Alle innlegg Sukkerforum

Feil innledning??

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 17:11 Privat melding

Fikk nylig melding fra en jeg sendte en melding til med et "hei😊" og fikk da hva jeg oppfattet som et halvskarpt svar tilbake, at om jeg trodde jeg fikk kontakt med noen på den måten, kom jeg nok ikke langt... svarte høflig tilbake at det for meg var et tegn på innledende interesse som invitasjon på å lese min profil for å se om vedkommende var interessert. Er ikke det bra nok?

Har vært av og på her en stund, og har tidvis skrevet lengre meldinger, men føler det er litt " forgjeves" å utlevere meg ytterligere om jeg i utgangspunktet da ikke er i vedkommendes interesse. Derfor har jeg valgt å gjøre det slik nå, er ikke det like greit enn en felles lang " copy&paste melding? Føler jeg har en utfyllende profil som forteller litt... eller er meningen at vi skal skryte uhemmet av dem vi skriver til for å få dem på kroken??😂😂

Er forøvrig ferdig her idag, nytteløst dette😊

(mann 33 år fra Oslo) on. 14 juni 2017 18:55 Privat melding

Det er helt innafor å innlede med et hei :)

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 14 juni 2017 18:57 Privat melding

Det er sjeldent jeg gidder å svare på så korte meldinger som bare ett hei,det sier meg ingenting om personen å får meg ikke akkurat til å bli nygjerrig på å bli bedre kjent med personen.
Men ville aldri svart så uhøflig som det svaret du fikk.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 19:01 Privat melding

Hehe. Sikkert en som har sendt 1000 "Hei". Uten å ha fådt ett eneste svar.

Jeg får som regel kontakt med de fleste jeg gjør en innsats for å komme i kontakt med. Ofte krever det en del.

Tror aldri jeg nengang har fått svar fra ei jeg kun har sendt "hei" til.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 14 juni 2017 19:04

"krever en del"? Konkretizieren bitte. Fragen sie oppattatte?

🔹🔸

(kvinne 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 19:13 Privat melding

Fatter ikke at et hei ikke kan være nok @ open mind? Det viser jo interesse, og åpner for noe? Hva ønsker du da egentlig? Bare greit å få vite folks forventninger😊👍

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 14 juni 2017 19:13

😵

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Doffen on. 14 juni 2017 19:32

Helt innenfor med et hei👌🏽

(mann 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 19:38 Privat melding

@bling. Ikke noe jeg gjør ofte, men det har skjedd.
Melding fra meg, ingen svar. Melding fra meg, ingen svar. Melding fra meg, syrlig svar.
====> Hundre pluss mld. + Hele tallrekken.

Selvfølgelig, blokkering er like sannsynlig.

(mann 48 år fra Akershus) on. 14 juni 2017 19:47 Privat melding

Ikke det at mange skriver til meg men hadde svart høflig på en melding som startet med Hei. Det betyr at hun viser interesse for meg og min profil.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 14 juni 2017 20:22

Det viktigste er ikke å finne, men å lete. 🤢

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Blomsten on. 14 juni 2017 20:31

Flere menn har sendt en førstemelding med kun et hei og blid emoji til meg, og ser ikke noe galt i det jeg heller. Jeg svarer blidt tilbake og spør et spm eller noe annet alt ettersom. Ingen problem. Jeg er enig med deg trådstarter at det kan brukes.

Skjult ID med pseudonym Eiriana on. 14 juni 2017 20:59

Er han interesant nok holder kun et "Hei" i første melding. Syntes jeg ikke han virker interesant hjelper det lite hvor mye han har skrevet/jobbet:utlevert seg i første meldingen...

Skjult ID med pseudonym durrr on. 14 juni 2017 21:19

Forslag: send "hei" til en kvinne her inne fra en mannlig profil. Se hva du får tilbake 😂

(kvinne 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 21:25 Privat melding

For å si det sånn, om du feks treffer en på en fest, hva åpner du samtalen med?? Et hei? Så går samtalen videre derfra? Men ok, skjønner at noen er single her for å si det sånn😂😂😂trekker meg tilbake til datene som venter... good luck everyone, be openminded an wish everyone welcome on the three first messages😊😊👏👏👏

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 14 juni 2017 21:32

Jeg synes bare et hei er litt stusselig. Likevel kan det være greit hvis jeg liker profilteksten og bildene til vedkommende.

