Alle innlegg Sukkerforum

careful what you wish for

Vis siste innlegg
(kvinne 65 år fra Oslo) sø. 30 juli 2017 18:08 Privat melding

Noen betraktninger til menn 60+-, med kjærlig hilsen fra kvinne 63
Uansett hvor flotte, spreke, sunne oppegående og attraktive vi er. Uansett om vi er på det beste og mest spennende stedet i livet, tror jeg mange av oss (meg inkludert) ikke vil ta skade av å se litt nærmere på hva det er vi egentlig ønsker oss, hva er det vi egentlig søker og om vi kan tilby det som skal til.

(kvinne 65 år fra Oslo) sø. 30 juli 2017 18:09 Privat melding

Selv om vi lukker øynene og ikke vil høre det og i alle fall ikke føle det, er det vel ingen bombe for noen, at når vi runder de 60 er sannsynligvis fremtiden betydelig kortere enn fortiden og fremtidige helseutsikter betraktelig dårligere. Men vi er jo ikke ferdige av den grunn langt ifra.
Siden jeg selv ønsker meg en noenlunde jevngammel mann har jeg sett litt nærmere på hva dere menn søker etter rent aldersmessig. Det er jo ikke veldig overaskende at det er mer unntaket enn regelen at dere søker jevngamle partnere ( +- 5 år). Jeg er ikke overasket, men undrer meg jo litt over fenomenet. Derfor disse betraktninger. (Skal ikke ta for meg yngre menn som ønsker eldre damer, eldre menn som ønsker sykepleiere eller trofedamer, men konsentrer meg om min favorittaldersgruppe menn 63 +-)
Jeg observerer med skrekkblandet fryd, og kanskje litt misunnelse, med hvilken herlig mangel på selvinnsikt og med stor optimisme, veldig mange søker etter
livsledsagere som tildels er betydelig yngre enn seg selv. (Jeg snakker livslange varige forhold eller forhold som kan utvikle seg til det. Ikke korte flørter, søndagskjærester eller andre kanskje litt mindre langsiktige alternativer.)
Det finnes selvfølgelig vakre og gode forhold med store aldersforskjeller. Men jeg lurer jo på hvor på om partene tenker godt nok igjennom senarioene. Hva har de felles? Hvor lenge vil det vare? Hvor mange gode år får dere sammen? Når han er 70 og hun 50? Er han fremdeles frisk? Henger han med? Han er 60 og hun 48, er hun i overgangsalderen? Orker han det (en gang til)? Når han endelig kan slå ut håret som pensjonist og hun har 5,10,20 eller 30 år igjen i arbeidslivet, er dere samkjørte nok da og vil dere fremdeles det samme? Han er 60 og barna er ute av redet, hun 45-55 med full tenårings problematikk tett innpå livet, holder det? Han har barnebarn og hun har russ eller unge voksene, orker han det? Hvordan fungerer det for menneskene rundt dere? Hvordan påvirker aldersforskjellen dynamikken dere imellom over tid? I hvilken grad påvirker det dynamikken med alle andre dere er glad i? Mao jeg lurer på om det på sikt, kanskje koster mer enn det smaker?

(kvinne 65 år fra Oslo) sø. 30 juli 2017 18:13 Privat melding

Selv foretrekker jeg å hoppe elegant over denne problematikken og søker en som er noenlunde jevngammel selv om utvalget er beklagelig lite. Og ønsker jeg en yngre utgave av meg selv eller en partner, så tar jeg av meg brillene og eller demper lyset. Og ler mye, det forlenger livet har jeg blitt fortalt. Uansett hva og hvem dere velger ønsker jeg dere alle lykke til i jakten på kjærligheten.

