Alle innlegg Sukkerforum

Jorden rundt på 80 ord...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Avslappa fr. 16 jan. 2009 22:35

Egentlig ikke for at trådene her kun skal være klaging og syting, men bare _må_ spørre den samlede visdommen i forumet:

Hva er det med reise"kravet" til utrolig mange av de damene jeg "matcher" på?

Ikke misforstå, liker selv å ta en tur ut av landet, storby eller ei, men har ikke helt den fetischen endel damer ser ut til å ha.
Er villig til å vedde på at 1 av 2 profiler jeg leser snakker om hvor glade de er i å reise (og konsekvensen er selvsagt at "jeg" også må være det).
Selv har jeg kun 5 uker ferie pr år og rett og slett ikke ork til å skulle tilbringe hver bidige dag av disse traskende rundt i en eller annet storbyjungel eller historisk minnesmerke. Kunne godt tenke meg å sløve bort noen av dagene i parken eller på stranda.

Vennlig hilsen,
(tydeligvis) reisefobisk mann.

Skjult ID med pseudonym smaltalk fr. 16 jan. 2009 22:41

HI, hi, fantastisk kommentar;-) Hilsen sofagris med reiselysten som en del av profilen...

Skjult ID med pseudonym leni fr. 16 jan. 2009 22:43

hehe.. tror nok kanskje at mye av ordlyden i profilene her inne refererer til drømmebildet enkelte har av seg selv om de kunne gjøre hva som helst når som helst osv..... men når det er sagt, så er det også mange som mener det de skriver... for min egen del så er jeg utenlands 5-6 ganger i året, da i en herlig kombinasjon av storbygatelangstrasking, lazy dager på stranden, noen photoshoots på severdigheter og noen lange frokoster i hotellsenga.... og det tipper jeg er tilfellet for mange av oss som reiser mye...

Skjult ID med pseudonym Luke fr. 16 jan. 2009 22:44

Tror jeg er født noen hundre år for tidlig. Hadde jo vært glimrende å svippe omkring i galaxen i eget romskip..

Skjult ID med pseudonym erke fr. 16 jan. 2009 23:17

For å trøste deg litt så har 8 av 10 mannlige profiler akkurat den samme teksten i sin profil. Hva ER det med den reisingen? Helt OK at man iker å reise, men det er jo ikke en globetrotter vi søker er det vel???

Skjult ID med pseudonym erke fr. 16 jan. 2009 23:17

For å trøste deg litt så har 8 av 10 mannlige profiler akkurat den samme teksten i sin profil. Hva ER det med den reisingen? Helt OK at man iker å reise, men det er jo ikke en globetrotter vi søker er det vel???

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2009 01:45 Privat melding

Jeg har reise som en av mine største interesser. For min del er det viktig at jeg finner noen som deler den interessen. Kunne godt tenke meg å bodd mine gamle dager i varmere strøk og simpelthen elsker sol/varme. Liker å reise til storby og tar gjerne en ski ferie også. Det er mange steder jeg ikke har sett og vil gjerne oppleve det med en kjæreste, og da tenker jeg spesielt på mere eksotiske plasser som f.eks. Maldivene og Bali. Likevel hadde jeg også kunne gjort noe annet i deler av ferien og ikke kun reist hvis jeg hadde en type som hadde en annen interesse i tillegg, men det hadde vært helt uaktuelt å finne en type som aldri vil reise noe sted.

Har sett at mange menn også setter opp det med å reise, men da kanskje kun i Norge. Jeg er av den typen som ikke kan fatte og begripe at folk bruker all ferien sin til å gå i fjellet, men det er vel en stor interesse for noen dog ikke for meg. En liten tur med godt selskap hadde jeg gjort, men ikke all ferien.

Det samme med menn og interesse for fisk/jakt. Vet ikke hvor mange som bruker all fritid og ferie på det, og jeg vet om de som aldri drar på tur med dama, men heller prioriterer jakt/fiske. For noen er det sikkert greit at man har forskjellige interesser, men når man absolutt må bruke all ferien sin på en interesse så blir det noe feil og spesielt hvis man har forskjellige interesser. Derfor har jeg kommet frem til at det med å like og reise må jeg finne i en partner ellers vil det aldri funke.

Skjult ID med pseudonym Pilot lø. 17 jan. 2009 04:06

Jeg vil slenge inn. Hvis man har reise som interesse og mener at man skal kunne reise hvor som helst når som helst, bør man søke etter noen som ikke har jobb. I Norge har man fem ferieuker sånn ca. På den tiden skal man kunne reise jorden rundt og litt til, eller så vil ikke de REISEGLADE damene ha en. Dette er satt litt på spissen, men likevel. Det er en grunn til at jeg skriver dette.

