Alle innlegg Sukkerforum

Damer som tenker selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zodiac fr. 16 juni 2017 09:40

Er det noen damer her mellom 30 og 40 som ikke har hund og som er imot innvandring? I disse tider der man igjen kan gå med hevet hodet og si at man er patriot og nasjonalist, er det fremdeles litt mange kulturtante frøkener som poserer med sin lille hjertesten(les. kjøter) og som "brenner for miljøet". Er det noen ekte norske jenter her inne som ikke er flaue av nasjonalsangen og vil brenne bunaden for ikke å støte innvandrere, og som ikke synes det er helt greit med nikab og barnehijab? Kan noen gjenopprette vår tro på den norsk kvinnen? Eller da Oslo- kvinnen, siden 95% av alle norske kvinner i fertil adler har stimlet sammen der nede og glemt hvor de kommer fra.

God helg!

Skjult ID med pseudonym komma fr. 16 juni 2017 11:53

@hope, Hvordan i all verden klarer du å koble et nei til innvandring til rasisme?
I et demokrati må det være lov å ha ulike oppfatninger, uten å bli stemplet ut av debatten som rasist på helt usaklig grunnlag 😉 Å drive på slik er meningsterror og fordummende.

Foreslår at du heller forteller hvorfor du er for innvandring osv.

Skjult ID med pseudonym Honey fr. 16 juni 2017 12:21

@ts
Er du en mann over 50 med hundeallergi, som bor et eller annet sted opp i nord, milevis fra kvinner og mennesker med utenlandsk bakgrunn?

Uansett, som en godt integrert kvinne med 0% norsk blod, som liker dyr, miljø og en verden i utvikling, så kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med din problemstilling. Jeg bruker aldri noen form for religiøse eller nasjonaldrakter. Men jeg elsker Norge mer enn noen andre land i verden, og det er her jeg ønsker å leve og dø.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 12:49

I stedet for å for å anta så mye begge veier (nettdatingens problem i et nøtteskall forøvrig), og lage en liksomdebatt på de premissene kan det være en grei plattform å se hva som er gjeldende regler og praksis, og hvordan og hvorfor den er etablert.

https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Saker/Sak/?p=64502

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 16 juni 2017 12:54

Det er sikkert mange som er innenfor men hvorfor? Du er vel klar over at Norge har hatt innvandring i alle år og kommer til å ha det med mindre man går ut av EØS?

Jeg tror også de fleste norske kvinner vet utmerket godt hvor de kommer fra. De bare tror ikke at det er det eneste stedet man bør komme fra ;)

Skjult ID med pseudonym komma fr. 16 juni 2017 13:21

Når det gjelder innvandring så omfatter det veldig mye. De aller fleste befinner seg et eller annet sted mellom helt stengte grenser til helt åpne. Alle land har regler og kriterier for hvem som skal få komme på hvilke premisser. Dette av den enkle grunn at helt åpne grenser ikke er bærekraftig for noe land i verden, noe de fleste forstår.. Forsøk på å kneble debatten med å rope rasist til alle som er mer verdikonservative, enn en selv, bør vi være ferdige med i 2017..

Skjult ID med pseudonym Gåmann fr. 16 juni 2017 17:33

TS😂😂😂😂 Du er jaggu god på ironi.
Humor og godt ironi har alltid vært det beste sjekketrikset😀
Her vil damene renne inn i ditt rene pene fang😀
Håper jeg ikke tar feil.

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 17:52

Jeg lurer mest på hvorfor du har kalt deg Zodiac..?? Skrekk og gru, det minner meg om en skrekkfilm jeg hadde fortrengt - en fyr som drepte unge kjærestepar..? Skulle ALDRI sett den. På linje med Svart mamba og Alligatoren og sånt som det var spennende å se på kino da man var 16 og ikke visste bedre - og som gir mareritt langt inn i fossil alder. Jeg fikk aldri med meg slutten av filmen, og den lurer jeg på ennå. Men se den igjen? Ha, ultimate date, liksom.

(mann 40 år fra Aust-Agder) fr. 16 juni 2017 17:59 Privat melding

Hehe, jeg er litt nysgjerrig...
Hvis du måtte velge mellom ei dame som HAR hund, men hater innvandrere, og ei dame som ikke har hund, men er positiv til innvandrere, hvilken av de ville du valgt?
Med andre ord, hva er du mest redd for? Hunder eller disse skumle utlendingene?

