Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 3 juli 2017 20:42

Har for andre gang på under et år møtt en fyr som ikke har slettet bildene der han er med eksen som det ble slutt med for noen år siden. Det er ingen kyssebilder men bilder der det er ingen tvil at det er eksen. For eksempel at man holder rundt hverandre eller bilder som har fått masse hjerter og kommentarer fra svigerfamilie og familie der de skriver at de er er fint par. Selv om bildene er gamle og ikke det første man ser når man går inn der synes jeg det er litt rart. Er det bare meg som kvitter meg med eksen på Facebook når det er slutt?

Skjult ID med pseudonym Lilly ma. 3 juli 2017 20:45

Synes det er flaut om familien min eller vennene mine blir venner med han og ser det.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 3 juli 2017 20:51

Eller kanskje de står for historien sin og regner med at andre skjønner at alle har en fortid? Litt paranoia og kontrollbehov ute og går?

Skjult ID med pseudonym Haakon ma. 3 juli 2017 20:59

Vet ikke hvor fort du vanligvis opererer, men det er som regel et laaaangt steg mellom at du chatter med noen på facebook, til at familien din blir fb-venner med vedkommende. Og sikkert plenty av tid til å gi uttrykk for dine synspunkter i stadiene i mellom her.

Men om man VIL koke suppe på en spiker så er det vel ikke noe forbud mot det ;)

Skjult ID med pseudonym klløna ma. 3 juli 2017 21:00

Hadde en jeg datet reagert på at fortiden min lå på tidslinjen på Facebook, hadde jeg antagelig droppa fyren. Ville personlig vært mer skeptisk til en som har blokkert eller blitt blokkert av eksene sine

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 3 juli 2017 21:07

Alle har en fortid og så lenge det er fortid burde det være greit:)

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 3 juli 2017 21:35

@Ts: Nei

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym my ma. 3 juli 2017 21:40

Blanke ark forsvant med FB.

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 3 juli 2017 21:52 Privat melding

At det fins bevis for at den nye loverboyen har hatt et liv før deg så betyr det ikkje at han MÅ slette exen eller exens familie. Alt er relativt.....hvis han har vært gift og har barn er det helt på toppen av egoisme og be ham slette exen OG familien -de er hans fortid og hans historie, du er hans nå.og *mulige* fremtid, må nok ha et forhold før du event kan begynne å tenke på at du kan begynne å ymte frempå å ha noen som helst mening om det....

Er exen en fling han hadde i noen mndr...så kanskje.. Lilly ikkje enig,men eg forstår at det kan føles litt ubehagelig...rart..kanskje sårt? <3

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 3 juli 2017 22:37

Det er jo ikke alle som legger så mye i alt som skjer på Facebook heller. Noen rydder profilen sin hele tida, mens andre lar det bare være. Alle har jo en fortid, tror ikke jeg hadde tatt det så tungt om bildene lå der. Hadde det blitt et par av oss etterhvert, så kan det vel kanskje hende jeg hadde sagt noe om det, men hadde nok ikke latt meg skremme av det i første omgang :)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 3 juli 2017 22:54 Privat melding

Haakon sa det ganske greit! Drop the mic :p

Hvor mange tusser er det her inne?

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 3 juli 2017 23:18

@Fisk_84

Du er ikke den eneste som lurer:)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 3 juli 2017 23:20 Privat melding

Skal ikke si noe jeg. Er en av flere fisker der ute :P

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 4 juli 2017 00:04

Så jeg er en paranoid, kontrollerende egoist. 😂

Jeg har ikke skrevet at eksen eller familien hennes skal slettes men at romantiske bilder med "håper jeg blir bestemor snart" og kjærlighetserklæringer under er litt vel rart å beholde. Alle venninnene mine har også slettet kjærlighetsbildene sine. Tror kanskje dere som er litt eldre og har vært etablerte tenker anderledes. Jeg kommer jo ikke til å møte henne eller familien hennes noen gang for de har ikke kontakt. Hvor mange skal man gidde å ha i katalogen liksom? Alle fra du er 16 og oppover... Jeg liker i hvertfall ikke å ha dem i mine album.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 4 juli 2017 00:42

Noen lever i nuet, tenker ikke særlig over det de har liggende på Facebook som kanskje er år tilbake. Andre velger kanskje bevisst å holde det fordi de ser på det som en slags minnebok. Mens andre igjen sletter så å si alt av bilder, kontakter, spor etter ekser.

