Alle innlegg Sukkerforum

Første melding

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trivelig on. 14 jan. 2009 16:59

Hei
Hvor viktig synes dere første melding er?
Dersom en sender en melding og mottakeren leser den, uten å svare og besøke deg. Da var det en dårlig melding?

Hvordan vite hva en skal skal skrive for å få responsen fra nettopp den en ønsker kontakt med?
Når det flere hundre menn/kvinner som sender melding til samme dame/mann. Vil mange mange av de meldingene være like. Og det som fungerer på ei/en jente/gutt fungerer ikke på ei annen.

Jeg sjønner rett og slett ikke hva som skal til. Det hadde vært spennende å sett hvilke meldinger dere får. Og hvilke av dem dere ignorerer og hvem om dem dere svarer.

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 17:08

Hei trivelig :-)

Min første respons på tråden din var egentlig å tenke at jeg nå burde nøste opp alle de andre trådene som hadde samme temaet, for å gi deg litt feedback, men det er jo mulig at du kunne tenke deg litt ferskere respons enn gamle tråder :-)

Håper du får noen ferske svar her, men om du ikke får det, så anbefaler jeg deg å lete i gamle tråder her inne.
:-)

Skjult ID med pseudonym No ID on. 14 jan. 2009 17:11

Første melding er kjempeviktig. Man må ha en melding som skiller seg ut fra x-antall tusen andre som skriver meldinger.
Får du ikke svar så har du skrevet en fantastisk ræva melding (neida, kanskje meldingen din ikke vekket noen interesse, profilen din var innholdsløs, du mangler kanskje bilde, du virker negativ eller det at mottakeren får billioner av mail og ikke rekker å svare alle).

Hadde det bare vært en fasit på hva man skal skrive så hadde det vært litt for enkelt.
Veldig mange meldinger vil være tilnærmet like, skriv det motsatte av det du hadde tenkt til å skrive.
Helt riktig, alle er forskjellige.

Skriv hva du vil, men helst noe som skiller seg ut og vekker interesse. Det skal være friskt, fresht og kult :-) Og veldig humorisktisk, selv om man ikke vet om den skriftelige humoren man prøver å formidle går hjem hos mottakeren.

Lykke til!

(kvinne 61 år fra Telemark) on. 14 jan. 2009 19:23 Privat melding

Jeg får alle slags meldinger, og de spenner ganske vidt.

En spurte kort og godt om jeg ville ha en elsker, noen har vært inne og tittet på albumet og skriver hyggelige meldinger om det. Andre igjen kommenterer kanskje et innlegg jeg har hatt her, og det er de som ikke er superbrukere, men som gjerne vil komme med sine tanker rundt emnet som blir diskutert.
Jeg svarer på alle, men det hender vel at det kan gå en stund før jeg gjør det, så en liten skjerpings er vel på sin plass.

Enkelte mennesker er rett og slett så uhøflige at de ikke gidder å svare, men det skal du ikke bry deg om. Sånn er det bare her inne. Jeg synes det er viktig å ha venner også, og ikke bare jakte på den rette, men det er sikkert ikke alle som tenker sånn.

Skriv det du føler for du, men ikke vær plump, hvis du skjønner hva jeg mener.
Han som spurte om jeg ville ha en elsker fikk et høflig nei takk, før jeg gikk inn og ga ham et svart hjerte, for jeg er såpass "prippen" at slike spørsmål i en førstegangsmail ikke er tingen for meg.

Lykke til ;-)

Skjult ID med pseudonym trivelig on. 14 jan. 2009 19:55

No ID
Er med på tanken din. Men at det er mulig. Jeg har selv fått et Hei. Og svarte tilbake også var samtalen igang. En skal liksom være et supermenneske. Morsom på kommando, nytenkende og kul. Jeg skal nesten vedde penger på at dem som får det til, får garantert ikke en slik melding i retur. Og det er det som er poenget mitt. At en skal spille en figur som en ikke er, kun for å få oppmerksomhet. Dersom målet for mottakeren er å skrive med en person som får det til på hver eneste melding. Vil jeg tro at den som sender synes mottakeren er kjedelig fordi svaret ligger på et helt annet og lavt nivå.

