Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 23 sep. 2007 10:52

Til begge kjønn, er det viktigere og vise hvor dere har reist, en hvordan dere ser ut?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 10:59 Privat melding

Nei, jeg har kun bilder der jeg ikke ser ut, og ingen reisebilder...

Skjult ID med pseudonym grøss!! sø. 23 sep. 2007 12:03

Det er ofte på reiser kameraet blir brukt, der finner vi kanskje de bildene av oss som vi er mest fornøyd med.
Det er likegyldig for meg om du er bereist, hvor bildet er tatt osv.

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 23 sep. 2007 12:18

Det å reise er en sosial faktor i Norge, reiser man mye blir man sett på som mer vellykket enn de som ikke drar til fjerne himmelstrøk.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 23 sep. 2007 13:03

Det er sant, har man reist lite kan man få litt følelsen at visse folk "synes synd på deg". Jeg personlig (som er ung og uøkonomisk) foretrekker å ha mer penger i hverdagen enn å bruke de på reiser. Dessuten synes jeg ofte det er bedre på hytta med gode venner når jeg skal ha ferie :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 23 sep. 2007 13:08

Hehe! Det er litt rart det der. På de stedene jeg har jobbet har det enkelte ganger vært tendens til at folk skal overgå hverandre første dagen på jobb etter sommerferien. Det å ramse opp alle reisemålene og legge ut om:
A) Hvor utrolig flott og fantastisk det var der (Skryt)
B) Hvor dårlig det var eller hvor ille været var (Medlidelse)

Så skal vi andre enten si "Åh! Så heldig du er som har vært der og der og der", eller "Åh... Stakkars deg, det var jo skikkelig ille da, at det ble sånn..."

Vi er rare... ;)

(kvinne 36 år fra Telemark) sø. 23 sep. 2007 14:11 Privat melding

å reise er kjempe deilig!!..men enig med at det er kjedelig å se bilder av fjell og pyramider;)det er jo personen som er interessang å se;)

Skjult ID med pseudonym gutt 28 år sø. 23 sep. 2007 16:59

Bilder kan jo fortelle mye om hva en person bryr seg om, ser jeg for eksempel et bilde av en vakker solnedgang eller et fint fjell-landskap vet jeg at vi har noe til felles, nemlig at vi liker naturen. Så fortsett å legg ut slike bilder, profilen skal jo fortelle mer enn hvordan en person ser ut, og et bilde kan ofte fortelle mye.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 17:29 Privat melding

Er ikke reisebilder og bilbilder det samme? Begge blir lagt ut for å bruse med fjøra?

Skjult ID med pseudonym gutt 28 år sø. 23 sep. 2007 17:35

Eventuelt kan de fortelle hva du liker og interesserer deg for, kanskje også på en bedre måte enn teksten. Hvis du bruker mesteparten av fritiden i garasjen er det jo naturlig at du viser fram resultatet, men jeg snakker jo selvfølgelig ikke om et bilde av en bil med teksten "denne var j.... dyr" under.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 23 sep. 2007 18:20

Men det er signalet du sender! Det spiller ingen rolle hva din intensjon er om det ikke er slik mennesker oppfatter deg.
Mange jenter vil nok reagere med at vedkommende skryter av den flotte dyre bilen på bilde, selv om man ikke sier det rett ut.
Legger man ut bilde av barn, egne eller andres, vil mange tenke at man bruker de til å sjekke. Folk har fordommer og trekker sine slutninger ut fra de erfaringer man har, sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 23 sep. 2007 18:21

Har man et godt utvalg av bilder som viser hvordan man ser ut kan man selvfølgelig legge ut bilde av en soloppgang e.l. og, jeg skal ikke være så vrien :-) Men er det ingen representative bilder av en selv, bare skog og fjell, da blir det kjedelig...

Skjult ID med pseudonym gutt 28 år sø. 23 sep. 2007 18:29

jente: kjedelig, da er vi jo enige, hva skal vi nå diskutere? ;)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 23 sep. 2007 18:36

Dette er snakket så mye om at jeg skjønner ikke vitsen.. Det er helt greit å ha bilder av det mann er opptat av ... men mann MÅ jo vise hvordan mann ser ut å ... for å få noen meld/kontakter/dater.... Er ikke dette ferdig diskutert?

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 23 sep. 2007 18:38

Tips: Det er mulig å legge ut MANGE bilder :-)

Om noen skriver at de er lidenskaplig interessert i et emne er det helt naturlig å legge ut et bilde eller to som illustrerer dette, om det er bil eller hund eller W.E. Et oppegående menneske vil ikke oppleve dette som skryt så lenge bildematerialet henger sammen med teksten i profilen, ( tror jeg.... )

Så lenge det er flere bilder som gir et godt inntrykk av hvordan personen ser ut syns jeg det er utfyllende med noen som illustrerer hva personen er opptatt av også.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 23 sep. 2007 18:56

Jeg kan diskutere leeeenge! :-P