Alle innlegg Sukkerforum

Finne likesinnet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date lø. 1 juli 2017 22:33

Hvor mange her har opplevd en oppvåkning/bevissthetsendring, og hva tenker dere om å finne likesinnede? Er det vanskelig å ha en kjæreste som ikke har gått igjennom en tilsvarende prosess?

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 1 juli 2017 22:47

Jeg har opplevd den!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 1 juli 2017 22:47

Ikke vanskelig! Går an å lære opp!

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 22:48

Tenker du da på interesse for YouTube kanaler med sære tilrettelagte 'nyheter' fra øst om Middelhavet o.l.?

Tror du bør klones da ja...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 22:50

Har kloningen skjedd alt?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 1 juli 2017 22:52

Noe ute der i verden som er over nyheter/internet! Bare studer den okkulte vitenskap feks!

Skjult ID med pseudonym på date lø. 1 juli 2017 22:54

Godt å høre :-) Lyst å dele noen erfaringer? Kjenner du til det glassaktige blikket man får når man kommer inn på temaer som faller utenfor den programmerte virkelighetsoppfatningen?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:21

Tror ikke det er faderen, sønnen og den dårlige morgenånde som er temaet...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 1 juli 2017 23:30

Les bhagavad-gita. Eller en bok om marcello haugen. Forstår du det, så kan du utvikle deg!

Skjult ID med pseudonym på date lø. 1 juli 2017 23:32

Før jeg forstod helt hva som skjedde trodde jeg det var lett å få andre til å se det jeg selv ikke hadde sett, men gradvis oppdaget. Men etter hvert forstod jeg at det ikke var slik, og at folk har sin egen takt og at det ikke kan forseres. Så det med at man kan læres opp er jeg ikke så sikker på.

Enig med at man ikke skal være fordømmende eller tro man er bedre enn...osv. Alle er der de skal være til en hver tid er min oppfatning, men jeg er litt lei meg at det er vanskelig å finne likesinnede. Greit at man skal holde ting for seg selv, men jeg undres over at jeg ikke finner noen. Like barn leker sikkert best, og det hadde vært hyggelig med en meningsfelle som man kunne diskutere med og kanskje utvikle noe sammen med. Være en inspirasjon for hverandre. Og ja, det er en åndelig oppvåkning, så definitivt.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 1 juli 2017 23:37 Privat melding

@date, @mann og @chutlo -finnes mange nivåer av utvikling, mange typer bøker, ulike kretser innen både spirtuell, alternative og åndelige aspekter og siden folk definerer det veldig ulikt er det ikkje alltid like enkelt å vite om man helt er på samme bølgelengde,

Om du forklarer at dette er en del av deg og ikkje en hobby, eller noe du bare gjør en til 3 ganger i året så er det noen som ikje helt innser hvordan de skal forholde seg til deg, nesten litt som om noen sier de er kristne eller muslimsk til meg. Blir litt sånn ok...skal eg behandle deg anderldes...er det info eller advarsel...man blir litt sånn...på vakt for å ikkje si noe *feil* dog eg ser at oftere blir man litt sånn dømt for å være litt tom mellom ørene om man mener at energi er en viktig ting å diskutere og at astrologi ikkje kun handler om planeter,men også om psykology og personligheter. Og man ikkje nødvendigvis vet alt om alle lottotallene eller ser fremtiden i teblader i koppen for det.
Andre typer *oppvåkning* kan handle om å se det store bilde og helheten mer enn detaljene...dette er et eksremt vidt begrep...så joda du KAN fine noen :) Lykke til

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 1 juli 2017 23:44

Energi er en viktig ting å diskutere - bevares. Vi bruker så altfor mye ab den slik at Co2en stiger faretruende.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 1 juli 2017 23:50

En bok av Michael Harner! Thea way of the shaman!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 1 juli 2017 23:50

Ikke gjør det så komplisert. Alt er enkelt!

Skjult ID med pseudonym på date lø. 1 juli 2017 23:55

Interessant at du nevner shaman Michael Hamer. Skal titte nærmere på den boka. Følger et sjamankurs selv, har deltatt på et av fire kurs. Utrolig spennende må jeg bare si.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 00:17

Takker for lykkeønskninger og i like måte til @Fendi14 og @Mann30 :-)

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 00:21

Kjører man seg fast er det tegn på at man skal finne en annen løsning/endre kurs. Ikke verre enn det. Enig med at man skal gjøre seg selv en tjeneste og ikke forvanske situasjonen unødig. Problemer er til for å løses. Og blir det for vanskelig å finne en likesinnet, så er det vel et tegn på at jeg har det greit alene. Så gjør man det beste ut av den situasjonen også. Når tiden er inne dukker han opp.