Noen ganger har jeg svart med nøyaktig det samme hei-et. Da blir det som regel stille. Kanskje de syns det ble litt "tynt"? 😎

Skjult ID med pseudonym Zorro on. 14 juni 2017 21:33

Dette er ikke en fest, og du har all verdens tid til å skrive noe mer kreativt. Det er klart at om du skriver til noen som er like pennefør så holder det sikkert lenge med et enkelt enstavelsesord.

(kvinne 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 21:43 Privat melding

Ja som sagt, lykke til dersom dere forventer mer i første melding... en plass må en starte for å komme noen vei som helst😉 mangler ikke ord jeg, men gidder bare ikke dele sjela mi med hvem som helst lenger og da må du først vise meg at du iallefall har en interesse tilbake😊

Skjult ID med pseudonym VIA on. 14 juni 2017 22:02

Jeg svarer sjelden på et hei. Det er ikke snakk om å utlevere sjela si som bellabe70 skriver, men noen ord om hvorfor han har tatt kontakt med akkurat meg.

(kvinne 49 år fra Rogaland) on. 14 juni 2017 22:05 Privat melding

@ honey, hvordan vet du da om den laaaange meldingen du får ikke er sendt før til 40 andre og??? Om han vil bruke tid på deg vises neppe i 1. Melding?? 😂😂😂Seriøst, her må man være litt åpen tenker jeg... hva inneholder meldingene dere GIDDER å svare på da? En må gi litt respekt i retur når noen gir deg den respekten at de henvender seg til deg? Uff nei, blir mer og mer sikker på at det rette er å fjerne seg herfra for en stund når jeg ser disse holdningene... lykkkkkeeee tiiiiillllll😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 15 juni 2017 01:23

Noen av de mest interessante bekjentskapene jeg har hatt her på Sukker har startet med et enkelt "Hei 😊". Helt enig med trådstarter i at en ikke trenger å utlevere sjela si i en førstemelding, eller en analyse av profiltekst. Det som står der, pluss bilder, har jo fått noen til å ta kontakt. Så da spørs det om en vil spille med og se hvor det går. I mange tilfeller rett vest, men det gjelder jo også når en skriver en hel artikkel som samtalestart.

Jeg blir bare glad for et enkelt lite hei fra den rette dama.

(mann 39 år fra Vestfold) to. 15 juni 2017 08:58 Privat melding

Tror ikke jeg kan huske at jeg har fått no særlig mer enn et "hei" i første mld fra ei jente her inne,helt greit syns jeg for en start😃 Men om man skal tolke det og analysere det opp og ned i mente så kommer man sikkert frem til at det er helt feil.🤔

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 2017 16:30

10 stk. de best matchende/du liker fra besøkt deg først. Det kan ende i 'lykkelig alle sine dager". Det

10 fra de dårligst matchende/du liker best fra besøkt deg først.

De 10 du liker best uavhengig av.

Halvér de 2 første om utvalget blir for lite/du ikke vil ha 30.

Geografi - har jeg ikke tatt med.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym komma to. 15 juni 2017 17:15

I begynnelsen skrev jeg ganske lange innledninger. Nå etter å ha vært her et par måneder, skriver jeg bare et par setninger som innledning, kanskje kun et hei eller tilogmed en flørt. Så på flørt som helt uaktuelt og upersonlig til å begynne med.
Det er bare slik st motivasjon og innsatsvilje synker betraktelig etter å ha hatt tidvis intens meldongsvirksomhet med noen titalls kvinner her inne i opptil flere uker, før en av partene plutselig finner ut at det er uaktuelt å gå videre. Dette skjer jo ofte før date, eller etter første date. Det blir jo knallhard prioritering når man den første tiden har veldig mange som vil på date.
Nå er det blitt stille på meldingsfronten, og luften er ute av ballongen. Etter noen så intense første 2 mnd så er likspm motivasjon til å gi av seg selv lik null pga all erfaring hittil tilsier at det er forgjeves likevel..
Man skal jo aldri gi opp, men tror, utfra egen erfaring, at folk legger mindre og mindre innsats nef her inne, jo lengre de er her, og havner da i en negativ spiral. Eller har noen andre erfaringer?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 2017 17:23

Tar seg opp i gjennom praksisperioden som begynner i år 5, og stiger bra etter 7 år.

