Alle innlegg Sukkerforum

Uten interesse - ny vri

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Syd-Øst ti. 13 jan. 2009 18:24

Det har vært uendelig mange tråder her fra folk som ikke får svar på henvendelsene sine. Noen synes det er greit slik, andre mener man i det minste bør få et høflig avslag. Selv har jeg som "prinsipp" at jeg svarer alle. De (få, må jeg innrømme...) gangene jeg skriver selv, får jeg svar fra mennene.
Men i dag opplevde jeg en ny vri, som jeg bare må flire litt av.... ;-). Så en profil som ikke var aktuell for meg. Men jeg syntes den var så morsomt skrevet + at det var noe spesielt med ett av bildene, en felles referanse. Så jeg sendte en melding om dette (hvor jeg understreket at vi nok var litt langt unna hverandre i alder etc - Han var riktignok flere år eldre enn min siste kjæreste, uten at jeg nevnte det). Var rett og slett noe jeg skrev for å være hyggelig. Og hva gjør han straks han har lest meldingen: Markerer meg som uinteressant... jaja... ;-) - De kommer i alle utgaver!!
Er det forresten vanlig at folk mottar meldinger fra folk som kun vil være hyggelige og ikke egentlig er ute etter noe mer? Noen som har sendt/mottatt slike meldinger? Hvordan blir det tatt imot?

Skjult ID med pseudonym anonym ti. 13 jan. 2009 18:32

har opplevd dette mange ganger selv, og må innrømme at det er i ferd med å ta motet fra meg...... mange måter å avvise på, enten ved å la være å svare (den er jo grei, gjør det av og til selv), deaktivere profilen sin for en stund (den er vond...), eller markere deg som uinteressant som du opplevde.... synes veldig mange mangler folkeskikk her inne, og spør meg selv om det bare er meg som er for godt oppdratt ;-)

Skjult ID med pseudonym s ti. 13 jan. 2009 18:46

Fair enough.

Det tyder sannsynligvis på at han enten

1) Ikke bruker en kalori på folk han ikke anser som interessant i henhold til hva han er ute etter
eller
2) At han er en kjei fyr

...evt. begge deler.

Og rett og slett ikke noe å du trenger å bruke videre tid å krefter på.

Move on! :)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2009 18:48 Privat melding

Jeg har nok selv mottatt en del meldinger fra folk som egentlig ikke vil ha så mye å gjøre med meg. Og det er ikke nødvendigvis noe galt i det. Man må jo ta det for det det er. Enkelte har hatt meninger om ting jeg har skrevet på forum, og det er jo bare bra. det viser at folk lar seg enegasjere av det jeg skriver, og det er jo en fin ting.

:)

Skjult ID med pseudonym jegfantjeg ti. 13 jan. 2009 18:52

Jeg har sendt flere sånne, men kan ikke huske at jeg har blitt direkte uinteressant av den grunn.
Noen ganger har jeg sagt fra at jeg ikke forventer svar, andre ganger ikke.

Men: har fått ekstremt FÅ svar på sånne meldinger (mindre enn vanlig :p ) så jeg aner ikke om det faller i god jord eller ei...

Uten noen form for tilbakemelding er det vel vanskelig å vite om det er dårlig folkeskikk, frykt for å snakke med noen eller bare at jeg vekker avsky hehehe (det jeg vel mener er vel at jeg er forsiktig med å synse så mye om grunnen til at få svarer! ).

Skjult ID med pseudonym HotMum ti. 13 jan. 2009 18:53

Har opplevd det samme som deg, TS. Har gitt kompliment for noe i profilen eller i album, samtidig som jeg har på en pen måte har sagt at vi er nok ikke noe for hverandre ( det være seg pga stor aldersforskjell, utenfor hverandres referanseområder etc)
Har så godt som aldri opplevd at vedkommende har takket for komplimentet. Sånt bekrefter egentlig bare for meg at vi ikke er noe for hverandre.

