Alle innlegg Sukkerforum

Skulle ønske

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hellokitty to. 20 juli 22:39

at folk kunne være ærlige om at de har ombestemt seg ang treff, jeg. I stedet for å komme opp med sånne rare unnskyldninger med sykdom og andre ting. Det er lov å ombestemme seg, og det er lov å si det.

Skjult ID med pseudonym dama to. 20 juli 22:44

Helt enig med deg @hellokitty.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 20 juli 23:06

Kanskje bare motet sviktet, og at de syntes det var for flaut å innrømme det?

Skjult ID med pseudonym DrStockman to. 20 juli 23:13

Det enkleste er nok ikke å bry seg. Dette er en egen verden hvor en del anvender helt andre regler for høflighet mv enn de som gjelder i det virkelige liv...

(mann 47 år fra Oslo) to. 20 juli 23:30 Privat melding

Man må bare finne seg i at verden ikke er sånn man ønsker at den er... for sånn blir den aldri.. Man må bare slappe av. Folk er folk, og du og jeg, er oss. Det er ikke vært så mye bekymring. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 20 juli 23:39

Ser poenget ditt, men det er bare å tenke at da er ikke den personen noe for deg :) Sånn er det noen ganger på nett. Satse på at folk har mer ben i nesa i den virkelige verden :)

(mann 47 år fra Oslo) to. 20 juli 23:55 Privat melding

Den idé om at tingene er bedre i det virkelige liv.. er en merkelig forfalskning. Både på nett og i det såkalte virkelige liv, så er det akkurat det samme, som her. Det bilde her under, er av meg.. Det er uvirkelig, jeg kan ikke kysse meg selv.

Men holdninger, være måte når det gjelder normer og sånn ting, vil jeg vedde på ikke endrer seg vesentlig, i fra nett til det såkalte virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 21 juli 00:08

Enig der, Dr.
Folk vil oppføre seg annerledes mot mennesker de har en relasjon til. Inntil man har møttes første gang vil ikke personen være noe annet en tekst og kanskje bilde.
Når man møtes IRL, om det er på byen, tilfeldig i en heis e.a. eller om møtet er et resultat etter å ha meldt på Sukker, vil det være akkurat de samme menneskene som møtes.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 21 juli 00:09 Privat melding

Ellers kanskje de faktisk VAR syke.

Skjult ID med pseudonym dama fr. 21 juli 00:12

Hvis de faktisk er syke følger man opp og avtaler ny date..
Eller kanskje de var for opptatt til å sende en melding.. 🤔

(mann 47 år fra Oslo) fr. 21 juli 00:20 Privat melding

Det er en annen ting jeg har tenker litt på, er at folk ofte er mye hyggeligere mot folk de ikke kjenner, enn de som de kjenner.. Det var en som sa det til meg her forleden.. Jeg har tenkt litt på det.

Jeg håper ikke det er sant.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 21 juli 00:21

Hm. Jeg ville sagt at det er omvendt.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 21 juli 00:25 Privat melding

Vel, vanskelig å tolke ut fra åpningsinnlegget. Har man 37,2 i feber (som for de fleste menn innebærer nær døden-opplevelse) ville jeg nok fortsatt kunne manne meg opp og avtale ny date om noen dager. Ved f.eks. lungebetennelse ville det vært litt vanskeligere å tidsfeste. Men en rar unnskyldning for å avlyse synes jeg ikke det er. Den ene gangen jeg selv dro på date med halsbetennelse, dirrende underleppe og selvmedlidenhet av en annen verden tror jeg faktisk hun skulle ha ønsket at jeg avlyste.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 21 juli 00:25 Privat melding

Ja, det var det jeg tenkte også.. men på en annen side, så tenker jeg at skyggesidene lettere kommer frem i mot folk man ikke kjenner.

Det er en side man har det også. Det å være en drittsekk i mot meg for eksempel, fordi jeg ikke er pen nok, er vel ikke et godt tegn det heller.. eller?