Jeg tror kvinner i større grad enn menn bryr seg om slikt, de er mer opptatt av at det de har med en kar skal være "spesielt" og sammenligner mer.

Hvis det plager deg det du finner når du kikker på Facebook-profilen som er lenge før din tid så er det kanskje smart å la være å kikke, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 4 juli 2017 00:52

Jepp, ikke alle som har en velfrisert tidslinje, eller bryr seg katten om de har det. Eller om andre har det.

Det plager nok mer de som ser FB som en fribillett til å på egenhånd grave i fortiden til noen de ikke kjenner. Og finner ting som ikke passer inn i deres (eller venninnenes) "realitet" om hvordan ting skal være eller ikke.

Om bekymringen er at dette er flaut for DEG ovenfor dine venner og familie, mer enn om det betyr at det fremdeles er en connection mellom fyren og eksen(e), så bør en kanskje ta en runde med sine prioriteringer....? Tenker jeg da.

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 4 juli 2017 01:04

Facebook er forøvrig en rar plass som folk har et svært ulikt forhold til.

Noen "samler" på venner og ser status i å ha flest mulig. Noen har kun sin innerste krets på vennelista. Noen dokumenterer hver eneste tanke, antrekk, matrett og aktivitet de er med på, andre kan gå årevis uten å skrive et eneste innlegg. Eneste man finner der et bursdagshilsener og muligens et bilde de har blitt tagget i.

Selv har jeg en egen side for foretaket mitt, og skiller greit mellom kunder og venner. Men noen kunder blir blodig fornærmet når de legger meg til som venn og jeg ikke aksepterer. Og det er disse som "samler" på venner og skal ha et ord med i alle lag. DET gir ikke innpass til min indre krets for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 01:52

Jeg har et veldig ryddig og urart forhold. Nei takk heter det.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym my ti. 4 juli 2017 07:06

Nettopp av grunner som diskuteres her, har jeg aldri identifiserbare bilder av kjærester på FB - bare kroppsdeler av dem.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 07:36

"Kroppsdeler" - ble jeg beroliget? Tja.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 4 juli 2017 10:56

Jeg har vært hoppetussa i noen år jeg nå :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 4 juli 2017 11:18

Så mye rart her uansett at 1 eller 2 tussete til eller fra er no problema.

🔹🔸

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 1 jan. 15:38 Privat melding

x`n skal bort fra facebook ja.. et tapt prosjekt, sviker eller hva d nå blir har ingenting i vennelista mi å gjøre hvertfall

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 jan. 16:00

Det går an å rydde litt i tidslinjen sin når man blir sammen med en ny. Du tar ned bildene av veggen og kommoden når et forhold er slutt, og gamle kjærlighetserklæringer og flørt trenger faktisk ikke å ligge der til evig skue. Det er ikke det samme som å ikke tåle at den andre har historie. Det er heller ikke å være paranoid og kontrollerende å kikke på tidslinjen til en man er interessert i. Det er naturlig nysgjerrighet. MÅ du ha kyssebilder og gamle kjærlighetserklæringer synlig for evig og alltid som bevis på at du er attraktiv for andre enn den du er sammen med, og ofrer fremtiden for å ha rett til å vise alle og en hver at du har en fortid, er du på teit og egoist spør du meg. Nå var det ikke Facebook da jeg hadde kjæreste sist, men jeg har ikke tatt vare på gamle sms'er, har ikke kjærestebilder i på veggen eller andre bevis for alle som jeg kjenner. Jeg elsket dem da, og det er historie. Jeg har papirbilder, men de er i skuffen og album, og ikke noe jeg legger frem til gjester.

Skjult ID med pseudonym RettVest ma. 1 jan. 16:03

Lever du livet på Facebook eller lever du det virkelige livet utenom Facebook. ..

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 jan. 16:07

Helt ærlig lever jeg utenfor, men facebook speiler det og je glwvwr utenfor. Og en kjærlighetserklæring på facebook er jo virkelig.

Skjult ID med pseudonym RettVest ma. 1 jan. 16:33

Det er jo godt mulig at han ikke ønsker å meddele alle at han befinner seg mellom to forhold og derfor ikke har ryddet...

Alle er forskjellige og av og til så må man la ting gli litt over hverandre inntil man har etablert et seriøst forhold. ..