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 2 juli 2017 00:26 Privat melding

@på date, det er en av de storste feilene spirtuelle og åndelige mennsker har -at om noen ikje fungerer så var det ikkje meningen..Universet støtter det vi har fokus på, kjører vi oss fast kan vi endre kurs....fønker ikkje noe trenger det kun litt justering...
Alt avhenger av hva man har for sannhet for segselv...barn trodd det ikkje var meningen vi sku gå siden de falt de første 100 + gangee så hadde vi krøpet enda :)

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 2 juli 2017 00:34

Jeg personlig synes den "mørke" delen av okkultisme er mest interessant! Men der har man store fallhøyder når det gjelder psykose. Er noe som heter å gå rett opp fjellet, eller gå stigende rundt. Fallet er deretter.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 00:34

Riktig å endre kurs ja, som jeg også skrev over her. Og at man har fokus på det man ønsker seg av resultat. Helt enig med deg. Har selv gjort meg slike erfaringer. Gått på en vegg gang på gang og til slutt skjønt at det er en kursendring/selvinnsikt som trengs. Det er slik universet opererer. Og jeg tror derfor at de vi møter i livet har en funksjon. Og at universet sender deg akkurat den personen som du trenger for å vokse videre. Jeg tenker derfor at når tiden er inne så sender universet han som er rett for meg. Det kan ikke forseres. Tiden er inne når jeg er moden for akkurat den mannen. Kanskje trenger jeg fortsatt en del selvutvikling før jeg tiltrekker meg den som da ser meg som den jeg er. Ja, jeg innrømmer at jeg har en bit igjen å jobbe med. Det er hardt arbeid....

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 2 juli 2017 00:36 Privat melding

@date masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 2 juli 2017 00:37

Jeg har snublet, men kommer seg opp allikevel.

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 2 juli 2017 00:39

Fendi14 er på bærtur😃😉

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 2 juli 2017 00:42

Større "psykose" = større bevissthet.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 00:46

Takk @Fendi14

Lærte du noe @Chutlu? Endret du kursen?

Lurer på hvordan man får et bedre selvbilde? Noen tips?

Trodde at hvis jeg klarte å gå ned noen kilo, så ville jeg bli mer glad i meg selv. Syntes selv jeg var fin da jeg gjorde det, men hadde likevel og fortsatt et dårlig selvbilde.....så noe annet må til. Skulle ønske jeg kunne trylle. Hokus Pokus perfekt selvbilde...tusen takk. Tror jeg touchet innpå noen nå....ordet "Perfekt"....det er der jeg må endre fokus. Man trenger ikke være perfekt. Man kan godt finne kjærligheten uten å være perfekt. Det er det som er vrient for meg. Jeg tror jeg må være perfekt for å bli elsket. Hvordan kan jeg endre på den tanken? Anyone?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 12:34

Soiologer er da vanligvis edruelige..?

"Morgenånde og fyre med energi."

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 15:06

Jeg har også måttet lære å forholde meg til denne verdens "regler" og nesten gitt opp trua på å finne kjærligheten. Har også en ide om at min soul mate ikke er innenfor min rekkevidde....dessverre. Det er noen/noe som styrere over dette, som ikke gjøre det lett for oss mennesker å leve sammen med det andre kjønn. Mange konflikter og motstand hele veien. Dette er jeg skuffet og såret over. Men har tro på at vi går mot lysere tider. The Age og Aquarious, der dualitet ikke lenger eksisterer. Men ikke alle blir med dit da, noen velger å være igjen i den dualistiske verden. Men alle får muligheten heldigvis. Det var nå min overbevisning/livshåp og som gjør at jeg holder ut her i denne verden.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 15:09

Har du styr på hvor utgangsdøren herfra, og inngangsdøren til den andre 'verden' er?

Sikkert flere interesserte - så mange verdensvante det er her..🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 15:11

Utgangsdøra er i hjertet ditt :-) Så enkelt, og så vanskelig.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 15:12

Eller inngangsdøra om du vil <3

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 15:15

Tenkte meg det. Men ville du skulle si det selv. Standard høyere dimensjon - innpakningen, ritualene og graden av partriarkalitet skiller.

🔹🔸

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 2 juli 2017 15:15 Privat melding

@date hvis du vil kan du sende meg en melding -usikker på om du får lov pga matchtallene,men gi meg beskjed om du ikkje kan ok, så skal eg ordne noe.
Tror eg forstår litt hva du styrer med og kan kanskje bidra :)

@chutlu det er din oppfatning, nå er ikkje eg avhenging av at eg må passe inn i ditt verdensbilde :)

@Mann det finnes Universelle lover som gjelder overalt.uansett hvilken dimensjon du er i..vi lever i 3dje, sinnet er i 4rde utenfor tid og rom og 5te og over en høyere bevissthet

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 2 juli 2017 15:37

Jeg stemmer for nirvana for 2 👌😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 15:37

Takk @Fendi14. Har sendt deg en PM.

Vel, en verden uten dualitet vil være nokså likt paradis vil jeg tro, jeg kaller det 5. dimensjon. Og kommer vi dit med kroppen vår så er dette en helt enestående opplevelse, slik Jesus steg opp til himmelen, med kroppen sin. Slik forstår jeg det i hvert fall. Blir spennende. Altså i motsetning til at når vi dør kommer vi dit uten kroppen vår.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 juli 2017 16:49

@på date

Hvor langt utenfor den programmerte virkelighetsoppfatningen ønsker du å trekke det?

At gud ikke eksisterer? At Hitler egentlig aldri død i den bunkeren, men klarte å rømme og senere døde av alderdom?
At jorden har vært besøkt av utenomjordiske vesener?
At det finnes minst 5 andre teknologiske avanserte raser der ute i universet?

Osv..

Skjult ID med pseudonym på date sø. 2 juli 2017 17:54

@powpowgutt

Har gått igjennom en prosess med informasjon om alt mellom himmel og jord. Noe sant, noe usant, vanskelig å vite. Jeg har landet på at det viktigste er ikke å vite om disse og hint, men å finne seg selv og sannheten om seg selv. Altså gå innover og ikke utover. Det du nevner er utenfor og dermed mindre interessant.