Alle innlegg Sukkerforum

Sorry Sukker,nettdatin ikke for meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 29 juni 2017 22:50

Advarsel! Laaaaangt innlegg!

Her på Sukker finnes en side om suksesshistorier. Hele 594 historier finnes der, og det er sikkert flere som ikke har skrevet inn: https://sukker.no/suksesshistorier.html

Her er det motsatte fra meg: En nederlagshistorie.

Før jeg begynte med Sukker (og Tinder og lignende apper) tenkte jeg at dette er måten å bringe folk sammen på i en moderne tid. Her er det samlet masse folk som man vet at ønsker å finne kjærligheten, i motsetning til i virkeligheten hvor man egentlig ikke har noen anelse om de man møter er i forhold, har en annen legning, ikke er interessert i noe for øyeblikket, etc. Enkelt og greit og oversiktlig med andre ord. Jeg tenkte at nettdating var en måte for folk som ikke hadde så stor suksess med å finne kjærligheten i det virkelige liv, og kanskje derfor var litt mer åpne, litt mindre kravstore og med evne til å se litt forbi førsteinntrykket. Jeg hadde lest diverse forumposter på forskjellige nettsteder om folk som hadde møtt den store kjærligheten på Sukker eller lignende steder, og var forhåpningsfull. Om apper som Tinder var overfladiske, så virket Sukker og nettdating som noe skikkelig og seriøst hvor man faktisk kunne noen.

Etter nesten ett år her (og enda litt lenger tid på noen dating-apper) tror jeg nettdating ikke funker for meg. Så dette er på en måte mitt farvel (abonnementet mitt går ut om noen dager). Og etterhvert som jeg leser om folk her på forumet som klager over ditt og datt, begynner jeg sterkt å lure på om det egentlig fungerer for så mange. Nei, jeg har ingen statistikk, det er bare mitt inntrykk som selvfølgelig kan være feil. Men jeg skulle likt å vite hvor mange som er her over lengre tid, men som ikke finner noen, sammenlignet med de 594+ som har funnet noen.

Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 29 juni 2017 22:50

Så hva er det som ikke fungerer, lurer du kanskje på? Vel, kan si at med ett unntak så har ingen tatt kontakt med meg først (og den ene var så rar at jeg faktisk tviler på at det var en ekte konto). Jeg har sendt ganske mange meldinger ut til folk og får kanskje svar tilbake fra rundt én av tjue. Og de få som har svart meg, har det ikke blitt noe med heller. At folk ikke svarer er en ting og det er helt lov å ikke være interessert. Men man begynner å lure på hvor fæl man egentlig er når man har en responsprosent på 5 %. Hvor attraktiv eller ikke attraktiv jeg er vet jeg ikke. Jeg har fått tilbakemeldinger fra andre i det virkelige liv både den ene og den andre veien. Er ingen Hollywood-kjekkas men normalt kjekk nok vil jeg si selv, men mulig jeg tar feil. Har fått hjelp av flere med gode bilder, god tekst på profilen og gode meldinger uten at det har hjulpet så mye. Folk jeg sender meldinger til er ikke interessert (og, ja, jeg går ikke bare etter "supermodellene", jeg har en allsidig smak), men det er heller ingen som sender meldinger til meg først.

Helt ærlig så er det ganske få som har sjekket profilen min i forhold til hvor mange besøk andre her skriver at de har fått. Akkurat nå står det 101 etter ca ett år. (Rundt 10 av dem er nok personer jeg har sendt melding til som da har tatt en kikk på profilen min). Og joda, det er hyggelig at det er noen som kikker, men hva hjelper vel det når absolutt ingen av dem sender melding? Og før noen spør: ja, jeg har sendt melding til noen av dem som har besøkt meg først, mens andre har enten ikke vært noe for meg, bodd for langt unna, ikke vært tiltrukket av fysisk eller et godt stykke over min alder. Jeg tenker uansett at de ikke har vært så interessert siden de ikke har sendt melding eller satt et hjerte.

Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 29 juni 2017 22:50

Så når jeg ikke får svar fra de jeg spør, og når ingen sender meldinger til meg først, så lurer jeg litt på hva som egentlig er vitsen med å være her? Man er jo her for å komme i kontakt med folk, men hva er vitsen når det ikke blir noe kontakt på den ene eller andre måten? Det virker som folk er mer kravstore på nett, og det gjelder både menn og kvinner. Jeg har merket det litt på meg selv også. Og hvis det er sånn at man blir mer kravstor på nett og da ikke finner noen, hva er da egentlig vitsen med å drive med nettdating og Tinder og sånt? I det virkelig liv kan man ofte syns at noen er sjarmerende som man ellers kanskje ikke ville syns var noe særlig hvis man bare så et par bilder og leste en liten tekst om dem. Men det virker som mange på nett ikke tenker på det og bare avfeier folk med en gang.

Fremover vil jeg nok satse på utvide omgangskretsen og bli mer sosial i det virkelige liv. Bli med i foreninger/klubber, drive med frivillig arbeid, kanskje bare prøve mer å sjekke opp tilfeldige damer jeg møter på gata eller i butikken. Hvem vet om det vil gå. Det eneste jeg kan si nå, er at det virker ikke som det er større sjanse å finne noen på nettet enn der ute hvertfall. Og der ute trenger jeg i det minste ikke betale for muligheten til å snakke med noen.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 29 juni 2017 23:04 Privat melding

Syntes dette var ett bra innlegg EagleEye. Kom deg ut å flørt med damene i den virkelige verden ;) Jeg har også mye mer suksess der enn her inne. Ut å flørt nå!! ;)

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 29 juni 2017 23:12

5 eller er det 6000 menn har besøkt profilen min. Det har resultert i noen få dates, svært få meldinger, en hel haug falske profiler, gifte menn, menn som kun jakter sex. Er allikevel sikker på at det er mange flotte menn her inne...så jeg velger å bli og ikke gi opp ennå. Men tenker at du har noen poeng; skal begynne å se og lese nøye alle henvendelser og sende mange flere førstemeldinger. Hva har jeg å tape? Lykke til, eagle eye (cherry)😎

Skjult ID med pseudonym litepen to. 29 juni 2017 23:15

Du er nok ikke alene om denne opplevelsen...jeg vet jeg er en godt likt person og at jeg har mange gode kvaliteter, jeg er derimot ingen skjønnhet. Litt for lang og kraftig, og et ansikt som viser reel alder er det ingen som tenner på gitt...om de ikke er 20 år eldre en meg. Så nå tar også jeg hintet og forlater "åstedet". Får holde meg til vennskap jeg.

