Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og hjerter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Biko to. 15 jan. 2009 21:11

Jeg blir litt skremt av det jeg leser i noen av trådene. Hva tror egentlig dere jenter om de guttene som har profil her? Dersom de er så dumme som noen av dere mener må det vel bedre å være alene enn å menge seg med en slik stakkar.

Nei; her er sikkert mange slags gutter (ser jo mye rart i "guttetrådene" og). Og mange slags jenter. Er dere sikker på at dere klarer å sortere ut den rette gjennom en rask kikk på profilen og bilde(ne). I så fall er dere unike. Men kanskje litt for unike siden dere faktisk har en profil på dette nettstedet. Dere burde vel ikke trenge det? Kanskje dere luker ut den dere egentlig søker etter 1 minutt. Ikke vet jeg.

Jeg har ikke vært særlig lenge på denne siden, og er ikke andre steder. Var skeptisk før jeg kom hit, og noe av min skeptisk mot slike steder ser ut til å stemme. Jeg går av og til gjennom online-lista og ser fine/interessante profiler. Jeg er opptatt av interesser, og ser selvsagt på bildene. Men jeg setter faktisk hjerter også på personer uten bilde. Et hjerte betyr ikke at jeg er forelsket. Det betyr akkurat det som står; svært interessant profil. Oppnår jeg kontakt dukker det nok opp et bilde til slutt, dvs. jeg har fått bilder av slike jenter. Jeg har også fått begrunnelser på hvorfor de ikke har bilde i profilen sin. Jeg er her inne for å finne den rette. Det finner jeg ikke ut gjennom å se i 1 minutt på en profil, om det så er bilde av en modell.

Derfor jenter. Ikke fokuser så mye på alle de dere ikke synes er interessante. Fokuser på å finne den rette, og gjerne på å gi folk en sjanse til å vise at de er den rette. Her er utrolig mange flotte jenter/damer. Fatter egentlig ikke at dere er på denne siden. Kanskje det er fordi dere er for kresne. Brad Pitt er opptatt han. Og det er ikke sikkert at de kjekke guttene dere umiddelbart faller for er den rette.

Og til slutt; Ser at dere klager på at mange gutter har kjedelige profiler. Vel; 70% av jentene har nesten lik profil. Så ikke klag for mye på gutter uten fantasi. Men dere trenger kanskje ikke så spennende profil når dere vet at dere er fine. Det er jo synd i dere som plages med så mange hjerter at hele kvelden går med til å svarte ut friere. Spørs om alle dere fortjener de hjertene dere har fått.

Jeg skriver ikke dette for å provosere. Men her er noen som bør tenke på at de faktisk er her for å finne den rette - den de skal leve med i lang tid. Eller er det ikke det?

Skjult ID to. 15 jan. 2009 21:14

Kanskje det er på tiden å få litt hjelp til å sette opp profiler ???

(mann 47 år fra Vestfold) to. 15 jan. 2009 21:19 Privat melding

Vel... de fleste leser sikkert ikke forumet. Dessuten så blir nok slike nettsteder som dette brukt som kjøttmarked. Kanskje negativ nå, men det er i allefall mitt inntykk etter å ha lest en del på dette forumet.

Men, jeg tror nok at det finnes en del seriøse mennesker her inne også! Vi er jo her:-) Jeg har gitt opp sukker og er bare her for tidtrøtte... men kanskje den rette dukker opp når vi minst aner det!

Men det du skriver gjelder sikkert mannfolk også!

Skjult ID med pseudonym scrat to. 15 jan. 2009 21:37

@ skjult id kl 21.14

Hvis man får hjelp, forteller profilen da mest om deg selv eller den som hjelper deg?

