Alle innlegg Sukkerforum

Jeg vil bare ha en mann...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåmeis to. 22 juni 2017 23:34

som ikke er gift eller i et forhold. En som vil ha hele meg, og ikke bare kroppen min. En som vil dele opplevelser og tanker med meg. En som jeg kan le sammen med, være stolt over å kunne kalle min kjæreste. Og som vi er hverandres nr. 1 for.

Enda en gang har jeg nesten latt meg lure. Begynte å skrive med en flott mann som virker til å passe meg bra. Og vi har begge fortalt hva vi ønsker å finne. Etterhvert kommer det likevel frem at heller ikke han er fri. Han har en samboer, men ønsker en elskerinne 😣 Ahh!! Blir både skuffet og irritert 😒 Men dette er vel en del av gamet, så er det bare å lete videre.

Skjult ID med pseudonym Blåmeis fr. 23 juni 2017 00:13

Nei, han var absolutt ikke tydelig på at han var i et forhold. Jeg understreket ganske raskt at jeg var ute etter en kjæreste osv. Og det var han også. Jeg spurte om han var seriøs, for jeg gadd ikke å kaste bort mer tid på enda en tulling. Han var seriøs ja..🙄 Så gikk vi over til snap, og da kom navnet hans opp. Jeg kjente det igjen og gikk inn på FB. Da husket jeg at jeg snakket med han i fjor sommer også. Da hadde han en syk kone, som oppfordret han til å finne en elskerinne. Jeg konfronterte han med dette, og han skrev at han ikke var gift, så da var det i lovlige former 🤔 Forklaringen som kom var at hun hadde sine barn annenhver uke, og da orket ikke hun så mye annet 😣 Så det passet ypperlig med en elskerinne den uken jeg har barnefri (omvendt uke av henne) 😒 Er lei av sånne idioter 😩

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 23 juni 2017 01:06

@Athene

Beklager å måtte si det, men du virker litt blåøyd.
Menn i forhold som bare vil ha seg litt finnes OVERALT.

På Sukker, Sukkers konkurrenter, Tinder, Facebook, MeetUp, Happn, OVERALT.

Du blir ikke kvitt de, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 23 juni 2017 01:48

Enig med powpowgutt. Ser ikke dette som noe som skjer ofte på sukker.

Jeg har heller opplevd at menn i forhold tror de kan få en bit av oss single på jobbarrangement med overnatting, julebord osv. Jeg merker lett på en datingprofil om personen skjuler noe. De er på en måte ikke "hele mennesker" i framstillingen sin om du forstår.

Skjult ID med pseudonym rose fr. 23 juni 2017 07:41

Bare fortsett å være åpen for å treffe han du gjerne vil ha, et eller annet sted er han. Å la seg lure handler vel om å ha et åpent sinn, om vi skal tror at alle juger så møter vi mennesker med stor skepsis, det er ikke noe bra utgangspunkt.
Jeg har nylig skrevet en tråd om omtrent det samme, litt på si.
Den mannen er fortsatt i aksjon på bla Twitter etter angrende å ha slettet profilen sist uke, en gang en luring, bestandig en luring.
Det finnes slike alle stede, lettere å gjøre ting i det skjulte her på nettet med manglende bilde osv, men husk at de fleste er skikkelige folk, det er bare det at disse luringene gjør så mye ut av seg.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 23 juni 2017 07:45 Privat melding

Og det nytter ikke klage til Sukker heller, det er lenge siden jeg har sett en forbedring her inne dessverre. Og jeg har vært medlem siden 2013.

(mann 48 år fra Akershus) fr. 23 juni 2017 07:56 Privat melding

Synd at dette går utover oss andre gutter som er seriøse i jakten på kjærligheten.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 23 juni 2017 12:42 Privat melding

Syns sukker har forbedret seg jeg da... leeeenge siden jeg har fått mld fra disse russiske modellene som bor i Oslo med Nordlands dialekt 😂😂
Men til tråden og TS .