Skjult ID med pseudonym EagleEye to. 29 juni 2017 23:38

@litepen
Jeg tror det er håp for alle. Dette har litt med det jeg snakket om at folk ofte gjør bedre inntrykk i virkeligheten: Her om dagen møtte jeg en dame som er venn av venn. Har kun sett bilde av henne på face før, og tenkte at "joa, hun er jo litt søt, men ikke det helt store". Men når jeg møtte henne var hun supersjarmerende, mye søtere og jeg fikk et helt annet inntrykk. Men hvis hun hadde hatt en profil her, og jeg bare hadde sett den, så ville jeg nok ikke gjort noe mer med det. Nå derimot håper jeg virkelig at jeg treffer henne igjen snart, og får flørtet litt mer.

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) fr. 30 juni 2017 00:44 Privat melding

Nå ble jeg fryktelig nysgjerrig da EagleEye. Kan du ikke sende meg en pm?

Skjult ID med pseudonym Rattata fr. 30 juni 2017 01:00

@ts

Noe av problemet tror jeg at menn kan sende meldinger til hvem som helst, hvilket vil si at de kan spamme ned hele systemet til damene.

Elskerinnen var på besøk i helgen og vi åpnet opp sukkerprofilen hennes, og der ventet det over 400 uleste meldinger. Ja, hun er riktignok veldig vakker, men vi så igjennom noe av det som kom. 35% slibrigheter, 25% ok meldinger, og resten "Hei/Hallo/Hvordan går det" og liknende umotiverte meldinger. Hun svarte på en av de som var "Ok"...

Så menn ødelegger for seg selv ved å spamme ned kvinnene.
Foreslo til Sukker en stund tilbake å begrense hvor mange meldinger menn kan skrive i uken (tror det var tre jeg foreslo) slik at det blir KVALITET i de meldingene og ikke kvantitet. En vinn-vinn for både kvinner og menn her på sukker, men fikk ingen gehør på det selvsagt.

Men jeg kan bekrefte det samme, svarprosenten er rundt 2-3% (Og jeg skriver bare hyggelige meldinger)

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 30 juni 2017 01:08 Privat melding

Dette er et vanskelig opplegg, vi får bare se det de vil vise oss i profilene sine -og ofte er det ikkje hele fulle sannheten-sist eg var her hadde eg 4 dater....ingen førte til noe voldsomme greier, unnatt han ene som eg er venner med og det er veldig koselig -han har kjæreste nå og eg er superlykkelig på hans vegne.

Helt utrolig at det er mulig at noen som er så oppegående som deg EagleEye ikkje skulle klare å finne noen her eller andre steder. Noen går veldig glipp av deg

Eg ønsker deg masse lykke til og det samme til oss som blir her inne litt til :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 juni 2017 03:23

@EagleEye

Helt fair konklusjon du har kommet til. Du har gitt det et forsøk og det fungerte ikke. Selvsagt kjipt at det ikke fungerte.
Men du må huske på at forumet bare er en bitte liten brøkdel av Sukker, så at noen få på forumet klager betyr ikke at det er mange som finner hverandre.

@Rattata

Så du mener at noen få menn som sender meldinger uhemmet ødelegger for ALLE andre menn?
Det er jo det samme som å si at for menn så er nettdating fullstendig ubrukelig fordi et mindretall menn ødelegger for ALLE andre.

Mente du 3 meldinger i uken så lenge en ikke fikk svar? Eller 3 meldinger uansett?

Beste tror jeg hadde vært om Sukker kuttet tilgangen til å sende meldinger hos menn. At de kun kunne svare 1 gang for hver melding de fikk først.

(mann 48 år fra Akershus) fr. 30 juni 2017 06:24 Privat melding

Kunne ikke vært mer enig med EagleEye. Jeg har verken masse penger eller hus,hytte eller båt eller det perfekte utseendet. Men folk utenfor sukker mener jeg er en kjekk gutt og med ett hjerte av gull. Så hvorfor er det ingen på Sukker som ser det samme? Jeg tenker at hvor mange her inne er ute etter å finne kjærligheten? Eller bare er ute etter bekreftelser eller diskutere på forumet? Jeg fikk beskjed om å fjerne profil bildet mitt for at jeg så skummel ut. Ja ja tenke jeg. Jeg vet om 2 stykker som liker meg for den jeg er og det er mine 2 barn og det betyr mer enn meningene til folk her inne. PS! Må også si at det er mange mennesker her inne som er utrolige på sin måte.

Skjult ID med pseudonym Synne fr. 30 juni 2017 08:10

her på diskusjonsforumet er det vel en promille av brukerne som er aktive, de fleste leser vel bare. Og forumet er vel ikke en arena for sjekking....

Synd det ikke var greia di ts, du virker både reflektert og oppegående. Masse lykke til videre!