Jeg har ikke lest menns profiler, så veit ikke hva de skriver, så det går litt utover damene, unnskyld. Men uansett, jeg vil si at en person som ikke sier at en er reiseglad, er ikke nødvendivis en som ikke vil reise, på de ukene man har av ferie kommer man mange steder, men likevel så kan man digge å reise og nedprioritere det i profilen. Det er jo naturlig at folk tar ferie. Reise er ikke bare å oppsøke afrika og asia og sør amerika, som tydeligvis alle jenter her inne tror. Det er alt for mye bilder fra slike steder, og det er ikke nødvendivis interessant at noen har vært i Ziang provinsen hvis de ikke vet at hvor Lom er engang. Liker man å reise, kan man jo slenge inn litt mer enn bare det store utland. Jeg er faktisk imponert over de jentene som har en drøm om langferie i Lofoten. Og i tillegg skal jo alle reise dit alle andre har vært uansett, hvor morsomt er det liksom. Maldivene og Bali er steder steder som nesten blir som Mallorca snart, og det er jo idotisk å stikke dit hvis det skal være eksotisk.

Skal man reise steder som er spennende, får man heller ta fottur i Mongolia eller Sierra Leone, treffe nye mennesker, men det er vel ikke noe å skryte av sikkert, man må jo reise steder man kan gjøre seg fortsått og være hipp som alle andre har vært før.

Jeg kunne tenkt med å følge route 66, men gidder ikke skrive det i profilen min, det blir vel bare sett på som harry siden det ikke er strand og cuba libre.

Skjult ID med pseudonym charmy68 lø. 17 jan. 2009 04:39

@Pilot

Tror vel ikke det var snakk om å reise hver dag hele året, men i ferien og fritiden. Hvis man ikke nevner reise engang på profilen er det tydelig at det er en interesse som ikke blir prioritert. Sammenligne Maldivene og Bali med Mallorca blir som å mene at ketchup smaker det samme som sennep. Nå er det vel heller ikke snakk om at man må absolutt drar dit alle andre reiser, og det er jo ingen tidligere som har dratt på " harrytur " eller route66 som det heter....hehe

Skjult ID med pseudonym Pilot lø. 17 jan. 2009 04:57

Poenget mitt er at folk styrer unna de som ikke har satt opp reise som interesse, reise er så utroligt mye. Og hvis man inni alle interesser skal skrive alt man faktisk liker så er det jo skremmende å se at man bruker plass på å si det. Hele poenget mitt er at det virker som at reise betyr ut i verden og oppleva. Dei fleste liker å reise, om det er trikken til Ljabru eller transsibirske jernbane. Samme som at alle av ein eller anna grunn har trening som interesse her. Det er to interesser som er så forbanna normale at blir de nevnt har ikke folk veldig spennende liv. Det er mye som er naturlig i verden, så mener at mange skygger unna bare for at noen ikke nevner reise og har fantastiske bilder ved siden av elefanter, templer eller palestinere.

Men seriøst, Maldivene, Bali, Thailand og de andre hippe stedene å reise til er jo bare mer eksotiske fordi det er lengre bort. Det er som å reise til Sør Afrika for å ha vært der, når man egentlig bare reiser et sted som er prikk likt på kanariøyene som ikke er like kult siden alle andre reiser dit og fordi språket er norsk snart. Pers Hotell på Gol har svømmebaseng og tropicana, kansje litt dyre drinker, men de er i hvertfall gode.

Skjult ID med pseudonym charmy68 lø. 17 jan. 2009 05:41

@Pilot

Det er vel to forskjellige ting det å ta trikken som en reise og det å virkelig ha stor interesse for å reise og oppleve verden rundt. Du må vel se forskjellen på det? Jeg vet om mennesker jeg som aldri vil ut å reise enten her hjemme eller utenfor norges grenser. De bruker f.eks. ferien i båten eller på hytta like i nærheten av der de bor. Det er ferie for de, men jeg ser ikke på det som at de har en interesse for reising. Da ville jeg heller sagt hytte og båtliv i dette tilfellet.

For min del synes ikke jeg Norge er et spennende land som jeg vil bruke alle ferien min på, og jeg bor ellers nesten 11 mnd. i dette kalde landet. Da bruker jeg heller ferien min på å farte rundt i verden på forskjellige plasser, og der får man mye bedre mat og bedre klima synes jeg, og det passer meg veldig bra. Kunne godt tenkt meg å bo i Toscana, og Italia er et av mine favorittland.

Skjult ID med pseudonym pigalopp lø. 17 jan. 2009 08:08

@Pilot
Enig med deg, Route 66 er en drøm, men jeg har hørt at den er litt oppskrytt.
Jeg kunne tenkt meg Australia eller New Zealand. På motorsykkel selvfølgelig. Blir nok bare med drømmen, hvis ikke jeg er så heldig å vinne i Lotto.
Har vært mange steder i vårt eget land, men kunne godt tenke meg å reise rundt litt mer her.
Har aldri vært syd for Luxembourgh, og "syden"tur frister meg ikke.
Tyskland er et herlig land, og kunne godt tenkt meg en rundreise på landsbygda i England, Irland eller Frankrike.

