Alle innlegg Sukkerforum

Dating dagbok for underholdning

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 juni 2017 23:41 Privat melding

Tenkte jeg skulle skrive en "dagbok" for alle datene jeg har via nette slik at folk kan bli inspirert, provosert alt ettersom eller kan plukke opp noenting hvis de føler det kan komme dem til nytte...nå e rikke jeg noe forholdsperson noe alle disse jentene vet eller jeg forteller de, før noen brøler ut at jeg er en løgnhals som lurer jenter..

dagens date søndag: Hadde skrevet med henne kvelden før og hun bare var i byen på feire, sa vi kunne ta en kaffe før hun dro tilbake og at jeg ikke var ute etter noe seriøst, det syntes hun var topp og vi møttes.

antrekk jeg hadde: Grå jeans med hvit bestefar genser og grå frakk med gåre converse
Hun var ganske søt og pen og selv om hun bare var 19 så følte jeg at kjemien absolutt var der. Tok henne med på en cafe som e r90 talls inspirert og vi snakket litt om barndommen. Kommer frem at hun liker samme serie som meg noe som var kult siden det e rfå jenter jeg møter som liker den type serie. Foreslo at vi så den hos meg og at jeg bodde over veien.

Hun ble med og hakveis i serien begynte hun å legge seg tett intil meg. Ettervert ble det klining og resten er historie. Etterpå dro hun smilende til bilen før å kjøre tilbake til hjembyen og lovte å si fra neste gang hun var her.

tips: Ta date til et sted du kjenner godt og har et forhold til, da er det lettere å få praten i gang. Vær også ærlig med dine intensjoner og slapp av og kos dere :)

(kvinne 55 år fra Telemark) ma. 19 juni 2017 08:50 Privat melding

He he... Kunne hun ikke lese? Eller trengte hun briller?
Stor nese? Synes den ser flott ut jeg da.

Men blir ikke noe dagbok på meg. Dater jo ikke. De som jeg liker, liker ikke meg. ..sukk! ;)))

(kvinne 55 år fra Telemark) ma. 19 juni 2017 08:51 Privat melding

Utenom han svindleren da... Han prøver seg jo på alle sikkert! Grrrrrrr!!! :)))