Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Prikkete fr. 14 juli 2017 16:01

Det er så mange perfekte menn her, kan det virkelig stemme?
Finnes det en jordnær mann med beina godt planta, ja så stødig at han kan våge å flakse litt? Tåler han litt femininitet også, ja at det er greit å ikke mestre alt men alikevel være god nok, litt kaotisk innimellom ( kreativitet og skapertrang fordrer kaos for at det skal skje noe nytt, endring) samt tror på meir enn seg sjøl...ja at kanskje naturen kan få være som en katedral. Et åndsvesen med andre ord.

En som er opptatt av å være seg sjøl meir enn at brystkassa blåses opp og man glemmer å gi slipp. I Østen sier de at vi i Vest puster slik, det kan jo være noe i det. sixpak vil jeg ikke ha, meir et normalt og avbalansert forhold til kropp, en kropp som har levd et liv og kjenner igjen sine indre berøringer i møte med andre ; fryden som kanskje sitter i ryggsøyla, iveren mellom skuldrene, gleden i sitringer som fyker rundt, muligens sitter sinne i føttene eller kanskje fornemmes det i kjeven...det må jo være der et sted ellers blir det ingen forløsning i energi. Frykten må eksistere ( gis aksept og erkjennelse også), kanskje bor den i magen, ja for uten frykt så finnes knapt empatien. Sorgen sitter hos noen i ryggsøyla mens andre bærer den mest i hjertet. Skammen bør også eksistere ellers blir den samfunnsmoralen vi bygger samhandlende strukturer på borte.

Finnes det en mann her inne tro, ja som liker å være i kontakt med seg sjøl og verden rundt seg, som kikker etter ei dame som er, tja ganske så vanlig...

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 14 juli 2017 16:57 Privat melding

Eg håper at du finner den perfekte for deg, for det er tydelig at du vet hva du vil ha,men at du er vanlig tviler eg på :) lykke til kjære 😘

(kvinne 53 år fra Buskerud) fr. 14 juli 2017 17:16 Privat melding

😉
Ingen er vel " vanlig". Hva vil det egentlig si tror du? Men det mest vanlige blant oss mennesker er jo å ha et sett med grunnfølelser. Å våge være i kontakt med de ,ja i vår kropp, det er vel meir menneskets største utfordring. I hodet kjenner vi jo til de alle. Det er ikke der livet ligger....

Skjult ID med pseudonym opptimist fr. 14 juli 2017 17:39

Mange perfekte menn? Er vi på samme side?

(kvinne 53 år fra Buskerud) fr. 14 juli 2017 19:00 Privat melding

Lol, ja er vi ikke?
Jeg mener ytre fasade.

Skjult ID med pseudonym Sukkerlake fr. 14 juli 2017 22:46

Kontraster og motsigelser er dirkete ansvarlige for dynamikken i livet og dets skjønnhet, et harmonisk samspill mellom to ytre punkter som danner også grunnlaget av selve eksistensen...fra elektroner og protoner til materie og anti materie og til natt og dag og sort og hvit og varmt og kaldt, osv.
Men noen motsigelser og selvmotsigelser forteller mer om at en ikke vet helt hva en vil ha enn noe annet (?)
Jordnær individ med beina godt planta? På hva? På joden? Og så stødig at han kan våge å flakse? Men bare litt? Hvordan en kan flakse når en er så stødig og godt plantet? Jeg har ikke sett et eneste stødig tre eller fjel som kan flakse... og hvis en skal «våge» å flakse, hvorfor bare litt da? Som hva? Flyvende maur? Flue? Eller som noen type ape som «flasker» litt i lufta kun når den hopper fra et tre til et annet og ellers klamrer han seg fast til en eller annen gren til et stødig jordnær/fast tre i hele livet? Hvorfor ikke å flakse og fly og sveve som et ørn? Fordi det kanskje ikke er ønskelig?
- Flaks du, men bare litt da!