@Admiral 1 jeg tror fortsatt ikke det er mangel på penger, bil og båt som setter på bremsen..... Jeg tjener egne penger, og det gjør de fleste kvinner. Om du søker kvinner i din egen aldersgruppe så forsørger de fleste seg selv. Litt "krenkende" å fremstille kvinner som så materialistiske. Du ser ikke skummel ut, og jeg håper du overser slike meldinger. Det er virkelig ikke ditt problem om noen sender sånt tull.
Jeg for min del som leser litt på forum, deltar litt kan kjenne en brems når innlegg blir litt offer.....
Tror det kan lønne seg å være positiv, særlig om man bruker åpen profil og man bruker dette som en arena for å bli sett. Nei, det går ikke på at man må få være som man er osv, men dette er en dateingside og de fleste ønsker seg et "enkelt liv", og da er utvalget såpass stort at man lett kan velge bort pga bagateller. De fleste har et hjerte av gull, særlig mot mennesker man er glad i, de fleste er snille og greie og de aller, aller fleste finner ikke lykken med en gang. Samt det er mange arenaer utenfor sukker også som er viktig å bruke.

(mann 48 år fra Akershus) fr. 30 juni 2017 08:30 Privat melding

Nei ikke alle tenker penger m.m og det er jeg veldig glad for. Men kommentarer om utseendet setter sine spor og nei jeg er ikke ute etter at folk skal synes sund på meg. Jeg er en positiv og glad gutt og vet at en dag så er det min tur

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 09:18 Privat melding

Godt skrevet, @Ørneøye.
Ganske lik erfaring som meg også, jeg roter meg inn sånne steder som dette iblant. Betaler for en måned, og sletter så alle spor etterpå.
Jeg har god erfaring med å treffe folk irl, og vet at jeg får god respons når jeg først får kontakt, men på sånne steder som dette er det fort gjort å miste helt selvtilliten.
Jeg velger bevisst ut hvem jeg skriver meldinger til, og alle jeg skriver er unikt for den jeg skriver til, og jeg velger ikke de åpenbart over min liga, eller for unge. Allikevel er det bare noen få som svarer. Mange leser ikke meldingen engang. Og nesten ingen har sett på profilen min...

Jeg ler litt av det, fordi jeg har skjønt at det er slik disse sidene fungerer. Ekstremt overvekt av menn, damene spammes ned av haugevis med meldinger, så mye at de ikke orker lese eller svare på mer enn noen få. Hele konseptet er skadd av at balansen mellom kjønnene er fra steinalderen.

Men, men. Jeg har ikke mål om å treffe mange, kun få noen få nye kontakter når jeg går inn på slike steder, så jeg er fornøyd. Men tror det er viktig å bare gå fort inn og fort ut, ellers mister man all selvtillit.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 09:27

Med så lav besøksrate er det nok ett eller annet som skurrer @ts. Jeg har selv få bla fordi jeg bor som jeg bor, der ingen skulle tru at nokon kunne bu, og kjører uten lampa på, og omtrent ikke besøker profiler først, men tross dette høyere enn dine.

Nettdating er et krevende konsept å forstå, og format å håndtere med uformelle bachelor- og mastergrader.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 10:17

Ikke kjent med at det er ekstrem overvekt av menn her. Det må ev sukker uttale seg om.

Men det fins de sider med 4-5 gangen overvekt av menn. I alle fall i antall profiler, reelle eller ei. De gir de virkninger du nevner @Frode77, men gjør det faktisk lettere å skille seg ut fra denne mengden med det motsatte. Utfordringen er relativt få antall brukere å lete i, og følgelig lav tilvekst av nye brukere.

Og alle bor som vanlig feil til.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 11:15 Privat melding

@EagleEye: Trist å høre at du ikke får responsen du håper på. Jeg jobber her i Sukker, og hvis vi får lov, kan vi ta en titt på statistikken til profilen din for å se om det er noen åpenbar grunn til dette. Du skriver under pseudonym, så evt. svar her vil ikke kunne knyttes til brukernavnet ditt.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 11:25

@alex: Umåtelig positivt med engasjement i brukernes ve og vel, så all honnør.

Kunne vi med det samme fått: Mer skånsomt alternativ til blokkering (lovet tidligere). Gjerne kombinert med Looks (velg bort er bort). Kunne sette nedre verdi matchtall i Looks. Nå må man innom også < 70 Det fins brukere som har skrevet de har spadd seg landet rundt, og brukt 2 år. Skill spørsmålene krangel og seksuell lek i matchprofilen. Slik det er nå må folket velge mellom lite kranglevoren/lite leken og kranglevoren/leken. Veldig rart. All sex er ikke makup. Har faktisk aldri hatt det - det jeg vet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 11:27

*makeup (beklager engelsken)

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 11:58 Privat melding

@blingbling: Alternativ til blokkering er noe vi jobber med, men er flere hensyn man må ta. Det å kunne sette matchtall som kriterie i Looks skal undersøkes, men kommer ikke til å skje i sommer i hvert fall. Enig i at det er litt pussig med krangel / seksuell lekenhet. Skal diskutere dette med resten her. Takk for input!

Skjult ID med pseudonym EagleEye fr. 30 juni 2017 13:18

@Imaginator
Smigrende, men jeg er redd jeg er litt for ung for deg ;) Eller var det noe annet du lurte på?

@rattata
Har vært inne på en lignende tanke. Men folk betaler for mulighten til å sende meldinger, så blir vanskelig å sette en begrensning på det. Men er absolutt klar over at mange jenter får veeeeldig mange meldinger. Har ei vennine som var her før som sa det samme. Det jeg har lurt litt på er om disse damene da gir opp helt, eller om de selv istedet tar kontakt med menn de er interessert i og som ikke har sendt melding til dem først.

@Fendi14
Takk, så hyggelig sagt ^_^ Dessverre er det sånn at selv om man kanskje er et "kupp", så betyr ikke det at man har så mye tiltrekkingskraft, verken på nett eller utenfor nettet.

@pow
Ja, kan godt hende at mange som finner hverandre aldri skriver noe på forumet. Men skulle gjerne likt å vite hvor mange det er som lager en profil og er aktiv her og som faktisk finner noen her og hvor mange som ikke gjør det.

