Alle innlegg Sukkerforum

Dere som ødelegger tråder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smil sø. 18 juni 00:42

Hei
Opplever at i nesten alle tråder til og med dem som er merket at en ønsker dem skal være seriøse. Blir ødelagt av gjentakende personer.

Hva med å lage en egen tråd som Dere kan snakke sammen.

Skjult ID med pseudonym Babble sø. 18 juni 00:53

Enig med deg. Noen "varme i trøya" chattere her inne har en litt rar forumånd.. Komnerv inn i tråder uten å svare på temaet. Chatter liksom bare med hverandre🤔🙂 Merkelig

Skjult ID med pseudonym Babble sø. 18 juni 01:00

Føler vel kanskje at de er på et høyere "nivå"😇😫🙄

Skjult ID med pseudonym smil sø. 18 juni 01:04

Ja dem har nok for mye fritid, ensom, tidsfordriv, oppmerksomhets behov, listen er lang.
Men ja dumt dem må ødelegge "alle" tråder.
Når dem enkelt kunne hatt en egen som var tilegnet det.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 juni 01:23 Privat melding

Noen digresjoner kan være artige, men når 70% av tråden ikke har noe med utgangspunktet å gjøre så er den på en måte ødelagt. Det jeg lurer på er: Hvordan kan man vite om trådstarter har markert tråden som seriøs?

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 juni 01:33

Hva med å være konkrete, Smil og Babble?
Jeg liker ikke 'dere' og 'noen'. Helt umulig å forholde seg til. Om jeg stadig skriver eller gjør noe ugreit overfor andre, vil jeg gjerne vite. Takk!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 juni 02:02

@Athene

Tror ikke du trenger å se stort lenger enn til en av de andre trådene @smil har laget så skjønner du nok hvem han mener.

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 18 juni 02:22

@Athene
De som forstår hva ts mener, burde vite selv, om de er en av "dere" og "noen" eller ikke. Jeg synes at smil, Babble og Pirre er konkrete nok uten å henge ut noen. Det er helt åpenbart hva det er snakk om her. Gode temaer som druknes i svada av folk som oppfører seg som sosiale tenåringer med konsentrasjonsvansker. Det er ok med tulletråder, og alle kan lage så mange som de vil. Hvorfor er det så vanskelig å holde seg til trådens tema?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 18 juni 04:25 Privat melding

Mange på Sukker er på forumet, Fordi at dem ikke finner kjærligheten så legger dem tid og frustrasjon igjen her inne.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 18 juni 08:37 Privat melding

Er nok ikke deg hun tenker på Paper Gods. Men ja det virker som de mest pågående her inne er blitt borte eller funnet sin match her inne.

Skjult ID med pseudonym opptimist sø. 18 juni 08:38

Enig med trådstarter her. Veldig lett å skjønne hva som menes uten at noen navn trenger å bli hengt ut.
Leser gjerne på forum når det er en tråd som er av interesse, men det tar sjelden mange innlegg før de som alltid må si noe ødelegger med masse fjas. Veldig synd og selvsagt respektløst overfor de som faktisk ønsker en seriøs tråd.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 18 juni 08:43 Privat melding

Helt enig med deg opptimist. Å veldig synd for trådstarter som kanskje har ett seriøst poeng han/henne vil lufte med oss andre

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 10:10

Er det snapchat-tråden vi tenker på? Den har jeg ikke vært konstruktiv i nei. Det er vanskelig det. Beklager det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym smil sø. 18 juni 10:41

Har sett trenden i "alle" mine tråder

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 18 juni 10:51 Privat melding

Ettersom forumet ikke er moderert utover det å ivareta retningslinjene, må kanskje trådstarter være mer på banen og styre diskusjonen. Det er også en fordel om man merker tråden som seriøs og henvise til dette når noe sklir ut.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 10:52

Du må være klar over at å opprette egen tråd for skvaldring er litt stigma. Litt som å ha profil under svargaranti. Betyr jo at alt som ikke tørs på mail må kjøres posterings-bordtennis på der.

Jeg anbefaler ellers i stedet å starte dagen med litt sånn 😎👅🌭mailer...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 18 juni 11:10

@Smil

Jeg var nok en av de som sporet av i en tråd om taktikk i går, men det er slettes ikke vondt ment. Unnskyld. Skal prøve å styre unna dine tråder hvis du ønsker det. Jeg mener det må være rom for litt tøys og tull og det er det nok mange andre som mener også. Samtidig som andre igjen ikke ønsker det. Jeg tror det fort kan bli litt kjedelig her hvis alt skal være dønn seriøst.

Ellers har jeg betalt min mnd. kontigent her inne og forbeholder meg retten til å være seriøs, useriøs, voksen, barnslig og til og med flørte når jeg måtte ha lyst.

