Alle innlegg Sukkerforum

For kresen og vanskelig?

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 21:30 Privat melding

Mange ting eg sett spørsmål ved her, ein del har eg jo allerede uttrykt i forumet før, men det eg gjerne ser som det mest nyfikne er korleis til dels meget pene og tilsynelatande oppegåande kvinner kan bli verande på ei slik side over månadar og år. Er jo ingen tvil om at de får all den oppmerksomheit de kan takle, og meir til, så er vel ikkje der skoen trykker. Er det slik at ingen mann blir god nok? Tenkjer de stadig vekk at den neste er litt bedre? Er absolutt tilhengar av å vera kresen i sin utvelgelse av partnar, skal på ingen måte ta til takke med kva som helst, men trur heller ikkje i min beste fantasi at det står så ille til blant menn her at ingen har det som skal til for å gjere akkurat deg lykkelig. Dei langt fleste her på sida er vel her for å finne ein make, vil eg tru. Innspel frå begge kjønn er velkomne ☯️

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 1 juli 2017 21:47

Jeg er kanskje en av de du plasserer i denne "båsen".
Møtte en herfra i fjor vår som jeg likte godt og som jeg fant fysisk tiltrekkende. Dessverre var ikke jeg god nok tydeligvis, for han slutta aldri å chatte med andre damer. Det ble slutt mellom oss i september da jeg mistet all tillit og var ulykkelig pga oppførselen hans.
Det er ikke første gangen jeg har blitt utsatt for dette "fenomenet", så skjønner det du skriver. Men konklusjonen din stemmer ikke. Det er ikke "oss menn" og "dere kvinner" som har en bestemt oppførsel.

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 21:53 Privat melding

@coma
Det gjeld naturligvis også andre vegen, men som mann skriv eg frå ein mann sitt synspunkt

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 21:56 Privat melding

@coma
P.s du kan ikkje heilt samanlikne, då menn ikkje får ein ørliten brøkdel av oppmerksomheiten som kvinner får. Temaet du berører er eit litt anna.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 22:15

..... eller.... i mitt tilfelle... Bor i en mindre by, og det er vanskelig å få kontakt med de som bor litt unna på feks større steder, fordi de ikke ønsker avstanden. Vi som bor utenfor ring 3 og i Hedmark er jo tross alt ulvemordere og lite siviliserte vesener ;)
Visst finnes det mange flotte menn, men selv om jeg enda ikke har funnet han som passer for meg, så tror jeg ikke at ALLE kun ønsker oppmerksomheten osv. Synes det er altfor generaliserende og dumt å sette alle i det motsatte kjønn i samme bås av den grunn. Det handler vel om mye mer. Barn/ikke barn, avstander, interesser, hvordan man fremstår. Vi som bor i Hedmark er feks vandt med avstander hit og dit. Feks avstanden fra her jeg bor og til Oslo er mye kortere, enn fra Oslo til meg... Jeg opplever stadig at de som bor i /nærme større byer feks er uinteressert i å kjøre 10 mil for ei bra dame. 3 trikkestopp er max. Det er mange menn her som har merket profilen sin med at de er ute etter kortvarig flørt osv... Det er nok for min del til at jeg ikke akkurat står på for å opprettholde kontakten med dem. Det er mange av dem som begynner å snakke om "leken og kosete" jente i andre brevet de sender, det i seg selv er nok til at jeg avslutter fordi jeg mister interessen. Hvorfor skal enkelte vite hva slags preferanser man har i halmen før man har fortalt hva man jobber med feks?
Det er mange valg på nettet. Bildene har en del å si også. Fyllebilder med sneipen i kjeften, bilder hvor man har klusset over ansiktet til eksen, til og med bilder av mannfolk fra den gangen de var brudgom. Opplever også stadig at mange ikke er ute etter forhold, men kun sex og kos med en bestevenn. Innimellom er det mange flotte menn, men da kan det være noe med kjemien osv.
Var lettere før da det ble klinedans og utveksling av telefonnummer på slutten, nå må man tross alt ha skriftlig søknad med riktig passbilde ;)

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 1 juli 2017 22:19

Men nå er menn og kvinner sammensatt litt annerledes da. Jeg for min del kunne aldri i verden hatt sex med en mann jeg ikke finner finner fysisk tiltrekkende/tenner på.
Men jeg vet jo at mange mannfolk har en sånn "grei nok inntil videre"- holdning til damer. Ergo får vi damer flere henvendelser fra "rubb og stubb" her inne. De kaster ut agn i alle retninger for å se om de får napp, uten å tenke på sin egen fremtoning. De håper bare noen biter på, åkke som.
Og da er det klart at nederlaget kjennes når de ikke får napp.

