Alle innlegg Sukkerforum

Et lite hjertesukk..

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Vestfold) fr. 28 juli 2017 16:11 Privat melding

Jeg er relativt ny her inne og med datingsider på internett generellt. Men jeg hadde jo visse forventninger. Ikke nødvendigvis i forhold til det å finne kjærligheten, jeg forventet heller ikke at innboksen min skulle flomme over av damer som hadde kjempelyst til å bli kjent med akkurat meg, men jeg forventet et minimum av høflighet og respekt. Jeg ser at mange jenter, både her inne på Sukker og generellt, klager over menn som er ufine og slibrige, menn som kun er ute etter en ting.
Jeg er ikke en slik mann. Jeg har etter beste evne forsøkt å lage en profil som er ærlig og som forteller litt om hvem jeg er og hva jeg ønsker meg. Når jeg sender melding til noen bruker jeg tid på å skrive en melding som er personlig og hyggelig, en melding som er kjemisk fri for ufine forslag og tilbud om bilder av underlivet mitt. Og da tenker jeg at det må være mulig å forvente et minimum av høflighet i retur, nemlig en respons. Er jeg ikke din type så er det selvsagt helt greit, men da kan du vel klare å lage deg et standardsvar som feks: "hei og takk for hyggelig melding. Du er desverre ikke helt min type, men lykke til videre". Kopier gjerne mitt forslag til resons hvis det er for slitsomt å svare selv. For jenter, hvis en mann kommer bort til dere på gata, eller i butikken, eller på en fest, ja da har dere jo nok folkeskikk til å bruke 20 sek på å takke høflig nei, eller si at nei, dere ikke ønsker å ta en kopp kaffe med vedkommende?? Dere snur jo ikke bare rundt uten ett ord og marsjerer avgårde? Jenter, jeg forstår at dere kanskje får mange meldinger og at noen av de som melder er helt uaktuelle for dere. Men bak hver melding, ihvertfall de som inneholder litt mer enn fem ord, så er det faktisk et menneske. Og mennesker møter man best med respekt og medmennesklighet. Så annerkjenn i det minste han som likte deg godt nok til å sette seg ned å forfatte en melding til deg med en form for respons!
Og til slutt til dere gutter som fortsatt tror at kvinner blir smigret og opphisset av å motta seksuellt ladede meldinger fra ukjente menn: det blir de overhodet ikke! Skjerpings!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 juli 2017 16:16

Hva vet du om hva menn som kan opplever? Ta bort ukjent og opphisset, så skal resten gå. Sjerpings.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 juli 2017 16:16

*k

🔹🔸

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 16:40 Privat melding

@ts. Nytter ikke å klage over manglende respons her. Slik er det bare.
Både for kvinner og menn.Ofte er grunnen til manglende respons fra kvinnene at de er opptatt med andre. Uten at det nødvendigvis betyr all verden. Eller at du av den grunn er uaktuell. De gidder bare ikke chatte med 10-12 menn på en gang.

Hvis du hadde sett chatteloggen min, ville du visst at kvinner er slettes ikke så mye bedre enn menn når det gjelder sexmeldinger.
Forskjellen er at ingen menn klager over slik oppmerksomhet fra ukjente kvinner.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 17:23 Privat melding

En annen ting å bite seg merke i her, er at selv om det fins mange profiler, er det mange som sjelden eller aldri er online. Vanskelig å få kontakt med slike.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 17:57 Privat melding

@nigma. De på øverste hylle, eller de som ikke er så veldig kravstor,
tipper jeg bruker en dag eller to her på å finne seg en kjæreste. Han varer i noen måneder eller så. Så er det på an igjen. 2 dager aktiv. ny..... 6 mnd..... 1 dag aktiv......

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 28 juli 2017 18:12 Privat melding

ts dsverre finnes det jenter som snur ryggen til om noen ber dem på kaffe ute eller sier hei, min barndomsvenninne var sånn. Om noen fortalte henne hun var vakker sa hun ja det er fan mer enn hva eg kan si om deg og lo seg ihjel, ikkje sjeldent eg måtte si unnskyld på hennes vegne...hun er fremdeles singel :P Karma is a bitch :D Eg er hyggelig, er fremdeles singel...lurer på hva det kalles...hahahha :D

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 18:28 Privat melding

@nigma. De kan spøke de.

