Alle innlegg Sukkerforum

So long and thanks for all the messages I did't got

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DrittLei lø. 17 jan. 2009 01:56

Da er begeret fullt. Sukker har hatt motsatt effekt av det jeg trodde det ville ha; jeg har nemlig begynte å hate jenter etter å ha vært medlem en stund. Jeg er drittlei hele opplegget - så good bye og takk for alle de positive erfaringene.

Skjult ID med pseudonym easy2love lø. 17 jan. 2009 02:03

Såpass ja!

(mann 49 år fra Østfold) lø. 17 jan. 2009 02:05 Privat melding

Hva er problemet?

Skjult ID med pseudonym Ace lø. 17 jan. 2009 02:06

er vel de negative erfaringene du takker for ?
Alt kommer jo an på din egen innstilling.

Skjult ID med pseudonym Dee lø. 17 jan. 2009 02:06

Trist å høre.... Håper du lykkes bedre i det virkelige liv !

Skjult ID med pseudonym easy2love lø. 17 jan. 2009 02:07

årrhh!Nå fikk jeg lyst på kvikk lunsj!

Skjult ID med pseudonym Ace lø. 17 jan. 2009 02:07

hehe du oxo?

Skjult ID med pseudonym Pusti lø. 17 jan. 2009 02:07

Jøss her var det masse frustrasjon......

Skjult ID med pseudonym Pusti lø. 17 jan. 2009 02:08

Eg har masse kvikk lunsj, men det er sånn mini :-)

Skjult ID med pseudonym Ace lø. 17 jan. 2009 02:10

Ta med imorgen Pusti..så kan vi nyte tursjokoladen på bryggen :P

Skjult ID med pseudonym Pusti lø. 17 jan. 2009 02:11

Tar du med appelsin da :-)

Skjult ID med pseudonym Pusti lø. 17 jan. 2009 02:12

Vi havnet vel i feil tråd no.....skulle vel vært på Bergenstråden dette :-)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr lø. 17 jan. 2009 02:13

Ser ut som om damene svarer deg her på forumet ihvertfall, Drittlei :)

Skjult ID med pseudonym Wild@Heart lø. 17 jan. 2009 02:15

Another one bites the dust :)

Hvilken effekt trodde du det ville ha DrittLei?

Skjult ID med pseudonym Ace lø. 17 jan. 2009 02:15

ups Pusti.. vi får "dra" den over dit :)
men skal huske appelsin og varm kakao

Skjult ID med pseudonym DrittLei lø. 17 jan. 2009 02:17

@ Wild@Heart Jeg sier det har hatt motsatt effekt av det jeg forventet, samtidig som jeg sier at jeg har begynt å hate jenter ... then you can do the math

Skjult ID med pseudonym Oslofyr lø. 17 jan. 2009 02:18

(ppst.. Wild@Heart.. han skulle begynne å like alle damer, samt finne seg drømmedama)

Skjult ID med pseudonym Pixie lø. 17 jan. 2009 02:31

Vet ikke lenger hva jeg skal si til slike tråder jeg...stakkars deg eller good riddance? Sukker blir hva man gjør det til selv. Har ikke fått mail på flere dager jeg, men hva gjør det? Morer meg med forumet i mellomtiden, dukker det opp noe spennende er det bare moro. Gjør det ikke, har jeg ikke tenkt å erklære meg som mannehater for det? Det finnes ingen garantier!

Skjult ID med pseudonym Dee lø. 17 jan. 2009 02:35

@ mar
Hyggelig med optimister som deg :-))
Men mistenker deg for å være en person som ikke har problemer med å komme i kontakt med det motsatte kjønn, hverken her eller IRL.

Skjult ID med pseudonym DrittLei lø. 17 jan. 2009 02:39

@ mar ... kunne ikke beskrevet det bedre selv - er akkurat sånn jeg føler det!

Skjult ID med pseudonym Luke lø. 17 jan. 2009 02:53

Er nok plenty med damer som er her kun for å booste sitt ego. Damer og komplimenter vet dere.. :-)

Skjult ID med pseudonym DrittLei lø. 17 jan. 2009 03:06

Haha, det er vel litt av det som er problemet. Jeg har tatt kontakt og fått svar tilbake - og etter en dag eller to har jeg svart på meldingen igjen... men så har det skjedd et par ganger at det har blitt tyst som i graven... og mer latterlig enn det får det ikke blitt. Det må da kunne gå an å gi lyd fra seg og si at man ikke er interessert lenger. Men det er som det sies, er en hel drøss av snerper som bare er her for å booste sitt eget ego. Synd at jentene har såpass dårlig selvtillit og får falske inntrykk av at man er attraktiv bare fordi man får meldinger.

Skjult ID med pseudonym DrittLei lø. 17 jan. 2009 03:16

Og ja, det er også mange av meldingene som IKKE besvares i det hele tatt - også litt frustrerende, men er egentlig ikke det som plager meg mest. Når jeg først skriver en melding til noen så er det fordi jeg synes personen virker interessant - og jeg legger gjerne litt arbeid i meldingen. Da er det VELDIG MORSOMT å ikke engang få så mye som et "takk for meldingen" tilbake. Men man høster som man sår, jeg skal begynne å være overlegen og avvisende mot jenter jeg også. Prøver de å ta kontakt eller spør om noe skal jeg bare overse dem totalt og ikke svare, så får dere se hvor kult det er. Dere er feige som bare sitter der og gaper som noen gullfisker, dere er nemlig livredde for å bli avvist - med god grunn. Jeg er et godt eksempel på hva det kan gjøre med folk.

Skjult ID lø. 17 jan. 2009 03:22

Det er ikke alle som takler å bli avvist. Det finnes ikke verre enn bitre mannfolk som må skylde på helt andre faktorer fordi damene ikke ble interessert. Ta det som en mann og kanskje lær noe av det. Det er ikke DEG det er noe feil med da? og kanskje finne ut av det du ikke er fornøyd med før man går løs på årsaker du ikke vet stemmer...Det finnes sikkert de som må styrke ego sitt her inne av begge kjønn, men de siler man fort ut og hvis man tar seg nær av en avisning av en slik person så er man nok for hårsår til å være på nettet. Styrk heller din selvtillit og kanskje du finner drømmedama der ute, men hvem skal du skylde på hvis det ikke går da? Man må nok ta saken i egne hender...