Jeg er iallefall sånn skapt at jeg ikke kan bestemme meg for hvem jeg tenner på fysisk. Det bare skjer. Feromoner og slikt vettu. Så når jeg sitter på date og kjenner inni meg at å kysse vedkommende ikke frister overhodet, så er det bare "la han gå, la han gå".

Jeg får heller ikke alltid svar fra de jeg sender hilsen til. Også chatter jeg av og til med noen flotte menn her inne hvor avstanden setter en stopper for videre kjennskap. Det handler ikke alltid om at noen ikke er bra nok.

"Ingen får den man vil ha" husker jeg bror min sa for 30 år siden. Tror jaggu han har rett! 😅

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 22:22

Du kler ikke i særlig grad nicket ditt Rasputin, så det bør du bytte.

🔹🔸

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 22:26 Privat melding

@plingbing
Alltid greit med eit lite troll i debatten veit du, gjer det heile så mykje meir spennande. Feig er du òg, som må gøyme deg bak ditt pseudo

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 22:27

Vi må ha blitt skrudd sammen ikke så langt unna hverandre @Coma. Tror ikke jeg utdyper mer. Jeg har visdt utdypet nok i andre tråder tyder tilbakemeldinger på...😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 1 juli 2017 22:29

Langt i fra., coma. Kunne ikke drømme om å ha sex med en dame jeg ikke finner ordentlig tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 22:30

@rasputin, mange skriver under pseudonym fordi de kan.. Her inne er politifolk, folk i luka fra Nav, psykiatriske sykepleiere og mye annet. Man trenger ikke være feig, men enkelte trenger å kunne skjerme seg litt.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 1 juli 2017 22:34

@subjekt Jeg skrev ikke ALLE menn 😉 Men det er ikke til å stikke under en stol at enkelte mannfolk benytter seg av det de får "der og da". Du er ikke uenig i det?

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 22:34 Privat melding

@hoppetussa
Lite gjennomtenkt kommentar; kan du ha profil på sukker, kan du vel svare på ein sakelig tråd i eit forum. Liten og ingen respekt for anonyme svar.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 22:36

Neida. Jeg dukker frem jeg når jeg vil, og en sjelden gang ved uhell. Det har ikke med det å gjøre. Om jeg har mitt ansikt der gjør ingen forskjell deg/meg i mellom. Du kan ikke spytte inn i gluggen uansett.

Og det jeg sa var ikke trollete. Han du har lånt navnet fra var aldri i tvil om sin sentralitet og egenverdi.

Damer får mer desperat spam her (og der), og spørsmål om bare moro. Sett bort fra det er saklig verdt oppmerksomhet ganske likt fordelt uavhengig av kjønn.

Dette ble i stor grad verifisert av det @alex var innom gjedende mailkvantum i en annen tråd i går.

Trygghet selger bedre enn desperasjon er min erfaring. For det den er verdt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 1 juli 2017 22:36

@Hoppetussa
Enig i innleggene dine.
Har selv en jobb hvor jeg potensielt kan igjennkjennes av flere hundre. Det er uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 22:37

På profil kan du blokkere og unngå de du ikke ønsker å ha kontakt med, de som du kanskje kjenner igjen fra andre settinger som du ikke ønsker skal se profilen din. Man må ikke engang ha profil for å kunne skrive på forum, man kan deaktivere profilen sin,og fortsatt skrive på forum, så vet ikke hvem som er lite gjennomtenkt her jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 22:40

Det samme gjelder meg også @coma, og det er jeg ikke interessert i.
Rasputin, jeg har respekt for alle svar, anonym eller ikke. Det er uansett et menneske bak skrivinga. Alle har sin historie og sine erfaringer, anonym eller ikke. Det jeg ikke respekterer er folk som slenger med leppa og blir ufine fordi andre er uenige med dem.