God søndag til alle:)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 18 juni 11:30

@ smil

Hvis man starte nye tråder i ett sett kan det også være et tegn på et stort oppmerksomhetsbehov. Har du tenkt over det?

Forøvrig ønsker jeg alle "forumtroll" en fortsatt flott søndag :)

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 18 juni 13:04

@rumpabar
Alt skal ikke være kjedelig, ingen påstår det! Poenget er at det finnes mange tråder med ulik stemning og grad av seriøsitet, slik at alt ikke sklir ut i fjas heller. Både seriøse og useriøse temaer kan være interessante. Det er bra at de er forskjellige, slik at vi kan velge hva vi vil lese og svare på. For meg, så blir det fort kjedelig her, hvis alt skal være useriøst.

Skjult ID med pseudonym smil sø. 18 juni 16:19

@rumpabar
Kom gjerne med ditt bidrag.
Det er det jeg ønsker.
Mest mulig aktivitet fra flest mulig folk.
For da har en mye større grunnlag for meninger.

Når det blir for mye tull så gidder for ikke å skrive. Dem leser trådens innhold og leser igjennom det som er skrevet. Dermed prøver en å huske det en har lest nedover. Plutselig sporer det helt av. Da mister ofte folk interessen å svare. Men av og til er noen inne på sporet i mellom alt tullet. Og ofte blir ikke den meldingen lagt merke til for folk skroller raskt forbi. Også må en prøve å hente inn seriøsiteten, men så sklir det ut igjen.
Mener ikke at det er slikt det er for alle men kanskje noen kjenner seg igjen.

Skjult ID med pseudonym smil sø. 18 juni 16:21

@Lady
Grunnen for nye tråder er for å ha et tema til hver tråd.
Istedenfor å blande tema som kan gjøre at det blir rot.
Prøver å beholde en viss struktur.

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 18 juni 16:57

Det er flere enn smil som har samme mening! Det er de som ikke holder seg til tema som endrer trådene, ikke de som følger det. Jeg synes at det blir så barnslig når voksne mennesker skal oppføre seg som tenåringer - prøver å være kulest, morsomst, lage bråk, bryte regler osv. Ikke alle har problemer med at livet er strukturert!

Ingen forbyr dere å leke, men alt til sin tid og sted. Det er mange nok tråder for fjas, men lag gjerne flere og hold dere til dem! Er det virkelig så vanskelig!?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 18 juni 17:07

@Honey
I ditt adresserte svar til Athene skriver du "Gode temaer som druknes i svada av folk som oppfører seg som sosiale tenåringer med konsentrasjonsvansker". Synes du det var et seriøst og godt svar?

I annet innlegg nå skriver du "Det er mange nok tråder for fjas, men lag gjerne flere og hold dere til dem. Er det virkelig så vanskelig!?" Synes du selv du virker voksen og inkluderende når du skriver slik?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 18 juni 17:22

@Smil
Ok. Da misforsto jeg deg litt for jeg synes faktisk ikke slike tråder som dette er veldig inkluderende. Det er masse mennesker her inne med forskjellige agendaer og holdninger. Det enkleste er vel å lese det man synes er av interesse og hoppe over resten. Det gjelder jo både seriøst og useriøst. Går vi et halvår tilbake i tid var det mange fler som skrev her, men grunnet mye sure oppstøt var det en del som trakk seg ut. Jeg synes faktisk det er bra at flest mulig skriver. Jeg behøver ikke lese alt. Langt mindre like alt, men jeg ønsker ikke å regulere hva som skal sies og av hvem. Det som ikke er av interesse hoppes over. Det går faktisk veldig fint:)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 18 juni 17:23

Jeg konstaterer at pseudonym bør velges med forsiktighet :)
Ellers er det fare for at det kan bli mange sure oppstøt her inne :)

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 18 juni 18:45

@rumpabar
Jeg opplever det på akkurat denne måten som jeg beskriver, så ja, jeg synes at det var et seriøst og godt svar.

Nå må jeg spørre: Hva mener du med inkluderende egentlig? Fordi man kan jo snu det og si at de som fjaser skremmer bort de seriøse, og det er derfor trådene dør ut før sin tid i slike tilfeller. Er dét inkluderende?

Jeg mener at når det er så ulike mennesker her, med ulike meninger og behov, så blir den beste løsningen til å få plass til alle, å holde seg til tema.

@LisaLa
Det er selvfølgelig greit med lett underholdning innimellom, og enkelte her er gode på å veksle mellom det og alvor, og fortsatt holde seg til tema.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 18 juni 19:36

Ok@Honey. Du kommer med litt ufine karakteristikker, mens de som tuller og fjaser ikke går til personangrep. Så kan man vurdere hva som er verst:)

Du har din rett til å si og mene hva du vil, men ikke glem at det gjelder alle her inne:)

Jeg går forøvrig ut i solen igjen så ikke bli overrasket hvis dette er mitt siste ord i denne saken.