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 16 juni 2017 18:07

TS har ikke sagt noe om hvilken type innvandring han vil at en fremtidig partner skal være imot. Vi har jo hatt generell innvandrings stopp siden 1975. Hovedgruppene innvandring er arbeidsinnvandring fra EU og asylsøkere. Jeg tror det arbeidsinnvandring fra Sverige han vil til livs. Utrolig glatte og serviceinnstilte folk! Det kan vel ikke kalles rasisme?

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 18:53

Å, jammen TAKK, Lisa! Jeg googlet igjen...! Og det var da mye bedre å connecte Zodiac til stjernetegn enn til den galne seriemorderen på 60/70-tallet! Puuuh..!

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 16 juni 2017 18:59

Dame og hund... Skrekk og gru. Spesielt om den skulle være større enn at den nådde deg til knærne... Den kunne jo bli fristet av "tennisballer" :)

(mann 40 år fra Aust-Agder) fr. 16 juni 2017 19:11 Privat melding

Det jeg lurer veldig på er sammenhengen "mot innvandrere = mot miljøvern" som dukker opp hos TS og en del av hans kamerater...
Hvis man er så stolt av landet vårt, og brenner så for kulturen vår osv, hvorfor er disse alltid så negative til miljøvern/klima? Burde ikke disse være spesielt opptatt av dette?
Noen som kan forklare sammenhengen, eventuelt TS?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 16 juni 2017 19:21 Privat melding

Vi er alle innvandrere, vi har alle visse prosenter av andre kulturer i oss. det er ikke til å stikke under en stol. Tror vi må slutte å tenke rase som i at det er mange raser, det er bare en, menneskerasen. Jeg ville aldri finne på å date en kvinne med anti-innvandring holdning, dette er noe jeg siler ut fort.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 16 juni 2017 19:32 Privat melding

@nigma. Ikveld blir jeg fristet til å gå litt på kanten.

Så Du siler ut samtlige Arbeiderparti kvinner?

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 19:39

Men hva mener du med 'anti-innvandring holdning', nigma? Mener du at alle som vil skal få komme? Er det bærekraftig over tid, tror du? Jeg tror ikke det kan fungere, og det som er vondt, er at man får rasist-stempelet da. Det er jo ikke sånn.

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 16 juni 2017 19:42 Privat melding

https://www.youtube.com/watch?v=hkodTydUR0E

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 16 juni 2017 19:47 Privat melding

@Athene. Selvfølgelig er det ikke sånn. De aller fleste forstår det.
Dog ikke alle.

I Sverige f. eks Har de vært ekstremt trege med å forstå det.

Vi har vært heldigere. Forskjellen mellom Frp`s og AP`s politikk på området, er stort sett kun retorikk.
I praksis nær identisk.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 16 juni 2017 19:59 Privat melding

Vi er pliktige til å ta inn visse typer flyktninger, og jeg påstår at vi er kalde om vi ikke hjelper mennesker i nød. Folk som kommer hit kun for økonomisk gevinst, bør ikke få og får vel heller ikke prioritet.

Nå skal det sies ad det største antall utlendinger i norge er vel polakker, og vi skal litt ned på lista før vi ser folk fra andre steder enn europa.

Vi kan selvsagt ikke ta imot alle, da vil samfunnet vårt kollapse. Men de som sømmer fra krig bør vi hjelpe, Det vi bør skille mellom er innvandring for å bli, og den innvandringen som er midlertidig.

Vi har pinadø mye å lære av flyktninger også, i 17. Mai talen på mitt tettsted var det en flyktning fra Syria som holdt en tale om hvilket strev det var å rømme fra Syria og den utrolige farefulle ferden de hadde, før de kom til Norge. Det er første gang jeg har opplevd trampeklapp og stående applaus på en 17. Mai tale. Det er ikke så fryktelig lenge siden vi selv var flyktninger, under 2. verdenskrig, da to england og sverige imot oss.

Det ligger mye frykt hos mennesker i norge med ukjente mennesker fra andre nasjoner og kanskje fra sydligere strøk, med annen religion, ukjente kulturer. Det man ikke kjenner, frykter man virker det som. Vi har en oppgave som verdensborgere, ikke hjelpe alle, men å delta der det trengs.

