Alle innlegg Sukkerforum

En liten kaffepause

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Buskerud) lø. 1 juli 2017 20:46 Privat melding

Sitter her i Rørvik på en camping etter å ha fiske vanvittig mye fisk. Ble nesten 20 kilo ren filet.(1.5 time) Så sitter jeg her da, med kaffekoppen og tenker.. Fan! Hadde vært koselig å hatt noen å spist all denne fisken med. Samtidig er jeg takknemlig for mye god mat gjennom høsten og vinteren. Håper folket er like fornøyd med sin ferie så langt!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 10:32

Oppi alt det rare du spør om @Pep, er dette et vanvittig godt unntak. Knallspørsmål.👌♥️

Leroglerogler😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rose sø. 2 juli 2017 10:45

Synes du var en smule ufin Paper, en ærlig liten stemnings rapport fra Santose.
Du har et poeng i at mange utsetter både liv og opplevelser til noen stakkars uker men det er vel en annen tråd.
Skulle gjerne vært på fisketur jeg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 10:54

Dette er vesentlig mer en kontaktannonse enn en stemningsrapport @rose.

Du var et øyeblikks stund skeptisk til mine stemningsrapporter også i går. De er da defacto byggelige innen stevnemøtefaget, både for teoretikerne og meg.

Nå er forresten melding sendt, utfra filosofien du hjalp med i går. Jeg ble usedvanlig fornøyd med den sett i ettertid. Takk for hjelp.🤗 Nå må hun bare få gumle på den i fred og ro. Vi har god tid. Hun kan jo alt ha reist på ferie. Jeg har gjort foreløpig det jeg kan😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama sø. 2 juli 2017 11:01

Krysser fingrene for deg bling🤞😉

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 11:04

Takk 😘🤗

🔹🔸

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 2 juli 2017 15:18 Privat melding

Bling det var en stemningsrapport med en liten åpning 😂 angående penger pepper. Kan nesten ikke få billigere ferie en slik som dette. Hadde vært dyrere å være hjemme.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 18:19

Fransk åpning👌

Hun er ikke reist på ferie. Mulig hun burde først - en fantastisk en. Bruker lite vernesko, og har en fantastisk husk. Er jo ung. Denne blir ikke lett å forhandle i land. Fikk anerkjennelse for mailen da.

Ra-ra-rasputin....

Å forstå hvorfor ... singel altså, ble brått litt annet...

Noen som har ridd inn villhest her..? Tips?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 19:44

Jaja, vi kladder noe i kveld - en øl (den jeg glemte i går) og meg. Hun svarte i 12-tiden og pleier å drøye svarene sine selv. Da eller i morgen. Manjana.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 20:47

Imagination   Just an Illusion

https://youtu.be/RLaZ_uZGrhA

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 12:47

Jeg har jo spredd det litt rundtom:

https://sukker.no/dating-forum/1327815-Tvangstanker+eller+bare+hengups.html

Siste utvikling som er kommentar av hennes svar:

NBNB - les leseanvisning mhp. uten/med parentes. Det er lite annet egnede virkemidler i tillatt tekstformat på nettsiden.

Som nevnt fikk jeg kred. i svaret. Nærmere bestemt for en frase: "Vi er begge for verdifulle til å vansmekte alene. Bortkastet er det." Og den kreden ble gitt innledningsvis. (Kreden takket jeg for)

Så er resten en tirade - videre her uten (og min kommentar/vurdering i parentes):

- om at behovet for en til ikke irritasjon er større enn behovet for en til glede. (Eksempel at jeg begrunnet valgte en restaurant utenfor hennes 2 foreståtte alternativer. Og begrunnelsen kom fra en av de alternative restaurantene. Altså ikke mitt påfunn alene, men en anbefaling fra ett av hennes alternativer. At hun mener hun ikke trenger irritasjon forstod jeg allerede første kvelden da hun luftet selvinnsikten og sa at hun ikke trodde hun var egnet til å bo sammen med noen, men at jeg syntes hun var litt streng med seg selv – men det er hennes privilegium. Jeg forstår hva hun mener, alle har sin irritasjonsterskel, jeg også, men jeg kan for min del styre den langt opp. Det erfarer hun vel selv også at hun gjør og må i daglig omgang med folk? Det er i stor grad et valg – med +/- konsekvenser.)

- jeg medbrakte boblerosé når jeg visste hun drakk hvitvin første date. (Jeg burde jo ha spurt).

- jeg kalte henne også bedreviter når jeg burde nøyd meg å kalle meg selv det. (fortellende/beskrivende personkarakteristikk av meg selv er ærlig, og at jeg da også karakteriserer andre, også henne er del av den ytringsfriheten jeg ganske fri på å utøve. Og da lenge hun er like glad i å utøve den må hun regne med å selv havne i den belysningen.)