(kvinne 65 år fra Oslo) sø. 30 juli 2017 18:14 Privat melding

PS hadde problemer med å legge inn hele teksten under ett. Sånn er det med oppegående"fosiler" hehe

Skjult ID med pseudonym rose sø. 30 juli 2017 18:56

Jaja, det er mange måter å lese en tekst på Hovmester, kanskje hun tråkket deg litt på tærne? Du har til tider hatt ganske nedverdigende ord om damer over en viss alder.
Jeg forstår godt hva du mener Vtvt, tror at mange av disse mennene har liten lyst til annet å kjenne på øyeblikkets lyst jeg.
Vil også ha en mann på egen alder, det er bare at de synes selv at de er så ungdommelige for alderen at damen må være minimum 5 -15 år yngre enn dem.
Hørte et fornøyelig lite innlegg av Arne Hjeltnes om dette å eldes for menn, det rare var at de så på seg selv langt mere unge og "med" enn de som betraktet dem gjorde.

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 30 juli 2017 19:20

Som mann på mangeogfemti undrer det meg hver eneste gang når jeg får tilbud fra småjenter på 25-35. Til de mest ivrige hjelper det ikke engang når jeg svarer at de trolig er for unge selv til min eldste sønn.
Selvfølgelig kunne det vært artig, glemme det derre tallet for en stund. Men hva om vi skulle ønske å snakke sammen, tror nok vi hadde gått tom for samtaleemner ganske fort.
Sukker er riktignok ikke det verste stedet i så måte, men det forkommer så absolutt her også.

🦁

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 30 juli 2017 19:23

Her akkumuleres det mye fiksjon på en gang.

🔹🔸

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 30 juli 2017 19:30 Privat melding

Er det en ting man ikke kan gjøre noe med, er det andre menneskers preferanser. Man kan uffe seg og lage lange protesttog, men uansett kommer man ikke så langt. Frustrasjon er noe man kan få lirt av seg, og det er det jo en del som gjør her, selv undertegnede ved ymse anledninger, dog sjeldent. Bare å stokke kortene, dele de ut, og skyve feil kort over bordkanten. Sånn. Ferdig. :P

Skjult ID med pseudonym rose ma. 31 juli 2017 08:38

Nå handler det ikke om å få menn Hovmester men å finne mannen.
Din holdning er ikke direkte sjarmerende for den eller de kvinnene du måtte møte.
Du tar det du får skriver du.
Det er jo en ærlig sak, men aldri i svarte natta ville jeg hatt en mann som tok meg fordi han ikke fikk det han ønsket seg.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 juli 2017 08:41

Derfor det modereres...

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 31 juli 2017 09:00 Privat melding

Tenker litt som @nigma, at hva andre folk søker - enten det gjelder aldersmessig eller andre ymse spesielle ønsker, så får jo det være opp til hver enkelt, og det er ikke min business.... Om det er eventyrønsker eller ikke; det finner de jo fort ut av selv, uten at jeg trenger å opplyse dem om det.... Kunne ikke brydd meg mindre faktisk...

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 juli 2017 10:20

"beviselig"?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 juli 2017 10:51

Har ikke prøvd førti eller seksti, så satser i sukkerlogikk på 50+. Det kjennes foreløpig sånn. 44 år gml. hadde jeg best drag på 46.

Bevis i vei du.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 31 juli 2017 11:25

Skriv en henvendelse til Statistisk Sentralbyrå, be om statistikk så får dere harde eller skal vi kalle det kalde fakta... Snart er de høst ja 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 juli 2017 14:57

Du skulle hatt deg et hardt faktum skulle du... 😎

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 31 juli 2017 16:47

"careful what you fish for", sier nå eg! 🐡

(kvinne 65 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 16:54 Privat melding

Jeg har tydeligvis ikke skrevet tydlig nok. Jeg har ingen meninger om hvem som velger hvem. Bare lurer litt på hvor gjennomtenkt ønsket er, der livslange forhold er målet.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 31 juli 2017 17:06

Det skinner jo igjennom hva som er din holdning🙂

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 31 juli 2017 17:20

Du må ta høyde for noe provokatørvirksomhet i form av poetiske våte drømmer i plenum her @Vtvt.

Lite slår mest mulig samsvar. Jeg hadde vært lykkelig i dag også jeg med den jeg refererer. En gang gaselle, ofte alltid gaselle.