Skjult ID med pseudonym zzzopp to. 15 jan. 2009 21:40

TS: Godt sagt!
Etter å ha lest noen diskusjoner som går på hva gutta skriver i første melding, så virker det som om damene her
tror de er så grenseløst mer intelligente. De kommer med nedlatende kommentare a la
"stakkars deg dumme gutt, fortell meg hva du skrev i meldingen så skal jeg hjelpe deg og si hva du gjorde feil".
Det er vel de samme damene som blir rundlurt av gutter som har pugget alle triksene fra Pornopung, The Game og
annet PUA materiale :-)
Har vært her en stund og sett massevis av kjedelige profiler, og har mottatt en del meldinger som kun inneholder et par ord.
På tide at damene hopper ned fra sin høye hest og stikker fingeren i jorden.

Skjult ID med pseudonym Biko to. 15 jan. 2009 21:41

Svar til Biko:
Tror nok det gjelder mannfolk og. Jeg ser jo ikke deres profiler og har ikke noe interesse av det heller. Men jeg ser nok litt av det som står i trådene her.

Joda, jeg kødder også når jeg prater med gutta. Men jeg er ikke her for å kødde. Har nok levende venner. Mangler bare den rette...

Og en ting til: det er vel til syvende og sist ikke profilene som er interessante? Er det ikke mennesket som sjuler seg bak en fin profil? Selv den største drittsekken klarer vel å lage en flott profil dersom det er målet. Man kan sågar endre profilen til man får godt over 90 i match med den man søker.....hvis det er målet. Men til slutt blir man avslørt.

Jeg kan såpass data at jeg skal få knødd til det meste. Sliter litt mer med selve bildet - det er jo fortsatt meg.

Spørsmålet er hva man søker...

(mann 49 år fra Oslo) to. 15 jan. 2009 21:41 Privat melding

Som de sier i Parlamentet: Hear, hear!

Helt på linje med deg biko. Du har skjønt det vesentligste: Man kan ikke velge folk bort på grunn av noen få ord på en skjerm eller et bilde. Det må i så fall være hvis det er helt åpenbart at personen har verdier eller interesser som er helt på kollisjonskurs med ens egne. Og det er vel ikke så ofte det skjer?

I den virkelige verden møter jeg sjelden damer som er så arrogante og kravstore som de jeg møter her. Uten at jeg skal spekulere over mulige grunner til det...

Skjult ID to. 15 jan. 2009 21:44

Jeg tenker litt mere profesjonell hjelp @scrat

Skjult ID med pseudonym åddå to. 15 jan. 2009 21:55

Til dels enig......men ikke helt.
Dette er ikke virkeligheten.I virkeligheten-om jeg traff dere gutter,ville jeg selvsagt bukt mer enn ett minutt på å "dømme".
Men det ER bilde som teller her inne-fordi det ikke går ann å bruke sjarm og ord på samme måte!
Jeg leiter ikke etter brad Pitt......men en som har "ett-eller-annet" som tiltrekker meg!Det blir meningsløst i mitt hode å bruke masse tid på en som ikke jeg finner en smule tilltrekkende engang!Vel vitende om at han likevel kunne sjarmert meg i senk i virkeligheten........men sånn er det bare-for meg iallefall.......i denne data verdenen.
Men jeg svarer alle da.......er ikke ufin med noen........men trenger "kjemi" ved første bilde faktisk!
De andre gutta treffer man jo IRL........der kan den gråeste musa sjarmere meg iallefall:)

Og det blir litt tåpelig å snakke om at pene folk kke trenger å være her!
Ikke alle som har tid/annledning eller lyst til å jakte å dra på byen hele tiden.Og uansett.......så gjør vel de fleste begge deler?