- å si at hun ikke finner noen annen var enten selvgodhet, eller en fornærmelse. (å ikke finne noen er vesentlig mer empiri enn selvgod, og slett ingen fornærmelse. Ingen bør ta alt som blir sagt i sin nærhet personlig, når det er generelt. Jeg sliter med å finne selv. ‘Alle’ gjør det etter tenårene virker det som. Det er en talemåte utfra at hun er langt fra den første som har lett en tidsperiode og slettet. Atter andre har lett, men profilene som ikke har vært i bruk på lenge ligger der ennå. Atter andre profiler er i bruk, og har vært det i årevis, enten stadig, eller sporadisk som min.)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 12:47

- å si at noe som er viktig for henne, å skrive avisinnlegg ikke betyr noe er ikke en annerkjennelse. (Påpekte ikke hennes strategi, opinionsbygging er langt fra uvesentlig, særlig i våre dager med mer «alternative nyheter» fra sosiale media. Det jeg gjorde var å forklare min alternative strategi – for min hjertesak, der opinionen alt er med, men lite kan gjøre i maktspillet. Jeg kan det spillet – annerledes.)

- om jeg bevisst lokket frem negative reaksjoner for å unngå å få henne for nært mentalt, unntatt spesielt første dag/kveld som jo lovet bra. (Nei - jeg er ikke redd for å få henne for nær mentalt, tvert om – men hun er pga. det jeg har nevnt krevende å bli mentalt nær med. Vi vil begge – men får det foreløpig ikke til, pga. miskommunikasjon.)

- så lo jeg av en alternativ hun mente jeg antok å lyve om sin status med plan om å gå ut av forhold, og at det kanskje var underslag av min egen status. Hun kan jo ikke vite om jeg er skilt (Jeg mer enn lo, ga litt oppgitt uttrykk for at slike prognoser hun var gitt om kommende samlivsbrudd må hun ta med noe skepsis. Og apropos skepsis - nei hun kan ikke vite, annet enn det jeg sier. At jeg ble skilt formelt i 2010/-11 (husker ikke hva separasjonstiden er), men har i praksis vært enslig siden ettervinter 2009. Det finnes jo dok. av det, men hun kan jo ikke vite om jeg bor med noen heller. Det gjør jeg – men bare med barna. Det er bare noe hun må tro – eller la være.)

(Jeg kommenterte ellers at det er deler av hennes tidlige skriftlige rett fram jeg da valgte å se stort på og ikke hekte meg ved, og nå har jeg glemt hva det var, og det gjør meg ingenting. Pfftt… Det gjorde jeg fordi jeg heller ville bli kjent fremfor å kjøre konfronterende. Har lang trening som ‘diplomat’ fra både yrke og samboer-/ekteskap.

Jeg legger til at hun er en liketil og smilende dame med godt humør opplevd i sann tid. Men som grubler mye på mulige dobbeltbetydninger i ettertid, og skriver om det. Det er et såpass stykke fra min arena for skjerping av antenner at jeg ikke er sensitiv nok på hva jeg sender ut som kan tolkes inn i. Hun er ganske krenkbar – og jeg er det ikke, og har en rett fram talemåte som harmoniserer med den. Det blir disharmonisk for henne. At hun er en intelligent og snerten dame, som har all grunn til å ha selvtillit nok til å spekulere mindre på dagsordener enn hun gjør.)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 12:47

- hun avslutter med at dette ikke bare er noe hun må få ut. (Jeg sier at summasummarum vil jeg nok aldri bli en som i uttrykksform sier akkurat det hun vil høre, om noen kan det. Det vet hun jo best selv om hun opplever mye av. I så fall bør hun for all del gifte seg med ham. Ellers må hun nok leve eller sveve med slik jeg er. Jeg er ikke satt på jorden for å primært irritere, kun sekundært, men mest det motsatte, å glede. Jeg har vært ett kupp for noen før. Jeg klarer så langt å leve og sveve med det hun tar opp.

Jeg avslutter med at det jeg kan si er at vi samlet er noe av det mer egnede vi opplever. Vi liker hverandre fysisk, det er noe krevende tilvenning mentalt som må til. Om vi får det til – ja si det? Men igjen – det er i vesentlig grad et valg – et livsvalg oftest – for omtrent alle som kan velge.

Og nei, vi må ikke – men vi kan prøve. Vi kan begge annet også – altså la være. Hun må bare bestemme seg utfra det hun vet. Hun behøver ikke gjøre det nå, men nå har jeg best tid til. Bare å si i fra så må jeg prøve å finne annet. En mer eller mindre kontinuerlig øvelse siden 2009.)

(hun svarer: Greit. Jeg reiser til Paris fredag)

(BØR JEG GJØR OPPMERKSOM PÅ AT JEG ER SMÅKJENT DER JEG GIFTET MEG I MAI 2000, OG AT JEG KAN BLI MED PÅ EN GLIMRENDE ANLEDNING?)

Her bør det somles lite med svar i tilfelle jeg havner å skulle skaffe billett til Orly eller Charles de Gaulle.

PS – sammenhengen i tråden: kan bli fornøydferie ut av.