Vi hjelper ikke bare her hjemme, men også ute i verden, frivillig og i organiserte former. Det skulle vært obligatorisk for nordmenn å bidra i denne elendigheten, for det er skjebner der som vi ikke fatter uten å ha opplevd det. Tror vi trenger å bi litt mer ydmyke, istedenfor å klamre oss til fossile drivstoff og tro at dette vil redd oss i all evighet.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 16 juni 2017 20:05 Privat melding

Ser ut som jeg har fått dyslektisk tastatur.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 16 juni 2017 20:27 Privat melding

@Nigma. Ingen kommer til Norge av overlevelsesgrunner.
Under wwr2, flyktet nordmenn til Sverige eller England. Ingen flyktet til Afganistan. Til tross for at det var trygt på den tiden.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 20:36

Knall alternativ til å røre på frihånd(hode), er å lese i den saken linket inn tidl. i tråden. Det meste er avklart der. Deretter lovfestet.

🔹🔸

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 16 juni 2017 20:40 Privat melding

Det fins 7 milliarder mennesker på denne kloden.Mener dere virkelig
at det er mitt og ditt ansvar at enhver som klarer å sette sine ben innenfor landets grenser, må vi se å forsørge og betale lege og tannlege regningene til?

Skjult ID med pseudonym my fr. 16 juni 2017 20:50

Tatta lille Zodiak. Der sitter du i Nord-Trøndelag et sted.. plassen kvinnene derfra forlot og glemte, mens bunaden din råtner i samme skuff som din tilkommende skulle ha, før hun vendte deg og taushetens rike ryggen, og satte kursen mot hovedstaden og utdanningen og slo seg i hop med en farget person med rastafletter og fargerike klær, mens hun klinte med sin nyinnkjøpte veskehund og lenket seg fast til Y-blokka. Hvordan skulle du kunne bejuble det?
Nææi, sett deg ned og b'yn å grin!
Trallalallalallal laaa laaaaa!

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 20:51

Nigma. Jeg er glad i mennesker. Uansett hudfarge. Det spiller ingen rolle - jeg ser det knapt lenger, dette er vi vant til! Jeg bor et sted der vi blir vant til dette. Helt naturlig. Jeg har skjønne afghanske naboer vegg-i-vegg. Som rørende kom med julekaker til meg og resten av tunet! Som inderlig håper jeg ikke flytter. Som gjør meg galen innmellom av støy fra hoppeslott og hyl og skrål i timesvis fra tidlig søndag morgen. Men det er jo skjønt likevel, de er så gode!

Men vi kan ikke åpne for alle. Vi må åpne for de som trenger det mest. Dessverre finner vi ikke alltid dem. Deres røst bærer ikke.

Skjult ID med pseudonym jaja.. fr. 16 juni 2017 21:07

TS tar opp et viktig poeng. Svarene her inne viser jo at man renner rett mot en borgerkrig. Godt hjulpet av den norske kvinnen, og en del mannlige prinsesser.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 21:11

Jeg gikk en tur på stien og hørte skogens ro, så hørte jeg fra lien en 🐦 som sa

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 21:30

xuse me, jaja.. Hvordan hjelper den norske kvinnen til borgerkrig..? Og hvem er mannlige prinsesser..? Jeg har visst litt tregt for det - spesielt etter et par, tre glass vin i fredagskvelden.

Vi var noen damer som prøvde oss på å senke Blücher sist søndag, men det gikk dårlig gitt. Så hadde det ikke vært for oberst Birger Eriksen, hadde Blücher hatt fritt leide.

Men begge dameteam åpnet det siste rommet det kanonen sto! Og honestly - what a feeling! Dette er noe dere bør prøve; perfect escape!

Skjult ID med pseudonym jaja.. fr. 16 juni 2017 21:36

Jepp, du er treg + litt til.

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 21:43

Fortell, jaja..! Spesielt om 'litt til'. Jeg er alltid lutter øre for å lære!

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 22:09

Nei, nå går jeg i jacuzzien - ikke svarer 'jaja..' og attpåtil ble jeg blokkert av en kar som synes jeg ble plagsom. Skjønne det..? Lurte bare på hvorfor det flotte bilde han sendte meg fantes ørtenhundre steder på web, liksom..?!

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 16 juni 2017 22:28

Nå er du nærtagende @Athene😜
Pass på så du ikke koser deg for mye da. Vin og jacuzzi👍🏻

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 22:34

Ha, nei, dette var langtifra rought, Lisa. Har opplevd noen takter verre! Av erfaring skjønner jeg når noe skurrer. Så - denne karen er rapportert.