Skjult ID med pseudonym EagleEye fr. 30 juni 2017 13:18

@Admiral1
Jeg tror rett og slett at den gnisten som kan oppstå i virkeligheten når to møter hverandre rett og slett er veldig vanskelig å få frem i en litt upersonlig setting som denne. Og det er synd, men kanskje bare sånn det er. Og da vil det for mange rett og slett ikke være noen vits å drive med nettdating.

@Frode77
Ja, å være her har absolutt ikke hjulpet på selvtillitten, selv om det kanskje har hjulpet meg litt på å bli flinkere til å ta kontakt og drite i at man setter seg i en sårbar posisjon. Men det er synd at kjønnsbalansen er sånn og egentlig blir bare enda mer forsterket her enn i virkeligheten. Man kunne tro at det skulle være motsatt, men den gang ei.

@blingbling
Kan godt hende det er noe som skurrer, men hva det er eller hva som kan gjøres med det utover det jeg har prøvd selv vet jeg ikke.

@alex
Hyggelig at noen fra Sukker svarer :) Dere må gjerne ta en titt hvis dere ønsker.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 13:29 Privat melding

@EagleEye: Takk for at jeg fikk ta en titt. Dette kan være nyttig for andre lesere også. Først og fremst vil jeg si at tekster og bilder er helt innafor. Bedre enn mange.

Det jeg umiddelbart legger merke til er at du i løpet av et år kun har sendt 50 meldinger. Til sammenlikning har jeg personlig sendt over 1000 meldinger i samme periode. Jeg er overbevist om at dette hovedsakelig er årsaken.

I tillegg ser jeg at du nesten ikke bruker Looks, samt at du har sendt kun 6 hjerter.

Skal man lykkes på nett må man være langt mer aktiv! Det er mitt tips i hvert fall. Anbefaler at du gir det et nytt forsøk. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 13:32

@EagleEye: De jeg har snakket med som får (ikke nødvendigvis veeedig) mange meldinger gir litt opp ja. Omm ikke gir opp så kommer de vanskelig over på initiativ...

Det er i alt rasket det er gode sjanser til å briljere litt med unntak....😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 13:45

@alex: Jeg er ikke nær EagleEyes aktivitet (om det er 1. meldinger du mener med de 50). Og hjerter bruker jeg også mindre av...

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 13:54 Privat melding

Det var ikke førstemeldinger, det var totalt. Får jeg lov å sammenlikne med dine tall og, siden du og er bak pseudonym @blingbling?

Skjult ID med pseudonym EagleEye fr. 30 juni 2017 13:59

@alex
Takk, da har jeg gjort noe rett hvertfall da :)

Du har rett i at jeg kanskje ikke har sendt nok meldinger. Jeg ikke en type som sender melding til noen bare fordi jeg syns de er litt fysisk tiltrekkende. Jeg trenger ofte litt mer for å bli interessert og mange har ikke engang fylt ut noe tekst på profilen sin. Og mange vil enten ikke flytte eller bor selv veldig langt unna på steder jeg ikke kunne tenkt meg å flytte til. I tillegg mister man litt lysten når man nesten ikke får noe svar til tilbake. Men igjen handler det litt om dette at man blir litt mer kresen på nett. Det er fullt mulig at det er mange jenter her som jeg kunne vært interessert i hvis jeg hadde møtt dem face-to-face og snakket litt med dem.

Kan jeg spørre deg som sender såpass mange meldinger om hvor mye respons du får? Det sies at dating er "a numbers game", så lurer litt på hvor aktiv man må være med meldinger for at man skal få tilstrekkelig med respons tilbake.

Looks er...vel, kan ikke si meg så veldig imponert. Men hvis du mener at flesteparten av brukerne her bruker Looks og at de som bruker det faktisk trykker "vil vite mer" på nok profiler til at det er verdt å bruke, så kan det godt hende at jeg har gått glipp av noe der.

Hjerter satt jeg i begynnelsen, men sluttet med det fordi jeg skjønte ikke helt hva som var vitsen når likegodt kunne sende melding for å vise min interesse og når mange jenter her skrev at bare å sette et hjerte ble litt tafatt, de ville ha meldinger.

Det er mulig at jeg prøver igjen senere, men det er nok over for denne gang.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 14:15 Privat melding

@EagleEye: Antall meldinger for oss begge er totalt, ikke antall folk vi har kontaktet. Kan nevne at snittet er godt over mitt tall (begge kjønn). Jeg opplever å få respons på en del, også blir jeg ignorert av andre. Helt normalt. Det er ikke alltid jeg svarer heller, og i perioder er jeg veldig passiv her inne.

Siden jeg jobber her er jeg "online" nesten hele tiden, så jeg kommer ofte opp i listene til folk. Jeg skriver svært sjeldent lange meldinger og inviterer som oftest ut nesten umiddelbart. Også sender jeg hjerter til mange av de jeg synes ser bra ut i mitt område, mer som "bokmerke", men da ser de at jeg liker de. Dette genererer besøk.

Hva Looks angår, så tror jeg mye handler om eksponering. Jo mer du sees, jo større er sjansen for noen som er interessert ser deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 14:17

Ja det kan du @alex.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 14:24 Privat melding

@blingbling: Ca. 1100 meldinger per år. Tallet får jeg ved å dele total siden opprettelse på antall år. Sikkert ikke helt nøyaktig, men gir et inntrykk. Samme regnestykket jeg brukte på min egen profil.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 14:28

Ikke verst flink da. Tatt i betraktning ca. 3 - 3,5 år passiv av de ca. nå i alt 9.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 14:37 Privat melding

Vi lagrer ikke alt for alltid, så jeg kan kun se de siste fire.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 30 juni 2017 14:38 Privat melding

@Eagle. Dette her er ikke lett for noen. Hvis det hadde vært det, ville vi fremdeles vært apekatter og vår største utfordring ville vært hvordan vi skulle svingt oss fra tre til tre.