Alt for mange har en tendens til å overanalysere det meste i dag...

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 jan. 16:43

Jeg snakker om når man innleder et forhold. Selv om jeg synes det er veldig rart at noen vil ha dissw greiene tilgjengelig på veggen sin når de dater også. Det er jo bare å trykke på en knapp, så ikke tidslinjen bak i tid vises for andre enn deg selv.

Skjult ID med pseudonym Haakon ma. 1 jan. 16:46

Visse folk har et helt sykelig forhold til Facebook, og måler sin egen verdi og status i antall "venner" og likes. Det er like fascinerende som det er skremmende.

Jeg driver firma, og har vært ute for å faktisk miste en kunde midt i et oppdrag, fordi jeg ikke aksepterte en venneforespørsel fra vedkommende som aldeles ikke er min venn - men "bare" en kunde. Det var ikke nok å bare følge firmasiden min på facebook, måtte være på vennelista også. Dette kom fram etter å ha oppfulgt kunden en tid etter at det plutselig ble stille. Jeg ble rett og slett målløs der altså. Men sånn er det visst for visse folk.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 jan. 16:50

Uff da. Jeg er Facebook-junkie, men til hverdags er det ikke så mange jeg har å dele ting med.😁 Men, når det gjelder trådens tema, må det jo være enda enklere å slette gammel moro for de som ikke bryr swg om facebook.

Skjult ID med pseudonym Haakon ma. 1 jan. 16:51

Singel som jeg er, så har jeg ikke noe stort behov for å proklamere det på Facebook med å krysse av for "uten fast følge" så det står i infofeltet for alle som snoker innom. Men det kan godt være at det er de som reagerer på at det IKKE står at jeg er singel, og blir mistenksomme av den grunn. Som det står litt over her, mange har en tendens til å overanalysere det meste..

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 jan. 17:01

Jeg har ikke krysset av noe på sivilstatus. Det er nok uønsket oppmerksomhet fra menn jeg ikke kjenner, uten å reklamere.😂

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 1 jan. 17:34

Nei, Lilly, du er ikke alene om det.

Enig med Kiara.

(mann 33 år fra Rogaland) ma. 1 jan. 22:25 Privat melding

Ser på eksen som en del av fortiden min som jeg ikke skjemmes over så ser derfor ingen grunn til å slette henne fra facebook. Hun er også mor til min eneste sønn. Bør vi slette fortiden? Nei, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 jan. 22:29

Forsvinner fortiden din om kjærligheterklæringer, hjerter og kyss slettes på Facebook. Da betyr facebook alt for mye.

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 1 jan. 22:32 Privat melding

Det var en rar unnskyldning for å følge med på hva eksen gjør: forelder til felles barn.....

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ti. 2 jan. 01:08

Jeg sletter aldri bilder...men jeg setter ..kun meg kan se de på... Dessuten er det en del av min historie og den skal få være der... Hvorfor skal jeg slette den.. Fordi en eller annen sjalu person mener jeg skal det... Da er vedkommende kommet på feil person og profil.. Og bør ta seg noen runder med seg selv...

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 2 jan. 21:28

Hmm, det er tydeligvis folk som har større Facebook-issues enn å bryte et arbeidsoppdrag over å ikke få innpass på vennelista...

http://abcnews.go.com/Technology/facebook-unfriending-sparked-arson-police/story?id=14873252

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 jan. 21:47

Jeg har ingenting på tidslinjen min på Facebook. Er det noe bedre eller blir dere da skeptisk og mener jeg skjuler en masse ting? :P

Har heller ikke sivilstatus på Facebook selv om jeg er singel og jeg kommer heller ikke til å forandre noe om jeg kommer i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 jan. 22:19

DA hadde jeg blitt i paranoid beredskap ja, Powpow😂

Skjult ID med pseudonym OSL ti. 2 jan. 22:30

Jeg og exen var venner på fb for å kunne følge bilder av barna på turer, ferie etc. Vi har begge satt svært private instillinger på profilene.
Kom til d punkt å slette henne da jeg skulle inn å like et bilde av henne og barna i jula. Han som hadde ‘like’ før meg var vedkommende som hun hadde en afære med da vi var gift. 5 år siden. Heretter sendes bilder på MMS. Gidder ikke være i samme ‘rom’ som han som tråkket inn i mitt ekteskap.