Alle innlegg Sukkerforum

Hadde forventet effekt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undres to. 25 mai 2017 11:51

Ja etter tittelen "Skyhøye forventninger" kom reaksjonene som forventet. Det var nok noen som følte seg truffet av dette innslaget. Om det er noe dere lurer på ift innslaget så finner en masse om temaet på nettet generelt og visse steder på www.uio.no. Man må lete en del som omhandler dette temaet. Norske kvinner og skyhøye forventninger er nok et ikke så fullt synlig tema da noen mener at det ikke er politisk korrekt, men sannheten er nok at en del kvinner har blitt vant til å velge fra øverste hylle og de gjør det. Det finnes nok kvinner på nettdatingsider som kan ha alt ifra 1 -4 menn "på beite" for så å plukke ut den mest interessante. Og det verste med det er at disse kvinnene ofte kan si til daten sin at de er de eneste for dem og oppfører seg slik, men sannheten er en annen, og da selvfølgelig uten at de respektive mennene vet at et slikt spill foregår. Jeg har faktisk en kjæreste fra Tyskland på min alder og trenger egentlig ikke lenger å være her inne, men jeg har vært medlem her et stykke tid før jeg fikk meg en kjæreste. Men allikevel så fant jeg ut at det kunne være spennende å se hvordan "miljøet" er på disse sidene. Desverre så har det blitt vanskeligere for en del menn å finne kjærligheten på nett da forholdet kvinner versus menn på datingsider er rundt 40% vs 60%. Som igjen gir kvinner "overtaket" og de vet å bruke den for alt det er verdt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 25 mai 2017 12:18

De fleste, både menn og kvinner, vil ha en kjæreste som gjør dem tilfreds. Å senke "kravene", og bli sammen med en man egentlig ikke vil ha, tror jeg de færreste gjør.

Og angående din uttalelse om norske kvinner: Menn har også kvinner "på beite", har jeg selv opplevd, uten at jeg av den grunn kan uttale meg om alle norske menn.

Jeg stusser jeg litt over din "agenda" for å være her inne på Sukker, når du har kjæreste. Synes kjæresten din at det er greit? Eller er det kanskje hemmelig?

(mann 47 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 12:38 Privat melding

Dette e en tidig side. Om noen "oppdager" det perfekte opplegget her har jeg dessverre liten kunnskap om. Det eneste en kan gjøre med egen situasjon er å ha det så bra som mulig utifra rammebetingelsene. Og rammebetingelsene setter en sjøl. Det er lite nytte i å "tvinge noen" inn i et følelse-forhold. Hvorfor jeg stikker hodet mitt innom her fra tid til annen har jeg dessverre ikke noen konkret formening om, men jeg søker ikke noe annet enn at kanskje en og annen plukker opp de forskrudde innleggene mine og på den måten reagerer 😂. Å sitte å gjøre kur via meldinger har funket som kokt Akkar i brun spaghetti-saus. Men jeg syns det er kjekt å lese innleggene her inne, for da e møkje rart her. Og jeg lærer så utrolig masse artig av "møkje rart" 😂 😂 😂 😂

Skjult ID med pseudonym Lady to. 25 mai 2017 12:44

Smarte kvinner vet....

Alle de brukbare er kanskje opptatt, men det er mange av de
ubrukelige også...

Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 25 mai 2017 12:45

Uansett kvinner eller menn så tror jeg nok vi alle kan ha godt av å justere eller droppe noen krav. En ting er å ha rimelige krav (trofast, ærlig, snill, positiv), en ting er å ha ting man tiltrekkes av, men mange har nok noen dealbreakers som ikke burde være der.

Høyde og enkelte andre fysiske ting er jo en ting, og må jo være noe av det dummeste man kan diskriminere noen på. Tenk deg at du møter en sjarmerende, snill og søt person som du har god kjemi med, men så takker du nei for at personen mangler to cm på høyden eller en cup-størrelse. Liker selv små brunetter med grønne øyne og litt former, men ville aldri tenkt på å takke nei til en søt og sjarmerende slank, blåøyd blondine på 180 med kun et par myggstikk på overkroppen.

