Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 3 juli 20:42

Har for andre gang på under et år møtt en fyr som ikke har slettet bildene der han er med eksen som det ble slutt med for noen år siden. Det er ingen kyssebilder men bilder der det er ingen tvil at det er eksen. For eksempel at man holder rundt hverandre eller bilder som har fått masse hjerter og kommentarer fra svigerfamilie og familie der de skriver at de er er fint par. Selv om bildene er gamle og ikke det første man ser når man går inn der synes jeg det er litt rart. Er det bare meg som kvitter meg med eksen på Facebook når det er slutt?

Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 3 juli 20:45

Synes det er flaut om familien min eller vennene mine blir venner med han og ser det.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 3 juli 20:51

Eller kanskje de står for historien sin og regner med at andre skjønner at alle har en fortid? Litt paranoia og kontrollbehov ute og går?

Skjult ID med pseudonym Haakon ma. 3 juli 20:59

Vet ikke hvor fort du vanligvis opererer, men det er som regel et laaaangt steg mellom at du chatter med noen på facebook, til at familien din blir fb-venner med vedkommende. Og sikkert plenty av tid til å gi uttrykk for dine synspunkter i stadiene i mellom her.

Men om man VIL koke suppe på en spiker så er det vel ikke noe forbud mot det ;)

Skjult ID med pseudonym klløna ma. 3 juli 21:00

Hadde en jeg datet reagert på at fortiden min lå på tidslinjen på Facebook, hadde jeg antagelig droppa fyren. Ville personlig vært mer skeptisk til en som har blokkert eller blitt blokkert av eksene sine

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 3 juli 21:07

Alle har en fortid og så lenge det er fortid burde det være greit:)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 21:35

@Ts: Nei

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 juli 21:40

Blanke ark forsvant med FB.

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 3 juli 21:52 Privat melding

At det fins bevis for at den nye loverboyen har hatt et liv før deg så betyr det ikkje at han MÅ slette exen eller exens familie. Alt er relativt.....hvis han har vært gift og har barn er det helt på toppen av egoisme og be ham slette exen OG familien -de er hans fortid og hans historie, du er hans nå.og *mulige* fremtid, må nok ha et forhold før du event kan begynne å tenke på at du kan begynne å ymte frempå å ha noen som helst mening om det....

Er exen en fling han hadde i noen mndr...så kanskje.. Lilly ikkje enig,men eg forstår at det kan føles litt ubehagelig...rart..kanskje sårt? <3

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 3 juli 22:37

Det er jo ikke alle som legger så mye i alt som skjer på Facebook heller. Noen rydder profilen sin hele tida, mens andre lar det bare være. Alle har jo en fortid, tror ikke jeg hadde tatt det så tungt om bildene lå der. Hadde det blitt et par av oss etterhvert, så kan det vel kanskje hende jeg hadde sagt noe om det, men hadde nok ikke latt meg skremme av det i første omgang :)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 3 juli 22:54 Privat melding

Haakon sa det ganske greit! Drop the mic :p

Hvor mange tusser er det her inne?

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 3 juli 23:18

@Fisk_84

Du er ikke den eneste som lurer:)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 3 juli 23:20 Privat melding

Skal ikke si noe jeg. Er en av flere fisker der ute :P

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 4 juli 00:04

Så jeg er en paranoid, kontrollerende egoist. 😂

Jeg har ikke skrevet at eksen eller familien hennes skal slettes men at romantiske bilder med "håper jeg blir bestemor snart" og kjærlighetserklæringer under er litt vel rart å beholde. Alle venninnene mine har også slettet kjærlighetsbildene sine. Tror kanskje dere som er litt eldre og har vært etablerte tenker anderledes. Jeg kommer jo ikke til å møte henne eller familien hennes noen gang for de har ikke kontakt. Hvor mange skal man gidde å ha i katalogen liksom? Alle fra du er 16 og oppover... Jeg liker i hvertfall ikke å ha dem i mine album.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 4 juli 00:42

Noen lever i nuet, tenker ikke særlig over det de har liggende på Facebook som kanskje er år tilbake. Andre velger kanskje bevisst å holde det fordi de ser på det som en slags minnebok. Mens andre igjen sletter så å si alt av bilder, kontakter, spor etter ekser.

Jeg tror kvinner i større grad enn menn bryr seg om slikt, de er mer opptatt av at det de har med en kar skal være "spesielt" og sammenligner mer.

Hvis det plager deg det du finner når du kikker på Facebook-profilen som er lenge før din tid så er det kanskje smart å la være å kikke, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 4 juli 00:52

Jepp, ikke alle som har en velfrisert tidslinje, eller bryr seg katten om de har det. Eller om andre har det.

Det plager nok mer de som ser FB som en fribillett til å på egenhånd grave i fortiden til noen de ikke kjenner. Og finner ting som ikke passer inn i deres (eller venninnenes) "realitet" om hvordan ting skal være eller ikke.

Om bekymringen er at dette er flaut for DEG ovenfor dine venner og familie, mer enn om det betyr at det fremdeles er en connection mellom fyren og eksen(e), så bør en kanskje ta en runde med sine prioriteringer....? Tenker jeg da.

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 4 juli 01:04

Facebook er forøvrig en rar plass som folk har et svært ulikt forhold til.

Noen "samler" på venner og ser status i å ha flest mulig. Noen har kun sin innerste krets på vennelista. Noen dokumenterer hver eneste tanke, antrekk, matrett og aktivitet de er med på, andre kan gå årevis uten å skrive et eneste innlegg. Eneste man finner der et bursdagshilsener og muligens et bilde de har blitt tagget i.

Selv har jeg en egen side for foretaket mitt, og skiller greit mellom kunder og venner. Men noen kunder blir blodig fornærmet når de legger meg til som venn og jeg ikke aksepterer. Og det er disse som "samler" på venner og skal ha et ord med i alle lag. DET gir ikke innpass til min indre krets for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 01:52

Jeg har et veldig ryddig og urart forhold. Nei takk heter det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym my ti. 4 juli 07:06

Nettopp av grunner som diskuteres her, har jeg aldri identifiserbare bilder av kjærester på FB - bare kroppsdeler av dem.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 07:36

"Kroppsdeler" - ble jeg beroliget? Tja.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 4 juli 10:56

Jeg har vært hoppetussa i noen år jeg nå :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 11:18

Så mye rart her uansett at 1 eller 2 tussete til eller fra er no problema.

🔹🔸