Det er ikke lett her, og det er ikke lett i RL.
Men det er ikke umulig. Krever dog innsats.
Forventer du virkelig at damene skal sende første melding til deg?

Send meldinger til de du liker. Ikke bare en, kanskje to eller tre før du gir opp. Send til mange på samme tid.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 14:43

Aha 4.400 meldinger (samlet til/fra meg?). Lurte på om jeg var oppe i over 10.000 🤔

Kan betro at jeg på en annen side som har auto meldingsteller er oppe i 5.700 (til/fra) på bare 3 år... 😁

Ikke bare lett😰

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 14:45 Privat melding

@blingbling: Utgående :) Du har ca. samme inn (bittelitt lavere)

(kvinne 31 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 14:46 Privat melding

@egaleeye det du skrev resonerte virkelig med meg. selv om jeg er ny her er det ikke min første rodeo (selv om at av og til føles det slik ut). vil bare ønske deg lykke til i den virkelige verden 😊

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 14:49 Privat melding

Som jeg tolker det er et av problemene at kvinnene drukner i meldinger her.
Løsningen er altså at de av oss som ikke spammer vilt også må begynne å gjøre det?
OK...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 14:50

Og alt dette i tillegg til all den sms'en og all den vanlige (hot😉)mailen, og annen mail..., og telefoonsamtaler...

Hva går ikke nasjonalbiblioteket og riksarkivet glipp av....

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 14:52

Da misforstår du @Frode77 (og det bekreftes av det @alex sier om litt lavere inn). Det er en eventuell brøkdel av mine som er "spam". 98% er dialoger.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 14:56

"Spam" vil da være 1. meldinger som ikke får svar. Jeg har svar% på knappe 40% av mine initiativer.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 14:58 Privat melding

@Frode77: De som "drukner i meldinger" er som regel veldig attraktive og får meldinger fra folk som normalt aldri ville turt å snakke med de. Disse vil likevel velge ut de som de liker og svare disse. Man kan uansett ikke forvente å få alt rett i fanget - gjør ting så skjer ting.

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 15:05 Privat melding

Ja, som sagt jeg vet hvordan ting fungerer og er egentlig fornøyd med at det er som det er. Svarte mest på ts analyser i forhold til følelsen man sitter igjen med av å være altfor mye på et sted der man snakker med 10 tilfeldige for å håpe å få svar fra én av dem. Man ville jo aldri gjort sånn IRL.
Derfor mener jeg at slike steder som dette passer best i små doser, korte intervaller og så komme seg ut i virkeligheten igjen.
Men har selvfølgelig full forståelse for at man må være med på leken for å virkelig spille spillet, hvis det er det man ønsker.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 30 juni 2017 15:24 Privat melding

Mange som fremstår attraktive på nett, er faktisk ikke det RL.
Fullt mulig å få en drøss av attraktive bilder hvor "tønna" rundt midtpartiet ikke synes.

Skjult ID med pseudonym EagleEye fr. 30 juni 2017 15:24

@Leifi
Nei, forventet ikke det. Men når jeg verken får respons på meldinger jeg sender eller får meldinger først, så er det vanskelig å se vitsen med å være her. For vitsen med å være her er jo kontakt. Men fullt mulig at det er manglende innsats som alex sier. Og jo, har sendt meldinger til flere om gangen. Men det føles upersonlig og litt overfladisk hvis jeg skal begynne med å sende meldinger til hundrevis av forskjellige personer gjennom et år.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 30 juni 2017 15:39 Privat melding

@Eagle. Jeg har selv brukt alt for mye tid her iforhold til oppnådd kontakt.
Alternativet mitt er å løpe rundt på byn, ta inn på hotell og bruke 3000 kr på en kveld på byn.
Når jeg gjør det, er kanskje muligheten 10% for at jeg treffer noen jeg liker.
Med mindre jeg ikke sier nei når jeg er på vei til hotellet.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 15:41

Ja @Frode77. Er vel lite vits i å være her om man ikke spiller spillet? Da er det bedre anvendt å donere kontingenten til Røde kors el.

Fordelen her er at grunnen til at folk er her er kjent (med visse debatterte forbehold). Det er litt mer krevende å finne ut på gateplan. Jeg snakket f.eks. nettopp med ei fin opprinnelig tysk ei på busstoppet. Jeg kan ikke bare spørre rett fram om hun vil bli med. Sannsynligvis er hun ikke tilgjengelig... Det er i overkant kleinere enn å ikke få svar på mail her...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym EagleEye fr. 30 juni 2017 15:44

@Leifi Byen på fredag/lørdag kveld har jeg liten tro på. Men kanskje klubber/foreninger, frivillig arbeid, butikken eller noe lignende er bedre arenaer enn nettet. Møtte f.eks. ei søt jente her om dagen gjennom noe sånt som jeg fikk litt kontakt med.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 15:48

Og det kan ikke brukes for mye tid på nettdating. I alke fall ikke om alternativet er å bli expert på menigsløse TV serier om det livet man skulle ønske man hadde.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 15:48

*alle

🔹🔸

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 30 juni 2017 15:48 Privat melding

Men. Med mindre du sammenligner med andre land hvor kvinnene ikke stiller idiotiske krav for samkvem,
Er nok denne plassen god som noen.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 15:49

*meningsløse

(Freddan)

🔹🔸

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 15:58 Privat melding

Tja, jeg tror dere glemmer å skille mellom de som har nettdating som mål og interesse og trives med det, og de som faktisk er her fordi de ønsker å finne én person.
For en som har nettdating som hobby er det helt naturlig og fint å ha sendt 10.000+ meldinger de siste årene, som blingbling har. Det vil være helt naturlig å sende masse meldinger til mange mennesker, og helt ok å ikke få svar på man av dem, siden det er sånn spillet er. Jeg er sikker på at mange av de mest aktive ligger med haugevis av jenter basert på disse tusentalls meldingene, og at dette fungerer helt topp for deres del.