Handy er noe annet. For det er jo en ting som er viktig for at et forhold skal fungere. Hva med heller å finne ut sammen hvordan man fikser ting?

Jobb og utdannelse: Nå har vi hatt en periode med den største arbeidsledigheten på 20 år. F.eks. har hundrevis av smarte ingeniører mistet jobben og får seg ikke noe nytt. Selv en Rema-jobb får de ikke for da er de plutselig overkvalifisert. Men tydeligvis er arbeidsløs en dealbreaker, til tross for at en person kan både være smart, ambisiøs og arbeidsvillig for det. Og så er det utdannelse da. Ingenting som tilsier at du vil ha det bedre med en med samme utdannelsesnivå. Han/hun kan like gjerne være en fantastisk person selv om man har valgt en annen karrierevei.

Ta en reality check, folkens. Tenk litt over hva man takker nei til og hvor rimelige kravene man har er.

Skjult ID med pseudonym SusieQ to. 25 mai 2017 12:56

Dette er det mest surmagede innlegget ever. Vet ikke om jeg skal le eller grine. Å komme med påstander som om dette gjelder kun kvinner... Menn har vel like høye og muligens urealistiske krav og like mange på beite samtidig som endel kvinner. Og du må ha det vondt @ts som bruker tid, energi og alt for mye tekst til å finne ut av sånne "studier" på nett. Glad jeg ikke er din tyske freundin som sitter nedi Tyskland mens du kaster ut svada og noe du har skrevet-selv studier på Sukker...

(mann 47 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 13:02 Privat melding

Vi ender alle opp som George i Seinfeld: for tydelig nese, for store ører, for liten penis, for stygg vagina, for hengende pupper, for dum, for snill, for fattig, for lite reiselysten, for skeive tenner, for lite hår, for masse hår, for lite stram rumpe, for høye kinnbein, for vinklede knær, stygge negler, skitne hender, skitne tanker, Høyre velger, Frp velger, Raud Valgallianse velger, Hallux Valgus, for nervøs, for rolig, for kalkulerende, for planlagt, for vag, for feit, for tynn, for mange tattiser, for lite tattiser, ingen piercing, hull i hodet, grønne øyne, blå øyne, øyne i det hele tatt, imot innvandring, for innvandring, for hatefull, feminist, antifemeinist, styreleder, for lave ambisjoner, for lite trent, for muskuløs, for snill, ......,.ja i det hele tatt. Eg er jækla god på kryssord og kunne haldt på i det uendelige her, men dykk tek teikninga. :smiiley:

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 25 mai 2017 13:09

Jeg må bare si: An auf hinter in neben über unter vor zwischen - gå' ta banen! Du tar kaka, TS! Hallooo, noen hjemme?

Skjult ID med pseudonym Undres to. 25 mai 2017 13:18

Ja det kan nok være at det finnes menn som har noen på beite det også ,men uansett så handler det om å være ærlig og heller fortelle en date at man har noen andre som man skal møte og ikke pretendere at man er den eneste man dater. Uansett så er det blitt færre og færre kvinner på datingsider enn det er menn og det fører jo til at konkurransen er vesentlig høyere for menn enn for kvinner. Og hvorfor blir denne "fordelen misbrukt" . I allefall så har jeg gjort opp min formening om de foregående utkastene og der viker jeg ikke en mikrometer så det er sagt. Jeg har ingen profil her lenger da jeg ikke har bruk for den. mren noe spenning har det vært. Det var heller ikke her jeg traff ei dame på kontinentet. Jeg var der nede selv og kom hjem derifra for 3 dager siden. Men bare for å ha sagt det. Hvorfor reiser norske menn til utlandet for å få seg kjæreste? Om den norske mann hadde fått velge så hadde de ønsket seg ei norsk dame. De har fått nok av å bli stemplet som udugelige og lite tiltrekkende og da er det innlysende at det nest beste er å reise utenlands for å få en følelse av at de er gode og brukbare menn. Se og les boken "Respekt" fra Hanne Nabintu Herland. Les boken før dere kommenterer så mye mer. Jeg har lest boken og den er meget bra.

