Alle innlegg Sukkerforum

Utseende versus innhold nr 2

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) ma. 3 juli 2017 16:11 Privat melding

Det er også mange her som dømmer en annen fordi han eller hun sender en kjedelig åpningsmail, hvor det kanskje bare står «hei» eller «hvordan står det til?» Og det synes jeg er pussig. For det første, man glemmer at det er tidkrevende å skrive lange meldinger som man kanskje ikke får svar på, eller som i beste fall bare blir besvart med et «jeg tror ikke vi passer sammen, men lykke til videre.» I sånne tilfeller tenker jeg, hvem er DU, hvem tror DU at du er, som ensidig krever å bli gjenstand for den typen oppmerksomhet, når du ikke er villig til å gi det samme tilbake. Du setter deg høyere enn alle andre, når vi alle vet at før vi har blitt nærmere kjent, så er du bare en av mange bilder på en datingside. Vi er alle mer eller mindre anonyme her. Ikke misforstå meg, jeg krever ikke at man skal gi lange svar, eller at man i det hele tatt må svare på alle meldinger. Det er man fri til å gjøre som man vil med. De er kravet om en lang og interessant åpeningsmail jeg vil til livs. Så: For det andre, tenk hva du kanskje går glipp av, bare fordi du avfeide et annet menneske basert på hvordan den andre forsøkte å innlede en prat. I det virkelige livet krever vi jo ikke det. Der kan man bli kjent med fremmede mennesker ut ifra de minst lovende omstendigheter. Kanskje står man i en kø til en severdighet i et fremmed land, så stiller man kanskje den fremmede sidemannen (eller damen) et praktisk og kjedelig spørsmål, som videre utvikler seg, mot forventning, til å bli en interessant samtale hvor man lærer noe nytt om et annet menneske. I sånne situasjoner er det vel ingen som krever en lang og interessant åpningsreplikk fra den andre. For hvis man krever det så stenger man jo av for uante opplevelser og erfaringer før de har fått grobunn til å oppstå. Det er ikke åpningsreplikken som bør være av betydning, men samtalen som følger. Det er den vi bør legge vekt på. Og hvis den samtalen utvikler seg i en kjedelig og uinteressant retning, så er det ingen som tvinger deg til å fortsette den. Du kan når som helst avslutte. Sånn burde det jo være også her. Jeg tror nok en gang at mange lurer seg selv med tanken om kjærlighet ved første blikk.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 16:56

"Krav"? Står vel ikke noe i retningslinjene for sukker at den må være lang? Den bør være mer enn 'hei'. Ellers overlater du den kreative utfordringen til adressaten.

Det ser jeg med ei jeg skriver med nå på et annet nettsted. Hun bruker mail som chat, dvs. en setning i slengen. Det er ikke lett å bli kjent da, med det stakkato.

Dessuten så langt som dette her er bør en 2-3 setninger m/snert ikke være et problem @WinstonC.

Orginalen var heldig med valg av fødselsdag (rent bortsett fra at vi novemberbarn sannsynligvis er arbeidsulykker hele bunten - men pffftt, for seint - vi er her....).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 3 juli 2017 18:01

For min del må gjerne drømmemannen bare grynte i første melding 😅

Neida...flåsete sagt, men det er litt sannhet i det. Hvis DEN mannen tar kontakt, er det ikke så viktig om det står bare et "Hei, hvordan har du det?" eller noe mer.
Det som skjer videre er av betydning, da. Han bør kunne formulerer seg noen lunde samt vise interesse.

Ellers hjelper det lite med alskens velformulerte ord hvis utseende ikke appellerer til meg.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 18:18

Grynte, men uten klubbe?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 18:37

Vet jo det. Men det er jo ikke de åpenbare bra komboene som problematiseres her. Standardproblemet er jo de (som regel menn) med liitt vel høye ambisjoner. Om Penelope Cruz 🐖 på mail til meg er jeg klar som en 🌋

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 18:39

GIPSY KINGS ★ "VOLARE " | Penelope Cruz

https://youtu.be/7saGjFWyA5Q

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 3 juli 2017 20:57

Nå skjønner jeg hvorfor jeg fortsatt er her. Damer pass dere. Blir sendt mange grynt i kveld🐷 Regner med dette er det siste jeg behøver å skrive her på forum👍🏻

(mann 49 år fra Rogaland) ma. 3 juli 2017 23:57 Privat melding

Haha. Grynt det blir fremover. Kun det.
Veldig spent på resultatet.

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 4 juli 2017 00:02 Privat melding

Bør jeg skrive grynt! eller grynt grynt?
Muligens Nøff nøff?
Eller bør jeg gå for den mer sofistikerte "Nøff nøff grynt grynt"?

(mann 35 år fra Buskerud) ti. 4 juli 2017 00:05 Privat melding

Jeg tenker mer sjørøver "ARRR"

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 4 juli 2017 18:07

"ARRRR" mens du viser frem kroken, @Fisk? 😅

(mann 29 år fra Østfold) ti. 4 juli 2017 20:17 Privat melding

Nå veit jeg ikke med deg, men jeg har en tendens til å prøve meg på damer way out of my league. De damene får titalls meldinger det står "hei" på, hver gang de er online (har ingen statistikk på dette, men jeg vil tro det er noe slikt). Hvis de får to-tre interessante meldinger forstår jeg godt at de ikke gidder å skrive "Hei" ti ganger til ti forskjellige gubber, men heller velger å gå for de interessante.

De fleste samtalene jeg har her inne havarerer raskere enn Hillary Clintons presidentkarriere, men det å starte tråder ala "du vet ikke hva du går glipp av" er det samme som å skyte seg selv i kneet når det kommer til nettdating skulle jeg mene.

Det er bare å måke på videre i skogen av niere og tiere. Håp på det beste, men forvent det verste. Det verste er et nei, eller intet svar, og det er faktisk ikke så ille. Med mindre du mister all verdighet og trygler om svar eller begynner å syns synd på deg selv. Da er du ille ute.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 20:26

Unntatt tryglinga har den strategien en fordel. Etterhvert som du skriver deg nedover fra 10 blir du en rasende flink skribent. Og du går jo manngard nedover og minimerer sjansen for å gå glipp av det beste kuppet du kan få.🤔

Jeg elsker systematikk. Hvorfor har ikke jeg tenkt på det, eller du sagt det før😭. Nå må jeg begynne helt på nytt igjen...

🔹🔸

(mann 29 år fra Østfold) ti. 4 juli 2017 20:35 Privat melding

Hahah. Bare å trakte ei kanne med kaffe på red bull og kokain, så er du gjennom det meste til i morgen tidlig tenker jeg! Lykke til :D