Alle innlegg Sukkerforum

Fler enn fem interesser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tybald lø. 17 jan. 2009 03:40

Jeg er innom noen profiler som har en lang liste over interesser, jeg kan bare ha fem, hvorfor er det da noen som har en liste på ti? Detter er irriterende, siden jeg faktisk har litt fler interesser som tar tid, og ønsker å se om kansje noen damer prioritere flere ting enn, shopping, trening, uteliv, venner, ekstremsport, etc, og kansje får plass til litt annet. damer er jo så forbanna enkle, selv om de tror det er vi som er det, det er jo faktisk fort gjort for mange å kutte ut ting siden man bare har fem alternativer. Halloooooooooooo.
Vil også slenge inn her at, alternativene er håpløse på mange områder, så ting som ikke nødvendigvis sier noe om en person er slått sammen, det er faktisk litt merkelig, Ekstremsport/klatring er en av de, man kan faktisk hoppe fra et fjell og ut i gjendevatn og kalle det ekstremsport, men å i det heletatt å måtte slenge på klatring er idiotisk, la det være separat for guds skyld.
Det er også nok ekstremsport å være her inne:P

Skjult ID med pseudonym tles lø. 17 jan. 2009 04:23

Hvor mange timer har du egentlig i døgnet må jeg jo bare spørre?

Skjult ID med pseudonym Tybald lø. 17 jan. 2009 04:40

Hvis man slenger på sove som interesse så har jeg vel 24 timer som alle andre

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2009 05:00 Privat melding

Jasså vi er enkle du *flirer* ( fakta er noe helt annet )
Spør heller de mannfolka som har vært i lange forhold om damene deres var enkle og tror nok du får et annet svar ja..hehe

Det er jo mulig at det er fordi de har vært her ganske lenge og mener jeg leste et annet sted angående dette og at de derfor har flere muligheter enn oss som ikke har vært medlem så lenge. Har selv kun 5 interesser, men de 2 viktigste interessene mine tar jeg med i profilen min for å få med flest interesser som har en betydning.