Skjult ID med pseudonym XYZ to. 15 jan. 2009 21:59

Er veldig enig med deg Biko og kjenner meg igjen i det meste du skriver. Føler det nesten er helt håpløst å være gutt her inne og at det er veldig tilfeldig hvem man kan få kontakt med av jenter her inne. Forsåvidt greit at enkelte ikke "gidder" å svare på meldinger, men at noen ikke en gang tar seg bryet om å kikke og lese profilen vitner vel en god del om at trynefaktoren er viktig for de fleste jentene. Har også erfart at enkelte jenter stopper opp og skrive....ja, dere får sikkert massevis av mailer fra desperate gutter og menn rundt omkring, men dere kan vel vise såpass respekt og lojalitet til de dere har startet å skrive med eller send en enkel melding og vær ærlig og si fra at dere ikke ønsker mer kontakt....det tar tid å bli skikkelig kjent, så ikke ignorer oss med en gang..:)

Ble litt kritikk her til dere jenter....vi gutter er sikkert likedan og ikke noe bedre:)

Skjult ID med pseudonym Johanna to. 15 jan. 2009 22:00

Synes dette er vanskelig jeg gutter. Ikke liker jeg å avvise noen og ikke liker jeg å ta kontakt. De få gangene jeg tør å dele ut et hjerte er det fordi jeg virkelig liker profilen. Har jeg fått en melding eller hjerte så prøver jeg å svare men synes de sorte hjertene virker veldig brutale uansett hva magefølelsen min sier. Samtidig så deler jeg heller ikke ut telefonnummer osv til mennesker jeg vet for lite om. Og da skjer det egentlig svært lite her inne annet enn å lese på forumet. Så man gir vel bare litt opp og blir bare værende til superbrukerperioden er over..........

Skjult ID med pseudonym Biko to. 15 jan. 2009 22:15

Savr til "åddå"
Er ikke uenig med deg. Tror nok dere får noen flere brev enn menn, så det er ikke det jeg tenker på. Bakgrunnen for at jeg opprettet tråden er en annen tråd "Hva med hjertene" samt erfaringer jeg har gjort i min kontakt med mange jenter.
Viktigst; du svarer. Vær gjerne kort. Helt ok. Jeg svarer da kort tilbake og takker for tilbakemeldingen. Så lar jeg henne være i fred. Slet litt med sorteringen. Ga en slik jente et svart hjerte, men angret meg og tok det vekk. Måtte bare finne meg en sortering for ikke å plage henne igjen om 3-4 måneder. Notatene hjalp meg der.
Jeg er glad for at her er pene jenter. Ser dere gjennom tråden jeg sikter til skjønner dere nok hva jeg mener. Noen er og blir arrogant. Pene jenter som vet at de er pene og misbruker det er frastøtende på meg.

Svar til "Johanna!.
Hvorfor ikke ta kontakt? For alt jeg vet har jeg gitt deg et hjerte. Det betyr ikke at jeg er forelsket, men at du er interessant. For å vite mer må man ha litt kontakt framover, så får man se.

Skjult ID med pseudonym Johanna to. 15 jan. 2009 22:26

Går straks og sjekker Biko! Ellers får jeg vel skylde meg selv, har kanskje ikke vært nok kontaktsøkende her:)

Skjult ID med pseudonym Biko to. 15 jan. 2009 22:49

Hygglig det :-). Men litt vanskelig med alle disse pseudonumene.

Hadde håpet på en litt seriøs tråd hvor både gutter og jenter deltar. Ser bra ut synes jeg :-)

Skjult ID med pseudonym spinn to. 15 jan. 2009 22:50

Biko - trenger du virkelig et huskelapp-system for å vite hvem DU SELV har tatt kontakt med?
Det synes jeg er pussig. Virkelig pussig. Hvor mye omtanke er det da i kontaktforsøket?

I går fikk jeg melding fra en som skrev at jeg hadde flotte bilder og han og jeg hadde noen felles interesser. Han hadde ikke bilde, så jeg etterlyste det og fikk det. Be mildt sagt overrasket! Jeg skrev høflig tilbake at vi allerede hadde vært på DATE! Selv da husket han det ikke, og ba meg fortelle hvor og når (og jeg har flere tydelige bilder av meg i albumet).
Jeg minnet ham på hvor og når og hva vi hadde snakket om. Først da husket han det.... Jeg ler!

