Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Honey fr. 19 mai 2017 19:58

Er kvinner mer kravstore enn menn, og hvorfor?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 19 mai 2017 20:07

Fornuft.

🔹🔸

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 19 mai 2017 20:14 Privat melding

På ingen måte, er sånn i begge leire. Tror noen kanskje tenker at å få seg en kjæreste er som å plukke ut en ny bil. Selvsagt er det ikke sånn. Mye bedre å velge seg en bil. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 19 mai 2017 20:15

De er ikke kravstore, de vet bare hva de vil ha og hva de selv er verdt.
Menn er ikke kravstor, de tar hva som helst. :P

(mann 48 år fra Nordland) fr. 19 mai 2017 20:18 Privat melding

Det tviler jeg på. Jeg tror bare vi er "kravstore" på ulike områder. I det hele tatt tror jeg mengden av krav og preferanser som søkes oppfylt foregår mer på individnivå enn på gruppenivå. Selv den mest forsiktige og beskjedne typen kan vise seg å ha de strengeste særegenheter umulig å tilfredsstille for noen kvinne. At menn er så fordømt "enkle" er mer som en myte, tror jeg. Men det kommer selvsagt an på hva man legger i det å være kravstor.

(mann 31 år fra Hordaland) fr. 19 mai 2017 20:28 Privat melding

Trur det der er veldig godt og blandet :D

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 19 mai 2017 20:33

Unntakene er selvsagt unntatt fra generaliseringen.

🔹🔸

(kvinne 49 år fra Oppland) fr. 19 mai 2017 20:45 Privat melding

Hva er å være kravstor undres jeg på...

Skjult ID med pseudonym dama fr. 19 mai 2017 21:06

Tror det er veldig gjensidig for begge kjønn, alle har sine krav på forskjellige måter ... og kjemi har ikke noe med krav å gjøre... enten er den der, eller så er den ikke 🙄

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 19 mai 2017 21:39

Tror nok det er ganske likt iht kjønnene. Håper det i hvert fall🤔

Meeen menn er nok mindre kravstore iht hvem de kun har sex med.. virker det som i hvert fall...

(mann 48 år fra Nordland) fr. 19 mai 2017 21:54 Privat melding

Det med sex kan vel kanskje være riktig, men det virker vel nesten som om menn er mer kresen og kravstor når det kommer til å gå inn i et fast forhold. På den annen side er det kanskje ikke kresenhet akkurat det handler om. Det kan jo faktisk være en form for redsel, for å binde seg, bli "låst" i et forhold eller noe i den duren. I så tilfelle er det noe nesten infantilt over det hele. Som en gutt, som ikke vil legge seg fordi han vil være oppe halve natta og spille online. Og når jeg tenker meg om så har man jo hørt den tusen ganger - Christian, nå MÅ du komme og legge deg! Og så bare, vent litt jeg skal bare... Og når man omsider tar til fornuft finner man dyna og puta slengt ut foran soveromsdøra. Jippi!

Skjult ID med pseudonym EagleEye fr. 19 mai 2017 22:07

Ifølge enkelte studier av Tinder sveiper gutter i gjennomsnitt ja på ca 45% av jentene der. Jenter sveiper ja på ca 10-15%. Tolk det den som vil.

Gjorde et eget eksperiment en gang hvor jeg satte location på mobilen midt i Oslo og sveipet ja på mange hundre jenter over noen dager. Endte opp med en match rate på 1%. Altså, for hver hundrede jeg sveipet ja på, var det kun én som gjorde det samme tilbake.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 19 mai 2017 22:20

Kravstor ser jeg på som et bevisst forhold til "sin egen lykkessmed".
Da kan man ikke høre på hva andre mener om hvordan man skal være. For når noe skjærer seg pga feil valg pga "gruppepress", så er de involverte som lider og ikke gruppepresserne.:-)