Men det er juni! Og skjønt vær meldt i morgen! Trekker til et svaberg snart, jeg:)

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 22:45

Går vel ikke an å kose seg for mye, rumpa!
Synd ikke flere meldte seg til middag. Pyser hele gjengen.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 22:52

Flere? Pyser? Dette er et 1:1 opplegg slik jeg er oppdratt. Er dette forandret i sentrale strøk. Noe som sprer seg..?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 22:52

*?

🔹🔸

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 16 juni 2017 22:55 Privat melding

Alt her skurrer!

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 22:59

Å spise middag er helt normalt i sentrale strøk, bling.

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 16 juni 2017 23:04

Det er ikke mulig å kose seg for mye @Athene. Det er bare å fylle på👌

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 23:05

Jaja. Men jeg har ikke fått helt med meg at dette er en side for selskaper nærmest i kjole og hvitt.

Jeg har arbeidet meg møysommelig ut på motsatte fløy. Det er fint😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 23:07

Nok middagsselskaper forresten..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 23:08

'Bli kvitt kjole og hvitt'

Blingmotto.

🔹🔸

(mann 40 år fra Aust-Agder) fr. 16 juni 2017 23:09 Privat melding

Jeg føler vi har altfor lite fokus på hunder i denne tråden...
Var ikke det egentlig det essensielle hos TS?
Det med utlendinger og miljøvern osv var vel mer for å skjule frykten for bizzevovver i senga?

(mann 40 år fra Aust-Agder) fr. 16 juni 2017 23:14 Privat melding

Kvinner som slipper bikkja si opp i senga etter sex...
Hot or not?

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 23:16

Kommer du hit, da, rumpa? God plass i 39 varme:)) Det er ikke så lagt unna deg visst..?

Frode, hva med katter, duger det? E har en aldeles skjønn black beaty..!

Lisa, åff cåårsss..! Jeg drar til et svaberg ved Ingierstrand i morgen og søndag - det er meldt knallvær! Let me know if you will join, det hadde vært knall!:))

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 23:36

@Athene da. Konkret er skremmende.....😰 Du sa det jo sjøl.🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 23:43

Jammen sånn e e, bling! De e no usørlansk åver me. E kankje no for de.

Kansje de skremme alle sammen?? Dame au?

Men du da, bling - vart du skremt etter all kjeftinga mi?:)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 23:45

Har du kjeftet?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene fr. 16 juni 2017 23:49

Ja, bling.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 2017 23:50

Javel. Da vil jeg ikke tro jeg ble.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 2017 00:03

Neivel. Litt skuffende, bling.

Men plass i jacuzzien likevel.

Huff, fysj, jeg må slutte å være så konkret, visst.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 2017 00:11

Vel, da velger jeg tåle den lille. Skriver det på at det er lettere å oppdra egne unger enn andre sine.

Takker, men som jeg har nevnt er jeg konkret på ei. Neste helg, ikke bading.... 😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 2017 00:14

Søren au.

Holder ikke styr på di, bling:)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 17 juni 2017 09:14 Privat melding

@Leifi: Ønsker ikke å dra politikk inn i dette, men ser vel at de jeg passer best med ligger på venstresiden i senga. :P Det spiller ikke noen rolle hvilket land det er, er det krig og elendighet vil folk flykte. Et midlertidig opphold i et land kan jo bli en naturlig konsekvens. Det er en del naboland som ikke vil motta flyktninger, da beveger flyktningestrømmen seg videre. Vi tar imot et lite antall ift. andre land.

@Athene: Selvsagt kan vi ikke ta imot alle, vi må konsentrere oss om de som trenger det mest, for kortere eller lengre tid, eller permanent om det er eneste muligheten. Vi sender også tilbake en del som ikke har krav på opphold lengre. Det finnes mange flyktninger som kommer til norge som har lyst til å lære norsk, jobbe og være til nytte, men ender opp i asylmottak i årevis, dette er er ikke heldig.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 2017 09:38

Ønsker du ikke så lar du kanskje være, ellers blir det mest bare støy? Dette verken kan eller behøver du løse, eller tilføre, og siden er uegnet.

Se linken jeg har lagt. Det er ryddet i.

🔹🔸

(mann 40 år fra Aust-Agder) lø. 17 juni 2017 14:28 Privat melding

Den handler først og fremst om skumle hunder, men jeg ser det er mange som prøver å spore den av.