Alle innlegg Sukkerforum

ufør på jakt

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 16 mai 2017 17:08

Er det noen der kvinner her som kan tenke seg og møte en gutt i irullestol ?

(mann 48 år fra Oslo) ti. 16 mai 2017 19:14 Privat melding

(Kvalt latter) Ja damer/kvinner er mer opptatt av skillet mellom jenter (eplekart) og kvinner (moden frukt) enn vi karer(råtten frukt) er...

Skjult ID med pseudonym bridget ti. 16 mai 2017 19:20

Haha, godt resymert pirre :D har aldri datet en på rullestol, så jeg vet ikke. Kan vel si nesten som pippi: det har jeg ikke prøvd...men hvor vanskelig kan det være?

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) ti. 16 mai 2017 19:50 Privat melding

Jeg som skrev dette innlegget er en mann på 25 år, alt virker funksjonelt, har bare en nerveskade.

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin ti. 16 mai 2017 20:59

Kjekk kar som deg ordner deg seg alltid for.
No stress. :)

(mann 35 år fra Buskerud) ti. 16 mai 2017 21:17 Privat melding

Du må begynne med smilefjes @pepper Vi tolker så forskjellig vettu ;-)

Håper virkelig du finner en som gjør deg lykkelig @patty

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin ti. 16 mai 2017 21:49

Her er det dårlig respons, TS
Damene her er altfor opptatt av alder som du ser. ^^

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) ti. 16 mai 2017 22:02 Privat melding

Eni der, har ikke fått mange svar på det jeg lurte på Og spørsmålet var ikke generelt, men om noen kan tenke sag akkurat meg?

(mann 35 år fra Buskerud) ti. 16 mai 2017 22:16 Privat melding

Tror det er lett for et pseudonym å si at de ville datet en med rullestol, men samfunnet i dag er preget av folk som vil møte noen med deres interesser. En aktiv person, og en som kan utforde dem Så faktsk filmen Me before you med jobben. A girl in a small town forms an unlikely bond with a recently-paralyzed man she's taking care of. Dette er filmverdenen, men jeg tror faktisk på kjærligheten, så alt kan skje. Aldri slutt å tro på kjærligheten er mitt råd ;)

Jeg kommer bare med mine egne ytringer, og vet ingenting om din situasjon. Dette er pisspreik for noen, og egentlig burde jeg finne en annen tråd. Følte bare for å si noe.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 16 mai 2017 22:20 Privat melding

Okay, som en rullestolbruker så får komme med noen synspunkter.

Både @ertaberta og @pepper har gode poenger her.
Ja, man vet veldig godt at rullestolen er hjelpemiddelet som er med på å gi meg frihet. Utfordringen er at folk flest ser det som den begrensende faktoren og da kan man jo etterhvert begynne å tro det selv også!

Ikke det at jeg tror @ertaberta mener noe spesielt med det. Så syns jeg denne kommentaren "Kanskje, bare kanskje, ligger lykken din i å søke/møte en jente som kan kjenne seg igjen det du møter av utfordringer og opplever av mestring?:)" er mer provoserende. Eller kanskje ikke akkurat den settningen der men hvis man leser mellom linjene og noe jeg hører ganske regelmessig er at man kanskje burde finne noen andre i samme situasjon som deg selv!

Samme situasjon som meg? ja, jeg kan godt finne ei som har litt sånn mellom blondt hår, er opptatt av å være med venner, liker å lage mat osv.... Å nei, det var ikke det du mente, du mente en annen i rullestol...

