Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er alle jentene...

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Rogaland) sø. 9 juli 2017 02:38 Privat melding

Hvor er alle jentene som liker å slenge seng ned på sofaen med et glass med noe godt i å se en film? Virker som alle er så aktive til fjells, havs, trenings studio og sykkel her at jeg ser ikke helt hvordan de egentlig har tid til å ha en mann i livet sitt.....

(kvinne 35 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 09:23 Privat melding

🙋 Her er en hvertfall 😊

(kvinne 37 år fra Telemark) sø. 9 juli 2017 10:02 Privat melding

Klart vi finnes! Jeg elsker film. Og vin.

Men når det er sagt... Jeg tror i grunn kvinnfolka her inne bare følger opp det som ser ut til å være en gjenganger på mannfolkas profiler, typ:
"Du må like å ta vare på deg selv" og "like å være aktiv". Underfortstått: du må ikke være tjukkas. Ymter vi frampå om at vi liker å slenge oss på sofaen, og gud forby, kanskje står i fare for å utvikle en valk eller to- da kasseres vi. ;-)

(kvinne 35 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 10:18 Privat melding

@Moxie...preach it! Jeg liker tur og spiller håndball, og da har jeg fått inntrykk av at mannfolka tror jeg ser ut som en Victorias secret modell 😉 Jeg har litt junk in the trunk, men liker å være aktiv likevel ;)

(kvinne 37 år fra Telemark) sø. 9 juli 2017 10:29 Privat melding

Sier bare: Ei din junk in the trunk, Karianne34!
La oss gå sommeren i møte med Kropp 2017 og flørte med våre blikk og former. ;-)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 9 juli 2017 10:34 Privat melding

Og så kan dere godt si "heller junk enn hunk" så vi gutta får opp selvtilliten litt også.

(kvinne 35 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 10:40 Privat melding

@HerrFekt...heller junk enn hunk...eller nei, fordi man kan være en skikkelig hunk, selv med junk 😉😎

(kvinne 35 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 10:41 Privat melding

Ja, Moxie! Frem med brystkassen og strut your stuff 👏

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 9 juli 2017 10:47

Ja, har til gode å se en profil fra menn 40+ som ikke er veldig opptatt av sykling......
Og en partener må ta vare på seg selv. Tror de fleste gjør det. Jeg tar veldig godt vare på meg selv, mentalt og fysisk.
Jeg har trykket på gjennomsnitt på kropp, kunne fint hatt slank, men da har jeg litt å gå på......
Jeg er 40+ og har båret frem to barn, selvsagt vises det. Og det er jeg stolt av, den største bragden denne kroppen noen gang vil gjøre :-)
Hurra for litt " junk in the trunk"!!
Til sist er det en personlighet man skal leve med, og da hjelper det lite å ta seg godt ut i et sykkelkostyme om resten er mindre oppegående :-)

(kvinne 35 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 10:54 Privat melding

Enig med Synne :) Er personligheten man faller for, hvertfall jeg. Og da blir resten vakkert og, uansett fasong 😊

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 9 juli 2017 11:09

Moxie, du har nok rett i at det er mange som legger mer vekt på det sporty i profilen enn det som kanskje er reellt, og dette går nok begge veier og har ballet på seg over tid.

Det blir vel en sånn høna eller egget diskusjon om hvem som begynte først, men for å snakke for min egen del som fersking på sukker for et par år siden, så kom man rett inn i en verden der "alle" damene var (og fremdeles er) hypersporty i profilen sin, og da blir man liksom en outsider med en gang om man fremstår som bare normalt interessert i å holde seg litt aktiv.

Så det blir vel til at mange lurer både seg selv og andre ved å profilere seg som fjellvante maratonløpere som gjerne tar et fallskjermhopp eller tre. Når man EGENTLIG er mest komfortabel med å gå noen turer på flatmark i løpet av uka, og å kose seg med innendørshobbyer resten.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 11:19

Mye mer enn 40+, og mer enn 50+. Sist opptatt av sykkel før jeg fikk lov på moped.

🔹🔸

(kvinne 37 år fra Telemark) sø. 9 juli 2017 11:20 Privat melding

Jepp, Haakon. Det som selges her er nok ikke alltid realiteten. Vanlig på datingsider- for begge kjønn.
Jeg (og andre med) har ting i livet som tar en god del tid, både jobb, barn og venner. Aktiviteter kommer i tillegg til dette. De fleste lever nok et relativt normalt liv, selv om det ser ut som de bor på treningssenteret eller på sykkelen. Så, med det i bakhodet, så lar jeg meg ikke skremme av at han virker veldig aktiv på sin profil. For den speiler neppe hele sannheten.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 9 juli 2017 11:48

Langt ned i profilen til en av mennene med bilder av fjelltopper verden rundt.....Ingenting slår en god sofa og godt selskap foran TV etter en hektisk dag på jobben:) Det er ingen grunn til å la seg skremme:)

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 9 juli 2017 12:29

Og det er jo litt leit at det har blitt sånn..

