Alle innlegg Sukkerforum

Ta et NEI for et NEI..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kinderegg ti. 13 juni 12:43

Hva er det med menn som ikke tar et NEI for et NEI..? Er damer også slik at de maser selv om dere har sagt NEI? Er mange som fortsetter å skrive og skrive...hvis jeg har sluppet de til mitt private sfæren (truffet de) så sender de bilder og spør hvordan det går.....Jeg har vært høflig å svart, men sluttet å svare.....Føles så ubehagelig. Får bare vennlige meldinger men likevel...tro om de tenker at maser de lenge nok så blir det noe av dette?

Skjult ID med pseudonym melis ti. 13 juni 12:48

Leeeeeeeeeeer..............kanskje de er som deg og liker damer med HUMOR, som ikke er kranglete.....og derfor vil så gjerne være med deg. Du kan jo prøve å leeeeeeeeeeeee av det.

Skjult ID med pseudonym morell ti. 13 juni 12:52

Nå viser du samme takter som ei du kritiserer i en annen tråd, @Melis. Hermer og latterliggjør.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 13 juni 12:57

Denne melis-figuren har intersspente herme-vaner. Men la seg ikke forstyrre av at jeg lurer på om jeg har sett før...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym melis ti. 13 juni 12:59

Kan hende det , @morell , men synes det er mange som gjerne vil snakke ned det eget kjønn , og har kanskje misforstått @Kinderegg i noen tråder. Ble i så måte litt fristende å slå på den ironiske stortromma. Har jeg oppfattet TS feil rundt omkring , trekker jeg det tilbake i all ydmykhet og rusler tilbake til livet utenfor .

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 13 juni 13:14

Nå går de gamle hjem.....

Skjult ID med pseudonym melis ti. 13 juni 13:19

Skal du gå @Fjerta?

(mann 31 år fra Oslo) ti. 13 juni 13:23 Privat melding

@Kinderegg:

Det gjelder nok begge kjønn ja :) Kanskje alle er litt sånn før de har gjort seg noen erfaringer, både på nett og utenfor.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 juni 13:42

Nå er jeg av typen som tar nei for et nei og som på forhånd regner med et nei, så jeg bare dropper det. :P

Men... Dette er vel bare noe dere må leve med når dere er så breiale i kjeften og sier at en skal kjempe for det en vil ha.
Nei, en skal ikke det. En skal droppe det. Enkelt og greit.

(mann 31 år fra Oslo) ti. 13 juni 14:02 Privat melding

@Powpowgutt:
Man skal definitivt kjempe for det man vil ha, men man må erkjenne at noen kamper ikke kan vinnes. Tiltrekning kan man rett og slett ikke mase seg til.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) ti. 13 juni 14:06 Privat melding

Et nei er vel et nei, ikke akkurat nå. Hvis du sier nei og blokkerer, er det greit, da er det definitivt. :P

(mann 46 år fra Akershus) ti. 13 juni 14:10 Privat melding

Glad jeg slipper å bli maset på. Men ikke rart det er krig i verden med tanke på alt vi gjør om til negativt her inne på forumet. Folk jeg har snakket med nevner kun Sukker pga forumet. Og dem synes ikke det er positivt. Veldig synd men sant.

Skjult ID med pseudonym Kinderegg ti. 13 juni 15:07

Jeg er utstyrt med en meget god egenskap, sikter ikke til NOEN på denne tråden, men siden det ble sagt noe her lenger oppe. Jeg leser ikke kommentarer som IKKE gir en god følelse, HOPPER glatt over de...slik får jeg det bedre. Øynene mine fotografere fort et innlegg, ser den ekle ord, så hopper den ovr, vil ikke vite! Velger mine venner med omhu. Jeg har lest alle kommentarer her over.... :)
Jeg mener de jeg har sluppet inn på mitt private sfæren, de har i forkant av daten fått tlf og navn....disse er plagsomme, men de her inne blokker jeg bare.....men bevares det aller aller fleste er superflott, og går fint an å chatte med i ny og ne, når jeg har ledig stund. :)

Skjult ID med pseudonym Kinderegg ti. 13 juni 15:13

Jeg bryr heller ikke om de som velger å misforstå meg, de HOPPER jeg glatt over, de passer ikke som kommunikasjonspartner for meg. Kommunikasjon er noe mektigste en foretar md andre, den kan ødelegge livet til en annen...Derfor kan jeg aldri tillate meg å skrive til noen person, uansett om det er Pseudonym.....Men generelt kan jeg mene hva jeg vil....

Skjult ID med pseudonym Kinderegg ti. 13 juni 15:14

* skrive stygge og kverrulereden meldinger til andre...skulle det stå...

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 13 juni 15:48

Er nok mange som søker et kinderegg. Så da skriver og skriver de da vettu😎

Skjult ID med pseudonym Kinderegg ti. 13 juni 18:00

Jupp, helt klar og tydelig. Sier alltid, hyggelig å møtes med det blir ikke noe. Lover aaaldri vennskap heller for det kan tolkes feil....på vent lizzom. Prøvde å si jeg dater en, til en av disse. Han sa, Herregud, vi kan da vel være venner for det......