Skjult ID med pseudonym DrittLei lø. 17 jan. 2009 03:29

Hvis du er et kvinnfolk, så vennligst ikke uttal deg så mye om det å bli avvist - for det har du antageligvis en del mindre erfaring med enn oss gutter. Jenter takler det å bli avvist VELDIG mye dårligere enn gutter - og det er derfor dere også sitter der som noen amøber og stort sett kun svarer på henvendelser uten å være den som tar initiativ. Er mulig det er MEG det er noe feil med, men hvordan skal jeg vite når ingen sier noe? Er dere for feige til å fortelle? Får da normalt respons fra jenter IRL og føler meg ganske normal sånn sett... Men det er mulig at det er en hel haug med søppeljenter her som synes man blir for seriøs om man ikke bruker tredve smileys i løpet av en melding. Ikke vet jeg, men kræsj match er det ihvertfall på et eller annet plan.

Skjult ID lø. 17 jan. 2009 03:36

Det spiller ingen rolle om jeg er mann eller dame ettersom man kan fort forstå hvem som har et problem her og det er DEG. Det er mulig at jeg ikke får så mange avslag som deg, men det skal endel til for å bli så bitter som du har blitt. Det kan vel tenkes at du kanskje har siktet noe høyt. Det er ofte det som er problemet med mange på nettet at man vil gjerne ha det man ikke kan få...men når man har et normalt utseende så kan man ikke forlange å plukke partner av motsatt kjønn fra øverste hylle. Problemet kan også ligge i selve fremtoningen din på nettet eller profilen. Kanskje du ikke har reklamert bra nok for deg. Det er masse spørsmål som du heller bør tenke igjennom istenfor å komme med masse anklager til damene her på nettet.

Skjult ID lø. 17 jan. 2009 03:56

Nå har vel ikke personen sagt alderen sin da, og uansett hvor ofte dette blir tatt opp i forhold til det med svar på meldinger så må man bare akseptere at noen velger å ikke svare som en avvisning. men hvis man ikke har forståelse for at noen damer ikke velger å svare så er det deres problem. Har sjelden hørt om eksempel der det har klikka hos en dame som blir avvist, men derimot har jeg hørt mange rare historier om bitre mannfolk. Av den grunn har jeg forståelse for at damene blir noe skeptiske til menn på nettet. Det samme problemet har damene og det er mange gutter/menn som heller ikke gidder å svare. Likevel må man være ærlig å se sannheten i øynene at man faktisk ble avvist fordi vedkommende IKKE VAR INTERESSERT!!!

Man kan bare ikke ta seg nær av avvisninger på nettet og mange av de har man jo aldri møtt. Det er jo ikke sikkert det hadde fungert eller funnet tonen IRL? En profil sier jo ikke alt.

Skjult ID med pseudonym 4 år? lø. 17 jan. 2009 10:07

Drittlei... du sier:

Siden noen av jentene sitter på sin høye hest og oppfører seg dårlig, så skal jeg også klatre opp dit og la være å svare eller slutte og snakke uten forklaring... Ja, akkurat sånn vil jeg også bli!!!!

Du synes tydeligvis oppførselen som du vil til livs er et godt eksempel til ettrfølgelse... Si meg : ER DU FIRE ÅR?

Ja, da blir det nok flere som finner kjærester her inne. Hvis alle skal hevne seg på noe NOEN ANDRE en dem de føler seg dårlig behandlet av!

Jeg opplever GANG PÅ GANG å ikke få svar jeg også. Og jeg er jente. Skulle jeg da hevne meg på neste mann? Skulle jeg la være å svare en jeg liker for å hevne meg på han forrige jeg snakket med?

Fatter ikke at man kan bli så bitter. Og irrasjonelll. Ja, det er irriterende når slikt skjer, men det er bare ødeleggende for meg selv om jeg skal bruke så mye energi på å irritere meg. Føler du at dette ikke er noe for deg, så ta din hatt og gå. IKKE gjør snøballen større ved å ikke svare, plutselig bli stille , slik at enda flere jenter dropper å ta kontakt. Ikke ødelegg for dine brødre her inne.

Skjult ID med pseudonym søtnøs lø. 17 jan. 2009 11:07

nå synes jeg at Drittlei, bør søke hjelp og jobbe med holdningen. det var fryktelig trist og skremmende å lese. jeg, jente, har ikke fått en eneste mld på noen uker. so what? tar megselv ikke så høytydelig og forventer ikke at alle sukker-gutta kaster seg over mailbosken min med en gang de ser profilen min. jeg er er jo ikke sertrum av sukker-universet.

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 11:52

Sutretråd ja. Interessant å se hvordan folk får ut frustrasjonen over å ikke lykkes

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 12:06

Ooh, det var nesten like leselig som "han vet at jeg vet at han vet at jeg vet" greier.

Det må da være lov for de som ikke sutrer over manglende svar fra motsatt kjønn å ha noe å sutre over også.. Og hva er da bedre enn sutrerne!

Jeg kan sutre og si at jeg syns sutrerene skal sutre seg ut herfra om det er så mye å sutre over, men det får de vel i grunnen velge selv. Om de vil gå her i lange tider og sutre over at det er så vanskelig å få "napp" her inne, og senke sin egen selvtillitt ned i parkeringshuset, så må de gjerne det :-)

Heia sutrere! Moral hører med

Skjult ID med pseudonym R lø. 17 jan. 2009 12:12

Jeg fatter og begriper ikke hvorfor man føler dette behovet for å annonsere sin bitterhet på forum. Det er en merkelig form for utagering, må jeg si - når man er nødt til å lire av seg hat mot all verdens kvinner fordi et lite antall jenter på nettet har avvist en. Jeg håper DrittLEi og andre bitre menn finner andre arenaer å sjekke damer på - og at de faktisk finner noen. På den måten slipper kanskje en del av oss kvinner her inne å møte menn med den innstillingen. Jeg ønsker dere lykke til.