Det du sier finner du overalt ...på byn,nettbaserte datingtjenester .....overalt ....

Skjult ID med pseudonym 76 mann fr. 23 juni 2017 15:22

Vel, du har min sympati, "Blåmeis", men tro ikke at dine medsøstre er
noe bedre, det er også nok av dem som er falske, grådige ,overlegne,
kravstore osv., men sånne folk kan bare sitte der! Du får håpe at en ærlig og "riktig" persondukker opp snart !

(kvinne 55 år fra Telemark) lø. 24 juni 2017 02:28 Privat melding

Drit i dem som kaller deg blåøyd Athen, de er det sikkert selv. Stå på! En dag dukker han opp. Det tror jeg på selv også for min del. Lei de gifte og falske!

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 24 juni 2017 12:39

@Athene
Utroskap er likt fordelt mellom kjønnene. Kvinner er utro med menn på jobb eller i nettverket sitt.
Ikke glem at sannsynligvis halvparten eller mer av mennene faktisk er single. Det er nok like mange single menn som kvinner her inne. Sukker festene pleier å ha 50/50 fordeling og det tror jeg er en indikasjon på at det er jevn fordeling blant de single.
Spørsmålet er jo også hvorfor single kvinner i så stor grad velger menn i forhold. Er de mer attraktive, har de mer spennende profiler fordi de vet at de ikke blir nødt til å leve opp til dette uansett, eller det fordi kvinner er opportunister og nekter å tro at det som er for godt til å være sant faktisk er det? Ikke vet jeg, men single menn på nett møter hard konkurranse fra menn i forhold.

Skjult ID med pseudonym EagleEye lø. 24 juni 2017 17:48

@Kravstor
Akkurat her er det snakk om menn som ikke oppgir med en gang at de er i et forhold. Så at single kvinner velger menn i forhold er ikke helt relevant her.

At mange kvinner syns det er mer attraktivt med en mann som allerede er i et forhold kan man derimot ikke stikke under en stol. Ganske bakvendt egentlig. Skjønner jo på en måte at da er han allerede "forhåndsgodkjent" av en annen som kjærestemateriale, og at det kan virke positivt, men likevel.

Skjult ID med pseudonym EagleEye lø. 24 juni 2017 17:56

Og få ting, som ikke har med vold eller lignende, provoserer meg mer enn utroskap. Folk som er i forhold, som er så heldige at de har funnet noen, folk som ikke vet å være takknemlige for det, eller har vett nok til å bryte ut skikkelig av et forhold hvis det er usunt/ikke fungerer, men tenker at "pytt, pytt, det er jo ikke så nøye". Skulle vært gjort impotente alle som en.

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) lø. 24 juni 2017 19:25 Privat melding

Jeg har opplevd det jeg @Athene. Er flere år siden, jeg var ganske fersk i singellivet. Forstod ikke at hun var gift før mannen hennes tok oss på fersken. Mulig det var meningen også, aner ikke.
Aldri pløyd igjennom den svære boka med tittelen ' Hvordan forstå kvinner'. Det gikk ganske greit, han var ikke så stor som meg. Har ledd mye av det i ettertid.

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 24 juni 2017 20:13

@EagleEye Hvor har du det fra at mange kvinner syns det er mer attraktivt med en mann som allerede er i ett forhold???

Feil, feil, feli

Menn som er i ett forhold blir sett på av de fleste andre kvinner som opptatt el "ikke menn". "Ikke menn" som i ... hmm at de blir sett på som en venn/beljent/på lik linje som det en kvinne blir sett på som av en hetrofil kvinne.. haha var det noen som hang med i akkurat den forklaringen min😊

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 24 juni 2017 20:16

Og mange har vel opplevd at det annet kjønn har prøvd seg på en forde om de har vært selv i ett forhold. Jeg har opplevd "det" både i bekjentskapskretsen samt i jobbsammenheng. MEN akkurat det vil vel ikke akkurat si at de fleste menn (el kvinner) er slik!

