Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 22 sep. 2007 10:54

Har i det siste truffet to menn fra sukker. Med ca en måneds mellomrom. Tok tontakt selv om det ikke var bilde på profilen, det i hele tatt er jo en sjangs å ta. Møtte opp og ble veldig hyggelig overasket da begge viste seg å være kjekke menn. MEN....
Begge viste seg etter vært å være gift.. (derfor ikke bilde ) Det står singel på profilen !!
Den ene ble gift i fjor vår.. her måtte jeg inn på Google og slå opp navnet får å få vite at han var gift. Har prøvd å sendt han meld om dette men får ikke svar... ha ha ha. got ya!!!!
Han jeg traff tidligere innrømmet det hele og har snakket med han etter dette. men selvsagt blir det ikke noe ut av det.... Dater IKKE gifte menn.!!!!

Har jeg vært veldig uheldig eller er det mange av dere her inne?????
TA ansvar, stå for det dere gjør... Er det noen som har lyst til å svare på hvorfor... hvorfor driver dere på sånn?????????

hilsen skuffet jente 31

(kvinne 60 år fra Buskerud) lø. 22 sep. 2007 11:20 Privat melding

Nei jeg tror ikke at du var uheldig. Kanskje litt naiv? Hva tror du, hvorfor så mange menn ikke har et bilde av seg selv her? Det er vel ikke akkurat naboene de er redd for! Jeg er helt enig med deg. Å date gifte menn er bortkastet tid! Synd at de må lyve for å få seg "noe". Det sier jo mye om en person ellers.

Men ikke gi opp, det finnes sikkert også noen ærlige menn her. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym gutt29 lø. 22 sep. 2007 11:26

Hei Jente 31.

Jeg er selv gutt, og jeg må si det hele er forkastelig! Jeg har faktisk opplevd det samme som deg, så jeg tror ikke det er så stor forskjell på kjønnene. Det verste jeg vet er utro mennesker! Hva er vitsen med å finne seg en jente og gifte seg hvis man har behov for å rote rundt som kaniner? Heldigvis er ikke alle av den typen (kremt, bl.a. undertegnede), selv om det til tider kan virke som om de fleste er det. Jeg velger å tro at du har vært uheldig.


Hilsen gutt29

Skjult ID med pseudonym alfa lø. 22 sep. 2007 11:51

Bare for morro skyld. De siste 50 nye profilene her fra menn........hele 44 har ingen bilde. Surprise! Enten har de mange naboer eller hva vet jeg?

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 22 sep. 2007 11:57

Jeg skjønner ikke hvorfor jenter gidder ta kontakt med menn uten bilde i profilen. Må vel være andre, med bilde, som er mer attraktive??

Skjult ID med pseudonym småkresen lø. 22 sep. 2007 11:58

Puuh... så behagelig at temaet er byttet.... så muligens menn med (ifølge oppegående damer....).."stygge" bilder
går fri og slipper å se opp for skudd en stund... så herlige dere er...

Skjult ID med pseudonym undrende lø. 22 sep. 2007 12:08


Har mailet med to menn som ikke har bilde i profilen. Innrømmer gjerne at jeg skriver mye kortere til de som ikke har bilde i profilen sin. Etter noen mailer har jeg spurt om bilde til min private mailadresse. Har jeg fått det? Neida...hva er det de skjuler??? De vet jo såpass mye om meg at de vet at jeg ikke er kollega, nabo, slekt.......(æææh...eller kona ;-)

Jente

Skjult ID med pseudonym alfa lø. 22 sep. 2007 12:19

Vi (jenter) kunne spart oss for mye tid, hvis vi ikke reagerer på noen profiler uten bilde. Så enkelt er det! Jeg setter de som uinterssant, så fort de kommer inn. Hvorfor bruke tid til en person som ikke vil vise ansiktet sitt (hvilken grunn det måtte være)?

Skjult ID med pseudonym likegreit lø. 22 sep. 2007 12:20

Heh..Jeg er mann og har også opplevd dette.Mange jenter uten bilde i profilen sin,spiller på fler hester samtidig..
Jeg har blitt så kynisk at jeg ikke bryr meg om profiler uten bilde lenger. Er ALLTID et eller annet , som ikke stemmer overens med virkeligheten ,og det som skrives i disse profilene.
Jeg forblir heller singel enn å kaste bort tiden på slike..Irriterende at de er her!!