Skjult ID med pseudonym Tango3 lø. 17 jan. 2009 12:17

Sukker er hva man evner å gjøre det til selv - verken mer eller mindre.

Man må selvfølgelig gjerne klage til man blir blå i ansiktet, men det skjer ingen forbedring av situasjonen før vedkommende selv innser at han/hun sitter med nøkkelen til en eventuell løsning.

Skjult ID med pseudonym R lø. 17 jan. 2009 12:17

Ha ha ha :-) Ja, det er greit det, mar... At sutrerne får napp, altså. Noen får nok det, men DrittLEi vil få problemer hvis hans "jeg hater jenter"-holdning ikke lar seg skjule i en sjekkesetting...

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 12:19

Men R, for oss menn er det fint at det finnes sutrere som det.. for når de får en slik holdning, og dere av det interessante kjønn blir mindre interessert i dem fordi de sutrer og har den negative holdningen... Da blir det jo flere av dere å velge mellom for oss andre! :-)

Skjult ID med pseudonym R lø. 17 jan. 2009 12:34

@hehehe - good thinking. Dere får bedre marked og vi blir kvitt sytinga. Jeg har imidlertid inntrykk av at det er såpass mange av de at det vil ta tid før de er vekk. Jeg tror vi alle kunne valgt å se negativt på dette, etter å ha vært her en stund. Jeg burde kanskje være provosert over at jeg ikke har funnet mannen i mitt liv etter å ha vært her inne av og på i 1 år? Jeg burde kanskje bli forsuret og forbanna og til og med begynne å hate menn fordi jeg får slibrigheter og idioti på mail til stadighet? Jo, jeg kunne nok det. for tor meg - jeg har møtt min del idiotiske menn.

Men jeg har møtt altfor mange flotte menn i mitt liv til at det er en mulighet for meg :-) Jeg vet at jeg har tilgode å møte mange flere også, så får jeg heller tåle å møte de andre innimellom. Noen av dere er nemlig deilige skapninger og verdt å holde ut for ;-)

DrittLei, det burde du tenke på :-)

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 12:41

Ah, en skadefro sutrer.. Velly velly intellesting

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 12:48

Og du er nok til stor hjelp for mange stakkars sutrere der ute :-)

Godt det finnes frelsere og misjonærer for dem også!

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 17 jan. 2009 13:09

Det kalles empati. Jeg skjønner det jeg også "hehehe", selv om jeg ikke er en av de som sitter og sutrer selv. Synes mar skal få lov til å forsvare en frustrert mann som slipper ut litt damp jeg, uten å verken bli beskylt for å sutre selv eller være skadefro.

Og synes ikke det er noe særlig å gjøre narr av de som gir opp og kaster inn håndkleet heller. Nettsjekking er ikke for alle. Og det kan definitivt være en tålmodighetsprøve. Vet egentlig ikke om det er min greie heller, siden jeg er bedre på sjekking IRL (men gidder jo ikke å fly ute hele tiden heller, så sukker er greit i hverdagen, samt at jeg her kanskje kan møte jenter jeg ellers ikke ville ha møtt og ha det litt gøy med flørting i mellomtiden - sålenge noen av de jeg kontakter svarer da). En god kompis av meg kastet inn håndkleet her selv for en tid siden fordi han synes utbytte var minimalt og det tok for mye tid - og jeg VET at han har draget på damene IRL. Han møter da ikke fire forskjellige vakre unge kvinner regelmessig for ingenting, og stadig klarer å sjekke opp andre i tillegg til disse. Kan godt hende DrittLei er en skikkelig storsjarmør i virkeligheten, men prøvde dette for gøy eller som avveksling, og bare har blitt skikkelig skuffet fordi det ikke er hans greie. Samme gjelder for mar.

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 13:12

Og oslomann var den eneste som klarte å tolke alt jeg skrev som seriøst. Imponerende :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 17 jan. 2009 13:20

Jeg leste ikke alt du skrev, har ikke lest hele tråden. Bare begynnelsen og de siste par meldingene dine til mar. Hvis de var ment humoristisk så beklager jeg at jeg nevnte deg. Resten av innlegget mitt står jeg for. Ser ut til at det er gått sport i å hakke på de som slipper ut litt damp og frustasjon her på forumet. Har du ikke noe positivt å si så la helle være å si noe.

Skjult ID med pseudonym hehehe lø. 17 jan. 2009 13:28

Ja, det var ikke dødelig alvor i eller bak det jeg skrev kan du trygt si. Og ut ifra svarene til mar, så antar jeg at han også forstod det. Jeg er en svært tolmodig mann, og det er ikke mange som klarer å få meg irritert eller sur. Og det at enkelte ikke føler at de lykkes på denne arenaen, da er det jo deres eget valg å trekke seg ut, og om de vil slippe ut litt syting før de trekker seg. Hvorfor i alle dager skulle jeg reagere noe sterkt på det? hehehe

Skjult ID med pseudonym guttapåbyn lø. 17 jan. 2009 13:41

Greia er at jenter ikke VIL skjønne hvordan sjekkeverden ser ut. Jeg tror de kjenner den godt, men fornekter det med en gang det kommer til en diskusjon.
Gutter jakter, jenter aksepterer eller avviser.
Og da kommer alltid en eller annen dame skrikende og sier "-jeg sjekker også". Jada, det gjør du sikkert, men i hovedsak er det gutta som prøver seg. Jentene har i de aller fleste tilfellene det ubestridte privilegiet å kunne velge.
Dermed ligger det i sakens natur at gutter får haugevis med avslag. Både ute i jungelen, og her inne i cyberspace.
Og da går man til tider litt i vranglås !
Skjønner godt frustrasjonen din, DrittLei.
Men hater kvinner tror jeg vel ikke du gjør...
You can't live with them, you can't live without them !

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 17 jan. 2009 13:53

Jeg har bare vært her litt over 1 måned og deler litt av frustrasjonen til trådstarter og mange andre er inne. Disse negative opplevelsene vil ikke få meg til å hate kvinner, men jeg tror man bare blir desillusjonert og får kunstig dårlig selvbilde av å være for lenge her inne.