Skjult ID med pseudonym Rm32 fr. 19 mai 2017 23:20

En Nordlending gikk en tur i fjæra og fant ei lampe. Denne tok han opp og gned på. Ut kom ei ånd. Sur og jævlig sa ånda: «Nå er det tredje gangen denne uka jeg blir funnet av en kravstor sytpeis av en nordlending. Vanligvis får folk tre ønsker – du får bare ett, så tenk deg godt om». Nordlendingen tenkte en stund, og sa. «Jeg vil til Amerika, men jeg er livredd for å fly og enda reddere på havet – så jeg vil at du bygger bru over til Amerika» «Typisk kravstor nordlending», sa ånda. «Tenk på hvor dyrt det blir; alt dette prosjekteringsarbeidet, tenk på all betongen og alt armeringsstålet som går med. Finn for h…. på noe annet!» Nordlendingen gikk og tenkte seg godt om før han endelig sa: «Jeg har vært gift og skilt fire ganger. Alle kjerringene har sagt at jeg ikke forstår meg på kvinnfolk, så lær meg å forstå kvinnfolk!» «Forstå kvinnfolk?!», sa ånda. «Du må bli mer konkret.» Nordlendingen forsøkte slik: «Først sier de at de aldri får noe. Når Du for en gangs skyld spør dem hva de har lyst på, svarer de: INGENTING! Så sier de at de aldri får et kompliment. Når du for en gangs skyld forteller dem at de er fine, så svarer de: JEG VET HVA DU ER UTE ETTER! Dessuten lurer jeg på hva de egentlig vil fram til når de leker: «GJETT – HVA – JEG – ER – SUR – FOR – I – DAG – LEKEN?»». Ånda ble sittende meget tankefull en lang stund – før den spurte: «Du den brua, skulle den ha to eller fire kjørefelt?!»

Skjult ID med pseudonym Nulltilni fr. 19 mai 2017 23:22

Neppe! Dette er et nullsum spill, med noen outliers.

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 20 mai 2017 03:36

Så hvorfor virker det slik da Gunnar el Christian? Jeg er både kravstor og redd for å binde meg... Tror akkurat det er likt for begge kjønn jeg da...

Og til EagleEye... prøvde en periode å sveipe ja på alle på tinder og fikk vel minst 70-80% treff. Så ja, teorien om menn og sex stemmer nok greit🤔 Og nå sveiper jeg vel ja på en av ørten. Enda jeg prøver å ikke være alt for kresen på ett bilde liksom haha🙄Samt testen du refererer stemner nok godt den også🙄

Skjult ID med pseudonym Lurerpå lø. 20 mai 2017 03:41

@Rm32 😂 😂 😂 så sant!

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 mai 2017 09:41

Det er ikke så jævlig lett å forstå seg på nåtidens mannfolk heller, skal jeg si deg Rm32. Alt var enklere før, uten nettdating. Nå har selv de "plaineste" tilgang til portalene til paradis, som tyter over av kvinner i alle aldre og former, og (unnskyld meg her) halvparten ser ut som de vil ta'n i munnen der og da.. Er det rart steinaldermannens hjerne går bananas? Som Pippis godteributikk-rave, da alle kunne forsyne seg med så mye de orket. La gå at mesteparten ikke får svar eller date. De gir seg jo ikke. Det overraskende er at de griner over at de ikke får sjangs. Som om porno-portalen her var magisk, hahaha! Patetisk. Vi har like store eller små sjanser for finne noen i alle settinger, men vi oppfører oss som om ingenting er bra nok. Det blir det heller aldri. Vi blir bare verre og verre, og de verste er de mer enn godt voksne med lange forhold bak seg. Vi kommer til å dø alene.
(Legg merke til dreiningen fra de til vi)

(mann 48 år fra Nordland) lø. 20 mai 2017 09:43 Privat melding

Hvorfor det er slik er ikke godt og si, Eiriana. Den vestlige modernitetens svøpe - vi kan få alt, fordi vi fortjener det, som det heter seg i reklamen. Det kan være der redselen for å binde seg kommer inn i bildet. Modernitetens livsbilde forteller oss at alt er inne rekkevidde. Vi kan få alt, nå alt, se alt, bli alt, forbruke alt. Dessverre kan vi ikke det. Har du hundre menn å velge i kan du bare få en. Menn flest liker ikke å være del av et harem. Ikke kvinner heller, har jeg notert meg. Kresenhet, hva er det for noe? Kanskje bare overdrevene forestillinger om egen fortreffelighet. Det kan virke som det moderne mennesket er styrt av griller i huet. Vi tror vi har kontroll, mens vi i virkeligheten er styrt av forestillinger om hvordan verden burde være. Forestillinger, som da kan være noe urealistiske. Vi kan selvsagt få "alle" hvis vi bare tar dem etter tur. Det er opplagt en løsning, og flere går jo for den nu for tiden. Spesielt legger jo tjenester som tinder og sukker.no opp til en slik pragmatisk løsning på hele den kjedelige problematikk ettersom vi her har hverandre i formatet av en katalog. Man kan lure på om det moderne mennesket overhodet har kontakt med bakken. Bare fordi vi har wifi tror vi at de fysiske og biologiske lover er avblåst. Men vi blir jo eldre selv om vi har iPhone 7. Hvor attraktiv kan egentlig en superkresen 50-åring bli, for eksempel. Og det tar kort tid å bli 50 nå om dagen.