Det har skjedd meg flere ganger at jeg får melding fra samme person etter en stund, ja. (Er det like uhøflig å ikke svare hvis man har avslått personen fra før, mon tro?) For all del - lag et system for å unngå slike tabber om du trenger det. Men dere som trenger det - ikke kom og si at dere legger sjela deres i dette, når dere ikke engang husker hvem dere har vært i kontakt med, eller som her: vært på date med!!!

Og ang. hun stakkars jenta midt i Birken som trengte smørehjelp... Helt sikker på at det var henne? :-)

Skjult ID med pseudonym Biko to. 15 jan. 2009 23:03

Svar til "Spinn".
Joda, jeg har nok god oversikt jeg. Og i hvert fall mht. de jeg har hatt ordentlig kontakt med. Tenker her på folk med interessant profil som er uinteressert i meg med en gang. Det trenger ikke bety at jeg er uinteressert, men jeg gidder ikke plage folk her inne. Som sagt før; det er mange fine jenter med interessante interesser og tilsynelatende fine personligheter. Jeg bruker faktisk tid og studerer profilen før jeg sender et brev. Men jeg pugger ikke profilen - tar heller kontakt. Jeg er i utgangspunktet glad i mennesker, og kan skrive med folk selv om vi blir enig i at det ikke kan bli noe forhold av det. Det spørs om vi ikke har litt forskjellig terskel for å ta kontakt. Vet ikke jeg. Jeg tenner i hvert fall ikke på en profil alene. Må vite litt mer.

Kan ikke tenke deg at det du har opplevd er veldig representativt. I så fall er det lavmål - enig med deg i det.

Skjult ID med pseudonym Johanna to. 15 jan. 2009 23:22

@Biko,

søren, det ble litt mye på en gang her, det kom tassende en unge og spydde på stuedøra.....

Skjult ID med pseudonym lilla to. 15 jan. 2009 23:30

jeg ler når jeg leser i denna tråden og andre om gutter som sutrer over at
damene ikke svarer eller setter sort hjerte på dem..
en god del av de gutta har jeg sendt melding til og ikke fått svar fra
eller jeg har fått et halvt uhøflig avslag..
ække i deres divisjon skjønner jeg.....
gjøkke meg noe det, det er jo sånn det er. men jeg sutrer ikke for det..
men fei for egen dør og behandle damene som dere selv vil bli
behandla før dere begynner å syte og klage, gutter...!!!

Skjult ID med pseudonym zzzopp to. 15 jan. 2009 23:32

Ingen som syter her inne vel? ;-)

Skjult ID med pseudonym lilla to. 15 jan. 2009 23:40

nei, aldri.....

Skjult ID med pseudonym Johanna to. 15 jan. 2009 23:40

Syter? Ikke på sukker vel:).....

@Biko, betyr vel at jeg er nestemann...........ææææææææsj

Skjult ID med pseudonym spinn to. 15 jan. 2009 23:44

zzzopp

Jo du, blant andre... Ved å ironisere over jenter som vil hjelpe gutter med hva som kan ha gått galt med meldingen de sendte.
Den var sikkert til meg den kommentaren din: "De kommer med nedlatende kommentare a la
"stakkars deg dumme gutt, fortell meg hva du skrev i meldingen så skal jeg hjelpe deg og si hva du gjorde feil".

Tror ikke jeg skrev verken stakkars eller dumme, gitt. Men jeg tilbød meg nylig å se om det var noe jeg som jente ville reagert på. Han spurte om hvordan det kunne ha seg at han ikke hørte noe mer. Hva slags konstruktivt svar venter han seg om ingen vet hva som ble sagt? Eller bommet jeg helt: Er det er ikke et reelt spørsmål? Men kun en frustrasjonsublåsning, eller burde jeg skjønt at det var ren syting? Vel, beklager at jeg tolker i beste mening av og til! :-)

Skjult ID med pseudonym Johanna to. 15 jan. 2009 23:53

Men når jeg allikevel sitter her og venter på å bli syk så må jeg si at det har så lett for å bli sånn "hakkekalas" her inne. TS ville jo ha en hyggelig men seriøs tråd(prøver litt mellom vaskebøttene her men kan vel misforståes antagelig). Hvorfor kan vi ikke ha litt sånne konstruktive diskusjoner uten personangrep av og til........tenkte bare lille meg da.