🔹🔸

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 18:42 Privat melding

@myyy

Som 40 årig mann var det større etterspørsel fra damer som var 10-15 år yngre enn det var som 50 åring. Det er to sider ved dette slik jeg har opplevd det. Etterspørselen etter 50 åringer er generelt betydelig mindre enn etterspørsel etter menn på 40. De 30 år gamle damene som vurderte 40 år gamle menn var interessert i å få barn. Det er også tilfellet idag, men det er betydelig færre 40 år gamle damer som ønsker barn.

@ts
Vi er skapt med et ønske om spre genene og sikre arten. Det er derfor logisk at instinktene til begge kjønn å vurdere de som er mest fruktbare. Egentlig er det kanskje ikke logisk etter overgangsalder men sex driften søker nok uansett ned mot de fruktbare. Når jeg får varsel om melding på Sukker vet jeg på forhånd at det er fra en dame som er eldre enn meg.

De som søker samme alder har nok uansett flere muligheter og de som søker opp kan velge og vrake. Allikevel søker veldig mange litt ned. Det er også en del damer som søker 20 år yngre mann.

(kvinne 65 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 19:24 Privat melding

Guri malla :)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 19:29 Privat melding

Takk Hovmester!
Jeg fikk to kjappe besøk etter at jeg la ut innlegget. To damer på samme alder med vidt forskjellig alderssøk. Det var ingen overlapp i alderssøkene deres. Faktisk et gap på 5 år imellom. Ingen av de ønsket menn som var 1-5 år yngre. Det er et godt eksempel på variasjon blant damer. Jeg har ikke egentlig sett noen klar sammenheng med hvor ungdommelig man ser ut og alderssøk.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 19:42 Privat melding

Litt flere besøk nå. Fortsatt litt lite utvalg til å påstå hva som er representativt for Sukkerdamene, men -8/+2 er et populært alderssøk.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 31 juli 2017 19:58

Jeg lurer på hvorfor mange tror de ser ungdommelige ut, og tror de er ungdommelige. Hittil har jeg kun datet menn over 50, og MÅ SNART LÆRE: De ER ikke unge til sinns, de TROR det derimot, og den troen får dem til å fremstå som både desperate og gubbete. Jeg er ingen spesielt ungdommelig eller ung 47 åring, tror jeg fyller tallene akkurat helt opp. Jeg er mye sammen med barna og barnebarna, har ofte huset fullt av gutter fra klassen til min yngste, og får tilført mye ung energi derfra, og tar nok noe av den med meg i møte med menn. Jeg har søkt etter aktive menn med energi og livsgnist og - glede, men det viser seg jo, gang på gang, igjen og igjen, at slik de oppfatter seg, er mer et ønske enn en virkelighet..... Confident er nok et sjeldent unntak, som holder kroppen i form, er aktiv sammen med barna osv. Flesteparten av mennene over 50 bør revurdere sitt søk, de klarer uansett ikke å holde tritt med kvinner som er 5-15 år yngre enn de. Bare se hvor mange som søker yngre damer fra absolutt hele landet. Hvor realistisk er det søket? Satser de bare på flaks?
JEG må definitivt gjøre noe med mine preferanser, og gjøre meg selv mer tilgjengelig for jevnaldrende og yngre menn, om jeg ikke skal forbli evig singel!:D

Skjult ID med pseudonym Kvinnelist ma. 31 juli 2017 20:31

Hvis man ser på forventet levealder er det litt ulogisk at menn søker kvinner som er yngre enn dem. Gitt at målet er å leve like lenge, da. (Ikke å finne seg en sprek sykepleier til de siste årene. )

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 20:33 Privat melding

@Ertaberta
Takk for hyggelig vurdering av meg:-)

Enhver vurdering av hvem som har fortjent hva eller burde søke hva blir jo litt meningsløs. Når det gjelder attraktivitet er det som Hovmester sier etterspørsel og tilbud som avgjør det. Må allikevel si at jeg har hatt noen tilbud som har vært veldig gode(attraktivitet) jeg har latt gå. Jeg liker ikke tanken på å føle meg mye eldre enn en kjæreste. Hvor man er i livet er også viktig for meg.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 31 juli 2017 20:39