Spar meg for steder som er overfylt av Skandinaver hele året.

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 17 jan. 2009 09:56

Bare for all del ikke ta feil av Malvinene og Maldivene når dere bestiller reisen =D

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 17 jan. 2009 10:16

Det er jo det som gjør oss forskjellige... Noen synes at storbyferie er ok, andre trives best i syden, på fjellet, til sjøs, under vann (dykkerferie), safare, eller.... eller.... eller kanskje og, og....
De fleste velger å legge en storby ferie til en oval weekend, høst eller vår og ikke midt i sommerferien da asfalten smelter og ikke et vindkast hjelper på en overopphetet og sliten fyr som helst skulle vært et helt annet sted.

En fridag på hver side er det du trenger til en oval weekend, og det er vel ikke så mye å oftre for å få nye inntrykk og litt romantikk i en storby som Paris eller Roma?

Skjult ID med pseudonym DAME50 lø. 17 jan. 2009 10:28

Og jeg styrer unna alle de som skal reise hele året og være over alt til enhver tid.
Min jobb tilsier en del reising og mer enn nok hoteller så det er utrolig deilig å være noen dager sammenhengende hjemme :)
Reiser utenlands en til 2 ganger i året ca men ikke strand- og sole (drikke) ferie.
Men en kjæreste må gjerne dra av gårde uten meg som jeg forventer å kunne gjøre i forhold til mine aktiviteter.

Skjult ID med pseudonym 1Marty lø. 17 jan. 2009 14:35

Jeg tror også noen misforstår noe her. Selv om det ikke står at man liker å reise/utforske verden, så betyr det ikke at man ikke har interesse av det. hvis jeg skulle skrive alt jeg liker å gjøre, har lyst å gjøre, og gjerne gjør innimellom, så ville profilen blitt veldig lang.

Selv har jeg ikke skrevet at jeg liker å reise, men jeg gjør nettopp det! :) Mot sommeren blir det 2 uker et sted i Karibien, hvor dykking står høyt på listen =D

Men ja, jeg synes også at det er veldig mange jenter som nevner at de er reiseglade. Bra for dem, men husk; det er mange av oss der ute som ikke skriver det, ikke har en fetisj mot det, og som allikevel kan være din drømmemann ;)

Skjult ID lø. 17 jan. 2009 14:45

Mange har bare bilder fra ferie, og da gjerne fra litt eksotiske steder i utlandet eller på en eller annen fjelltopp, i profilene sine. Lurer da litt på om det er fordi det er dette som beskriver dem best eller er det rett og slett er fordi mange av oss tar mest bilder når vi ikke er hjemme?

(mann 56 år fra Akershus) lø. 17 jan. 2009 14:55 Privat melding

Det er mye "skrytebilder" her inne, tror jeg.
Noen har fått det for seg at klatring i Himalaya, elvesafari i Amazonas, sykkeltur gjennom Death Valley, eller okseløp i Pamplona er det eneste som duger.
Jeg vil heller se bilder av personen, og så lese litt om hvem denne personen faktisk er.

Skjult ID med pseudonym Avslappa lø. 17 jan. 2009 15:35

Som sagt så er jeg ikke _imot_ reising, syns selv det er gøy fra tid til annen, men det er ikke det jeg går rundt å drømmer om annethvert sekund av mitt våkne liv.
Vil sånn sett heller dra på romantisk tur med "deg" enn med guttaboys, men håper jo at et framtidig forhold ikke _kun_ overlever på våre feller turer til utlandet ;-)

Skjult ID med pseudonym tles lø. 17 jan. 2009 22:45

All dene reising er jo ekstremt forurenende, og jeg ler godt når jeg ser dobbeltmoralen skinne litt for godt igjennom på en del profiler som gir inntrykk av at personen er "opptatt av miljø og sånt".

Skjult ID med pseudonym stippo sø. 18 jan. 2009 02:12

Jeg løste problemet med med å bli lærer. Fikk plutselig mye tid til å reise. Nå er problemet at lønnen ikke strekker til all den reisingen som jeg hadde tenkt:-)

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 18 jan. 2009 02:23

@Stippo, du får jobbe mens du reiser da! Ikke vanskelig å få jobb som lærer rundt om i verden, engelsk kan de fleste undervise i og matematikk er et universelt språk:-) Så kan du tjene litt underveis!

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2009 02:24 Privat melding

Nå går jeg ut offentlig og freidig! Jeg liker faktisk ikke å reise! Jeg ønsker meg en kjæreste som ikke vil dra meg med til land jeg aldri har hørt om...

Bill.mrk Ung og hjemmekjær

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 18 jan. 2009 04:35

@frkHamre:
Takker for Deres offentlige og kledelig freidige bemerkning. Hadde det ikke vært for Deres ekstremt unge alder, ville jeg sagt;
"Nu har du overtalt meg" =D