Skjult ID med pseudonym gameover to. 25 mai 2017 13:22

Udugelige og lite tiltrekkende må være en personlig erfaring ??? Er absolutt ikke kravstor men tiltrekkende og dugelig er faktisk ganske grunnleggende krav for at man skulle ville ha et mannfolk i hus 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 13:37

Generalisering, generalisering, osv., osv. Ts kunne som nevnt i tråden like gjerne været skrevet motpols på kjønn.

Og det er ingen konkurranse. Innrømmer at jeg som en instinktiv drift kan la meg dras med på slikt, men når jeg kommer til meg selv igjen så kjenner jeg igjen på at jeg er min eneste konkurrent. Er man bevisst dette er det langtfra umulig å finne selv om andelene skulle være skeivfordelt som @Undres nevner. Tvertom en fordel spør du meg😎.

🔹🔸

(mann 47 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 13:45 Privat melding

Senk kravene!!! Vær fornøyd med liten penis, hengemage, dårlig ånde og xtrem hårvekst. Så lenge fyren kan sitere shakespare og bringer deg roser et par ganger i uken.......ja hvem KAN SI NEI TIL SÅNT?????

Skjult ID med pseudonym SusieQ to. 25 mai 2017 13:45

Regner med storsalg av den Respekt-boka når bokhandlere åpner i morgen. Så kommer det nok mange kvalifiserte innlegg her om et par dager. Enn så lenge er vi uvitende. (Fryktelig glad for det). Happy hunting sier nå jeg. 😉

(mann 47 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 15:11 Privat melding

My har dessverre heeeeeeeeeeelt rett!!!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 15:24

Nå tar jeg igjen forbehold om å misforstå. Gjelder tid brukt på hverandre? Forstår jeg rett ville (boende under samme tak ihvertfall), utfordringen vært at unntatt fravær for jobb, å unngå å bli utsatt for meg 90% av tiden.

At avstand gjør krevende er annet, når jeg får høre at det virker så lenge til neste gang. Det er alltid det når en bor for seg. Singel er oppskrytt.

🔹🔸

(mann 41 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 15:26 Privat melding

E rimelig enig med my til en forandring. De single har det alt for godt og det skal mye/mer til for at de skal satse mye/mer.. kjipt, men sånn e det dessverre. Gjelder sikkert begge kjønn..

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 15:31

Samme forbeholdet: Bortforklaringer, bortforklaringer. Det avhenger helt av 'varen du har å selge'. Vær mer interessant enn annet 'tidsfordriv'.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Apache to. 25 mai 2017 15:39

@Undres: Hvordan vil du at en norsk kvinne skal være? Det har du ikke forklart.

Forskning av typen du henviser til kan ha andre parametere i bunn, en sammenligning før og nå og hva som forventes av dagens kvinner. Fra noen menns perspektiv var kvinner før 1990 tallet best. Noen synes at kvinner før 1970 var best. Sammenlignet med kvinner før sett i disse menns perspektiv så er det mye feil på dagens kvinner.😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 16:21

"singellivet er en ganske fin tilværelse"

Sludder, det er bortkastet tid. Jeg er i det minste konsekvent.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 16:27

All singel her er som formålet 'venterom' på reise. Der og blir man eldre men kommer egentlig ikke av flekken.

Samtidig som jeg er på venterommet gjør jeg alt det andre som ikke har direkte med usingel å gjøre. Men at jeg kan gjøre opp status som 80 og si at dette var et livat venterom, og jeg er glad jeg var initiativløs nok.

Men at jeg venter/leter etter 'godt nok' ja. Bare å lære å finne ut det, etter å opprinnelig hatt flaks er en hel jobb.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 16:29

*(initiativløs nok) tviler jeg på.

🔹🔸

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 25 mai 2017 17:48 Privat melding

@Undres: Du forsøker visst hardt å fremstå som om du studerer sukker-folket med vitenskapelige briller på.
Jeg undres imidlertid over at du fikk godkjent sosiologi-oppgaven din med din noget slappe holdning til kildehenvisning:
"(...)finner en masse om temaet på nettet generelt og visse steder på www.uio.no".
Skal jaggu prøve samme taktikk selv neste gang, det er jo sykt tidsbesparende!