I løpet av den relativt korte tiden jeg har vært her inne, har det vært langt mellom de positive opplevelsene. Jeg anser meg for å være en vanlig fyr med god jobb, økonomi og ok utseende. Har to barn, så antallet tilgjengelig profiler er begrenset til halvparten.

Jeg har prøvd å sette hjerter, sende lange gjennomtenkte meldinger, korte meldinger, både vittige og nøytrale, men resultatet er det samme: stillhet. Det er kun to som har sendt avslag, og 3 som har satt profilen til "ikke interessant", noe som er helt greit. Resten hører man ikke noe fra, men likevel besøker flere av de profilen min opptil flere ganger i løpet av en uke.

I følge noen av dere sikter jeg altså for høyt, noe som jeg synes er merkelig da jeg unngår fotomodeller og bimbo-typen, og sender til helt vanlige, normalt søte jenter. Dette er jenter av typen jeg ikke har problemer å komme i prat med under vanlige omstendligheter.

Jeg tror dessverre det er slik at jentene sender til kun 10% av guttene, hvor samtlige sjekkpunkter må være til stede: utseende, status, økonomi, aktiviteter, interesser. Feiler man på ett av punktene blir man automatisk kategorisert som "ikke interessant". De ser altså etter "drømmeprinsen". Problemet er at bare at "drømmeprinsene" her inne har minimum 10 andre potensielle prinsesser i kø som de dater (og vraker). Min påstand er derfor at det er *jentene* som sikter for høyt, eller nærmere bestemt de sikter etter noe som er urealistisk, og som ikke eksisterer.

Skjult ID med pseudonym GM/DM lø. 17 jan. 2009 15:00

Jeg vet at jeg har et problem. Det er med selvtilliten, så derfor skal det mye til før jeg tar kontakt med noen. Det gjelder her og IRL. Det er også når det gjelder folk jeg kjenner... Jeg har ikke lyst til å bryte inn i en samtale (jeg er jo ingenting i forhold til andre, så derfor holder jeg meg unna etablerte samtaler og grupper... Derfor gikk jeg heller ikke bort til noen fra Fridays på Sukkerfesten).

Skjult ID med pseudonym løvetann1 lø. 17 jan. 2009 15:57

Forstår mange av sutrerne jeg:)..Alikevel så kommer man ingen vei med og sutre!...En annen ting sutrere og kvinnehatere bør tenke på,er jo at selv om man ikke får svar/napp så trenger det ikke være pga deg.Kan være f.eks hvor du bor. Dette er en side for kun single som gjerne mesteparten er ute etter noe seriøst.Og kommer du ifra ei lita bygd i gokk i vold,så må du ihvertfall være villig til og flytte på deg:)

Med dette så mener jeg at ikke alle sitter med like store sukkerfat.Så viss jeg hører en oslomann/kvinne sutre her inne (ett lite rim:),,, så synest jeg ikke synd på dem en plass,for der er jo fatet overfylt av sukkerbiter.Ihvertfall overrepresentert!

Men til alle sutrere:Dere trenger jo til syvende og sist kun 1 dame (sier dame, fordi jeg er enig i at det er menn som mest sutrer) så da er det opp til dere om dere vil være optimister eller pessimister,tålmodige osv.Viss ikke og dette gjør dere til kvinnehatere,ja da MOOOOVE ON!!! :O

Btw Håper jeg ikke hørtes ut som en sutrer nå,hehe.Tenker på der Oslogreiene,mn dere er ihvertfall overrepresentert her inne.Men slik er det bare.Jeg takker for det man har, isteden for og "sutre" over det man ikke har......Da er det nettopp det man får!

Skjult ID med pseudonym løvetann1 lø. 17 jan. 2009 16:12

Eh,glemte litt av hele poenget med innlegget mitt i farten,hehe.

Grunnen til at jeg fortsår mange av sutrerne.Ja det er at jeg personlig mener at man alltid skal svare på en post/flørt uansett hvor stygg eller teit man virker ut.Går vel en grense hvor teit man kan være:),mn føler nå at di fleste er oppegående.Så da har da noe med normal folkeskikk og gjøre.

Jeg svarer ihvertfall uansett.Pga mottoet: Vær med andre som du vil di skal være med deg.Er man ikke intressert,så svar høflig og avvisende i det minste.Koster vel ikke så mye? Når det gjelder di 10% som hevder selv ihvertfall at di får så mye post at di ikke klarer og sortere dem,ja DERE er unnskyldt.Trenger ikke og svare,haha....Riiiight!

Hehe,,følte at moralen tok "litt" av her nå,mn er nå min mening som sikkert di fleste driter i,utenom sutrerne:)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 17 jan. 2009 17:29

@ løvetann1

Ja, utrolig mange vakre og fantastiske kvinner i oslo. Kan jo nesten bli helt svimmel av å gå en tur i sentrum eller i bogstadveien en hvilke som helst ettermiddag eller helg. Går stadig og smiler for meg selv på gata jeg. Synes egentlig jeg er utrolig heldig som bor i en slik by :-)

I kveld skal jeg ut med noen venner. Og har avtale å møte ei jente jeg kjenner også. Hun er bare en venn, og har type, men jeg vet hun har noen venninner som har pleid å være her på Sukker, i det minste tidligere. Mon tro om jeg kjenner igjen noen? :)

Skjult ID med pseudonym follow up lø. 17 jan. 2009 17:37

Viss jeg skal komme med et råd til TS. Viss ei dame skal kunne falle for deg, må det innebære at hu kan være stolt av å være kjæresten din. Det er det som alt koker ned til for alle relasjoner. Kan hun ikke skryte av å være kjæresten din til sine venner og famile, så er du ikke verdt bryet. Så kan man diskutere hva det er som skal til for at hu vil være stolt av deg: personlige egenskaper, utseende, prestasjoner i utdanning og jobb, inntekt osv.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 17 jan. 2009 23:28

Follow up
Er stolthet et kriterie for alle jenter sier du? Kjenner meg ikke igjen. Har aldri tenkt tanken at jeg vil være stolt av å være kjæresten til noen. Jeg trenger ikke føle stolthet, det holder lenge å kunne være GLAD for å være kjæresten hans. Fordi jeg liker ham! Fordi han gir meg en følelse som få andre kan gi meg.... Rett og slett :-)

Skjult ID med pseudonym skybert sø. 18 jan. 2009 00:24

Lilleulv

Det er godt å se deg skrive dette for du aner ikke hvor mange dameprofiler som har teksten "Du må være en jeg kan være stolt av". Ikke alle er superkjekke, har en jobb høyt på strå pluss mange og vellykkede venner. Men de ønsker allikevel å kunne gi kjærlighet og omtanke for partner.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2009 00:33

Jeg tror ikke at man snakker om å være stolt av pengene og stillingen til ev. kjæreste. Det er snakk om å være stolt av det han/hun representerer, behandler sin partner osv... ikke hvor mye han tjener og hva slags venner han har...