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 mai 2017 09:47

Ja, H, det vet du jo. Derfor er jeg her fortsatt. Totalt ubrukelig, i hvert fall i det lange løp.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 20 mai 2017 09:49

Alle som får fitte dekkes heller ikke.

Bra bruhistorie.👍😂 Liker bruer.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 20 mai 2017 10:03

Det er ditt privilegium. Du skulle bare visst mer 😂 men jeg må sitte på hendene. Jeg vet jo at jeg får og du ikke.

Neste gang 29. mai.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 20 mai 2017 10:15

Skal på lunch til lunch møte i Stavanger 30. til 31. Flyr fra Flesland 09:50. Så kan bli 31. også. Vi får se. 😊 Takk for at du bryr deg om mitt ve og vel.

🔹🔸

🔹🔸

(mann 46 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 13:55 Privat melding

Lol. Her kommer jeg bare på en ting (er en sucker for filmsitat), og det er "Melvin Udall" sin kommentar om hvordan han forstår kvinner så godt: "I think of a man, and I take away reason an countabiliity"! Booya...... 😂

(mann 46 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 13:59 Privat melding

Kravstor, kravstorere, kravstørre og kravstørst. "Å verbe" er tingen....

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 14:02

@kravstor

Kvinner er mer kravstore enn menn,

..fordi vi fortjener det , veeel! :D

Skjult ID med pseudonym Balder to. 25 mai 2017 15:41

Kvinner er mer kravstore enn menn, helt klart. Det kan vi takke evolusjonen for. (vi kan forsåvidt takke evolusjonen for det meste)
Den beste måten for en kvinne å sikre at sine gener lever videre i nye generasjoner er å velge det beste "avlsmaterialet", siden hun bare kan få et begrenset antall barn i sin levetid.
Mannen har flere mulige strategier for å nå det samme målet. Han kan satse alt på en kvinne, og hjelpe henne å oppfostre barna. Da risikerer han at han hjelper med å oppfostre barn som ikke er hans. For å unngå dette vil mannen passe ekstra på "sin" kvinne for å hindre andre menn i å befrukte seg henne. I vår moderne verden blir det tolket som sjalusi.
En annen strategi er å forsøke å befrukte flest mulig kvinner, og satse på at i det minste noe av avkommet greier seg.Vi er slaver av biologien, og kvinner husk: Dere kan velge mellom de sjalu og rundbrennerne!

Skjult ID med pseudonym Apache to. 25 mai 2017 15:46

@Balder: Biologien er biologi, men mennesker har en hjerne som analyserer, vurderer og tar valg, også valg basert på egoisme.
Tviler på at menn som vil ha ons tenker på avkom og gener når de går på jakt etter kvinner, da er det lyster som styrer og ferdig med det

(mann 46 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 15:48 Privat melding

Balder ønsker å "pule rundt" som en sier?? Eller liker du bare ideen om å "befrukte flest mulig".....avlsmateriale. Fkin Darwin prater bare ræl!!! 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 15:51

Snevert perspektiv med 2 alternativ. Bli voksen, og trumfe de 2 primitive alt. med IQ og tillit er også mulig. Erfart og det det fleste faktisk gjør ser jeg rundt meg. Så går det galt i noen tilfeller. Erfart også.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Balder to. 25 mai 2017 15:51

@Apache
Menn på jakt etter ONS tenker ikke avkom, og kvinner med "skyhøye" krav på sukker tenker ikke avlsmateriale, men vi er styrt av urgamle instinkter. Det gjør det jo ekstra vanskelig i vår verden da instinkter, fornuft og sosiale forventninger ofte er på kollisjonskurs.

Skjult ID med pseudonym Balder to. 25 mai 2017 15:56

@Inceptive
Jeg er så absolutt IKKE i den kategorien. Med kun ett hakk i sengestolpen kan jeg ikke skryte på meg rundbrenner status.