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 22:49 Privat melding

Blingbing-

Du syns eg er i tvil om min eigenverdi fordi eg sett spørsmål ved folk som sitt her i mnd og år? Trur visst du er jævlig smart du, med finpratet ditt. Og klart kvinner får langt meir oppmerksomheit, skjønnar du ikkje det visar du lite intelligens.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 22:51

Det er ditt privilegium å snekre alle myter du måtte ønske. Takk for kred.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 1 juli 2017 22:54

@Rasputin7
Du har så mye sinne i deg! Hvor kommer det fra?! Du er en kjekk mann, men gud bedre...du skremmer jo fanden på flatmark med måten du fremstår på! 😱

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 23:00

Jeg har sansen for @Blingbling jeg :) Og han har helt rett i at damer får mye desperat spam med spørsmål om moro osv. Og tatt i betraktning dette, så får sikkert damer mye mer oppmerksomhet. Kanskje du trenger litt av den oppmerksomheten vi får, om spm. om sex, moro, fantasier og fetisjer. Blir du litt mer glad inni deg da kanskje? ;) Tror nok du også hadde blitt lei, og heller gått for den som fenger deg mer.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 23:02

@ rasputin, og forresten, hva vet du om folk som har vært her i flere år...? Har du vært her i flere år også?

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:03 Privat melding

Fordi eg svarar for meg, så er eg så sinna? Gi meg tilbake gamle tider med lanse og duell for fornærmelsar, så slepp eg å bruke tid på å svare provoserande idiotar som t.d pingming

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:07 Privat melding

Uff, tragikomisk du tussehopp.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:10

Innertier @Hoppetussa - ja ikke sansen for meg, .... ehh .. forsåvidt den også, men resten av teksten.👌

Sex, moro, fantasier og fetisjer skal vi komme til gradvis og ved klarsignal.

Utrolig hvor mye tolmodighet og eleganse betaler seg. Slipper fort opp for relevante erotiske emojies da...😁 Har hendt jeg har følt meg tam..😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 23:11

Det som er tragikomisk er at du virker som en særdeles lite sympatisk mann. Men det bor helt sikkert mye godt i deg også, til tross for gemyttet ditt.

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:15 Privat melding

Ingen sympati for feige, uslingar som sitt her og provoserar. Institusjonerte alle som ein.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:17

Du vet hva som er problemet med en bjørnetjeneste? Når du har nyttiggjort deg tjenesten, hva gjør gjør du med bjørnen? De er et sant h**v**e å resirkulere.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:19

Brøler gjør de og..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 23:20

Må ikke la deg provosere så lett vettu, rasputin.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:26

Harley Quinn | You Don't Own Me

https://youtu.be/su3kJzEN7xg

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 1 juli 2017 23:27

Nei, ikke at du svarer, men måten du svarer på. Har sett det i flere tråder.
Og jeg var innom profilen din for en tid tilbake; også der fremstår du som rimelig "krass".
Jeg snakker nå fra et kvinnelig ståsted 😉
Hadde jeg kun sett bildene av deg og ikke lest noe av det du har skrevet, hadde jeg ikke takket nei til en date, for å si det sånn ☺️ Men er ganske så sikker på at du skremmer bort en del damer altså. Og så blir du kanskje forurettet, føler deg misforstått...og det klabber på seg.

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:31 Privat melding

Lett å skjule sitje bak eit tastatur, i tillegg skjule trynet sitt, for så å vræle ut av seg all mulig provokasjon og dritt. I det virkelige liv hadde de begge sett i gulvet som små drittungar viss de traff på meg. Patetiske sjeler

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:32

Grace - You Don't Own Me ft. G-Eazy

https://youtu.be/8SeRU_ZPDkE

🔹🔸

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:32 Privat melding

*eit skjule for mykje i irritasjonen

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:33 Privat melding

Takk for meg, gidd ikkje kaste vekk meir tid på tullingar og uslingar

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 23:37

@Rasputin, det er derfor jeg skjuler meg her, nettopp fordi mange vet hva jeg står for i mitt "virkelige liv" Selv om jeg er anonym, så vil jeg ikke si jeg er ufin, sånn som du fremstår til tider :)
Jeg er helt enig med @Coma. Du har et bra utseende, og drar nok en del damer på det. Men du virker krass og veldig rett frem, noe som kan virke provoserende og skremmende for mange. Blir kanskje misforståelser også. Også klabber det på seg.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:37

Du er ikke utsatt for noe provokasjon og dritt min godeste @Raputin in spe.

