Alle innlegg Sukkerforum

Tough guys

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) to. 3 aug. 2017 23:07 Privat melding

I løpet av de siste dagene har jeg lest på to ulike profiler at en dame ønsker seg en dominerende mann. Og greit, dette er kun to profiler, av veldig mange jeg har besøkt, så dette dreier seg om et fåtall. Så det sier ingenting om kvinner generelt. Samtidig tenker jeg, ber de ikke om problemer? Skal vi synes synd på dem hvis et forhold basert på sånt et grunnlag ender med vold og ødelagt følelsesliv? Hvis det forholdet, Gud forby (jeg er ateist, tror ikke på gud, men sier det allikevel) ender som en voldssak i nyhetene, så kan jo samfunnet ha interesse av å vite at det startet med en kvinne som rett ut ønsket seg en dominerende mann. Nå sier jeg ikke at dette er noe som skjer ofte, og voldelige menn er uansett avskyelige, og kvinnemishandling er et stort og alvorlig problem. Men når jeg hører at en forbryter av verste sort som Anders Bering Breivik får metervis med frierbrev i posten, så begynner jeg å lure. Og dette er han ikke alene om når det gjelder voldsforbrytere. Det hører til regelen snarere enn unntaket. Baneheia-drapsmennene fikk også masse frierbrev. Jeg sier ikke at det er en stor andel kvinner som sender disse brevene, det er sikkert en ekstremt liten del. Samtidig har jeg lest flere beskrivelser av en drømmepartner her inne på sukker, som jeg synes høres ut som beskrivelsen på en vaskeekte psykopat: han skal være sterk, ikke pusekatt, selvsikker, ikke be om unnskyldning, ta for seg og vise vei. Snill og omtenksom glemmer de å nevne i den sammenhengen, kanskje fordi de ikke vil ha en som er snill og omtenksom. I så fall, tenker jeg da, skyld dere selv.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 3 aug. 2017 23:11

Kanskje de søker en mann som er dominant seksuelt? De færreste ønsker seg nok en dominerende mann sånn til daglig bruk vil jeg tro, og dominans i den seksuelle settingen er jo bare lek mellom to likeverdige partnere. Tror ikke du har grunn til å bekymre deg for disse kvinnene.

(mann 29 år fra Østfold) to. 3 aug. 2017 23:15 Privat melding

Se for deg Jax Teller fra Sons of Anarchy. Han er det du beskriver her, og hadde jeg vært dame hadde det vært drømmemannen min også.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 3 aug. 2017 23:19

Kan bli en spennende tråd. Disse på dette tema pleier formelig å boble over av relevant innsikt. Hvor er løken ved behov?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 3 aug. 2017 23:23

Hehe, ja, vi så jo hvordan det gikk med kona til Jax Teller... Ble drept av ei enda mer gal svigermor :) Eplet faller ikke langt fra stammen osv.. :O

(mann 29 år fra Østfold) to. 3 aug. 2017 23:27 Privat melding

Hahaha. Så aldri ferdig SoA @hoppetussa. Det ble for mye drama og for lite motorsykler.

Fortsatt drømmemannen MIN da😁

(mann 49 år fra Rogaland) to. 3 aug. 2017 23:28 Privat melding

@ts. At veldig mange kvinner ikke skjønner sitt eget beste vet vi alle.
Alle de som blokkerer meg er tydelige bevis på det.

Men å sette likhetstegn mellom dominernde og voldelig skjønner jeg ikke.
Jeg tror at de som bruker alvorlig vold i et forhold langtifra er dominerende.
De har bare tapt.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 3 aug. 2017 23:40

Jeg tenker at i enkelte tilfeller da damene skriver "dominerende" så er det feil valg av ord. Kanskje de ønsker en som kan ta litt føringen litt? En det er litt tak og initiativ i?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 3 aug. 2017 23:41

Litt mindre daminans og litt mere haminans?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 3 aug. 2017 23:49

Det skjer mye mer i SOA enn akkurat bare det da @Hov.

(mann 34 år fra Hordaland) to. 3 aug. 2017 23:56 Privat melding

Det er på ingen måte ett likhetstegn mellom det å være Dominant og vold. Og å begynne å sammenligne dette med drapsmenn og voldtektsmenn viser bare en total mangel på forståelse og innsikt.
Jeg foreslår at du tar en runde på nettet og leser deg opp på hva ett ekte Dom/sub forhold betyr før du kommer med flere utsagn.
Så klart er det dårlige epler her også, men har ingen tro på at det er noe større andel enn ellers.
"Menn" som utøver vold og mishandling er uansett av feigeste sort og skjuler seg ofte bak en tilsynelatende snill personlighet.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 4 aug. 2017 00:04

Hovmester har alltid rett, stemmer det. Vi lar det være med det ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 aug. 2017 00:13

Jeg vil nok tro at de aller fleste tenker på en dominerende mann på det seksuelle planet. Utenfor sengen så kan hun godt være sjefen. :P

Så sleng dem over kjøkkenbenken og la det stå til! ;)

(mann 34 år fra Hordaland) fr. 4 aug. 2017 01:02 Privat melding

Nøkkelordet er uansett Samtykke!
Må gjerne "slenge noen over kjøkkenbenken", men som med alt annet så krever det at det er ett samtykke om at dette er ønsket fra begge parter.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 aug. 2017 01:18

@vidar_85

Hvis en må påpeke ovenfor noen noe som er en selvfølge, så er det kanskje best om vedkommende holder seg langt unna sex?