Jeg tror mange kvinner også søker oppover i alder pga små unger. Menn starter gjerne reproduksjon senere enn kvinner og flere menn har også kull to. Når jeg som har store barn søker en mann ønsker jeg en som er på mitt nivå aldersmessig med barns alder eller viksne barn. Er ikke veldig motivert for småbarnstiden igjen.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 31 juli 2017 20:47

"Hvor man er i livet ", nettopp! Og når jeg kan rapportere at 100% av de over 50 som jeg har datet og prøvd meg på forhold med, faktisk ikke ER på det stedet i livet som de hevder å være på...., de ER langt mer satt, kjedelig og gubbete enn de selv tror, da lurer jeg på hva de håper å få ut av et forhold med damer som er yngre enn meg, både 5, 10 og 15 år? Kvinner med yngre barn, kvinner som kanskje ikke har lagt danseskoene helt på hylla, og som har et langt mer hektisk liv enn meg... Og i min venninnegjeng er JEG den rolige!:D

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 juli 2017 21:04 Privat melding

Haha......jeg skriver vanligvis under pseudonym Ertaberta og det er bra du gjør det nå:-) Må innrømme at du er troverdig, enten det eller så ønsker jeg at du er troverdig😆. Delvis fordi du var positiv til min profil, og delvis fordi det gir meg mange muligheter hvis de fleste menn er mer urealistiske enn meg😆😆.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 juli 2017 21:24

@kvinnelist
Forventet levealder er 3,8 år lengre for kvinner. Det må også nevnes at menn de siste årene har begynt å hale litt innpå. Det er ikke helt sikkert dette har noe med mannlige kontra kvinnelige gener å gjøre. Det kan jo dreie seg om hvem som lever sunnest. En viktig enkeltfaktor er røyking. Hvis det blir flere kvinnelige enn mannlige røykere kan det ha stor påvirkning.

Skjult ID med pseudonym dama ma. 31 juli 2017 22:17

👍✌️@ertaberta

Skjult ID med pseudonym Kvinnelist ma. 31 juli 2017 22:40

@kravstor Tenker at å finne en som er 3,8 år yngre enn meg hadde vært perfekt. Og så kunne vi levd lykkelig alle våre dager. Ps. Røyker ikke.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 juli 2017 23:15

@kvinnelist
Det er logisk og jeg støtter deg fullt ut👍.

Selv har jeg valgt å følge en annen statistikk. De siste 100 år har aldersforskjell ved ekteskapsinngåelse i Norge vært stabil med 3 år yngre kvinne. Å velger derfor å tro at dette er den mest naturlige seleksjon😆😆.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 juli 2017 23:16

Jeg velger skulle det stå😆

Skjult ID med pseudonym Wille on. 2 aug. 2017 00:06

Mange menn liker helt klart young and fresh. Men min opplevelse er også at menn godt kan like jevnaldrende kvinner som fortsatt er unge, lette og flørtende til sinns. Som fortsatt liker å utforske, som utstråler sensualitet og kvinnelighet. Kvinner som får menn til å føle seg som en mann, tiltrekkende, ønsket, sexy, verdifull. Menn flest har så mange opplevelser av å bli avvist av kvinner. Så det er også noe med å se på seg selv. Hvordan er jeg i møte med menn? Kjedelig, kravstor og satt eller levende og åpen? Spennende?