Gutt 34

Skjult ID med pseudonym gutt29 lø. 22 sep. 2007 12:24

Helt enig med deg likegreit!

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 22 sep. 2007 12:35 Privat melding

Hei jente 31... Jøss da skjønner jeg du er skuffet, og mister litt tiltro til menn.. Ikke godt å vite hvorfor de holder på sånn, men mangler vel spenning i hverdagen da.. Men det er ingen unnskyldning.. det er dårlig gjort å leke med andres følelser.. Og dette kan jo gjelde både damer og menn..
Så vidt jeg vet, har jeg ikke opplevd dette, men skal nå absolutt være litt mer obs på det...

Skjult ID med pseudonym alfa lø. 22 sep. 2007 12:35

Hei ladyblue,
det er jo mulig at det er et oppegående, fornunftig menneske bak en profil uten bilde, Men trådstartern har opplevt noe annet. Og flere andre også. Og da ligger problemet. Hvor mange Kinder egg må jeg åpne, før jeg finner ut at en person lyver om sin sivilstatus?

Skjult ID med pseudonym alfa lø. 22 sep. 2007 12:44

Hvorfor har tråden startet her? Akkurat derfor at noen ikke opplyser så viktige ting som "gift". Og på toppen av alt uten bilde.

Skjult ID med pseudonym gutt29 lø. 22 sep. 2007 12:48

Undertegnede har følgende sivilstatus: singel, dvs. ikke gift, samboer eller kjæreste. Men med pseudonum er det ingen som får vite det likevel. hehe

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 22 sep. 2007 12:49 Privat melding

For det første skjønner jeg ikke åssen du kan date noen som ikke har bilde, lukter svidd lang vei spør du meg ,,,
Jeg kommer nok ikke til å date noen med bilde en gang så skjønner ikke helt hvorfor jeg er her ;)

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 22 sep. 2007 12:54

Ja, det spørsmålet er det mange som har stilt seg Nemo...

Skjult ID med pseudonym likegreit lø. 22 sep. 2007 12:57

Hehehe...kan virke noe håpløst dette iblandt ja..

Skjult ID med pseudonym Bitch lø. 22 sep. 2007 12:58

En annen måte å få litt peiling på hva det er de er på jakt etter er å se på bladet "varighet" på match treet. Har selv sørget for at det er stort ved å krysse av for svært viktig og laaangtidsforhold :) Skjønt, man kan jo ende opp som elskerinne for evig tid.
Et spørsmål: Er det satt av plass noe sted fra sukker sin side til å oppgi at man er singel. Slik at det kommer frem i profilen? Tok en sving innom egen profil og der står det faktisk ikke noe om sivilstatus, men om det meste annet....

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 22 sep. 2007 13:10

Hei alle sammen .. takk for alle svar og støtte!! kjempe-klem!!!
Tok kontakt med de to uten bilde fordi de hadde veldig morsomme profiler og jeg var villig til å ta en sjangs. Men tror jeg kommer til å holde meg til folk med bilde fra nå av.. Men det er jo ikke noe garanti for at de ikke er gift... han første jeg traff sa at han legger ut bilde innimellom for å få kontakt med jenter ,og så når han har noen fjerner han bilde.
Dette problemer er vel for begge kjønn så er helt enig med Ladyblue... la de finne hverandre... og ligge unna single som er ute etter et fast forhold...

Ja kan vel til tider bli litt naiv.. vil så gjerne tro det beste om mennesker .. kunne ikke tro det skal være så ille , det må jo være bedre enn å gå å være mistenksom hele tiden.. og er jo klar over at hvis jeg ser rosa på ting vil jeg gå på en smell innimellom.
og takler det fint.

Er ikke ute etter å ødelegge noen forhold her... så jeg kommer ikke til å ringe til kone eller noe sånt. Det er ikke meg å gjøre sånn.. Bare børster av meg og går på igjen... og håper på bedre resultat neste gang... :oD

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 22 sep. 2007 13:10

Players finner du overalt, også her...

Skjult ID med pseudonym alfa lø. 22 sep. 2007 13:12

veldig bra instilling. Så på!

Skjult ID med pseudonym Plutonia lø. 22 sep. 2007 13:28

Takk for at du minner meg på at noen kan regelrett juge angående sivilstand. Jeg har ikke erfaring med sånt fra før, så jeg kan nok også være naiv. Skal være mer på vakt. Vi må uansett huske at intet sted her i verdener helt trygt! Ikke i trafikken og ikke på Sukker. Vi må alle ta vare på oss selv.

