Alle innlegg Sukkerforum

Verdenskrise(r)

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Hordaland) to. 8 juni 2017 23:23 Privat melding

Krig og elendighet har vist seg å ikke skremme forumistene fra å tenke positive tanker om fremtiden. Det synes jeg er en flott instilling. Mhm 😃. Men i mangelen på negative tanker så kan vi kanskje drodle litt omkring kommende kriser som mest sannsynlig blir reelle (i tillegg til kald krig og annen elendighet). FN's generalsekretær forteller i intervju med DN at innen 2025 vil så mange som 2/3 av verdens befolkning i perioder mangle rent vann. Innen 2050 blir det påstått at 1/3 av jordens befolkning vil være totalt avskåret fra muligheten til å skaffe seg rent vann på permanent basis. Med all den teknologien vi har i dag, hvorfor er det så vanskelig å skaffe rent vann til 2/3 av jordens befolkning? Vilje? Evne? Økonomiske incentiver? Er du bekymret? Jeg er hvert fall det til tider.........

(mann 47 år fra Hordaland) to. 8 juni 2017 23:45 Privat melding

Eg e no isje så zicher på deh

https://www.youtube.com/watch?v=EDGo2od9qv0

Skjult ID med pseudonym bridget to. 8 juni 2017 23:53

Tenker på de stakkarene som ikke har vann hver gang jeg sløser med vann. Spesielt når jeg kveller ut varmt vann fra flaska og fyller på kaldt. Men går ikke rundt å er bekymret hele tiden.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 9 juni 2017 08:57

Fordi klimaendringene øker tørkes varighet i tropiske og subtropiske områder, samtidig som de mange som bor der overutnytter, og dermed senker grunnvannet.

California er vel nyss gjennom(?) en slik årelang krise. Afrika er vel definitivt ikke uten at jeg husker hvilken del.

Tørste folk må migrere.

🔹🔸