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 18:30 Privat melding

Ikke rart det, når du bare blokkerer alle potensielle over en lav sko!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 juli 2017 18:39

Rolig nå. Ikke alle.

🔹🔸

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 18:48 Privat melding

Sier du at hun siler?

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 28 juli 2017 18:51

Jeg tar meg selv i at det er ikke alltid jeg svarer selv. Det kommer an på. Folk som bare sier "hei" uten noe mer, og uten noe skrevet i profilen pleier jeg ikke å anstrenge meg for å svare akkurat. Hender innimellom at folk uten bilde og ikke fylt ut noe skriver "Hei, kan du fortelle mer om deg selv?" Jeg har da bilde og litt tekst. Hvorfor skal jeg fortelle noe mer om meg selv til en som ikke har noen av delene? Får jeg en koselig melding hvor jeg ser at vedkommende har lest det jeg har skrevet, eller kommenterer noe i bildene mine, så svarer jeg, uansett om han er interessant for meg eller ikke. Det kommer litt an på, med andre ord :)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 juli 2017 18:52

Bombe! Folk siler i nettdating.

Hvordan tror du mange ikke får svar samtidig som jeg skriver meg til sengs?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 juli 2017 18:53

Ikke i dette tilfellet da. NB! 😁 ikke alltid jeg tenker før jeg prater. Unnskyld.

🔹🔸

(mann 49 år fra Rogaland) fr. 28 juli 2017 19:12 Privat melding

@bling. Kremt. Du er her fra morgen til kveld hver eneste dag.
Tppr jg skrvr mg slv mr hrsntlt nn d!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 28 juli 2017 19:19

Jo, men nå har jeg ferie og ganske seine morninger etter lunch😁.

Redigert versjon av vår- og sommerstatistikken oppga jeg deg i går i min blokkeringstråd.

🔹🔸

(mann 51 år fra Hordaland) ma. 31 juli 2017 11:56 Privat melding

Finfyr72....Er enig med deg. Det handler like mye om respekt for andre som for seg selv.
Det handler også om å skille ut meldinger som du er inne på. Man ser fort hva som er en slibrig dum melding, og hva som er en mer seriøs rettet melding.
Tenk slik du gjør. Ikke hør på alle som kommer med mye annet vås. Det handler også mye om å behandle andre slik man selv ønsker å bli behandlet.
Det er lov å være høflig, og det er lov å vise respekt.

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 31 juli 2017 12:58

Også enig med Finfyr72, å skrive et kort høflig avslag hvis man ikke er
interessert, burde være et minimum av høflighet, som mange her inne
( av begge kjønn) tydeligvis mangler

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 juli 2017 13:37

Vi passer dessverre ikke sammen. Bra nå?

🔹🔸

(mann 32 år fra Vestfold) ti. 1 aug. 2017 00:51 Privat melding

Hva er greia med de selvhevdende ekle svara her på forum fra enkelte pseudonymer? Tror ikke det er veien å gå for økt selvfølelse

Skjult ID med pseudonym 76 mann ti. 1 aug. 2017 19:18

Ja, blingbling, den korte setningen kan jeg godta, men ikke iskald taushet . . .

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 1 aug. 2017 22:44

Nå er ikke jeg i motsetning til flere den som juger på meg 1. meldinger fra åpen himmel i innboksen. Fordi jeg er mann, og ser bra ut. Det er sikkert ikke mer enn en i året i snitt.

Men faller nå ikke tilbudet i smak så er det nå ei lita kvie å si fra om det, slik det er å blokkere. Derfor skjul værsåsnill.

Og om hun nå da er av de damer som ser bra nok ut til å få mange, fra de som ikke har begrep om sin egen fremtoning, og gir ei skyllebøtte som takk for den, så er stille forståelig.

Og det betyr det jeg sa. Eller i beste fall 'jeg tenker på saken'.

Forvaltningen er pliktig til å gi foreløpig svar innen 3 uker. Dette er ikke forvaltningen.

Send til flere. De jeg har sendt og ikke fått svar på reflekterer jeg ikke over. Det vil ev. vise seg. Skriv med de andre.

🔹🔸