Slikt at dersom en ser at personen:
Spiller fotball
Står på snowboard
Jobber i barnehage

Fungerer det ikke å si, hvordan har du hatt det i barnehagen idag? (Noe som gir grunnlag til å svare). Hvor sto du sist på snowboard? Hvilket lag og nivå spiller du på?(Noe som gir grunnlag til å svare)
Siden en omsider å treffe vedkommende. Bør en skille seg ut å si. Du er herved invitert på date først kommende fredag oppe i snowboard parken kl 1800 ta med deg fotballen som vi kan leke oss med. Hva sier du? (glemte å være morsom å glemte å være kul skulle sakt at jeg kan ta et supert triks på snowboardet mens jeg hopper over en barnehage åså heade inn ballen i målet, ups fresh trener ofte sixpacken og resten av overkroppen finner du på fotoalbumet).

loppis56
Elskermannen gikk ihvertfall ikke rundt grøten, men rett i plommen, dessverre sank ham :)

Skjult ID med pseudonym pigalopp on. 14 jan. 2009 19:59

@ trivelig

Ja han gikk rett til bånns, og siden han blei sverta har jeg heldigvis ikke sett at han har kommet opp igjen, he he..

Skjult ID med pseudonym No ID on. 14 jan. 2009 20:37

Trivelig
Jeg er enig med deg. Jeg bare dro frem det Vilde sier i denne posten:
http://www.sukker.no/dating-forum/124535-Kj%E6re+gutter..+Noen+tips.html
og satt det litt ekstra på spissen :-)

Alle er forskjellige, men stort sett er vi like inni :-)

Skjult ID med pseudonym Waveman on. 14 jan. 2009 20:46

Første melding kan inneholde hva som helst for min del, det å vise interesse er viktigst. Man må jo være seg selv, kan ikke fake meldinger kun for å få oppmerksomhet. Jeg skriver ofte en linje eller to basert på innholdet i profilen eller bilder. Prøver å slenge på en morsom kommentar hvis profilen har noe som trigger en slik respons. Men når sant skal sies så er det lite svar å få her inne :(

Skjult ID med pseudonym cat on. 14 jan. 2009 20:56

Føler at de fleste her inne sitter å diskutere en masse svada istede for å prøve å finne en kjæreste.......kanskje åpne et eget diskusjonsforum????Nei, tror nok det beste er å finne noen på byen eller lignende.....

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2009 21:06 Privat melding

@ cat første melding er ingen svada, det kan bli begynnelse på et forhold, altså kjæreste. Så det er viktig, meget viktig til og med.

Selv falt jeg for en mann som sendte meg et brev, altså supper lang melding og ... han fortsetter med det. Diggggg :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 14 jan. 2009 21:07

cat:
sinna?

Skjult ID med pseudonym trivelig on. 14 jan. 2009 21:09

Når jenter blir bombandert av meldiger. Husker dem nok ikke alle. Da kan en jo sende forskjellige typer meldinger til jenten og se om en får respons på en av dem. Helt til en får sort hjerte. Men da prøvde en ihvertfall....

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2009 21:16 Privat melding

et trivelig svart hjerte altså ?

Skjult ID med pseudonym trivelig to. 15 jan. 2009 17:03

Hvilke meldinger går igjen? Ser dere en sammenheng? Hvilke svarer dere og hvilke svarer dere ikke?

(kvinne 54 år fra Buskerud) to. 15 jan. 2009 17:24 Privat melding

En melding med innehold bør fange interesse, men noen ganger holder det med bare HEI, det finnes ikke standarder å forholde seg til.