Skjult ID med pseudonym Vibe ti. 13 jan. 2009 18:55

Det synes jeg høres var utrolig smålig, snakk om mangelnde "relasjonsferigheter" (og da snakker jeg ikke om forhld men evne til å omgås mennesker, å legge verdi i sosial omgang). Skulle ønske jeg visste hvem det var, for da ville jeg markert han som uinteressant;-)

Skjult ID med pseudonym Marte ti. 13 jan. 2009 18:59

Sendte en sånn melding en gang og fikk et hyggelig svar tilbake:)

Skjult ID ti. 13 jan. 2009 19:02

Bare være hyggelig, det tror jeg du bare kan glemme her inne. Legg bare merke til hvordan folk angriper hverandre for den minste ting her på forumet.
Har vært borti det samme selv, den mailen ble også skrevet for å være hyggelig, noe som også klart og tydelig gikk frem av teksten, men, men.
Synes en slik mail bare hadde vært artig jeg.

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 13 jan. 2009 19:15

Har også sendt mail til noen jeg ikke har vært intreressert i, rett og slett for å gi de komplimet på glitrende skrevet profiler.
Har aldri opplevd noe annet enn hyggelige tilbakemld.

De som svartelister deg etter en slik mld, tror opplagt at du kommer med en "come-on",og er utrolig uhøflig og arrogante!

Skjult ID med pseudonym Myte ti. 13 jan. 2009 19:21

Opplever dette til stadighet og blir nesten like forundret hver gang.
Har sendt hyggelige meldinger (som jeg ville likt å få selv) med kompliment på tekst eller bilder.
Har ikke hatt til hensikt å sjekke opp noen.
Har heller ikke lagt ved kommentar om at de er uinteressant (det ville jeg heller ikke svart på)
Men hører som oftest ikke noe.
Skjønner det bare ikke.
Er de like uhøflig i det virkelige og?
Da har alle samlet seg her.

Skjult ID med pseudonym Lewis ti. 13 jan. 2009 19:27

Synd at den treffer deg rett i fleisen siden du svarer folk, men jeg tror ikke det er så uvanlig for gutter å få den "uinteressant" uten et svar tilbake. jeg har selv opplevd det noen ganger, uten at jeg heller egentlig er interessert i personen.

Skjult ID med pseudonym s ti. 13 jan. 2009 20:01

@Myte (evt. Syte)

"Har sendt hyggelige meldinger (som jeg ville likt å få selv) med kompliment på tekst eller bilder."

I mangel på meldinger overhodet?

"Har ikke hatt til hensikt å sjekke opp noen.
Har heller ikke lagt ved kommentar om at de er uinteressant (det ville jeg heller ikke svart på)"

Jeg tror ikke folk er registrert på et nettsted sm dette for å kun få tilbakemeldinger om en morsom tekst eller et fint bilde, tror du?

"Skjønner det bare ikke.
Er de like uhøflig i det virkelige og?
Da har alle samlet seg her."

Hjelpe mig.

(Skulle det være noen som helst tvil - .jeg er ikke jente, og blir ei særlig nedrent av meldinger / oppmerksomhet.)

Skjult ID ti. 13 jan. 2009 20:08

Ikke rart at de som er så uhøflige er single, he he

Skjult ID med pseudonym Rufsa ti. 13 jan. 2009 20:18

Jeg har både sendt og mottatt en del hyggelige meldinger, som kun har vært pga av felles interesse. Har alltid opplevd å få og svare hyggelig tilbake. De som seriøst er interessert i det du driver med, eller omvendt, har jeg fortsatt kontakt med. Aldri blitt markert som uinteressant av den grunn. Men om jeg har skrevet til noen pga felles interesse, så har jeg også presisert det i brevet, eller jeg har presisert at jeg ikke er interessert i personen bare kunnskapen de sitter med :)

Skjult ID med pseudonym Myte ti. 13 jan. 2009 20:41

Kjære s.

Du er definitivt en av de mindre høflige.
Og så kunne du sikkert vært mindre bombastisk
For du bommer ihvertfall på kjønn :-)))
Giiid hvor meget man skjønner når man sitter her å spyr eder og galle...?

Skjult ID med pseudonym Sukkerlei ti. 13 jan. 2009 20:57

Forstår ikke helt hvorfor det er så ille å få et sort hjerte. De fleste har svart på hvorfor de er her, og de aller fleste har nok venner og bekjente IRL. Sort hjerte er rett og slett en måte å sortere bort de som ikke er interessante som partnere.
Når det er sagt ville det aldri falle meg inn å ikke svare høflig på høflige mailer og rimelig skarpt på ekle mailer (før jeg svartehjerter).
Sorterer selv grundig på avstand, høyde, helbom på viktige interesser og alder, dvs de jeg ikke ønsker bekjentskap med og de som i sin tekst har sagt helt klart fra at jeg er utelukket.
Å ja, så svartehjerter jeg de som har lest mail og ikke svarer etter noen dager :)
Snart har jeg vel ikke matcher igjen he he :)

Skjult ID med pseudonym s ti. 13 jan. 2009 21:02

@Myte

Jeg skal ikke ta fra deg gleden (evt. rangelen?) du for øyeblikket måtte føle - uansett om det gjelder hva du tror om min høflighet, ei heller hvor mye jeg skjønner om ting og tang.

