Alle innlegg Sukkerforum

Klovner i kamp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DrStockman on. 7 juni 2017 22:58

Etter å ha lest et mange kvinnelige profiler her ser jeg at en stor andel krever at mannen skal få dem til å le. Hehehe? Kvinner søker altså en klovn? Et ravende muntrasjonsråd som skal holde henne leende helt til hun stikker på standup på kvelden? En gjøgler full av slapsticks som opptrer med Charlie Chaplin show til ettermiddagskaffen? Hadde det enda vært en hoffnarr de ville ha ...en som kunne utfordre og illustrere svakheter hos henne. Men, nei, pompøsiteten ellers i mange av disse profilene tyder på at at å bli latterliggjort for sine særegenheter er helt uaktuelt.

Er ikke dette å-gud-få-meg-til-å-le syndromet et fullstendig patetisk trekk ved alle disse kvinnene så vet ikke jeg. Skulle tatt seg ut om jeg min profil skrev: Hun må få meg til å le!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 7 juni 2017 23:03

...nommen.., skulle du sett? En mann som sutrer?? :o :O

Menneh....er du litt "tørr" ...som en pinne...kanskje..av deg, @Dr'Stokk'man...?

-du vet hva vi sier her inne da?

Buhu, begynn' å grin! ^.^

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 juni 2017 23:09 Privat melding

Det betyr ikke at du må være morsom, ..selbsagt er dete ns tor fordel, men som oftest holder det i maser å være " morsom å henge med". Jeg er ikke spesilet morsom, men hvos damen like rdet vil hun synes ofte du er morso uansett bare fordi hun liker deg som person :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) on. 7 juni 2017 23:11 Privat melding

Vel, forskning tyder visstnok på at kvinner foretrekker menn som får dem til å le. Og at menn foretrekker kvinner som ler av vitsene deres.

Ut fra det dere skriver kan det jo høres ut som det er noe i det.

(mann 47 år fra Hordaland) to. 8 juni 2017 00:08 Privat melding

Er dickpics ut assa. Shit. Eg må virkelig finne andre strenger å spille på!

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 8 juni 2017 00:14 Privat melding

Da blir du våt i håret, @Paper 💧

Skjult ID med pseudonym Baloo to. 8 juni 2017 00:44

Fungerer det å være ufrivillig morsom?

(kvinne 60 år fra Østfold) to. 8 juni 2017 00:47 Privat melding

Le med sjelden til ,foretrekker halvfullt fremfor halvtomt!!!

(mann 47 år fra Hordaland) to. 8 juni 2017 07:52 Privat melding

Er det en sammenheng mellom "smarting" og "å få til å le". Det blir vel også litt kleyhnt om man skal "ape seg til" for å få dette til. Lattermuskelreceptorstimulatorer er vel såpass ulikt for den enkelte. En her inne sa til meg td at "jeg hater ordspill". En av de jeg ler best av, og som jeg siterer en del er Stewart Francis. Oneliner-konge fra Canada. Helt fantastisk humor, så hun hadde jeg nok ikke fått til sengs med det første 😬 😬 😬 !! Jeg er forsåvidt enig med Dr"proctor" her, at mange skriver om latterkravet i profilene sine. Men so whaaaaaaat!? Min mening er at en av de essensielle tingene i livet er latter, og mange opplever da kanskje å ha vært gift/ samboende med en gråstein? Eller en som lever og ånder for å beskrive hvor grusselig alvorlig livet faktisk er? Som jeg oppførte i en tråd her litt tidligere - "if life seems jolly rotten.......have a giggle". Det gagner både deg og de du omgir deg med! Dessuten er det finere med smilerynker enn med surerynker!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 8 juni 2017 09:08

Det krever bra intelligens, resonnerende kjapphet mv. som underlag for å være slagferdig.

Jeg husker få vitser derfor forteller jeg ikke. Men folk sier "hvor tar du det fra". Noen, ikke alle. Ikke de som ikke er sjarmert.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady to. 8 juni 2017 09:29

Menn med godt humør som utstråler energi og er slagferdige er aldri feil.

Klovn... nei takk:) Kamp... aldri :)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 8 juni 2017 09:37

Det kan vippe over også - innrømmer det..

Uansett fordel i nettdating. Men heller ikke da kan man operere uten klangbunn. Noen er facinerende forskjellig i skriving og verbal hvordan humoren er..

🔹🔸

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 juni 2017 12:07 Privat melding

Så lenge jenta liker deg/ synes du er atraktiv så vil hun ofte automatisk synes noe av det du sier er morsomt. Så ikke stress med å være morsomt, fokuser heller på ( gud forby!) Bare vær deg selv.

Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 8 juni 2017 13:47

Morsom er nok en tiltrekkende egenskap uansett kjønn. Men å sette det som et krav at "du må få meg til å le" er litt sært.

Da tenker jeg at man ikke evner helt å underholde seg selv tilstrekkelig hvis man på død og liv må ha en partner som ordner det for en.