Skjult ID med pseudonym Sukkerlake fr. 14 juli 2017 22:46

Vanligvis en som flakser og svever over bakken har også et videre perspektiv og syn på saker, å oppdage og se variasjoner og nyanser er jo resultatet av ha et slik synsfelt ovenfra. Saker som femininitet og maskulinitet er heller ingen unntak. jonermere bakken desto todimensjonalt blir synsfeltet også. Dogmatismen er ofte et resultat av en slik tilværelse.
Være kreativ og med skapertrang, men være litt, bare litt kaotisk innimellom? Det er som å forvente at havet skal ha bare litt bølger når den er stormfull. Og da snakker vi ikke om temperamentsfullt adferd eller aggresjon eller rot på kjøkkenet, men først og fremst kaoset som eliminerer rutiner og forutsigbarhet i det såkalte «normale livet», nå hva det er.
En som er opptatt av å være seg selv mer enn at brystkassa blåses opp...? Tror du ikke at en som «blåser opp» brystkassa er også opptatt av å være seg selv, men på andre måter og premisser?

Skjult ID med pseudonym Sukkerlake fr. 14 juli 2017 22:47

Jeg liker veldig godt dine ord som, fryden som kanskje sitter i ryggsøyla, eller indre berøringer, gleden i sitringer som fyker rundt ... ja, den euforiske ekstasen du etterlyser, men vi alle har forskjellige måte å oppnå det, noen får det med å klatre et fjell, noen av å hoppe fallskjerm, noen av å se en naken kropp og noen av å lese eller skrive en dikt, se på en sommerfugl... hvem er vi som skulle påstå at vår måte å beundre skjønnhet og bli euforisk på er bedre enn andres?
Du etterlyser den du kaller for «Et åndsvesen». Vet ikke hva du fyller denne «åndsvesen» esken med, men tror du ikke at jo mer åndelig en blir større avstand og frihet får en fra fordommer forhåndsdefinerte rammer og normer? Og at et slik kreativ åndsvesen full av indre kaos lever også skamløs? Noe som også strider mot din mening om at skammen bør eksistere. Kreativitet spesielt innenfor kunst(i alle sine former) og skam er som vann og olje sammen? At nettopp denne skamløsheten i disse åndelige kreative vesener med skapelsestrang som har forandret og forvandlet kulturer og sivilisasjoner gjennom tidene?
Tror du ikke at skam er ikke noe annet enn et kontrollverktøy for å skremme og sette folk på plass?
Careful what you wish for, sies det... med mindre du vet nøyaktig hva du vil ha. Å være sammen med et slik vesen du nevner, er som å være sammen med en aktiv vulkansk fjell, det kan virke stødig og godt plantet, men i det er brennende lava. En kan være i dets nærhet og ta noen bilder og alt ser fint ut, men å bo i det, være i det, sammen med lavaen er en helt annen historie.

Wish you all the best!

Skjult ID med pseudonym Løve62 fr. 14 juli 2017 23:33

En vulkan er jo prototypen på kunst. Fjellet vi kjenner som det mest jordnære på vår planet, med evnen til å eksplodere i et inferno av nyskapende lava, som luften, det minst jordnære vi har rundt oss, herder til jordnært fjell. Det må da være tryggheten, det er i hvert fall jordnært, og et godt eksempel kaos som skapende kraft.
Om prikkete er vanlig eller uvanlig, jeg vil tro hun er vanlig. Vi har jo alle hørt at alle mennesker er forskjellige, hvor mange vanlige kan det da finnes blant fler milliarder mennesker, min logikk sier da at kun et menneske kan være vanlig - heldigvis er det meg...og prikkete.

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 14 juli 2017 23:42 Privat melding

(mann 48 år fra Oslo) lø. 15 juli 2017 00:03 Privat melding

Hvorfor skulle han ikke finnes her inne (eller andre steder, for den saks skyld)?

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 15 juli 2017 00:09 Privat melding

Har du ikke forstått det @HerrFekt! Han finnes ikke :p

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 15 juli 2017 00:19

@Fisk_84

Helt korrekt :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 15 juli 2017 00:24 Privat melding

Synes ærlig talt jeg kjenner langt flere av den jordnære typen som beskrives i åpningsinnlegget enn den oppblåste narcissisten det klages over.
Hverken provosert, imponert eller mez behov for å bevise noe som helst, bare lett undrende.

