Alle innlegg Sukkerforum

Singel i Molde?:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rosin ti. 13 jan. 2009 21:08

Eg er så lei av å vere singel i Oslo! Eg er dritlei av å bu i eitt "bøttekott", lei av å gå ut på byen for å sjekke kjøttmarkedet, lei av overfladiske rundbreinnara som aldri blir fornøgd- eg vil skape meg ein heim og familie med ein snill "godkar".

Er det likar å bu på "bygda" lell? Har mulighet for å få jobb i Molde, er det verdt å flytte dit? Gi slepp på "alt" i Oslo?
Men, finst det nokon single, barnløse og kjekke karer igjen i Molde på ca 30 + år- he he:)

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 13 jan. 2009 21:11

Vet ikke så mye om mannemarkedet i Molde, men vil absolutt anbefale byen:-)

Skjult ID med pseudonym Rosin ti. 13 jan. 2009 21:16

Er det lett å bli kjent med folk i Molde? Eg er relativt sporty, går langrenn/telemark, sykler og danser salsa her i Oslo. Er det lett å få innpass i nye grupper, nytt miljø? Kjenner veldig få frå før- i Molde altså:)

Skjult ID med pseudonym p ti. 13 jan. 2009 21:26

Høres ut som du vil finne folk i Molde også, med de interessene du nevner. Om du finner salsa-kurs som matcher ditt nivå vet jeg ikke... Ellers er Molde en by med bra studentmiljø og bra kulturliv, så jeg tror det skal være lett å bli kjent med folk?

Skjult ID med pseudonym Rosin on. 14 jan. 2009 14:59

Ja, gullfuglen skal bli min håper eg etterkvart- snakker nesten samme språk, er opprinnelig vestlending:) Har budd litt rundt omkring eg- avsides i trøndelag til sentralt i Oslo. Når du nevner Tønsberg, så vurderer eg faktisk det også- da det er ledig ein ypperleg jobb der, men Molde er nærmere opphavet og "lynnet" eg tilhører:) Trøndera er forøvrig det likaste og godaste folkeslaget eg har møtt!:)

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 15:06

... også kan du google Molde for å se hvilke tilbud som finnes der og hva slags aktiviteter som finnes som du kanskje kunne tenke deg å bli med på... masse informasjon å hente på nettet :-)

Skjult ID med pseudonym gammeldags on. 14 jan. 2009 20:26

Å etablere et vennenettverk KAN være VELDIG vanskelig i molde. Du er herved advart.

Skjult ID med pseudonym Rosin lø. 28 feb. 2009 09:43

Da er valget tatt! Forlater Oslo og flytter til Molde etter mange vurdereringer:) Tror ikke det blir så vanskelig å bli kjent med folk og skal bo i sykehuskollektiv til å begynne med. Har allerede blitt "spleisa" med venner av venner og potensielle dater- he he:) Så da er det berre fjell, fjord og ski- her kjem e!!!:)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 28 feb. 2009 09:57

Tøft gjort, å ta et valg og ikke bare tenke tanke:)
Håper du får det fint i Molde - bør i alle fall ha mye mer spennende natur å by på! Og kanksjeitt mindre kynisme. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym nissen lø. 28 feb. 2009 10:53

Tror du har tatt et lurt valg. Oslo begynner å bli overfylt av både nisser og dverger.

Skjult ID med pseudonym Rosin sø. 8 mars 2009 13:23

Da er flyttelasset på vei til Molde, ingen vei tilbake:)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 mars 2009 16:12 Privat melding

Jeg bor rett utenfor Molde og er singel, barnløs og 30+ Om jeg er kjekk? Tja, noen vil nok si det, men det får du vel finne ut av selv da om du er interessert. Ønsker deg i alle fall lykke til med flytting og tilpasning til småbymiljøet.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 mars 2009 16:16

@rosin ..

Wow !!!! Tar av meg hatten for deg .... snakk om tøft!! Bare pakke sammen å flytte så langt uten å kjenne noen ...
Du for ha masse lykke til og håper du finner det du søker :o)))

Skjult ID med pseudonym i eksil on. 11 mars 2009 00:42

Jeg er fra Molde men har ikke bodd der på endel år. Molde er beskrevet som verdens styggeste by i verdens fineste omgivelser (miles davis). Det er en liten by som er populær som konferanseby ect. Moldensere er svært vanskelig å komme inn på, å få venner der er en real utfordring. Men når du først kommer under huden på de, er de flotte folk. Været og naturen er spesiell, få deg en kåk med god utsikt og nyt lyset og fjellene, du vil aldri oppleve en likninde utsikt som i Molde. Hold deg heime i jazzen, inviter alt av venner mot slutten av festivalen, det er alltid drittvær i begynnelsen. Er du interesert i fotball, meld deg inn i Tornekrattet, bra samhold og arti gjeng. Vi vinner tippeligaen i år !!!

Lykke til i Molde, overgangen er stor fra Oslo

Klem

(mann 35 år fra Møre og Romsdal) on. 11 mars 2009 01:12 Privat melding

HeY ! Ikke kødd ,med Molde ! Molde ruuuler ! :-D

Det er veldig typisk at utflyttere sier moldensere er vanskelige, men hvorfor ble de så mye enklere da de flyttet ?
Moldensere er kjempegreie . Grådig greie ! ;-)