Skjult ID med pseudonym skybert sø. 18 jan. 2009 00:40

Tviler ikke på at det stemmer for noen, nysgjerrig, men jeg skal love deg at det går på de ting jeg nevnte for veldig mange

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 18 jan. 2009 00:41

For meg er likevel stolthet et merkelig begrep å bruke i denne sammenhengen. For meg handler det om å LIKE det han representrer, hvordan han behandler meg osv... Stolthet forbinder jeg mest med noe som er vis a vis en tredjepart. Og det er åpenbart også det Follow up mente.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2009 00:42

Men, da er det ikke rart at folk har så vanskelig å få kontakt og finne en kjæreste her inne.

Skjult ID med pseudonym skybert sø. 18 jan. 2009 00:47

Nysgjerrig

La oss si du er i prat med venninner som skryter av mennene sine. Ville du ikke føle at du kunne skryte av han også (som gjerne går på nevnte områder)?

Sender spørsmålet til deg også. lilleulv :-)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2009 00:51

Man sier at like barn leker best...
For meg min "lekekamerat" må være meget glad i meg og stolt av meg og jeg skal være stolt av ham for det han er, ikke for det han har.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 18 jan. 2009 01:01

Skybert

Svaret mitt er nei. Jeg har heldigvis ikke venninner som pleier å skryte av mennene sine. Og jeg bryr meg katta om å kunne skryte av min partners stilling, meritter, lønn, utdanning osv.

Jeg har lyst til å kunne si til mine venner at jeg blir varm om hjertet når jeg tenker på ham. Det rekker i massevis! :-)

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 18 jan. 2009 01:02

Til TS: Goodbye and good luck!

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 18 jan. 2009 01:14

Hei Lilleulv !
Nå tror jeg du har missforstått litt her. Det er vel ikke det du nevner først vi skal være stolte av. Jeg gir vel også blaffen i min partners lønn og status.
Men når du sier at du vil bli varm om hjertet når du tenker på han, hvorfor vil du det da ?
Er du ikke stolt av han som menneske ? Føler du ikke at du har lyst å si til alle du møter: "Se, her er kjæresten min. Er han ikke fin ?" Og vil du ikke også føle en stolthet selv, ved å ha greid å kapre han ?
De tingene må jo få blodet ditt til å bruse.
Da er du vel litt stolt, litt ovenpå, litt fornøyd med deg selv, og med han ...?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 18 jan. 2009 01:35

Hei, Mart1s!

Som sagt synes jeg ikke ordet stolt passer inn her. Det er klart det er en grunn til at man faller for noen og blir varme om hjertet. Men å skulle tenke eller si til alle: "Se, her er kjæresten min. Er han ikke fin?" Og være stolt ved tanken på hva jeg har greid å kapre?
Nei. Egentlig ikke. Om mine venner synes han er hyggelig å være sammen med, holder det. Om de ikke ser noe av det ekstraordinære som rører ved mitt hjerte, spiller det liten trille for meg... Jeg har ikke behov for å være stolt av meg selv for å ha fått ham. Det holder at jeg er fornøyd med ham! :-)

Jeg kan selvfølgelig bli stolt av enkelte ting han gjør eller sier, men ikke for å vise omverdenen hvor flott og vellykket kjæreste jeg har fått. Det er meg han skal passe til. Han kan uansett ikke definere hvem jeg er.

Skjult ID med pseudonym løvetann1 sø. 18 jan. 2009 15:28

§ Olslomann

Hehe,,vet ikke om du var litt ironisk der eller ikke?:)=,,,,Mn uansett.Svimmel er du nok jaffal idag,vet ikke om det er pga alle di vakre damene/sukkerbitene som svermet rundt deg,mn ja unner deg det beste!Så håper det ordnet seg for deg da.?

Er fra stvg sjøl, kjenner alikevel godt til Oslo,fin by det som du sier.Jeg ble jo forresten sikkert stoppa 15-20 ganger av mange forskjellige fargerike mennesker nedover karl johann på ca 10 min,så heldig er du uten tvil:)

Mn nå i det siste, har nå oslo fått ett litt frynsett rykte,håper du kan bidra med og få opp det igjen på rette veien igjen da?:)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 18 jan. 2009 15:44

@ løvetann1

Oslo har vel alltid hatt litt frynsete rykte dessverre. "Tigerstaden" var jo faktisk i utgangspunktet ikke ment som et kompliment. Og alle de negative nyhetene i media i det siste hjelper vel ikke akkurat de heller. Men det var ikke ironisk ment likevel. Jeg synes faktisk oslo er full av vakre og fantastiske kvinner jeg - hvorav en god del selvsagt ikke er født og oppvokst her som meg, men flyttet hit senere i livet.

Jeg våknet med et smil i dag jeg. Var ikke på sjekker'n i går, bare ute og hadde det hyggelig med noen gode venner. To jenter sluttet seg til oss etterhvert også, kjente hun ene litt fra før, og de er flotte eksemplarer av det fagre kjønn begge to. Begge er i langvarige, faste forhold så ingen sjekking eller tanker om utroskap, men akkurat passe mye kosing, klemming og småførting til at de nok fikk bekreftet at de fortsatt er attraktive og pene, og til at jeg fikk bekreftet at jeg er en attraktiv, flott fyr ;-) Og så fikk jeg et kjempefint kompliment av en av dem mens hun satt så behagelig i armkroken min: "xxxxx, du virker så rolig og som du har full kontroll hele tiden. Jeg føler meg så trygg sammen med deg". Det synes jeg var et fint kompliment, og det var grunnen til at jeg våknet med et smil i dag. Begge to er forresten opprinnellig utenbys fra, så kanskje jeg ga et lite bidrag til at noen likte oslo litt bedre der?