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 15 juli 2017 00:26 Privat melding

Du må se humor!

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 15 juli 2017 00:34 Privat melding

Etter uendelige klagetråder, så blir jeg litt sånn. Beklager.
Er jo nok av de mannfolka med egenskapene trådstarter etterlyser, både her inne og der ute. Tydelig at enkelte tiltrekker seg de samme erfaringene etterhvert. Veit ikke hva greia er, men generaliseringen irriterer meg.

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 15 juli 2017 00:41

Selvfølgelig finnes han.
En jordnær Fisk er kanskje litt søkt, men HerrFekt kan kanskje være perfekt.
Også har vi Løven da, en jordnær sindig en som ligger under nærmeste tre og stoler på at fruen kommer drassendes med en gnu i ny og ne. Han har aldri behov for å vise brystkassa, han vet han er perfekt han.

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 15 juli 2017 00:51 Privat melding

Mhm... gjesp.. Typisk løve. Behov for å bestemme over andre og belære. :p

(kvinne 53 år fra Buskerud) lø. 15 juli 2017 10:08 Privat melding

Sant nok, det er bare å slutte og lete ; ) Væren blir greia. Da er det bare å ta på sommerkjolen da, gå ut, balansere på et svaberg med bare føtter og kjenne at varmen stiger i kroppen...kaste klærne og stupe uti.

Å til deg du mannen i sukkerlake ; )....du tar vel den, ja litt mrsm kan man jo få være mlm alt hva her er......den som svever høyt uten å vite hvor egen jording er( anker i det mentale) blir fort virrende rundt og evner ikke lande for så å kunne lette igjen.
Jeg flyr ofte, ja både høyt og deilig. Ørna kan holde seg svevende og stille i en lang periode kun for å observere.....eller bare nyte alt den ser? Så flyr den videre for å utforske andre terreng kanskje.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 2017 13:12

Har skummet litt på denne småskumle tråden. Kommer til at den er så svevende at det nok ikke er fasaden som syns - men taket.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Løve62 lø. 15 juli 2017 13:59

@ba-bling nydelig sammendrag
Og flott taktekking

(kvinne 53 år fra Buskerud) lø. 15 juli 2017 21:52 Privat melding

Tak må man ha ellers lekker huset. Det kan jo fort bli litt småskummelt å snakke om følelser for ikke å snakke om nettopp fornemmelsen i kropp av de. Noen løper på de, andre drikker på de, andre igjen snakker bare om de mens atter andre igjen rasler med kroppen sin og kjenner litt etter hva som skjer. Kroppen er jo nettopp boligen for alle disse følelsene, ja uansett hvordan vi no agerer for å unngå de eller lar oss passivisere. Ønsket er vel å møte et menneske som våger sjekke ut sammen med en annen hvor han/ hun befinner seg i eget, samt dele det. Jeg savner det jeg, det. Ja da småskummelt vil det vel alltid være og det er vel halve morroa

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 15 juli 2017 22:04

Da er den mer jordnær. Det er kort og godt en normalt oppegående mann du ser etter.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 16 juli 2017 15:02

En oppegående mann, sånn oppe på taket gående vaktmestermann, som sjekker alle takstein og rensker takrenner og nedløp et par ganger hvert år...for å sikre at frustrasjonen ikke tar overhånd så huset(kroppen) råtner på rot

(kvinne 53 år fra Buskerud) sø. 16 juli 2017 16:18 Privat melding

Lol. Har du lest boka" Maria og Jose"? Av Erlend Lo. Ja apropos ; ))

(mann 45 år fra Vestfold) sø. 16 juli 2017 16:23 Privat melding

Han finns! Det tar bare litt lengre tid 😎

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 16 juli 2017 17:39

Erlend Loe er en passe gal mann. Monn tro om han er gal nok til å oppfylle kriteriene til å være helt normal, men langt på vei er han, der råder ingen tvil.