Og @ertaberta jeg har vært her i mange år, rart at du ikke har funnet meg :)

@patty9211 For å være ærlig så tror jeg nok du finner noen, det er en del som har klart det før deg så det går nok bra, du må bare ikke gi opp. En liten ting, jeg syns tittelen på forum innlegget er litt uheldig. Å begynne med at man er ufør er vel ikke akkurat noe god reklame. Ser ut som du sitter i manuell rullestol så da vil jeg heller anta at "mann med kraftige overarmer på jakt" er et bedre utgangspunkt :) hehe

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 16 mai 2017 22:22 Privat melding

@fisk_84 Problemet er at om du sitter i rullestol eller ikke har absolutt ingenting å si hvor aktiv man er! Kjenner flere rullestol brukere som har vært på langt flere plasser enn de fleste andre! Problemet er uvitenhet

(mann 35 år fra Buskerud) ti. 16 mai 2017 22:30 Privat melding

Det tror jeg på @Tealc. Som sagt er jeg uvitende når det gjelder den situasjonen. Jeg snakket bare om samfunnets holdninger. Hva aktiv er, tolker vi ulikt som sagt. Jeg ser ikke på rullestolbrukere som late personer.

Skjult ID med pseudonym gameover ti. 16 mai 2017 23:53

Finnes mange trivelige og kjekke gutter/mannfolk i rullestol men jeg personlig ville ikke datet en. Kall meg fordomsfull, men å date eller bo sammen med noen i rullestol er mye mer en bare være glad i og dele livet med noen. Det har jo selvfølgelig mye og si hvilken skade og skadenivå men man blir til syvende og sist sittende igjen med hovedansvaret for at dagliglivet går rundt, isteden for at man har et balansert forhold. Ikke for å være for negativ men min mening akkurat om denne saken.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 17 mai 2017 06:40 Privat melding

@ertaberta: beklager, men jeg skrev at jeg trodde ikke det var det du mente men at det kunne tolkes sånn. Poenget er at det er en del som mener det! Det var du som lurte på hvor rullestol brukerne var...

@gameover: At du ikke vil date eller bo sammen med noen i rullestol er helt greit, men jeg skjønner ikke begrunnelsen din om at du skal sitte igjen med hovedansaveret for at dagliglivet går rundt. Ja, ting er kanskje litt annereledes men tror du ikke jeg ville ha tatt ansvaret for min del av dagliglivet?

Skjult ID med pseudonym rose on. 17 mai 2017 08:17

Jeg kunne selvsagt ha datet en i rullestol om det klaffet ellers.

Til Telac om å ta sin del av et dagligliv så synes jeg du er noe naiv nå.
Sitter du i rullestol vil du ha noen fysiske begrensninger.
Det betyr vel at mye av det praktiske vil falle på en partner med mindre du har hjelp av andre (assistent).
Jeg har vokst opp med en nær person som satt i rullestol, jeg vet noe om hvor mye ting måtte planlegges og hva av selvsagte ting hun ikke kunne gjøre selv.
Jeg snakker om en person som var mer en selvstendig og evne til å improvisere.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 17 mai 2017 10:09 Privat melding

@rose: mulig jeg er naiv men selvsagt så har jeg assistent. BPA er er hjelpemiddel på lik linje som rullestolen. Den gir meg frihet og gjør det mulig for meg å delta i samfunnet... jeg syns bare det er synd at folk tror at man ikke kan bidra før dem har møtt hverandre. Og selvsagt så vet jeg jo at det er noen utfordringer men det er utrolig vanskelig å vite hvilke det blir før man har møtt vedkommende, for rullestol brukere er like forskjellig som alle andre

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) on. 17 mai 2017 11:01 Privat melding

Ser det er ganske umulige for meg og treffe noen uten rullestol, men noen i samme båt er kankje en mulighet?

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) on. 17 mai 2017 11:31 Privat melding

Ikke enda🙈

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 mai 2017 15:45

Det er sånn at vi mennesker går etter noe vi kjenner oss igjen i og som vi kan gjøre ting sammen med om ikke hele tiden. Så tror det skal mye til for at du finner en fremmed som ikke har rullestol da de fleste selv om de nekter ser på det ytre først.