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 aug. 2017 09:22

@Wille
Jeg liker deg! Der mange bruker energi på å beklage seg over motsatt kjønn og jakten på ungdommelighet er ditt innlegg veldig positivt.
Mange kvinner er overbevist om at man ikke må vise for stor interesse for da mister mannen interesse. Jeg tror de først og fremst har møtt for mange "playere". De aller fleste menn ønsker å bli sett, likt og få anerkjennelse.
Innlegget ditt er veldig feminint og feminitet som personlig egenskap er etterspurt. At menn elsker å jakte på kvinner er litt misforstått og overdrevet.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 11:10

Oyyyy, hvis jeg ikke hadde vist interesse og vært den "jaktende" part, hadde mitt datingliv vært lik null datingliv! :D

Skjult ID med pseudonym dama on. 2 aug. 2017 11:14

Hehe... samme her @erta😂
Virker som om mannfolka ikke gidder å jakte lenger😏

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 aug. 2017 12:27

Haha....jeg mente ikke at menn ikke liker å jakte. Det er bare det at for mange blir nettet så lite effektivt for menn sammenlignet med IRL.
IRL vil menn normalt ta kontakt med damer som møter og holder blikket en stund. På nettet kan det kanskje sammenlignes med at man får besøk på profilen. Selv om det er en lav terskel for å ta kontakt på nettet vil jo mangel på respons gjøre at man ikke føler seg sett på denne arenaen. IRL er det forsåvidt lettere å bli sett, men terskelen for å ta kontakt f. Eks i matbutikken er jo ganske mye høyere. En del av de som flørter og viser interesse er jo slett ikke single. Sånn sett er Sukkerfester og lignende den optimale kombinasjon.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 13:19

"Sukkerfester og lignende" er ikke en naturlig setting for alle.... Hvis jeg hadde gått på Sukkerfest, og blitt kontaktet av menn som tidligere hadde besøkt min profil uten å sende melding, tenker jeg vel at alkohol hadde vært årsaken til at de "våget" å ta kontakt. Sånn kan vi vel ikke ha det når vi nærmer oss og har rundet 50? Har man ikke baller nok til å ta kontakt, er kanskje ikke datingsider rette plassen? Jeg tror mange er late, jeg tror mange (begge kjønn) lever på gamle minner fra svunne tider, da de knapt trengte løfte blikket for å få oppmerksomhet, jeg tror mange menn setter så brede søk, at de kvinnene som kunne passet aldersmessig, geografisk, pga livssituasjon og interesser, forsvinner i det store intet, siden det er så mye pent å sitte og titte på og drømme om..... Jeg tror at gjennomsnittskvinnen ser bedre ut enn gjennnomsnittsmannen, og når man legger sammen alt dette med passivitet, urealistiske søk, titting og at utseende spiller en stor rolle, sitter igrunn begge kjønn igjen som "tapere".... Og i kjølvannet kommer diskusjonene om hvorvidt det er innafor å "hente kjærlighet" fra andre land. Jeg har tilgode å lese at de mennene som vurderer det, gjør det pga at de liker kulturen, religionen, språket, maten, verdiene etc.....:D

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 aug. 2017 16:03

@Ertaberta
Det var en tankevekker. Å lese profiler kan være hyggelig tidsfordriv. Det er ikke veldig ofte jeg sender melding. Når jeg sender melding er en ganske stor andel bare en positiv kommentar/kompliment i forhold til noe jeg har lest. Det er ytterst sjelden jeg virkelig engasjerer meg og har ambisjoner om å få svar/date. At du oppfatter at det krever baller å sende melding på Sukker ble jeg overrasket over. For meg er det ikke slik. Jeg har jo bare en viss mengde fritid. I valget om jeg skal sette av kvelden til å skrive meldinger eller ta en tur på treningssenteret, vinner stort sett alltid treningssenteret. Det har ikke alltid vært slik. Når jeg var ny her inne brukte jeg en del tid på å sende meldinger og date. Det er bare det at å bruke en kveld på å sende meldinger ikke gir noen god følelse. Det gir derimot en tur på treningssenteret.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 16:57

Du rekker begge deler, om du ønsker det sterkt nok, Kravstor;) Ja takk, begge deler, funker faktisk innimellom;)

