Alle innlegg Sukkerforum

Afrika bilder

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) sø. 18 juni 16:20 Privat melding

Om jeg titter på en profil hos en jente som gjerne har høyere utdanning/er akademiker, er det 99% sjangse for bilder fra Afrika.
Gjerne med litt afrikanske plagg.

Det er jo bare kjekt, få ting er så fascinerende som det afrikanske kontinent og dets mange kulturer.

Men en ting jeg synes er rart..og kanskje litt feil, er bruken av barn på bildene. At en løfter på et fremmed barn omringt av andre barn og lignende, som om afrikanske barn blir statister.

Om jeg visste nå at jeg som liten var avbildet på en sjekkeside for voksne, der en person som er ganske så mye over meg i levestandard løfter på meg, ville jeg synes det var ganske trist og ekkelt.
Kan ikke barn bare få være barn, og ikke kulisser?.

Skjult ID med pseudonym Sommersol sø. 18 juni 18:43

Veldig enig!
Gjelder forøvrig bruken av bilder hvor egne barn er med også! Synes ikke at det heller er greit å "utlevere" barn på den måten uansett jeg...

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 18 juni 18:51 Privat melding

Fokuset bør jo være personen som har laget profilen, hva denne driver med, hvilke verdier personen har osv. Jeg er litt skeptisk til å ta med bilder av personer som kanskje ikke har gitt sitt samtykke.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 18 juni 19:25

Enig @Kjeksen. Barn. Både egne og andres bør skånes for å bli eksponert i slike settinger. Synes forøvrig ikke venner og bekjente har noe på bildene å gjøre heller.

(mann 39 år fra Aust-Agder) ma. 19 juni 16:12 Privat melding

Barbie saviour - syndromet er vel allment kjent og debattert rundtur omkring etterhvert (anbefaler barbiesaviour på Instagram)
Men jeg synes ikke dette er noe stor sak her inne? Nå har jeg ikke pløyd over alle profilene her ennå, men jeg kan ikke påstå at jeg har sett det syndromet særlig mange ganger? Veit ikke om jeg har sett en eneste ett, faktisk..
Syns du overdriver litt, altså.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ma. 19 juni 19:04

Å publisere bilder her inne av andre som kan identifiseres og ikke har samtykket til det er vel ikke lov enten det er barn eller voksne? Mange som har stort behov for å markedsføre hele kompisgjengen her inne. Andre sider har kvalitetskontroll på dette og slipper f.eks. ikke gjennom bilder av barn. Her er det tydeligvis viktigst at profilbildet fyller alle kriterier. Litt merkelig prioritering egentlig, særlig fordi bilder ikke er påkrevd i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Nulltilni to. 22 juni 19:20

Det hadde hjulpet innlegget ditt betraktelig om du kunne referere til Afrikas mange kulturer, og hva som er så kjekt med de!?

Dette blir som om jeg skulle referere til...ja, som et eksempel; i Norge velger enkelte å dytte i seg anabole, en konsekvens av dette er liten tiss! Har vi nå fått en kultur med menn som boler seg for å få liten tiss, og tar bilde av tissen sin?