Alle innlegg Sukkerforum

Jakten på en kristen kjæreste

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) fr. 30 juni 09:28 Privat melding

Jakten på kjærligheten har vart i 4 år for min del. Trodde at nettdating skulle være en genial måte å komme i kontakt med folk på og at man der også kunne treffe noen som kanskje også kunne forelske seg i.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg vil ha ei som er kristen, ikke ei som har mistet bakkekontakten fullstendig, men ei som har en bevisst tro og som ønsker å finne en å dele tro og liv med.

Testet også et par slike kristne nettdatingsider, men de er fulle av ultrakonservative fordømmende mennesker som ikke kan date meg fordi jeg har vært samboer, hatt sex før ekteskapet og fordi jeg har vært gift før. Har gitt opp å finne noen der.

Så har jeg to bekjente som har funnet sine kristne kjærester via Sukker og tenkte at det var vært et forsøk :).

Jeg bor på Romerike og trives her. Ønsker ikke å flytte, men er flyttbar. Håpet er å finne kjærligheten her eller i nærområdet. Romerikskirken på Kjeller er min kirke og jeg håper å finne ei som har lyst til å dele liv, tro og kirke med meg.

Som person er jeg unik (det er vi alle, forresten). Jeg er en rolig, snill mann i 40-åra som har bena godt plantet på bakken. Er ikke redd for å si at jeg liker tosomheten. Det å ha noen i livet som betyr noe litt ekstra, ei som ikke bare er venn, men også kjæreste, elskerinne, samboer/kone osv.

Kanskje er Sukker stedet hvor jeg finner henne?

Er det flere her inne som leter etter en kristen kjæreste?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 30 juni 09:35

Nei, men har vært jaktet på av ei KrF ei.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Børrezen fr. 30 juni 09:41

Vurdert å bli med i et kristent kor...eller et annet kristent fellesskap? Sing halleluuuujaaaa!!😃

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 4 juli 00:45

Lykke til 😊

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 4 juli 00:48

Sweet Lord...

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 12 juli 23:12

Forstår egentlig ikke at du begynner med det kriteriet. Kan være noen som har "barnetroen" i behold men ikke har vært i kirken utenom jul, dåp, konfirmasjoner og bryllup etter hun ble voksen, men som likevel blir med deg i kirken. Ville heller sett etter en som aksepterer at du er kristen i første omgang. Tror du gjør det unødvendig vanskelig for deg selv. Tror også Børrezen sine tips er lure.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 14 juli 20:45 Privat melding

Har man barnetroen i behold så er man vel kristen? Jeg er ikke på jakt etter ei som ikke har bakkekontakt, kun ei som deler samme tro som meg og som bygger livet sitt på de samme verdier som jeg har :)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 14 juli 21:16

Og de som ikke deler din tro og ditt verdisyn har ikke bakkekontakt, tenker du?
Hva slags verdisyn signaliserer du med en slik holdning?

Skjult ID med pseudonym DrStockman fr. 14 juli 22:06

Guri Malla: Du vrangleser ham...

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 14 juli 22:34 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 15 juli 01:09

Her får man jammen vridd på ting om man ønsker det..... 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 09:30

Jeg er selv 'opportunist-kristen'. Dvs. at jeg var ikke naiv som barn heller, og har beholdt den barnetroen, og det passive medlemskap. Går kun til kirke i gravferder til de som betydde spesielt.

Det er en grei ordning å ha i bakhånd. Om jeg er uheldig og går under en buss i morgen har jeg i løpet av snart 52 år ikke rukket å finne, eller lage et et alternativ de som må håndtere min tabbe kan bruke.

Det er tungvint å organisere opp sitt eget på alt. Om 100 år er kirking og sånt organisatorisk byttet ut med noe helt annet. Aner ikke hva, og får ikke vært der å sjekket heller. Pffttt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 09:43

*og/å?

(gudene er gale som lagde rettskriving og grammatikk)

🔹🔸

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 juli 14:32 Privat melding

Jeg gidder ikke kverulere rundt dette, men for meg er dette enkelt. Har vært gift med ei som ikke delte min tro og nå ønsker jeg meg ei som gjør det!

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 14:54

Du har vel samme mulighet for å finne som oss andre. Du må lete med søk på høy religiøsfaktor og håpe resultatet er det fortynnet du vil, og ikke det konsentrat du frykter. Jeg erfarte det du sier i møte med sin ikke medfilosof, i skriving med ei KrF ei. Virkelighetsoppfatningene blir for forskjellige. Og hun var ikke preget sa hun.

Forøvrig er all religiøsitet i dag kverulering. I svunne tider var det motsatt og slikt bar stater. Best før dato er over, og definisjonen er endret. Alt har sin tid.

Men slikt er i sannhet ikke det eneste det kveruleres med. En eller annen rariteter av prestisje er ofte nok. Så brått en dag er man 80 og oppdager at man besjet på leggen halvparten så gammel i 40-års krise og fortsatte med det...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym White Line lø. 15 juli 15:48

Jeg skulle ønske jeg var Jesus..

Skjult ID med pseudonym DrStockman lø. 15 juli 20:12

Her var det mye usaklig å se. Trådstarter har tatt opp et tema på en saklig måte, men møtes med ymse rariteter. White Line: Du opptrer som et nettroll. Det beste var om du slettet kontoen din og krøp tilbake til hullet du kom fra.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 20:27

Med unntak av trollinga du påpeker (kun siste gif m/tekst) har det ikke skjedd noe usaklig siden du var her sist. Kun gode refleksjoner og råd, og fenomenet kverulering satt i historisk perspektiv/relieff.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 21:27

Da var usaklig-gifen tryllet bort også...

🔹🔸