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 18 juni 19:40 Privat melding

Lisala. Gratulere med ukas dummeste kommentar. Jeg er en som ikke gidder svare så mye på tråder jeg i utgangspunktet finner interessant fordi det blir til tulletråder.. Det er jo veldig interessant at de som sier at de kan skrive hva de vil i alle tråder (ikke ordrett) fordi forum ikke har moderator, ikke evner å se andre enn seg selv. "Jeg vil, jeg vil" men driter i den gruppen som vil ha tråder merket som seriøs, ja seriøs... En fin måte å unngå å "ødelegge" tråder er jo nettopp å bruke" men som seriøs" og respektere det. Slik får jo egentlig alle det som "jeg vil" mange gode morsomme tråder som fjases i, og noen gode tråder som prøver å være seriøs.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 juni 21:08 Privat melding

Jeg spør igjen: Hvordan kan man vite om trådstarter har markert tråden som seriøs? Jeg bruker kun mobil og der har jeg aldri i løpet av snart 2 år sett hva en eneste tråd er merket som. Flott at trådstarter kan merke tråden sin seriøs/useriøs, men det er ganske bortkastet dersom ingen kan se hva en tråd er merket som. Er det jeg som er blind? Eller er det en programmeringsfeil hos Sukker?

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 18 juni 21:34 Privat melding

Det er jo et veldig godt poeng pirre. Dette er jo noe sukker kan implementere relativt lett.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 18 juni 21:57 Privat melding

Ja med mindre det er jeg som er blind så vil jeg tro mye av dette retter seg dersom seriøs-statusen faktisk synes for de som legger inn kommentarer. Gul bakgrunn i tråden kunne f.eks bety seriøs tråd, hvit bakgrunn så er det fritt frem for digresjoner, tøys og tull.

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 18 juni 22:04

Heh, har ofte ristet på hodet av tråder som har sporet helt av i fjasing.

Er lov å bruke hodet, folkens. Hvis det virket som trådstarter skrev det første innlegget seriøst ment og selv ikke har sporet av med fjasing underveis, så er nok tråden ment som seriøst.

"Ferdig snakka!!!" som noen sa til meg her om dagen.

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 18 juni 22:10 Privat melding

Takk for sist ja 😀 ukas dummeste kommentar var ref din kommentar om selvoppnevnt redaktør. Tror 99 % av de som er her inne skjønner at du må ikke være professor for å svare på (de aller ) fleste tråder. Men når tråden omhandler f.eks bilder i profil og ender med at noen begynner å snakke om kaffe hjemme hos noen. Da trenger du heller ikke være professor for å se at tråden " kuppes" Men, som pirre sier, trådene er ikke merket på mobil. Og i så måte må det nesten bli ts sin oppgave å skrive at h*n ønsker at tråden er seriøs. Derfra er det folkeskikk som gjelder tenker jeg. (Har nok også syndet der i gården)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 22:49

Hadde du nå kunne slutte å skrive i salig språkblanding slik at budskapet blir forståelig.

Ellers fins jo pm for mellom 2.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 22:53

Hvem ellers?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 23:17

Da misforstått, det var samnorsk av nynorsk, men ikke radbrekking av norsk med engelsk. Jeg unngår engelsk når jeg kan, og begrenser til nødvendig. I tillegg beklager jeg bruken om nødvendig og jeg husker på det.

Jeg orker ikke bruke Google oversetter på tekster her. Bare en oppfordring om du vil bli forstått.

Nei, ikke pm. Jeg har noe jeg ikke vil uroe.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 23:41

Ikke først og fremst i denne, men mer i andre.

Og de 3 er ikke å savne. Grunnlaget åpenbart.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 23:47

Det fancy er at det virker. Og mer enn en gang attpåtil. Og det er hele hensikten med nettdating..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 juni 23:55

Hittil tidsbegrenset, og fremdeles single. Men fremgang er jo min egen relative skala.

Se lyst på det!

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 juni 00:01

Det var noe liknende jeg prøvde å si deg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 19 juni 00:05

Og ironisk nok, nå har denne tråden også blitt "kuppet.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 juni 00:12

Nei @Balder. Den handler om kupping og ødelegging. Jeg skulle nettopp til å si at det var en passende tråd.

På den annen side. Hun kunne jo bare tatt det til seg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 19 juni 00:46

Neimen, sitter dere her og krangler nå igjen? Det er det jeg sier; jeg kan ikke være borte i noen uker uten at det samme skjer om igjen.

Umoderert forum blir slik som dette, jeg skjønner ikke helt at noen tror de skal forandre det uten å forandre funksjonaliteten på hele forumgreia. Rimelig naivt å tro at en kan forandre adferden til veteranene her, det er ikke sånn det funker.

Jaja. Live and let live.

Skjult ID med pseudonym smil ma. 26 juni 19:15

Virker som tråden hadde effekt.
Takk!