Men det er ikke umulig, og da tenker jeg på at det kan være mulig å finne en uten rullestol hvis du er aktivt med i noe der du blir kjent med kvinner først og dere lærer hverandre å kjenne. Vennskap bygges på tvers av alt, har andre markører og forventinger enn å søke etter kjæreste. Og vennskap utvikler seg ofte til varmere og kjærlige følelser. Og da spiller det ikke rolle om du har rullestol el. ikke. Mange ulike par har funnet hverandre på den måten. Og det er måten jeg selv foretrekker da det å gå veien om vennskap, samvær og felles gjøremål skaper sterke forbindelser.
Det er ikke for ingenting at innvandrere f.eks. som er med på dugnader, foreninger el. andre felles sosiale aktiviterer får fortere norske venner enn de som holder seg borte. Likedan ser man på en arbeidsplass når man kommer inn som ny, så er det smarteste å være med på noen felles aktiviteter for å bygge bånd.

Konklusjonen min er at det er vanskelig for folk uten rullestol å finne en fremmed via nett, og enda vanskeligere for en med rullestol. Men du kkan være heldig, men tror det er lettere å finne en med rullestol. Er du med på sosiale samfunnsaktiviteter der du bor så er sjansene til å finne en uten mye større da andre ting kommer på plass først.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 17 mai 2017 16:47

Gode svar. Er nok bare å erkjenne at vi ser etter vår tilsvarende. Eksempelvis er jeg en lett sprett. Jeg hadde tilsvarende hustru, og vi hadde et ganske ivrig liv i køyen. Alle år før barna i hvert fall. Jeg har testet litt opp - nesten jevnhøye, og tyngre enn meg. Det funker bare ikke.🤔 Når jeg nå er med en gaselle igjen, er det nesten som med xfruen. Må bare bli bedre kjent. Dvs. ubevisste toleranser kan være små.

Dette kan overføres til spurt problemstilling.

🔹🔸

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) to. 18 mai 2017 04:42 Privat melding

Bare glem hele innlegget, ser ikke ut til at det kommer noe ut av det som jeg håpet

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 18 mai 2017 08:01

Glemte å nevne at gaselle oftest sier tilsvarende i retur. De kunne ikke hatt annet enn puma.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 18 mai 2017 08:02

*gaupe

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rose to. 18 mai 2017 08:10

Patty, dette er et forum der saker diskuteres. Å tror at et innlegg skal gi deg en date ved første forsøk tror jeg er optimistisk. Men du gjør deg synlig, så fortsett å delta i forum så kanskje...

Skjult ID med pseudonym Apache to. 18 mai 2017 17:51

@patty: Hva hadde du håpet på? Folk må kunne si sin mening, og ikke skreddersy svarene uten at du skal miste håpet.:-)

Nettdating er vanskelig for de fleste da det er fremmede vi møter, og da er det ytre som teller. Ytre trenger ikke å være pen, men noe som mottakeren fester seg ved. Hvordan ellers skal man skille ut vilt fremmede mennesker? Det er ikke det indre i hvert fall da det tar tid å bli kjent med folk.

De som er verbale på forum etterlater et inntrykk, men det er ikke alltid at mottakerne liker det de ser. Jeg blir garantert tatt for å være sta, pirkete og ingen kjæresteemne (who cares about seeing the boys when everybody wants to see Clint Eastwood;-). Ikke jeg i alle fall for jeg fortsetter å være meg.:-)

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) to. 18 mai 2017 19:19 Privat melding

Sant det 😊

(mann 58 år fra Telemark) fr. 19 mai 2017 20:32 Privat melding

Eg tror du må beskriver litt mer om rullestol. Jeg tror du vil være lykkelig. Lykkelig er i din fremtid .

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) fr. 19 mai 2017 21:14 Privat melding

om jeg skjønner deg rett, så skal jeg skrive mer om meg selm som fekks hvor aktiv jeg er osv?

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) fr. 19 mai 2017 21:32 Privat melding

Skriver bare et nyyt innleg jem med litt mer info :)