Ikke nødvendigvis effektivt å utøve gjerningen i (selv-)studietiden. Det som skjer da kan være nybegynnerflaks, som går tom.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 15 juni 2017 20:42

Er så enig, bella. Hvorfor kan man ikke ta et hei for et hei, og rett og slett tolke det som at noen er interessert i kontakt og å bli bedre kjent? Istedet for å automatisk gå utifra at personen har sendt ut et hei til 100 andre.

Syns man burde ta imot den korte beskjeden, kikke på profilen til vedkommende, og hvis man syns profilen ser bra og interessant ut, så kan man selv begynne å stille litt mer utfyllende spørsmål. Ikke rart folk er single når man skal være så nøye på det.

(For å ha mitt på det rene, så skriver jeg nesten alltid 2-3 korte setninger første gangen. Ikke at jeg får så mye mer svar for det, så vet ikke hvor mye det hjelper...)

Skjult ID med pseudonym komma to. 15 juni 2017 21:03

@blingbling, mener du seriøst at folk er her inne i over 7 år?? Eller mente du noe annet? Blir jo rene eldrehjemmet dette her da til slutt 😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 2017 22:08

Mulig at jeg er litt mer enn normalt slowfox @komma.

Spørsmålet i tråden er litt abstrakt forekommer det meg. Litt snusing og smyging på profilen - altså noe forspill, må til. Skyter ikke fra fra hofta, men legger heller et nysgjerrig ærend i en partrefirefem setninger.

Viljen til svar kommer an på ikke bare den mailen, men om jeg har siktet noenlunde rett på eksteriør og interiør. Har jeg, så er dialogen der.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 2017 22:15

Forstått det rett - rett og slett.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 2017 22:41

Snusing på profil, altså gjentatte besøk er et tegn som betyr 'jeg vil gjerne at du skriver til meg'. Er det tydelig, altså gjentas fra noen som besøkte først hos deg, kan muligens så lite som "Hei" prøves. Men tenk igjennom følgende: hva skal stakkaren da svare? Du overlater alt kreativt ansvar uten at det er litt kraft i serven. Er vel ikke opplegg til smash det?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 juni 2017 23:30

🐽⬅️snusing.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lurerpå fr. 16 juni 2017 00:34

Litt av et svar du fikk da...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 08:02

Ellers kommer jeg på nå at jeg en gang sa til deg i en tråd da du spurte om syn på profilen din, at det var intet feil med den.

Hadde jeg vært Rogalending hadde vi nok vært gift, og hatt hund og stasjonsvogn nå. Tas det ikke lokalt kvalitativt ansvar?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 08:06

😾 ⬅️smyging

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Rattata fr. 16 juni 2017 21:13

@TS

Et vennlig "Hei" er ikke nok å skrive, hverken for damer eller menn.

Ved å skrive et "Hei" så demonstrerer du to ting til meg som mottaker.

1: Du er lat, og som ikke har lest profilen min når du ikke orker å relatere noe til den. Ingen orker late mennesker.

2: Du har investert minimalt med tid på meg, så da orker ikke jeg å undersøke deg, såfremt du ikke er en 6 eller høyere.

Kan også tipse om at der er flere damer som ikke tar seg tiden til å skrive et kvekk om seg selv i Bio, det er et kraftig negativ. Du er lat, du orker ikke å gjøre noe for deg selv og du forventer at mannen skal gjøre alt for deg. Sånne profiler styrer mange av oss med litt brainpower unna.

Skjult ID med pseudonym VIA lø. 17 juni 2017 13:06

Modig du @my 😜Flott med en som tør å teste ut det folk lurer på🙈

Skjult ID med pseudonym dama sø. 18 juni 2017 00:36

Legg til kjekken så er det i boks😜😂

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 18 juni 2017 00:41

Vi er så enkle vi menn. Et hei og vi er forelsket😉

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 2017 00:45

Og jeg mente da at hele greia var bare spøk da jeg kom med innspill. Om dette er nybrott, hva har skaffet 10-talls dater?