Du får mye høfligere svar på enn tiltalen du gir. Og at du har problem med emosjonskontroll og sinnemestring, betyr ikke at andre skal føye seg til enig med deg. Du vet faktisk at i en sivilisasjon og rettstat passer slike antydninger lite inn? Formodentlig da...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:40

Værsågod.

🔹🔸

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:43 Privat melding

Glatt i praten som blingbling har eg aldri brydd meg med å vera, er nok ikkje så kultivert og dekadent som mange gjerne skulle ynskje. Kan ellers vera svært hyggelig med dei som er hyggelige, og svært krass som de seier, med dei mindre hyggelige. Rett fram er eg uansett, konge eller dreng.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 1 juli 2017 23:48

Man skal være den man er uansett om man prater med Kong Salomon eller Jørgen Hattemaker, men om folk er uenige med deg, så er de ikke uslinger og tullinger av den grunn :) Det synes jeg er lite sympatisk av deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:49

Faktum er: Ingen kan tvinge seg til interesse. Den må fortjenes.

Tren på det. Gevinstene er store.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama lø. 1 juli 2017 23:53

Må si meg enig i @Coma.. du virker veldig krass og lite tiltalende på måten du framstår på @Rasputin.
Litt dumt kanskje med tanke på at det er på forum på en datingside 🤔

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:53 Privat melding

Uff, du blingbling, mulig den mindre oppvåkte bit på agnet ditt, og du håpar nok du skal trekke kvinner på dette tåkepratet ditt. I så fall seier eg lykke til, me fengar definitivt ikkje dei samme kvinnene.

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 1 juli 2017 23:55

Haha skulle likt å sett det kvinnemennesket som ble fenget av ...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:56

Du skulle bære ha visst så hadde du blitt ennå sintere...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 juli 2017 00:03

Uslinger, tullinger, lite gjennomtenkte, mindre oppvakte, drittunger, patetiske sjeler, troll, feig, lite intelligens, institusjonerte.... Dette er dine beskrivelser av oss som er uenige med deg. Ser du den røde tråden i hvordan andre kan oppfatte deg rasputin?

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 2 juli 2017 00:15 Privat melding

Feige og usle ja, det gjeld langt dei fleste her som må bruke eit pseudo. Institusjonerte? Så til dei grader. Og til eiriana: nei, du skulle ikkje likt å sett, du ville føle deg så liten. Ps. Veit kem du er.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 juli 2017 00:17

Oi, hørtes nesten ut som en trussel på slutten der, Rasputin :O

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 2 juli 2017 00:20

Haha Å, så redd jeg ble😂😂😂

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 2 juli 2017 00:21 Privat melding

Uff, er det rart eg karakteriserar deg som lite oppvakt? Trussel, fordi eg seier eg veit kem ho er, med tanke på type kvinner som fell for meg og vice versa. Ser stort sett utfrå profilbesøk kem de er, dykkar patetiske forsøk på å gøyme dykk enn så mykje.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 2 juli 2017 00:25

Haha jeg har ikke vært inne på profilen din Rasputin7. Den gidder jeg rett og slett ikke å se på

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 juli 2017 00:30

Nå synes jeg nesten bare synd på deg, Rasputin :) Håper du får en bedre dag i morgen. Natta fra meg :) Over og ut.

Skjult ID med pseudonym akern sø. 2 juli 2017 02:52

Litt trist med den kranglinga i tråden. Kan bare snakke for meg sjøl; jeg er ei dame på 57 og ganske ungdommelig om jeg må si det sjøl. De fleste menn her ønsker ei yngre dame, men det er ikke sikkert at den tenkte "lista" stemmer helt med terrenget.

