Alle innlegg Sukkerforum

Alder og matchtre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym scrat ti. 13 jan. 2009 23:18

Jeg lurer på en ting. Jeg har skrevet at jeg søker jenter mellom 24 og 34. Hvordan kan det ha seg at blomsten for alder under matchtreet henger med hode når jeg kikker på matchen med en på 32 år mens den ikke gjør det på matchen med en på 20 år.

Noen som vet?

Sukker må gjerne komme med en forklaring.

Skjult ID ti. 13 jan. 2009 23:24

Kanskje det er hun på 32 som definitivt ønsker seg en eldre mann?

Skjult ID med pseudonym scrat ti. 13 jan. 2009 23:25

Nei hun søker fra 28 og jeg er 29. Hun på 20 derimot søker bare opp til 28 !

Skjult ID med pseudonym Solomann ti. 13 jan. 2009 23:25

Tror muligens Sukkers matchsystem "overkjører" dette med alder iblant.

Som mann "skal" du like jenter litt yngre enn degselv :-)

Skjult ID ti. 13 jan. 2009 23:29

Hvor gammel er du selv, scrat ?

Skjult ID med pseudonym Spinn ti. 13 jan. 2009 23:31

Enkelt - dersom du er yngre enn henne og en av dere har sagt at alder er viktig.

Jeg er selv 39. Jeg skrev at alder var viktig. Da hadde jeg ingen matcher under 32 år. Det var altså min nedre grense hvis jeg mente alder var viktig. Grensen oppover var imidlertid 61 år så vidt jeg kunne se!

La meg si det sånn: Jeg hadde heller gått ut med en på 31 (8 år fra meg) enn en på 62 (23 år fra meg)!
Ettersom grensen uansett strakk seg så langt oppover i alder for menn, så jeg ingen grunn til å si at alder var viktig lenger...

Vi skriver jo uansett i profilen det aldersspennet vi søker. Om det stemmer for dere begge der, har du jo lite å bekymre deg om! :-)

Skjult ID med pseudonym scrat ti. 13 jan. 2009 23:48

Jeg lurer bare på om det er en feil i sukker sin programvare. Jeg vet jo hva jeg søker og klarer jo fint å lese hva andre søker, men selv om det stemmer så henger blomsten med hodet.

Skjult ID ti. 13 jan. 2009 23:55

Send spørsmål til sukker

Skjult ID med pseudonym Spinn on. 14 jan. 2009 00:00

Du kan lese hva andre definerer søket sitt som i profilen, men ikke hva systemet har valgt ut for dere som passende alder om dere sier at alder er et viktig kriterium.... Forsøk å gå inn i relasjonsprofilen din og si at alder ikke er viktig, og se om det hjelper :-)

(mann 52 år fra Østfold) on. 14 jan. 2009 07:21 Privat melding

Den aldersgrensen du setter selv brukes ikke i beregningen av matchetall.
Det er bare reell aldersforskjell som brukes ved beregning av matchetall, og viktigheten av det kan du sette en eller annen plass.
Jeg regner med at de setter best match når alderen er lik, tror det er litt mere tvilsomt om de antar at damen skal være eldre eller yngre enn mannen, tror nok de er nøytral der.

(mann 51 år fra Oslo) on. 14 jan. 2009 11:44 Privat melding

Den beste matchen vil jeg tro kommer hvis hun er yngre enn han.

Skjult ID on. 14 jan. 2009 13:14

ikke alltid :-)

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2009 13:28 Privat melding

He, he det stemmer ikke, KiRof, jeg fikk kjempe fine match med unge menn da jeg blitt eldre :-)

Skjult ID med pseudonym kirof on. 14 jan. 2009 14:27

kit1336.9 : Hvorfor det montro, bare fordi det fra gammelt av er slik, og at derfor bruker sukker denne metoden? Kanskje det. :-)

suk : ? Den skjønte jeg ikke helt. Jeg kommenterte ikke hva dere der ute sukkerland matcher best med. Jeg kommenterte hva jeg tror sukker setter systemet til :-)

Egentlig burde jo damene være eldre siden damene gjennomsnittlig lever lengre enn herrene, slik at muligheten for å dø samtidig er best.

Skjult ID med pseudonym Ykrom on. 14 jan. 2009 14:54

Egentlig litt overraskende hvor mange damer som søker etter vesentlig yngre menn enn dem selv. Hvis det bare er for litt spennende opplevelser, er det greit nok. Smaken av ungdomskilden ;-)))
Men det er vel ikke spesielt smart på litt lengre sikt.
En av de viktigste grunnene til at en mann går ut av et forhold, er jo nettopp det at han vil ha en yngre kvinne. Da blir det litt dumt å starte med dårlige odds fra dag én.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 14 jan. 2009 15:29

KiRof, jeg tror nok hypotesen din stemmer, det har "alltid" vært slik. Om det er gyldig for den enkelte, er det best den enkelte bestemme selv. Om det er den biologiske eller den evolusjonsmessige død en skal gå etter, er jo også ett spennende tema ;)

Skjult ID med pseudonym cat on. 14 jan. 2009 15:48

Er det noe værre at damer har litt yngre menn enn at menn har yngre damer da......har ikke sett så mange kjekke over 40 her inne...men mange i 30-årene......og som sagt, vi kvinner lever lenger. Menn går ut av forhold p.g.a. at de vil ha yngre jenter ja.....varer ikke lenge tror jeg og da er d kanskje de menn som vil tilbake til x-en..hehe og da er d for sent, for hun har funnet seg en yngre gutt....

