Alle innlegg Sukkerforum

Skulle ønske

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hellokitty to. 20 juli 2017 22:39

at folk kunne være ærlige om at de har ombestemt seg ang treff, jeg. I stedet for å komme opp med sånne rare unnskyldninger med sykdom og andre ting. Det er lov å ombestemme seg, og det er lov å si det.

Skjult ID med pseudonym dama to. 20 juli 2017 22:44

Helt enig med deg @hellokitty.

Skjult ID med pseudonym Lone to. 20 juli 2017 23:06

Kanskje bare motet sviktet, og at de syntes det var for flaut å innrømme det?

Skjult ID med pseudonym DrStockman to. 20 juli 2017 23:13

Det enkleste er nok ikke å bry seg. Dette er en egen verden hvor en del anvender helt andre regler for høflighet mv enn de som gjelder i det virkelige liv...

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 20 juli 2017 23:39

Ser poenget ditt, men det er bare å tenke at da er ikke den personen noe for deg :) Sånn er det noen ganger på nett. Satse på at folk har mer ben i nesa i den virkelige verden :)

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 21 juli 2017 00:08

Enig der, Dr.
Folk vil oppføre seg annerledes mot mennesker de har en relasjon til. Inntil man har møttes første gang vil ikke personen være noe annet en tekst og kanskje bilde.
Når man møtes IRL, om det er på byen, tilfeldig i en heis e.a. eller om møtet er et resultat etter å ha meldt på Sukker, vil det være akkurat de samme menneskene som møtes.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 21 juli 2017 00:09 Privat melding

Ellers kanskje de faktisk VAR syke.

Skjult ID med pseudonym dama fr. 21 juli 2017 00:12

Hvis de faktisk er syke følger man opp og avtaler ny date..
Eller kanskje de var for opptatt til å sende en melding.. 🤔

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 21 juli 2017 00:21

Hm. Jeg ville sagt at det er omvendt.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 21 juli 2017 00:25 Privat melding

Vel, vanskelig å tolke ut fra åpningsinnlegget. Har man 37,2 i feber (som for de fleste menn innebærer nær døden-opplevelse) ville jeg nok fortsatt kunne manne meg opp og avtale ny date om noen dager. Ved f.eks. lungebetennelse ville det vært litt vanskeligere å tidsfeste. Men en rar unnskyldning for å avlyse synes jeg ikke det er. Den ene gangen jeg selv dro på date med halsbetennelse, dirrende underleppe og selvmedlidenhet av en annen verden tror jeg faktisk hun skulle ha ønsket at jeg avlyste.

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 21 juli 2017 00:31

Kan kjenne meg igjen i det at man viser en ærligere utgave av seg selv, både bra og dårlige sider, til de man kjenner godt, de nærmeste, mens man viser kun "smørsida" til de man ikke kjenner så godt.

Skjult ID med pseudonym dama fr. 21 juli 2017 00:32

Er enig med deg doctor, skyggesiden kommer lettere frem mot folk en ikke kjenner, og greit at det gjøres først som sist, så slipper en å kaste bort tiden på søppel...

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 21 juli 2017 00:37 Privat melding

Har avlyst pga sykdom.....ville heller ikkje møtt noen som var syk på date for å være ærlig. Om de aldri mer snakker med deg igjen kan det være
1 det var alvorligere enn de trodde
2 de ombestemte seg mens de var syke
3 de er nek

uansett god grunn :D

(mann 37 år fra Rogaland) fr. 21 juli 2017 00:46 Privat melding

Det er ikke så uvanlig at folk trekker seg i siste øyeblikk. Har hendt meg flere ganger. Man kan både bli irritert og skuffet over at folk kaster bort andres tid på den måten, men det er sikkert lettvint. Mange velger enkleste vei ut.

Det beste er å gå videre. Glem personen. Av erfaring er en heldig hvis man får oppriktig og ærlig forklaring.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 21 juli 2017 09:09

@Pep. Og du formaner meg? Hva gagner det deg at du gjør dette?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 21 juli 2017 10:22

Jeg har opplevd en klar sammenheng mellom sannsynlighet for avlysning og tid. Avtaler man date 2-3 uker frem i tid øker sannsynligheten for avlysning drastisk:-) Dette er spesielt aktuelt nå om sommeren hvor mange er på ferie noen uker.

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 21 juli 2017 10:24

hadde det vært meg som ble syk og avlyste, ville jeg vært veldig kjapp med å si at jeg tar kontakt når jeg er frisk og så finner vi en ny dag. Bare for å forsikre han om at jeg faktisk vil møte han.
Sykdom er ikke en rar unnskyldning for ikke å gå på date, det er faktisk helt legitimt. Men når det brukes som en falsk unnskyldning, det er da det er kjipt.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 21 juli 2017 10:29

Har aldri opplevd noe så drastisk, med unntak av i går i kaffepausen.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 23 juli 2017 10:42

Ser relasjonsbygging er særomtalt i tråden. Den manglende bygde relasjon er nok vesentlig med i årsaken, men konklusjonen om at ingen relasjon fins før fysisk møte er ikke universell.

Har vært ute for noen få mysterier som fisler bort i intet skriftlig og telefonisk. Men har også bygd skriftlig, bekreftet og beholdt fysisk - oh ja, og så bygd ned skriftlig. Se kaffepausen.

Men så har jeg alltid hatt relasjonsbygging som yrke. Men med betinget skepsis til møte som unik arbeidsform. Rett nok gode erfaringer som selektiv arbeidsform for forhandlinger mellom mange besluttende parter. Men 2 kan like godt forhandle via skriftlig eller telefon.

Derfor når jeg stevnemøter så har jeg alt en relasjon - fundamentert. Som bygges på. Forhåpentlig.

Sosioteknologisk filosofi.

🔹🔸