Men, vet ikke hva du forsøker på - hvordan kan jeg bomme i beskrivelsen av mitt eget kjønn?

Skjult ID med pseudonym s ti. 13 jan. 2009 21:04

@Sukkerlei

Nettopp.

Er ingen som sier at en skal skjelle ut noen her, men det ser ut til at det for enkelte er vanskelig å forstå at ikke alle er registrert på nettdatesider av andre årsaker enn å finne sin neste kjærlighet (og at det er det primære målet; ikke å sitte og jatte og pjatte med de uinteressante - som f.eks. jeg gjør nå :p).

Om noen da mener at en person er uøflig av den grunn, spiller det fantastisk liten rolle, all den tid vekommende uansett er helt uaktuell.

Skjult ID med pseudonym Syd-Øst ti. 13 jan. 2009 21:08

Jeg, som skrev første innlegg, er slett ikke lei meg for at fyren satte sort hjerte på meg. Jeg hadde jo ikke sett for meg at vi skulle bli bedre kjent uansett... Syntes bare det var en litt pussig måte å reagere på, når man får en hyggelig tilbakemelding... ;-). Ikke at jeg er overrasket - opplever stadig vekk ting her inne som er langt mer oppsiktsvekkende...
(Jeg har nå forresten satt flere hundre sorte hjerter selv - for å sortere - men aldri på en så "demonstrativ" måte - hehe)

Skjult ID med pseudonym NN ti. 13 jan. 2009 21:13

@s Så slutt med jattinga og pjattinga di da.Tror ingen vil savne den

(mann 44 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2009 21:13 Privat melding

Jeg personlig synes folk, uavhengig av kjønn, burde lære seg normal folkeskikk!

Man svarer på mld man får, uavhengig om man vil noe mer eller ikke.

Det er ingen skam i å være hyggelig, men bestemt!

Litt ryggrad må det få lov å kreve at man har!

Sånn, det var mine tanker om det, hehe

Skjult ID med pseudonym høflighet ti. 13 jan. 2009 21:36

McDreamy. Skjønner du er ny her. :-) Du forstår:

Svært mange menn kverulerer og noen blir ufine når de blir avslått. De aller fleste blir bare tause ved avslag. Nesten ingen sier takk for svar, og lykke til videre! Når jeg får et høflig avslag fra noen jeg skriver til, takker jeg for ALLTID for responsen og sier noe hyggelig som en avslutning.

Hvis man først skal snakke om hvor uhøflige damer er som ikke svarer, lurer jeg litt på hvor mange av dere som sier noe høflig tilbake dersom hun har tatt seg bryet med å skrive noe litt mer enn standardavslaget????

Skjult ID med pseudonym s ti. 13 jan. 2009 21:44

@NN

Du er vel søt.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2009 22:02 Privat melding

@høflighet

Er i grunn ikke så ny, vært her i noen år nå, hehe

Om man er redd for å få spørsmålet "hvorfor?" så forstår jeg hvorfor man ikke orker å bevise at man kommer fra et møblert hjem :p

Jeg personlig har høflig avvist andre og jeg har takket for det eneste voksne "vi passer nok ikke sammen" svaret jeg har fått noen sinne. Faktisk for et par dager siden. Kjente jeg faktisk blei gladere av det enn total stillhet, hehe

Men men, nok om det.

Skjult ID med pseudonym høflighet ti. 13 jan. 2009 22:07

OK, mcDreamy...

Nei, det er ikke hvorfor - spørsmålet som er det verste (selv om det kan være ille nok når det er så uaktuelt at du ikke vet vor du skal begynne... :-) Det er mer typen: Hvem er du som dømmer folk så fort? Du burde gi meg en sjanse! Ditt tap! Forresten må du ikke tro du er spesielt søt! Osv. osv...

