget å vente på julenissen..

Spør for en venninne og meg selv. Vi skal alltids finne ut av. Men jo før jo bedre 😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 4 mai 2017 10:55

Blingbling, om det var seriøst ment (?), så får du kjøpt stikkpiller på apoteket 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 11:00

Du mener noe annet (trolig bakteriell vaginose).

Vaginisme er ufrivillig 'kniping' pga. anspent.

Seriøst ment.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 4 mai 2017 11:02

Til TS: jeg gjentar mitt tidligere svar og legger til noe ☺️ For å holde samtalen i gang må DU vise interesse for den du skriver med. Og det gjør du ved å stille spm, svare på meldingene innen rimelig tid, gi kompliment eller begrunne hvorfor du ønsker å bli kjent med akkurat henne. Ha litt humor og omtanke. Og sist, men ikke minst, ikke gå rett på sexprat, i allefall ikke hvis det ikke er det dere begge søker ☺️

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 11:04

Intet å bemerke @Wille.

Sånn skal det gjøres om forum skal ha realverdi ✌️

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE to. 4 mai 2017 11:05

Det finnes avslappingsøvelser for den type problem @bling.
Gynekologer eller fysioterapeuter kan gi de beste råd her skulle jeg mene.
Vet om de som har fått hjelp av psykomotorisk fysioterapi.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 4 mai 2017 11:07

😂 å beklager blingbling, leste litt for raskt 😬

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 11:07

Takk AHE. Gromjente👌

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 11:15

Psykomotorisk it is. 👍

Så kan jeg hjelpe med 'hjemmeleksen' med bla. olivenolje (Virgin type😁) ✌️

Takk likevel for svar @Blåmeis.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym AHE to. 4 mai 2017 11:19

Lykke til med hjelpingen @bling 👍

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 11:21

Takk. Idealist jeg vettu (og litt ego er vel lov.. 😁).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 11:57

Hadde du etterlevd dine egne råd om å by på, den gangen for 3/4 år siden @Ertaberta. Så vet hvem vet...

Hasta la vista baby 😉

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 12:04

Ja, du var nær men...

Hadde vel bare blitt et testeventyr lell.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 12:13

Ikke nevneverdig. Gjett hvorfor. 😁

Og det er en del jeg heller ikke liker @Rosa57. Pleier du bry deg om det? Skulle jeg da bry meg om motsatt?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 12:16

Men jeg siterer ikke fra dialogen da. Men viktig er det heller ikke.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 12:18

Endelig.👍

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 12:23

Og hvor av det jeg har sagt i tråden kommer det fram at "de fleste" har relevans?

Nok nå.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 19:04

Hensynsfulle empatiske du @Pep vil ikke? Å jo du har så lyst atte, men tar bare en vri i stedet. Og vrien er din vanlige: At alle er selvrefererende inkonsistente. Dette er ikke en stor sak for den som forstår og praktiserer som Hans Skjervheim gjør rede for i essayet "Deltakar og tilskodar". Klart jeg er innkalkulert aktør - jeg skal jo ta del i gevinsten. Utøvd ved '“heroisk” standhaftighet':

 https://morgenbladet.no/debatt/2005/11/logiske-bukkesprang

Hm🤔. Så altså flexibel nok til både å lage og gjennomføre politikk i jobb og hobby, og til å oppdra veltilpassede fornøyde barn (deri jeg selvsagt nyter effekten, altså selvrefererende konsistens). Og ikke minst til å drive catch and release på damer (og forhåpentlig 'not release' når det ev. viser seg aktuelt), og det siste var jo noenlunde ts spørsmål ikke sant? "Hva kan virke"? Det jeg svarer Ts leverer bra, men inntil 'fast fisk' jeg vil ha, og som samtidig vil ha meg gjenstår. Men ser jo ingen bedre oppskrift i tråden. Så burde vel i grunn holde god flexi (der jeg nyter ev. effekt, altså selvrefererende konsistens). Legg forresten merke til undringen/forbeholdet i formuleringene.

Så godt da at du har funnet deg en stødig rettleder, selv om jeg kan langtfra alt. 'Gakk so ut og gjer alt folket til mine læresveinar.'

Hjalp det når du nå har fått betenkningstid? Neppe.

Sitter forresten og hakker tenner og nibiter negler nå når du har stilt diagnosen på tilstanden som "usunn".