Skjult ID med pseudonym stippo sø. 18 jan. 2009 15:59

Hva skjer med en mann som er DrittLei damer? Går han da over til det andre laget?
Jeg må skryte av mange hyggelige damer her inne:-) Men så har jeg ikke så høye forventninger som andre tydeligvis:-)

Skjult ID med pseudonym lærern sø. 18 jan. 2009 16:22

Folk som sutrer er slitsomt, ikke attraktivt. Dette gjelder uansett kjønn.
Og det heter : "So long and thanks for all the messages I did't GET"

Skjult ID med pseudonym Scarlet sø. 18 jan. 2009 16:23

...strengt tatt så heter det " didn't ".....

Skjult ID med pseudonym lærern sø. 18 jan. 2009 16:24

Hehe, veldig bra. Overså den....

Skjult ID med pseudonym Scarlet sø. 18 jan. 2009 16:24

...and your welcome...;-)

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 18 jan. 2009 16:28

Syns det er dårlig gjort å bruke "Hitch-hikers guide"- replikker til sutring jeg!

Skjult ID med pseudonym rektor sø. 18 jan. 2009 16:33

@Scarlet
Det heter "you're welcome"

Skjult ID med pseudonym lærern sø. 18 jan. 2009 16:33

Enig, stor litteratur bør ikke misbrukes.....spesielt ikke til sutring.
Tror nesten sutring er det største "turn-off" jeg vet om.

Skjult ID med pseudonym Scarlet sø. 18 jan. 2009 16:34

Hehe...thank you ;-)
(Dusterektor...)

Skjult ID med pseudonym rektor sø. 18 jan. 2009 18:31

You're welcome !! ;-)

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ma. 19 jan. 2009 00:58

§ oslomann

Da tolket jeg det riktig me andre ord,at det ikke var ironisk ment.Var ikke ironisk selv,mn gjerne litt kverulerende,mn sant:)

Men da så ønsker jeg jo deg selvfølgelig lykke til videre i Tigerstaden,eller det gjorde jeg vel uansett.Min tid er forbi der ettersom jeg for ca 3-4 mnd siden avsluttet ett avstandsforhold i Staden som varte ca 2.5 år.Mye slit og reising,så det blir ikke mer avstands forhold for min del på en stund for og si det på den måten,hehe.
Mn jaffal en liten bekreftelse på at det er slik jeg kjenner byen litt bedre enn før.Og ja du har vel bidratt litt på en positiv måte for staden da,,keep it up :D

Akkurat nå er det kun en god kompis av meg,eller en konsert som kommer til og få meg til Tigerstaden igjen.Tenkte faktisk på metallica konserten i juni som går i spektrum.Utsolgt,mn ikke utsolgt alikevel,viss du skjønner,Er nok noen svartebørs billetter igjen,Får se...

Spora litt av her.Mn sette PUNKTUM me Good luck to you videre både her inne og på sukker.Og herregud hørres nesten ut som eg e ute itte å data guttar/dg her me denne posten,,,,eeee nok ikje det i det heila tatt!!!!,hehe...Ville bare forsvara suterne litt,selv om eg ikje e ein av di sjøl.Mn t syvende og sist ,som sagt tidligere,,Og sutre kommer man ikke langt med noenplass egentlig:)

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 19 jan. 2009 01:26 Privat melding

I løpet av den siste uka har jeg sendt meldinger til 10 forskjellige menn, alle veldig pene og attraktive. Hvor mange av dem svarte? Jo, 3 stk. Sitter jeg og griner av den grunn? Nei, for da betyr det jo bare at jeg ikke var ment til å være med noen av dem:) Det er greit å være ung og naiv, gitt;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 19 jan. 2009 10:29

@ løvetann1
Hei, trodde vi var godt i gang med en hyggelig liten prat jeg nå? Fikk jo nesten inntrykk av at du forsøkte å sjekke meg opp ;) Skal du gå allerede? Hmmm, kanskje jeg må begynne å titte på jentene i stavanger (?) selv. Skal jo besøke en kompis der nede i løpet av våren hadde jeg tenkt, og hadde jo vært hyggelig å bli kjent med noen jenter der også. Alle jentene jeg har møtt fra stavanger så langt i livet har jo vært hyggelige jenter og en fryd for øyet - i det minste de jeg kan huske i dag ;-)

@ frkHamre
Du er en av de damene som garantert kunne ha gitt fare for whiplash hvis jeg hadde passert deg på gata her i oslo:)

Skjult ID med pseudonym frosk ma. 19 jan. 2009 12:29

@frk.Hamre
Du har nok ingenting å bekymre deg over annet enn øyeblikkets små trivialiteter.
Med ditt utseende og dine modne og reflekterte holdninger, vil menn stå i kø etter deg rundt neste sving !
Kos deg med fremtiden ;-))

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ma. 19 jan. 2009 21:01

§ osloman..

Hehe,ja du gjorde vel det.Greit jeg ikke er homo,mn jeg er ikke feig heller !! Viss du tog ann?:)=

Ja du får prøva dg litt i stvg og viss sjangsen fysta byr sg,selv om du ett luxusproblem i oslo:)Mn absolutt ikke noe råd fra mg og havne i min felle,der du må reise deg ijhel,slik jeg måtte med oslodama mi.Er the one night du er ute etter,så fair enough,dømmer ingen jeg.Men ikke hva jeg er ute etter da.Selv om jeg er ingen helgenen selv.

Ja mye pent i stvg vettu,føle at me fakrisk e litt mer åpne enn oslo folka også,så og få kontakten er sikkert ikke det vanskeligste.

Når det er sagt så er det en grunn til at jeg er her inne,har mistet troen på og treffe dama over frysedisken eller på fylla i byen,da mener jeg noe seriøst.Nemlig derfor jeg er her inne.Ikke for og pløye over mest damer,mn for og finne 1 som passer for meg:) !!!!