Skjult ID med pseudonym DrStockman sø. 2 juli 2017 08:54

Interessant diskusjon, men både kvinner og menn må jo få velge selv hvordan de går frem her. Jeg leser jo bare kvinneprofiler og det er påfallende mange som har påfallende høye selvbilder og tilsvarende påfallende urealistisk høye krav til mannen de søker. Med et slikt utgangspunkt blir det veldig vanskelig å etablere et stabilt godt forhold til andre mennesker... Om det er kjærester, venner eller andre. Mennene som melder seg på gratishaugen til slike kvinner må jo selv ha problemer med selvinnsikten.I det virkelige liv har jeg aldri sett noe til disse superkvinner og -menn som beskrives i mange profiler her. Villedende reklame ville vel Forbrukerrådet kalt det, hehe.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 10:16

Jeg for min del forstår deg utmerket uten at du forklarte @Honey.

Når det er sagt vokser ikke den kvinnen du beskriver heller på trær. Jeg har 'stevnemøtt' 2-3 slike, der det for noens del er ulike årsaker til ikke mer, og for noens jeg jobber med😁.

Slike er usedvanlig behagelig å ha med å gjøre. Kort sagt 'samtale med et voksent menneske som forstår det som blir sagt, og ikke lager sin egen villfarelse'. Fint over vin av alle farger.🤗

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 10:29

Når det gjelder Ts bruker han et merke i slutten av sin trådstart. Han burde gjøre nærmere rede for det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym DrStockman sø. 2 juli 2017 10:37

Angående selvbilde: Det fremgår tydelig av disse kvinnenes egenpresentasjon... Altså de beskriver seg selv som tilnærmet perfekte. En ganske åpenbar feilslutning, vil jeg nesten si. Listene med superlativer er lange som et vondt år... Fins sikkert slike manneprofiler også.

Honey: Jeg oppfatter kommentaren din som sexistisk og fordummende...

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 10:38

Fordi du bor usentralt @perla mi. Og muligens litt til vi ikke har funnet ut...🤔🤗

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 10:45

Jeg har sett få slike profiler @DrStockman, og jeg har vært her leenge. Men så besøker jeg lite profiler. Leker mest fjell.

Du skyter høøyyt over mål. Det er soga.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 2 juli 2017 10:50

Det finnes jo selvfølgelig ikke menn her inne med for høyt selvbilde..
Neida selvfølgelig ikke. Der er selvfølgelig damene det er noe feil på.
Menn fortjener jo selvsagt alt "de ønsker seg"... NOT...

Skjult ID med pseudonym DrStockman sø. 2 juli 2017 10:53

Ja, jeg har også vært fjell i perioder, bling. Det virker fint og blir dater av det også. Jeg mener jeg er ganske nærme blinken... Mener du på ramme alvor at du ikke har sett profilene med egenmelding i form av ukritisk selvskryt? Skulle jeg i selskapslivet få en sånn borddame ville jeg faket en telefon fra barnevakten og kommet meg hjem. Min profil inneholder faktainformasjon og bare det. Syns flere profiler avslører en frapperende mangel på dannelse i sin omgang med superlativer. .