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 09:12

http://sosiologen.no/hva-er-sosiologi/deltakar-og-tilskodar/

"
Å ikke anerkjenne andre subjektstatus, utgjør et etisk problem, ifølge Skjervheim.

Deltakar og tilskodar har gjennom årenes løp blitt tatt til inntekt for mye merkverdig. Skjervheim er ikke ”mot” å anta et tilskuerperspektiv på mennesket, en faktabasert sosiologi og kvantitativ metode. Problemet er ikke tilskuerperspektivet, men dette perspektivets absoluttering, ikke ideen om at det finnes fakta om mennesket, men ideen om at alt ved mennesket er fakta, ikke kvantitativ metode, men troen på at man ved hjelp av kvantitativ metode eller andre metoder, kan gi et vurderingsuavhengig bilde av sosialt liv.

Å ikke anerkjenne andre subjektstatus, utgjør et etisk problem, ifølge Skjervheim. Men problemet er også av erkjennelsesmessig art. Tar vi ikke det andre sier og mener på alvor, kan vi misforstå dem, og slik misforstå det vi skulle analysere og forklare. Total objektivering er dessuten umulig, i den forstand at man aldri fullt ut vil få til å objektivere seg selv. Man kan se seg selv som faktum, men det inngår ikke i dette faktum ”at man ser”, skriver Skjervheim. Det jeg som foretar objektiveringen vil alltid ”gli unna”.

Totaliserende tilskuervitenskap gjør menneskene fremmede for seg selv. I Deltakar og tilskodar knyttes objektivering til det Marx beskrev som ”fremmedgjøring”.

Skjervheim kritiserte dogmatisk marxisme lenge før det ble populært å gjøre det. Men Marx var også en inspirasjon."

(Når dialektikken ryker på bekostning av retorikk)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 09:41

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/08/01/542365.html

"
Deltaker og tilskuer:
Hans Skjervheim skapte en ny måte å være intellektuell på. Og en ny filosofisk form.

Som deltaker er man med på å endre hendingenes gang."

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 5 mai 2017 11:06

Føler av og til at noen er på feil forum.. må da finnes egne forum for de som er så glad i å diskutere med lange innlegg, (vegger av tekst) kverulere, vri og vende, dra inn andre tema og avspore, legge inn lenker og kilder, bruke fancy terminologi og store ord og generelt vise frem sine store, flotte hjerner for oss vanlige dødelige.

Det kan da ikke være spesielt tilfredsstillende for slike overmennesker å henge med resten av oss på et datingforum?.. Og likevel har vi en hel gjeng av dem. 🤔

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 11:14

Du må se sammenhengen @GeekyGirl. Dette er til den evige 'analytikeren' Pep. Ikke la deg forstyrre ellers.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 5 mai 2017 11:21

Var nå ikke bare deg og akkurat denne tråden jeg siktet til, blingen. 😘

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 5 mai 2017 11:33

Men siden du likevel er her.. jeg lurer faktisk på det, føler du for å dele litt? :)

Hva får du selv ut av diskusjonene og måten du deltar i dem på?
Det virker ofte som du føler du diskuterer med mange 'under ditt nivå'.
Hadde det vært mer eller mindre tilfredsstillende å diskutere med noen likere deg selv?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 12:07

@GeekyGirl:

- Blir bedre skribent (og å tenke - f.eks. i å forstå predisponerte single)
- Ikke under mitt nivå i å skrive å tenke, men i etikk ja.
- Det gjør jeg nok av i jobb, så er dekket opp.

😘 selv.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 12:08

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 10 mai 2017 18:02

Du bør følge opp praten med å foreslå et møte, gjerne med dato, tid og sted...lykke til😉.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 2017 18:55

Ikke for å være vanskelig men før det lar seg gjøre, må han jo komme forbi småprat om løst og fast.

Og inn i den tunede balansen med tant og fjas og fant og eros. Når den er moden... Da ja, med haraballglimtet i øyet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 10 mai 2017 19:52

@bling: blir himla lei alt småpratet, jeg...har bare lyst til å si "cut the crap" og la oss møtes, men da blir du som dame lett oppfattet som pågående og slitsom...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 2017 19:55

Merk: "Forbi"

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 10 mai 2017 19:56

...og så det neste avsnittet.

🔹🔸