Tja.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 13:14

Presiserer: "ham" er fiksjonell. Burde stått 'vedkommende'.

"Tja" kom utilsiktet med i klipp og lim. Men like greit i grunn...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 14:56

Kaffepause.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 17:29

Jeg ville sette pris på innspill fra @rose igjen.😊 Viktig agenda som viser seg å ha et visst rom for feilskjær.

Tilleggsopplysning: Jeg tok den tidlige initiativkontakt den gang i mars. Hun ville scanne markedet, men "ville ikke glemme/neppe overse min bruker" (ca. sitat). Seinere dannet hun egen kommunikasjonstråd (annet brukergrensesnitt) der vi skrev oss helt fram til den veldig vellykkede omtalte 1. date, den av henne litt lavere litt lavere rangerte 2. date ('feil' restaurant, veldig fornøyd med hotellet). Resten er omtalt før.

Takker samtidig for godt samarbeid i din nylige tråd om 'forbrukerspørsmål'.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 4 juli 2017 18:56

Leser hun her?
Forslaget om å tilby deg å vise Paris siden du er kjent der og giftet deg der var tull, ja? Hvis ikke så tenker jeg at det bør være det.
Du har vel vært tydelig overfor henne nå i forhold til hva du ønsket og hvor hun har deg. Ballen ligger hos henne nå. Trekk deg litt tilbake. La henne kjenne på ting. Når folk ikke er like "på" pirres ihvertfall mitt engasjement litt mer enn når rn blir "overkjørt"

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 18:58

Nei!

Takk.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama ti. 4 juli 2017 19:14

Dropp å si du giftet deg der, men tilby å vise henne Paris😉

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 4 juli 2017 19:16

Hun er jo neppe på ferie alene så det er vel svært usansynlig at et slikt tilbud vil bli takket ja til. Det er jo da en fare for at hun oppfatter han i overkant ivrig, og da kan en lett oppnå det motsatte av det en ønsker. Omvendt psykologi funker. Hold avstand.

Skjult ID med pseudonym dama ti. 4 juli 2017 19:19

Omvendt psykologi funker for de som driver med spill .. jeg for min del gidder ikke det.
Enten er man interessert eller så er man ikke for min del😏

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 19:20

Du er uenig med GuriMalla? Tror du hun med det korte svaret sitter og ønsker det tilbudet?

Før jeg nå har sendt henne 2 mailer i helgen, har det vært stille oss i mellom siden 29. mai, mens hun lette.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 4 juli 2017 19:21

Neida. Forsåvidt enig i det, men på et så tidlig stadie i et bekjentskap skal det ofte lite til før en bikker den ene eller den andre veien, og "klenging" er sjelden turn on.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 19:23

Hun er vanligvis alene (einstøing), og ville nevnt det om det var andre. Hun bytter bolig som ferieform.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 19:24

All respekt for omvendt psyko.😉

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 4 juli 2017 19:27

Hvis hun er alene er jeg mer usikker.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 19:34

Vi ser det an. Jeg holdt avstand etter intromeldinger i mars. Det funket det. Etter å ha lett henvendte hun som nevnt seg til meg på eget initiativ. Så date uti april engang.

Hun kan meget vel finne på å skrive. Et døgn bare siden hun sa "greit. Jeg reiser til paris fredag."

Jeg trenger jo heller ikke reise samme dag. Finner Paris selv jeg🤔

🔹🔸

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 4 juli 2017 19:38

Hvor lenge skal hun være der? Går jo an å slenge over en melding etterhvert der du liksom tuller med at du skal komme over og vise henne byen. Det er jo egentlig superromantisk at du faktisk vil reise til Paris for å møte henne. Jeg hadde svart ja. 🙂

Skjult ID med pseudonym dama ti. 4 juli 2017 19:44

Siden hun skriver at hun reiser til Paris fredag, er det også en mulighet for at hun ønsker at dere treffes før hun drar... eller?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 19:52

Det sa hun ikke @GuriMalla, så det blir vill tipping mellom 1-4 uker. Hun bytter leilighet med parisere.

Dette vet jeg ikke fra nå. Men fra at hun har snakket om ferieformen sin tidligere.

Din spekulasjon er like god som min @dama. Så spørs det hvem av oss som er nærmest expert på damer😉

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 4 juli 2017 19:55

Nå heller jeg mot å spørre henne rett ut. "Vil du møtes før du drar? Evt så blir jeg gjerne din personlige guide noen dager om du vil".
Omformulert til din avanserte måte selvsagt 🙂

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 19:58

Takktakk. Vi ser an likevel.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama ti. 4 juli 2017 20:01

Enig der med deg @ Guri

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 20:05

Syns det hørtes helt avansert nok ut jeg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 07:07

Til konsulentkorpset: Vi kan forberede noe. På "Greit. Jeg reiser til Paris fredag", kan jeg svare:

"Betyr den frasen at: a) du vil ha besøk før fredag? b) du vil ha meg med dit? c) begge d) snakkes etter Paris?

