Alle innlegg Sukkerforum

uinteressant

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grunt to. 15 jan. 22:26

Hei,er jeg her sist måned,og fikk ikke noen serøs melldig,stakar det sted,penger kastet ut, ingen nyte, ingen bra treff.Aldrig mer hit.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig to. 15 jan. 22:33

Hyggelig at du satt av en mnd. her på sukker. Ikke sikkert dette er noe for deg...lykke til videre:-))

Skjult ID med pseudonym Tango3 to. 15 jan. 22:41

Dette stedet blir akkurat så bra som du klarer å gjøre det selv - jeg personlig har hatt mange bra opplevelser takket være sukker.

Lykke til videre på ferden!

Skjult ID to. 15 jan. 22:45

helt enig med Tango, det er vi som gjør sukker til det det er ...

(mann 50 år fra Østfold) fr. 16 jan. 08:37 Privat melding

Det er ikke penger kastet ut av vinduet. Du var interresert i å prøve å finne noen ved hjelp av sukker. Du har prøvd å betale for å øke dine sjanser. Om du ikke fikk den responsen du ønsket så har du ihvertfall prøvd, og vet at det ikke funket.

Jeg vet ikke hvor lenge du har vært her. Men uansett så er det ikke noen garantier involvert. Og min filosofi er at det er min måte å presentere meg selv på som gjør at jeg eventuelt ikke får kontakt med noen. Det er mange forskjellige mennesker her inne og det er ikke de andres skyld at man selv ikke får kontakt.

Vil også presisere at selv om jeg mener at det er ens egen skyld at man ikke får kontakt med noen her så må man allikevel huske på at man er den man er på godt og ondt og at man er en fin person allikevel. Det kan bare være at denne formen for kontaktsøking ikke passer, eller at man trenger å forandre litt fremgangsmåte.