Skjult ID med pseudonym Ykrom on. 14 jan. 2009 15:54

@cat
Er det noe poeng å ha en sånn maktkamp gående ???
Jeg trodde hele greia her var å finne en partner å leve lenge med, kanskje til og med å bli gammel med.
Og da er vel det mest vanlige at mannen er noe eldre.
For å understreke det : DET MÅ IKKE VÆRE SÅNN, MEN DET ER VEL DET MEST FORNUFTIGE ???

(mann 52 år fra Østfold) on. 14 jan. 2009 16:24 Privat melding

Ykrom. Hva er det mest fornuftige med at mannen er eldst?

Forresten, du mener det er fornuftig på grunn av at han ser etter en i 20 årene hele tiden. Men da blir jo damen bytett ut uansett når hun er blitt 30.

Hvis en mann øsnker en dame som er 5 år eldre enn seg selv så blir jo ikke aldersforskjellen større med årene.

Men hvis han ønsker ei som er 25 så må han bytte dame om 5 år selv om han akkurat nå er 30 og litt eldre enn henne. For når han er 35 så er hun 30 og for gammel. Da hjelper det allikvel ikke med at han startet å være eldre enn henne.

Som jeg sa tidligere, det mest fornuftige må jo være at damen er noen år eldre enn mannen slik at hun slipper å leve alene de siste årene av sitt liv.

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 16:47

Ykrom:

Jeg skjønner heller ikke helt hvor fornuften kommer inn når det gjelder alder, kanskje du mener at det er det som er det mest tradisjonelle?

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2009 16:56 Privat melding

Vi diskuterer alder og matchtre, ikke sant ?
Av en eller annen grunn som jeg skal ikke avsløre på forumet, forandret jeg alderen min og blitt myyyyye eldre over natten.
Da forandret det seg også på matchfronten for meg. Det snude seg nesten opp ned, og det dukket opp flere unge menn på lista mi :-)
Og derfor vil jeg avkrefte det @KiRof, reel alder har ikke mye å si, det må dine og mine innstillinger til og hva vi søker for å beregne matchen til slutt.

P.s. Det fineste med hele prosjektet er at de meste går forbi, bare få hilser med morsomme kommentarer og noen setter hjerter til og med :-)

Skjult ID med pseudonym TanteSofie on. 14 jan. 2009 16:59

suk: Vil vel tro at reell alder har alt for mye å si i matchberegningen. Men Sukker driver butikk også. Det er kanskje ikke så mange menn på 68+ her inne, så for at du ikke skal bli helt demotivert så får du vel mange yngre opp på listen din.

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2009 17:02 Privat melding

Smart Tante Sofie, jeg har det innmari morsomt nå :-)

Skjult ID med pseudonym kirof on. 14 jan. 2009 17:19

suk, forandret du bare på alderen, eller forandret du på andre ting også?

Det virker som du påstår at bare du skiftet alder til eldre så fikk du bedre match med de unge.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 14 jan. 2009 17:47

Hei, vi har valgt å ikke ha symmetri mellom kjønnene på aldersmatchen. Når man er unge eller gamle, eller når det ikke er sankk om å få barn så kan mannen og damen godt være like gamle. Det er i alderen 26-40 at kjønnene sjelden ser likt på fremtiden. Grunnen er at de fleste menn (legg merke til at vi sier de fleste og ikke alle) på 35 ser etter damer som er noe yngre. Grunnen er den at de ikke er så klare til å binde seg og få barn fort. For damer er det å få barn ofte veldig viktig og de har ikke tid til å vente to år til for så å oppleve at mannen synes det er for tidlig å få barn sammen. Hun presser på og mannen får panikk. Hvis mannen og kvinnen begge er 35 så vil det altså oftere kunne oppstå problemer for begge parter, enn om hun f..eks var 31 og han 35.
Det er altså vår biologiske klokke som styrer fruktbar alder som er årsaken til at det ikke er symmetri mellom kjønnene.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 14 jan. 2009 17:57

Suk, du har satt alder som ikke viktig så vil ikke matchresultatet ditt forandres. Du må ha endret andre ting hvis det dukket opp andre folk og det at det dukket opp yngre er en tilfeldighet. Det er den faktiske alderen som har betydning for matchtallet og ikke det man setter at man søker (ment som informajson til det andre kjønn). Grunnen er at langt flere er ute etter en som er yngre enn seg, enn en som er eldre. Hvis vi tok hensyn til det ville de aller fleste matchtall bare blitt bli lavere. Alle kan jo ikke lykkes med det å finne noen som er yngre enn seg. Bare rundt halvparten.

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2009 18:18 Privat melding

Enig med sukker.
Det er litt mere komplisert enn vi tror, men det fungerer kjempe fint.

Skjult ID med pseudonym Solomann on. 14 jan. 2009 18:36

Med andre ord - jeg hadde rett :-)

Skjult ID med pseudonym ok?? sø. 18 jan. 2009 15:39

Jeg har møtt en flott mann her inne.. Som er tre år yngre.
Men vår match her inne ligger på 89.. Så vi gikk inn for å sjekke på matchtreet.
Det var stort sett grønne blader, 2-3 gule og 2 oransje…

Så hvis jeg har forstått sukker riktig vil det vil si at matchtallet vårt ikke er basert på hvor like vi er eller hva vi har til felles, men det sukker tror om hva menn og kvinner i ulik alder tenker om fremtiden og barn … Er ikke alle forskjellige på disse synspunktene?

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 18 jan. 2009 15:53 Privat melding

Noe må generaliseres og noe må begrenses. Dette Match-program er utviklet at proffer vil jeg tro og jeg synes det funker ganske bra. Men det man ikke kan glemme er at det er 2 mennesker av forskjellige kjønn og preferanser som programmet "spleiser". Noen er opptatt av det ene, andre av helt andre ting når man søker partner. Mange har betingelser også.
Alder spiller stor rolle, det har jeg erfart..