Rumpa har dels et poeng.😎

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Matrix on. 21 juni 2017 23:33

Her er hele svaret, som for øvrig er mitt standard svar på alle "Hei" jeg mottar... :
< Ett enkelt "Hei" vil desverre ikke føre deg veldig langt. Men takk for melding. >
Det er vel ikke veldig halvskarpt, eller tar jeg helt feil? Så er det jo litt opp til den som skriver å utdype da? Fikk meg en god latter av å lese alle gode svar her da :) Uansett så er ikke noen som tar det negative ut av alt noe for meg, så da var det jo greit for min del da da...

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 01:47

Skjønner virkelig ikke hva som er galt med kun å skriver ett "hei"

Ett hei kan føre en veldig langt:) Og jeg gir vel pokker i om han har sendt hei til ørten damer. En som har skrevet flere linjer, og t.o.m. nevnt noe iht hva som står i profilen min har jo også sikkert skrevet ørten linjer til ørten damer. Ingen garanti der!

Jeg får heller mere angst iht de menn som ramser opp halve livshistorien sin, samt de som spør om ting jeg ikke ønsker å prate om med fremmede....

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 juni 2017 07:40

Kan det ligge i risikoen for at samtalen stopper opp før den i det hele tatt er i gang? Du svarte jo dels på det selv i en annen tråd ("10-15, og kjekk")

Men for all del, bare sløs.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 22 juni 2017 09:54

Men i svarte da! Er det virkelig forventet at man skal være ferdigforelska og uttrykke dette i en hel jævla skolestil i førstemeldingen?

Et hei er en utmerket sondering, så får en finne ut av ting videre etter det. Basta!

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 10:45

@Blingbling ja, jeg svarte at jeg hadde svart der også! Nope, jeg er i hvert fall ikke redd for at samtalen skal stoppe opp. Gjør den "det" så gjør den "det". Helt greit, da var det ikke ment... :)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 juni 2017 11:17

.... "før den er i gang" er fordi den som 'heier' overlater alt ansvar for kreativitet i innhold og tema til den andre.

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 22 juni 2017 11:38 Privat melding

Skrev også en del istarten og bli ofte blokkert eller mld blir lest å så hører man ikke noe mer. Etter en stund så blokkere jeg de.
Da er de jo ikke interessert.
Pleier også å skrive noe pent men det hjelper ikke noe hehe.

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 22 juni 2017 11:39 Privat melding

Virker som om at de veltes i mld å ikke orker å skrive. Pent nei takk.
Hehe.
For det krever jo så mye..

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 22 juni 2017 11:39 Privat melding

Koster ikke meg noe å være hyggelig. 😊 å sende et pent nei takk og lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 22 juni 2017 11:53

@blingbling 07.40 og 11.40

Helt korrekt:)

@Writern

Ta det rolig nå, eller vil du ha en klem av meg:)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 juni 2017 12:25

Nettopp fordi når den kreative rollen blir overført med et 'hei' så blir det svareren som sitter med 1.-meldingsansvaret. Altså problemet: 'hva skal vi bryte isen, og komme i gang med?'

Slik sett er faktisk ikke 'hei' reelt sett en førstemelding eller et initiativ av særlig verdi. Det er nærmere en nullitet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 13:02

Nå er du bare vanskelig blingbling..

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 22 juni 2017 13:27

Jeg? Jeg har nok snarereløst en av nettdatingens gåter.

Jeg har aldri sendt 'hei'.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 22 juni 2017 17:00

Ansvarsoverføring med et 'hei'? For noe sprøyt. Det er jo bare å si hei tilbake, for å markere at kontakt er ok. Så vanskelig dere gjør det, er det muligens ikke rart dere sitter her og teoretiserer i månedsvis om gangen. 😉

(mann 47 år fra Østfold) to. 22 juni 2017 17:43 Privat melding

@ts. Den reaksjonen sier mye mer om han enn om deg.. Du fant ihvertfall ut at han er en idiot du kan være glad du ikke brukte mer tid på 😉
Og for å ha sagt det.. et hei er nokbså det holder.. det er å vise interesse og for å se om det er noe interesse tilbake... litt sånn som hjertene sikkert er ment å fungere 🙂

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 17:59

Når man i utgangspunktet har følere på at det eksisterer en ansvarsfordeling ift "kreativitet" (mtp hva?) rundt 1.meld. Så har vel toget forlengs forlatt stasjonen, eller...?