Skjult ID med pseudonym Biko fr. 16 jan. 2009 00:05

Jeg konstaterer bare at folk er forskjellige, og det er nå greit nok det :-). Ikke at det er så overraskende!

Tror nok mange overvurderer et hjerte her inne. Jeg har satt noen hjerter ja; svært interessant profil betyr det. Ikke mer. Ikke mindre. Kanskje det oppfattes annerledes her på en sjekkeside. Vet ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 16 jan. 2009 00:13

Greit nok det, Biko. :-)

Jeg liker bare ikke å bli tillagt holdninger jeg overhode ikke har (ikke av deg, altså:).

Hva mener du med at mange overvurderer et hjerte? At de ikke tør å sette dem, eller at de legger for mye i det når du har gjort det?

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:13

Kunne ikke vært mere enig Biko:), folk er forskjellige og godt er det:), jeg for min del blir mindre og midre sikker på om jeg har noe å gjøre på sjekkesider. Det og ikke se menneskene man kommuniserer med er vanskelig. Og bare for ordens skyld, jeg har også satt hjerter jeg aldri har fått svar på. Tror jeg er passe normalt utstyrt både innvendig, utvendig og på toppen:)

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:22

Men det var jammen stille på forumet nå, får tasse inn til senga og den lille kveldsterroristen min. Takk for i kveld:)

Skjult ID med pseudonym bedrag fr. 16 jan. 2009 00:24

Face it....En god del av de mest aktive her inne er her kun for tilfredstillelsen de får av oppmerksomhet og har ingen intensjon om å finne den rette, det gjelder både gutter og jenter. Men jeg synes det er litt arogant av jentene her inne som harselerer over hvor dumme gutter er, og jeg siterer:som "sikter for høyt", "sender hjerter hit og dit", "kommer med dårlige sjekketriks" Osv osv. Er dere de samme som vi på byen forteller noen rosende ord og så puler på nachspiel? Man vet bare hva man blir fortalt husk det. Jeg synes ikke det er noe grann rart at mange av dere er single med slike holdninger. Har vært her inne i tre uker nå og lest mange profiler og lest trådene på diskusjonsiden og bare fått bekreftet fordommene mine mot sjekking på nett. Så nå pakker jeg kofferten min og stikker herfra. Lykke til videre alle sammen .

Skjult ID med pseudonym spinn fr. 16 jan. 2009 00:25

Johanna.. ? Du kan jo gi det ett siste forsøk til å tenke: Nå gambler jeg og ta kontakt med 5 utvalgte i morgen? Hva har du å tape på å sette alle kluter til? Du virker som en flott jente!

God natt!

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:26

au....

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:28

ups...trøtt nå, tusen takk spinn

Skjult ID med pseudonym Zchnim fr. 16 jan. 2009 00:29

Hmm, vi står nok aldeles likt begge kjønn, selv om jeg mistenker at damene får endel flere hennvendelser enn oss karer (vi hadde noen tråder tidligere som bekreftet dette... om de damene som postet da var over gjennomsnittlig attrakitve per profil vites ikke, men jeg var imponert over både bilder og språk =)

Men, som andre sliter jeg litt med de svarte hjertene, synes det er litt brutalt å bruke dem, så jeg unnlater heller å svare på mail 2 og 3, men aldri på første. Ser noen personlige svakheter her, ja, men jeg er offer for samme mønster selv, uten å kunne si hva den egentlige grunnen for utfasingen av meg er =)

Og ofte også husker jeg ikke hvem jeg har mailet, kontaktet og/eller blitt avvist av. Ikke bare fordi jeg er generelt glemsom, men også fordi jeg har hatt lengre perioder jeg ikke er aktiv her. Når jeg kommer tilbake hender det jeg ser damer som også er tilbake, noen ganger også etter å ha deaktivert profilen sin måneder i forveien. Konkluderer igjen med at det er likestilling; vi prøver og feiler alle sammen, gjerne gang etter gang. Noen ganger tar vi rett og slett bare pause fordi det er andre ting som skjer utenfor sukker.