Og, du bekrefter jo noe av det jeg er innom, dette med at det er hyggelig å lese profiler (Jeg kaller det titting da, når det egentlig er ganske formålsløst...). Det krever baller å våge seg ut av det mønsteret, ut av komfortsonen, ta seg selv i nakken (evt ballene) og være ærlig mht hva man egentlig ønsker å få ut av medlemskapet, og se på hvor aktiv man er, hvis date, romanse, kjæreste el er målet.... De fleste voksne med jobb, hus, barn, trening etc har alle bare en viss mengde fritid, jeg trener innimellom ganske mye selv, men tanken på at jeg en dag kanskje kan få en kjæreste å trene sammen med, gjør at jeg får til litt tid her inne rett som det er!;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 18:04

Pfffff, du er så søt, at han skulle jeg likt å se, my!!:)

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 aug. 2017 18:37

@Ertaberta
Du mener seriøst at jeg burde sende melding til alle jeg er innom og finner ganske attraktive. Sannheten er jo at det er veldig mange som er attraktive ut fra bilder og profiltekst. Forstår at du mener jeg brenner broer ved å besøke profiler uten å sende melding. Er det ikke verre om jeg kaster for mange baller opp i lufta og ikke klarer å håndtere alle. Skrive med så mange at jeg etterhvert slutter å svare. Da blir jeg jo like ille som damene:-)

Tror egentlig ikke det er så mange menn på sukker som ikke har baller til å skrive til hvem som helst her inne. Å sjekke opp en dame på matbutikken krever baller.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 19:10

Nei, det mener jeg ikke..... Du må også vurderere egen attraktivitet:) Oi, har du gått i fella og falt for fristelsen med å tro på det du har lest på Forum, om at damer skriver med så mange?:D Det er bare noe som er funnet opp av menn som nekter å innse at det er manglende attraktivitet hos seg selv som er årsaken til manglende svar eller at kommunikasjonen fader ut.... Tror jeg...... Damene har også bare en viss mengde fritid....., husk på det;) Pluss, som jeg skrev tidligere, gjennnomsnittsmannen her inne er ikke like attraktiv som gjennomsnittskvinnen, så det begrenser seg veldig av seg selv, hvor mange det er mulig å bli fristet til å skrive med samtidig.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 20:00

Eller, jooooooo, ta en for laget nå, Kravstor! Den ultimate balletesten: SKRIV til alle du finner ganske attraktive, og rapporter til Forum hvor mange du får svar fra, hvor mange av disse svarene som du vurderer som mer enn bare høflige, hvor mange som blir oppriktig glade for at akkurat DU tok initiativ, hvor mange aktuelle dater det blir av dette osv..... Kom igjen'aaaaaaa, ta en for laget'aaaaaaaa!!!

Skjult ID med pseudonym dama on. 2 aug. 2017 20:39

Komigjenda @kravstor, hadde vært litt kult om du tok en test for laget👍👏👏

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 aug. 2017 20:50

Haha....teste 20-30☺️. Det er det vi menn kaller å ikke være så aktive😂😂. Har malt taket i stua nå. Kan legge meg på sofaen og se malingen tørke. Skjer mer da☺️.

Skal vurdere en runde imorgen om det blir tid. Nå blir det først en liten tur på Sats.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 21:06

Ok, Kravstor, du nevnte noe om baller og sjekking på matbutikken, så da er det bare å sjekke på Sats, I doubledare you!!;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 2 aug. 2017 21:13

Det kan de smekre damene på Sats gjøre:) Kan ikke baaaaare titte, både her, i matbutikken og på Sats, kommer til å være 52 før neste date, med den attituden!:D

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 aug. 2017 23:22

@Ertaberta
Var nok litt sent ute. Alle gruppetimer var ferdig. En del damer der, men tror ikke noen av de hadde bikket 30:-)

Skjult ID med pseudonym Snefryd fr. 11 aug. 2017 03:56

Jeg er litt lei av å bli kontaktet av eldre menn. Jeg er en frisk, sporty, aktiv og slank kvinne. Allikevel blir jeg kontaktet av eldre menn (65-75) med tidligere - hjerteinfarkt, - et lite slag, ryggproblemer, knær som ikke takler ski/ turgåing, diabetes og no more Vine, etc
Og gjett, i profilen søker de kvinner ned til 42. Søker de seg egentlig en sykepleier til alderdommen?