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 19 jan. 2009 21:04 Privat melding

@ oslomann og frosk

Tusen, tusen takk til dere begge! :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 19 jan. 2009 23:07

@ løvetann1

Hehe, feil kjønn altså. Morsomt ;) Sier ikke noe på målene dine her jeg, alle er vel ute etter den ene spesielle her i livet. Det er jo jeg også. Det er bare det at jeg har plass til mange andre kvinner i livet mitt fram til jeg møter henne, som venninner eller som noe mer, og ganske sikkert plass til andre kvinner i livet mitt etterpå også selv om det da bare blir som venner.

@ frkHamre

Velbekomme:) Jeg tittet innom profilen din i dag også (kanskje skjønner du nå hvem jeg er?), og du virker definitivt både moden og reflektert for alderen – i tillegg til å være flott å se på :)

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ti. 20 jan. 2009 00:59

§ oslomann

Hehe,kall d for ka du vil,mn ja defently:)
Nei skal ikje sei någe på målene dine heller,viss du er 21 så har du all verdens tid.Mn kan ha det om du er 40 også viss du føler for det.
Mn viss du vil ha gode venninner både før/etter og gjerne midt i ett forhold så kan du leve litt på kanten,gjerna facebook e rette tingen då.Så eg forresten har null kjennskap t,har ikje heve mg på den bølgå ennå.Mn har forstått at det går i mer vennegreier der.Her inne e alle single å e ude itte ein flørt,med mer,seriøst osv.Poenget e jaffal at alle e single,det så e så greit:)

Mn så er d jo di så vil ha både i påse i sekk. For mg bler det ordtaket på mitt tidspunkt i mitt liv ,at påse og sekk er i 1 dame.Altså både det ytre og indre:)Tog den og, håbe eg?:O.Får eg min påse og sekk så e det: get the hell out of here!!!!

Uansett om det har blitt mange gode bekjentskaper her inne så eg ikje ser på som noe annet enn hyggelig og poste/chatte med.Mn holder ingen for narr da,er åpen me at "du" e liksom ikje den einaste eg poste/chatta me!! Å nå snakte eg ikje om dg,hehe D :::

Skjult ID med pseudonym madla ti. 20 jan. 2009 01:03

du å han Roall Amunsen har noge tefelles, ja.

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ti. 20 jan. 2009 01:05

Ja komme med ein liten oppfølging på foriige mld.

Denne tråden handle om sutring,så ikje kom t mg å sutra viss du går i den fellå me å leva på kanten.

Mister den rette,fordi at du vil ha bekjentskaper og gjerne noe mer med andre.Gjerne Afrika hadde passet deg fint,hatt så mange koner du ville:)...Håper spøken ble tatt me "litt" humor. dho :O

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ti. 20 jan. 2009 01:28

§ madla

Hm,, ja eg suge i historien om kappløpet mot sydpolen, mn trodde d nå va Roald Amundsen han hetta eg då,:)..Mn det e vel heilt sikkert ein Roall Amunsen og,mn han kjenne eg desverre ikje t.Får ta det så ett komplimang.Ingen sutring her igården:)

Hehe,,,tror forresten eg vett kem så fyrte opp me den,,,burde vel kalt dg for tjensvold :D

Skjult ID med pseudonym Goliat ti. 20 jan. 2009 01:57

T.S. Hva med å prøve en Thai dame? Jeg kjenner til flere som fått tak i ei Thai dame. Hører alle sammen sier at de ikke angrer på dette i det hele tatt...... Selv er jeg ikke helt der at jeg tenker på ei Thai dame ennå. Men ingen ting er utelukket....En liten fakkel i den mørke natten. he he.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 20 jan. 2009 10:34

@ løvetann1

Hehe, tar spøken;) Jeg er 31, så midt i mellom 21 og 40. Og er singel selv. Og så lenge jeg er singel føler jeg at jeg med god samvittighet kan møte, bli kjent med, date og flørte med akkurat hvilken kvinner jeg vil og hvor mange jeg vil. Og i "min verden", i mitt liv, er det jeg som bestemmer hva jeg har lov til å gjøre på den fronten. Det betyr ikke at jeg ikke er trofast og monogam når jeg er i et fast forhold, men jeg er jo ikke i et fast forhold nå. Har faktisk aldri vært utro og er stolt av det (skjønt har noen få ganger rotet med bort i damer som har type, men i det minste var jeg singel så det var jo ikke JEG som var utro, og har som regel ikke visst om typen før senere heller). Men å ha kvinner i livet mitt som venninner også håper jeg at jeg alltid vil ha. Jeg er en sosial fyr som trives sammen med andre mennesker, både kvinner og menn, og det ville vært trist å skulle utelukke 50 prosent av befolkningen som potensielle venner og bekjente bare fordi jeg ikke kan være kjæreste med dem alle;-) Dessuten trives jeg som regel veldig godt sammen med kvinner, sikkert fordi jeg er oppriktig glad i mennesker generelt og damer spesielt (i tillegg til små barn) og liker å småflørte, danse og ha det gøy sammen med dem. På sine vis er de jo alle unike og spesielle ikke sant?:) Men hvis jeg finner en fast kjæreste så er jeg ute av Sukker jeg også, enda så hyggelig det i blant er å sitte og flørte med enkelte av damene her...

Håper du finner den ene spesielle løvetann1:-)

Skjult ID med pseudonym /b/ ti. 20 jan. 2009 10:43

<< løvetann1

I dette forumet kan du skrive mer enn 250 tegn, så du trenger ikke skrive SMS språk; <mn> istede for men, <d> istede for "det",
<t> istede for "te", <mg> istede for "meg" osv.

TS
Lykke til på andre areaner.

Skjult ID med pseudonym Stig ti. 20 jan. 2009 12:13

Drittlei har du prøvd å oppføre seg som en drittsekk? en skikkelig iskald dritt? En venn av meg er midt i en rettsak der han kan bli dømt for grov vold og etterhvert som det har blitt kjent og rykter om det han har gjort før har spredt seg så har han fått til tider ekstremt mye oppmerksomhet av jenter. Jenter med høyutdannelse som er direkte smellvakre. Han fortalte meg at han til tider bare slår av mobilen siden det er så stor pågang og at han vurderer å melde seg ut av Facebook.