Derfor bruker jeg de gode hjertene til både å merke interessante profiler, og for å prøve å huske hvem jeg har hatt kontakt med. Ikke noe bra system, fordi mailen jeg har sent blir slettet etter en tid. Noen ganger minner online dating meg om å søke på jobb; noen ganger sender jeg ut mange søknader til høyre og venstre, andre ganger ser jeg en jobb jeg virklig brenner for, og legger mye mer i svaret jeg får.

Og når jeg først er i gang som besserwisser, om den som starter tråden ikke er anonym, vil flere postere svare med id, som er god reklame for oss selv, og samtidig vil tråden ha et mye mindre sytende inhhold.

Skjult ID med pseudonym Biko fr. 16 jan. 2009 00:30

Svar til Spinn:
Begge deler, tror jeg. Tror nok menn deler ut mer hjerter enn damer, men det er nå slik verden er. Det er vel fler menn som sjekker opp damer enn omvendt?

Men tenker mest på det siste dvs. at noen legger for mye i et det er plassert et hjerte. Du ser jo av tråden hvordan jeg gjør det. Får fin dialog med noen. Andre sier høflig at de ikke er interessert, mens noen ikke svarer. Jeg prøver bare å oppnå kontakt med de som er interessante.

Og til deg Johanna:
Klart dette med hjerter skjer begge veier. Synes nå man bør svare uansett. Jeg svarer alltid på henvendelser.

Tror det må lages en egen nettside for sjekkere som ikke liker å sjekke, men som så gjerne vil finne den rette. Sukk...

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:31

auet mitt var til den bitre.....

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:34

Biko:
Får nesten en følelse av å ha fått hjerte....og at jeg ikke har svart, men det trodde jeg ikke:)

Skjult ID med pseudonym Biko fr. 16 jan. 2009 00:40

Johanna:
Slapp av - jeg aner ikke hvem du er under pseudonymet ditt. Og det er ikke slik at jeg blir søvnløs av å ikke få svar. Forventer forresten ikke å få svar på et hjerte. Men når jeg sender brev blir det noe annet. Da burde alle svare. Men at folk blir lei dersom noen ikke gir seg blir noe annet.

Men det varmer å få et hjerte. Skikkelig også, selv om det ikke trenger bety noe mht. hva som kan skje

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:49

...igjen

skulle ha lagt meg men likte denne tråden etterhvert. Sant at det varmer med hjerte, synes de er kos å få. Man kan da vel ikke la være å svare hvis noen faktisk har satt seg til å skrive brev.......

Skjult ID med pseudonym Johanna fr. 16 jan. 2009 00:54

Og forresten når jeg våknet litt igjen...@spinn, takk for rådet men jeg har foreløpig ikke klart å velge meg noen favoritter, det er jo masser av flotte mennesker her inne! Så trives best på forumet...

Skjult ID med pseudonym åddå fr. 16 jan. 2009 12:54

Kanskje ikke heeelt riktig tråd men......uansett
NÅ har jeg begynnt å sortere litt.Tatt mot til meg og deler ut hjerter.Mest sortte da....for å gjøre listen litt mer spennende.Men selvfølgelig andre farger også:)
Men en ting som er litt irriterende......
Når jeg ikke vil flytte over avstander-og han også har svart det......hvorfor i huleste får vi så bra match da???
Hadde jo vært MYE mer lettvint om de ikke kom opp engang....blir mange hjerter å dele ut,av den grunn alene.......
Og det er jo en "deal-breaker"!! Why??