For en som egentlig ønsker seg én fin partner, for en som egentlig ikke liker dette spillet i det hele tatt, men holder seg for nesa og prøver likevel, føles dette helt annerledes.
Dere diskuterer derfor to helt forskjellige ting. To forskjellige utgangspunkt, to forskjellige verdener.

Jeg sier ikke at en ting er riktig og en annen ting galt, jeg sier bare at det e umulig å komme til samme konklusjon når man er har to totalt forskjellige mål.

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 15:59 Privat melding

Sry autospell på mobilen.... Kan jo ikke redigere her, så...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 16:01

Glitrende analyse @Frode77. Bare at den er fordomsfull, fullstendig feil, og sier mye mer om deg enn om meg.

Styre sin passive agressivitet er formålstjenlig.

🔹🔸

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 16:08 Privat melding

Hehe, ok...?
Føler meg ikke særlig aggressiv, jeg synes egentlig dette var en interessant diskusjon. Jeg synes menneskers helt forskjellige tilnærming til samme sak kan være spennende.
Det én person synes er helt ok, kan andre synes er helt feil basert på sin erfaring. Sånn er det jo å være menneske.

Som jeg skrev, det betyr jo ikke at én har rett og en annen har feil. Eller at én er et bra menneske, og det andre er dårlig...?

Beklager min passive aggressivitet.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 30 juni 2017 16:10 Privat melding

@Eagle. For all del, kom deg ut. Rackèm. Packèm and F#ckèm.
Get the fuck out of here!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 16:12

Jeg godtar beklagelsen.

Om du ikke vet hva du driver med må du ikke legge ut på spekulativ seilas da vet du.

Vi har nemlig samme mål bare forskjellige fremgangsmåter. Det er fordi jeg er erfaren og kan.

🔹🔸

(mann 41 år fra Aust-Agder) fr. 30 juni 2017 16:24 Privat melding

Hehe, men du beviser jo poenget mitt...

Du skriver jo selv at du har skrevet 10.000 meldinger de siste tre årene, og du beskriver nettdating som hobbyen din, siden du skriver at det er umulig å bruke for mye tid på nettdating, at du heller vil gjøre det enn å se på serier osv. Alt dette er jo helt legitimt.

Men samtidig så sier du jo at du er erfaren og at du kan dette. Du behersker spillet, noe jeg absolutt ikke bestrider.

Da tyder det jo på at du trives i jakt-prosessen? Hvis du hadde ønsket deg én partner for tre år siden, og lagt så mye innsats i dette, men fremdeles er her, fremdeles sender tusentalls meldinger uten å ha funnet den du lette etter, så ville du jo ikke samtidig sagt at du er god til dette?
Da ville du kanskje begynt å miste motet? Slik TS beskriver?

Jeg mener ikke å dømme, og er langt fra aggressiv, for meg er dette bare et eksempel på hvorfor forskjellige mennesker er.

Men ser du virkelig ikke poenget? Selvmotsigelsene?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 16:39

Nei @Frode77. Jeg beviser ingenting. Jeg beskriver det ikke som hobbyen min. Det er noe du konstruerer egenhendig. Jeg sier bare at gitt hva målet er er det bedre å bruke innsats og tid på å nå målet, og bli god på det som bivirkning underveis. Det er nemlig ved kombinert innsats og mengde man blir god og ev. når mål. Det kreves f.eks tidlig 10.000 timer ganske tidlig for å bli en virtous på fiolin (spør Tellefsen). Jeg prioriterer opp noe nyttig, og ned noe unyttig. Det er et langsiktig valg, med forhåpentlig langsiktig konsekvens.

Jeg har skrevet mye her om hvor vanskelig det er å finne, og senest i dag i denne tråden om hvor vanskelig det samtidige 'klikket' er. Der og i at jeg bor langt uti der ingen skulle tru at nokon kunne bu ligger årsaken. Hadde jeg vært bosatt by nok hadde jeg vært ute herfra omtrent da du sier. Jeg er her derfor ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg må.

Så ingen selvmotigelse her. Forskjellen er at jeg ikke skriver på forum at nettdating ikke virker - fordi jeg virker.

Alle ønskes lykke til, men det fins produktive og uproduktive strategier. Jeg velger produktivt.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 16:40 Privat melding

Jeg snakker ikke for @blingbling, men svært få ting som er verdt å gjøre er raskt og enkelt.

Hvor mye tid og energi man er villig til å legge i å forbedre seg selv / å finne rett partner kan være direkte proporsjonalt med resultatet. Som med alt annet i livet.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 16:43 Privat melding

Hadde vi akkurat et broment nå, @blingbling?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 16:46

Du skriver så godt oppsummert og poengtert at du burde absolutt vurdere å lengre meldingsdialoger @alex.

"direkte proporsjonalt med resultatet"???? Har du teknisk bakgrunn?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 16:46

???? var en 'tommel opp'

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 16:51 Privat melding

Jobber mot magna cum laude i livets harde skole.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 16:56

Googler ikke, men det er vel 'laud' det. Det burde gå fint, og det klarte jeg faktisk også - hårfint.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juni 2017 16:59 Privat melding

Man er ikke ferdig før man er død.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 17:01

Aha - lærte jeg i dag også. Ennå en dag ikke bortkastet.

🔹🔸

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 30 juni 2017 18:19 Privat melding

Kjære deg @Eagle. ikke tenk på at du skal finne kvinnen i ditt liv her, eller the one and only!
Prøv å finne deg kvinner som vil flørte. Eller chatte, eller chatteflørte.
Såsant du ike er helt håpløs, er det faktisk godt mulig.
Ta det derfra.
Ikke gi opp.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 19:19

Jeg har tenkt å finne kvinnen for resten av mitt liv her (eller der) - intet mindre. Hvor ellers? Måtte blitt på jobb det da. Flere fine, men godt opptatte.