Skjult ID med pseudonym gameover to. 25 mai 2017 15:56

Enig med blingbling, voksne mennesker greier seg fint uten å være verken sjalu eller allemannseie...

Skjult ID med pseudonym Balder to. 25 mai 2017 16:03

@Blingbling Skjønte ikke innlegget dit. @gameover Det gjorde tydeligvis du.
Spørsmålet til @TS var :"Er kvinner mer kravstore enn menn, og hvorfor?"
Svaret mitt var "Evolusjon".
For ikke å bli hudflettet av alle hunnkjønnene her inne inkluderte jeg mannens evolusjonelle "svakheter". Jeg legger merke til at det stor sett bare er den siste delen av min argumentasjon som blir angrepet. Jeg undervurderte kvinnene.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 16:06

Mhm, mhm...Akkurat. Den satt, @BalderogBrak!

Kunne de tenke Dem litt pest, eller litt kolera kanskje i dag, frøken?
Værsågod, forsyn Dem selv.
- eller mer treffende; "Puh-lease, Help yourself!"
eh.. Godt valg, damer! ^.^

Og joda, i nøden spiser jo som kjent fanden fluer, også...
Så det er alltids håp i hangande "snøre" gutta! ;D ha ha

"Er du nødig, se etter damer i nød"
- Gammelt FunnyFarmOrd... -where life is beautiful all the time,
ho ho he he ha ha

https://www.youtube.com/watch?v=KTBkwu3dLHA
Nightcore? - Funny Farm

Selve bildet i videoen, er vel både rimelig passende og talende for anledningen, skulle eg tro...? *knis*

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 16:10

@gameover forklarte...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Apache to. 25 mai 2017 16:10

@Balder: Vi mennesker er ikke styrt av biologi alene. Hadde vi vært det så hadde rettssaker sett litt annerledes ut. Det som skiller oss fra dyr er hjernen vi har som gir mennesker et hav av muligheter.

Skjult ID med pseudonym gameover to. 25 mai 2017 16:12

Syntes eg var flink eg da 😂

Skjult ID med pseudonym Balder to. 25 mai 2017 16:19

@Apache Jeg er ikke enig. Hjernen er jo biologi er den ikke?
Vi styres ikke utelukkende av instinkter nei, det er riktig. Men prøv å se for deg den mest attraktive personen du kan....
Har du bildet klart for dit indre øye?
Nå forklar hvilken del av din rasjonelle tankegang som forteller deg at det er nettopp slik en attraktiv person er og ser ut?
Du vil sannsynligvis slite lit med det. Dette er en av de tingene som styres mer av instinkter og sosiale normer en av fornuft.

Skjult ID med pseudonym Honey fr. 26 mai 2017 00:46

Jeg har fått inntrykk av at de fleste menn ser etter kvinner som hovedsakelig er "søt og snill" eller "snill og søt". Mens kvinner ofte har lange lister over kriterier i prioritert rekkefølge. Jeg tror at mange moderne kvinner er så selvstendige, at de stiller seg spørsmålet "Hva kan en mann gi meg egentlig?" Og da blir nivået satt enda høyere. Jeg vil ha det beste ut fra mine egne kriterier, ellers vil jeg ikke ha noe som helst. Altså, dersom denne drømmemannen ikke finnes, så er det faktisk helt i orden.

(mann 40 år fra Hordaland) fr. 26 mai 2017 00:55 Privat melding

Så noen blir evig singel fordi kravene ikkje tilfredsstilles, mens andre fordi de ikkje e gode nok!? Har moderne kvinner sammenheng med separerte kvinner? Dvs at kravene oppstår pga erfaring, eller av at de elementære målene (dvs føde barn) e nådd.. og at man då kan stille strengere krav? Gjelder forsåvidt fedre og..

Skjult ID med pseudonym gameover fr. 26 mai 2017 11:02

Får et inntrykk av at alle detaljer skal være rett og personen skal passe perfekt, ellers er det over og ut etter første date. Da er det ikke rart at man er singel lenge, for ingen er perfekt. Og det at man skal være sammen fordi man er "god nok" høres helt feil ut. Alle er jo i utgangspunktet god nok? !? Er alle blitt så pirkete at dem ikke kan leve med litt feil og mangler? For det har vi alle....