Denne fyren er kortvokst, direkte stygg, bleik og behandler jenter som dritt..finnes ikke karismatisk eller hyggelig og knuser ofte trynet på jenter når han er i dårlig humør... men jenter svermer rundt han..spesielt etter rettsaken...de betaler husleien hans..mobil...osv osv..det er noe av det mest ekstreme jeg har sett..men ikke så uvanlig...han ...de andre jeg vet om som er den typen uempatisk og iskald og har voldelige trekk får så mange pene flotte jenter at det er rett og slett sært. Det som er enda mer spesielt er at de alle drar endel Politidamer..som de selvsagt ikke nøler med å smelle til..idotisk nok så anmelder ikke Politikvinnene dem.

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 20 jan. 2009 12:16

Høres ut som en "Urban legend"...

Skjult ID med pseudonym Stig ti. 20 jan. 2009 12:22

på uskyldige mennesker.

Skjult ID med pseudonym Stig ti. 20 jan. 2009 14:33

Charmy det var stort av deg som kvinne....du velger å ikke angripe meg men faktisk bygge opp under mitt argument. På Blindern ble jeg truet med utvisning når jeg tok opp dette i en seminargruppe om Kriminalomsorg....ytringsfrihet finnes ikke i Norge når det gjelder noen temaer og det må jeg bare finne meg i.

Jeg vet om menn som har vært enslige, bittre og triste gjennom 20årene og blir kriminelle i 30årene rett og slett fordi de føler at de ikke har noe å tape.....og plutselig kommer jentene...jenter som er så pene at det er helt utrolig er på knærne etter dem..bokstaveligtalt...plutselig får gutta som aldri har fått noe oppmerksomhet av jenter før dyre gaver av jenter som er alt fra kjendiser til godt betalte modeller. Guttene merker at jo værre de behandler jentene jo mer oppmerksomhet får dem.

Så det er vel kanskje siste utvei for gutter som Drittlei.

Selv får jeg en irriterende omsorgsfølelse for jenter som gjør at jeg vil ta vare på dem, så da får jeg heller nøye meg med den ene jenta som vil ha en snill kar...selv om jeg ikke helt tror på at hun finnes.

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ti. 20 jan. 2009 15:26

§ oslomann

Det var godt at du tok det med humør,slik det var ment også:p..Og i dette innlegget skal jeg skrive så reinspikra bokmål som mulig, kun for deg /b/) :) Slik at du også får det med deg.:)
Ja jeg er 32 selv,så er vel midt imellom selv, og egentlig i samme situasjon.Men etter hva man har opplevd opp gjennom livet,så har man forskjellige erfaringer.Så jeg forstår deg veldig godt,selv om jeg er på ett litt annet plan nå i livet.Selv om du også sa at, finner du den rette så er det ut av sukker.

Å nei,viss du har truffet en dame som singel,og det er hun som har hatt en type, så har ikke du vært utro ! Enten du visste om hun hadde type eller ikke,så lenge det ikke var bestekompisen din som var typen da:)

Så helt enig! Alle mennesker er unike og det er kult og prate med forskjellige damer og personligheter når man første er singel.At du ikke har vært utro,er noe og være stolt av også ja.

Så lykke til selv du oslomann,med og finne den rette.Eller få det som du vil med den rette,hehe:) Så over til......

§ /b/)

Kall d for sms språk eller ka du vil for mg.Eg kalle d for stavangersk ,sjøl om d ikje e ett eget språg.Åveksle gjerna litt mellom både sms,stvg å bokmål..E fullt klar over at d e merr enn 250 tegn så kan brugas her ! Så derfor lure eg litt på koffor du skrive "TS,lykke til på andre areaner.Går ut ifra at TS betydde "Til Slutt",så koffor skrive du ikje det då viss du kan bruga mer enn 250 tegn her inne,dessuten så hette det vel arenaer for og ver heilt korrekteI tillegg t at du kunne vel skret ordet "istede" og fått med deg N en til slutt slikat det ble isteden slikat du får bruke opp tegnene dine?
Haha.Du bide dg sjøl i halen.Du trengte forressten ikje å bruga 4-5 eks på å få mg t å fatta poenget ditt.Mn forstår aligavel ikje koffor du gadd å henga dg opp i det du kalle sms språget mitt?:) LOL. E vel såpassa mange tråder og diskusjoner her inne så du sikkert hadde hatt mer glede av å kommenter?:).Eller gjerna ikje.Mn du me det å eg me mitt :O

JO lykke t på andre "areaner" selv du,ka nå enn det betyr? E bare nødt for å sei d på denne måden, siden du henge dg sånn opp i å ver politisk korrekt i språge mitt.Mn eg meinte vel ka DU forsto :D:::::::) OFF å UFF........................

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 20 jan. 2009 15:51

TS=trådstarter:)

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 20 jan. 2009 15:56 Privat melding

Drittlei, det du nevner gjelder ikke bare deg. Eller bare menn, det har hendt meg flere ganger at en tilsynelatende flott, oppegående, kjekk, interessant, morsom, og ålreit mann ikke gidder å svare, eller ikke er interessert, kanskje allerede opptatt, mer eller mindre. Skuffendes, selvfølgelig, men sånn er det her inne. Litt kaldt og kjølig, distansert, ikke virkelighet og man treffer kanskje aldri en person (såvidt man er klar over) i det virkelige liv som man gjerne skulle gjort. Har du prøvd, og du ikke får svar, så bare gå videre. Ferdig med det.
Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym løvetann1 ti. 20 jan. 2009 17:34

Ok,takk for oppklaringen; chandler 77.:)

Anyway,,enda verre da kritisere andre for og ikke bruke tegn nok.Skriv trådstarter da for f....,hehe..Eller drittlei,så va trådstarteren her inne !!

Jaja,tar mg ikje så høytidelig, så sorry for at eg ikje kan alle di der fancy forkortelsane:) Mn e gjerna me på litt på kverulering, når folk legge opp t det.Mn vil ikje hørra et ord om sutring/drittlei ittepå, så egentlig e temaet her inne.hehe...:O