Men godt å høre at du "takker" for avslag uten kverulering. Om flere gjorde det, tror jeg også flere ville fått svar! :-)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2009 23:28 Privat melding

@høflighet

Jeg også tror det, men er nok som du sier. Ikke alle takler å bli avvist og kan nok bli litt snerpete, hehe

Skjult ID med pseudonym TanteSofie on. 14 jan. 2009 00:01

De fleste her inne søker en kjæreste. Det er det ingen garanti for ved å være på Sukker, men jeg tenker at det å bli kjent med nye folk øker mine sjanser. Jeg har noen ganger sendt en liten melding til menn som har en bra profil, eller deler noen av mine interesser. Det betyr ikke at jeg dermed sjekker ham opp, eller tror at han er drømmemannen. Forventer ikke svar, og det får jeg som regel ikke heller, eller om det kommer er det nokså uhøflig. Greit nok, det bryr jeg meg ikke om.

Det forundrer meg litt likevel. Ved å svare litt på en mail kan man bli kjent med nye. En å si hei til en gang man møtes. Kanskje den venninnen jeg tok med meg på neste Sukker-fest og introduserte for ham hadde vært drømmedama hans? Sjansen er ikke stor. Det er likevel sikkert at det ikke kommer noe inn i en lukket hånd.

Alle må gjøre som de selv vil. I dette lyset tror jeg likevel at man reduserer sine sjanser for kontakt med noen ved å ikke gi et høflig svar tilbake. Det vil ikke jeg i hvert fall.

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 jan. 2009 00:06 Privat melding

@Tante Sofie

Er så enig, så enig! Vi er litt for flinke til å sitte på hver vår tue å kaste kongler på hverandre og skule stygt, fremfor å være åpne for nye bekjentskaper, selvom det ikke leder noen vei annet enn vennskap.

Det koster så lite å være hyggelig!

Skjult ID med pseudonym kjærlighet on. 14 jan. 2009 00:07

enig med deg sofie - jeg har sendt mail vedr en profil med kommentarer på noe av det som sto- fått et: jeg tror ikke vi passer svar tilbake. Det betyr for meg at personen ikke har lest hva jeg har skrevet i det hele tatt. Mange trivelige mennesker som ikke behøver å bli partneren din.

Skjult ID med pseudonym Solomann on. 14 jan. 2009 00:09

@ folkens

Joda, det koster lite å være hyggelig, bra folk vet jo det.

Men, hvorfor gidde å bruke energi på de som ikke vet det?

Skjult ID med pseudonym høflighet on. 14 jan. 2009 00:09

Signerer den, McDreamy! :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 11:17

Jeg har nok gått lei den konklusjonen om at alle som ikke svarer, og som ikke en gang gidder å svare på et komplemang som er uten baktanker, per definisjon er uhøflige mennesker. Jeg har sikkert gått lei det fordi jeg selv aldri har klart å svare alle. Prøvde en periode å svare alle, men syntes det ble litt styrete med ekstrakorrespondansen som kom som følge av det. Man skal takke for melding og gi avslag... så kommer et takk tilbake fordi jeg svarte, og jeg sender så tilbake et takk for-takk for-takk for svar og ønsker han nok en gang lykke til videre. Og jeg var absolutt og overhodet ikke av dem som fikk haugevis med meldinger, jeg var bare ikke så "nett-sosial" av meg.

Jeg har selv kjent på "behovet" for å applaudere en profil fordi den er fin men utenfor mitt område og ikke en som jeg ser for meg som en kjæreste. Men om jeg i så fall sender en slik melding, så er det jo selvfølgelig fordi jeg vil at denne fine profilen skal se meg og sende meg en takk tilbake...
Til TS så har jeg lyst til å si at det å sende en slik oppmerksomhet som du gjorde, skal man gjøre helt og fullstendig uegennyttig, man gjør det fordi man har lyst uten å forvente noen respons. Om du forventer respons, så har du tross alt en bitteliten skjult agenda.

Og jeg er en av dem som har benyttet Sukker nettopp fordi den virker så rendyrket i forhold til å lete etter en partner. Det er mange andre sider som finnes der det å lete etter partner går hånd i hånd med det å komme i kontakt med andre, taste litt på nett fordi det er morsomt og å kanskje finne nye venner.

