Alle innlegg Sukkerforum

Dating dagbok for underholdning

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 juni 23:41 Privat melding

Tenkte jeg skulle skrive en "dagbok" for alle datene jeg har via nette slik at folk kan bli inspirert, provosert alt ettersom eller kan plukke opp noenting hvis de føler det kan komme dem til nytte...nå e rikke jeg noe forholdsperson noe alle disse jentene vet eller jeg forteller de, før noen brøler ut at jeg er en løgnhals som lurer jenter..

dagens date søndag: Hadde skrevet med henne kvelden før og hun bare var i byen på feire, sa vi kunne ta en kaffe før hun dro tilbake og at jeg ikke var ute etter noe seriøst, det syntes hun var topp og vi møttes.

antrekk jeg hadde: Grå jeans med hvit bestefar genser og grå frakk med gåre converse
Hun var ganske søt og pen og selv om hun bare var 19 så følte jeg at kjemien absolutt var der. Tok henne med på en cafe som e r90 talls inspirert og vi snakket litt om barndommen. Kommer frem at hun liker samme serie som meg noe som var kult siden det e rfå jenter jeg møter som liker den type serie. Foreslo at vi så den hos meg og at jeg bodde over veien.

Hun ble med og hakveis i serien begynte hun å legge seg tett intil meg. Ettervert ble det klining og resten er historie. Etterpå dro hun smilende til bilen før å kjøre tilbake til hjembyen og lovte å si fra neste gang hun var her.

tips: Ta date til et sted du kjenner godt og har et forhold til, da er det lettere å få praten i gang. Vær også ærlig med dine intensjoner og slapp av og kos dere :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 19 juni 02:30 Privat melding

@Trojka
Dating dagbok?

Jeg har fått tatovert ”Muffy” på rompa mi under en date en gang jeg, og det har blitt en liten kuriositet senere når jeg har datet. Jeg tørr ikke å vise rompa mi noe mer til damer.. men da blir damene så nysgjerrig, for da skal de se.. Få se.. få se … få se.. også river de av meg underbuksa, å sier:

”Muffy? Hva pokker driver du med egentlig”

Det skjedde for et par år siden. Jeg datet nemlig en dame som var tatovør. Vi hadde det kjempe gøy i sammen. Jeg har jo egentlig ikke noe tatovering på kroppen i heletatt, så hun synes det var litt rart, for alle skal jo ha det. ”Itte æ” sa jeg. Jeg kan få hepatitt C.

Det endte med at jeg ble med henne til studioet hennes på natten. Jeg var jo nysgjerrig på hva dette var for noe egentlig. Det var ganske fascinerende høre og se hvor peiling hun hadde på det greiene der.

Det ble jo litt kyssing, ta på puppen og sånne ting også da. Lyset ble dimmet, og da blir det gjerne litt mer også. Det er jo rart hvor fort kler forsvinner i fra kroppen, når lyset blir dimmet.

Men litt senere, etter at alle de dyriske ritualer var overstått, så lå vi der å sludret over alt mulig rart. For eksempel. ”Hvorfor blir et eple et eple egentlig” og sånne ting.

Men en lang historie kort, så spurte jeg henne om hun ville tatovere noe på rompa mi. Men hun sa nei til det, fordi jeg hadde drukket. Blod platene blir ”slankere og glatte” når man har drukket, så man kan lett begynne å blø. Drit i det da sa jeg. Du kan bare skrive Mamma, for det kan jeg ikke dø av.

Hun sa greit.. .da gjør vi det.. Og det ble til Muffy.. Så nå står det Muffy på min venstre rompeballe, håndverksmessig flott gjennomført.

Men jeg er uansett enig med deg @Trojka. Det å være ærlig med sine intensjoner, avslappet og naturlig vennlig innenifra kommende er viktig.

Jeg har aldri vært opptatt av sex når jeg skal date, men når jeg er meg selv, så har jeg opplevd mange morsomme dater når vi har det hyggelig i sammen, og da kan det ende opp med sex og tatovering.

Neste gang har jeg vurdert å date en plastisk kirurg. Jeg synes jeg har litt stor nese.

(kvinne 53 år fra Telemark) ma. 19 juni 08:50 Privat melding

He he... Kunne hun ikke lese? Eller trengte hun briller?
Stor nese? Synes den ser flott ut jeg da.

Men blir ikke noe dagbok på meg. Dater jo ikke. De som jeg liker, liker ikke meg. ..sukk! ;)))

(kvinne 53 år fra Telemark) ma. 19 juni 08:51 Privat melding

Utenom han svindleren da... Han prøver seg jo på alle sikkert! Grrrrrrr!!! :)))

(mann 47 år fra Oslo) ma. 19 juni 10:15 Privat melding

Men da kan du jo date meg da... hvis du vil...

Kom igjen da!

Så kan du få et bidrag til dagboka om dating 😀