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 juli 2017 10:55

Når det gjelder presentasjon av sin egen profil, så er jo det utrolig viktig. Jeg har forøvrig prøvd å lage en profil som er ganske beskrivende av meg. Det står bl, a hva jeg jobber med, hva jeg søker, om jeg har barn/eller ønsker barn eller ikke.
Da jeg får så meldinger med enstavelsesord som: halla... skjera.. søker, driver med? osv... så mister jeg totalt interessen. For meg så gir ikke folk som skriver på den måten inntrykk av at de ønsker en skikkelig dialog, og jeg mister interessen.Spesielt da jeg også ser gjennom profilen deres og ser at vi er veldig forskjellige. Mange menn ønsker også yngre damer. Har ved flere anledninger fått meldinger fra menn langt opp i 60 åra... Flotte menn... som mora mi hadde likt kanskje. Jeg tenker da, hvor er selvinnsikten her? Tror de jeg dropper eget ønske om barn for en gubbe på 67 år? Greit nok at jeg brenner for eldreomsorgen, men det får da være grenser....!
Lignende tilfeller oppleves sikkert andre vegen også. Man skal jo ideelt sett dele seng med personen på lengre sikt, også skal man ikke kunne være kresen.For min del så er kjemi, kommunikasjon og samhandling viktig. Man merker jo tidlig om kjemien er der, man kan jo ikke bare overse det faktum at man ikke føler dragningen mot den andre. Det betyr jo ikke at man er sær og vanskelig, har for høye krav og forventninger. Målet er jo ikke å passe sammen med mange forskjellige menn, men å finne den ene man ønsker å gi mer av seg selv til. Senke kravene sier mange... Hvorfor skal man det? Noen krav og forventninger er det jo lov å ha? Jeg får stadig høre at jeg er for kresen. Det som er litt spesielt er at de som sier det, ofte er godt gift og ikke har vært single på i hvertfall 20 år. Gleder meg til den dagen de evt. får oppleve hvordan utviklingen har blitt. Mitt poeng med dette er for det meste av man må være realistisk ovenfor seg selv m.h.t hvem man er, og hva man ønsker i forhold til hva man søker.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 11:17

Nei @DrStockman. Så forsvinnende få at jeg ev. må ha glemt dem i så fall. Jeg har jobbet et kvart århundre i arbeidsstokk av begge kjønn. Andelen kompetente kvinner er høyere enn menn. Fordi de ikke er tilbakelent i gammel misforstått vane.

Fantastisk innlegg tussa m/hopp👌.
"Brenner for eldreomsorgen...."😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym gammel sø. 2 juli 2017 11:18

Fordi man ikke finner en match rett og slett. En man vil gå for som vil gå for deg tilbake. Så enkelt, og så vanskelig. Og så skaper nettet en falsk følelse av at folk er "i nærheten", noe de jo ikke er. Så sukker har nok blitt et slags "facebook for single". Man investerer ikke så mye, klistrer et hjerte her og der, og vegrer seg for å love for mye. Brevveksler litt, før man "slår opp", og finner en ny nettvenn. Kanskje mange rett og slett er fornøyd med det etter hvert?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 11:38

Det var dessverre det jeg mente @Perla.😉

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 11:42

Du har et kjempepoeng @gammel. Derfor også jeg ikke bruker fb, og sos media unntatt datingsider.

Vil ikke skade meg selv slik med 'inflasjon'.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mann30 sø. 2 juli 2017 11:42

Mulig det finnes mye forskning på dette, men hadde vært veldig interessant å forske på hva som skjer med ens holdninger, forventninger, innstilling når en driver med nettdating over tid. For min del så er det ingen andre steder/situasjoner som har fremprovosert så mange sider av følelsesregisteret mitt: Håp, optimisme, pessimisme, apati, sinne, angst, latter, dårlig selvtillit, overlegenhet osv. Synes det er utrolig fascinerende og har vel gjort at jeg ikke har noe tro på at dette er et sted hvor jeg kan finne noen. Tror heller ikke at solskinnshistoriene. Har nå profilen her og synes det er morsomt å klikke innom å lese hert på forumet og Preben sine innlegg.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 juli 2017 11:48

Her igjen er det jo viktig hvordan man presenterer seg. Jeg har vel vært innom de samme følelsene som deg @mann30. Jeg har venner som har møttes her og på møteplassen. De er gifte og har barn. Hun ene lagde en profil, den første som skrev til henne er han hun giftet seg med... de andre to møttes på møteplassen. begge to hadde profiler uten tekst og bilde. Hva er oddsene? Nesten så jeg ble dypt ulykkelig av misunnelse ;)
Noen ganger skriver menn til meg at de ikke tar sukker eller tinder seriøst. De er her fordi de kan ha det moro underveis til de finner den rette. Det jeg da hører er at de ikke tar meg seriøst da de skriver til meg. Hva man gir er også i mange tilfeller hva man får tilbake.
Igjen, hvordan man presenterer seg og sitt og forventninger er viktig

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 11:57

Dere 2 har begge så rett. Det essensielle er å bevare roen og ikke la seg rive med. Det er knallhardt, og krever sin kvinne og mann. Men får man det til er potensialet (!) stort. Og etterhvert som smågevinstene melder seg, øker risikoen for den store... Problemet er at dette faget (for det er utvilsomt et fag) får man ikke doktorgrad i før man sitter der godt gjengift med den rypa med eget palass i Monaco...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 12:11

Eksempel på 'inflasjon' fra tråden: Sentralitet: hva er sentralt og hva er usentralt - tja..