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) lø. 24 juni 2017 20:35 Privat melding

Jepp, husker ikke om det var her på sukker, men tror det..

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) lø. 24 juni 2017 20:40 Privat melding

Bildeløs profil = gift person. Verre er det vel ikke.

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) lø. 24 juni 2017 20:47 Privat melding

Du er en juvel @Athene, men du er vel et unntak 😉

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 25 juni 2017 11:10

@Eiriana og Athene
Litt lesestoff til dere om temaet:
https://www.psychologytoday.com/blog/dating-and-mating/201607/why-the-least-available-men-may-seem-the-most-attractive
http://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/a3207/why-taken-guys-are-sexier/
http://elitedaily.com/dating/research-behind-guys-with-girlfriends-are-hotter/977009/
https://www.psychologytoday.com/blog/apologies-freud/201210/why-women-want-married-men

Og det er ikke nødvendigvis slik at mange velger en person som er i et forhold og da prøver å "overta" den personen. Tror det stort sett er mer slik at hvis man er i et forhold, ses man på som mer attraktiv, men så gjøres det ikke så mye med det utover det. Og det bør understrekes at ikke alle er sånn, men tydeligvis mange nok til at man kan lage studier ut av det. Så ikke skyld på meg, skyld på forskningen.

På en måte er det litt som dette med at det er enklere å få jobb hvis du allerede er i jobb.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 25 juni 2017 13:26

Sorry. Gidder ikke å gå inn på linken å lese. Nå er det litt for mange tråder iht stakkars meg single mann som ingen vil ha...

(mann 47 år fra Oslo) sø. 25 juni 2017 15:09 Privat melding

Mange som kun leter etter elsker/elskerinne her på sukker. Jeg for min del håper at det finnes ei som ønsker et fast forhold og håper det skjer snart😊. Ha en fortsatt fin søndag

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 juni 2017 15:49

Nå tror ikke jeg at damer som ikke er ute etter noe seriøst er noe stort problem på nettet generelt.

Menn derimot, de kan nok være i et slikt antall at det skaper problemer.

Skjult ID med pseudonym Blokkert sø. 25 juni 2017 16:02

TS er nok en kvinne som sutrer over at hun ikke finner mannen hun vil ha, mest antakelig fordi hun ikke finner ham attraktiv nok og dermed har blokkert han. Ikke sant, Blåmeis? Du burde ha et godt utvalg av menn å velge av.

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 25 juni 2017 16:08

"stakkars meg single mann som ingen vil ha"
Ensomhet gjør folk deprimerte, bitre og fylt med selvmedlidenhet. Trådene her blir et utløp for det.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 25 juni 2017 17:29

Men det blir så feil, så feil å skylde på kvinnene "hele" tiden. Ta dere sammen, kvinner ønsker i hvert fakl ikke en sutrekopp!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 juni 2017 18:01

Hele tiden? En kan vel strengt talt ALDRI skylde på kvinnene vel?
Hvis ingen er interessert i deg, vel da er det til syvende og sist KUN din egen feil.
Høres brutalt ut, men sånn er det bare. Og ja, jeg er en av de som ingen er interessert i, og det er kun min egen feil fordi jeg ikke skaffer meg flere interesser, drar på flere topp turer, flytter til byen, osv.

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 25 juni 2017 18:15

Er enklere å skylde på andre enn seg selv, vet du, Eiri.

Pluss, ville ikke sutrekoppene sluttet å være sutrekopper hvis de først fant kjærligheten? De fleste blomstrer når de finner noen. Noe å tenke på...