⚀⚁⚂⚃⚄⚅

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 07:12

Eller @GuriMalla sin... rett fram. Den er fin.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 07:59

e) ingen av delene?'

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 08:03

Forresten så må du i alle fall vakuumere den fisken skal du lagre den frossen mer enn en måned. Jeg glemte dessverre et breiflabbstykke jeg fikk av naboen, og 2 måneder gammelt smaker det både bredt og flabbete.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama on. 5 juli 2017 08:18

Bruk Guri sin du👍

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 5 juli 2017 08:18

Det var helt dint slik du har skrevet. Men du kan jo evt vurdere å på slutten slenge på en setning om at hvis alternativ B så gjør du veldig gjerne det fordi du er godt kjent der og kjenner til alle de kule stedene hun bør få med seg. På den måten sier du også noe om hva DU vil eller kunne tenkt deg slik at ikke hun føler at alt ligger på henne. Kanskje hun ikke hadde turt å svare ja på B i frykt for at hun ikke var sikker på om du faktisk ville

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 09:13

Smaker litt på den Guri 2...

...og jeg tar med e) også for å fremheve den besjedne karen jeg jo vitterlig er...😉

🔹🔸

(mann 40 år fra Buskerud) on. 5 juli 2017 09:18 Privat melding

Bling beskjeden??? Kan jeg aldri tenke meg. 😂

Skjult ID med pseudonym dama on. 5 juli 2017 10:00

Beskjeden😅
Fikk kaffen i vrangstrupen nå😂

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 12:33

Loddet er kastet!

Det ble Guri 1

og uten e) 😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 5 juli 2017 12:37

Hey. Flinkis. Hold oss oppdatert.

Skjult ID med pseudonym dama on. 5 juli 2017 12:50

🤞🤞

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 12:54

*Terningen (selvfølgelig)

Og selvfølgelig (hvordan det nå enn måtte gå).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 16:24

🎲

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama on. 5 juli 2017 17:27

Ikke fått svar?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 5 juli 2017 18:34

Får du ikke svar så blir jeg med til Paris 💕

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 18:39

Skal sjekke.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 18:49

Nei, men ikkje så utolmodig. Når det gikk et døgn før jeg svarte hennes fra søndag, og nærmere 2 før jeg besvarte "greit, Paris" må jeg regne med å vente en del.

Men vi vet jo at vi har brukt tiden på å refleksjon og på å sikre kvalitet.

Beæret over interessen @GuriMalla.😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rose on. 5 juli 2017 19:59

Jeg har gjort det, datet en mann laaangt borte hjemmeifra.
Det gikk bra det i 4 dager.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 20:06

Ja det er no drit. Men når ingenting er nær så er alternativa 4: 1. Ikke, 2. sporadisk, 3. sporadisk m/potensiale for nær, 4. nær.

Har kjørt 1 leenge og går for stigning.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 5 juli 2017 20:08

Interesse eller desperasjon🙂👍

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 20:10

Desperasjon er aldri å anbefale. Da er vel ikke beæret helt uttrykket 🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rose on. 5 juli 2017 20:12

må presisere, vi var begge svært langt hjemmefra, møttes langtvekkistan

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 5 juli 2017 20:32

He he. Nei desperasjon er sjelden sjarmerende.
Det var vel ikke helt seriøst det forslaget men jeg kjeeeeder meg. Starter ferie i morgen og tre av ukene er helt åpne. Vurderer nesten å dra på en ferietur alene et sted.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 20:36

Egen tråd om det. Og dametråd om felles dameferie-initiativ.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 5 juli 2017 20:38

I know. Det ordner seg. Har stort nettverk og flere alternativer, men orker ikke. Mer fristende alene i år. Antway. Jeg heier på deg. Håper det går veien og det blir Paris-tur. Jeg har trua. 👍

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 20:47

Tiden vil vise (alt). Takk😊

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 5 juli 2017 21:19

Preliminære forhandlinger er innledet. Krevende, og for springende til å meningsfylt kunne refereres i sann tid.

Bare et ukesopphold. Og hun har vært mer enn en uke samlet der tidligere😁.

Går i striden med mål om å ta fanger.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 09:18

Foreløpig tanke er jo at i og med at det er torsdag i dag kan jeg ennå godt rekke å kyle sammen en ukes koffert, kjøpe billetter osv. Og jeg kan jo dessuten reise alene. Da kunne jeg jo også reist opp igjen 15..... Tenk å ha avreise fra Paris 14. juli. Den dagen man burde stått langs Champs-Élysées♥️

Tipper eventelle resultat heller mot etter Paris jeg...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 09:21

Og dessuten har jeg forsovet meg med 3 timer i dag👌. Glemte å sette på vekkerklokken😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 19:17

Presiserer at jeg trekker konklusjoner etter høringene her. Dvs. all videre bruk utad (overfor henne) er mitt ansvar og løpes ikke fra eller deles.

