Alle innlegg Sukkerforum

Skidag i morgen også :))

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 13 jan. 2009 16:29 Privat melding

Hallo :)))
Vi møtes igjen i bakken i morgen. Oppmøte på Tryvann alpinsenter på parkeringsplassen kl 18.00. Vi har sjekket, alle bakkene er oppe, også de to svarte. Takker for alle positive tilbakemeldinger om dette tiltaket på siste fest, og ja, det er bare å møte opp :)

Flere har sagt at det passer dårlig på onsdager grunnet barn, og dette tar vi selvsagt hensyn til. Fra og med neste uke blir det derfor tirsdager i steden.

Noen har foreslått en lørdag i Korketrekkeren også. Høres ut som et godt forslag, men da må vi vente på litt mer snø.

Skjult ID med pseudonym scrat ti. 13 jan. 2009 16:38

Også jeg som har ryddet onsdagene fremover :-( Tirsdag funker ikke for meg. Men jeg håper det funker for mange andre siden det er ett utrolig bra initiativ :-)

Skjult ID med pseudonym housemusic ti. 13 jan. 2009 22:14

perle62@
Hvor har du hørt at alle bakkene er oppe? Sist gang jeg sjekket så var det fremdeles noen få bakker som ikke var oppe, og den ene korte 80 meter lange svarte Hyttlihenget hadde veldig lite snø på lørdag... og tror ikke det har blitt så mye mer snø der de siste varme dagene. Men i morgen er det meldt om kaldere vær :-)

Skjult ID med pseudonym Perle62 ti. 13 jan. 2009 22:42

Vi har sjekket i dag.

Skjult ID med pseudonym Gentile ti. 13 jan. 2009 22:45

Jeg ringte føremeldingen idag. De åpnet Wüller på torsdag. En del er klart i funparken, jeg tror ikke skiercrossløypa er klar enda, men Tryvann og tårnbakken er greie nok. De har jo produsert ganske mye snø der, men det tar jo litt tid å skyve den dit de vil ha den. Alle heisene er i drift, og i all hovedsak er anlegget kjørbart.
Håper vi blir mange imorgen
:-)