Det kan være flere grunner til at noen ikke har profilbilde. De som ikke har det har sendt meg det på vanlig e-post, men jeg hadde mistet interessen om de ikke hadde gjort det.

Du har tydeligvis sterk selvfølelse, som børster av deg og går videre. Lykke til, Jente31!

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 lø. 22 sep. 2007 13:48

Ja, ble faktisk diamant medlem for å kunne svare deg her. Temaet ditt engasjerer.
Å vikle seg inn i et forhold til gifte menn er aldri særlig smart, det om man skulle forelske seg mot sitt ønske foreks. i jobbsammenheng.Vi har hørt alt for mange begredelige utfall av slike forhold for alle parter involvert.

At gifte/samboende menn bruker nett for spenning, er åpenbart. Har selv møtt på mange slike.
En ting er om de er ærlig på disse forhold, da har man jo en sjanse til å komme seg bort, noe helt annet når menn(muligens også???) kvinner bevisst lyver om dette, legger hele sjela si å forføre en reelt singel kvinne, som er seriøst på søk.
Dette er patetisk og forkastelig.Samt synliggjør en totalt manglende respekt for andre mennesker sitt føleles liv.

Har surfet innom en del nettsteder, og finner ofte bilder av de samme mennene på samtlige nettsteder.
Ellers så er det også en tedens, at menn som ut fra profil, og om de har bilde er høyst middelmåtelige, ofte har skyhøye krav til den de søker. Menn vil gjerne ha kvinner som både er 15-25 år yngre enn dem selv.

Jeg er kun her på sukker, får særdeles lite respons.
Og det har passet meg bra, for etter ei tid, med opplevelser med menn som driver å prøver å sjekke seg gratis sex via nett.
Menn som kanskje egentlig ikke vil slå seg til ro med en partner, menn som er på nesten samtlige nettsteder for kontakt, som kjører dobbelspill, selv om de verken er tilfeldigvis skulle være gift eller sambo, men prøver ut paralelle forhold, med kvinner fra ulike nettsteder.
Samt menn som søker uendelig mer fra sin partner enn de selv kan tilby, og som til og med slår av år på alderen for å finne seg "lammekjøtt", eller aktivt søker mye yngre kvinner, har jeg skam å melde mistet mer og mer respekt for menn generelt, iallfall for menn på nett.At det finnes unntak fra regelen er jeg klar over, og heldigvis for det.
Men, gidder ikke kysse tusen frosker, før en normal mann( i dette tilfellet er normalitet selve drømmeprinsen;)) dukker opp.

Skjult ID med pseudonym gutt29 lø. 22 sep. 2007 14:16

Så hvem er du jente31?

Skjult ID med pseudonym småkresen lø. 22 sep. 2007 14:27

Litt enig med jente 31.. Om jente 31 tillater.. klipper jeg ut mitt syn på sånne "problembarn" fra en annen debatt.......

"Er enig med space og dere andre..
Har ved to anledninger oppdaget dobbeltspill med to spennende kvinner.. og de får umiddelbart et ultimatum når det ble oppdaget..(riktignok ikke gift men allikevel).... bli med på en kiel-tur til helgen og bestem deg... begge ble dumpet.. utroskap er det verste jeg ser... av erfaring.. langt tilbake tid.. unner ikke min verste fiende å oppdage en nabo eller hvem det måtte være hjemme når du ankommer uventet.."

Vil allikevel råde deg til en ting om dine opplevelser skulle stikke dypt over tid, spesielt om du ser vedkommende gjenta dette med andre.... ville jeg nok delt den stikkende følelsen med evt hans frue...noe jeg gjorde ved den ene anledningen over..
kanskje merkelig ifølge noen her inne men...det handler om ikke "å dø" på de ufines bekostning..

Siden temaet idag er enstemmig akseptert stusser jeg litt spesielt verdr. profilen "girlie"...

Profilen "girlie" skjøt tungt da innlegget ble lagt ut og skrev håvent.. ikke dra frem dine tidligere erfaringer.....

Har hun knust sine brilleglass i dag..... kan ikke akkurat se den store forskjellen ut fra det jente 31 beskriver av sine opplevelser...