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym fr. 16 jan. 2009 15:35

Veldig bra skrevet Biko.

Eneste jeg er uenig er følgende setning:

"Fatter egentlig ikke at dere er på denne siden".

Fordi for meg er det helt åpenbart hvorfor de er på denne siden, nemlig fordi de har så lite selvinnsikt og stiller så sykt høye krav til andre at de er helt ukompatible med noen som helst. Så kommer de hit og er så ekle fordi de anser guttene her inne som tapere, bare fordi de selv er flaue over å være her.

Skjult ID med pseudonym Wild@Heart fr. 16 jan. 2009 15:57

Who's to blame?

Som man rer, så ligger man.

Skjønner godt at jentene her inne ikke gidder, har tid, ikke tør, driter i eller av andre årsaker ikke svarer på henvendelser, det være seg om det er hjerter som blir delt ut eller meldinger som blir sendt.

Hvis de får så uhorvelig mange henvendelser og blir høye på pæra så er det vel oss gutta som må ta skylda, eller?

Tror mange av kara her inne sender meldinger og hjerter i hytt og gevær - Får mer fisk når man fisker med garn enn med fiskestang :) Personlig deler jeg ikke ut særlig mange hjerter eller sender meldinger fordi jeg synes det er mer morro å få fisk når man fisker med stang ;)

Egentlig kjipt for jentene her inne, de får jo ikke tid til selv å velge hvem de vil ha, til det har de ikke tid fordi de må gå gjennom alle henvendelsene de får, så da ender de vel opp med å ta til takke med det de får kasta etter seg, hehehe ;)

Ha en fantastisk helg alle sammen!!!

Skjult ID med pseudonym s fr. 16 jan. 2009 20:47

Jøje meg.

Skjult ID med pseudonym tullogtøys lø. 17 jan. 2009 23:13

Lurte veldig på akkurat det her...så jeg har ligget inne her en ukes tid med en fake profil. Jenter: DERE er like ille som gutta når det kommer til det her. Skal det ikke mer til enn noen bilder av en ukjent toppmodell med sunne verdier og tøffe hobbyer før dere strør rundt dere med gule og rød hjerter? Postkassa fylles opp av all verdens dårlige sjekketriks og tull.. Nei snakke om å være naive...har forresten tre dater med noen av dere til uka...

Skjult ID med pseudonym tles lø. 17 jan. 2009 23:15

@biko

Alle jentene her inne på sukker er annenrangs vare.

Skjult ID med pseudonym Avslappa lø. 17 jan. 2009 23:17

Så det er der jeg bommer altså? Skal sporenstraks skaffe meg noe modelbilder ;-p

Skjult ID med pseudonym tles lø. 17 jan. 2009 23:45

@charmy68

For å lure bimboer i kassa selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym tles lø. 17 jan. 2009 23:48

@charmy68

Det kan jo hende han bruker en fake profil med en kjekkas til å kontakte noen han har kontakt ved gjennom sin ekte profil. Det er morro å lure overfladiske bimboer trill rundt vet du. Ingenting er som å se uttrykket når man dukker opp som seg selv på daten man har avtalt via kjekkasprofilen.

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 17 jan. 2009 23:59

@charmy
For en gangs skyld er jeg 10.000% enig med deg.
Det enkleste er bare å ignorere dem !

Skjult ID med pseudonym Johanna sø. 18 jan. 2009 00:03

ja ja...........tror nesten det er greit å ikke ta det personlig jeg da...........:))

Skjult ID med pseudonym tullogtøys sø. 18 jan. 2009 00:15

Det hele begynnte med en tråd her inne hvor jenter ikke kunne skjønne de tullete guttene som strødde rundt seg med hjerter og "siktet alt for høyt", så derfor synes jeg det virket som et interessant prosjekt og finne ut om dere faktisk var noe annerledes.. Noe dere definitivt ikke er. Bruker ikke mye tid på det er bare innom en gang i blant og tømmer postkassen og svarer noen for å holde de litt på is...Har selvfølgelig ikke planer om å møte opp på datene:-) Faktisk så synes jeg hele prosjektet ble dritmorsomt..haha.