Her er det noe jeg åpenbart ikke skjønner! Hvorfor er ett "hei" til akkurat deg, i et hav av andre, ikke å anse som innafor?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 18:12

Ja, jeg skjønner det! Hva er det for disse som gjør at det ikke er nok, er hva jeg lurer på?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 18:15

...det kan umulig være "ansvaret for å være kreativ"?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 20:56

OK, så et innledende "hei" er fullstendig feil for deg ift en slik beskrivelse?

For å klargjøre, jeg erfarer at det ofte er nødvendig, et enkelt "hei", tolker du som lave forventninger? Og noe mer tekst, da som høyere forventninger?

Med andre ord, du selekterer på mengde tekst i 1.meld.?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 20:58

...og innhold, selvfølgelig!

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 22:06

Hvor mange forsøk får han?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 22:10

Altså, jeg skjønner hvor du vil, men ikke hva du mener - hvor mange meldinger har han på å få deg våt?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 22:12

...men du må gjerne korrigere meg på hva det vil si å uttrykke seg godt skriftelig!? (I en sukker kontekst...)

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 22:25

Maks to...😇

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 22:31

Jeg hadde et purely sexual forhold med ei som het Erina for noen år siden...er det deg?

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 22:46

Nope

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 22:47

Faen!

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:03

@Athene det gir vel heller deg trolig færre muligheter når du gjør deg så ... og ikke engang kan svarer på ett enkelt "Hei". Hvis profilen ellers er bra.

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:04

Driti på draget nå @Nulltini😂

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:14

Tja, Athene, jeg tror du skal forsøke unngå blande mine personlige erfaringer med Sukker inn i din generelle argumentasjon! Du må gjerne gjøre det, men vær da klar over hva det er du gjør!
Jeg er nok en outlier!

Så, jeg tror, på generelt grunlag det er det ytre som gir det indre en kjangse! Det tror jeg er "regelen" for alle som måtte syte å klage på Sukker også! Det er helt uforståelig for meg at noen kan innbille seg at de vet bedre enn vedkommende selv!!
Ett hvert menneske i vår del av verdenen står fortsatt fullstendig fritt til å velge seg sin livsledsager!

Tungrodd sukkermissunnelse skal jeg være den første til å avrette med døden!

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:17

Hvem har sagt det er din utfordring alene? Du får selvfølgelig mene akkurat hva du vil... men det går helt fint å starte med ett "hei" også være mer kreative når kontakten er opprettet og interessen er gjensidig😊

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:19

Eiriane, har du fine pupper?

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:27

Haha akkurat det får vel du bare fortsette å lure på😂

Men .. hmm er ikke alle pupper fine da🤔

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:34

Jo, de er jo det, men noen er finere!

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:38

Jeg betaler;)

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:40

Du betaler? Hva?

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:42

Nye, fine pupper!
Min gave til deg...

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:46

Haha nå var du dust

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:48

Ikke vær sånn da...nå ble jeg lei meg😪

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 2017 23:50

Jeg trodde vi hadde noe på gang Eiriane?!...😰

Skjult ID med pseudonym Eiriana to. 22 juni 2017 23:55

Haha med å tilby meg nye pupper😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Nulltilni fr. 23 juni 2017 00:02

Ja...er ikke det innafor da???...bare ikke la denne Athene få tak på meg! Den dama der kan ete meg med hud og hår...makan til tøffing skal en lete lenge etter!

Men, vennen, jeg synes vi skal kjøpe deg noen nye pupper å leve lykkelig sammen fra nå til evigheten?

Skjult ID med pseudonym Eiriana fr. 23 juni 2017 00:04

Haha 😂

Natta

Skjult ID med pseudonym Nulltilni fr. 23 juni 2017 00:08

Nei, det er ikke natta ennå!
Hva tenker du om å inkludere Athena i vår romantiske....tja...treenighet...jeg lover nye pupper til hele gjengen!!

Skjult ID med pseudonym Nulltilni fr. 23 juni 2017 00:13

...noe må jeg bruke pengene mine på, og pupper er give and take!, Den perfekte investering!

Skjult ID med pseudonym Nulltilni fr. 23 juni 2017 00:30

All the time! Har du noe imot nye fine pupper, melis...kanskje du ønsker deg noen selv..., vi fikset det!

Skjult ID med pseudonym Nulltilni fr. 23 juni 2017 00:36

Jeg har selvfølgelig forkjøpsrett på alt av smaksprøver....