Girlie.... du driver vel ikke forskjellsbehandling.....

Skjult ID med pseudonym Bitch lø. 22 sep. 2007 14:37

Er veldig enig med Kvinn1. Bort med skyhøye krav og fritt frem for ganske alminnelige menn og kvinner. Kunsten er jo å gjøre den man liker til en prins / prinsesse. Min erfaring er at når jeg forelsker meg er det en vanlig mann som på en eller annen måte har forandret seg i mine øyne. Jeg har forstørret et trekk som i utgangspunktet har vært der hele tiden.
Det vakreste jeg vet er smilerynker som er så markerte at de er der, selv når han ikke smiler..... Det må jo være et tegn på en vakker personlighet. Tenker jeg....

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 lø. 22 sep. 2007 14:39

Det som er bra med debatt forumet, er at man kan skrive rett fra levra.

Jeg er ærlig i min profil, selv om jeg er reservert, og ikke har bilde, hovedsakelig pga. jobben min.
Dessuten er ikke alle steder her i landet så store og anonyme som Oslo gryta. Hadde jeg bodd der ,hadde jeg åpenbart hatt bilde i min profil. Men, det er en kjennsgjerning at kontaktsøkøking via nett ikke er akspetert i alle miljøer, og ikke forenelig med alle slags jobber;)

Så dette har neppe noe med ærlighet å gjøre, at man skriver anonymt i forumet.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 15:13 Privat melding

Jeg er ikke enig med gitaristenom at gifte folk som sjekker opp andre burde bankes opp. Så lenge de er klare på at de er gifte, må det vel være greit? Hvis en kun er ute etter uforpliktende sex, er det jo veldig greit om den andre er i ett forhold. Men, å involvere seg følelsemessig i noen som er i ett forhold, er nok ikke ett sjakktrekk...

Kvinn1, det er nok ikke bare middelmådige menn som har høye krav, dere kvinner er nok ikke noe bedre på nett. Det er jo ikke måte på krav som drømmeprinsen må oppfylle, uten at dama er noe spesiell.

Til trådstarter, jeg vet du helt greit klarer å finne noen som ikke er i noe forhold. Men kansje du skal ta en litt grundigere bakgrunnsjekk neste gang? Stå på, børst av deg møkka og legg disse feilskjærene bak deg.

Skjult ID med pseudonym likegreit lø. 22 sep. 2007 15:14

Så enig med "Bitch" Her... Hva er vel vakrere enn et smilende fjes,og en sprudlene personlighet.? 8-)
Da bryr jeg meg nada om hvor mange timer som tilbringes på Sats i løpet av uken,eller alle fjelltopper man har besteget...

Skjult ID med pseudonym likegreit lø. 22 sep. 2007 15:16

...og til kit001,du er absolutt en av de fornuftigste her på forumet.Nok en gang et velformulert innlegg!

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 lø. 22 sep. 2007 15:22

kit001.

Jeg vet ikke hvordan kvinner skriver her, hva de krever osv. av naturlige årsaker.Da ingen kvinne får mer enn under 70% macth hos meg vet du. Men, godtar ditt ord. Du har sikkert rett.


Men, poenget med linken var vel at MENN løy om at de var gift.

Dessuten vil jeg presisere at det ville vært fint om Sukker hadde vært fri for folk som BARE søkte seg gratis og lettvinte sexeventyr.
Menn behandler nemlig mer og mer kvinner UTEN respekt og medmenneskelighet, mer og mer som SEXOBJEKT for seg selv og sine egne egoistiske lyster. Matrialismens bruk og kast, smitter på hvordan man behandler sine medmennesker, selv om de er av motsatt kjønn.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 16:40 Privat melding

Jeg mener det er unødvendig med muligheten for å oppgi sivilstatus her på Sukker, for hva gjør folk med ektefelle/kjæreste på et åpenbart dating-nettsted som dette uansett? De kan holde seg borte herfra!

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 22 sep. 2007 16:47

Råtne epler finnes overalt, også her...

Skjult ID med pseudonym Mannen50 lø. 22 sep. 2007 16:56

Er det da ingen kvinner her inne som er gift?

Har hørt om mange tilfeller hvor ekteskapet er så patetisk at kvinnen ønsker seg et forhold på si, men ikke ønsker å bryte ut av ekteskapet. Hvilket nett-forum skal disse bruke da?