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 26 mai 2017 11:30

Er nok litt kravstor, når det kommer til stykket selv om jeg prøver å ha et åpent sinn😊

Noen krav som må oppfylles:

1) Ettersom jeg har tut må min partner ha trakt.
2) Hun må være jordnær og ærlig
3) Hun må ha det "noe" eller IT om du vil. Det må være noe der som trigger meg.
4) Alderen må være i nærheten av min. +- noen år.
5) Så må hun faktisk like meg da og kos og kyssing😊

Skjult ID med pseudonym gameover fr. 26 mai 2017 11:38

Tenkte mer sånn som dem er i seinfeldt. Egentlig så er dem kjempebra men så er det en bagatell som ødelegger alt 😁

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 11:40

100% er urealistisk.

"God nok" er rimelig høyt forlangt. Se 'laud'.

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Laud

🔹🔸

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 26 mai 2017 11:42 Privat melding

@Bling: Krever du fremvisning av vitnemål? 😅

Skjult ID med pseudonym gameover fr. 26 mai 2017 11:43

Ja eller sitter med beina oppi sofaen eller noe... 😂

Skjult ID med pseudonym dama fr. 26 mai 2017 11:46

Er'e no gæli å sitte med beina i sofa'n å nå da😟

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 11:46

Jeg nei. Ville bare kalibrere diskusjonen på at det fins noe mellom tomgang og full gass.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym gameover fr. 26 mai 2017 11:47

Henger ikke den rett så er det virkelig krise 😳

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin fr. 26 mai 2017 11:48

Mange tulle "knagger" på forum for tiden. Kravstor, kjemi, skyhøye forventninger, match.

Ja, forutsetninger eller ikke, men kan fort bli et hinder for den som kun legger det som forutsetning. Jeg vil ikke ha salt og salt. Jeg vil salt og pepper. Salt og paprika kan også gå. Cummin og koriander blir jo Taco.
Poenget er at man skal komplimentere hverandre. Hvordan ser man det hvis man bare leter etter feil og mangler?

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 26 mai 2017 11:49

Bilde av soverommet med dorull på nattbordet må være en innertier Rosa😎 Så det på en boligannonse en gang. Tenkte mitt og flirte godt.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 11:49

Ja, enden skal selvsagt være overliggende. 👍🏼

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 11:52

Spørsmålet om knagger er relatert til hvor mange ganger man vil 'prøve'.

Skilsmisser er i hvert fall dyre.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym gameover fr. 26 mai 2017 11:53

Man finner den som er rett for seg på de underligste plasser 😜 skal vel helst ikke dømme noen på bagateller. Et åpent sinn er en god ting å ha 😊
Har ikke så mange krav utenom at barn skal eg ikke ha, og treningsnarkomane kanskje blir litt voldsomt for en delvis slappfisk på snart 40 😁

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin fr. 26 mai 2017 12:02

Kan godt stemme, Bling.
Men gjelder å aldri gi slipp på å ha et åpent sinn uansett tidligere erfaring, uten å mene man skal gå på akkord med seg selv og bli helt naiv.

Den som tror han er utlært og ferdig, er ikke utlært men ferdig.
Man kan kun lære ved å prøve. Sånn er livet, tror og håper jeg.

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 26 mai 2017 12:03

Trodde du kunne bedre med din fantasi 57 til 60 på null komma null.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 12:10

Ikke utlært, og ikke ferdig. Men gammel nok, med nok bak meg til å være eksistensiell fremfor essensiell (Google din venn).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mcstuffin fr. 26 mai 2017 12:25

Nja. Poenget mitt var jo at man skal aldri være så skråsikker på seg selv...

Hadde man vært det hadde man kanskje endt opp med den dama man ville?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 14:27

Har det en gang i livet, ved flaks i mangel av bedre forklaring.

Gjenta flaks er vanskelig viser det seg. Derfor kommer det med tiden naturlig fram en viss systematikk. Eventuell prøving etter en evaluering. Ikke noe skråsikkert ved det, men mer selektert ikke vilkårlig lotto.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 mai 2017 16:28

@Balder: Hjernen er bedre enn en komplisert datamaskin av beste kvalitet, og styres ikke av biologi alene.