Noe helt annet, forbløffende at du, etter å ha "vært medlem her et stykke tid", likevel hadde behov for "å se hvordan miljøet er på disse sidene", også etter at du hooket opp med Fräulein. Klarte du ikke skape akademisk distanse til fenomenet mens du ennå var singel? Jeg undres.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 19:06

Nytten med tråden "Livet er nå.." er at den kom som bestilt for å bekrefte meg:

Ha det fint som singel kan jeg gjøre når jeg er død.

Sturla Berg-Johansen sa forresten til Dagbladet Magasinet at han ikke gruer seg til å dø. Fordi hans ene favoritt er å sove, og den andre er å bli overrasket. Og han vil bli overrasket om det blir til noe annet en soving.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 19:25

Hvem banker? Sa Per Anker.
Det er min kone, sa Per Lone.
Hva vil hun? Sa Per Lund.
Nappe løk, sa Per Høk.
Hvor mange? Sa Per Lange.
En, to, tre, fire, sa Per Lire.
Ikke fler? Sa Per Leeeeer.
Det er nok! Sa Per Cock.

Ja, det holder med 'eine kleine dundre'. Sa Per Undre.
Ég må ha minst hundre til MíN flotte muskedunder! Sa Per Plunder.
Tsja..-lot-on-lauk? Sa Per Spurvehauk.
Dét er vel ein smakslauk. Sa Per Glattstrauk
-Eller kanskje ein liten kvit lauk..? Sa Per Hønsehauk.
Eg ville kalle det Matauk! sa Per Gauk.
Sikkert bedre enn luftlauk... Sa Per Tilfauk.
Så lenge ikke noe rauk. Sa Per Understrauk.
Sjå! Eg har ein stor og stram ramslauk! Sa Per Kauk.
Ja, vi ser! Men du suger balle, og elsker kun din mor. Sa Per, alle i kor.
........................, sa Per Ordknappe. Fru Lone tok en sjarmøretappe.

Så mye løk, så lite damebesøk. Det er til å le eller grine av. Sa Anton

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 19:31

Har mine tvil om det, og lurer mer på hvor hun tar det fra, og om slik også uten tastatur.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 21:18

Visste du ville like det. :) (y)
Var det ikke godt, vel?
Selv en hovmester må jo ha litt mat i ny og ne, vettu ;-)

Men asså, det der var da mat for hvermonsen, du får dele litt

Og du kan sikkert koste på deg et lite takk for maten, det var godt, en sjelden gang i blant...Mr. hypoglykemester
Eg vet jo at du tenker det selvsagt, men du vet..det er jo sånn der more than words greier, siden eg er dame, så verdsetter eg ord også eg vet du jo ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 21:51

...og der gikk sola ned... noen som så solnedgangen, da? ...^.^

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 21:54

...ja,men... hva tror du da @blingy? Please share. ^.^

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 22:09

Litt passende pausemusikk,kanskje...

dedikeres til den eller de som måtte være et

under over alle under

Bjørn Eidsvåg & Lisa Nilsson - Mysteriet deg
https://www.youtube.com/watch?v=DI6vO_kAsAY

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 25 mai 2017 22:14

Lurer står det - ikke tror. Men skjønner hun som lurte på om en ball-gag ville gjøre susen... :O

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 22:24

ball-gag or gag on ball... ikke en far fetched tanke det heller sikkert...

Ikke så lett å målbinde uansett, tror eg...om det skulle være et mål da, liksom..(why, would you anyway, lizm... ^.^ )
my eyes can sting you too, you know ..;P

aaanyway..you chocked iallefall, Bling Chickenwing ;P
Klart du allerede "tror" noe også, når du lurer.. ;-)

Eg kan avkrefte at eg "snakker" i rim, men at det blir noen ordspill..

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 mai 2017 22:26

... :S

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 26 mai 2017 20:19 Privat melding

Omg!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 mai 2017 20:23

Fortell..?

🔹🔸