Siden det tydligevis er menn som ønsker seg noen "bytter" er tilstede her inne så må en kanskje akseptere at Sukker også inneholder både menn og damer som vil ha slike ting?

Men de som ikke er ærlige på egen sivilstatus når en introduserer seg selv bør bli fortalt et dette er vanlig folkeskikk!

Tror ikke en skal være så kategorisk som noen her inne er. Ønsker og behov er ulike og så lenge en er klar over hva en selv vil og signaliserer dette tydelig, så skulle sjansene øke for at de med uærlige hensikter holder seg unna.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 18:00 Privat melding

@kvinn1. Tråden heter "utro", ikke "utro menn", "menn er noen utrolige drittseker og de har blitt verre" eller liknende. Jeg presiserte at jeg svarte eksplisitt på gitaristens innlegg. I tilegg oppfattet jeg ikke at debatten kun gikk på utro sukker, men oppfattet debatten som utroskap generelt.

Jeg deler heller ikke din oppfatning at kvinner blir i større grad betraktet kun som sexobjekt nå enn før. Min forståelse er at kvinnens stilling i Norge siden 60 tallet og fremover har vært preget av stadig større deltakelse og ansvar utover hjemmets sfære, noe jeg mener er en riktig og positiv utvikling. (burde vært unødvendig å henge på den bisetningen, men better safe than sorry)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 18:23 Privat melding

Da er vi enige der gitaristen. Bortsett fra at jeg synes det er like ille å lure noen i det virkelige livet.

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 18:23 Privat melding

For meg er en profil uten bilde en halvferdig profil og jeg svarer ikke på henvendelser fra slike. Hva gifte menn angår så har jeg skrevet i profilen min at jeg ikke er interessert i gifte menn. For en tid siden fikk jeg spørsmål fra en gift mann om ikke vi kunne ta en kopp kaffe sammen, for han som var gift måtte jo også ha lov til å etablere vennskap med det motsatte kjønn. Hørt sånt tull!! Jeg sa ja til kaffen mot at han tok med seg kona og ungene. Da ble det stille fra den kanten.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 lø. 22 sep. 2007 19:00

Beklager Kit001.

Det var ei kvinne som startet tråden. Som tok opp temaet.
Som jeg presiserte over, eller kanskje i et tilsvarende innlegg her i dag, jeg er selv kvinne, ergo får jeg bare match med menn. Kvinner havner under 70 % nemlig.
Derfor er mine synspunkter, ut fra ei kvinnes ståsted, utfra erfaring med menn på nett.
Ligger vel implisitt i saken.
Jeg har heller ingen unnskyldning for kvinner som oppfører seg på samme vis, slik menn er beskrevet. Om det er nødvendig å presisere det.
Folk som ikke kan opptre ærlige, som bevisst fører andre bak lyset er ikke noe å samle på.
Dette er etter mitt syn.mennesker som ikke evner å se hele mennesket, og bare ser andre som et objekt for egen egoisme.
Slike folk gir jeg ikke mange stjerner i boka.
Kanskje ei rigid holdning, men jeg har selv blitt såret, sett mange andre i mitt tilfelle, mange andre kvinner, dvs. venninner og bekjente bli såret av menn som lyver, bedrar og opptrer svært uredelig på nett.
Slik er det kort og godt med den saken.

Skjult ID med pseudonym uten bilde lø. 22 sep. 2007 19:18

Jente 31 -jeg er lei meg for at du har opplevd dette og håper at hverken du, jeg eller andre her trenger å oppleve det igjen!

Jeg vil likevel understreke at det er selvfølgelig ikke er slik at alle vi billedløse er gifte,feite, stygge eller generelt gale!
Folk med urent mel i posen finner man både på bar,på jobben og på nettet vil jeg tro!

Siden jeg har en utfyllende profil hvor det tydelig fremgår at jeg er ute etter noe langvarig vil jeg personlig gjerne slippe å få mail fra de som bare vil rise deg på rumpa eller andre tilsvarende aktiviteter(yep har skjedd..)

Gjennom mail og privat billedutveksling (bilder som ikke er på 100m avstand,med hjelm, el solbriller.) vil dere se at vi ikke alle er sånn som dere tror:)

Ta sjansen på en billedløs i dag da vel:)

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 lø. 22 sep. 2007 19:23

Uten bilde.

