Alle innlegg Sukkerforum

Alder menn-kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cora fr. 16 juni 23:48

Hva er det for noe galt med mennene på pluss- minus min alder. De er ca 67-70 år og vil ha kvinner fra 44-55. Tror dere at kvinner på 44 vil ha en mann på 68? Hvorfor, da må de i tilfelle være veldig rikt. Og tror dere seriøst at de blir? De gidder ikke vaske/koke og evnt slite med potensproblemer f.eks.
Nei, vis at dere er et voksent menneske som vil treffe et annet voksent menneske av motsatt kjønn, slik at man kan få noen fine år sammen, gjøre hyggelige ting samnen og få noen gode år. Drt går fort framover for oss på pluss/minus 70. Og kvinner holder seg godt og er spreke og oppegående, men menn skal ha en yngre elkerinne eller et trofé, synes egentlig synd på dere menn🤔

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 23:52

Det er en rar tiur her ja.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 juni 23:52

*del😁😂

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 16 juni 23:56 Privat melding

Enda en alderstråd! Går begge veier dette her. Er ikke noe i veien med noen av kjønnene. Forsvinner tilbake til musikktråden der jeg føler meg hjemme.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 00:03

Og bruksanvisninger er noe herk.

🔹🔸

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 juni 06:01 Privat melding

Tidsfordriv – transaksjoner er slik som folk fordriver tiden med ved å snakke om ufarlige emner som for eksempel været, utseende, mat, hvorfor menn ikke tar NEI for et NEI , og sånne spennende ting.

Hvem har ikke sett at noen utveksler innlegg her på forum som handler om at folk ikke svarer på meldinger, eller har gamle eller manipulerte bilder, uhøflige svar, dårlige menn med teite vaner, eller om menn som vil ha unge damer osv. Listen er utømmelig på tidsfordriv som noen ganger kan være negativt ladet.

Ute i virkeligheten så har sikkert mange av oss utvekslet rituelle fordommer om naboen som har blitt så feit at det er naturlig å snakke om, eller at dagens ungdom har blitt så ordentlige at det er pinlig i forhold til vår egen, eller at de som stemmer på FRP må være tjukke i hue for de er så intolerante. Listen mye lenger én dette.

I begge tilfeller kan folk utveksle meninger etter meninger, der de totalt ignorerer de virkelige kjensgjerningene, men vi nyter vært hvert minutt i dette tåkehav av tidsfordriv.

Tidsfordriv er en relativ sikker affære. Slike overflatiske utvekslinger brukes ofte mellom mennesker som ikke har noen videre kjennskap til hverandre, så det er helt naturlig. Det er like naturlig som å bli kåt, eller at man har snørr i nesa.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 17 juni 09:18

Jeg blir snart 48 og føler meg på gyngende grunn når jeg kikker på kvinner under 40 år. Kvinner ned mot 35 anser jeg som helt uaktuelt. Kan ikke drømme om at jeg er interessant for dem og ikke vil jeg selv heller. Jeg vil rett og slett ikke havne i en situasjon hvor jeg føler meg utilstrekkelig og for gammel. Fem års aldersforskjell er maks og det gjelder begge veier. Men så har vi jo han der Macron duden som er sammen med ei 25 år eldre berte! Så jeg vet ikke helt hva jeg skal tro på.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 09:30

Identisk som du @subjekt. Så var jeg noe sammen med ei 10 år yngre for litt siden. Det var fint, og ikke skremmende 😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 09:31

Men jeg er snart 52.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 09:45

Men opp i alder går også fint. Det er faktisk tilstand og ikke datoer som teller.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 17 juni 10:05

Tenker også mer på å gå opp i alder fremfor ned, som man vel er mer vant med å tenke. Men kvinner over femti virker så skumle! Tror mange voksne kvinner ikke er klar over hvilken autoritet de kan utstråle. Jeg som er litt barnslig av meg blir liksom bare en "gutt". Det er det jeg forsøker å fikse med "herreklooken". Må se ut som en mann, bare MÅ få det til! Tro om jeg må kjøpe meg et sånt svært armbåndsur også...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 10:17