Det var ikke et sjakktrekk å tilby guiding gitt. Hun har vært der flere ganger, og har bodd der.😁 Nå spør hun i en humrende tone, på min bekostning selvfølgelig😅, hvorfor jeg ikke holdt den muligheten åpen (heldigvis at jeg sa i forrige at tilbudet bare var en unnskyldning for å be meg selv med).

Dette går jo bra så langt (få damen til å le, og mulig innkassér...)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 19:30

Burde jeg begynne forberedende pakking i tilfelle 💼 (just i case suitcase)...🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 19:33

*in

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 19:43

Oog jeg burde innrømt det i et høyromantisk toneleie... Forsiktig med å fly for høyt i slike tilfeller. Det skal landes igjen også.

Blir som med linjen med for tidlig og for heftig grisepreik. Hvordan kommer man ut av den loopen igjen og får verifisert de viktige tinga som må samsvare i en attraksjon (jf. en bøttebalett av tråder, sist bamsefar & binne-tråden).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 19:44

Høyromantisk siden det er Paris selvsagt (gjelder også Roma forresten).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lilly to. 6 juli 2017 23:20

Håper du finner noen til å drikke julekaffe med eller til å være med på ferien neste gang. 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 6 juli 2017 23:21

Takk. Deg også. Og meg også.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 7 juli 2017 07:01

Du har ikke fått noe tydelig svar enda?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 7 juli 2017 07:09

Neida, ikke fått flere siden sist fortalt. Hun morer seg med å ha meg på svak varme jf. det jeg sa.

Jeg har svart at romantisk og sånt blir fint.

+ selvsagt at det meste jeg sier uansett er litt galt. Det er ikke nytt. Sånn har det vært fra start. Vi har altså fortøyd, men venter i karantene på landlov.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 7 juli 2017 07:36

Hun må jammen være bra siden du gidder 🙂

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 7 juli 2017 07:46

Om du leser tråden(e) bør det være mulig å få et bilde.

Og ja - i tillegg hun har noen sjeldne talenter og egenskaper det er godt gjort ei med så lite trening besitter. Omvendt proporsjonalt må jeg vel påstå.

Og dessuten er det jo uansett hestehoder foran alternativet lite og ingenting. Eller å begynne på scratch igjen. Har jo gjort en slik nå i 'pausen' vår.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 7 juli 2017 07:47

*har hun

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 7 juli 2017 07:55

Har jo lest tråden og det er litt derfor jeg skriver det jeg gjør. Nå er jo jeg en enkel sjel som er i overkant glad i tydelighet så det er nok derfor jeg reagerer på denne veldige langdryge ullenheten.
Men er du happy er jeg happy👍

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 7 juli 2017 08:04

Happy og happy frau Bluhm. Jeg og skulle ønske det var slik du beskriver. Men det er det vanskelige. Ikke lett å få det man vil, dvs. leter etter.

Jeg leter ikke etter ei prinsipiell ei. De er slitsomme. Men hun hadde ei lang stund som var motsatt, veldig faktisk. Det var ikke måte på hvor egnet jeg var, og kunne brukes til. Så misforstår vi, og så grubler/(t) hun brått på noe...

Er det noe denne bransjen har lært meg er det at tiolmodighet kan være en svært nyttig egenskap. Som du vel sa så blir det omvendt psyko av det..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 11:31

Må bruke dagen til å gruble litt (tar igjen mot hjelp):

1. Er hun tross et sexuelt talent og kropp av guds nåde så links skrudd at hun er permanent skrudd for enslig?

2. Er det derfor formålsløst å surre mer verken med eller uten Paris, altså etter?

For surring: -Vi liker hverandre veldig jf. fysikk i pkt. 1.
-Hun finner ingen annen egnet.
-Hun var tidlig full av interesse og initiativ.

Mot surring: -Vi sliter til tider umåtelig på mental skruing - mest skriftlig.

Skal sies at forkilingen om Paris gjorde jeg sjøl når jeg hadde alternativene (bær over med nynorsken - hun er veldig det også):

1.) Betyr den frasen at: a) du vil ha besøk før fredag? b) du vil ha meg med dit? c) begge d) snakkast etter Paris? e) ingen av delane?

I tilfelle b) så er eg litt kjent der frå før.

2.) Vil du møtast før du dreg? Ev. så blir jeg gjerne din personlige guide der nokre dager om du vil.

....og valgte ikke å bruke åpne, nøkterne 1.), men høye og mørke 2.)

Etter et par korte presiseringsmail sitter jeg nå med følgende siste svar fra torsdag (nei - hun er ikke her og leser):

"(poenget var der du legg lista. kvifor ikkje snarare anta at eg har vore fleire gonger i paris, at eg har budd der ein periode, at eg kan ein del fransk. ironisk vert det jo og når du har gløymt det meste og dermed ville vore ute av stand til å vera ein personleg omvisar. best å berre sei det som det er, om det då var sånn, at tenk så koseleg det hadde vore å vera ilag i romantiske paris å berre suga til seg stemninga. jaja, me får heller le av det.)"