Moskva er Europas største by med 10,4 mill innbyggere...

"Fort gjort å glemme..."

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 12:12

Poenget er at livet er fullt av selvbedrag. Det er krevende å være selvrefrerende konsistent. Bare spør @Pep.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 2 juli 2017 12:17

Jeg bor i en by med 23 000 innbyggere. I følge flesteparten av de jeg skriver med så er både beliggenheten og byen betegnet som både bygda og lite sentralt.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 12:30

Jeg kjører 10% av din @Hoppetussa. Og her på vestlandsbygda driver folk heller ikke med samlivsbrudd. Normalt da. Vi er alltid noen unormale unntak..😁

🔹🔸

Man gjør ut av det man kan.

Skjult ID med pseudonym gammel sø. 2 juli 2017 12:37

Jeg må vel legge til at denne "facebook-feelingen" oppstår etter tid og år når man opplever at svært få virkelig er interessert i å bli kjent; føre en ordentlig samtale. Jeg merker det når menn ikke investerer og egentlig ikke er så interessert. Lar man være å flørte mellom linjene - legge ut åte (altså vage løfter om sex), så orker de færreste å stille spørsmål, dele tanker og følelser, kort sagt utvise særlig nysgjerrighet.. Da inntreffer den likegyldigheten jeg beskriver lengre opp. Man blir desillusjonert og innstiller seg på livet og datingen slik det er. En slags facebook for single, der man kan ha det litt hyggelig og kanskje, kanskje (en sjanse man regner som på linje med å tippe lotto), kan det være gevinst en vakker dag:)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 12:44

Om du ikke er åpen for erotisk flørt inni, når dere kjent er løpet kjørt uansett. Relasjoner er erotikk og alt annet. I så fall bør du finne på alt annet enn nettdating, f.eks. frimerkesamling. Da blir det som jobbmail der du diskuterer siste tertialrapport...

Og jeg kan og kommer ikke til å diskutere det. Såpass rektum som forstyrrer med faktum er jeg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 2 juli 2017 13:24

@Dr... ett el annet. Kan du gi noen eksempler iht ukritisk selvskryt profiler? Vet at jeg ikke har en sådan, men blir nysgjerrig på hva du mener er selvskryt og ikke bare muligens ren fakta🤔

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 juli 2017 17:32

Hva med noen alternative teorier her? Kanskje de ikke er kresne eller vanskelig, kanskje de rett og slett bare er spik spenna gær'ne.
Kanskje de rett og slett er kaninkokere?
Eller kanskje rett og slett såpass mange menn anser de som uoppnåelige og derfor holder seg unna?

Slutt og lur på sånn ting rett og slett. Er de single, så er de single.
Hverken du eller jeg eller noen andre har noe med hvorfor de er det.
Det er rett og slett ikke vårt problem.

Skjult ID med pseudonym Uenig sø. 2 juli 2017 17:44

Jeg er på sukker fordi jeg ikke lenger bor sentralt, og her jeg bor finnes det nesten ingen jenter i min aldersgruppe.

I virkeligheten har jeg alltid datet eller vært sammen med veldig pene jenter, og aldri hatt en eneste negativ opplevelse med en jente.

På sukker kan jeg ta kontakt med jenter jeg aldri noen gang under noen omstendigheter hadde lagt merke til eller tatt kontakt med i real life.
Og de svarer ikke engang.
Så mye etterspørsel er det her inne, at selv den minst attraktive jenta kan være promqueen.
Og det forklarer mye.