For da er det ganske mange som egentlig matcher ganske fint på både interesser og aktivitetsnivå, som går glipp av hverandre pga profilene på begge sider fronter et liv som faktisk ikke er reellt. Men som er tilpasset det de tror slår best ann.

Hilsen en som ikke har gått på ski siden ungdomsskolen ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 12:38

Det er ikke det eneste - se vassgraut-tråden, og kaffepausen.

Samsvar på "interesser og aktivitetsnivå"er ikke nok. 'Attraksjon' utlates nærmest alltid. Litt sånn sosialdemokratisk (jf. "Alle skal med").

Mvh lett blå sosialdemokrat/lett rød konservativ som aner sosialdemokratiets begrensninger.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 9 juli 2017 12:48

Med mine 7-8000 skritt på jobb hver dag, som også inkluderer mye trappegåing og klatring, så er ikke fjelltur det første jeg tenker på i hverdagen, det får holde med de 3-5 km løpeturene jeg holder meg til 3-4- ganger i uka. Og hva jeg finner på i helgene er helelr ikke veldig slitsomt, selv om jeg kommer meg ut på fjellet noen ganger i sommerhalvåret. Sist jeg testet skitur fikk jeg bare drittvondt i knærne, så holder meg unna ville eskapader på vinterstid. Piggsko er en fin oppfinnelse.

Alle disse dameprofilene som fremstiller en treningsnarkoman skigående fjelltoppsprinter virker ihvertfall avskrekkende på meg. Og de verste av dem er rundt femti, min teori er at det skyldes en kombinasjon av at de er blitt barnefri, og plutselig fikk masse fritid, og mangel av gode hobbyer.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 12:53

La seg ikke avskrekke. Jeg har en tekst der det er nummeret før jeg ber om å bli tatt i bæremeis og pulk. Har ikke vært til nevneverdig hindrer for intr. fra kondomdresserte. Så er nok mest staffasje det du avskrekkes av.

'Pictures taken in a peak moment'.

(unnskyld utlandsken)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 9 juli 2017 12:57

Typisk Bling å henge seg opp i ett ord i en tekst. Jaja.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 9 juli 2017 13:28

Egentlig er det jo trimskrytet ditt jeg frydes over. Resten for å berolige deg fra dine mulige hemninger. Og du er jo i følge deg selv en ordkunstner? Idealisten i meg - beklager. Og vi kan alle gjøre feil i vanskelige valg. Det ser du vel av det jeg nevner 'litt'. Derfor vi her lager komplementær visdom.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 9 juli 2017 13:34

Fint lite toppturer og maratonløping fra min side...en valke eller to har det også blitt...gidder ikke å late som noe som helst. Hverdagene er det flest av, og de er travle nok om jeg ikke skal pine meg rundt med alskens trening. Aktiv nok og glad, ja, og enda gladere om jeg skulle være så heldig å finne en bra mann. God søndag, alle sammen ; -)

(kvinne 30 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 15:12 Privat melding

Her er en til :)

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 9 juli 2017 22:20 Privat melding

Godt å se det er noen der ute :D. Da er det håp

(kvinne 51 år fra Hordaland) sø. 9 juli 2017 22:35 Privat melding

@se7en eg etterlyste jo nett dette i en tråd som heter
https://sukker.no/dating-forum/1341859-Jakten+p%C3%A5+de+som+ikkje.html

da fikk eg litt pepper fra noen som mente eg både var for ung og at alle når de er voksen år en krise som gjør at de vet hva livet handler om -ergi fjelltopper etc...og at eg lette etter en helt lik meg...veldig feil tolkning,men eg vil jo gjerne ha noen som velger seg meg. Kan fint være aktiv,men ikkje SÅ aktiv som profilene viser til :)

nei film , holde hender eller sitte inntil og være nær, ta en tur på kino, spise litt kanskje, ute eller hjemme...gjøre ting sammen....eg er ikkje her for å finne en treningspartner, da hadde eg meldt meg inn hos treningspartner.no ..:)

Skjult ID med pseudonym Kvinnelist sø. 9 juli 2017 22:41

Ja takk til litt av alt. Går for den gyldne middelvei der det ene utelukker ikke nødvendigvis det andre. Mange er dessuten flinke til å påpeke "men jeg er ingen fanatiker".

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 9 juli 2017 22:53 Privat melding

@Fendi14
Er så enig att. Trenger ikke treningspartner, skal nyte livet :D

Skjult ID med pseudonym Eiriana ma. 10 juli 2017 11:28

Får ofte høre at min profil skiller seg ut... hmm så det er DERFOR🤔

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 10 juli 2017 12:01

Vi er vel slik innimellom alle sammen?

(kvinne 41 år fra Telemark) on. 12 juli 2017 02:14 Privat melding

Hvorfor er man så opptatt? Fordi man ikke har en mann/kvinne i sitt liv! Jeg kan selvfølgelig bare svare for egen del. Jeg har fylt opp kalenderen utifra det jeg har i livet mitt per i dag. Dukker det opp en mann i livet mitt så prioriterer jeg automatisk annerledes. Ser ingen grunn til å ha faste åpne hull i kalenderen i tilfelle jeg sku møte på noen...det går seg til når jeg treffer en.