Hun har jo egentlig satt fyr på brua en gang for en måned siden, rett nok før hun var fullt klar over at hun ikke finner. Hun hadde skrevet til meg at det var ørken og svart hav ellers. Standard Bergen mao.

Når nå det også er alternativ tydelig interessant interesse (interesse er det alltid, men ikke alltid den er interessant), bør jeg fyre brua også. Si at det er ikke verdt det? Jeg vet jo lite sammenligningsvis.

Dette er vanskelig. Hun er suverent det nærmeste, på høyde faktisk av sexuell glede jeg har opplevd siden min xfru. Slike er så sjeldne - særlig i vår tid med alt mattesurret på topp.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 11:39

'Objektivitet' fra 'objektive' er det jeg trenger.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:04

Hun virker veldig flisespikkete. Men det gjør jo du og, så da er det kanskje perfekt. Men fy så slitsomt med så mye styr ut av ingenting. Skjønner jeg henne rett når hun kicker på at du antok at du var mer kjent der enn deg og at di istedet for å tilby guiding heller burde fokusert på at du kunne tilby romantikk i romantiske Paris?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:07

Igjen, jeg er fan av å være tydelig og direkte. Si du digger henne, hun er perfekt match seksuelt og hun utfordret deg og hun er den eneste på lang tid som du virkelig har kunnet tenke deg å bli inngående kjent med, men at du er i tvil om hvor du har henne. Spør henne rett ut om du bør brenne broen eller om hun tror det er noe vits i å dingle litt med beina fra brokanten litt til. Tydelighet.

Skjult ID med pseudonym dama lø. 8 juli 2017 12:08

Hvis du vil ha et konfliktfylt forhold er det bare å kjøre på... tror det er det du får med henne dessverre 🤔

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:11

Du har helt rett innertier, men hun sier aldri pfftt. Det gjør jeg, men ikke av matte.

Og rett på resten også. Og det er jo det hun sier, og jeg har jo gjort det nå - i ettertid, etter hun sa som du sider.

Altså ble kjenmannen feil, men og initiativenes rekkefølge på romantikken ( hun først som påminning der også).

Vi er der du sier - i en drivende livbåt. Hva nå?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:12

*sier
*kjentmannen

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:16

Du har poeng @ dama.

Og all tydelighethen din har jeg sagt @GuriMalla. inkl. dingling. Gjentakelse blir jo bare klenging.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:16

Man er jo gjerne redd for å virke for ivrig og for frempå i starten. Derfor lodder en jo stemningen på en "snill" måte ved å feks tilby å være guide. De fleste hadde vel løpt om du hadde foreslått klinings under triumfbuen lizm. Hun burde skjønne det.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:17

Har du svart på tydeligheten din? Enig i at det ikke bør gjentas. Jeg visste ikke at det var sagt

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:17

Har HUN svart

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:21

Ja hun har svart. Det meste er sagt.

Ett utdragssitat til fra hennes 1. svar etter en mnd. stillhet:

"merka iallfall du hadde verdifulle ting i deg."

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:22

Men nå. Hva sier hun nå?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:25

Og en måneds stillhet er jo et signal..
hun virker ikke ivrig. Vil du helst ha noen som er ivrig etter å omgås deg eller hun du må kverulere med for å få litt oppmerksomhet? God sex kan man ofte lære folk opp til 🙂👍

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:25

De fleste ja, men ikke prestisjemennesker. Slike (eks.vis. hun) kunne aldri tatt opp igjen kontakten etter en måned slik jeg gjør. Uavhengig av hvem som brøt den (hun). Jeg kan - pfftt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:29

Nå? Se det lange sitatet i tidligste i dag.

"Lære opp"? 😅 Alt på basis av talent..

Den måneden er den da hun lette ennå i tro på å finne. Det er ikke unikt. Dette stedet er jo også fullt av oss som tror med ulike forutsetninger...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:34

Har lest flere ganger og hun svarer ikke tydelig.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 8 juli 2017 12:36

Hvis dere kødder ting til skriftlig så ikke skriv så fælt da. Inviter henne til en deit. Fastsatt sted og tid og prat sammen.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:36

Men jeg skal smake på den direkte om klinings under Triumfbuen. Den satt kjente jeg. Takk.

(Det er et så sakralt sted at den som står der en dag det er frisk bris i luften, som vaier den store trikoloren som når nesten hele åpningens høyde, og blafrer flammen på den ukjente soldats grav uten en tåre i øyekroken er ikke rett navla...)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:40

Date vi har datet en het kveld en het natt, og en ovverraskende kjølig.

Nei hun er ikke tydelig. Jeg har jo sagt at hun kan gjenta sitt reisepass. DA er jeg over på nye jaktmarker...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:44

*Kjølig kveld (ikke natt😁)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 12:58

◄ Arc de Triomphe, Paris [HD] ►

https://youtu.be/7zJogiqfKRU

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 14:33

100

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 14:43

Argument mot å (prøve) å spørre om klinings i Triumfbuen.

