Alle innlegg Sukkerforum

Noen tips og råd?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skyggen lø. 6 mai 2017 22:33

Hei,

Jeg vet at jeg sikkert åpner for nye rare kommentarer her. Men lurte på litt tips og råd. Jeg er av typen som gjerne ønsker bruke litt tid på å skrive for å bli kjent med folk. Altså, møtes gjerne om muligheten byr seg, men setter pris på å skrive også, og aller helst mer enn en-setnings-meldinger.

Har skjønt at mye av det med å ta kontakt ligger hos gutta (eller tar jeg feil?), og lurer da på hva man egentlig bør skrive i en første melding om man vil vise at man ønsker bli kjent, men uten å virke enten kjedelig eller for "på" i en første melding.

Skulle noen finne det for godt å besøke profilen min og kanskje gitt noen tips til hva som bør/kan endres hadde jeg blitt veldig glad.

Føler liksom at jeg har presentert meg greit, men merker jo at man ikke akkurat blir overøst av meldinger...

Takk for råd og tips.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 6 mai 2017 22:47 Privat melding

Vanskelig å se profilen når du bruker pseudonym her på forum ....

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 6 mai 2017 23:12 Privat melding

Om du er av typen som du beskriver @ts kommer du aldri til å finne noen her inne... her er det bare å kaste seg over de dyra Ehh .. jeg mener ( damene) så fort som overhodet mulig og skrive så at dem blir dødsforelska i deg med en gang.... og etter et par dager maser om at de vil treffe deg 😃 Sånn må det gjøres....

(mann 35 år fra Oslo) lø. 6 mai 2017 23:48 Privat melding

Hver ny tråd åpner for rare kommentarer. Har ingenting med deg å gjøre.

Forøvrig har du rett, det er en generell forventning om at menn skal åpne. En fordel i sjakk, men ikke nødvendigvis så festlig her inne.

En mellomting mellom "hei" og livshistorier er fint. Fokuser på hennes profil, ikke din egen. Og ikke gi utelukkende komplimenter for utseendet, om i det hele tatt. Har hørt at damer liker menn med humor.

Skjult ID med pseudonym Iris sø. 7 mai 2017 00:30

Jeg liker og å skrive for å bli kjent. Kanskje henger det litt sammen med at jeg bor avsides. For å holde samtalen gående bør du begynne med hva du skriver i profilen din. Er du et skrivende menneske må du ha tekst der. Forvent at den du skriver sjekker profilen din; du må treffe målgruppa. Vis deg sårbar (savn, ensomhet - kanskje føler du deg så alene at du har tatt deg i å ha filosofiske samtaler med potetskrelleren din??) og ha humor i profilen din. Når du skriver førstemail til en dame bør du skrive mer enn "Hei"; vis at du har lest profilen hennes og spar deg for de aller billigste sjekketriksene.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 08:32

Og søk for all del ikke opp "datingskole" på pc-versjon av nettsidene her. Bare tull.

Sett bort fra knall virkning. 👍

Les datingmagasinet her m/kommentarer (selektivt), så langt tilbake i tid du orker. Les råd i tråder ennå mer selektivt. I denne er det hittil bra. Men før du vet av kommer de faste sabotørene. De som ikke får til selv, og da skal heller ikke andre få.

Lykke til.

🔹🔸

(mann 43 år fra Østfold) sø. 7 mai 2017 10:40 Privat melding

Der lærte man noe nytt, så da får jeg skrive uten pseudonym denne gangen :)
Mange fine råd her, og kanskje noen profiltips etterhvert også :)

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 7 mai 2017 11:14

Signerer Haugtussa innlegg👍🏼 Verken gidder el føler for å date noen jeg ikke vet noe særlig om... og syntes akkurat det er bortkasta tid.... hmm akkurat det samme argumenter som de som ønsker å date med en gang🤔

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 12:29

Dater du med en gang smører du ikke med klister. I dating må det smøres med klister uansett føre. Til og med på barmark.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 12:48

Kunsten å snegle optimalt lenge og litt til. Såpass at der er bare din siste lille usikkerhet om uavklart som faktisk slår til. Skjedd gjentatte ganger som et ukontrollert flystup av uflaks med den siste uavklarte.

Sånne stup er vanskelig å bryte ut av - må dra realt hardt i 'stikka'.🤜 😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 7 mai 2017 12:56

@Haugtussa @Eiriana
Poenget med en date er jo nettopp å bli kjent, ansikt til ansikt. En date trenger ikke være noe kjempeintenst og seriøst som en tre-retters med kino og løfte om et hopp i høyet etterpå. Kan like gjerne være en spasertur eller en halvtime på kafe.