Jeg ser en bestemt attraktiv mann for meg, men tenker på om han er grei, ren, lukter godt, hva slags jobb og utdannelse og mye praktiske ting. Instinktet og det som skal gi meg vibber er overstyrt. Men det er meg det. Finnes sikkert dem som mister all rasjonalitet av å se en for dem attraktiv person (ser bort fra unge gutter fulle av testosteron).:-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 mai 2017 17:13

Eldre damer i ny vår.😄

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 26 mai 2017 17:49

Voksne damer vet å verdsette dessert, selvfølgelig god dessert og generelt mye dessert :)

Skjult ID med pseudonym dama fr. 26 mai 2017 17:56

Jeg er lett på tå og leken som en unge😂

Skjult ID med pseudonym 76 mann lø. 27 mai 2017 12:16

Er damer kravstore ? Det er som å spørre om Sahara er et varmt sted !
Ja, de er kravstore, i hvertfall mange av dem. Jeg har f eks aldri vært bra nok ,uansett hva jeg har sagt og gjort, og det gjelder ikke bare på
Sukker, men de fleste andre sammenhenger siden tidlig 90-tallet. Hvis
noen skal forvente noe optimisme fra min side, må det skje noe fort,
etter mer enn 2 ti-år med bare nederlag !

Skjult ID med pseudonym my lø. 27 mai 2017 12:51

Sånn er det. På tide med en
"B'yn å grin!"

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 13:18 Privat melding

Eg tror det blir bedre når man bikker 50.. så det gjelder bare å ha en liten dose med utålmodighet 😊

Skjult ID med pseudonym Honey lø. 27 mai 2017 14:38

@roken
Hvorfor tror du at det blir bedre når man bikker 50?

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 15:08 Privat melding

Honey: Fordi damene blir mer fornuftig med alderen 😛

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 27 mai 2017 16:04

feil trå... ;P

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 17:15 Privat melding

Lone: de e så skrukkete.
. Eg får vente til sånt ikkje stopper meg 😎

Skjult ID med pseudonym my lø. 27 mai 2017 17:17

Skrukkete kan du selv være. *snøft*

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 17:50 Privat melding

Hmm.. har merket eg har fått litt rynker i pannen.. sikkert fordi eg hever øyenbrynene over alle de galne uttalelsene her inne 🤥

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 27 mai 2017 21:32

Jeg synes ikke kvinner er så kravstore egentlig. De må bare få mye bekreftelse oppmerksomhet og kjærlighet. Litt som et kjæledyr kan man si. Mye kos og "mosjon" og så god mat og litt adspredelser og gjerne spe på med små overraskelser i ny og ne. Har jeg glemt noe da tro?

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 21:36 Privat melding

Du har glemt at de aliens

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 27 mai 2017 21:36

Hvis man ikke får kos og "mosjon" kan man jo like gjerne være aleine 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 27 mai 2017 21:40

Du er farlig nær trylleformelen @subjekt. I 2. setningen din kan oppramsingen summeres til "tilstedeværelse". Kjærlighet er ikke noe som gis, men produktet (fælt ord i sammenhengen) av de 2 sin tilstedeværelse for hverandre. Men kvinner krever kvalitet på den tilstedeværelsen.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 27 mai 2017 21:41

Vi e heilt normal fra planet jorden 😂😂 roken... bare du som kommer fra mars og ikke lært språket enda 😁

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 21:42 Privat melding

Game: Det e utrolig vanskelig å lære seg det då. Kanskje eg skulle ha begynt med kveldsundervisning

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 27 mai 2017 21:44

Det hørtes lurt ut, kanskje dem har det på voksenopplæring 😎 men da må du engasjere deg å pugge mye... da hadde eg blitt imponert

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 21:48 Privat melding

Tja. Skal eg være helt ærlig, så gidder eg ikkje kaste vekk flere år på å forstå kvinner.. Eg syns heller man kan finne hverandre.. et eller annet sted, et eller annet år, på denne planet

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 27 mai 2017 21:48

Tilstedeværelse ja. Det er ordet....

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 27 mai 2017 22:53

Tror ikke på at kvinner og menn snakker hvert sitt språk. Har heller troen på at alle er forskjellige og kommuniserer på forskjellige måter. Vanskelig for noen men kanskje enkelt for andre igjen. Eneste ønsker eg har er egentlig å bli prioritert litt høyere en jogging for eksempel 😜

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 27 mai 2017 22:56 Privat melding

Game: Det kan nok ordnes 😉

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 27 mai 2017 22:58

Har ikke opplevd det enda så det blir spennende og se 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 27 mai 2017 22:58

"Om den tiden jeg lever lengre tilsvarer den tiden jeg har jogget, så kan det være det samme"

Øystein Sunde.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym gameover lø. 27 mai 2017 23:01

Er på nivå med Øystein Sunde der ja 😂😂😂