Ja det er mange med sære ønsker, flere som ønsker både rise og mye annet i skikkelig sado stil.
Heldigvis synliggjør disse seg temmelig kapt, før en vikler seg inn i noe som heller ikke passer for meg.
Sukker er ikke et sex formidlingsted. Kan syntes som mange svever i den villfarelse.( Igjen min erfaring går kun på menn.)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 lø. 22 sep. 2007 19:24

hei
Dette er meg.. jente 31
Ladyblue .. takk for den søte teddyen.. hi hi..
Kan legge meg ut innimellom, men foretrekker å være anonym i de fleste diskusjoner..
Selvsagt gjelder ikke dette bare menn .. kvinner er like mye utro som menn.
Men nå tok jeg opp en spesefik ting her denne gang.. og lurer på om det finnes mange her inne av samme slag.. og det er det jo får jeg høre . De har jo ingenting å gjøre på en seriøst dateing side.. De får heller finne seg andre steder .. Men uansett syns jeg at de som er der ute bør være ærlige om sine hensikter fra først stund. Så mann kan slippe å få en lite hyggelig overaskelse som jeg fikk.

Skjult ID med pseudonym ?? lø. 22 sep. 2007 19:26

Men hva er årsaken til at du ikke vil ha bilde i profilen din? Du kan jo tilogmed legge det i albumet. Da må man først inn på profilen og så inn i fanen "album" for å se hvem du er. Det er ikke så veldig lett tilgjengelig. Hva er så farlig med å legge ut bilde? Jeg skjønner ikke vitsen. Opplys meg :)

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 19:30 Privat melding

Enig med "fjottemor". Jeg har også fått slike spørsmål. I et tilfelle skrev mannen faktisk at han ville finne ny dame, han var ikke fornøyd med sin nåværende kone, og lurte på om jeg var interessert. Mannen var mer enn 10 år eldre enn meg. Jeg får se det positive i det, han var åpen og ærlig. Men stakkars kone som har en slik mann!!

Nei, jeg må si meg enig med de som er blitt litt skeptisk. Det er helt sikker noen uærlige sjeler i denne sukkerskålen, og det gjelder nok både oss kvinner og menn. Det får ikke hjelpe om jeg går glipp av et "gull-egg" gjemt bak en anonym profil, jeg avviser alle uten bilde og lite inneholdrik profil. Det er useriøst. Føler meg litt kynisk av og til, men trøster meg med at personen bak profilen sikkert er mer kynisk enn meg.

Lykke til folkens, håper dere finner en seriøs partner.

Ha en fortreffelig helg!

(kvinne 56 år fra Østfold) lø. 22 sep. 2007 19:37 Privat melding

Jeg gjentar, og legger ved egen identitet.
Til deg som skrev innlegget under psaudonymet "uten bilde"
Men hva er årsaken til at du ikke vil ha bilde i profilen din? Du kan jo til og med legge det i albumet. Da må man først inn på profilen og så inn i fanen "album" for å se hvem du er. Det er ikke så veldig lett tilgjengelig. Hva er så farlig med å legge ut bilde? Jeg skjønner ikke vitsen. Opplys meg :)

Skjult ID med pseudonym uten bilde lø. 22 sep. 2007 19:38

Svaret på "hvorfor billedløs" er sikkert like mange som ant billedløse,og min foklaring vil ganske sikkert ikke tilfredsstille deg siden du synes det er greit med bilde ikke sant?..:)

Svaret mitt er likevel at jeg liker anonymiteten det gir, jeg er en privat person som vil velge hvem som skal vite at jeg er her(selv om jeg etterhvert har fortalt det til mange he he), jeg er fornøyd med responsen jeg får fra profilen min!

Jeg vil understreke at når jeg er så heldig å få mail fra noen jeg synes virker interessant ut fra profilteksten, så er jeg raskt ute med å tilby å sende bilder av meg selv til vedkommende,slik jeg forventer at den andre gjør til meg.
Noen av de kjekkeste karene har faktisk vært billedløse hehe (uten at det sier noe om meg selv selvfølgelig;)
Prøv en billedløs i dag!:)

Skjult ID lø. 22 sep. 2007 20:16

Hehe må le litt av Gitaristen, lurer på om han ikke gjør annet en å banke opp folk på fritiden jeg. Hehe tror ikke jeg vil bli uening med den mannen:)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 22 sep. 2007 20:59 Privat melding

Som du ser, ble jeg veldig fort enig med gitaristen ;-) Men, seriøst, han virker som en oppegående herremann her på forumet

Skjult ID med pseudonym girlie lø. 22 sep. 2007 21:42

Jente31 skriver:

"Er ikke ute etter å ødelegge noen forhold her... så jeg kommer ikke til å ringe til kone eller noe sånt. Det er ikke meg å gjøre sånn.. Bare børster av meg og går på igjen... og håper på bedre resultat neste gang... :oD "

Småkresen skriver det motsatte.