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 21 juli 00:31

Kan kjenne meg igjen i det at man viser en ærligere utgave av seg selv, både bra og dårlige sider, til de man kjenner godt, de nærmeste, mens man viser kun "smørsida" til de man ikke kjenner så godt.

Skjult ID med pseudonym dama fr. 21 juli 00:32

Er enig med deg doctor, skyggesiden kommer lettere frem mot folk en ikke kjenner, og greit at det gjøres først som sist, så slipper en å kaste bort tiden på søppel...

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 21 juli 00:37 Privat melding

Har avlyst pga sykdom.....ville heller ikkje møtt noen som var syk på date for å være ærlig. Om de aldri mer snakker med deg igjen kan det være
1 det var alvorligere enn de trodde
2 de ombestemte seg mens de var syke
3 de er nek

uansett god grunn :D

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 21 juli 00:46 Privat melding

Det er ikke så uvanlig at folk trekker seg i siste øyeblikk. Har hendt meg flere ganger. Man kan både bli irritert og skuffet over at folk kaster bort andres tid på den måten, men det er sikkert lettvint. Mange velger enkleste vei ut.

Det beste er å gå videre. Glem personen. Av erfaring er en heldig hvis man får oppriktig og ærlig forklaring.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 21 juli 01:02 Privat melding

Jeg sliter med hudormer. De flagrer ut av huden min, når jeg ikke ser dem, men når jeg speiler så trekker de seg inn..

Noen ganger når jeg har mange hudormer, da må jeg avlyse en date, for da ser jeg sånn ut..

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 21 juli 09:09

@Pep. Og du formaner meg? Hva gagner det deg at du gjør dette?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 21 juli 10:22

Jeg har opplevd en klar sammenheng mellom sannsynlighet for avlysning og tid. Avtaler man date 2-3 uker frem i tid øker sannsynligheten for avlysning drastisk:-) Dette er spesielt aktuelt nå om sommeren hvor mange er på ferie noen uker.

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 21 juli 10:24

hadde det vært meg som ble syk og avlyste, ville jeg vært veldig kjapp med å si at jeg tar kontakt når jeg er frisk og så finner vi en ny dag. Bare for å forsikre han om at jeg faktisk vil møte han.
Sykdom er ikke en rar unnskyldning for ikke å gå på date, det er faktisk helt legitimt. Men når det brukes som en falsk unnskyldning, det er da det er kjipt.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 21 juli 10:29

Har aldri opplevd noe så drastisk, med unntak av i går i kaffepausen.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 23 juli 10:42

Ser relasjonsbygging er særomtalt i tråden. Den manglende bygde relasjon er nok vesentlig med i årsaken, men konklusjonen om at ingen relasjon fins før fysisk møte er ikke universell.

Har vært ute for noen få mysterier som fisler bort i intet skriftlig og telefonisk. Men har også bygd skriftlig, bekreftet og beholdt fysisk - oh ja, og så bygd ned skriftlig. Se kaffepausen.

Men så har jeg alltid hatt relasjonsbygging som yrke. Men med betinget skepsis til møte som unik arbeidsform. Rett nok gode erfaringer som selektiv arbeidsform for forhandlinger mellom mange besluttende parter. Men 2 kan like godt forhandle via skriftlig eller telefon.

Derfor når jeg stevnemøter så har jeg alt en relasjon - fundamentert. Som bygges på. Forhåpentlig.

Sosioteknologisk filosofi.

🔹🔸

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 juli 11:01 Privat melding

@ts: Om det var en hvit løgn, kan du takke deg selv for at det ikke gikk lengre enn dette, Ærlighet er en del av fundamentet som et forhold er tuftet på. Det bør også være en del av et menneskes integritet, spiller ingen rolle hvilke medier som blir benyttet. Det er ingen unnskyldning for "åh det var jo bare på internett". Vær glad dette skjedde i tide. :)