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 13 juni 18:55

...er det da det gjelder å ta ting/meldinger i beste mening, skal tro? ^.^

-Og dér slo slo kanskje "sukkervirkeligheten" ned for den siste positivist her inne.. Sukk... og velkommen etter? -det kan skje/(har skjedd) med de beste av oss oss det altså, @kinderegg. No shame in it ;-)

(ha ha sorry, ass @kinderegg, ser du ønsker å bli oppfattet i beste mening og det kan det jo hende både eg og @melis faktisk, også har gjort.. Ser ikke noe ondskapsfullt fra @melis, eg iallefall ^.^
Men litt uskyldig humor/poenger på også din bekostning, synes eg vel også du, som de fleste andre her inne, både bør tåle og bjuda på uten for mye oppstandelse/forfærdelse/indignerthet eller what not..
Noe "moro" må vi jo kunne ha, ikke sant? Selvironi og evne til å le av seg selv, er kjekt å ha masse av, i livet såvel som på forum. Ingen (eller få) fripass, her inne, vet du.. ;-) )

Ad ditt innspill. Ja, mange tror nok at det skal/kan gå veien, med litt "mas". Det eneste som hjelper er (gjentatt) tydelighet, evt blokkering/slutte å svare.
Det er ikke uvanlig at dersom man fortsetter å skrive litt (om hva som helst, og av hvilken årsak som helst) etter man har "takket nei", så vil det alltids være noen menn som mener at så lenge du faktisk svarer, så betyr det at selv om du kanskje skrev et (høflig?) nei, så mente du sikkert ja... :P
Når du da etter noen (fremdeles høflige) meldinger kanskje føler for å wrap it up/ sette foten endelig ned, og skriver at du faktisk må konsentrere deg om det du faktisk er her inne for, f.eks de du er interessert i å bli kjent med.. ;P
-Så kan du fort oppleve å faktisk få "skylda" (evt. skyllebøtte, ha ha) for at dialogen fortsatte og at han (selvrettferdig) selvsagt svarer deg, så lenge du altså viser han denne reelle interesse ved å svare.. ha ha what can you say? Komikken er stor! ^.^

Om han også fort må plastre selvfølelsen sin med en rask blokkering rett etter en slik furt/evt. ufin melding, (så du ikke får mulighet til "ta igjen/sette skapet på plass", selvsagt ^.^ ). så skal du seff. bare le, riste litt på hodet og være glad til.
Såeh, jadda, neidda... det er mye rare folk både i verden og her (litt ekstra fortettning av "raringer" her inne, må vel påregnes.. :P), du finner nok ut av etterhvert :-)
Enda tøffere hud får man ofte gratis på kjøpet ;P

(mann 47 år fra Oslo) on. 14 juni 22:31 Privat melding

@Kinderegg
Hvorfor enkelte men ikke tar NEI for et NEI..

Jeg vet ikke jeg. Man kan jo spørre dem om det da? Hører du ikke at jeg ikke er interessert i deg? Jeg vil ikke ha deg.. hvorfor fortsetter du med å skrive til meg da? Du kommer aldri til å få et JA i fra meg..

Du kan jo prøve det?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 23:00

@Ts: Nei, damer er altfor rasjonelle til at det bør bli problem av nevneverdig størrelse.

Du er kanskje den eneste den/de har opplevd svar fra.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Norx lø. 17 juni 08:09

-hvorfor tror noen vi er tankelesere?

Typisk meldingsdiaglog:

- Han: Takk for en hyggelig Date i går.
- Hun: Takk for i går, det var veldig kjekt å møte deg.
- Han: Jeg kunne tenkt meg å truffe deg for en tur som vi snakket om til uken, har du lyst?
- Hun: Er travelt opptatt.

---> Dette er altså en avvisning som skal forstås av en mann som at man skal holde seg borte og at hun ikke er interessert. Hun er altså "snill" og skal ikke såre noen..

Han: Kanskje vi kan ta det litt senere.

Herfra og ut så starter samtalene veninnene mellom og snakket om han som er så masete og ikke tar ett nei for ett nei. Det er ikke sendt en melding fra han etter "...utover de 4 gangene han mannet seg opp." men Facebook, instagram, snapshat eller hva det måtte ha vært samtaler på når blir nå "blokkert" eller veldig fraværende. Før første date ble igjennomført har Hun vært veldig "på!" i meldingsfasen først.

Etter noen mnd'er med dating så er vil jeg kunne påstå at en variant av dette skjer i 70% av tilfellene. De 30% som gir klar melding om at det ikke blir noe mer er ofte kjempekule å henge med som nettopp venner og ender gjerne opp som "aktivitets-kompis" (les: toppturer, dykking osv. uten "benefits" for de som lurte). - . Veninner med samme intersser har de også ofte :-)

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) lø. 17 juni 08:54 Privat melding

Det er nok noen som svarer slik som @Norx beskriver, virker som det er skummelt for noen å være ærlige med seg selv og andre. Ikke rart noen blir frustrerte av de svarene de får. Det som kanskje er litt rart er at de som krever ærlighet vanligvis ikke er så ærlige med svarene sine, det er iallefall min erfaring. Er ellers enig mtp. prosentfordeling, det er min oppfatning også.