Kvinnen for et kvart århundre av mitt liv har jeg allerede hatt. Så uansett har jeg å være takknemlig for.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 19:44

Alex, jobber du i sukker og er aktiv på siden fordi du er single??? Eller, er du sukkers utsendte spion??? Har iikke sendt meldinger til 50 forskjellige menn, kanskje 15, hjerte til 5 kanskje, men så kjenner jeg meg ikke igjen ovefhodet i beskrivelser om å bli nedrent av meldinger og hjerter og annen oppmerksomhet...er for gammel for dette, jeg.... Sier du ar man skal svare de fleste som er innom profilen?? Sukk

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 30 juni 2017 20:13

Hvis man ikke har funnet den rette er det alltid den neste daten som er den viktige.

Aldri, aldri gi opp😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 juni 2017 20:17

@alex

Mange meldinger jo ikke akkurat synonymt med noen større suksess enn færre og mer målrettede meldinger.

La meg ta et eksempel, ei jeg sendte meldinger med for en stund tilbake, og som er hun jeg helt klart har skrevet mest med her inne, endte aldri i noe. Å treffes var aldri et tema, vi bare chattet med hverandre gjennom en hel sommer.

Og det er flere eksempler på meldingsutvekslinger som drar opp meldingssnittet mitt i Sukker sitt system, men som egentlig aldri har noe med dating å gjøre.

Så litt feil å nesten gi @EagleEye pepper for ikke å ha sendt mer meldinger.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 juni 2017 20:22

@Paper_Cut

Du er jo et fryktelig dårlig eksempel da. Folk som bor i Oslo har gjerne oppblåste tall da tilgjengeligheten av damer naturligvis er større.

Så hvis du faktorer inn at ikke alle bor i Oslo og enkelte bor steder hvor det ikke renner over av single damer som i nettopp Oslo, så er det ikke sikkert de 50 forsøkene til @EagleEye er så dårlig. Kanskje de 50 forsøkene er 90% av alle aktuelle damer innen rimelig avstand for han.

Hadde jeg gjort 50 forsøk så hadde det faktisk vært over 90% av alle aktuelle profiler innenfor rimelig avstand i mine lister.

Sånn som folk får det til å høres ut så er det jo nesten som at alle lister med tips til hvordan finne seg en kjæreste starter med; "#1 Flytt til Oslo!".

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 20:22

Nei @maryandthe. Du kjører inkognito (lampa av), og besøker ikke. Du skriver initiativ til de av de som likevel besøker deg tross at du er litt 'gjemt', og som du liker.

De som besøker deg slik tross gjemselen hadde nemlig en nysgjerrig grunn. Lese% på dine mailer fyker opp i 95, og svar% over 40.

Dette er taktisk tilnærming med fint åte. Funker ikke fjell, men dyrkbar og pløybar mark.

Nå gir jeg bort mye her... Velbekomme.

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 20:23 Privat melding

That's the spirit @rumpabar

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 30 juni 2017 20:31

Jepp @Fisk_84

H*n er der ute et sted👌

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 20:36

@blingbling, Que?? Takk, tror jeg, selvom jeg ikke skjønte stort av det. Livet som single er ikke så verst, iallefall ikke når sola skinner, og øyene i fjorden ligger kun en ruter billett unna😎. For en flott dag!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 20:41

Du sitter i ro i halvmørket og lar deg oppsøke. Tar de du liker. Klassisk gammel jaktteknikk. Spør hvilket som helst rovdyr med liknende teknikk.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 20:47

Hvem? Moi?! Nå tuller du, dessuten er det mannen som jakter, eller?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 20:50

Du ja.

Jeg jakter slik, men har ingenting (eller blingbling) i mot å være offer heller for ei i min divisjon.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 30 juni 2017 20:50

Men maryandthe da. Vi er da i 2017. Hvis du liker en mann så må du selvfølgelig si i fra:)

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 21:01

Du har jo humor, bling, det er alltid et pluss. Kan være veldig attraktivt, absolutt.
Rumpa; jeg er litt sjenert skjønner du...sier ifra, jeg, det er jo 2017 og alt, men har nok en selektiv smak, muligens?

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 21:05 Privat melding

God sagt @Paper

Tror jeg har sagt det endel ganger her inne, at mennesker er fascinerende. Ser den plassen her som et supplement til real life. Jeg prøver ut forskjellige strategier, og lar meg ikke stresse. Ser jeg muligheten, så gjør jeg et forsøk. "Learning by doing" Gidder ikke overanalysere hver eneste handling her inne. I mine øyne skal ikke kjærligheten være komplisert.
Viktigste er at jeg kontinuerlig jobber med meg selv for oppnå ønskede resultater.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:10

Hvem er ikke sjenert? Jeg påstår hardnakket at jeg er sjenert, og blir ikke trodd av de som påstår hardnakket at de er mer sjenert enn meg. Når det kommer til stykket er det bare jåleri og ingen er videre sjenerte. 😜

Uansett er det bare å initiativskrive. Det er nemlig klin umulig å få en håndgranat som svar. Og taushet er ikke verre enn å rope i skogen. Og du får aldri nei og avvisende svar med den teknikken der.

Dette er utdrag fra blingblings (nå) offentlige utredninger (BOU).

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 21:17 Privat melding

Godt å høre fra deg igjen @LisaLa
Du er magisk :D

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:20

Que? El Condor Pasa!

"I'd rather be a sparrow than a snail.
Yes I would.
If I could,
I surely would.

I'd rather be a hammer than a nail.
Yes I would.
If I could,
I surely would.

CHORUS
Away, I'd rather sail away
Like a swan that's here and gone
A man grows older every day
It gives the world
Its saddest sound,
Its saddest sound.

I'd rather be a forest than a street.
Yes I would.
If I could,
I surely would.

I'd rather feel the earth beneath my feet,
Yes I would.
If I could,
I surely would.