Så nei, småkresen -jeg driver ikke forskjellsbehandling.

(nok en gang sørgelig at du må skyggebokse -for å hevde deg selv ? i en annens tråd)

Jente 31, trådstarter her har skjønt det, og jeg unner henne alt godt fremover med slik en fin innstilling
med å lære av det som er skjedd
og se fremover, og jeg er sikker på at det er den innstillingen som vil være med å bidra til at det kommer til å skje også :-)


Alle gode ønsker fremover for deg, Jente 31, heje, det fortjener du virkelig :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 38 lø. 22 sep. 2007 22:59

Etter min mening bør enkelte (inkl. meg selv) av jobbmessige og etiske grunner ikke ha bilde her. Dette kan være leger (altså fastlege), folk som jobber på familierådgivningskontorer, konfliktsrådet, krisehjem o.l., samt advokater og andre som bistår ved samlivsbrudd, barnefordeling, barnevern o.l.

For de av dere som ikke skjønner dette skal dere få det inn med teskje: De som kommer i kontakt med slike yrkesgrupper er både i en fase av livet der de er på utkikk etter ny partner (enten for et kortvarig eller langvarig forhold), og er samtidig sårbare og trenger bistand fra profesjonelle aktører som de igjen lett kan føle seg knyttet til. Aktuelle profesjonelle aktører bør av etiske grunner forholde seg helt nøytrale hva angår sin sivile status og om man er i "markedet" eller ikke. Hvis vedkommende derimot er synlig tilstede på sukker der man annonserer seg selv på markedet som singel og klar, kan man miste noe inntrykket av profesjonalitet og nøytralitet i jobbsammenheng. I tillegg kan dette gi grobunn for feilaktige forhåpninger og i enkelte tilfeller tilnærmelser fra pasienten/klienten/kunden.

Problemstillingen er ikke uaktuell. Norge er et UTROLIG lite land. Når jeg ser folk på sukker som jeg kjenner i jobbsammenheng huker jeg dem (diskret) av som "ikke interessante".

En annen ting er at jeg synes det er ubehagelig å avvise damer som interesserer seg, noe atskillig flere gjør når man har bilde enn når han ikke har bilde. Jeg synes rollen som jeger er bedre enn rollen som byttet :-) Jeg sender også med bilde i første melding.

Synd for dere som automatisk avviser folk uten bilde.

(kvinne 56 år fra Østfold) lø. 22 sep. 2007 23:16 Privat melding

Ærlig talt.
Det er flere leger, advokater og konflikthåndterere her inne i tillegg til deg. De ser ikke ut til å bli truet i sin profesjonelle rolle. Det finnes til og med yrkesetiske rettningslinjer for hvordan men skal oppføre seg i forhold til mennesker som er i krise.
Tror nok mer på den siste komentaren din, den om at du har vanskeligheter med å avvise generellt.

Skjult ID med pseudonym ja ja sø. 23 sep. 2007 00:17

-Eller man kan bare respektere at noen andre har forskjellig mening fra deg, og tro de når de sier at de ser det slik...:)
Blir litt lei av at folk blir så opphisset over de bilde greiene jeg. Hvordan vet jeg at de med bilde er så utrolig mye bedre mennesker enn de uten? Er det ikke gjennom mail/samtale og ikke minst det å møtes at man viser hvem man er?

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 23 sep. 2007 19:59

Er det ikke mulig å få svar fra noen som driver med dobbelt spill da.. ?? (her er dere jo anonyme ) Vær så snill å forklar for meg hvorfor? hva er det som gjør at dere ikke er fornøyd med det dere har og hvorfor ikke gå fra vekommende?? og hvor for gå etter jenter/gutter som er ute etter et fast forhold? hvorfor holde det sjult fra dem at dere er gift/samboer .. ??

Hilsen nyskjerrig..