Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 3 juli 2017 20:42

Har for andre gang på under et år møtt en fyr som ikke har slettet bildene der han er med eksen som det ble slutt med for noen år siden. Det er ingen kyssebilder men bilder der det er ingen tvil at det er eksen. For eksempel at man holder rundt hverandre eller bilder som har fått masse hjerter og kommentarer fra svigerfamilie og familie der de skriver at de er er fint par. Selv om bildene er gamle og ikke det første man ser når man går inn der synes jeg det er litt rart. Er det bare meg som kvitter meg med eksen på Facebook når det er slutt?

Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 3 juli 2017 20:45

Synes det er flaut om familien min eller vennene mine blir venner med han og ser det.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 3 juli 2017 20:51

Eller kanskje de står for historien sin og regner med at andre skjønner at alle har en fortid? Litt paranoia og kontrollbehov ute og går?

Skjult ID med pseudonym klløna ma. 3 juli 2017 21:00

Hadde en jeg datet reagert på at fortiden min lå på tidslinjen på Facebook, hadde jeg antagelig droppa fyren. Ville personlig vært mer skeptisk til en som har blokkert eller blitt blokkert av eksene sine

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 3 juli 2017 21:07

Alle har en fortid og så lenge det er fortid burde det være greit:)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 21:35

@Ts: Nei

🔹🔸

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 3 juli 2017 21:52 Privat melding

At det fins bevis for at den nye loverboyen har hatt et liv før deg så betyr det ikkje at han MÅ slette exen eller exens familie. Alt er relativt.....hvis han har vært gift og har barn er det helt på toppen av egoisme og be ham slette exen OG familien -de er hans fortid og hans historie, du er hans nå.og *mulige* fremtid, må nok ha et forhold før du event kan begynne å tenke på at du kan begynne å ymte frempå å ha noen som helst mening om det....

Er exen en fling han hadde i noen mndr...så kanskje.. Lilly ikkje enig,men eg forstår at det kan føles litt ubehagelig...rart..kanskje sårt? <3

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 3 juli 2017 22:37

Det er jo ikke alle som legger så mye i alt som skjer på Facebook heller. Noen rydder profilen sin hele tida, mens andre lar det bare være. Alle har jo en fortid, tror ikke jeg hadde tatt det så tungt om bildene lå der. Hadde det blitt et par av oss etterhvert, så kan det vel kanskje hende jeg hadde sagt noe om det, men hadde nok ikke latt meg skremme av det i første omgang :)

(mann 35 år fra Buskerud) ma. 3 juli 2017 22:54 Privat melding

Haakon sa det ganske greit! Drop the mic :p

Hvor mange tusser er det her inne?

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 3 juli 2017 23:18

@Fisk_84

Du er ikke den eneste som lurer:)

(mann 35 år fra Buskerud) ma. 3 juli 2017 23:20 Privat melding

Skal ikke si noe jeg. Er en av flere fisker der ute :P

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 4 juli 2017 00:04

Så jeg er en paranoid, kontrollerende egoist. 😂

Jeg har ikke skrevet at eksen eller familien hennes skal slettes men at romantiske bilder med "håper jeg blir bestemor snart" og kjærlighetserklæringer under er litt vel rart å beholde. Alle venninnene mine har også slettet kjærlighetsbildene sine. Tror kanskje dere som er litt eldre og har vært etablerte tenker anderledes. Jeg kommer jo ikke til å møte henne eller familien hennes noen gang for de har ikke kontakt. Hvor mange skal man gidde å ha i katalogen liksom? Alle fra du er 16 og oppover... Jeg liker i hvertfall ikke å ha dem i mine album.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 4 juli 2017 00:42

Noen lever i nuet, tenker ikke særlig over det de har liggende på Facebook som kanskje er år tilbake. Andre velger kanskje bevisst å holde det fordi de ser på det som en slags minnebok. Mens andre igjen sletter så å si alt av bilder, kontakter, spor etter ekser.

Jeg tror kvinner i større grad enn menn bryr seg om slikt, de er mer opptatt av at det de har med en kar skal være "spesielt" og sammenligner mer.

Hvis det plager deg det du finner når du kikker på Facebook-profilen som er lenge før din tid så er det kanskje smart å la være å kikke, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 01:52

Jeg har et veldig ryddig og urart forhold. Nei takk heter det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 07:36

"Kroppsdeler" - ble jeg beroliget? Tja.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 4 juli 2017 10:56

Jeg har vært hoppetussa i noen år jeg nå :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 11:18

Så mye rart her uansett at 1 eller 2 tussete til eller fra er no problema.

🔹🔸

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 1 jan. 2018 15:38 Privat melding

x`n skal bort fra facebook ja.. et tapt prosjekt, sviker eller hva d nå blir har ingenting i vennelista mi å gjøre hvertfall

Skjult ID med pseudonym RettVest ma. 1 jan. 2018 16:03

Lever du livet på Facebook eller lever du det virkelige livet utenom Facebook. ..

Skjult ID med pseudonym RettVest ma. 1 jan. 2018 16:33

Det er jo godt mulig at han ikke ønsker å meddele alle at han befinner seg mellom to forhold og derfor ikke har ryddet...

Alle er forskjellige og av og til så må man la ting gli litt over hverandre inntil man har etablert et seriøst forhold. ..

Alt for mange har en tendens til å overanalysere det meste i dag...

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 1 jan. 2018 17:34

Nei, Lilly, du er ikke alene om det.

Enig med Kiara.

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 1 jan. 2018 22:25 Privat melding

Ser på eksen som en del av fortiden min som jeg ikke skjemmes over så ser derfor ingen grunn til å slette henne fra facebook. Hun er også mor til min eneste sønn. Bør vi slette fortiden? Nei, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ti. 2 jan. 2018 01:08

Jeg sletter aldri bilder...men jeg setter ..kun meg kan se de på... Dessuten er det en del av min historie og den skal få være der... Hvorfor skal jeg slette den.. Fordi en eller annen sjalu person mener jeg skal det... Da er vedkommende kommet på feil person og profil.. Og bør ta seg noen runder med seg selv...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 jan. 2018 21:47

Jeg har ingenting på tidslinjen min på Facebook. Er det noe bedre eller blir dere da skeptisk og mener jeg skjuler en masse ting? :P

Har heller ikke sivilstatus på Facebook selv om jeg er singel og jeg kommer heller ikke til å forandre noe om jeg kommer i et forhold.

Skjult ID med pseudonym OSL ti. 2 jan. 2018 22:30

Jeg og exen var venner på fb for å kunne følge bilder av barna på turer, ferie etc. Vi har begge satt svært private instillinger på profilene.
Kom til d punkt å slette henne da jeg skulle inn å like et bilde av henne og barna i jula. Han som hadde ‘like’ før meg var vedkommende som hun hadde en afære med da vi var gift. 5 år siden. Heretter sendes bilder på MMS. Gidder ikke være i samme ‘rom’ som han som tråkket inn i mitt ekteskap.