Men nå er jo forumet her etterhvert blitt et forum for også å komme i kontakt med hverandre mer gruppevis, så vi har fått begge deler på Sukker også. Og det passer fint for meg... jeg trenger ikke komplemanger fra profiler som bare ønsker å gi meg et komplemang, jeg har ikke behov for å komme i kontakt med eventuelt nye venner via profilen min.
Forumet er jo fylt av flotte mennesker som gjerne ønsker å treffes, jeg slenger meg heller på noe der, dersom jeg får lyst på nye bekjentskaper.

Skjult ID med pseudonym NN on. 14 jan. 2009 12:00

@juni Når man sender en slik melding som TS gjorde, så har man ingen skjult agenda. Det er jo det som liksom er greia her.
Hva er det som er forskjellen på å sende en slik melding,kontra det å "snakke" sammen her på forumet lurer nå jeg på da.
Og kan man ikke si noe positivt til noen uten at det skal spekuleres i om det ligger noe bak og "lurer" ?
Trodde at å få et komplement var noe alle syns var koselig.

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 12:10

NN:

For meg er det en ganske stor forskjell om jeg taster med noen via profilen min, eller om jeg taster på forumet her.

Men jeg er jo inneforstått med at folk har forskjellige måter å bruke Sukker på, og forskjellige ønsker om hvordan de kan kommunisere med mennesker her inne på, og at vi har forskjellige ønsker og forventninger om hvordan andre skal motta oss når vi er her... og vi har forskjellige måter å tolke ting på.

:-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 on. 14 jan. 2009 12:29

@Juni
Må si meg enig med deg juni.Om man gjør som TS...ønsker man jo en oppmerksomhet tilbake....
.
Før svarte jeg alle.....hele tiden..Selv de som bare var innom for å si hei..Det orker jeg ikke mere. Har fått "på pukker'rn" noen ganger fordi jeg har latet som jeg er interesert.(selvom jeg i utgangspunktet har skrevet at jeg ikke tror vi passer sammen.)
De gangenen jeg har skrevet Nei takk,lykke til videre osv..har jeg fått beskjed om at han har så mange damer å ta av..og jeg må ikke tro at jeg er noe...at det er mitt loss... osv

Nå svarer jeg nesten alle.....

Jeg tenker nå at de som er innom og skriver til meg, er ute etter å bli kjent med meg som kjæreste...ikke venn.Derfor er det lite interesant å få en "vennemelding" fra noen jeg aldri har truffet før.Dette skal jo være en datingside.Har egentlig nok venner IRL
Tror jeg at vi ikke passer sammen, svarer jeg pent nei takk....og setter sort hjerte!
Dette er ikke pga at akkurat denne personen er ekkel,uhøflig eller gjordt meg noe spesielt.....Men fordi han ikke passer meg og har ingenting på min onlineliste og gjøre....

Er det folk fra forummet eller fra Sukkerfestene som slenger innom med en kommentar..er det jo en helt annen sak...

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 12:38

stjerne:

Det er slik jeg har det/føler for det her inne også :-)

Skjult ID med pseudonym takamin fr. 16 jan. 2009 10:00

Mange rare mennesker, med mange rare motiver. At en bruker tid for å finne en livsledsager, og bruker noe av tiden f.eks, her , hva spiller det for rolle? Vi melder oss inn og betaler medlemskapet selv. Kontaky, mennesklig kontakt, mellom mennesklig kontakt, det gjør man etter de regler som er satt opp. Brytes de, blir man utestengt, greit nok. Skrives eller svaret det på innlegg, bruker man da vanlig folkeskikk? Det ER mange som ikke tar et avslag som en mann, eller dame! Men det gjelder jo å prøve seg fram ,og dette er en måte og gjøre det på. Hvilken farge det er på hjertene ,spiller ingen rolle. Enten er man heldig og finner en partner, eller man må lete videre på andre måter.. Rart, men det har hendt at når man gjir opp og SENKER guarden, DA kan det skje, akkurat da!

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 11:13

Tror konklusjonen på temaet er at man enten ikke er klar og åpen nok i sin kommunikasjon som McDreamy og flere andre sier jeg. Har du et åpent og ærlig ønske om å treffe noen her inne så tror jeg man må tørre å senke guarden nok til ærlig og åpen kommunikasjon. Og hvis noen blir gretne eller sure så er nok hverken kommunikasjon eller andre ting på plass. Eller...?