Desverre må jeg være her ut abo da jeg greide å binde meg.
Men gud som jeg gleder meg til å flytte mer sentralt og ha det kjekt med langt langt laaaaangt flottere jenter enn jentene her inne som blokkerer meg før de åpner meldingen min.
Og om de svarer det gjerne et ganske ubehagelig svar på en hyggelig melding.
Troll i virkeligheten, Madonna på nett.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 17:45

Ikke noe problem - kaninkokere eller ei. Dyr er best som pålegg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 17:53

Det er lov å være uenig @uenig. Håper det er greit at jeg er uenig med deg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Uenig sø. 2 juli 2017 18:16

Så du er også uenig med fakta? At hele den forumssiden stortsett handler om menn som ikke får svar?.
Det er altså bare noe som er diktet opp?.

Jeg lurer på hvordan det ville vært om alt var motsatt.
At det var jenter som tok kontakt og guttene satt på baken, og svarte hei du er for lav eller hva det enn er.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 18:27

Ja jeg er uenig i og med at jeg samlet sett har svar% 40+ og lese% 90. Det inkluderer de tidlige år da jeg gikk i barneskolen her. Nå er jeg 8. klassing. Da er lese% ennå høyere og lese% ennå litt, uten å ha regnet på.

Og det blir dater av det. Endatil på mitt særlige vis med lite tidlig kaffe. Unntatt morgenkaffe da.

Så fakta er ikke det du fremmer.

"Alle har rett til egne meninger, men ikke egne fakta." -NRK Detektor-

Du må skjerpe dæ gutt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 18:27

*svar%

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 2 juli 2017 18:33

@uenig
Hvordan kan du si at det er fakta? Kanskje er det slik at enkelte menn her inne bare sutrer mer over manglende respons?

Skjult ID med pseudonym Uenig sø. 2 juli 2017 18:49

Du har vært her i mange år og du kommer til å være her i mange år til og ingenting er bra nok for deg, selv om du mest sannsynlig er midt på treet eller lavere.
Og alikevel..jeg er dusten ikke sant?. Enjoy ensomheten. Hva er vel kjekkere enn å være en alenemor på sukker?.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 18:51

Den nyansen om 'under (sitt) pari' fikk ikke jeg med meg. Særdeles kløktig påfunn.

Husk å bruke mye hårlakk i ansiktet mens du smiler før du går på date da.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 2 juli 2017 19:01

Jeg vil ha kontakt med menn fra landsdelen jeg bor i, i en gitt aldersgruppe (+/- 7 år). La oss nå si at det er 20% av mannfolka her inne.
- 5 % av dem søker yngre damer enn meg
- 10% har et utseende som ikke appellerer til meg
- da står jeg igjen med 5% . Blant disse er det noen som ikke synes JEG er bra nok/fin nok også.
- I tillegg er det en god del råtne epler, noe man oppdager etter litt chatting. Så da forsvinner de ut.

Det må være lov til å ha preferanse på utseende?
Det må være lov til å ikke svare de som faller utenfor rammene jeg har definert i profilen?
Eller er det dette som gjør meg til en "primadonna"?
Hvem synes du skal sette standarden for hvem som passer til meg? Er det jeg selv eller han som kontakter meg?

Jeg tar gjerne kontakt først hvis jeg ser en mann jeg synes er kjekk. Får jeg svar? Nei, ikke alltid. Sånn er det bare. For det er en hel haug med vakre kvinner der ute, så mannfolk med et klassisk og vakkert utseende vil kunne velge og vrake.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 19:27

Klart du må la de råtne eplene bestemme det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 20:21

Dediseres tråden slik den var.

Boney M - Rasputin (Loud Bit Project remix)

https://youtu.be/2Htmz1--wcA

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 21:17

Min kommunes folketall er 0,41% av din. Og min tilnærming er ganske lik. Unntaket at virkeligheten som regel er etter nett. Siling er vanskelig. Sist rett på (etter singelverifikasjon uten fb) var i forfjor..? Som tiden går..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 16:59

Du har så rett. Som med ***** (gjett fritt), er det underbevisstheten som sjefer.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Eiriana ma. 3 juli 2017 16:59

@M2017 Du har så rett så rett. En kan ikke el det går jo faktisk ikke ann å blande seg inn...