Skjult ID med pseudonym Blåmeis sø. 25 juni 2017 18:28

@Blokkert nei, jeg sutrer ikke over at jeg ikke finner mannen jeg vil ha, fordi han ikke er attraktiv nok. Jeg var irritert fordi dette var fjerde mannen på en uke som jeg meldte med som ikke var singel. Han siste var jeg tydelig med på at jeg var ute etter noe seriøst. Og jeg spurte om han var singel. Noe han svarte på en litt finurlig måte at han var. Tilfeldigvis kjente jeg igjen navnet hans og visste at han ikke er singel. Om jeg sutrer, så sutrer jeg over at folk er uærlige og kaster bort tiden min. Hadde det ikke vært for at jeg hadde oppdaget dette selv, så hadde jeg trolig møtt han for en kopp kaffe til uka. For jeg likte han godt.
Dette har ikke noe med utseende å gjøre eller hvor store krav jeg har. Det handler om mangel på respekt overfor meg og samboer/ektefelle til disse mennene (eller kvinnene) som lyver for å oppnå det de ønsker. Rett og slett egoistisk. Og for ha sagt det, så har jeg hatt hyggelige samtaler med flere som har vært åpen om sin situasjon. Har mye større respekt for disse. For da har jeg kunnet velge selv om jeg ønsker å innvolvere meg eller ikke. Noe jeg ikke vil.
@Kravstor: en kommentar til det du skriver om at vi kvinner ubevisst velger menn som er i forhold. I mine tilfeller så er det ikke jeg som har valgt de. Det er de som har tatt kontakt først. Jeg får heller tanker om at det er disse mennene som ikke er så kresne 🙈😂 De vet at de ikke kan velge og vrake. Og sex er det eneste formålet med henvendelsen, så da trenger de ikke å tenke på at de andre tingene skal klaffe.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 25 juni 2017 18:35

Jeg vil bare ha en deilig, deilig dame! Helst singel.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 25 juni 2017 18:39

Jeg synes ikke synd på meg selv. Jeg er derimot en idiot. En megadust, som dumpet en skikkelig bra dame! Nå angrer jeg jeg skikkelig, men det et for sent. Men det er ikke synd i meg. Jeg er bare dust.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 25 juni 2017 18:53

Huffa disse single mennene... Skal vi dele ut suttekluter?:)

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 25 juni 2017 19:00

Ja, *snufs*

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 25 juni 2017 19:02

Jeg synes det er ganske bra å være singel jeg. Ekskona tar seg litt av meg fremdeles og det er nesten nok det. Blir jo ikke noe sex da, men det går det og.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 25 juni 2017 19:17

Det er nettopp når man har det bra som singel at man treffer andre i samme situasjon... Det er den fornøyde utstrålingen som tiltrekker andre:)

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 25 juni 2017 19:45

Men en smule betekelig med visse dårlige holdninger og meningene enkelte har her inne... håper jeg ikke ender opp med en av de🤔 Vi anonymes oss i mellom liksom...😳

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 25 juni 2017 20:01

@Lady
Å ha det bra som er singel er en fin tanke, men for mange vil savnet etter hvert bli så stort at det lett tar over livet. Nå har jeg egentlig postet nok linker, men syntes denne artikkelen fra en kvinne med god karriere, venner, interesser og et ellers godt liv, men som likevel føler seg ensom, er noe mange kan kjenne seg igjen i. Og den kan egentlig gjelde for begge kjønn, tror jeg.

http://www.flare.com/culture/why-being-single-sucks-what-no-one-wants-to-talk-about/

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 25 juni 2017 23:28

Jeg for min del har kommet til det punktet hvor jeg alvorlig vurderer å gå for singellivet på ubestemt tid. Synes livet har et vell av muligheter og interessante prosjekter å by på også uten et kjæresteforhold. Dessuten er jeg sær og trives veldig godt i litt eget selskap. Bare jeg har bøker og Internett, noe penger pluss en bil så går det fint. Er jo greit å ha et sted å bo og selvsagt. Kanskje en seng også. Men det er jo det med damer og former da. Jeg vil jo ha den deilige kroppen deres. Men ikke sant, man får ikke både i pose og sekk.