CHORUS"

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 21:21 Privat melding

Simon & Garfunkel ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:30

Jeg vil også tilhøre den kommende generasjon (nettdatere). Tror faktisk jeg gjør det jeg 🤔👌

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:31

Heldigvis.😎😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 21:36

Paper cut; gjelder i høyeste grad damer også😆, men 421 dates...ikke mange avvisninger der. Du har stått på, heia deg👍!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:44

"Adventure of a lifetime" ("Turn your magic on"):

https://youtu.be/R1NXIpKLjls

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 21:45

Gi meg flere av de, noen ganger, litt utilgjengelige BOU😄. Jålete, tja, utilpass, litt usosial, altfor selvsentrert og virker sikkert altfor seriøs... kanskje ikke rart jeg leter ennå? Men enig at det ikke er farlig å skrive... nå ble jeg inspirert, skal sende en melding nå i kveld. Men hva skal jeg si?! Hjelp, anyone?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:55

Kast nå for all del ikke bort sjansen med å si bare 'Hei'.

Da lurer vedkommende som får pp følgende:

"Hva skal jeg si?! Hjelp, anyone."

Umulig å svare på. Jeg får inspirasjonen når jeg ser profilen. Flr det kan jeg være helt blank.

Skriver med ei nå jeg...😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 21:58

100.👌

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 30 juni 2017 22:13

Good for you, bling, er det hyggelig? " Hei"- jo det er en start... og ja vi er jo flere som er inkognito her, sånn er det 😆 En sang, paper? Oki

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 22:36

Om du ikke har klart å danne deg bildet av meg på egenhånd nå etter all denne tiden @Pep...

Du vet jeg er en fyr som er selvrefrerende konsistent. Og etterhvert en virtous på nettdating.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 22:43

Og mystikken (instruksboken - taktikkhåndboken) er ikke verre enn forklart i tråden.

Praktiske skriveferdigheter og anvendt humor og balansert flørting er verre å pedagogisk overføre. Det er naturlig humor og mengdetrening som er greia.

Men jeg fikk det faktisk til allerede på 1. lange mailveksling i 2009 husker jeg. Hun looglo. Handler om samklang med medskriver. Viktig - skrive med, ikke mot.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 22:46

Det kan jeg love. Funker om ikke fjell, så dyrkbar mark som det er.

Aldri skrift ut en fungerende formel. Forfin - men ikke skift.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 22:53

Jepp - i følge pålitelige og opplyste kilder er jeg det.

Funker dyrkbar mark.

🔹🔸

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 22:54 Privat melding

Det er noen ting i livet du rett og slett ikke finner ut av @Paper
Vi konsentrerer oss heller om det viktigste her inne. LOVE
Lov å være nysgjerrig, som jeg sier i barnehagen.

(kvinne 55 år fra Telemark) fr. 30 juni 2017 23:26 Privat melding

Ikke fungert for meg heller... Rart, men de som liker meg liker ikke jeg.. (Veldig ofte) og de som jeg liker, liker ikke meg... Snodig det der

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 23:31

Jeg glemte forresten å svare på spørsmålet "Er det hyggelig" fra @maryandthe.

Hun er en av de som bruker mail som chat. En setning pr mail, og liker ikke å skrive sier hun. Noe tilkneppet blir det da. Vil dates raskt, etter tlf. Så da må hun først bestemme seg for å tørre tlf. og så får vi se det an derfra. Mulig tlf. i morgen?

Ikke nær min bli kjent og foretrukne filosofi dette - sååeehh..

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 23:32 Privat melding

Sier som Alfred the butler i Batman “Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.”

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 2017 23:35

Som engelskmenna sier når det er tåke i kanalen: "Kontinentet er isolert.."

Litt slik du tenker @my når du siterer han som tilfeldigvis hadde samme fødselsdag som en nærværende. Fin fyr han Winston.

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 30 juni 2017 23:47 Privat melding

Da tenker jeg på det å finne ut av enkelte mennesker. Hvertfall her inne, særlig de som har pseudonym. Du er jo fisk som meg. Tror vi tyder mennesker mer i real life ;)

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 1 juli 2017 00:01 Privat melding

Vær deg selv, så er jeg fornøyd ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 11:31

Jeg har ingen tro på det der stjernetegngreiene. Men litt facinerende innrømmer jeg det er å finne 'av seg' i sitt tegn. Men slik er det laget til at alle vil finne litt i alle.

Fisk har jeg 24 år med. Ukomplisert, frem til plutselig🌋

🔹🔸

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 1 juli 2017 12:04 Privat melding

Må ha vært grusomt for den fisken.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 12:44

🎀😉

🔹🔸

(kvinne 31 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 20:46 Privat melding

Det er hvertfall ikke noe galt med bildet ditt,det var tydlig og veldig fint bildet av deg :)
Kan ikke skjønne at ikke flere damer har vist deg interesse.

(mann 48 år fra Finnmark) sø. 2 juli 2017 13:35 Privat melding

det var en del kommentarer her ja :) skal være ærlig å si at æ leste ikke alle svarene, det orker jeg ikke. men må si at jeg kjenner meg igjen i det som TS tar opp. det er ikke lett å få kontakt her. hva det skyldes er ikke godt å si men for mitt vedkommende kan bosted være en av årsakene. fordi det er ikke lett å etablere et forhold med noen som bor i andre enden av landet og som har alt "sitt" der. det er heller ikke lett å rive seg løs fra alt det og flytte. så for meg blir sukker en arena hvor jeg leser litt på forum og titter litt på profiler, sender en og annen melding uten å forvente noe som helst. får jeg svar så er det hyggelig, får jeg ikke det så er det helt greit. men jeg håper jo å få kontakt med noen jeg også, selv om avstand er en utfordring.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 13:42

Dumt av deg å ikke orke. For formatets nøkkel er forklart i tråden.

Postene merket:

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 13:42

Selvsagt sett i sammenhengen med de andre...

🔹🔸