For altså, hvor mange av de menneskene man har jevnlig kontakt og som man kjenner ble man egentlig kjent med først med meldinger over nett? Ganske få, vil jeg tippe.

For ikke snakke om at noen man snakket lett med over nett, kan fort vise seg å være vanskelig å snakke med face-to-face. Og hvis avstand er et problem, så bør man i det minste ta en samtale over telefon uten at det går altfor lang tid.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 13:16

Jepp, men poenget gir ikke poeng fordi ingen klangbunn å bli kjent på. Velprøvd øvelse med mye, ææh hva var det du drevmedhetgammelharduhvorgamlebarnavhvilketkjønnogdukomfra... Etter hei, og før 2 uinteresserte Hasta la vista..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 13:25

Når man derimot har gjort såpass at man bare kan sitte på uterestauranten og vi nippe til hvitvinen, og gjør ferdig den underforståtte avtalen med blikkveksling. For så å si understreket med hitvinkende pekefinger "kom... <piip>"

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rose sø. 7 mai 2017 13:54

Jeg får ikke sett profilen din siden du har blokkert for dem med match under 70.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 14:26

Begge de 2 sistnevnte alternativene kan på sett og vis kalles et skorfeste (Google din venn). Men bare den første egentlig nær, den andre i ganske overfør betydning ordspill på noe ganske hyggelig.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 15:12

Kan ikke være til nytte for alle - men få er også en forskjell.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 15:31

Jeg er jo ingen pedagog. Så det det det står på. Evnen, og ikke viljen.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 17:14

Takk. På de beste dager er jeg der du sier. Lynende klar som en forhenværende tåkefyrste.

Noterer, og skal forsøke å stramme meg opp👍😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 20:13

Målet. Hva er det? Bort fra singel. Virker det i den retning? Progresjon? Ja. Er det da formålstjenlig? Om da den kurtiseringa kommer før hvitvin, og i <piip>, er da revnende likegyldig så lenge den er fantastisk, og ikke minner om arbeid.

Kjappdate har aldri inneholdt kurtisering for min del, aldri. Og jeg er en som kan å tune sjarm. Kjenner vi ikke hverandre blir det intervju. I korte setninger. Kjenner vi hverandre er kurtisen for den del nesten taus.

Test for all del alt på enhver til krampa tar. Vil bare tipse fra 8 års evolusjon.

"Eg har å bjoa, men ikkje å nøya" (jeg kan by på, men jeg kan ikke tvinge deg) som hun sa bestemor som vippet 100.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 20:15

Og meldinger er aldri opphissende.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama sø. 7 mai 2017 20:20

@ts... Ikke sitt på gjerdet å vent på meldinger........send Mld med litt mere innhold en et "hei", ikke mist motet når du ikke får svar.... send bare til noen nye...,😉

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 20:27

Fant ut at jeg måtte ta deg på alvor @Lone. Blir projisering av årsaksforhold ellers.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 20:32

😉

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 20:51

Ok. Jeg skriver. Korte setninger. Fordi. Om jeg skriver lange. Blir det innpakningen som får skylda. For at ingen forstår hva som er lurt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 7 mai 2017 21:03

Hvil i fred bestemor.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 8 mai 2017 13:59

Kort presisering av utdrag av den teksten min før her som visstnok var forståelig:

"Kjappdate har aldri inneholdt kurtisering for min del, aldri. Og jeg er en som kan tune sjarm (trenger egentlig referanse men det er urimelig å forlange av meg, og meg av andre igjen😉). Kjenner vi hverandre er kurtisen for den del nesten taus."

Kom på en analogi som illustrerer: Å kurtisere ei jeg ikke 'kjenner og har brutt isen med allerede' blir som å skrive 1. melding til en profil uten tekst. Hva skal jeg spinne på? Blanke ark? Glatt føre? I praksis har slike datesamtaler endt opp med å utveksle normalkjedelig praktisk info. og så sildring i sanden. Inntil for ikke årevis siden anså jeg det som litt lurt å spare slikt, så hadde vi jo samtaleemne som alternativ til småprat. Tull - bare krampaktig i veien mellom 2 ukjente.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 8 mai 2017 16:28

Beklager, ble heftet. Forsøkte å hente månen.

Til enhver (over)romantiker som tenker at det kan ikke skje deR, dER og DER, men må skje ikke der, DER og dER:

Imagination - Just an Illusion (LYRICS)

 https://youtu.be/luaEWHqhmIQ

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 8 mai 2017 16:47

Metallica Enter Sandman with lyrics

https://youtu.be/yv2Mj8vUe88

🔹🔸