Skjult ID med pseudonym ABC sø. 18 jan. 2009 00:31

tullogtøys

Hahahaha..genialt:-D Tror nesten jeg må gjøre det selv jeg, kan jo fort finne ut hva som bor i de jeg har kontakt med her inne..hehe

Skjult ID sø. 18 jan. 2009 00:52

Tull og tøys.

Håper faktisk Sukker leser dette og sletter profilen din. Å åpent innrømme at du avtaler fake-dater uten å ha til hensikt å møte opp, er neppe smart. Skal faktisk vurdere å sende en klage....

Vi trenger ikke den typen oppførsel her inne!

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2009 00:54

Det er sånne som tull og tøys som ødeleger her for andre

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 18 jan. 2009 00:58

Mange jenter og kvinner her inne er så redde og usikre på seg selv at de aldri kommer lengre enn til kikke-stadiet. Hvis en fyr sender dem en mail synes de den er "dum" (dvs. ikke akkurat slik de ville ha skrevet den selv hvis de hadde turt) og ojer seg over hvor håpløse gutta/mennene her inne er.

Hvem tror dere er her inne? En gjeng velbeslåtte, social charmers som renner over selvtillit og vellykkethet? Hardly. Vi er et gjennomsnitt av den norske befolkningen. Omtrent like spennende som Pizza Grandiosa.

Men, det går jo an å utvikle et godt forhold til en Grandiosa?

Skjult ID med pseudonym skybert sø. 18 jan. 2009 01:01

Med litt ekstra stæsj så blir en grandiosa til noe veldig spisbart :-)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2009 01:01

absolutt, det går også å berikke den med litt ekstra krydder :-) Da bli den en delikatesse;-)

Skjult ID sø. 18 jan. 2009 01:03

med et lite rød hjerte kan man få grandiosa til å smake som peppes-pizza

Skjult ID med pseudonym skybert sø. 18 jan. 2009 01:07

eh...hjelp meg å forstå...?

Skjult ID med pseudonym ttt sø. 18 jan. 2009 01:32

Kanskje tullogtøys bare kødder litt med dere her på diskusjonen? Trenger jo ikke nødvendigvis ha en fake-profil selv om han skriver det her.

Skjult ID med pseudonym topaz sø. 18 jan. 2009 03:01

charmy 68

Tenkt å dele med deg hvilke to profiler du mener?

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 18 jan. 2009 13:55

Tror damer helt uten (bilder) har lettere for å legge igjen gule og røde hjerter enn damer MED bilder. Kanskje damer uten bilder er litt ville-og-gærne?

Hm.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2009 14:01

Mener du rambutan at damer uten bilder tørr mere enn de andre ?

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 18 jan. 2009 14:03

@charmy:

Hæ? Bare prøvde å legge opp et svar som tok for seg så mange problemstillinger som mulig fra tråden.

Jeg forsvarer ikke fake profiler, hvis det er det du lurer på. Jeg bare synes jentene/damene her inne er litt slappe.

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 18 jan. 2009 14:30

@nygjerrig

Ja. Du blir alltid litt tøffere når du går i banken med hette på, vettu :-)

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) to. 22 jan. 2009 23:49 Privat melding

Tror TS traff noen spikerhoder der.
Jeg deler ut alle slags hjerter, mye for å kartlegge litt hvem som er "interessant" og kanskje burde undersøkes mer.

Jeg har lagt merke til at noen (jenter, da jeg selv er gutt) ikke har profilbilde, mens bilde av seg selv i "album" har de. Er det for å få flere folk innom profilen kanskje?