Haha. Det er heldigvis bare noe du innbiller deg. De er like 'barnslig'/ikke, som før. 😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Sommersol lø. 17 juni 10:21

Mannfolk i alderen 35-45 som søker damer helt ned til 16-18år er det og fryktelig mange av, da sier det stopp for meg😖

Skjult ID med pseudonym Doffen lø. 17 juni 10:34

Håper du også sikter til alle damene her inne som ønsker menn 10-15 år yngre enn dem selv;-) tror nok det er mye likt i begge leiere.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 10:36

Og i tillegg skal de vel ha uten musematte også. Og damene leverer. Da sier det stopp for meg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym EagleEye lø. 17 juni 10:39

Godt at det er noen sånne tråder som dette, sånn at det ikke er bare mannfolka som sutrer, slik det ble nevnt her for ikke så lenge siden.

Og sorry, sutrete kvinner er turn-off.

Skjult ID med pseudonym melis lø. 17 juni 10:44

Alder er oppskrytt, både opp og ned .

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 10:47

😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 10:53

subjekt, jeg er bare noen uker over femti og tror ikke jeg har rukket å bli skummel ennå, altså! I så fall bare av og til. Når det trengs. Uansett - foretrekker stadig mannen i jeans og t-skjorte. Du bør i alle fall legge bort dressjakka på Østlandet i dag - måleren viser 40 varme.. mulig det er pittelitt feil, men varmt er det!

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 10:56

Send noe vestover. Her er det kjølig.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 17 juni 11:19

40 grader? Jesus og Maria jeg orker ikke sånne temperaturer. Jeg befinner meg i Nord-Norge akkurat nå og her er det bekvemme 19 grader. Har likevel droppet dressjakka og kjører full samfunnsvitenskapelig stil med sort jeans, sort t skjorte og utgåtte sko samt tredagers skjegg og en liten bok i baklomma.

Skjult ID med pseudonym melis lø. 17 juni 11:32

Håper du har husket solbrillene dine, @subjekt.

Skjult ID med pseudonym Kinderegg lø. 17 juni 12:21

Fem år oppover og nedover er greit for meg, men helst på egen alder. Får mange meldinger av menn som er 8-10-15 og langt over 20 år eldre. Har møtt noen som er 7-8 år eldre, merker jo det er forskjell. Selv sier de at de er sprek og alt det der og føler seg på min alder. Og at alder ikke spiller rolle, hvorfor søker de da ikke ei som er 20 år eldre..??? Nei, ikke en som er 10 år eldre, nix nada...mange er pene osv, hjelper LITE....Hjelper ikke med penger heller for min del....

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 12:23

Synes du høres smashing ut, jeg, subjekt! Men du er jo skrekkelig langt unna da.. Nå bør jammen alle uskumle damer rundt 50 nordpå kjenne sin besøkelsestid!

Måleren er på vei nedover etter å ha stekt i sola siden tidlig morgen. Ikke mer enn 29 nå, så kanskje litt varme er på vei over fjell og dalstrok til deg, bling?

Her er vi klare for bikini og svaberg, ei venninne og jeg

Skjult ID med pseudonym Kinderegg lø. 17 juni 12:24

Også er det faktisk for MEG ganske så ekkelt å bli kontaktet av en som er 20 år eldre, æsj, like gammel som min egen far....det er ekkelt det! Gamle griser tenker jeg....

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 17 juni 12:29

@Athene
Så hvordan føltes det å bli 50? Har du merket noen forskjell i besøk på profil osv. Jeg er 51 og merket selv en klar bråstopp på det punktet:-) IRL er det heldigvis annerledes, der blir vi heldigvis bare sett på som litt eldre når vi tipper fra 49 til 50:-)

Off topic: Har du oppsøkt et Svaberg ved Ingierstrand? Pleier å oppsøke Svaberg av og til i samme område selv. Ingen planer om å patruljere svabergene på utkikk etter en dame som akkurat har passert 50, men lurer på hvor hvordan det er der nå:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 12:36

Faktisk motsatt etter 50 @Kravstor. Og jeg skjønner heller ikke, men fakta er det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 17 juni 13:04

Jeg har vært til og fra nettdating de siste 10 årene. Jeg har aldri blitt kontaktet av kvinner som er mer enn 10-12 år eldre. Tror ikke nødvendigvis gjennomsnittsmannen er så mye mer urealistisk enn kvinnen, men det finnes flere utskudd blant menn. Menn har en tendens til å være overrepresentert i ytterkantene av en normalfordeling. Når det gjelder aldersforskjell ved ekteskapsinngåelse er snittet en 3 år eldre mann og dette har vært uforandret i 100 år. Derfor bruker jeg for egen del. Egen alder -3 år og +\- 5 år.