Med dynamikken dominant og submissiv så har paret allerede satt opp kjøreregler og samtykke. Hva disse er er jo selvsagt opp til de enkelte.
En slik relasjon bygger jo til syvende og sist på samtykke og tillit.

Personlig tar jeg ingen sjanser. Her skal det skrives under en kontrakt med vitner om at samtykke gis.
Kontrakten har en gyldighet på 3 timer. Etter dette må ny kontrakt signeres.

Da har jeg sikret meg juridisk og hun kan ikke bare finne på å legge an på meg sånn uten videre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 aug. 2017 01:20

Forøvrig var kommentaren en spøk, noe jeg trodde kom lett frem.
Men beklager så mye om noen trodde jeg var seriøs.
For jeg er jo relativt kjent for å være seriøs.... 🙄

Skjult ID med pseudonym Kalle Navn fr. 4 aug. 2017 02:00

Vidar 85, du høres ut som et nettroll. Du argumenter bare for å argumentere, og så havner du på feil sted. Utsagnet ditt om at menn som slår skjuler seg bak en smil personlighet, er så dumt at jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Hvis du har en datter, så kan du jo fortelle henne det? Hold deg unna snille folk, for de er som regel gærne. Oppsøk I stedet mc-klubber og gjengmiljøer. Der har du ordentlige menn.

Jeg bryr meg ikke om hva som skjer i sub-miljøer, noe du tydeligvis er ekspert på. Jeg synes det er uinteressant, men det synes tydeligvis ikke du. Bekymringen min, hvis jeg kan kalle det for det, er bare hvor slike ønsker kan føre en dame. Hvorfor tiltrekkes noen damer av det som vi vet ikke er bra for dem?

(mann 34 år fra Hordaland) fr. 4 aug. 2017 04:40 Privat melding

@powpowgutt
Nå var dette i grunn ikke ment som at det du sa skulle vært noe galt, absolutt ikke. Var en generell kommentar om at uansett hvor snill eller grei noen er så må det alltid være ett gjensidig samtykke og at en da kan gjøre mye spennende sammen.

(mann 34 år fra Hordaland) fr. 4 aug. 2017 04:55 Privat melding

@Kslle Navn
Å kalle meg ett nettroll blir vel litt feil når jeg skriver er her uten bruk av pseudonym. Jeg kom med mine kommentarer fordi jeg reagerte på at det ble trukket linjer til kjente massemordere og voldtektsmenn fordi noen jenter her inne ser etter dominerende menn. Dette syntes jeg var en dårlig og totalt feil sammenligning og gir mitt syn, ikke som noe ekspert, men nettopp mitt eget syn.
Er ingenting i veien med snille folk, vil sette meg selv i den kategorien jeg, poenget mitt var at folk som generelt oppfattes som snille er ikke nødvendigvis dette bak lukkede dører og disse er ofte de en ikke mistenker på forhånd.

Men om dette er ett form for lukket forum hvor en ikke kan gi sin mening av en sak uten å bli beskyldt for å bare ville lage bråk så får jeg gå tilbake til å bare lese forumet. Jeg har forøvrig vært medlem her inne i ett par år nå og dette var første gang jeg valgte å skrive i forumet, nettopp fordi jeg reagerte på de vel drøye likhetene som ble trukket i første innlegg.
Får for fremtiden gå tilbake til å lese siden min mening tydeligvis gjør meg til ett nettroll...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 05:09

Nei. Bli værende som skribent. Er det noe som trengs er det oppegående skribenter. Himmelen skal vite at vi har det motsatte.

Ingen trolling her, men tråden er fordomsfullt startet, og elegant besvart umiddelbart. Det er vanlig praksis her å skrive klagetråder på tema observert i profiler man ikke får ønsket respons fra. Intet nytt under solen mao.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 4 aug. 2017 07:35

Nettroll kalle balle, vennligst forklar hva som er galt eller farlig med mc-klubber.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 14:01

...overraskende dagsform.

🔹🔸

(mann 33 år fra Oslo) fr. 4 aug. 2017 14:01 Privat melding

Tror egentlig mange bare mener de ikke vil ha en tøffelhelt. Eller en som ikke er passiv i sengen. "Snill og omtenksom" er klisjé, standard og gjeeeesp. Kanskje forrige typen var ekstremt tørr og de vet hva de ikke vil ha denne gang? Akkurat som når folk skriver de vil ha en som er "ærlig, trofast og til å stole på". Brent barn og alt det der.

(mann 34 år fra Hordaland) fr. 4 aug. 2017 14:48 Privat melding

@Ertaberta
Du peker på mye bra her, for mange underdanige jenter så gir det en veldig trygghet å få lov å bare koble ut sammen med en Dominant mann som de vet har kontrollen og har deres beste i tankene. Det er forskjell på å ikke få ta avgjørelser og det å selv ønske at de blir tatt for deg, så klart innenfor de avtalte rammene.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 15:13

I tillegg kan man gå turnus. En uke på/av som domina/dominant. Pose og sekk👌. Stas.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 15:16

Og ikke rigid💪

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 15:43

Det er så vanskelig og unikt å skaffe, at det blir nok fort humor. Uten forsøk.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 15:43

Men ideelt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 4 aug. 2017 16:02

Klart alle snakker for seg og ikke deg.

🔹🔸