- Har hun ikke tilgang til epost ligger spørsmålet der når hun kommer hjem.

-Vi har ikke kommunisert på tlf. verken i tale eller SMS. Jeg har gitt nr., men mottok ikke.

Slår jeg det opp og bruker er det fort stalkingspørsmål🤔. Eller hun har ikke sin før-smarttlf. med. Da ligger det også der når hun kommer hjem.

Det hjelper neppe om jeg skriver at om så kan vi i stedet kline under Trollpikken om hun blir med (og jeg får trumfet min kollega til å levere).

Kjenner ikke det inntrykket som av Triumfbuen..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 19:14

Mer høring av kladd gjort på basis av innkomne innspill. Det er ikke lagt ned mer arbeid i slutterklæringen fra G20 i Hamburg. Igjen på nynorsk da jeg ikke lager 2 versjoner:

"Hei igjen

Spør om du utfrå den romatikkfrasen i siste mailen din om du vil ha selskap der? Du forstod at det var omgåande spørsmål det om guiding. At spørsmålet mitt eigentleg var om du vil kline i Triumfbogen, og finne på anna fransk krydder?

Sender likelydande på både mail og Sms din (står jo i katalogen), all den tid eg ikkje veit kva du har tilgang på. Om du har tilgang då, og vil ha ein fransk visitt. Har du ikkje tilgang er det jo teit å få dette når du kjem heim att. Då er det berre å slette, og sende meg ein mail om at du er tilbake. Og så tar vi det derifrå. Ennå ei veke heilt disponibel etter din heimkomst.

Tenk på at vi har kjemi med gjensidig latter og smil jf. 1. kveld, som du sa. Og at vi er ein bra knall sexmatch, med visse utviklingsplanar. Fint underlag å romantisere på.

Og igjen - om du heller vil ha meg dit peppern gror så er det berre å gjenta frå i mai. Denne gjenopptakinga var varsla av meg. Sei forsvinn no og so vil skje.

Ha uansett fin ferie mm."

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 8 juli 2017 19:17

"Om du om du.."😤

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Synne lø. 8 juli 2017 23:33

Du er standhaftig.... Får håpe det går den veien du ønsker.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 11:37

Takktakk - slit bør lønne seg, men ikke alltid det gjør. Kan gå tapt i uegnethet, kløning og uflaks.

Får sende en foredlet versjon av kladden i dag tror jeg. Bygge inn retting av 'høy og mørk' guide til 'romantisk elsker' litt subtilt. Hun er rimelig direkte verbalt på sex (til og med sivilt kledd på 1. date). Spørs om jeg bør spesifisere meg der jeg skriver "krydder".

Hva om ikke svar pga at hun faktisk kanskje er utilgjengelig er litt nøtt. Hvor lenge jeg skal holde på i mulig måfå, i og med at jeg kanskje får til å turnere Trollpikkens rike neste uke, og får interesse fra ei snerten der som skal i min retning fra høsten?

Valg, valg, valg... Skulle tro jeg hadde bedt om å få være en beslutningsmaskin ala regjering. Og nå feriemodusen er her også.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 9 juli 2017 12:05

Jeg hadde satset på hun snertne ved trollpikken. Hvis denne stria kun er midlertidig kan det jo væreverdt det, men tror du dette kommer til å skli glatt noen gang? En er jo den en er, kun små justeringer mulig på voksne folk, og denne virker avansert og klundersom.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 12:24

Gode argumenter jeg er innom nyttig å høre sagt ut fra andre også. Nei, jeg tror vel ikke dette kommer til å skli glatt noen gang. Du har jo rett i det at tross at hun vet hun er et hespetre (mener seg uegnet som samboer), er det umulig med et alvorsspørsmål om hvor i livet hun tror hun får poeng for å være vrang.

Det rare er jo at hun vet hun er en vandrende bjørnetjeneste som pga. det får mye mindre av det hun kunne tenkt seg av mann. Jeg kan faktisk ikke røpe hvor klar over - fordi det er helt knallteit. Fantastisk klundrete innretning det der menneskelige hovedkortet, og hvilke varianter som utgis.

Så er det det med sjeldenheten(e) jeg nevnte da.

Hun (ikke ved Trollpikken, bare samme fylke) kommer jo snart i min retning og kan ev. tas seinere. Det er like høy risiko for at vi ikke rekker å forberede ærend dit som at jeg ikke havner i Paris. Og jeg 'vet' jo ikke skalaen på intr. Bare aner - for det det er verdt fra noen vår-, sommer- , høst- og vinternetters erfaring.

Comme ci comme ça.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 12:42

Snarere nærmest umulig kanskje..... Jeg elsker jo utfordringer av sosiologisk type..

Har bygd om kollektive holdninger - fristende med individ...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 16:53

Tilfeldighetenes tidsalder muligens🤔? Noe på individ går faktisk an over tid.