(mann 44 år fra Telemark) sø. 16 juli 2017 17:42 Privat melding

Jeg er perfekt. Min eneste svakhet er min totalt fraværende selvinnsikt.

(kvinne 62 år fra Østfold) sø. 16 juli 2017 17:45 Privat melding

Du har mange av de samme ønskene som meg ser jeg når jeg leser profilen din.
Du er nok ikke dusinvare ut i fra det jeg leser, en moden modig fargesterk dame, lykke til, kanskje er han er, kanskje er han der...

Skjult ID med pseudonym Prikkete sø. 16 juli 2017 20:32

Det var fine ord Dama (" uforbehold").

Vi speiler oss alle alltid tenker vel jeg, ja både i godt og vondt. Er der sider vi ikke liker så kjenner vi vel lite/ dårlig( benektende) til de i oss selv og legger de raskt ut som sannheter hos andre. Det er utfordrende dette livet, lærerikt. Så de gode og fine sidene da, ja de gangene vi kanskje faller nesegrus. Arti. De er oftest også ganske ukjente for oss selv, nettopp derfor faller vi vel slik. Forelskelse anses jo som en projeksjon ; ), ja som går over ca etter 6-12 mndr. Da vil det vise seg da hvor mye kjærlighet man har investert og om det har forrentet seg, eller om speilet bare var deilig og det var det. Håpet er vel i så fall at man ser seg selv tydeligere og kan smile videre.

Vi er nok to fargesterke og modne damer som ser etter en stødig mann som våger nettopp seg selv i det. Ja vi får lykke oss til. Det kreves vel mot til å vise sårbarhet. Fikenbladet i dagens samfunn hører ikke lenger til foran kjønnsorganet men foran den vi som mennesket er tror jeg.

Ps så hyggelig med damebesøk på siden min da. Vi søstre må jo stå støttende sammen. Heie på hverandre. Lykke til du også!

(kvinne 62 år fra Østfold) ma. 17 juli 2017 18:05 Privat melding

Jeg var på tur med en svensk turoperatør for single for noen år siden.
Vi var 11 damer og 1 mann som så både ville dyr og mye annet rart i Swaziland og Sørafrika.
Den ene mannen fikk være helt i fred, ikke en dame fattet så mye som et snev av interesse for ham, av for meg helt naturlige grunner.
Som en av damene sa: det er synd at jeg ikke har en annen legning for det er så mange trivelige enslige kvinner, hun hadde truffet på mange menn som hun betegnet som sosialt handicappede.
Jeg blir vel kanskje flådd om jeg sier at jeg faktisk etter en del år som singel ute i den store nettverdenen forstår hva hun mente.

Skjult ID med pseudonym Prikkete ma. 17 juli 2017 20:29

Å ja Swaziland er og blir en drøm. Den minst berørte dyrefloraen der har jeg hørt. Fikk du sett Lemuren? Til menn sitt forsvar; Mange flotte av arten, ja jeg har da møtt flere. Seriøst. Men noen ganger er det som med oss kvinner....litt sparsomt møblerte kanskje og ulikt hvilken etasje det er snakk om. Ja ja. Vi er jo fine da vi mnskr. når hjertet er åpent.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 18 juli 2017 13:23

Noen kan framstå som veldig perfekte her, ja. Bra jobb, økonomi, bereiste, beleste, godt utdannet, veltrente, stort nettverk osv. Litt samme tilnærmingen som eiendomsmeglere bruker når de skal selge en bolig: de skal selge, og ønsker flest mulig interessenter til "visningen" (dvs date i dette tilfelle).

Andre velger å fremstille seg litt mer nøkternt og ærlig, prøver ikke å tiltrekke seg massene, men med den hensikt at den/ de "rette" skal fatte interesse.

Bare to ulike tilnærminger til det å presentere seg i en profil på ei dating-side, tenker jeg.
Ikke sikkert de er så ulike når det kommer til stykket.

Skjult ID med pseudonym Prikkete to. 20 juli 2017 11:54

Apropos eiendomsmeglere......æ like no hus me sjæl i æ da, fjas kain kjøpes.