Skjult ID med pseudonym Meg :) to. 15 jan. 2009 17:52

Jeg svarer alle høflige, normale meldinger. Prøver å gi avslag på en okei måte hvis jeg ikke er interessert. Virker profilen til den som har skrevet grei, er jeg positiv til å prate litt mer.

Meldinger jeg opplever som frekke eller litt over grensen overser jeg...

Skjult ID med pseudonym InLimbo to. 15 jan. 2009 18:18

Hmmm..... Regner med at damene her inne får litt flere meldinger, men likevel er det jo greit å gjøre noe så din melding skiller seg ut. Siden det sansynligvis er alle de gutta som ser "kjekkest" ut som alltid får svar på "du var drit fin" meldinger så er det jo bare å drite i de damene uansett.
Mange damer er shallow, andre er det ikke. Som mann veit jeg hvordan andre menn er, jeg veit hvordan vi tenker, og kan vel si at vi mener det når vi sier at ei dame er søt, men damer tror vel uansett av en eller annen grunn at menn uten sixpack og tredagersskjegg ikke mener ting når de sier de, satt litt på spissen, men respons kommer via utseende, sånn er det bare.
Men uansett om man er Brad Pitt eller John Goodman, så er det vel alt i alt personligheten som teller.
Vil selv si at jeg får jo meldinger av jenter som er utrolig pene, eller pene jenter som svarer, men merker jo på to meldinger om de faktisk er oppegående eller ikke.
Uansett, det viktigste for begge parter er vel at man skriver meldinger som man selv ville svart på, hvis det dumper inn 20 meldinger i timen.

Skjult ID med pseudonym ABCDEFGHIJ to. 15 jan. 2009 22:02

Ja vanskeleg å finna på noko kjempespennandes når det ikkje står så mykje på profilen.

Vanskeleg å få noko svar. Har 3 kategoriar av dei ein ikkje får svar frå:

Dei som ikkje les meldinga og ikkje er innom profilen

Dei som les meldinga og ikkje er innom profilen

Dei som les meldinga og er innom profilen

Nesten så eg tek det som ein siger når dei både har lese meldinga og har vore innom profilen sjølv om dei ikkje svarar :D hehe

Skjult ID med pseudonym InLimbo to. 15 jan. 2009 22:50

Det er jo morsomt at noen ikke svarer etter å ha sett profilen. Særlig de som har så å si tomme profiler selv, er det rart man blir nyskjerring. De må jo skjønne at det er en eller annen grunn til at noen besøker dem. Men de uten bilde og uten tekst ser jo sansynligvis bare på utseende samme hva man skriver til dem. Har skrevet til noen ut ifra interesser og at jeg faktisk har hatt skyhøy match. Og har de ikke bilde og fylt ut profil og i tillegg ikke er nye her, så får de vel uansett ikke så mange meldinger, så er ikke så vanskelig å svare uansett.
Erfaringsmessig både her og ellers i livet, så er det nå slik at jenter er trege med å svare, og de vurdere mye mye mer, så kan jo hende man får svar etter maaaange dager. Så ikke stress med å vente på melding fra de, det er jo dems eget problem hvis de gjør seg for kostbare. ( sorry jenter, prøver ikke å virke bitter, vi liker dere kjempegodt, men ikke alle er like villige til å vente, så den risken får dere ta, drømmemannen kan forsvinne på log out)

Skjult ID med pseudonym nlm lø. 17 jan. 2009 10:45

Om det skal sjekke replikker til får å få oppmerksomhet ifra jenter gidder jeg ikke prøve en gang. Det blir alt for.... Dem kan en bruke i et forhold for spøkensskyld og morsomheten dem gir

Skjult ID med pseudonym jente lø. 17 jan. 2009 11:11

En ting som i allefall er merkelig er folk som setter meg som interressant eller meget interresant men ikke skriver noe melding til meg. Da tenker jeg sånn: "Ok, dette er en mann som setter mange som spennende fordi han håper å få napp et sted"
Så DET ville jeg ikke ha gjort... bare et tips :)