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 17 juni 13:17

Det er utrolig irriterende med mennesker som nevner hvor gamle de føler seg og forventer at andre skal se på de på samme måte:-) Jeg er så lei av å høre om det. Man kan holde seg godt for alderen, men det er ikke det samme som å være10 år yngre!

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 18:21

@kravstor: Litt spent og noen tanker hadde jeg mens klokka tikket ubønnhørlig mot 00:00 den aprilkvelden. Men vips var tiden der - og det var overraskende udramatisk. Ingen buskede øyebryn eller mosedotter som grodde ut sånn helt plutselig:) Det er helt fint og faktisk ganske kult å være 50 - and still feeling fabulous! Såå mye mer behagelig enn å være 48/49 og å gå og vente...!:)

Jeg forventet å oppleve en forskjell i besøkende da 50-tallet lyste på profilen, men jeg har faktisk ikke tenkt mer over det. Synes mønsteret er helt likt, og intervallet som besøker er stort sett 45-55 med noen outliers i begge ender. Men nå er jeg litt sånn 'kom-si-kom-sa' som person og bruker teskje eller spiseskje som det faller seg.

Jeg var en bilde- og tekstløs gratispassasjer i flere måneder med så godt som null besøkende (forståelig nok) hele den perioden, før jeg i januar betalte medlemskap og la ut tekst og bilder. Så jeg har ikke lang tid å sammenligne med. Jeg har heller aldri blitt nedrent av besøk. Så altså ingen merkbar forskjell. To stykker har vært innom profilen mens jeg var på svaberget i dag. Det var jo rent mange!

Apropos svaberg - det ble Bestemorstranda, den første du kommer til langs Ingierstrandveien. Vi har hatt noen herlige timer, selv i overskyet vær etterhvert, og det lukter sol og sommer av huden!

..sikker på det ikke var deg som styrte ei drone frem og tilbake der..?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 17 juni 18:32

Ser du som er hu, en fyr med slikt utstyr så må du oppsøke for å muligens motta 'drone-spørsmålet'...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 17 juni 20:42

@Athene
Så bra at du ikke merket forskjelll:-)
Bestemorstranda er nok dit jeg oftest drar. Nesten alltid greit å parkere der. Nå må det sies at jeg ikke drar så ofte. Drar jeg alene skal det mye til for at jeg orker mer enn 2 timer.

Droner blir nok litt for nerdete for meg:-)

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 17 juni 20:57

"Tror dere at kvinner på 44 vil ha en mann på 68? Hvorfor, da må de i tilfelle være veldig rikt. Og tror dere seriøst at de blir? De gidder ikke vaske/koke og evnt slite med potensproblemer f.eks."

Nei, best å holde seg unna disse på 44 om man skal ha noen til å vaske/koke.. Da snakker vi nok 65+ ja.

Men gidder DE å slite med potensproblemer da?

Dette må vi komme til bunns i.

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 21:09

Meldt fint vær i morgen også, kravstor! Er du tøff og kommer til Bestemorsstranda..?:) Jeg tar ikke med venninne, asså:)

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 17 juni 22:27

@Athene
Jeg har en avtale om å løpe med datteren min på formiddagen. Trenger jo litt sol på kroppen så jeg får se hvordan været utvikler seg:-) Ikke umulig at jeg tar en tur!

Skjult ID med pseudonym Athene lø. 17 juni 23:00

Send et lite pip her inne, da, kravstor, om du har tid og lyst. Så guider jeg deg til riktig strand om det ikke er Bestemor. Godt mulig jeg velger tur til Drøbak i morgen. For en søndagsperle! Kan jo gå i butikker også:))