Min rimelig upragmatiske og heller prinsipielle far sier til meg nå nettopp jeg var innom:

"Dere (min bror og meg) kan bare selge det om det er mulig. Det har jeg sagt før."

Gjelder huset hans avdøde mor bodde i inntil for ca. 10 år siden, og som fremdeles står tomt og forringes.

"Javel?" sier min bror når jeg forteller det litt etterpå, og spør om han har oppfattet det slik de ganger spørsmålet har vært oppe. Og "nei" når jeg spør om han har forstått det som fritt fram før, og at det er vi som har kastet bort tid.

Det er jo en lovmessighet å kvitte seg med/omsette det som ikke trengs, og er en byrde (uten sammenligning med samboere og ektemenn dah😁). Denne lovmessigheten kræsjer ofte med fenomenet 'nostalgi'.

Jeg vet hva som har skjedd. Far tror han har kommet på det selv, siden det er en stund siden jeg nevnte det sist. Da går det sånn.

Sier ikke at slikt kan gjenskapes i ethvert hode.🤔, men, men... Bør jeg likevel la beina dingle fra brua, blåse Paris i år en lang tone (Paris er jo der i kommende år også), og se hva som ev. kommer ut i av min siste hittil "Då kan du vise meg. Skal du returnere 14. el 15.? Og det du seier i det siste halve avsnittet om koseleg romantisk.👌"

Hm, hm, hm, hm🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 09:01

Gir det dagen også (går fort svar-og tenketid der også, for ikke å snakke om ev. nye forhandlinger). Så må jeg nok jf. nevnt annetsteds her i går bli litt ultimate (trolig et australsk uttrykk for en venn som sier det som det bør).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 16 juli 2017 12:23

Du har ikke hørt fra henne på en uke, bling?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 12:53

Torsdag 6. var da guidetilbudet ble behørig påklaget ja...

Du tror hun har bestemt seg for å (for)bli nonne (igjen)?

Se forøvrig avslutningen i tråden (gjerne mer). Jeg diskuterer 'tilstandenes definisjonsspørsmål' med et kasus der. Får visse déja vu.

https://mobil.sukker.no/forum/1344197-Ta+kontakt+ved+gr%C3%B8nnsaksdisken+-+smil+og+si+hei%21.html

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 16:56

Undrenes tid er muligens ikke forbi... - kjapt svar i løpet av 4 timer også.

Paris er nok å anbefale, i og med at hun bare burde blitt sittende på flyet som jo skulle dit igjen.

Hun kan tenke seg restart ved en tur til et arr. til uken. Skjønt restart og restart, vi er definitivt ikke i mål. Det er fremdeles grubling på tingtang på gang...

Her må det fintenkes mens det kladdes..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 19:20

Harley Quinn - I'm gonna show you crazy

https://youtu.be/DpjeRTMPvJo

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 20:01

strange magic - elo (w/lyrics) HD

https://youtu.be/qH5GIr_2YmM

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 20:06

You Sexy Thing ( Hot Chocolate ) Marcus Nimbler - Chili Sauce Edit

https://youtu.be/O6igbatG7mk

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 20:08

Shameless - Always On My Mind

https://youtu.be/AQtYkYAYbps

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 20:10

Foreigner - Waiting For A Girl Like You

https://youtu.be/iX8tV5JkbM8

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 20:10

🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 20:17

Ofenbach - Be Mine (Making of)

(se 😉)

https://youtu.be/VrWdon5GCus

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 21:34

Jeg er en diablo på mail om jeg må si det selv.👌 Så finner vi ut om snøbrua bærer...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 16 juli 2017 22:16

David Gilmour - One of the Greatest Guitar Solos Of All Time - Comfortably Numb Live in New York

https://youtu.be/FRhFeBEETsA

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 juli 2017 14:48

"Avansert og klundersom" er ekstern vurdering fra tråden. Tiltrer den.

Så bortkastet kropp og talent som kunne kommet så godt med underlagt et helt annet regime i kontrollrommet.

Letingen fortsetter.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 20 juli 2017 18:37

Har du droppet det? Lurt

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 juli 2017 18:49

Jeg? Jeg svarte bare feil jeg.

Drøftet jeg dag, og ikke valgte var det feil. Aksepterte jeg at hun foreslo båtreise for seg i Hardanger/Sunnhordland, i stedet for å hentes av meg var det galt.

Hadde jeg gjort motsatt i siste fall kunne det vært galt også.

Uansett fatalt. Hun gikk i kloster igjen. Vi takket hverandre gjensidig for fint samvær.😊👌

Men du har nok et poeng. Det hadde bare gått så lenge. Jeg er bare veloppdradd samarbeider - ikke tankelesende gentleman med flosshatt og stokk.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 20 juli 2017 19:01

Nå er det bare å sette seg på melkerampen og vente på den inverse mental ditto chassis.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 21 juli 2017 09:07

Nye kapittel kan komme. Vi får se.

Lover ingenting (eller blingbling).

🔹🔸